Info
x
Basescu
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 12:54
A FOST DREAPTA,NE-A AMAGIT SI PACALIT,A VENIT STANGA,BOICOTATA DE DREAPTA,CARE STANGA NE AMAGESTE(FIIND IMPOTENTA, DATORITA BOICOTULUI COINTERESAL AL DREPTEI SI AL STANGII ),ACUM DREAPTA (PRIN PARTIDUL - MAREA PACALEALA POPULARA DE DREAPTA )SE MAI GANDESTE O DATA CA SA MAI PACALEASCA ACEST POPOR CREDUL ,FLAMAND,SI TINUT IN MIZERIE SOCIALA,NAIV SI FARA A AVEA PUTEA DE A GANDI SI A DISCERNE PURUL ADEVAR AL TUTUROR PARTIDELOR ,INDIFERENT DE CULOARE POLITICA !."PARTIDE -EXCROACE",URMARESC DOAR INTERESUL LOR PERSONAL !.-PREZENTATI-VA LA VOT PENTRU A ELIMINA PARTIDELE EXCROACE ,SI MANIPULATOARE PENTRU INTERESUL LOR PERSONAL, DE IMBOGATIRE ILICITA ! .
|
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 13:23
sa iesi, ostropel, sa iesi !
iestiti dreaqu odata, ca v-au jupuit astia cu taxe si impozire ca pe iezi si voi tot o lalaiti pe forumuri, semnati tot felul de petitii de prostest on line, sau dati liketuri pe fecebuci. protestati in strada prin sustinerea cu insistenta a DNA-ului,DIICOT-ului etc,. a procurorilor integri si a JUSTITIEI oneste , sa ancheteze si trimita in instanta toti mafiotii politici care v-au distrus in ultimii 20 de ani. nu plecati din strada pana cand ultimul interlop politic nu va fi bagat la zdup si averea coniscata, ori faceti curatenie generala, ori continuati sa traiti in mizeria politico-social-economica in care v-ati balacit pana acum. auzi, tsudiu european: 96% dintre romani au dat spaga in ultimul an, 2013, la: politician, functinar public, medic, politist, vames, buey inconstientilor, voi sunteti sanatosi la cap? treziti-va, altfel o sa va ia draqul pe toti ! Isarescu? Un bou ! protejeaza interesele bancilor sraine in detrimentul cetatenilor romani, iar ponta, o sa va majoreze taxele si impozitele celor care sunteti onesti si va achitati ratele la banci, pentru a obtine voturile celor pe care ii fraiereste cu electo-rata, in fapt, rauplatnicii nataraii vor plati bancilor mai mult , iar gestul lui ponta este unul populist si chiar in detrimentul celor pe care incearca sa-i "ajute". auzi la el, crestere economica, deoarece stimuleaza consumul prin aceasta inepta cotzcarie financiar bancara pusa la cale cu boul de Isarescu, pai ba prostovanilor, produsele pe care le-ar consuma romanul rau platnic, pe care voi il sponsorizati, nu cumva sunt produse importate si comerciantii acestora sunt actionari majoritari sau absoluti iar profitul va fi repatriat in proportie de 84%, boilor, despre a cui crestere economica baiguiti voi acolo, despre a romaniei sau despre a europei occidentale? numai un stat de drept autentic poate garanta libertatea si prosperitatea cetatenilor sai, in rest, sunt fiosofii ieftine comercializate prostimii sub masca unei democratii iluzorii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 14:37
De la: 9am_1454, la data 2014-02-13 11:39:03CNSAS a zis ca Basescu nu a colaborat cu securitatea. mai lasa B1 Tv si uita-te si pe la alte televiziuni, ca ti s-a zbircit creierul de tot ! o tii de'a puia gaia cu minunea vietii tale excelenta sa baselu si nu mai vrei sa auzi , sa vezi, daramite sa mai si gindesti : zilele trecute un post ca Al Jaazira a prezentat un documentar despre Ro si Bas' de mi-a stat mintea-n loc ....adica, brava neica : STITI EXACT cine-i ' mnealui si ce surogat de stat de drept si democratie a instaurat in tara, dar nu deranjeaza pe nimeni , caci tocmai asta le Convine si americanilor si UE !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 14:59
Romania Nu a fost Niciodata un Stat de Drept autentic, cu exceptia perioadei monarhice....in rest SUROGAT servit de comunisti sau de neocomunistii- securisti si acest lucru Convine de minune IMPERIALISMULUI VESTIC, care sub masca implementarii Libertatii si Democratiei , ne-au Spoliat de tot ce-am avut ! .....hooooo, nu te burzului la mine, Hakone : da, asa e : cu APORTUL bine remunerat al celor ce ne-au condus in cei 24 ani !
cu cine vrei tu sa faci o noua Revolutie ? cu tinerii terminati din toate punctele de vedere ? cu maturii care se zbat ptr. piinea cea de toate zilele ? cu batrinii care-si numara zilele ? asteapta tu mult si bine : societatea romaneasca e CORUPTA si Bolnava pina-n maduva oaselor .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 15:30
si care-i diferenta intre AlJazeera si A3-ul Turnatorului care si-a sifonat rudele la securitate, si ti-a spalat tie creierul pasmogit, baboantzo imbebeeeep?
auzi fa, tuto beeeep, tu sa zici merci ca romania este stat memru ue si nato, ca altfel, traiai exact ca tribalii din africa lumii a treia si-a patra, ai inteles idibeeeep!? sa te fii cititt tribalii pe net ca adresezi injurii virtuale si etichetezi seful de trib cu termenii pe care ii folosesti tu, deraiato, te-ai fi trezit la usa instant cu vreo cateva primate bipende inarmate cu ak47 sa-ti mitralieze tot neamul, abia atunci ti-ai fi dat seama care este diferenta intre a fi stat membru ue si nato si ce inseamna sa fii un cetatean al unui stat dintr-o zona gri la cheremul unei dictatri veritabile de prin africa, babornitza idiobeeeeep.
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Februarie 2014, ora 19:15
De la: gabigabi2, la data 2014-02-13 14:59:43Romania Nu a fost Niciodata un Stat de Drept autentic, cu exceptia perioadei monarhice....in rest SUROGAT servit de comunisti sau de neocomunistii- securisti si acest lucru Convine de minune IMPERIALISMULUI VESTIC, care sub masca implementarii Libertatii si Democratiei , ne-au Spoliat de tot ce-am avut ! .....hooooo, nu te burzului la mine, Hakone : da, asa e : cu APORTUL bine remunerat al celor ce ne-au condus in cei 24 ani ! Atunci cand sustii un premier mincinos si plagiator , cu "lasa ca merge si-asa , important e sa-l dea jos pe Base ! " , de ce dracu' te mai vaiti ca e coruptie ? Astea sunt valorile umane pe care le-ati admirat zeci de ani ! Coruptia generalizata s-a instalat cu acordul tacit al vatacilor sarguinciosi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 15:54
ba, desteptilor , m-am saturat de flatulentele voastre !
CE OPTIUNE a avut poporul asta , ca m-ati innebunit de cap cu idiooootenia voastra fudula, de-mi vine sa urlu : ce-am avut de ales ? sa mincam rahat sau sa mincam kkat , asta am avut de ales ! la ce tot trancaniti aici cind Lovitura de Stat din 89 si apoi cea din 2009 n-a facut decit sa perpetueze cloaca de dinainte de 89 ? si, in ppipida ma-sii de treaba : NU stia NATO cu cine are de'aface ? sau Nu stia UE cu ce se maninca politica-n romania ? ba daaaaa, stiau foarte bine si le-a convenit de minune ! votantii astia de care va tot bateti voi joc de ei, sunteti voi, parintii vostri, copiii, prietenii si vecinii vostri si sunt VICTIME perfecte ale unui sistem ce nu se lasa dus nici dupa 24 ani....cu un pres. ca impostorul sef, nici nu are cum sa se duca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 17:38
ha !
ma pufneste rasul cand citesc elucubratiile pe care le vehiculeaza babornitza forumului incercand sa se exonereze de asumarea raspunderii unor evidente erori electorale pe care le-a comis postdecembrist ,- erori confirmate prin insusi afirmatiile partizane din textele pe care le-a postat pe acest topic-, indreptandu-si degetul aratator totdeauna catre un alt vinovat/vinovati de situatia dezastruasa incare se afla romanika. acest astect imi aminteste de un dialog pe care l-am avut cu unul dintre directorii ptr. romania al liniilor aero sabena in primavara anului 1991, nu prea departe de sediul agentiei, undeva pe b'dul magheru din buc, in cadrul unui pranz de ramas bun, mr. r. etiene imi adresa o intrebare mai mult decat dintr-o curiozitate vecina cu stupefactia: cum ai reusit sa decizi o asemenea plecare intempestiva tocmai acum cand ati scapat de un regim comunist dictatorial, chiar nu anticipezi confirmarea sperantelor romanilor de mai bine intr-o societate libera si democrata? raspunsul meu a fost unul scurt si sec, nu. inainte de-a ne desparti, mi-a solicitat cu o insistenta vadita o argumentatie minimala a raspunsului sec pe care i-l oferisem, evident, le-a primit si acceptat cu o deosebita pacienta sceptica si nedisimulata stupefactie. ne-am reintalnit cu mr. r.etiene ,din pura intamplare, in cadrul unui oarecare eveniment, la peste doua decenii , ne-am salutat cordial si intru-totul neprotocolar, iar prima afirmatie pe care a facut-o, de-acum venerabilul mr. r.etiene a fost: mi-a fost imposibil sa-ti inteleg argumentele insa, predictiile pe care le-ai emis atunci s-au confirmat intrutotul, "de-acum si pana-ntr-un secol, bine nu va fi absent!" baboantzo, ati fost figurantii unei revolutii care v-a fost oferita de altii si pe care n-ati intekes-o si n-ati avut vreo legatura cu cu vreo miscare protestatara in masa, ati fost simli figuranti bezmetici care au reusit performanta sa legitimeze confirmarea unui eveniment care se petrecea chiar sub ochii lor dar pe care nu-l intelegeau, iar unii ditre voi, au acceptat sa fie mituiti postrevolutionar pentru a asigura in liniste deplina continuitatea unui regim aparent defunct care renastea odata cu ocuparea tuturor pozitiilor decizionale ale statului tot de catre activisto-securistii pecereului, erati intr-atat de depresivi si imbecilizati de cei carora le-ati fost sclavi umili si pe care i-ati ovationat 45 de ani, incat nu ati reusit sa intelegeti incotro, si catre cine ar trebui sa va fi indreptat votul pentru a fi reprezentati si administrati intr-adevar onest si responsabil cat si intr-o directie in care se putea realiza acel stat de drept veritabil care v-ar fi garantat libertatea, democratia, si prosteritatea. inainte de scrutinul din duminica orbului, indiferent pe cine intrebai, mai in gluma sau in serios, toata lume ii simpatiza pe ratiu, pe campeanu, sau cunescu, si cu toate aceste raspunsuri imbucuratoare, si avand in vedere ca alegerile din duminica orbului au fost corecte in proportie de peste 90%, romanii au votat intr-un procent masiv, -procentul rezultatului electoral obtinut de f.s.n. in "90 este edificator,- tocmai pe cei care in ultimii 45 de ani ii exterminase fizic si psihic, iar consecintele acelui vot majoritar se resmt astazi odata cu efectele pe care le produc deciziile unei clase politice care nu este compusa din altceva decat din proprii vostri exponenti in ceea ce priveste, atat atitudinea si comportamentul pe care le practica fata de voi, cat si mentalitatea dobandita in lunga perioada de indoctrinare bolsevica si de care se foloseste fara nici un scrupul pentru a va dezbina si domina continuu. daca voi aveti impresia, sau nutriti speranta ca exponentii vostri reprezentativo-administrativi care au fost inscaunati la putere de forta tancurile bolsevice si teroarea pe care au declansat-o ulterior, vor abandona puterea, functiile, avantajele, si privilegiile, pe care le-au legiferat in interes propriu, pe cale pasnica si datorita protestelor voastre desfasurate online pe: facebook, forumuri de socializare, petitii on line, sau prin iesiri in strada scarpinand asfaltul din fata sediului guvernamental sau parlamentar, cu pet-urile scandand slogane aiuristice pe ritmuri de manele, sau dansand pinguinul prin piata universitatii, va inselati amarnic !
|
|
|
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 18:37
coculetz, tot ce-ai scris CONFIRMA postarea mea !
si, pardon, nea ala , care s-a mirat atit de tare de raspunsul tau, oare n-o fi vazut / sesizat/ auzit de constatarea occidentului , inca din 90 ca, revolutia in direct, a fost MINCIUNA SECOLULUI ? dar de ce crezi tu ca a iesit lumea in P. Ta Universitatii ? ca sa-i faca serenade iliescului sau ca sa-l acuze de lovitura de stat, minciuna si furatul revolutiei....atita cita a fost ea ? si tu ce-ai facut, dupa ce fusesesi contabilul sef - ala de dadea salarii pe vremea comunistilor ? te-ai carat din tara cu tot ce-ai putut aduna si tu din amaritul tau de salariu, este ? si acum dai lectii ? haide, mars ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 19:13
hai sik, baboantza ipocrita!
habar n-ai despre ceea ce vorbesti tuto! si habar n-am despre ce contabil(?) incerci sa-ti insailezi acea baiguiala prin intermediul careia insinuezi abject, eu, contabil? ma pufneste rasul de prostovela ce esti ! ha, auzi la ea, contabil ! de unde ma-ta ai extras o asemenea concluzie numai tu stii, dar dupa mintea ta, orice se poate intampla numai ceea ce ar trebui sa se intample conform tuturor predictiilor statistice, nu se intampla , demento ! mai bine ia si citeste de colea ce contabilizeaza Curtea de Conturi a Romaniei ptr. anul 2012. cu 1 an intarziere, c-asa-i in tenis, treceti la o mustata de salatiera dar ajungeti miliardari de carton in euro in mai putin de doua decenii, Genialilor ! Curtea de Conturi acuza guvernele Ungureanu si Ponta de grave abateri financiare n 2012 Achizitiile publice reprezinta circa 15 miliarde de euro anual, iar rapoartele noastre indica faptul ca n unele cazuri valoarea bunurilor si serviciilor achizitionate este de 3 - 4 ori mai mare dect cea la nivelul pietei. Doar din aceasta diferenta de pret, estimam noi, cu 20% mai mare dect pretul pietei, rezulta ca frauda din achizitii publice este de 3 miliarde de euro, a explicat Adrian Moraru, directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice . Pe lnga frauda care provine din diferenta de preturi de la achizitiile publice, cheltuielile mici si multe, dar aberante, pe sisteme informatice care nu sunt folosite, pe traininguri sau alte aspecte legate de personal, nseamna o paguba anuala de cel putin 5 - 6 miliarde de euro la bugetul de stat. Daca aveam acesti bani, nu mai era necesar mprumutul de la FMI, a adaugat Adrian Moraru, de la Institutul pentru Politici Publice 5-6 Mild. de Euro intr-un singur an, adica, frauda de 20-25 Mld.de Euro / Mandat reprezentativo-administrativ atribuit de pulime prin vot direct. www.zf.ro
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 19:27
adica, matale care le stii pe Toate, NU stii de unde ma-sa am scos-o p'asta cu contabilul ? iote mai , ce memorie scurta ai !
|
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 19:43
hai, ia viteza cu asemenea gablontzuri si ieftinituri speculative ca ai stricat ambientul respirabil pe topic , ipocrito!
atat te-ai laudat cu ecusonul de golanca si votanta a lui i. ratiu incat, mai aveai putin si te credeam pe cuvant, insa, te-au demascat propriile texte pe care le-ai postat pe acest topic si din care se poate concluziona inechivoc faptul ca: ai sustinut si votat tot timpul inca din "90 pentru gasca fesenisto-criptocomunista, incepand cu iliescu si terminand cu sustinerea si acordarea votului favorabil unora ca nastase ,geoana, si usl-ului condus de ponta-sarbu, hai sik !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Februarie 2014, ora 20:58
De la: __hakon__, la data 2014-02-14 19:43:47hai, ia viteza cu asemenea gablontzuri si ieftinituri speculative ca ai stricat ambientul respirabil pe topic , ipocrito! Nu iti este rusine ba infectule sa spui tocmai tu asta?!!! Tu nu ai venit cu nimic altceva pe forumul asta decat cu jigniri, invective, minciuni ordinare, injuraturi grosolane de birjar beat si aere de mare vedeta. Esti cea mai mare otreapa, o carpa lasa care jigneste in ultimul hal o femeie dar nu are curaj nici cat un sobolan sa dovedeasca ceea ce afirma. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 14:43
Hai, mai luati la benoclat una d'asta de natura contabila dintr-un club de fitze in care se repartizeaza sinecuri membrilor diferitelor camarile colorate politic si inghite putzin in sec, pulime majoritara!
"Veniturile brute de la Autoritatea de Supraveghere Financiara - institutie a statului roman care se ocupa cu reglementarea pietei de capital - includ salarii si prime lunare. La solicitarea HotNews.ro, ASF a precizat ca sumele prezentate de HotNews.ro pentru lunile noiembrie si decembrie reprezinta "in unele cazuri veniturile de natura salariala" care "au fost suplimentate cu prima de vacanta acordata o data pe an si prima de sfarsit de an, conform contractului de munca". "Astfel de prime, repetam, sunt acordate conform contractului de munca la nivelul ASF si sunt uzuale in practica industriei financiare. Dupa verificarile punctuale pentru fiecare salariat in parte, ASF va raspunde solicitarii dumneavoastra pana marti, 18 februarie 2014", se arata in raspunsul transmis HotNews.ro. Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, a castigat 37.315 euro brut in luna noiembrie si 34.779 de euro brut in decembrie. Rusanu a fost membru PNL si a cerut sa fie suspendat din partid dupa ce a fost investit de Parlament la sefia ASF. El a demisionat atunci si din functia de deputat, functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara fiind incompatibila cu cea de parlamentar sau de membru al unui partid politic. Prim-vicepresedintele ASF, Daniel Daianu, a castigat 17.096 de euro brut in noiembrie si 50.946 de euro brut in decembrie 2013. Pe lista celor mai bine platiti angajati ai ASF apar si sotii, foste sotii sau copiii unor politicieni importanti. Laura Elena Chitoiu, sotia ministrului demisionar al Finantelor, Daniel Chitoiu, a obtinut un venit brut de 19.059 euro in ultimele doua luni ale anului 2013 (11.767 euro in noiembrie si 7.292 euro in decembrie). Laura Chitoiu este urmarita penal intr-un dosar in care este acuzata ca ar fi ajutat in mod ilegal o persoana sa obtina un aviz de la ASF pentru a ocupa o functie de conducere intr-o societate de asigurari. Si fosta sotie a presedintelui Camerei Deputatilor, Grigoreta Cristina Zgonea, este una dintre cele mai bine platite angajate ale ASF: 16.700 de euro in total in doua luni (4.922 euro in noiembrie si 11.778 euro in decembrie 2013). Aura Gabriela Socol, sotia lui Cristian Socol, consilier al premierului Victor Ponta, a incasat 16.067 euro (4.922 in noiembrie si 11.144 euro in decembrie). Iuliana Luiza Scutaru, sotia lui George Scutaru, liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputatilor, a incasat in total 15.356 euro in doua luni (9.456 in noiembrie si 5.900 in decembrie). Razvan Wlassopol este sotul primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu. El a obtinut de la ASF un venit brut de 11.556 euro in cele doua luni (5.133 euro in noiembrie si 6.422 euro in decembrie). Peste 10 mii de euro a ridicat de la ASF in doua luni si Remus Catalin Campeanu, fiul ministrului Muncii, Mariana Campeanu (PNL). Remus Catalin Campeanu a castigat in total 10.822 euro brut in doua luni (cate 5.411 euro atat in noiembrie, cat si in decembrie 2013). Daniela Motreanu, sotia deputatului PNL Dan Motreanu, a obtinut un venit brut de 13.178 euro in doua luni (8.256 euro in noiembrie si 4.922 euro in decembrie). De asemenea, Ana Maria Tudor, fiica vicepremierului Gabriel Oprea (UNPR), a incasat un venit brut de 9.844 euro in dou luni (cate 4.922 euro in noiembrie si decembrie). Iata mai jos cateva castiguri realizate in ASF: Ursache Mircea - noiembrie brut (71.031 RON - 15.785 euro) decembrie brut (140.673 ron - 31.261 euro) Giurescu Ion - noiembrie brut (71.031 RON - 15.785 euro) decembrie brut (140.673 ron - 31.261 euro) Moldoveanu Corneliu Silviu - noiembrie brut (67.153 RON - 14.923 euro) decembrie brut (140.673 ron - 31.261 euro) Constantinescu Dan noiembrie brut (53.849 RON - 11.966 euro) decembrie brut (36.550 ron - 8.122 euro) Zgonea Grigoreta Cristina - noiembrie brut (22.150 RON - 4.922 euro) decembrie brut (53.001 ron - 11.778 euro) Mirzac Marian - noiembrie brut (30.160 RON - 6.702 euro) decembrie brut (30.160 ron - 6.702 euro) Sarbu Marian - noiembrie brut (30.160 RON - 6.702 euro) decembrie brut (30.160 ron - 6.702 euro) Marcu Gheorghe - noiembrie brut (30.160 RON - 6.702 euro) decembrie brut (30.160 ron - 6.702 euro) Biro Albin - noiembrie brut (30.160 RON - 6.702 euro) decembrie brut (30.160 ron - 6.702 euro) Wlassopol Ovidiu Razvan - noiembrie brut (23.100 RON - 5.133 euro) decembrie brut (28.900 ron - 6.422 euro) Popescu Dan Mircea (fost ministru PSD) - noiembrie brut (22.150 RON - 4.922 euro) decembrie brut (29.650 ron - 6.589 euro) Frunzulica Doru Claudian - noiembrie brut (22.150 RON - 4.922 euro) decembrie brut (44.150 ron - 9.811 euro) Frincu Catrinel - noiembrie brut (39.400 RON - 8.756 euro) decembrie brut (24.800 ron - 5.511 euro) Antohi Mirela Nicoleta noiembrie brut (37.550 RON - 8.344 euro) decembrie brut (25.113 ron - 5.581 euro) Plopeanu Fanel noiembrie brut (23.983 RON - 5.330 euro) decembrie brut (37.213 ron - 8.270 euro) Anghelache Gabriela - noiembrie brut (26.550 RON - 5.900 euro) decembrie brut (36.310 ron - 8.069 euro) Aura Gabriela Socol, sotia lui Cristian Socol, consilier al premierului Victor Ponta, a incasat 16.067 euro (4.922 in noiembrie si 11.144 euro in decembrie). Iuliana Luiza Scutaru, sotia lui George Scutaru, liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputatilor, a incasat in total 15.356 euro in doua luni (9.456 in noiembrie si 5.900 in decembrie)". hahahaha, dreptate si echitate socialista uslamisto-usedista intr-un stat ai caror cetateni sunt cei mai saraci contribuabili din u.e., peste 47% se afla sub pragul de saracie lucie, conf. standardelor u.e. daca adaug si cele cca 35/40 de procente ale cetatenilor romani care se afla la limita pragului existential -dupa achitarea facturilor la utilitati, taxe si impozite- din venituri salariale/pensii lunare intre 1,400-2,000 de lei/luna, obtin realul tablou al saraciei din romaia intr-o nuanta coloristica socialista in care echiatea si dreptatea sociala se "realizeaza" pana la capat !
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 15:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-14 20:58:34De la: __hakon__, la data 2014-02-14 19:43:47hai, ia viteza cu asemenea gablontzuri si ieftinituri speculative ca ai stricat ambientul respirabil pe topic , ipocrito! poi, nici nu are ce dovedi altceva decit ca pocneste-n el de nervi si ura ! tot ce s-a gindit s-a spus pe acest topic de 4 ani incoace si este cel mai concludent argument ptr. mine sau ptr. tine ; ptr. toti participantii , de fapt.... stim exact fiecare ce a spus, cind a spus si de ce a spus asa si nu altfel ! daca stai sa te gindesti un pic, este ca un jurnal colectiv , o memorie colectiva , in care fiecare moment a fost discutat si paradiscutat, dezvaluind foarte precis starea de spirit a rominilor in tot acest timp ! au fost niste zile minunat de frumoase si, iesi pe balta zilelea astea ?
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 15:36
De la: gabigabi2, la data 2014-02-15 15:08:09De la: Black_Friday_, la data 2014-02-14 20:58:34De la: __hakon__, la data 2014-02-14 19:43:47hai, ia viteza cu asemenea gablontzuri si ieftinituri speculative ca ai stricat ambientul respirabil pe topic , ipocrito! tzoapa mahalagioaica si tzoparlanul ghiolban se autosustin dintr-un principial 2/1 clonati reconfortant. buey scursurilor sociale, practicile voastre grobian-obscene incercati sa le atribuiti altora? de unde ti-au rezultat acei patru ani, jagardea bipeda stafidita, tot de acolo de unde ai insinuat ca as fi contabil? leprelor raioase , sik ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 15:55
STUPIDULE, acest topic a fost deschis in data de 30 sept. 2008 ....in ce data suntem azi si citi ani au trecut de atunci ? chiar mai mult de 4 ani dupa cite se pare si Da, tot de aici , tu asta care ne dai lectii de morala ,ai avut un Avatar de mare succes si ma refer la @ Mytcor- o legenda, as putea spune , dar care s-a terminat Lamentabil si de atunci tot asa o tii !
da, da, stiu : numai cind pomenesc de Mytcor ti se aprind creierii si respingi cu vehementa ca tu ai fi el.... pui cam prea multa patima in aceasta respingere si sare-n ochi dar, chiar te inteleg : vrei sa-i aperi memoria si sa-ti pastrezi o bruma de respect de sine, protejind acel avatar ce a fost iubit si stimat de mai toata lumea forumistica !
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 16:20
vezi sa nu te-nneci in propriile-ti spume !
mi-e mila de tine, caci te-am iubit si regret ca ai decazut in halul asta....imi pare nespus de rau , dar Soarta si-o face omul cu mina lui !
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 16:43
esti intr-o stare psihica jalnica daca ai ajuns sa resimti efectele unor asemenea stari mintale autoinduse si exprimate intr-un asemenea mod si text, contacteaza urgent un medic psihiatru, altfel, te tampesti definitiv.
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 16:47
ok ! du-te cu Dumnezeu si lasa-ne !
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 16:50
De la: __hakon__, la data 2014-02-15 14:43:58Hai, mai luati la benoclat una d'asta de natura contabila dintr-un club de fitze in care se repartizeaza sinecuri membrilor diferitelor camarile colorate politic si inghite putzin in sec, pulime majoritara! hai, lasa aiurelile cu tot felul de insinuari si atribuiri de avatare gratuire, apleaca-te critic cu aceeasi vehementza pe care ai indreptat-o impotriva "dictatotului base" si comite o exegeza critoco-atroce pe textul de mai sus din regimul socialist pastorit de gruparea/ clanul uselisto-usedisto- pontico-sarbesc, POSTACO !
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 17:10
uite ca n-am chef sa mai discut cu tine, bine ?
|
Postat pe: 15 Februarie 2014, ora 17:14
mor de curiozitate sa constat, cat te va tine acest: n-am chef !
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 10:51
Hakoane, de ce nu-ti vezi, bre, de bunastarea nemaipomenita din occident si nu vrei sa ne lasi sa ne balacim in mocirla noastra de acasa ...?
Am inteles ca, prin anii 90 ai reusit sa iesi din tara si ti-ai facut o alta viata pe-acolo, undeva prin occident. Foarte bine. Pun pariu ca occidentul facea tot aia si fara tine. Nimic din ce debitezi pe-aci nu a ajutat ociidentul sa prospere. Reusea si fara tine, linistit. Noi, mai putin norocosi, am ramas acisilea, cu Iliescu, Constantinescu, iar cu Iliescu, cu Basescu si cu cine o mai urma. Ca popor suntem varza, nu reusim sa pricepem nimic si habar n-avem pe ce lume suntem. Ne guverneaza cei mai rai si mai corupti dintre noi, securistii si activistii de odinioara si copii lor. Pentru ca sunt votati de majoritatea romanilor. Si cum, majoritatea romanilor gem de prostie ... Ne vor mai trebui cel putin 50 de ani. Si asta daca se va dori de pe-afara ... Nu inteleg de ce te agiti atat ? N-ai cu cine sta de palavre pe-acolo pe unde te-ai pripasit ? Nu te baga nimeni in seama ? Crezi ca o sa educi pe cineva ? Cine crezi ca esti ? Nu te integel de loc. Ai reusit sa pleci, iti merge bine ... nu duci lipsa de nimic (material) ... chiar trebuie sa te incaieri neaparat cu cineva ? Pentru ce ? Parca mi-e mila de tine ... am impresia ca nu ti-e bine pe unde esti, desi nu ai lipsuri materiale ... Asa sa fie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 11:17
De la: 9am_1454, la data 2014-02-16 10:51:24Hakoane, de ce nu-ti vezi, bre, de bunastarea nemaipomenita din occident si nu vrei sa ne lasi sa ne balacim in mocirla noastra de acasa ...? Lasa ca e bine asa. Decat sa se intrebe occidentalii aia din ce tara vin asa specimene... Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 13:52
Dintre sute de vapoare
Care lasa porturile Cite oare le vor vinde //////////////////// Smenurile , ponturile . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 13:55
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2014-02-16 13:52:10 Dintre sute de vapoare Care sute de vapoare? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 15:23
la un asa versat si vexat expert intr-o scripto-retorica angoasata persuasiv-oximoronica, nu pot sa-i raspund decat intr-un consacrat stil pur, sau neaos, romanesc.
badie, intr-atat va zbateti sa prindeti si sa tineti cu ghiarele de acelasi batz plin cu rahat intr-un stil colectivist de cea mai disgratioasa speta incat, nu veti reusi vreodata decat sa va moscoliti, schiloditi, sa va rupeti unul-altuia cotrentzele de pe voi, sa va scoateti reciproc ochii, si sa va furati caciulile unii-altora, iar daca ar fi sa raspund acelor intrebari ridicol de naive si infantile, al caror voalat substrat speculativ tendentios este evident si elocvent, as raspunde intr-un pur stil occidental: thks man, next please ! cretzotino, tu stai jos si aereaza-te, daca n-ai precizat incadrarea specimenului intr-o oarecare cohorta, tot degeaba te-ai scremut sa caligrafiezi trei prostii intr-o propozitie complezenta. nene pascule, iar ai venit cu versiuni versificate, v-am mai spus io, nene pasule, toti romanii sunt poeti, si-au facut de poezie o-ntreaga economie pamflezind politichie ! sa ne traiesti, nene pascule, mai tranteste o balarie d'asta versificata bre, nenepascule, una d'aia cu furnale cladite cu macarale si cu prosti lichniti de foame, sa dati tarii mult otel per capita de ciordel ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 17:09
De la: 9am_1454, la data 2014-02-16 10:51:24Hakoane, de ce nu-ti vezi, bre, de bunastarea nemaipomenita din occident si nu vrei sa ne lasi sa ne balacim in mocirla noastra de acasa ...? bineinteles ca asa e , dar iote colea o Valentina virtuala ca ma stii de sfioasa si profit si eu de americani si sarbatorile lor, nu numai ei de noi !si, iote inca una la sfirsit de biletel
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 07:55
" la un asa versat si vexat expert intr-o scripto-retorica angoasata persuasiv-oximoronica, nu pot sa-i raspund decat intr-un consacrat stil pur, sau neaos, romanesc.
badie, intr-atat va zbateti sa prindeti si sa tineti cu ghiarele de acelasi batz plin cu rahat intr-un stil colectivist de cea mai disgratioasa speta incat, nu veti reusi vreodata decat sa va moscoliti, schiloditi, sa va rupeti unul-altuia cotrentzele de pe voi, sa va scoateti reciproc ochii, si sa va furati caciulile unii-altora, iar daca ar fi sa raspund acelor intrebari ridicol de naive si infantile, al caror voalat substrat speculativ tendentios este evident si elocvent, as raspunde intr-un pur stil occidental: thks man, next please !" Da, am avut dreptate ... esti demn de mila. Iti place delirul ... iti plac vorbele sforaitoare ... Cu ce esti tu mai presus de noi, desteptule ? Ca ai plecat din tara ? De de suntem noi mai prejos decat tine ? Ca nu ne mobilizam sa punem in plicare ce ne spui tu ? Te gandesti daca putem ? Daca vrem ... Vorba aceea: - Ma, da' tu al cui esti, ma ? - Cine esti tu, ma ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

A FOST DREAPTA,NE-A AMAGIT SI PACALIT,A VENIT STANGA,BOICOTATA DE DREAPTA,CARE STANGA NE AMAGESTE(FIIND IMPOTENTA, DATORITA BOICOTULUI COINTERESAL AL DREPTEI SI AL STANGII ),ACUM DREAPTA (PRIN PARTIDUL - MAREA PACALEALA POPULARA DE DREAPTA )SE MAI GANDESTE O DATA CA SA MAI PACALEASCA ACEST POPOR CREDUL ,FLAMAND,SI TINUT IN MIZERIE SOCIALA,NAIV SI FARA A AVEA PUTEA DE A GANDI SI A DISCERNE PURUL ADEVAR AL TUTUROR PARTIDELOR ,INDIFERENT DE CULOARE POLITICA !."PARTIDE -EXCROACE",URMARESC DOAR INTERESUL LOR PERSONAL !.-PREZENTATI-VA LA VOT PENTRU A ELIMINA PARTIDELE EXCROACE ,SI MANIPULATOARE PENTRU INTERESUL LOR PERSONAL, DE IMBOGATIRE ILICITA !
.
B1 Tv si uita-te si pe la alte televiziuni, ca ti s-a zbircit creierul de tot ! o tii de'a puia gaia cu minunea vietii tale excelenta sa baselu si nu mai vrei sa auzi , sa vezi, daramite sa mai si gindesti : zilele trecute un post ca Al Jaazira a prezentat un documentar despre Ro si Bas' de mi-a stat mintea-n loc ....adica, brava neica : STITI EXACT cine-i ' mnealui si ce surogat de stat de drept si democratie a instaurat in tara, dar nu deranjeaza pe nimeni , caci tocmai asta le Convine si americanilor si UE !
pui cam prea multa patima in aceasta respingere si sare-n ochi dar, chiar te inteleg : vrei sa-i aperi memoria si sa-ti pastrezi o bruma de respect de sine, protejind acel avatar ce a fost iubit si stimat de mai toata lumea forumistica !
mi-e mila de tine, caci te-am iubit si regret ca ai decazut in halul asta....imi pare nespus de rau , dar Soarta si-o face omul cu mina lui !
ca ma stii de sfioasa si profit si eu de americani si sarbatorile lor, nu numai ei de noi !