Info
x
Basescu
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 08:30
De la: __hakon__, la data 2014-03-03 18:49:19pana una-alta, "base" este singurul care mai are capul pe umeri prin clasa politica romaneasca, inndiferent de erorile, -erori inerente de altfel in exarcitiul functiunii,- pe care le-a comis, in rest: Da-ti cu alifie pe limba, sa nu-i produci fisuri. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 09:15
'neata buna, Blackule !
e atit de contradictoriu omu' asta de la o postare la alta ,ca te lasa tzutz! ne trage de gilci ca, vezi Doamne," ponticul " face pact cu udemeristii si cind ii aduc aminte de masa prezidiului unde tronau " sold la sold" Bas' cu premierul maghiar si ce mare infratire era prin Covasna atunci, spre stupefactia tuturor romanilor, zice ca-i vitzavercea !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 09:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-03-04 08:12:49domnul traian basescu are dreptate.... asa e, dom'ne !
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 13:23
deraiatii ltd.
buey gunoi, tu vorbesti despre unguente si pupibasisme? buric jegos, ia un sugus pana isi respecta ponta promisiunea cu reitregirea indemnizatiei de rivolutionr. zbarcitura slinoasa si deraiata, ai verificat data la care statul ungar a facut si a dres in vederea acordarii cetateniei ungare magiarilor din romania ? ati belit-o pe romaneste, ponta a acceptat conditiile udmr, patronii magari vor angaja numai etnici magiari in firmele lor, linie cu predare in lb. magiara la fac de med. din tg. mures, steag ptr. tinutul secuiesc si autonomie absoluta in cadtrul regiunilor etc. fraierilor, mamaligilor, curvistinilor, lasilor !
|
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 14:47
Draga, cind balesti asa , de ura , nu uita sa-ti pui o babetica sa nu te zoiesti pe smoking si sa-ti strici blazonul...pardon, plastronu' !
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 15:02
De la: gabigabi2, la data 2014-03-04 14:47:12 Draga, cind balesti asa , de ura , nu uita sa-ti pui o babetica sa nu te zoiesti pe smoking si sa-ti strici blazonul...pardon, plastronu' ! Gabi guvernul tau a ajuns cam jumate din guvernul boc (PC+PUNR+UDMR) Cand ti-am zis ca votezi ca ...........! Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 15:42
De la: sirboby, la data 2014-03-04 15:02:24De la: gabigabi2, la data 2014-03-04 14:47:12 Draga, cind balesti asa , de ura , nu uita sa-ti pui o babetica sa nu te zoiesti pe smoking si sa-ti strici blazonul...pardon, plastronu' ! ce spui ? guvernul MEU ? l-am adus de'acasa cumva ? sau am votat asa cum o face fiecare cetatean al acestei tari ? ti-am Reprosat eu sau te-am facut in vreun anume fel, ptr. ca TU l-ai votat pe Iliescu 2.5 mandate, deschizind calea Jafului National ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Martie 2014, ora 18:46
LA
D-L "BASSSSSSSS",POATE CA SA RAMANA IN ISTORIE CA UN "PRECEDENT-CONSTITUTIONAL !".EL,BRUIAZA FUNCTIONAREA STATULUI DE DREPT,MACINANDU-L PRIN NEFUNCTIONALITATE PRIN SPECULAREA FISURIILOR DE INTERPETARE DE LA LEGIILE CONSTITUTIONALE !.ASTFEL ,SOCIETATEA ROMANA AJUNGE SUBJUGATA DE ACEST BLOCAJ-DE NEFUNCTIONALITATE SI ESTE ASTFEL DEPENDENTA (SUBJUGATA ),DE FORURIILE GLOBALIZATE DE INVESTITII !.
|
|
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 08:23
De la: valeriulivanov, la data 2014-03-04 18:46:36LA Ivanoave, nu fi prost ... Basescu nu face decat sa respecte constitutia si legile facute de Iliescu si Nastase. Legile astea, Ivanoave Valeriule, s-au facut cu fisuri si in halul in care s-au facut plecandu-se de la premiza ca Iliescu si gasca lui vor guverna la infinit. De aceea s-au si facut asa ... Numai ca poporul, ca nu e chiar atat de prost pe cat ne arati dumneata, le-a cam incurcat socoteala acestor borfasi pe care-i slujesti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 08:35
Niste smecheri din fotbal au poposit la puscarie.
Cei pe care toti imbecilii din presa ii numesc GREII FOTBALULUI ! Tolontan si pacalicii din presa se lauda cu presupusa lor victorie. Dar ... de Bodu ala chelu care nu stia sa calculeze TVA-ul si care, de fapt a declansat toata tarasenia, cu acte in regula, nu cu vrajeli de presa, nu se spune nimic despre procurorii care au instrumentat cazul, despre judecatorii care si-au facut treaba de data asta si despre ... Basescu, omul care i-a tot incurajat pe oamenii legii sa aplice legea pentru oricine, de fiecare data. Asta e motivul pentru care toti borfasii care inhata ani de puscarie, tipa ca e dosar politic, pentru ca atitudinea lui Basescu fata de justitie a dus la comportamentul normal al unor judecatori. Pe vremea lui Nastase s-ar fi putut intampla asa ceva ? De ce credeti ca tot urla Ponta despre "regimul Basescu" care trebuie distrus ? La ce credeti ca se refera ? Va spun eu, Ponta vrea revenirea la "regimul Nastase" adica "regimul Ponta" in care justitia sa condamne numai pe cine spune el si tata-socru, eventual. Oricate pacate ar avea Basescu, are acest imens merit: A lasat si incurajat justitia sa-si faca treaba ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 10:33
aha
a incurajat "justitia" sa-si faca treaba-n drum si sa nu-i pese ca se kaca-n nasul nostru !
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 10:40
De la: gabigabi2, la data 2014-03-05 10:33:11aha Eu admir faptul ca justitia a inceput sa-si faca treaba si intra la racoare indivizi care credeau ca pot face orice fara sa raspunda. Interesant mi se pare ca arestarile spectaculoase au inceput dupa caderea guvernului Boc, pana atunci au fost numai judecati amanate. Dar de, asa sunt treburile astea cu bataie lunga... Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 11:10
pe mine ma " distreaza " nefericita formulare cu " sa-si faca treaba " care e folosita ptr. alt "obiect " al muncii si care are loc in privata !
dar, astept cu interes ca justitia asta atit de laudata, sa-si aduca aminte si de dosarele depuse la Procuratura privind Alegerile din 2009 ; de abuzurile facute de procurori la Referendum; la constatarile privind fraudele comise pe la ministerele lui Udrea , Videanu , al Muncii , rezultate in urma unor audituri facute si depuse de guv. Ponta ....oooo, da' sunt atit de multe, incit te-apuca spaima de cit de legata e la ochi justitia asta, dar nu ptr. ca ar fi impartiala ci, dimpotriva !
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 12:33
aha, a uitat serenisima senilitate intruchipata cum a fost penetrata coana justitie de legislatia care i-a fost aplicata de pdsr-istul iliescu, a uitat cum au ajuns judecatorii inabovibili inainte de a reforma si deparazita justitia.
meritul lui base in aceasta cestiune? o fi, n-o fi , ramane de vazut, sau de constatat! dar meritul principal este al ue. dna-ul va fi romaidanul vostru, aparati-l ! cand ai iesit in strada sa-ti aperi drepturile si justitia , zbarcitura slinoasa deraiata, martea neagra nu ti-a soptiti nimic pe la ureche, ministrul justitiei, cazancoiuc, a operat in ncp/ncpp modificarile de rigoare pentru a nu fi eliberati puscariasii, ai observat efectele tergiversarii, sau prescrierea unor fapte de coruptie? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 113 mesaje Membru din: 14/01/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 13:00
Mihai Gdea a fost fcut knock-out de Crin Antonescu, ntr-o confruntare la care liderul liberal fusese chemat pentru un linaj mediatic, dar din care a ieit nvingtor cu scor de forfeit.
Faptul c Mihai Gdea, starul i directorul Antenei 3, i pregtise lui Crin Antonescu, Preedinte al Senatului Romniei i al PNL, un linaj mediatic n toat regula, a devenit evident nc din primele minute ale unei emisiuni anunate cu surle i trmbie. Ceea ce ar fi trebuit s fie, n socotelile echipei Ponta-Voiculescu, punerea la zid a lui Antonescu n ochii opiniei publice, a ricoat cu un efect devastator pentru organizatorii evenimentului. Gdea a nceput prin a sublinia c vorbete n numele oamenilor, al poporului care ar fi, chipurile, dezamgit de faptul c invitatul su ar fi rupt coaliia trimis prin vot la putere ca s schimbe necuratul aezat n fruntea rii i rmas acolo ilegitim: Traian Bsescu. Ori, a sugerat insistent gazda emisiunii, Antonescu e cel care a trdat, nu Ponta i PSD. Cum liderul penelist nu s-a lsat intimidat i a rspuns coerent i clar, ascultnd rbdtor chiar i o minipredic moralizatoare, Gdea a nceput s se enerveze, uitnd reguli sine qua non pentru cel cruia i se ncredineaz rolul de moderator al unei emisiuni de televiziune: politeea fa de invitat, indiferent de tensiunea dialogului i eventuala relaie de amiciie sau inamiciie cu acesta, cantonarea n sfera interesului public, nu al disputei personale, diplomaia n locul mrlniei (sic!), fair-playul n susinerea argumentelor jurnalistice, n defavoarea unor aa-zise capcane de pres. Din momentul n care directorul Antenei 3 i-a spus lui Crin Antonescu c suntei prea sensibil ca s fii preedintele Romniei, replic descalificant pentru un jurnalist care nu are voie sub nici o form s emit judeci de valoare, ci doar s rmn la fapte i ntrebri legitime profesional, lucrurile au degenerat rapid. Antonescu i-a pstrat aproape permanent luciditatea i chiar simul umorului. Sigur, politicianul are limitele sale, atunci cnd e provocat grosolan i chiar obraznic. Dumneavoastr vorbii despre Antena 3 nentrebat, avei memoria selectiv, ai devenit moderatorul emisiunii i-mi spunei ce s mi se par i ce nu?, avei mania persecuiei, n-ai neles nimic, domnule Antonescu!, v batei joc de alegtorii dumneavoastr, sigur n-ai prostit lumea? i, ntr-un apogeu al insultei, nu v enervai aiurea!,iat extrase din paleta de replici ale lui Gdea, uneori strigate de-a dreptul, incompatibile cu rolul i locul su ntr-o emisiune de televiziune conforme unui minim cod profesional occidental. Fii mai academic, i-a recomandat la un moment dat invitatul, n ncercarea de a-l readuce la normele comportamentului civilizat. n ceea ce privete acuzaiile propriu-zise aduse de directorul Antenei 3, acestea nu au stat sub nici o form n picioare. Citatul din declaraiile lui Klaus Iohannis, nodul gordian al demersului liberalilor pentru noi numiri n guvern, a fost selectat din anul 2002, cnd primarul Sibiului vorbea de apropierea fireasc fa de puterea reprezentat de regimul Adrian Nstase, n interesul comunitii germane i oraului pe care le reprezenta. A culege o astfel de declaraie, veche de peste un deceniu, pretins acuzatoare la adresa unui om notoriu pentru echilibru su comportamental i logica politico-social ireproabil, e, ntr-adevr, un gest ieftin, cum i place domnului Gdea s spun. A-i reproa Preedintelui Senatului Romniei c s-a ntlnit cu Preedintele Romniei n chestiuni nedestinate publicului, prin urmare fr s anune presa c se deplaseaz la Cotroceni, e o stupiditate demn de talibanii afgani n relaie cu pretinsa cruciad cretin mpotriva lor. Liderii Romniei nu au sub nici o form obligaia de a-i da raportul lui Mihai Gdea despre ceea ce n orice ar normal se petrece n spatele uilor nchise. De altfel, teleastul a i dat napoi cnd a auzit c era vorba de un telefon al lui John Kerry, pentru c, dac e vorba de americani, totul e permis la Antena 3, nu-i aa? Faptul c Antonescu a declarat c se retrage din politic dac electoratul i permite lui Bsescu s rmn la putere dup referendumul din 2012 a fost halucinant transformat n acuzaie. n esen, a remarcat acuzatul (termenul ni-l impune prestaia de procuror a lui Gdea), nu avea de ce s se retrag, pentru c electoratul chiar l-a demis pe Bsescu, acesta rmnnd la Cotroceni printr-un artificiu juridic sprijinit de cei 9 judectori ai Curii Constituionale. n ceea ce privete teoria conspiraiei lui Antonescu cu Bsescu, via DNA, respectiv arestrile i audierile abuzive ale unor liberali, n ciuda insistenei cu care Preedintele PNL a negat perfect logic aceste aberaii, reclamnd c e vorba de o mizerie mai mare dect ale lui Bsescu, moderatorul din faa sa a refuzat s asculte i s priceap glasul raiunii. Frustrarea maxim i caracterul personal al acuzaiilor a culminat cu sublinierea repetat a situaiei n care el, marele Gdea, a fost chemat la DNA n timp ce omul din faa sa era Preedintele Senatului Romniei. De parc liderii USL ar fi fost datori s acorde protecie jurnalitilor care s-au strduit s-i propulseze n atenia opiniei publice n campania anti-Bsescu, practicnd chiar metodele contestate ale acestuia! E o abordare uor primitiv, dar de mare priz n mintea romnilor. Un moment aparte n strategia lui Mihai Gdea a fost insistena cu care a promovat ideea c Crin Antonescu i-ar fi cerut propriei sale doamne Ministru al muncii, Mariana Cmpeanu, demisia. Chipurile, pe baza declaraiei purttoarei de cuvnt a PNL. Dup ce liderul PNL a remarcat c realizatorul Sintezei Zilei se afl, din nou, n eroare, Gdea a insistat i a pus, ntr-un trziu, ntrerupndu-i invitatul din rspunsul la alte ntrebri, nregistrarea declaraiei doamnei Pocora, fcut n chiar studiourile Antenei 3. Momentul a fost penibil pentru realizator, pentru c nregistrarea a dovedit ceea ce spusese Crin Antonescu, i anume c fusese vorba de o discuie privat, n care situaia doamnei Cmpeanu a presupus, la un moment dat, i ideea c, poate, ar fi trebuit s renune la calvarul postului de ministru asediat de Bsescu, avnd o situaie delicat acas. Ct despre invocarea fi a bolilor foarte grave ale soului doamnei ministru, se vede treaba c Mihai Gdea s-a dus degeaba de attea ori n Statele Unite unde, sub nici o form, nu se admite ca presa s fac publice detalii privind fia medical a unui bolnav, fr acceptul expres al acestuia. Ca jurnalist, nu mai povestii bolile altora, a spus Antonescu. i avea dreptate s dea un sfat de bun sim. A mai fost vorba de rzgndelile Preedintelui PNL. Omul le-a demontat, bucat cu bucat, artnd, n schimb, adevruri eludate de Antena 3 n campania sa furibund mpotriva acestuia. Cum ar fi rzgndelile grave ale lui Ponta n chestiunea coabitrii cu Bsescu, a numirii procurorilor agreai de acesta la DNA, a problemei Roia Montan, a reintroducerii UDMR la guvernare, un partid care l-a pstrat pe Bsescu la putere, etc. n final, starul antenist a trecut n registrul iezuit, declarndu-i ... dragostea pentru cel pe care pn n momentul respectiv se strduise s l nfieze drept Anticristul cobort la Bucureti pe scena politic, cuprins de flcri. Asta pentru c eu am inut i in la dumneavoastr, zicea Gdea, invocnd pn i un mesaj al mamei domniei sale, care i amintea c fusese prieten cu Antonescu. Caragiale ar fi sucombat de inspiraie la asemenea scen. Iar din off, domnul Badea, adeptul tuturor violenelor, cu consecine fatale descrise n detaliu, un om ale crui idei despre confruntrile fizice i utilizarea armelor albe ori de foc, n pofida limbajului articulat i al inteligenei evidente pot face obiectul cercetrii psihiatrice, transmitea verdictul final: s v tai capul, domnule Antonescu. Nu insistm, aici, asupra rolului asistentului samuraiului n cultura japonez, asta pentru c domnul Badea ar putea avea, brusc, nite revelaii mai... dosnice. Cunosctorii culturii japoneze tiu de ce. Este timp, cum ar spune cronicarul, Crin Antonescu i-a dat demisia n plenul Parlamentului Romniei, consecvent ideilor exprimate n emisiunea de ni a domnului Gdea. Acesta din urm, n calitate de director al postului Antena 3, a continuat ofensiva neloial asupra fostului su invitat de onoare, buletinele de tiri ale postului continund s ncerce s modifice realitile emisiunii din seara de 3 martie. Gdea i-a terminat apoteotic emisiunea, cernd Preedintelui PNL s revin n studio cnd l va regsi pe Crin, prietenul de astdat. A doua zi, n seara de 4 martie, Antena 3 difuza o manipulare grosolan a interviului realizat de Mihai Gdea, culegnd citate care s ncerce s diminueze eecul major al starului i directorului postului. Problema e clar: n Romnia, postul pilot pentru lupta mpotriva lui Bsescu s-a scufundat n ridicol. i, pentru deplina lmurire, iat citate din Preedintele Camerei Deputailor, alt creaie mediatic a unui post de televiziune care i arog merite discutabile asupra unor politicieni ajuni. Valeriu Zgonea, Preedintele PSD al Camerei Deputailor, despre Traian Bsescu: Este un politician abil, [i el] el face campanie pentru Micarea Popular, nu trebuie s ne suprm, n ultimele ase luni de zile preedintele este liber, conform Constituiei, poate s fac ce vrea, este la final de mandat i va juca politic. V rog frumos s privii tot ce face preedintele n cheia politic. n afar de abordrile de securitate i de politic extern, unde mesajul este unul coerent i l apreciez i eu, n rest joac intern politic i nimeni nu poate s-i reproeze, Este o btlie pe via i pe moarte ntre dreapta i stnga n Europa. Dnsul este un om de dreapta, este un om apreciat n PPE, vrea ca Micarea Popular s fie viitorul mijloc i vehicul care s ctige un suport electoral, tie s joace acest lucru. Din pcate i-a omort pe toi n dreapta, nu mai ai pe cine s susii i atunci vrea s arate c n continuare este un mare juctor. Pentru asemenea cuvinte, Gdea trebuia s organizeze un auto-da-f n piaa public, n prezena lui Dan Voiculescu. Nu s-a ntmplat. Nu se va ntmpla. Dup toate cele, nu ne mai ntrebm despre rusofobia postului care, dup mai mult de 36 de ore de la fapt, continua s posteze o dezinformare major, colportat de multe posturi occidentale: Rusia a ocupat militar Crimeea, creia i-a dat un ultimatum ca s se predea". Antena 3, nregimentat serviciilor americane de dezinformare i manipulare, are nc multe de nvat, multe de rectificat. PS. Eforturile Antenei 3 de corectare mediatic e eecului major al domnului Gdea din seara de 3 martie, excesiv mediatizat a doua zi, au fost ntmpinate cu deplin lips de considerare i derdere de publicul romn, conform reaciilor nregistrate pe internet. Orice comentariu n plus ar fi redundant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 14:50
De la: __hakon__, la data 2014-03-05 12:33:49aha, a uitat serenisima senilitate intruchipata cum a fost penetrata coana justitie de legislatia care i-a fost aplicata de pdsr-istul iliescu, a uitat cum au ajuns judecatorii inabovibili inainte de a reforma si deparazita justitia. n-am uitat nimic, janghinosule, dar ca sa spui ca baselu' a eliberat justitia, e chiar prea detot , mai ales ca El si nu altcineva ,a RECUNOSCUT la B1 tv- acolo unde se uita basistii nostri - ca are in mina cele 4 Chei ale justitiei ! ce dumnezeu ar mai fi de spus in legatura cu independenta ei ? mai e cava de spus dupa o asemenea declaratie in direct, ia zi ?
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 15:03
De la: 9am_3247, la data 2014-03-05 13:00:28Mihai Gdea a fost fcut knock-out de Crin Antonescu, ntr-o confruntare la care liderul liberal fusese chemat pentru un linaj mediatic, dar din care a ieit nvingtor cu scor de forfeit. fii amabila ,te rog si spune cine-i autorul preluat si citat de tine, ptr. ca asa mi se pare corect ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 16:23
De la: 9am_1454, la data 2014-03-05 08:23:20De la: valeriulivanov, la data 2014-03-04 18:46:36LA ;inteleg,dar cine ne-a subjugat ca tara si popor foruriilor internationale si de decredit-intyernational(geambasita!),,ca tara(subjugata),adica de nimic ?!(slugareala prezidentiala al globalizarii ?!.Bruiarea conducerii statului de drept este subjugarea la foruriile innternationale ale globalizarii,si astfel ,avem un statut de slugulita-presedentiala in acest angreaj,cu drepturi limitate,fara posibilitatea de a iesii din pluton,si a ne spune parerea proprie !. De altfel,romanul permanent a avut inclinatii de a fi sluga-diabolica celui mai tare-global,si nu a avut parere personala pentru natiea lui ca,polonezul !.Romanul,este lasi ,din maduva pana in crestet,el este un slugoi al puiterniciilor lumii,dintodeaua !.rusinwe !.M-i se apleaca ,asta referitor la nationalismul -roman !!1! .
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 16:57
De la: gabigabi2, la data 2014-03-05 14:50:10De la: __hakon__, la data 2014-03-05 12:33:49aha, a uitat serenisima senilitate intruchipata cum a fost penetrata coana justitie de legislatia care i-a fost aplicata de pdsr-istul iliescu, a uitat cum au ajuns judecatorii inabovibili inainte de a reforma si deparazita justitia. zbarcitura slinoasa deraiata, asa ti-a interpretat fabulosul gadea spusele basescului la tv b1? pe linga acele chei, ai omis sa adaugi si tasta 3, prostanaco ! |
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 17:44
hahahahaha !
rusia, nu isi recunoaste trupetii trimisi in crimeea, hahahahaha ! pai , intr-o asemenea situatie ukrainienii sunt niste fraieri ! daca rusia nu-i recunoaste, pe cale de consecinta, pot fi declarati teroristi si rasi instant de armata ukrainiana, hagagaga ! eu am o presimtire in instalatie, buey, rusia vrea si ea sa fie membra UE ! hahahahahahaha ! si n-ar fi rau,gaspaddin putin, este suficient sa semnati o cerere de aderare la tratele de la maastricht, lisabona, copenhaga, si gata . pffffff, UE, de la pacific pana la atlantic, va puteti imagina un asemenea bloc economic, o asemenea piata libera, un asemenea spatiu schengen imens ? buey, ar fi primul pas catre globarizarea reala si trancederea civilizatiei unmane catre stadiul uneia planetare, issac asimov ar ajunge mic copil ! hahahhahahahah de ce draqu vrei sa te razboiesti cu ukrainienii, nu mai bine mergi mataluta la brux si demarezi ceferticarea statului rus ca membru UE ? sa vezi ce haraso ti-ar sta pe podiumul natiunilor emancipate, civilizate, mai lasa draqu acea ghioaga primitiva cu care v-a dotat bolsevicii si treceti colea,................................................................................ de cealalta parte a istoriei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 18:27
bun sfatul cu ghioaga ! ce-ar fi sa-l autoaplici si sa gasesti alte modalitati de comunicare ! ....haide, ca nu-i greu....in fond, te-ai indicat ca fiind un mare cognitiv si'oi gasi ceva prin straita , ce asteapta sa fie folosit !
|
Fosta membra 9am.ro 113 mesaje Membru din: 14/01/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2014, ora 20:04
romanian.ruvr.ru -- Cum-provoaca-romanii-armata-ucraineana !
Presa din Romnia, cea cu gina care a nscut pui vii, i politicienii romni nu se dezmint nici n ceea ce privete relatarea evenimentelor de la Kiev. n timp ce jurnalitii dmbovieni spun c Rusia creeaz premizele pentru intervenia militar n Ucraina, prin oferirea ceteniei locuitorilor din Crimeea i prin dislocarea de trupe ruseti, pentru Titus Corlean vina pentru interdicia pus minoritții romne de a nvța n propria limb nu e a Parlamentul pro-occidental al Ucrainei care a votat, ci tot a Rusiei. i explicaia lui face abstracie de orice drepturi ale omului, preciznd c legea i-ar fi vizat pe ruii din Ucraina, din cauza crora sufer romnii din Bucovina de Nord i din Basarabia veche (Bugeac). Prin urmare Ucraina nu are nimic cu romnii, ci doar cu ruii. Pe cale de consecin nou tot ruii i nu Ucraina trebuie s ne dea napoi Bucovina de Nord i Bugeacul. Ca i cnd am fi uitat c pentru a intra n NATO, MAE i Emil Constantinescu au semnat un tratat, recunoscnd actuala frontier cu Ucraina, adic fr Bugeac, inutul Herei, insulele de pe Dunre i insula erpilor. Tot din categoria diversiunilor de doi bani a celor care au jac i o leac de btlie cunosc propulsai n posturi importante la Bucureti, a fost aruncat cu mant, un pseudo mesaj al interveniei militare romneti n Ucraina. De la Riga, capitala Letoniei, ntr-o fiuic de limba rus. n care se afirm c pe 26 februarie 2014, Romnia trebuia s atace Ucraina, dar din pcate ntrziind la o beric, Romnia a cam uitat. Nu e nimic de comentat din abureala prin care se urmrea a pune n sarcina ruilor o astfel de fctur. Cert e c nu exist nicio logic n aa-zisul plan de luare cu asalt al garnizoanelor ucrainene din Bugeac. Oriict, articolul cu pricina este datat: 18 februarie 2014, iar ofierii de contrainformaii militare ucraineni nu pot fi dui aa uor cu preul. rosvesty.ru/2134/za-rubezhom/9378-rumynskaya-armiya-gotovitsya-v... n afar de un ultranaionalist de la Adevrul, apropiat trupei ucraineanului de peste Prut, Eugen Tomac, ca rspndac a mai fost i un blog romnesc care mai mult bate cmpii pe chestiuni militare, el fiind citat frecvent de acelai cotidian. ntruct e n graiile conducerii MApN, probabil pe motiv c face apologia crii lui Cristian Negrea Cnutul Maicii Rusii. Discutnd cu maxim seriozitate, ce consecine poate avea o astfel de aciune diversionist a unor diletani? Responsabilitatea aprrii terestre a zonei de vest a fostei regiuni militare Odessa i revine unuia din cele trei corpuri de armat ucrainene: Corpul 6 Armata. Acesta e compus din Brigada 17 Tancuri, Brigada 28 Mecanizat, Brigada 92 Mecanizat, Brigada 93 Mecanizat, Brigada 25 Parautiti i Brigada 55 Artilerie. La care se adaug Brigada 19 Rachete Tactice, structurat pe 6 baterii x 12 instalaii de lansare a rachetelor OTR-21 Tochka (SS-21). Racheta cntrete 2 t, din care ncrctura de lupt 480 kg i are o btaie de 120 km. Componenta aerian ofensiv are trei regimente de aviaie dotate cu 100-120 de avioane i elicoptere Su-24M, Su-25, Su-27, MiG-29, Il-76 i elicoptere Mi-24, Mi-8, Mi-17. Acoperirea AA Corpul 6 Armat este realizat de regimentul 301 RAA, brigada 208 RAA i brigada 160 RAA, toate nzestrate cu sisteme cu raz mare de aciune S-300 i S-200. Acesta asigur continuitatea cu dispozitivul AA de la Pervomaisk, de la grania cu R.Moldova i Transnistria, i el dotat cu S-300. Peninsula Crimeea este aprat separat de un alt dispozitiv, compus din trei regimente de rachete AA nzestrate cu sisteme S-300 i Buk-M1. www.mdn.md/biblioteca/images/02BugeacGeneral01.jpg Brigada de tancuri ucrainene este nzestrat cu 360 de blindate T-84 Oplot i T-64 BM2 Bulat (modernizate la standardul tancului T-84), propulsate de motoare de 1.200 CP i cntrind 46 t. Fiind protejate de un blindaj nalt aliat de 46 cm i unul din plci ceramice la exterior. n plus, mai au un sistem de protecie VARTA, cu emitor de bruiaj mpotriva fascicolului laser de dirijare a rachetelor anti-tanc. Pentru comparaie, tancul romanesc TR-85M cntrete 50 t, este propulsat de un motor de 860 CP i dispune de un blindaj de 35 cm. Ca armament principal, tancurile ucrainene au un tun cal. 125 mm (acelai ca i T-72) care lanseaz i rachete antitanc AT-11 dirijate pe fascicol laser. youtu.be/5-UOqFTEvUY Brigada ucrainean de tancuri mai dispune i de dou batalioane mecanizate, nzestrate fiecare cu cte 72 maini de lupt ale infanteriei BMP-1/2 cu tun cal. 73 mm n turel, respectiv cu 72 de TAB-uri tip BTR-70. BMP i BTR ucrainene sunt protejate prin sistemul de contramsuri ZASLON, menit s detoneze rachetele sau proiectilele anti-tanc nainte ca acestea sa le loveasc. Gruparea de artilerie a Brigzii de tancuri include un divizion de piese de artilerie clasic D-20 cal. 122 mm, un divizion de autotunuri 2S1 Gvozdika cal. 122 mm i un divizion cu 54 arunctoare reactive 9P140 Uragan cal. 220 mm. Artileria autopropulsat ucrainean a fost modernizat la standardul de pe tancul T-80U, adic cu camere de termoviziune pentru vedere pe timp de noapte, cu central de conducere a focului, prevzut cu microprocesor balistic i telemetru laser, funcionnd n gama 0-20 km. Muniia utilizat include proiectilele de mare precizie Kitolov-2M, dirijate pe fascicol laser. Toate aceste mruniuri lipsesc cu desvrire din dotarea armatei Romniei, membr NATO de un deceniu. Spre deosebire de brigada de tancuri, cele trei brigzi mecanizate ale Corpului 6 Armat ucrainean dispun de cte 120 de tancuri T-72M, T-80 U (foarte apreciate la export), T-84/120 Iatagan i cte 300 MLI & TAB-uri. Gruprile de artilerie ale brigzilor mecanizate fiind identice cu cea de la brigada de tancuri. youtu.be/bx0tDvqF_Gg Ca s fie toat lumea lmurit, Ucraina joac n alt lig dect Romnia i pentru a declana o operaie ofensiv mpotriva acelei treimi din armata ucrainean, dispus n sudul rii, Romnia ar trebui s-i tripleze tehnica militar existent. n plus s-i cumpere i avioane adevrate n locul aeromodelelor de carton. Structura de comand a armatei ucrainene nu le permite politicienilor de la Kiev, care-i dau cu ranga-n dinți, jucndu-se de-a hoii i varditii pe Euromaidan, s o subordoneze intereselor lor, armata ucrainean funcionnd dup o logic proprie. Generalii ucraineni tiu c precedentul numit Iugoslavia, Libia sau Irak, care a fost valabil pentru americani i pentru europeni, e valabil acum i pentru Rusia, n ceea ce privete Ucraina. Orict de puternic este armata Ucrainei n raport cu toate armatele statelor foste comuniste, ea nu are cum s fac fa unui colos precum armata Federaiei Ruse. i nici nu are de gnd s se sinucid, intrnd n coliziune cu ea, ca s umple buzunarele unui fost pucria, condamnat pentru nenorocirea a zeci de mii de oameni n Caritasul ucrainean, ajuns acum omul de baz al SUA i UE. Spre deosebire de armata romn, conducerea armatei ruse are relaii strnse cu cea a armatei Ucrainei. Ceea ce nseamn c n ipoteza c Rusia va decide s ocupe temporar Crimeea sau alt regiune a Ucrainei, dup metoda deja consacrat de occidentali la Kiev, aceasta se va petrece fr vrsare de snge i prin crearea de culoare care s asigure retragerea trupelor ucrainene. Nu acelai tip de reacie se ateapt de la armata ucrainean i n ceea ce privete preteniile teritoriale ridicate de o cantitate neglijabil precum Romnia, binecuvntat de familia Bsescu cu un ef al Statului Major General, de talia generalului locotenent tefan Dnil, care orict ar fi ea de membr NATO, i-o fur electric de la armata ucrainean. Ca s tii la ce anume s poate atepta Romnia, dac se va mai juca astfel cu nervii armatei ucrainene, v recomand comentariul meu de la articolul: karadeniz-press.ro/kara/timosenko-motiv-de-anulare-al-alegerilor... De fapt, nou romnilor nu ne trebuie tehnic de lupt i nici armat pentru c suntem campioni n aliane i n parteneriate strategice care lucreaz mpotriva noastr. n plus mai avem i o arm secret, acea brigad de generali activi i sub acoperire, comandat de marealul de intenden Gabriel Oprea. Pregtit s ia cu fora salarii i pensii, maini la scar, vile opional (la munte sau la mare), mncare, uniforme de tip NATO, secretare, ordonane i oferi, soldai ca mn de lucru s le pun gresie n buctrie. Armata Ucrainei va capitula n faa lor pentru c nu-i permite s le satisfac preteniile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 09:10
De la: _Ingrid, la data 2014-03-05 10:40:35De la: gabigabi2, la data 2014-03-05 10:33:11aha Ori minti, ori ai hibe in memorie ... Cand a fost arestat primarul Craiovei, al Clujului, bagati la puscarie ... iti mai amintesti cand se intampla chestia asta ... ? Nu mai vorbi ca la Antena 3, nu mai minti cu seninatate precum Pretenul vostru Ponta ! Asta daca nu ti-e rusine de tine ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 12:17
Ca de obicei, se gasira niste cretinei care sa vorbeasca despre gratierea lui Gheorghe Popescu.
Spun ca este o valoare nationala pentru ca a jucat la ... Barcelona. Eu nu sunt de aceasta parere ! Daca e sa se faca ceva in privinta lui atunci sa i se dubleze pedeapsa acestui derbedeu. Tocmai din cauza imaginii de genul acesta pe care si-a creat-o. De baiat bun. Un baiat bun care nu platea taxele catre stat. Eu de ce sa platesc si el nu ? Nu ajunge ca are o avere de cca 15 mil de euro ? Daca si-ar fi platiti taxele ar fi avut, sa zicem, doar vre-o zece milioane ... Pe asta il jelesc cretinii ? Romania este mama prostilor si este mereu gravida ! Vesnic gravida. Locul acestor derbedei din fotbal este la puscarie ! Si cine crede altfel, sa plateasca in locul lor, in locul borfasilor astora, nu sa faca pe milosii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 12:25
De la: 9am_1454, la data 2014-03-06 09:10:44De la: _Ingrid, la data 2014-03-05 10:40:35De la: gabigabi2, la data 2014-03-05 10:33:11aha Al Craiovei...al Clujului...al Aradului nu, Doamne fereste Nu am pus pe aceeasi treapta de importanta aceste arestari, cel putin pentru mine nici nu se compara. Ce naiba trebuie sa ma gratulezi cu din astea, eu nu ti-am zis ca minti cand ziceai ce faptura minunata e Base si nici nu te intrebam daca ti-e rusine. Cat despre prietenul Ponta, am un sentiment ca i-a tras-o Base tare de tot cu guvernul asta de utecisti. Explica-mi si mie, ca tu te pricepi, putea prezidentul sa ii refuze pe ministrii care nu ar fi intrunit criteriile lui? Am senzatia ca PSD-istii se asteptau la o haraiala lunga pana sa se numeasca guvernul, cu renegocieri, cu inlocuiri...joc de uzura. Cred ca la finante de exemplu, avea un barosan de-al lui pe care sa il numeasca la ultima runda a negocierilor, iar acceptul brusc al lui Basescu le-a stricat jucaria.
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 13:26
da' dar si acceptul lui Base', venit in fapt de seara, tam-nisam, a fost tot ca urmare a faptului ca Unu' mai mare ca Base' i-a tras-o si lui , pe cale ierarhica, va' zica !
|
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 16:37
deci
1 ecartul tehnico-militar intre ukraina si romania este mult mai mare decat ecartul tehnico-militar intre ukraina si rusia, ok. dar acest aspect imi confirma ipoteza conform careia, romanika este iar cu izmenele-n vine si cu poponetul gol in fata oricarui falus extern care ar dori sa i-o traga: sus, jos, prin fata sau prin spaste, hahahahaha ! 2 puscariasii din fotbalul romanesc (care fotbal romanesc? acolo nu sunt decat finantatori hoti si sportivi maidanezi ) prion fotbalul romanesc s-au perindat 24 de ani toti mastodontii comunismului sportiv din romania, astept trimiterea lui Corleone de Dambovita si a NASULUI de Magheru la puscarie si apoi mai vedem. 3 Atunci cand: Videanu. Udrea, Boureanu, Buzoianu, Blaga, Berceanu, Olteannu etc. ministrii guvernelor Boc, exceptandu-l pe Emil Boc, vor ajunge in puscarie, atunci o sa avem o concluzie partiala despre independenta si integritatea justitiei din romania. 4 a dracqului zbarcitura slinoasa deraiata, se bucura de faptul ca marele licurici impreuna cu licuriciul cel mititel l-a pliciuit pe chelie pe do'n. base pentru a da curs instalarii guvernului, dar atunci cand i-a pliciut pucistii si pe cei 7,4 mil. de romani care au votat la referendum demiterea presedintelui, nu i-a convenit, dimpotriva, s-a burzuluit pe aici mai zgomotos decat ar fi urlat in cor toti internatii de prin clinicile de psihiatrie din romania stai nitel, zbarcitura, asteapta hotararea CCR si ai grija sa nu ti-l vare pe mitoman la parnaie,. plangerea penala, o asteptam, dl. prezident ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 16:51
ca de obicei, interpretezi Aiurea !
nu m-am bucurat deloc , in sensul pe care-l dai tu vorbelor mele, ptr. ca asta Dovedeste a nu stiu cita oara ca NU mai suntem stapini pe hotaririle noastre ! in schimb, am vrut sa scot in evidenta Balmajeala Jupinului, conf. obiceiului de a se juca alba- neagra , de la o declaratie la alta ;de la o zi la alta si de la un raspunsul de NU la intrebarea ziaristilor , interventia purtatorului de vorbe prezidential cu o dezmintire si FAPTUL ca Ambasadele au fost incunostiintate ca S-a Rezolvat !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 17:02
n-am interpretat , zbarcitura slinoasa deraiata, am evidentiat dublul standard pe care il folosesti atunci cand incerci sa te balacesti in haznaua damboviteana si sa concluzionezi pro iliescienii tai, colhoznico zbarcita slinoasa si....................si...............deraiata mintal.
basti !
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 18:03
De la: gabigabi2, la data 2014-03-04 15:42:54De la: sirboby, la data 2014-03-04 15:02:24De la: gabigabi2, la data 2014-03-04 14:47:12 Draga, cind balesti asa , de ura , nu uita sa-ti pui o babetica sa nu te zoiesti pe smoking si sa-ti strici blazonul...pardon, plastronu' ! '90- nu am votat '92-Mircea Druc,Speranta unirii cu R. Moldova '96-Funar pentru nationalismul lui 2000-Eduard Gheorghe Manole-independent 2004- Gh.Dinu-Independent 2009-Eduard Gheorghe Manole- candidat independent Ultimii 2 I-am votat pentru ca erau independenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fiecare data in turul 2 am pus de 2 ori stampila pentru a-mi anula votul pentru ca nici-un candidat nu ma reprezenta! Deci cand l-am votat pe Ilici? Chiar crezi ca toti romanii sunt dupa chipul si asemanarea ta? Azi votez cu unul apoi votez cu altul pentru a ma scapa de cel pe care l-am votat inainte(cu multa ,,,,,,,,minte ? ! !)Banuiesc ca tu l-ai cam votat pe Ilici prin 90-92! Referitor la ,,guvernul tau" e AL TAU PENTRU CA TU(SI MULTI ALTII) L-AI PUS SUS PRIN VOTUL TAU! Macar aveti decenta de a va asuma consecintele votului vostru! PS Multi romani nu ar trebui sa aiba drept de vot! Sunt prea ..........destepti ! Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
|

ce dumnezeu ar mai fi de spus in legatura cu independenta ei ? mai e cava de spus dupa o asemenea declaratie in direct, ia zi ?
;inteleg,dar cine ne-a subjugat ca tara si popor foruriilor internationale si de decredit-intyernational
?