back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 13:39

www.amosnews.ro/ponta-pregateste-o-ordonanta-privind-plata-numer...

Guvernul pregătește o ordonanță privind plata în numerar

Cei care vor cumpăra cu bani cash mașini, terenuri și case riscă amenzi

Articol | 27. Ianuarie 2014 - 11:25

Guvernul vrea să interzică plata în numerar pentru cumpărările de terenuri, case și mașini, indiferent de valoarea acestora, atât cumpărătorul, cât și vânzătorul riscând o amendă de 20% din valoarea tranzacției, potrivit unui proiect de ordonanță.

"Prin excepție de la prevederile art.2, 3 și 9 din prezenta ordonanță, contravaloarea achizițiilor de bunuri imobile și autovehicule se achită doar prin instrumente de plată fără numerar", se arată în document.

Această prevedere este valabilă atât pentru firme, cât și pentru populație și cuprinde toate tipurile de imobil, precum și orice fel de autovehicul, indiferent dacă este la prima vânzare sau second-hand.

De asemenea, Guvernul introduce noi plafoane privind plățile maxime pe care firmele le pot efectua zilnic în numerar, precum și plățile în numerar pe care poate să le facă populația către firme.

Plățile în numerar între firme și către persoane fizice vor fi limitate de la 10.000 la 2.000 de lei.

Plățile în numerar pe care le pot efectua firmele între ele și către persoane fizice vor fi limitate la 2.000 de lei pe zi, de la 10.000 de lei pe zi, respectiv 5.000 de lei pentru un singur furnizor, și va fi introdus un plafon de 10.000 de lei pentru astfel de plăți între persoanele fizice

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 14:19

De la: __hakon__, la data 2014-01-28 13:10:06buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in jurul unor idoli ierarhizati confom preceptiilor pesonale revelate din esenta imago mundi pe care le-a supus unor analize eshaustiv empritice din ale caror concluzii deformate plastic la rece i-au rezultat entanglari ideatice care l-au convins sa-si promoveze poliloghic atat cat il tin distroficele baiere ale mintii o conceptie sincretica din ale carei efecte epatant eclectice percepute si resimtite de multimea urechilor ciulite si-a gurilor cascate concomitent au produs adevarate tsunamuri devastatoare printre neuronii si substanta negroido-cenusii ale tuturor celor ce s-au lasat manipulati cerebral de discipolii propagandisti ai superinteleptului idol prin diferitele metode literar artistico-imagistice pe care acestia le-au aplicat altoite pe un complicat sistem de practici ritualice si incantatii insotite de izuri tamaiogene care i-au determinat sa se prosterneze in fata unor sfinte icoane facatoare de minumoaste animate de dorinti fierninti si cativa zombie vizionari transcedentali buni platitori de taxe impozite accize tva etc. Spre a satisface setea si foamea de privilegii a eternului idol superintelept cat si a intni politice combinativ-administrative din ale caror paradigme axiomatice aplicat- implementate in masa urechistilor guri cascate a rezultat actuala multime electorala compusa in majoritate de sfinte regii lui camarile de sfinti , ingeri, si demoni din cohorta celor nominalizati in geneza tuturor aliantelor interideologale nominal repartizati algoritmic intr-un adevar-adevarat parvenitism de factura revelata pe care superideologosul pedeolog cu genialitatea care i-a penetrat gandirea creatoare de la desfacerea si facerea tuturor minunilor ancestral politico-administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !

Pe la al patrulea rând m-ai pierdut.
Si, asa am rămas.
Oricât m-aș strădui, nu mă pot ridica, nene, la nivelul tău celest.
E prea sus, e prea ca la țară ...
Pardon, asta e din altceva.
Batrânețea ...

Ingrido, perverso, obsedat-o ... nu am intrerupt nimic, parșivo, ... a pus-o să facă duș și a plecat la aruncat cu mingea in coș ....
Și să zicem că ar fi ca tine, ce-ai fi vrut ? Detalii ? Nu risc ! Nu risc ! Dacă mă fac de rahat ?
E bine să le infiebânți pe mămăițe cum fac ele cu sânii. Sugerează !
Niște sâni d-ai pe jumătate sau pe trei sferturi goi, sprijiniți de bureți, aprind imaginatia și ridică ... ma rog ce ridică ... dar, cum reușești să-i dezgolești și ajung pe la brâu ... ia, zi, mai vrei mai departe ?
Nu mai exist㠔mai departe”.
Bătrânețea taică, bătrânețea ...

La bătrânețe, de, dai vina pe sâni, pe șunci, ca e aia, ca nu e aia, că aia e prea așa ....
La tinerețe să ți se fi oferit ... mamă ...

Ați observat și voi că oamenii nu recunosc când sunt ei de vină ?
Eu sunt singurul care recunoaște !
Da, dom le, io sunt de vină, nu Basescu !
Asta este !
Ia, să văd care mai da ...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 14:25

Vad c-o fo buna tuica aia!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 14:49

De la: _Ingrid, la data 2014-01-28 13:02:19
De la: 9am_1454, la data 2014-01-28 10:38:11
Cat esti de destept si tu, Sirbody.
Cand va citesc, pe tine si pe Hakon, imi dau seama cat de retardat sunt ...
Si cat de norocos.
Norocos, da, da ...
Pentru ca am sansa colosala de a fi contemporan cu niste genii ca voi.
Habar n-aveam ca guvernul imi ia bani din buzunar, sub forma de taxe si accize si le baga in buzunarul unor baieti destepti.
Ca tot a venit vorba, vorba vine, n-a venit singura, am adus-o eu, stie cineva de ce unele taxe se numesc taxe si alte taxe se numesc accize ?
Sa fie valabila comparatia cu episodul in care, intreband un prieten medic, ce sunt alea epitelii sau adenoame pe la bila sau ficat sau alt organ, dupa un RMN al nevestei mele bolnava de cancer, care mi-a raspuns ca tot cancer dar specific organului respectiv ... ?
Altfel spus, acciza e tot un cancer de taxa, da-i zice altfel ca sa para taxa mai mica ...
Filozofi si atoatestiutori cum va stiu, ca sa fac un pleonasm ... sunt sigur ca veti sti sa explicati atat de bine diferenta dintre taxa si acciza, incat absolut nimeni nu va mai intelege nimic.
Eu sunt mai batran si ramolit si inteleg ca taxa si acciza sunt niste chestii care ajuta omul gras (bugetarul) sa spolieze (si sa traiasca din ce in ce mai bine), cat poate de mult omul slab (privatul).
Ca si celula canceroasa, va spolia de resurse producatorul care da viata economiei, pana cand se va intra in colaps si organismul va muri. Ca organismul atacat de cancer ...
Si atunci, evident, va trebui gasit un vinovat.
Nu stiu de ce, Basescu va fi cel mai probabil vinovat.
Sau, cum e la moda acum, regimul Basescu ....

Basescu nu prea mai da din gura de cateva zile. Cloceste ceva.
Ponta ... la baschet.
Boc dadea cu lopata cam cu doi ani in urma si analistii ziceau ca e un nenorocit, cam ca atunci cand tragea la coasa, pentru ca dezapezirea nu se face cu lopata si ca ... stiti voi ce ziceau ...
Acum Ponta trage un antrenament la baschet in timp ce se instituie codul rosu in trei judete ...
Cand cu avionul prabusit ... oricne a fost de vina, a purtat o raspundere, numai Ponta nu. Daca ar fi fost Boc premier, ce ne-ar fi spus Ponta si Antonescu ? Boc ar fi avut vre-o raspundere, ca premier, in povestea avionului prabusit ? Dar Basescu ? Evident ca da, daca Ponta ar fi fost in opozitie ...

Tiriac si o banca, nu ni se spune care, au donat cate un avion smecher pentru actiuni umanitare. Turbojet, ceva de genul asta.

Daca, pe vremea cand traia, Adrian Iovan s-ar fi dus la Tiriac si i-ar fi spus: Domnule, dumneata ai bani suficient de multi incat ai putea sa ma ajuti sa numai zbor pe un avion vechi care nu face fata intemperiilor, uite, sunt in cardasie cu niste medici exceptionali c are participa dezinteresati, la un program de salvare a vietilor, preleva organe, numai ei se pricep, dar n-avem cu ce, noi vrem, dar n-avem mijloace, adica avem dar sunt jalnice, de-abia ne descurcam ... nu poti sa ne ajuti ?
Ce-ar fi zis Tiriac ? Ce-ar fi facut ? Cand traia Iovan ...
Acum, dupa ce a murit, ...inainte nu se putea.
De ce n-o fi intrat noua in subconstient atat de adanc balada cretinului de Manole ?
De ce dracu sa ne ia trebuie sa moara Ana de fiecare data ca sa facem ce trebuie si cum trebuie ?
Si nici asa nu suntem in stare.
A murit copilul ala mancat de caini, s-a dat o lege care se mai daduse cu cainii maidanezi si ... ?
Au disparut cainii de pe strazi ?
A demisionat vreun primar care nu resuseste sa stranga cainii si sa aplice legea ?

Am imbatranit.
Vad oameni care-si inchipuie ca sunt debil mintal si-mi explica ei cum e cu apa calda si cu mersul pe jos ...
S-ar putea sa fie ca ei ...
Fericiti cei saraci cu duhul.
C-a lor va fi Imparatia USL-ului, acum si-n veacul vecilor, amin !

Pe masura ce imbatraneste omul se indreapta spre cele sfinte si incepe sa vorbesca in dodii dand impresia ca a devenit mai intelept. Nu va lasati inselati ...

Draga tu te pierzi aici...cateodata ai dreptate, dar te citim trei insi si ar trebui sa citesca mai multi.
Fa-ti si tu macar un profil pe Facebook daca nu un blog, si scrie acolo ce gandesti, sunt mult mai multi care ar citi, macar ce as imprastia eu daca tu nu esti prietenos.
Plus ca poti fi prieten cu marele tau idol, stii ca el pe Facebook face si desface...

4, Ingrid ! cu mine suntem 4 care-l citesc pe Silviu si i-am spus demult ca are talent la scris si pe chestia asta ii iert multe si mi-e drag de el , chiar daca eu lui, NU !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 14:58

De la: _Ingrid, la data 2014-01-28 13:19:15pfff.... m-ai pierdut in primele opt randuri, chiar am treaba, n-am rabdare sa pritocesc atata limbilita.
Daca e ceva ce vrei sa aflu, restrange la patru randuri, ca timpul costa bani!

hai, mai ! nu ti-a penetrat gindirea si intelegerea cu cele 2 fraze , pline cap-coada de cuvinte imbirligate si pe ici pe colo, scilciate ?
io am inteles tot !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 15:28

poi , care o fost scopu' mieu, conform parerilor voaste , prezentandu-va un asemenea neurocalmant literar, obositilor !?

ce sa-ti fac mai neneaca, daca stai nashpa cu chiloteala trufandalelor, poi de ce nu i-ati votat initiatiova prigonitului pedelist, acu' erai si tu in tema , in trend, nu chiloteai hodorogele de pe piata neagra, ieseai si tu in lumee, sortai, alegeai, si... :

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 15:44

cu cine vorbesti, neica si ce spui ?

rostul postarilor tale ar fi informarea, dar ti-am mai spus si pe cind erai shogor cu Rabdu, Tonul face muzica si tu falsezi atit de tare, incit tendinta e sa ne astupam urechile ! pacat ca la cit de super-cognitiv te tii, NU reusesti sa Comunici eficient caci, nema talent si diplomatie, basca placerea de a insulta !...pacat !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 15:52

bre, matale esti cantitate parazita asistata social, n-ai nici treaba si nici habar, speculezi aiuristic si insinuezi rastalmacind totul la modul prostesc desi nu intelegi nimic si nici n-ai sa intelegi vreodata ceva !
hai, e ultimul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 16:04

ca de obicei, ce nu-ti place te faci ca nu intelegi ! pacat ...
iar spun pacat, ptr. ca daca nici acum ,cind ti-am spus- dat un sfat prietenesc, sincer si din inima, tu scuipi pe el, insultindu-ma, inseamna ca esti un INRAIT si un caz pierdut ! dar, stii ceva ? doar TU pierzi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 17:08

De la: gabigabi2, la data 2014-01-28 14:49:15
De la: _Ingrid, la data 2014-01-28 13:02:19
De la: 9am_1454, la data 2014-01-28 10:38:11
Cat esti de destept si tu, Sirbody.
Cand va citesc, pe tine si pe Hakon, imi dau seama cat de retardat sunt ...
Si cat de norocos.
Norocos, da, da ...
Pentru ca am sansa colosala de a fi contemporan cu niste genii ca voi.
Habar n-aveam ca guvernul imi ia bani din buzunar, sub forma de taxe si accize si le baga in buzunarul unor baieti destepti.
Ca tot a venit vorba, vorba vine, n-a venit singura, am adus-o eu, stie cineva de ce unele taxe se numesc taxe si alte taxe se numesc accize ?
Sa fie valabila comparatia cu episodul in care, intreband un prieten medic, ce sunt alea epitelii sau adenoame pe la bila sau ficat sau alt organ, dupa un RMN al nevestei mele bolnava de cancer, care mi-a raspuns ca tot cancer dar specific organului respectiv ... ?
Altfel spus, acciza e tot un cancer de taxa, da-i zice altfel ca sa para taxa mai mica ...
Filozofi si atoatestiutori cum va stiu, ca sa fac un pleonasm ... sunt sigur ca veti sti sa explicati atat de bine diferenta dintre taxa si acciza, incat absolut nimeni nu va mai intelege nimic.
Eu sunt mai batran si ramolit si inteleg ca taxa si acciza sunt niste chestii care ajuta omul gras (bugetarul) sa spolieze (si sa traiasca din ce in ce mai bine), cat poate de mult omul slab (privatul).
Ca si celula canceroasa, va spolia de resurse producatorul care da viata economiei, pana cand se va intra in colaps si organismul va muri. Ca organismul atacat de cancer ...
Si atunci, evident, va trebui gasit un vinovat.
Nu stiu de ce, Basescu va fi cel mai probabil vinovat.
Sau, cum e la moda acum, regimul Basescu ....

Basescu nu prea mai da din gura de cateva zile. Cloceste ceva.
Ponta ... la baschet.
Boc dadea cu lopata cam cu doi ani in urma si analistii ziceau ca e un nenorocit, cam ca atunci cand tragea la coasa, pentru ca dezapezirea nu se face cu lopata si ca ... stiti voi ce ziceau ...
Acum Ponta trage un antrenament la baschet in timp ce se instituie codul rosu in trei judete ...
Cand cu avionul prabusit ... oricne a fost de vina, a purtat o raspundere, numai Ponta nu. Daca ar fi fost Boc premier, ce ne-ar fi spus Ponta si Antonescu ? Boc ar fi avut vre-o raspundere, ca premier, in povestea avionului prabusit ? Dar Basescu ? Evident ca da, daca Ponta ar fi fost in opozitie ...

Tiriac si o banca, nu ni se spune care, au donat cate un avion smecher pentru actiuni umanitare. Turbojet, ceva de genul asta.

Daca, pe vremea cand traia, Adrian Iovan s-ar fi dus la Tiriac si i-ar fi spus: Domnule, dumneata ai bani suficient de multi incat ai putea sa ma ajuti sa numai zbor pe un avion vechi care nu face fata intemperiilor, uite, sunt in cardasie cu niste medici exceptionali c are participa dezinteresati, la un program de salvare a vietilor, preleva organe, numai ei se pricep, dar n-avem cu ce, noi vrem, dar n-avem mijloace, adica avem dar sunt jalnice, de-abia ne descurcam ... nu poti sa ne ajuti ?
Ce-ar fi zis Tiriac ? Ce-ar fi facut ? Cand traia Iovan ...
Acum, dupa ce a murit, ...inainte nu se putea.
De ce n-o fi intrat noua in subconstient atat de adanc balada cretinului de Manole ?
De ce dracu sa ne ia trebuie sa moara Ana de fiecare data ca sa facem ce trebuie si cum trebuie ?
Si nici asa nu suntem in stare.
A murit copilul ala mancat de caini, s-a dat o lege care se mai daduse cu cainii maidanezi si ... ?
Au disparut cainii de pe strazi ?
A demisionat vreun primar care nu resuseste sa stranga cainii si sa aplice legea ?

Am imbatranit.
Vad oameni care-si inchipuie ca sunt debil mintal si-mi explica ei cum e cu apa calda si cu mersul pe jos ...
S-ar putea sa fie ca ei ...
Fericiti cei saraci cu duhul.
C-a lor va fi Imparatia USL-ului, acum si-n veacul vecilor, amin !

Pe masura ce imbatraneste omul se indreapta spre cele sfinte si incepe sa vorbesca in dodii dand impresia ca a devenit mai intelept. Nu va lasati inselati ...

Draga tu te pierzi aici...cateodata ai dreptate, dar te citim trei insi si ar trebui sa citesca mai multi.
Fa-ti si tu macar un profil pe Facebook daca nu un blog, si scrie acolo ce gandesti, sunt mult mai multi care ar citi, macar ce as imprastia eu daca tu nu esti prietenos.
Plus ca poti fi prieten cu marele tau idol, stii ca el pe Facebook face si desface...

4, Ingrid ! cu mine suntem 4 care-l citesc pe Silviu si i-am spus demult ca are talent la scris si pe chestia asta ii iert multe si mi-e drag de el , chiar daca eu lui, NU !

asa e....tu lui nu-i ierti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 17:10

De la: gabigabi2, la data 2014-01-28 14:58:13
De la: _Ingrid, la data 2014-01-28 13:19:15pfff.... m-ai pierdut in primele opt randuri, chiar am treaba, n-am rabdare sa pritocesc atata limbilita.
Daca e ceva ce vrei sa aflu, restrange la patru randuri, ca timpul costa bani!

hai, mai ! nu ti-a penetrat gindirea si intelegerea cu cele 2 fraze , pline cap-coada de cuvinte imbirligate si pe ici pe colo, scilciate ?
io am inteles tot !

nici eu

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 19:31

De la: __hakon__, la data 2014-01-28 15:52:33bre, matale esti cantitate parazita asistata social, n-ai nici treaba si nici habar, speculezi aiuristic si insinuezi rastalmacind totul la modul prostesc desi nu intelegi nimic si nici n-ai sa intelegi vreodata ceva !
hai, e ultimul.

PARAZITU TOT PARAZIT MOARE /
Cine nu are batrini sa-si cumpere ...........................

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 01:42

De n-ai avut pamant,
de n-ai pamant la tara,
de vrei sa vinzi ce-i sfant,
Esti javra ordinara.

Nu poti sa vinzi ce n-ai
Nu poti sa vinzi o tara,
Nu vinde ce ce nu ai
Ma' javra ordinara.

Pamantul nu-i al tau,
Tu in pamant te-i duce,
Blestem tie om rau,
Sa n-ai parte de cruce

cand vinzi pamantul sfant.
Vatra stramosilor
Ramane o-ntrebare...
Ce lasi copiilor?....

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 11:19

De la: 9am_1454, la data 2014-01-28 14:19:49
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 13:10:06buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in jurul unor idoli ierarhizati confom preceptiilor pesonale revelate din esenta imago mundi pe care le-a supus unor analize eshaustiv empritice din ale caror concluzii deformate plastic la rece i-au rezultat entanglari ideatice care l-au convins sa-si promoveze poliloghic atat cat il tin distroficele baiere ale mintii o conceptie sincretica din ale carei efecte epatant eclectice percepute si resimtite de multimea urechilor ciulite si-a gurilor cascate concomitent au produs adevarate tsunamuri devastatoare printre neuronii si substanta negroido-cenusii ale tuturor celor ce s-au lasat manipulati cerebral de discipolii propagandisti ai superinteleptului idol prin diferitele metode literar artistico-imagistice pe care acestia le-au aplicat altoite pe un complicat sistem de practici ritualice si incantatii insotite de izuri tamaiogene care i-au determinat sa se prosterneze in fata unor sfinte icoane facatoare de minumoaste animate de dorinti fierninti si cativa zombie vizionari transcedentali buni platitori de taxe impozite accize tva etc. Spre a satisface setea si foamea de privilegii a eternului idol superintelept cat si a intni politice combinativ-administrative din ale caror paradigme axiomatice aplicat- implementate in masa urechistilor guri cascate a rezultat actuala multime electorala compusa in majoritate de sfinte regii lui camarile de sfinti , ingeri, si demoni din cohorta celor nominalizati in geneza tuturor aliantelor interideologale nominal repartizati algoritmic intr-un adevar-adevarat parvenitism de factura revelata pe care superideologosul pedeolog cu genialitatea care i-a penetrat gandirea creatoare de la desfacerea si facerea tuturor minunilor ancestral politico-administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !

Si, asa am rămas.
Batrânețea[quote]

pe la al patrulea?
e bine, stiam eu ca ai un indice IQ cu mult mai elevat decat al cretzolancei, prin definitie, majoritatea barbatilor deghizati pe forumuri in femei au un indice IQ superior femeilor deghizate in barbati pe acelasi forum.
dar nu prea ti-a convenit pamfletul, a adus cumva vreo atungere inconfortabila cuiva?

a propontzoff:
ziceai ca : "Tiriac si o banca, nu ni se spune care, au donat cate un avion smecher pentru actiuni umanitare. Turbojet,"

adica, ala care a fost la lungimea propriei mustati de salatiera si de aceasta data a fost la o lungime de mustata fiind cat p'aci sa-i salveze viata si sa-i sporeasca confortul zborului pilotului Iovan daca se grabea cu aceasta donatie?

buey, cum apare asta tot la o lungime de mustata de toate cele, ceva de speriat, dar daca tot a facut cu o singura mana o donatie care va salva vieti, sa fiti siguri ca pe partea cealalta se va infrupta cu zece maini sa ia vieti.
poi ce credeti mai pulimilor ca mustata face cadoaie din prea plinul si generozitate, sunteti naivi.
merge sa donezi un jet, hai doua, cel de al doilea fiind donat de o banka, ghici ciuperca intr-un picior, si pe cealalta parte sa-ti fie concesionate inca vreo 700ha prin caras-severin, asta da afacere, promo caritabil pe fata, si macelul prin dos.

de fapt, care este diferenta intre unul ca Becali si Tiriac?
amandoi au furat startul in 1990, unul avea 100 mii $ mosteniti de la tac-so, celalalt, vreo 100 de mii DM incasati dupa ani grei si lungi,de la becker.
si uite-asa, si tot asa, ambii au ajuns miliardari pe seama fraierilor dintr-un stat cu mult mai jos decat unul bananier, de prin africa ecuatoriala.
bravo ma, bravo voua !
sh-asha, si invers, pulimea-i tot naroada si gura casca!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 11:31

De la: giovausaro, la data 2014-01-29 01:42:41
Ramane o-ntrebare...
Ce lasi copiilor?....

www.youtube.com/watch?v=DzU3Zed9Ths

.......................................
"Lumea-i plina de răni
Și de doctori docenți
Și de măști și de vămi
Și de mari inocenți.
Fiindcă nașteți copii
Apărați-i luptând
Doborâți monștrii vii,
Ce d-un veac de vecii
Dolii pun pe pământ.

.................................
Pe pământ avem de toate
Și mai bune și mai rele
bune - rele
Și-nchisori și libertate
Și a putea și nu se poate
Și ruina și cetate,
Genii mari și frunți tembele,
Vânt ce sta și vânt ce bate,
Și martiri dar și lichele,
Nedreptate și dreptate
Si a putea și nu se poate
Și noroi șï stele."

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 11:39

De la: __hakon__, la data 2014-01-28 15:52:33bre, matale esti cantitate parazita asistata social, n-ai nici treaba si nici habar, speculezi aiuristic si insinuezi rastalmacind totul la modul prostesc desi nu intelegi nimic si nici n-ai sa intelegi vreodata ceva !
hai, e ultimul.

De ce e, mă, cantitate parazită asistată social ?
Adica eu care tot platesc azi de 35 ani toate nazdravăniile inventate de politicieni, ma apropii de pensie, mai am ... dar intr-o zi o sa ies si eu la pensie, dacă n-or muta-o pe la 80 de ani si nu mai apuc ... si când o fi sa fie, vine un techea-berchea ca tine sau ca oricare altul sa-mi spuna ca sunt un parazit social ?
Mai du-te, mă, spre păsărica mamii tale de berbec.
Cotoroanta e o pensionara cu o pensie cam de rahat putin peste 1000 lei, o excelenta gospodina si care are si ea păreri, e drept cam tâmpite (după părerea mea si a altora) dar la fel sunt taxate și părerile mele de catre ea și mulți alții care gâdesc la fel ca ea.
De ce e parazit social, Cotoroanța ? Pentru că ne contrazice pe noi ?
Pe unii dintre noi ... ?
Nu ți se pare ca e prea mult ?
Păi daca ești atât de idiot s-o faci p-asta cum NU se cuvine, câți bani să mai dau eu pe părerile tale docte ...
Da, poți să-i spui că, după părerea ta este o vită încălțată după modul în care abordează unele teme, dar că e parazit social in nici un caz.
Așa încât, după cum ești deja obișnuit, te rog să servești reglematara lucrare dentară care se impune în acest caz, pentru fapta jegoasă pe care ai comis-o.

Gabi, și eu te simpatizez, dar în nici un caz pentru modul în care îl zugrăvești pe Basescu si în care vezi multe din aspectele aflate in discuția unor savați geniali care suntem noi, dar pentru părerile alea, sti tu cum te-am balacărit ...

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 11:44

De la: giovausaro, la data 2014-01-29 01:42:41De n-ai avut pamant,
de n-ai pamant la tara,
de vrei sa vinzi ce-i sfant,
Esti javra ordinara.

Nu poti sa vinzi ce n-ai
Nu poti sa vinzi o tara,
Nu vinde ce ce nu ai
Ma' javra ordinara.

Pamantul nu-i al tau,
Tu in pamant te-i duce,
Blestem tie om rau,
Sa n-ai parte de cruce

cand vinzi pamantul sfant.
Vatra stramosilor
Ramane o-ntrebare...
Ce lasi copiilor?....

mai poiate clopuit
iar sub clop un cap turtit
daca vrei sa fii poiat
sa faci versuri la kkat
cand mai treci pe la closete
nu mai sta pe clop poete
sa-ti scremi versuri conjugate
iamburi cufurite toate
si cu rime flatulate
amu, de-ai greit cofetaria
unde sa-ti fii postat poezia
ia de colea un condei
lustruieste-l daca vrei
ia si-o coala de hartie
si baga sub clopuire
ala cu rectificatu'
legii sub care se-ntinde natu'
este tocmai dom' basel
aprig ca un brebenel
si-a-nturnat la sparlamentu
lejea cu vandut pamantu'
deci, poiate cufurit
iara versu' l-ai gresit
asa se intampla frate
cand esti ignorant in toate.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 11:59

De la: 9am_1454, la data 2014-01-29 11:39:23
hai, e ultimul.

Adica eu care tot platesc azi de 35 ani toate nazdravăniile inventate de politicieni, ma apropii de pensie, mai am ... dar intr-o zi o sa ies si eu la pensie, dacă n-or muta-o pe la 80 de ani si nu mai apuc ... si când o fi sa fie, vine un techea-berchea ca tine sau ca oricare altul sa-mi spuna ca sunt un parazit social ?
Cotoroanta e o pensionara cu o pensie cam de rahat putin peste 1000 lei, o excelenta gospodina si care are si ea păreri, e drept cam tâmpite (după părerea mea si a altora) dar la fel sunt taxate și părerile mele de catre ea și mulți alții care gâdesc la fel ca ea.
Pe unii dintre noi ... ?
Păi daca ești atât de idiot s-o faci p-asta cum NU se cuvine, câți bani să mai dau eu pe părerile tale docte ...
Da, poți să-i spui că, după părerea ta este o vită încălțată după modul în care abordează unele teme, dar că e parazit social in nici un caz.
Așa încât, după cum ești deja obișnuit, te rog să servești reglematara lucrare dentară care se impune în acest caz, pentru fapta jegoasă pe care ai comis-o.

Gabi, și eu te simpatizez, dar în nici un caz pentru modul în care îl zugrăvești pe Basescu si în care vezi multe din aspectele aflate in discuția unor savați geniali care suntem noi, dar pentru părerile alea, sti tu cum te-am balacărit ...

cum , de ce?
de trei ori traiasca si-o data ura, d'aia !
buey, atat timp cat sistemul de pensii romanesc este o imensa schema financiara ponzi cu un deficit de 5mld.euro anual, este o asistata social.
iar pe tine, berleuz prost, nu va avea cine sa-ti finanteze achitarea viitoarei pensii la care speri sa ajungi .
la un asemenea deficit si la o datorie externa de peste 115 mld euro, cu un deficit de peste 4,5 mil locuri de munca, cu indice de natalitate negativ, o rata de imbatranire a populatiei accelerata, fara industrii, fara agricultura, fara resurse mineralo-energetice, cine draku va mai credita romania, implicit fondul de pensii,tampitule !
fondul de pensii este falimentar de pe acum, si tu speri ca vei fi pensionar, fii realist ce draqu,ai inteles ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:12

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 11:59:18
hai, e ultimul.

Pe unii dintre noi ... ?

cum , de ce?
buey, atat timp cat sistemul de pensii romanesc este o imensa schema financiara ponzi cu un deficit de 5mld.euro anual, este o asistata social.
iar pe tine, berleuz prost, nu va avea cine sa-ti finanteze achitarea viitoarei pensii la care speri sa ajungi .
la un asemenea deficit si la o datorie externa de peste 115 mld euro, cu un deficit de peste 4,5 mil locuri de munca, cu indice de natalitate negativ, o rata de imbatranire a populatiei accelerata, fara industrii, fara agricultura, fara resurse mineralo-energetice, cine draku va mai credita romania, implicit fondul de pensii,tampitule !
fondul de pensii este falimentar de pe acum, si tu speri ca vei fi pensionar, fii realist ce draqu,ai inteles ?

Mai berleuz prost, asa cum ii spui celui de mai sus.
Nu mai face pe interesantul.
Dati o lege in care o tara ca a noastra sa nu mai aiba voie sa va dea voua oameni pregatiti pe munca acestei tari.
Iar voi sa luati munca platita mai slab decit ai vostrii, si de fapt pregatita gratis de cei pe care ii injuri cu sirg si ii acuzi ca ei sint de vina ptr toate relele.
Relele astea sint inventate acolo la voi in occident.
Imbatrinirea populatiei, somajul excesiv, transferul masiv al fortei de munca dintr-o tara in alta, lipsa de perspectiva, reguli excesive, sint exporturile voastre.
Nu sint ale rominilor.

in Rominia este cea mai mica rata a somajului, cel mai ridicat indice de dezvoltare.

Nenorocitule ai creat in acest spatiu o stare falsa cu privire la motivele acestei crize.
Rominia nu trebuia sa fie in criza. voi ne-ati bagat in ea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:28

Emailul trimis de mine pentru raportarea userului hakon la administratia forumului.

Buna ziua.
Va rog sa vedeti cu ce argumente discuta userul hakon, pe forum.
Injura pe toata lumea.
Pe orice topic. Acum ma injura pe mine pe topicul basescu.
Dar si pe altele.
Orice ii spui te injura.
Este acelasi cu vechiul user Mytcor, dat afara ptr ca se injura cu userul bad, in iunie 2010.
Dupa care a intrat cu zeci de clone, fiind banat.
Se razbuna pe toata lumea ca a fost el dat afara atunci ptr injurii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:38

Si acest email

Daca puteti sa-l avertizati pe userul hakon, sa nu mai injure, nu sa-l dati afara.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:41

De la: nastasemihail, la data 2014-01-29 12:12:18
hai, e ultimul.

Pe unii dintre noi ... ?

cum , de ce?

in Rominia este cea mai mica rata a somajului, cel mai ridicat indice de dezvoltare.

Cat optimism ! Dincolo de cifrele statistice ale ANOFM privind numarul somerilor ,, ai idee cati "someri " sunt neinregistrati la Oficiul Fortelor de Munca ?
Care indice de dezvoltare ? Ala dat doar de Dacia ?
Sistemul de pensii este FALIMENTAR , asta e REALITATEA , fie ca va place sau nu !
Nu va mai imbatati cu apa rece !!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:51

In ROMINIA SINT 600000 FIRME PARTICULARE.
IN EXTERIOR SINT CEL PUTIN 3-4 MILIOANE DE PERSOANE, APROAPE TOATE ADULTE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:52

GERMANIA A PROPUS UN SISTEM DE VENIT MINIM GARANTAT PRIN TVA CA SURSA, LA NIVEL MONDIAL.
INTELEG CA SE LUCREAZA LA EL.
SISTEMUL ESTE FARA CONDITIONARI.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 12:57

acel link-sursa l-am postat aici, dar, ce sa inteleaga din acele informatii, nimic.

habar nu ai despre ceea ce incerci sa vorvesti si nici nu stii a cui a fost initiativa respectiva.
erau necesare 1 mil. semnaturi, s-au strans putin peste 100 mii la nivel european.
proiectul si initiativa a cazut ,nu mai visa cai verzi pe pereti si venituri minime garantate ptr. toti cetatenii europeni, pa ! data limita 1 feb 2014.

asta e, pe net, toti prostii se cred destepti, ce poti sa le pretinzi, nimic, poti sa-i si injuri, dar tot degeaba, ei continua sa tasteze numai idiotenii fuduliste!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 13:48

De la: _2148_, la data 2014-01-29 12:41:18
hai, e ultimul.

Pe unii dintre noi ... ?

cum , de ce?

Cat optimism ! Dincolo de cifrele statistice ale ANOFM privind numarul somerilor ,, ai idee cati "someri " sunt neinregistrati la Oficiul Fortelor de Munca ?
Sistemul de pensii este FALIMENTAR , asta e REALITATEA , fie ca va place sau nu !

Asa este, e falimentar, dar eu am posibilitatea sa nu mai cotizez la el ?
Am vre-o libertate in privinta asta ?

De ce sa fiu eu injurat pentru vini care nu-mi apartin ?
Cu cine sa ma bat eu, ce pot face eu in privinta asta ?
In afara de sa votez pe cine-oi crede ca e mai putin hot si corupt ?
Sa ma bat cu jandarmii pe strada pana ma rapun ?
Ce dracu, sa va ia, va tot dati destepti pe-aci ...

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 14:31

De la: 9am_1454, la data 2014-01-29 13:48:47
hai, e ultimul.

Pe unii dintre noi ... ?

cum , de ce?

Ai !!! posibilitatea sa faci ce doresti cu banii tai !

Exemplu : Unui salariat cu salariul brut de 1000 lei pe luna i se retin pe stat 259 lei .Nu mai punem la socoteala cat trebuie sa plateasca angajatorul (mai mult de atat ).

O microintreprindere care presteaza un serviciu unei alte firme in valoare de 1000 lei , trb. sa plateasca la stat un impozit de 3 % , adica 30 lei .Pe langa asta , ar fi necesara si o asigurare de sanatate pentru asociatul unic de 5.5 % , adica 55 lei . In total , 85 lei .
Pentru infiintarea unei micro , ai la dispozitie toate codurile CAEN , fara a fi necesara o calificare .

Comparativ , 259-85 =174 lei . Bani pe care nu-i mai platesti la stat degeaba .
Daca stii sa negociezi cu patronul caruia ii prestezi serviciul, suma poate fi mai mare .
E doar un exemplu !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 15:32

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 11:19:24
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 13:10:06buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in

administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !

Si, asa am rămas.
Batrânețea[quote]

pe la al patrulea?
e bine, stiam eu ca ai un indice IQ cu mult mai elevat decat al cretzolancei, prin definitie, majoritatea barbatilor deghizati pe forumuri in femei au un indice IQ superior femeilor deghizate in barbati pe acelasi forum.

.............................................................................................

Cu totul de acord cu aceasta afirmatie

Si zici ca delirul ala e un pamflet? crede-ma, nu se poate citi.
Referitor la text ai auzit vreodata de regula celor 3C?
Clar, complet, concis
Macar unul daca ai respecta....

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 16:15

De la: 9am_1454, la data 2014-01-29 13:48:47
hai, e ultimul.

Pe unii dintre noi ... ?

cum , de ce?

Bine ba, trogloditule, daca cineva este realist si iti expune adevarul vrerde-n fata, tu, zurliule, consideri ca te injura si acuza.
Ia sa-ti administrez o doza de injuraturi acuzative cronologice, buey ramolitul srl, daca tot ai afirmat ca ne dam mari pe aici.

-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva lui iliescu atunci cand a pensionat anticipat cca.30% din forta de munca a economiei romanesti?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva pensionarilor medicale in schimbul spagilor?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti cu muncitorii diferitelor ramuri agro-industriale pentru a protesta impotriva disponibilizarilor in masa si achitarea salariilor compensatorii?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva falimentarii industriilor romanesti concedierea angajatilor si privatizarea intreprinderilor pe 1 $ in schimbul spagii si taierea utilajelor ,liniilor tehnologice etc. cu f.oxiacetilenica si vinderea fierului la centrele de colectare a metalelor?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva pensionarilor anticipate din armata la o varsta de 40,45,50 de ani , si achitarea pensiilor acestor fosti militari din fondul de pensii la care nu au contribuit niciodata?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva deciziilor de-a finanta gaurile negre din regiile statului cu sume din fondul de pensii, devalizandu-l?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva infiintarii pilonului I de pensii private pe fondul reducerii accentuate a masei de contribuabili din economia romaneasca?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impreuna cu sindicalistii den sistemul medical de stat si sistemul de invatamant de stat impotriva inchiderii spitalelor si-a scolilor?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva tutuuror guvernelor postdecembriste care au falimentat intreprinderi, concediat angajatii, dar sumele care le-au fost oprite pe statele de plata , contributiile obligatorii la fondul de pensii si sanatate, nu au mai fost virate niciodata in acele conturi?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva imbecilelor masuri fiscale introduse de toate guvernele postdecembriste, care au distrus economia privata, falimentand sute de mii de s.r.l.-uri , au alungat investitorii si au determinat o relocare in masa a afacerilor de pe teritoriul fiscalizat romanesc?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva trecerii arieratelor tuturor intreprinderilor falimentate de clasa politica romaneasca la datoria publica?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva HG-ului prin care USL-Ponta ofera cadou unei firme kazahe 500 mil. $?
-etc.

Si ar mai fi injuraturi suficiente sa-ti adresez, dar m-am plictisit, de aceea sunt asistati sociali,habarnisti patentati care n-au nici o treaba cu realitatea socio-economica din romania, ai inteles imbecilule

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 16:38

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 15:32:20
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 11:19:24
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 13:10:06buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in

administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !

Si, asa am rămas.
Batrânețea[quote]

pe la al patrulea?

.............................................................................................

Cu totul de acord cu aceasta afirmatie

Si zici ca delirul ala e un pamflet? crede-ma, nu se poate citi.
Referitor la text ai auzit vreodata de regula celor 3C?
Clar, complet, concis
Macar unul daca ai respecta....

bre, nene gigioctan, asa este !dar tot n-ai inteles scopul unei asemenea redactari editata intr-un asemenea format !
mai iti trebuie o cisterna de apa plata si dupa ce bei vreo 20.000 de litri poate o sa-ti ridici nivvelul ind.-ului IQ pe cele mai fudule culmi ale inteligentei rezultaat dintr-o temenica cunoastere si insusirea tuturor cunostintelor realiste despre lume si viata, bre tanti !

Pagini: << 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: