back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 14:57

De la: valeriulivanov, la data 2014-02-01 11:37:37 D-L BASESCU ,SI-A JUCAT ULTIMA CARTE POLITICA PRIN FORMAREA P.D.L.2 (MAREA MISCARE POPULARA !).

si ce crezi ca asteapta de la ea ? mai e dispus cineva sa mearga la cacealma cu JUCATORUL ?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 16:14

De la: gabigabi2, la data 2014-02-01 14:54:44
De la: 9am_1454, la data 2014-02-01 09:22:04
De la: gabigabi2, la data 2014-01-31 16:01:48
De la: 9am_1454, la data 2014-01-31 08:05:11Am aflat ca noile coduri cu ajutorul carora politicienii hoti vor beneficia de pedepse mult mai blande a fost asumat de guvernul PDL in urma cu 5 ani. Vorbesc de codurile care vor intra in vigoare maine pentru ca nu vrea Ponta sa faca nimic azi ...
Pentru ca nimeni nu a fost auzit aducand in discutie aceste coduri decat ieri, am hotarat sa-l dau dracului si pe Basescu si pe Boc.
I-am sustinut cat am putut si as fi facut-o daca reuseam sa inteleg de ce Boc (si Basescu, pentru ca nu pot sa cred ca n-a stiut de codurile astea si nu le-a citit inainte de a fi asumate) au produs asemenea orori pentru cetateanul obisnuit si asemenea cadouri pentru politicieni.
Pe Ponta si Antonescu ii dadusem de mult.
Sunt toti o apa si-un pamant: niste hoti !
NIste nenorociti care-si fac legi ca sa poata fura linistiti.

Ieri Udrea a demisionat din PDL si s-a dus la PMP. Mare rahat !
Tot ieri, musiu Fenechiu a aflat ca va face puscarie pana-n cinci ani. Mara branza, era de asteptat.
Domnul Auto, fostul deputat PC, si-a recunoscut vinovatia si isi asteapta condamnarea.

M-au dezamagit toti, absolut toti. Inclusiv imbecilii de la PP-DD care n-au guvernat niciodata, dar s-au mutat dindata la cei care guverneaza.

Mi-a mai ramas o singura problema: CU CINE VOTEZ ? Pe viitor, cu cine sa votez ?

pfii intreaba-l pe @ cetateanul turmentat ! iti mai aduci aminte de acest user pe care-l contraziceai si-l faceai timpit ?
tot el iti spunea si de don basel si iar il dadeai naibii ca era prea pe invers cu gustul matale !
iote ca te mai intrebi inca DACA baselu nu stia de codul ala ....beiii, ce naiba ?! isi Asuma Boculet o asemenea ordonanta de urgenta ,daca nu era dorinta expresa a SEFULUI ,pe care acum o vrea Neaparat in 2 zile modificata ptr. ca el NU stia ce-a vrut atunci si s-au executat ascultari fara mandat, fara nimic, doar ptr. ca el iesea la TV si-si dadea cu parerea cine e penal si trebuie verificat ? ca poate n-a inteles ce zicea codul ala si a gresit ? moiiii si acum zice ca daca Ponta nu-l modifica, inseamna ca EL - Ponta , sustine penalii si puscariabilii? ei da, asta Tupeu !

E, uite, pentru atitudini de genul asta, de asteptat de altminteri ... nu e nici o surpriza ... n-o sa mai intru sa postez. Nu mai am pentru cine sa tin, nu mai cred in nimeni si cei care au fost in opozitie cu mine au si inceput sa jubileze.
Mi-ar fi placut sa jubileze pentru ca traim mai bine acum decat pe vremea lui Boc. Din pacate este exact invers.
Inteleg si de ce majoritatea oamenilor nu-si recunosc greselile si nu se dezic de ce au spus candva daca isi dau seama ca s-au inselat ...
Nu e bine ...
NU ca as crede asta ci pentru ca viata imi arata cum sunt oamenii si de ce nu trebuie sa-ti recunosti greselile.

Pe chestia cu codurile astea, Basescu, pentru mine, a facut o greseala fatala. S-a increzut in niste consilieri deosebit de tembeli si nu a dat atentie acestor coduri. S-a trezit pe final si crede ca daca spune ca a gresit el si Ponta trebuie sa indrepte, gata, e iertat. Eu nu-l iert pentru ca l-am vazut sarind la gatul lui Ponta si al lui Antonescu pentru chestiuni mult mai putin importante. Acum ...
Poate ca se gandeste ca e la sfarsitul mandatului si, la modul cum inteleg astia din USL justitia, cine stie, poate ii va folosi si lui legea cea mai favorabila ....

Nu inteleg cum e posibil ca intr-o tara ca a noastra in care toti politicienii, ziaristii, analistii, oamenii simplii ... toata lumea, vorbeste despre coruptie, despre furt, despre necesitatea unor masuri care sa puna capat jafului, sa se propuna legi mult mai tolerante cu aceste fapte, coduri care sa faca furtul mai putin pedepsit ... cum e posibil sa apara asemenea propuneri si cum e posibil ca nimeni sa nu zica absolut nimic pana cu doua zile inainte de intrarea in vigoare ....

Desi nu e greu de inteles. Eminescu spunea ca ei isi fac legi pentru ei ... politicienii.
Din aceasta cauza am lansat intrebarea daca ne trebuie parlament. Mare, mic, mediu, eu nu cred ca ne mai trebuie parlament. Pentru ca nu vad cum este reprezentat poporul in actualul parlament. Si nici la ce-i foloseste poporului aceasta organizatie numita parlament.
Din moment ce, spre exemplu, se da o lege si dupa aceea ea nu intra in vigoare decat dupa ce se fac normele de aplicare de catre ministerul de resort ... Ce e aia ?
Hai sa lasam guvernul sa dea reglementarile cu privire la ceva si sa ne lipsim de parlament.

Intrebati printre cunoscuti daca este cineva care se simte reprezentat de senatorul sau deputatul din circumscriptia sa, de cel pe care l-a votat ?
Eu nu stiu decat oameni care-i injura pe parlamentari. De regula nici nu-i cunosc pe cei care i-au votat ...

In fine ... va cam spun La revedere !

A, sa nu uit,
Cotoroanto, esti o tampita !

daca n-ai inteles revolta si durerea ca niste ani mi-am batut gura cu tine si alti basisti ce JUBILATI si erati dispusi oricind la o "lucrare dentara", data lui Vanea, lui Vasile sau oricui nu era de acord cu marele bas', atunci pa si pusi ! dar, esti exact in situatia lui ,intrucit si tu crezi ca daca spui ca ai gresit timp de niste amar de ani si altii au tras ponoasele de pe urma ta/ a voastra, gata, se uita, se sterge cu buretele si esti spuma laptelui !
deci, pardon, pina una-alta, realitatea de ultima ora , aia cu din greseala in greseala spre victoria finala asupra poporului roman, dovedeste ca apelativul de " timpit" ti se potriveste tie, deoarece EU am avut dreptate si nu tu !

Gabi, nu te grabi sa-l judeci pe Silviu, pentru ca si el, ca si mine...ca si tine, a facut la un moment dat greseli, convins sincer ca alege solutia cea mai putin proasta. Nu este cazul sa ne mai scoatem ochii pentru ca asta nu rezolva nimic.

La momentul respectiv cand tu, Vanea sau Vasile v-o luati peste ochi, poate ca aveati dreptate in ceea ce spuneati despre noi, ca suntem prosti ca il sustineam pe Basescu. Dar as vrea sa va aud si acum laudand in continuare solutia propusa de voi. Ce au facut cei pe care i-ati votat voi? O ducem mai bine? Au facut ce promiteau atunci cand erau in opozitie? Cine sunt prostii acum?

O mai tii minte pe Geta care vedea deja zorii trandafirii adusi de PSD peste romani? Mai tii mite cum promiteau Ponta si Antonescu ca vor repara toate nedreptatile, vor mari salariile si pensiile si vor inceta imprumuturile la FMI cu care ne-a impovarat PDL-ul? Vrei sa cautam textul motiunii de cenzura cu care a venit USL la putere? Hai sa vedem daca mai sunt valabile si acum toate porcariile pentru care a fost sanctionat MRU....Eu zic ca da,. Nu s-a schimbat nimic, doar au fost inlocuite capusele portocalii cu cele useliste.Iar tu nu o duci mai bine.

Asa ca nu asta este solutia, sa ne scoatem ochii unii altora, ci sa cautam o cale sa scapam de toti nenorocitii astia...desi cred ca acum este prea tarziu sa se mai indrepte ceva.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 16:50

hehehe, v-am zas io ca va stuchitzi ca orbetii si va suduitzi si schiloditi unul pe altul ca chiorii, dar voi, nu si nu !
si dai si lupta coane Mitica, ca la pashopt sau ca la marashesti.

amu no, daramatzi shandramaua detot si renastetzi de la zero, dac-hotzi mai putea, daca nu, Traista-n Batz si pici tzi-e valea , sau tot pe vale tot pe vale c-o facu' mazarea boabe, cum zace , da' las' ca stiu io cin-o zas!

n-as prea crede ca s-o lecuit, ca s-o degivrat ideontologic, parce maine o sa-l vaz:
pmp is the best!
vot for pmp,
vot for you ! DerKnochen baross!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 17:34

De la: Black_Friday_, la data 2014-02-01 16:14:33
De la: 9am_1454, la data 2014-01-31 08:05:11Am aflat ca noile coduri cu ajutorul carora politicienii hoti vor beneficia de pedepse mult mai blande a fost asumat de guvernul PDL in urma cu 5 ani. Vorbesc de codurile care vor intra in vigoare maine pentru ca nu vrea Ponta sa faca nimic azi ...
Pentru ca nimeni nu a fost auzit aducand in discutie aceste coduri decat ieri, am hotarat sa-l dau dracului si pe Basescu si pe Boc.
I-am sustinut cat am putut si as fi facut-o daca reuseam sa inteleg de ce Boc (si Basescu, pentru ca nu pot sa cred ca n-a stiut de codurile astea si nu le-a citit inainte de a fi asumate) au produs asemenea orori pentru cetateanul obisnuit si asemenea cadouri pentru politicieni.

Tot ieri, musiu Fenechiu a aflat ca va face puscarie pana-n cinci ani. Mara branza, era de asteptat.
Domnul Auto, fostul deputat PC, si-a recunoscut vinovatia si isi asteapta condamnarea.

M-au dezamagit toti, absolut toti. Inclusiv imbecilii de la PP-DD care n-au guvernat niciodata, dar s-au mutat dindata la cei care guverneaza.

Mi-a mai ramas o singura problema: CU CINE VOTEZ ? Pe viitor, cu cine sa votez ?

pfii intreaba-l pe @ cetateanul turmentat ! iti mai aduci aminte de acest user pe care-l contraziceai si-l faceai timpit ?
tot el iti spunea si de don basel si iar il dadeai naibii ca era prea pe invers cu gustul matale !
iote ca te mai intrebi inca DACA baselu nu stia de codul ala ....beiii, ce naiba ?! isi Asuma Boculet o asemenea ordonanta de urgenta ,daca nu era dorinta expresa a SEFULUI ,pe care acum o vrea Neaparat in 2 zile modificata ptr. ca el NU stia ce-a vrut atunci si s-au executat ascultari fara mandat, fara nimic, doar ptr. ca el iesea la TV si-si dadea cu parerea cine e penal si trebuie verificat ? ca poate n-a inteles ce zicea codul ala si a gresit ? moiiii si acum zice ca daca Ponta nu-l modifica, inseamna ca EL - Ponta , sustine penalii si puscariabilii? ei da, asta Tupeu !

E, uite, pentru atitudini de genul asta, de asteptat de altminteri ... nu e nici o surpriza ... n-o sa mai intru sa postez. Nu mai am pentru cine sa tin, nu mai cred in nimeni si cei care au fost in opozitie cu mine au si inceput sa jubileze.
Mi-ar fi placut sa jubileze pentru ca traim mai bine acum decat pe vremea lui Boc. Din pacate este exact invers.
Inteleg si de ce majoritatea oamenilor nu-si recunosc greselile si nu se dezic de ce au spus candva daca isi dau seama ca s-au inselat ...
Nu e bine ...
NU ca as crede asta ci pentru ca viata imi arata cum sunt oamenii si de ce nu trebuie sa-ti recunosti greselile.

Pe chestia cu codurile astea, Basescu, pentru mine, a facut o greseala fatala. S-a increzut in niste consilieri deosebit de tembeli si nu a dat atentie acestor coduri. S-a trezit pe final si crede ca daca spune ca a gresit el si Ponta trebuie sa indrepte, gata, e iertat. Eu nu-l iert pentru ca l-am vazut sarind la gatul lui Ponta si al lui Antonescu pentru chestiuni mult mai putin importante. Acum ...
Poate ca se gandeste ca e la sfarsitul mandatului si, la modul cum inteleg astia din USL justitia, cine stie, poate ii va folosi si lui legea cea mai favorabila ....

Nu inteleg cum e posibil ca intr-o tara ca a noastra in care toti politicienii, ziaristii, analistii, oamenii simplii ... toata lumea, vorbeste despre coruptie, despre furt, despre necesitatea unor masuri care sa puna capat jafului, sa se propuna legi mult mai tolerante cu aceste fapte, coduri care sa faca furtul mai putin pedepsit ... cum e posibil sa apara asemenea propuneri si cum e posibil ca nimeni sa nu zica absolut nimic pana cu doua zile inainte de intrarea in vigoare ....

Desi nu e greu de inteles. Eminescu spunea ca ei isi fac legi pentru ei ... politicienii.
Din aceasta cauza am lansat intrebarea daca ne trebuie parlament. Mare, mic, mediu, eu nu cred ca ne mai trebuie parlament. Pentru ca nu vad cum este reprezentat poporul in actualul parlament. Si nici la ce-i foloseste poporului aceasta organizatie numita parlament.
Din moment ce, spre exemplu, se da o lege si dupa aceea ea nu intra in vigoare decat dupa ce se fac normele de aplicare de catre ministerul de resort ... Ce e aia ?
Hai sa lasam guvernul sa dea reglementarile cu privire la ceva si sa ne lipsim de parlament.

Intrebati printre cunoscuti daca este cineva care se simte reprezentat de senatorul sau deputatul din circumscriptia sa, de cel pe care l-a votat ?
Eu nu stiu decat oameni care-i injura pe parlamentari. De regula nici nu-i cunosc pe cei care i-au votat ...

A, sa nu uit,

daca n-ai inteles revolta si durerea ca niste ani mi-am batut gura cu tine si alti basisti ce JUBILATI si erati dispusi oricind la o "lucrare dentara", data lui Vanea, lui Vasile sau oricui nu era de acord cu marele bas', atunci pa si pusi ! dar, esti exact in situatia lui ,intrucit si tu crezi ca daca spui ca ai gresit timp de niste amar de ani si altii au tras ponoasele de pe urma ta/ a voastra, gata, se uita, se sterge cu buretele si esti spuma laptelui !
deci, pardon, pina una-alta, realitatea de ultima ora , aia cu din greseala in greseala spre victoria finala asupra poporului roman, dovedeste ca apelativul de " timpit" ti se potriveste tie, deoarece EU am avut dreptate si nu tu !

Gabi, nu te grabi sa-l judeci pe Silviu, pentru ca si el, ca si mine...ca si tine, a facut la un moment dat greseli, convins sincer ca alege solutia cea mai putin proasta. Nu este cazul sa ne mai scoatem ochii pentru ca asta nu rezolva nimic.

La momentul respectiv cand tu, Vanea sau Vasile v-o luati peste ochi, poate ca aveati dreptate in ceea ce spuneati despre noi, ca suntem prosti ca il sustineam pe Basescu. Dar as vrea sa va aud si acum laudand in continuare solutia propusa de voi. Ce au facut cei pe care i-ati votat voi? O ducem mai bine? Au facut ce promiteau atunci cand erau in opozitie? Cine sunt prostii acum?

O mai tii minte pe Geta care vedea deja zorii trandafirii adusi de PSD peste romani? Mai tii mite cum promiteau Ponta si Antonescu ca vor repara toate nedreptatile, vor mari salariile si pensiile si vor inceta imprumuturile la FMI cu care ne-a impovarat PDL-ul? Vrei sa cautam textul motiunii de cenzura cu care a venit USL la putere? Hai sa vedem daca mai sunt valabile si acum toate porcariile pentru care a fost sanctionat MRU....Eu zic ca da,. Nu s-a schimbat nimic, doar au fost inlocuite capusele portocalii cu cele useliste.Iar tu nu o duci mai bine.

Asa ca nu asta este solutia, sa ne scoatem ochii unii altora, ci sa cautam o cale sa scapam de toti nenorocitii astia...desi cred ca acum este prea tarziu sa se mai indrepte ceva.

si tu ai dreptate, zise rabinul
si eu am dreptate
si Silviu are
dar sa nu ma mai faca timpita si sa nu se mai dea ranit !
am recunoscut inca de anul trecut ca USL .ul m-a Pierdut si sunt iar in pielea @ cetateanului turmentat ...Solutia ? n-avem, dupa parerea mea ....poate doar cea cu Monarhia, dar cum stim noi sa ne rahatim pe toate, o vom face praf si pe asta !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 18:38

aveti pe draqu, dreptate !
sunteti cativa dintrea cei care formeaza acea majoritate mocirlosa din care se ridica acei ticalosi care va reprezinta si carora voi le-ati oferiti votul , investindu-i in functii reprezentativ-administrative in ultimele doua decenii.
'mintea cea de pe urma, evident, a romanului"

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 22:04

Nu vreau s v supr , nici s m bag n discuții ...
Aș vrea s zic una așaaa , ca opinia public .
V vd c v lamentați c ... nu mai aveți cu cine ... vota .
C v-au trdat! toți , c așa , c pe dincolo ...
Eu v zic doar att :
... viața merge nainte cu voi , cu noi , fr ...
Ați ascultat și ascultați n continuare grohiturile unor ltri a unora și a altora , dar niciodat nu ați ținut cont de VOI NȘIV ! De dorințele voastre , de idealurile voastre . Și asta nu pentru c veniți dintr-o generație CONDUS pn la disperare de comuniști , ci pentru c sunteți slabi de ... nger . Fricoși . Este o trstur de carcter și nu de altceva .
Nu am nțeles niciodat de ce trebuie s repet cretintțile ndrugate de unul și de altul fr s m lmuresc asupra subiectului . De aceea nu am fost niciodat debusolat sau ... nehotrt . Dar o s-mi triesc viața așa cum știu mai bine .
Și nu am nevoie de ajutorul cuiva .
Oi fi eu norocos , de-aia !....

Jules Verne....
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 12:16

Nu e bine ...

A, sa nu uit,

Eram sigur ca asa o sa faci.
Mananci rahat.
Am schimbat un bou cu doi boi si tie ti se pare ca ai fost geniala.
Afla, dara, ca daca eu am fost un prost, atunci tu ai fost si mai proasta alegand pe Ponta si Antonescu.
Ne afla in fata unei competitii intre prosti.
Dar, ca sa nu te mai umfli in pene ca toanta, tu sa-ti vezi de prostii tai !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 12:25

De la: revenitu, la data 2014-02-01 22:04:09Nu vreau s v supr , nici s m bag n discuții ...
Eu v zic doar att :
Ați ascultat și ascultați n continuare grohiturile unor ltri a unora și a altora , dar niciodat nu ați ținut cont de VOI NȘIV ! De dorințele voastre , de idealurile voastre . Și asta nu pentru c veniți dintr-o generație CONDUS pn la disperare de comuniști , ci pentru c sunteți slabi de ... nger . Fricoși . Este o trstur de carcter și nu de altceva .
Nu am nțeles niciodat de ce trebuie s repet cretintțile ndrugate de unul și de altul fr s m lmuresc asupra subiectului . De aceea nu am fost niciodat debusolat sau ... nehotrt . Dar o s-mi triesc viața așa cum știu mai bine .

AI si tu dreptate ...
Norocosule.

Nu stiu cum dracu de face ca, in ultima vreme, toata lumea are dreptate.
Sa fie posibil ?
Ma indoiesc.

Sa vedem, la europarlamentare si prezidentiale, cat de mult s-a scarbit lumea de PDL si de USL.
Sa vedem pe cine voteaza romanul dupa experienta de doi ani de conducere USL si de indreptat greseli PDL ...
Eu, unul, nu stiu pe cine sa votez, cu mana pe inima.
Si nici nu cred ca ma duc la vot.
Nu e nici o prevedere legala cu privire la anularea alegerilor daca se inregistreaza un anumit procent de voturi nule, asa ca nu ma voi deranja sa ma duc ...
Si n-o sa ma duc pentru ca nu mai cred in nimeni !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 12:26

De la: revenitu, la data 2014-02-01 22:04:09Nu vreau s v supr , nici s m bag n discuții ...
Eu v zic doar att :

ti-a priiit voiajul cu Traista-n Bat, stiam eu ca iti va fi este benefic !
acelas voiaj il invit sa-l faca si prafuitul berlehuz, dar el nutreste sperante, inca !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 12:31

De la: 9am_1454, la data 2014-02-02 12:25:36
Eu v zic doar att :

AI si tu dreptate ...
Norocosule.

Sa fie posibil ?
Ma indoiesc.

Sa vedem, la europarlamentare si prezidentiale, cat de mult s-a scarbit lumea de PDL si de USL.
Sa vedem pe cine voteaza romanul dupa experienta de doi ani de conducere USL si de indreptat greseli PDL ...
Nu e nici o prevedere legala cu privire la anularea alegerilor daca se inregistreaza un anumit procent de voturi nule, asa ca nu ma voi deranja sa ma duc ...

bine faci !
stai dreaq acasa la o moaca de trascau si cum ii prinzi pe la poarta ca-ti recita vreun slogan electoral, ia-te dupa ei cu toroipanu' !
poti sa si promovezi metodica si strategia toroipanelii printre vecini, rude, cunoscuti, prieteni, colegi, poate or sa te ajute si ei

sub deviza/motto: toroipan electoral promotion !
trademark.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 12:40

Eu v zic doar att :

AI si tu dreptate ...
Norocosule.

Sa fie posibil ?
Ma indoiesc.

Eu iti propun sa te duci, totusi. La ultimele alegeri am fost si am aplicat doua stampile avand grija sa le pun in spatii goale, in afara chenarelor. In felul asta am fost sigur ca votul meu este nul si ca nimeni nu va putea pune apoi o stampila pe vreun candidat inainte de numararea voturilor. De asemenea, daca nu te duci, este posibil ca cineva sa puna niste buletine stampilate in urna semnand apoi in locul tau.
Stim bine ca se fac si astfel de manevre.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 13:06

De la: Black_Friday_, la data 2014-02-02 12:40:14
Eu v zic doar att :

AI si tu dreptate ...
Norocosule.

Sa fie posibil ?
Ma indoiesc.

Eu iti propun sa te duci, totusi. La ultimele alegeri am fost si am aplicat doua stampile avand grija sa le pun in spatii goale, in afara chenarelor. In felul asta am fost sigur ca votul meu este nul si ca nimeni nu va putea pune apoi o stampila pe vreun candidat inainte de numararea voturilor. De asemenea, daca nu te duci, este posibil ca cineva sa puna niste buletine stampilate in urna semnand apoi in locul tau.

Eu am aplicat pe un necunoscut...am zis sa dau si altora o sansa.
Era Remus Cernea

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 13:09

bibicilor, situatiunea este gravide si prezinta multiple umflaturi, US Navy Cybergun relokeaza-n Black Sea.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 13:13

De la: _Ingrid, la data 2014-02-02 13:06:05
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-02 12:40:14
Eu v zic doar att :

AI si tu dreptate ...
Norocosule.

Sa fie posibil ?
Ma indoiesc.

Eu am aplicat pe un necunoscut...am zis sa dau si altora o sansa.
Era Remus Cernea

Eu nu mai am incredere in nimeni, asa ca nu mai dau votul meu nimanui.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 14:25

sieracul de el, s-o litrosit !
pai bine, dom' politicae deontologus, daca tot ne-ai suduit spunandu-ne contodent : "cine este crin antonescu", nu te-ncumeti mataluta sa ne spui :cine a fost basescu, si/sau cine este ponta!?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 14:34

iar sub sloganul interogativ cinematografic:

cum reusesc romanii sa faca afaceri furandu-si unii-altora caciulile, va prezint coproductia cinematografica romano-romana:

.Cum sa faci 1.5 milioane de euro in mai putin de o ora! .
www.youtube.com/watch?v=EFIEdAm2kmM

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 16:10

Eu v zic doar att :

baaa, uite ca eu ma bucur sa te revad, chiar daca ne-am dat la gioale pe aici , niste ani ! dar, constat ca ai ramas acelasi fudul si te lauzi cu norocul tau ....foarte bine, foloseste-te de el , ca-i ciubucul tau dat de Ursitoare atunci cind ai pornit in viata ! dar, nu exagera totusi, ca oportunismul e bun, dar nu da bine la obraz !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 16:14

odata cu implementarea noului CP si CPP ordinea si linistea de drept din regatul lui dottore imparat va suferi grave afectiuni traumatice si o predictibila invazie de agenti patogeni shparlogeni, asa incat, cetatenii onesti ai regatului sunt obligati de imprejurari sa recurga la cateva masuri preventive in vederea combaterii evidentelor efecte ca uramare a eliberarii de indata din laboratoarele penitenciare a unor retrovirusi pandemici deosebit de periculosi.

prin urmare, romanii onesti, dar sarmani, le sunt sugereate cateva metode de combatere a retrovirusilor shparlamentari, talharoshparlogeni neinregimentati politic, cat si a tuturor retrovirusilor shparloviolatori de unica sau serie practica.
deci:
1 adoptati 1-2 maidanezi de-ai lui Oprescu, imbaiati-i,deparazitati-i, hraniti-i bine si oferitile un loc confortabil in propriul apartament sau resedinta la curte,

2 ptr. cetatenii onesti fara suflet, eventual alergici la cainim si fara dare de mana, recomand achizitionarea de urgenta a catorva bate de baseball pe care sa le pozitioneze in pozitii strategice prin diferite colturi ale locuintei personale.

3 ptr. cetatenii onesti cu dare de mana,suflete blajine si nealergici la parul si mirosul de caine, recomand cateva rase de caini emancipati si experimentati in lupta contra potentialilor retrovirusi shparla proaspat eliberati de indata din penitenciare, cum ar fi: ciobanescul german, doberman, amstaff, pitbull,rottweiller, cat si cateva arme de foc de pe piata autohtona, cum ar fi:
ak47 imbunatatit, pusca semiautomata cu luneta, mitraliera PK 7,62, eventual M16, sau in cel mai fericit caz un ag7 sau 9.

nerecomandat angajare bodyguarzilor, la cat de obezi si cheliosi sunt, par lipsiti de creier si foarte dubiosi.

succes, si nu uitati : "paza buna trece primejdia rea" !

daca veti supravietui pandemiei sparlamentaro-sparlimioriticontologica, lansati un s.o.s luminiscent cu lanternele din dotarea personala pe bolta intunecata a regatului tenebros condus de imparatul dottore in drept.

addendum:
conditiile metorologice vitrege , cat si starea in care se afla infrastructurile feroviare si rutiere dupa catastroficul val de ninsori abatut asupra regatului, va fera nesperanta sansa de-a beneficia de fereastra de timp necesara achizitionarii sau procurarii contramasurilor enumarate mai sus, inainte de-a izbucni pandemia retrovirusilor shparla eliberati de indata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2014, ora 16:19

eu am 2 tigai : una cu un diametru de cam 20cm si cealalta, de vreo 30 ....apoi cind oi da cu ea, nenica, asculta greierii cintind in iarba verde de acasa ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 10:16

aloooo, nimeni nu zice nimic despre conferinta de presa a lu' don Base de aseara ? moiiii, da' e o minune de conducator intelept, democrat si cu mare grija de serviciile alea ce-l au la mina cu atit de multe ! si mai zicea de "draga Stolo" ca-i SANTAJABIL si d'aia l-a dat deoparte in 2004 ! ce-mi plac glumele lui, nenicaaaa !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 12:43

Comunicat de pres
(2 februarie 2014)

Ref.: Declaraia de pres a preedintelui Romniei, domnul Traian Bsescu, susținut la finalul ședinței Consiliului Suprem de Aprare a Țrii (CSAT)

Preedintele Romniei, domnul Traian Bsescu, a susinut duminic, 2 februarie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraie de pres, la finalul ședinței Consiliului Suprem de Aprare a Țrii (CSAT).

V prezentm declaraia de pres susinut de eful statului:

Sinteza:
-haos guvernamental
-incompetenta guvernantilor
-indolenta guvernantilor
-impostura guvernantilor
-hotia guvernantilor
-prostirea guvernatilor

beeeeton, la un asa guvern tot asa coalitie politica si majoritate electorala, toti, o apa si-o mocirla din care va rezulta numai victime in randurile celor guvernati de asemenea monstrii hidosi care se pretind a fi salutarii natiunii din ghiarele unui crocodentobalaur dictator !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 12:46

Se zvoneste in targ ca zilele guvernarii USL sunt numarate.
De ce? Se pare ca la intalnirea Corlatean-Veronica au fost discutii mai mult decat aprinse care au ajuns chiar la anumite insinuari din partea ministrului usl de externe.
Toata discutia a fost axata pe problemele democratice si de coruptie la care Corlatean ar fi spus ceva de genul.........,, in Romania s-a furat mult din cauza trecerii de la comunism la capitalism iar cei care au avut mijloacele necesare au profitat..........acum ne cereti sa judecam aceste fapte?
Inseamna ca toata clasa politica dar si majoritar a oamenilor de afaceri ar trebui inchisa si asa ceva nu acceptam....
Avem suficienta sustinere electorala ....asa ca daca vreti liniste ....lasati-ne sa dam legile necesare amnistiei.....'''
Intr-un cuvant ....a amenintat cu un fel de razboi civil sustinut de catre prosti si hoti.....
Daca este asa ....atunci este grav si intelegem si de ce PONTA a fugit dar nici nu a modificat codurile......
Doamne fereste-ne de mania ,,proletara''

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 13:27

De la: 9am_2878, la data 2014-02-03 12:46:24Se zvoneste in targ ca zilele guvernarii USL sunt numarate.
De ce? Se pare ca la intalnirea Corlatean-Veronica au fost discutii mai mult decat aprinse care au ajuns chiar la anumite insinuari din partea ministrului usl de externe.
Toata discutia a fost axata pe problemele democratice si de coruptie la care Corlatean ar fi spus ceva de genul.........,, in Romania s-a furat mult din cauza trecerii de la comunism la capitalism iar cei care au avut mijloacele necesare au profitat..........acum ne cereti sa judecam aceste fapte?
Inseamna ca toata clasa politica dar si majoritar a oamenilor de afaceri ar trebui inchisa si asa ceva nu acceptam....
Avem suficienta sustinere electorala ....asa ca daca vreti liniste ....lasati-ne sa dam legile necesare amnistiei.....'''
Intr-un cuvant ....a amenintat cu un fel de razboi civil sustinut de catre prosti si hoti.....
Daca este asa ....atunci este grav si intelegem si de ce PONTA a fugit dar nici nu a modificat codurile......
Doamne fereste-ne de mania ,,proletara''

ceea ce nu inteleg uslamistii si nici majoritatea pulimii care i-a inscaunat este faptul ca, regulile jocului sunt cu mult mai riguroase si aspre decat in cadrul fostului tratat de la varsovia, deci:
stop joc, de-a democratia originala si capitalism de cumetrie cartonat !
asta nu inteleg ei, si acest aspect este cu mult peste puterea lor de intelegere.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 13:54

De la: __hakon__, la data 2014-02-02 14:34:51iar sub sloganul interogativ cinematografic:

cum reusesc romanii sa faca afaceri furandu-si unii-altora caciulile, va prezint coproductia cinematografica romano-romana:

De unde iau caietu' de sarcini ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 14:21

De la: __hakon__, la data 2014-02-03 12:43:04Comunicat de pres
(2 februarie 2014)

Ref.: Declaraia de pres a preedintelui Romniei, domnul Traian Bsescu, susținut la finalul ședinței Consiliului Suprem de Aprare a Țrii (CSAT)

Preedintele Romniei, domnul Traian Bsescu, a susinut duminic, 2 februarie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraie de pres, la finalul ședinței Consiliului Suprem de Aprare a Țrii (CSAT).

V prezentm declaraia de pres susinut de eful statului:

Sinteza:
-haos guvernamental
-incompetenta guvernantilor
-indolenta guvernantilor
-impostura guvernantilor
-hotia guvernantilor
-prostirea guvernatilor

beeeeton, la un asa guvern tot asa coalitie politica si majoritate electorala, toti, o apa si-o mocirla din care va rezulta numai victime in randurile celor guvernati de asemenea monstrii hidosi care se pretind a fi salutarii natiunii din ghiarele unui crocodentobalaur dictator !

si cine-i de vina " Impartialule " ? nu basistii cu sustinerea lor IMBECILA a unui Sef de clan Mafiot ce Minte cum respira si care, prin setea lui nebuneasca de Putere a dat Ro peste cap , de nu mai stim incotro s-o luam ? nu am fost obligata sa accept eu, cu simpatii liberala, o alianta PSD - PNL , numai si numai ptr. a scapa de ciuma aia care ne-a intors la o dictatura personala gen ceausescu ? cit despre impostura sa faca bine sa se uite-n oglinda ,caci el e cel mai mare IMPOSTOR inca din 2004; 2009 si 2012 !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 14:32

Hehehe , deci datorita lui Base , ai ales dumneata cu buna stiinta sa alegi din rau , in mai rau !
Frumoasa explicatie , n-am ce zice ! Dar nu te disculpa in niciun fel !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 14:47

De la: _2148_, la data 2014-02-03 13:54:35
De la: __hakon__, la data 2014-02-02 14:34:51iar sub sloganul interogativ cinematografic:

daca esti blonda si faci politica sau esti fiica de securisto-activist harsit,casatorita cu vreun miliardar de carton mosit post revolutionar sau amanta vreunui politician obez si servil, eventual vreo ruda a vreunuia deja exemplificati, ai toate sansele posibile de-a spagui in natura sau moneda forte vreun bidon si negresit te vei infrupta din filele caiatului de sarcini cat si din viitoarea licitatie pe care ti-o vei adjudeca inainte de a participa la ea si, colac peste pupaza , odata semnat contractul vei beneficia si de cateva renegocieri ale contractului in urma carora vor rezulta majorari exponentiale ale pretului de executie/sau prestari servicii care vor fi anexate contractului initial, si din care, evident, iti vei insusi iinmiit kascavalul aferent demersului dvs,clientelar economico-financiar, iar dupa o asemenea afacere istovitoare intelectual-fiziologica, o vacanta prin vreun paradis exotico-fiscal ar fi un cadou binemeritat pe care in mod sigur ai sa ti-l oferi, prezervandu-ti inca din timpul derularii contractului un biletul de avon numai dus catre o destinatie despre care....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 14:57

De la: __hakon__, la data 2014-02-03 14:47:51
De la: _2148_, la data 2014-02-03 13:54:35

daca esti blonda si faci politica sau esti fiica de securisto-activist harsit,casatorita cu vreun miliardar de carton mosit post revolutionar sau amanta vreunui politician obez si servil, eventual vreo ruda a vreunuia deja exemplificati, ai toate sansele posibile de-a spagui in natura sau moneda forte vreun bidon si negresit te vei infrupta din filele caiatului de sarcini cat si din viitoarea licitatie pe care ti-o vei adjudeca inainte de a participa la ea si, colac peste pupaza , odata semnat contractul vei beneficia si de cateva renegocieri ale contractului in urma carora vor rezulta majorari exponentiale ale pretului de executie/sau prestari servicii care vor fi anexate contractului initial, si din care, evident, iti vei insusi iinmiit kascavalul aferent demersului dvs,clientelar economico-financiar, dupa o asa istovitoare afacere, o vacanta prin vreun paradis exotico-fiscal ar fi un cadou binemeritate la care in mod sigur ai sa-ti oferi, prezervandu-ti inca din timpul derularii contractului un biletul de avon numai dus catre o destinatie despre care....

Daca sunt bruneta , se poa' ? Ca restu' pare intangibil .
Cu niste apa oxigenta poate ma scot

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:08

se prea poa', de gustibus non est disputandum !
da' io iti sugerez sa-ncerci cu niste apa plata si sa triangulezi o locatie pe alta longitudine, de preferat vestica.... si chiar ca te-ai scos din...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:15

De la: _2148_, la data 2014-02-03 14:32:42Hehehe , deci datorita lui Base , ai ales dumneata cu buna stiinta sa alegi din rau , in mai rau !
Frumoasa explicatie , n-am ce zice ! Dar nu te disculpa in niciun fel !

si daca il alegeam pe DD era bine ? sau pe Remus Cernea ? cam ce-ar fi putut el face in fata statului Mafiot reconstruit pe vechile structuri comunisto-securiste ?
chiar NU intelegeti ca NU ni s-a dat nicio Sansa ,inca de la inceputul - inceputului cind insasi Revolutia a fost pusa la cale in Laboratoarele ferite de ochii nostri ? da' chiar nu intelegeti asta ? cam ce ar trebui sa vi se-ntimple ca sa intelegeti ca Soarta noastra a fost hotarita , ca mai intotdeauna , in alta parte si ca Vox populi este un VAX si Democratia nu-i ptr. catzei ?

Pagini: << 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: