back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 >> Sari la pagina:

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 10:00

De la: 9am_1454, la data 2014-03-11 09:23:02Mi s-a parut interesant punctul de vedere al rusului si analogia cu Kosovo.
De aseara am vazut ca si la Targu Mures se vorbeste despre autonomia secuilor.
Si la Budapesta s-a cerut tot chestia asta pentru trei judete din ... Romania.
Realitatea titra:
Ardealul, pamant unguresc !
Opincarilor, plecati acasa !

Interesant.
Foarte interesant ce se intampla la noi sub conducerea lui Ponta.
Tariceanu, dupa aproape 6 ani de eclipsa ajunge al doilea om in stat.

Secuii atatati de Tokes au prins momentu' propice cu chestiunea ucraineana.
Ca de obicei, politicienii romani, habar nu au pe ce lume se afla si ce se intampla in jururl lor. Ei isi facusera planul pentru furat nu pentru guvernat.
Vad ca 3281 se tot intreaba dac nu stiu cine as fi eu.
Nu !
Eu sunt eu, nu ala care iti inchipui tu ca as fi, dar tu, care intrebi, cine esti ?

Dar, pe cine intereseaza cine esti tu ?

Ce credeti ca se va intampla cu cei 7 eurocenti acciza suplimentara la carburanti ?
Se va aplica ?
Nu vi s-a facut great de boul asta de Ponta ?
Asta e guvernare ?
Nici o reforma, taxe mai mari si gata treaba. Ii faci pe prosti din vorbe repetand la infinit ca-i scapi de "regimul Basescu" si-i cocosezi cu taxe ... explicandu-le ca din cauza lui Basescu trebuie sa faci asta. Despre reducerea CAS si a TVA, asta nenica, "daca situatia financiara va permite".
Pe pariu ca nu va permite ?

Vorba divertisilor:

- Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea ! Daca nu s-a putut, poate ca e si vina ei ...

Cine a urmarit atent evolutia problemelor din judetele Harghita si Covasna cu siguranta a facut o legatura si a inteles ca ele apar DOAR CAND AVEM LA GUVERNARE PSD.
Oare este o simpla coincidenta ori ele sunt ,,fabricate'' in laboratorul acestui partid ?
Cum PSD are probleme cu guvernarea .....na ca apar si anumite actiuni ale minoritatii ungare.........
Din acest motiv sustin ca acest PSD este cheia problemelor interetince di tara....el le creaza pentru prostirea , prostimii.........
In realitate UDMR este anexa PSD.....

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 10:21

Pentru madame GABI.....
Ia zi fa.......acum ce simpatii mai ai.....
Esti psdista, pnlista ori ,,Tericenista''???
,

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 11:09

morticeano-penalisto-pesedista, dom'e !
adica, in numele tatucului ilici, al carlanului si acolitului sau, si-al sfantului duh bolsevic, aaaaaamin !

pai, n-au fost ei membri fondatori pcr, despre regiunea autonoma maghiara de pe timpul stalinistilor, n-ai citit nimic ?
pai, se poate !?
as mai spune, dar mi-e teama sa nu deranjez neuronul vreunui mitic !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 11:29

De la: 9am_2878, la data 2014-03-12 09:46:18
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 16:57:00
De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15
De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat !
scoate-ti din cap nebuneala asta, ptr. ca e o eroare si toate judecatile tale de valoare asupra mea, ce se pot deduce din ea , sunt inevitabil, eronate !

am raportat.

dar nu am terminat.
am sa strang toate injuriiile si obscenitatile adresate de tine si black, de la retardat pana la limax si cacareaza, cu care m-ati gratulat luni de zile. si am sa editez un raport complet si complex si in ceea ce va priveste .
I'm sorry, m-ati fortat sa fac ceea ce n-am facut niciodata cu toate ca v-am suportat stoic luni de zile insinuarile grobiene, injuriile, jignirile, si nu v-am raspuns pana in momentul in care ati intrecut orice masura a minimului bun simt!

Indignare "clasica" de postac basist , care crede ca poate spune orice despre oricine oricand , dar sare in sus la cea mai mica intepatura ! ! !
Ia intreaba-ti prietenii Black Friday , Silver9am ( diii dii oriunde ai fi ) , Silviu si gabigabi2 ce limbaj aveau basistii aici pe forum acum cativa ani si adminul n-avea durere nici la basca !
Acum vad ca e foaaaaarte harnic si atent .....................

Cat de retardat trebuie sa fie un individ pentru a intelege ca ,,Basistii'' sunt cu mult mai democrati decat handicapatii care inca mai cred in regimul Ponta.?
Avem din nou dovada ca PSD este un partid stalinist sustinut de PROSTI si de catre PENALI.

Cat de grav retardat trebuie sa fii ca sa numesti democrati niste personaje care au pus jandarmii sa rupa picioarele romanilor in 2012 ?????
Sau cat de mega - jigodie poti fi ca sa lauzi guvernele Basescu care au taiat pensii si salarii la un popor sarac ????

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 13:22

romanian.ruvr.ru

De-ce-ii-nelinisteste-Crimeea-pe-europeni???

Ca urmare a r�zboiului civil din Siria declan�at cu permisiunea Occidentului au murit peste 11 mii de copii, iar peste un milion tr�iesc �n taberele de refugia�i, �n �ar� domne�te haosul, economia �i infrastructura au fost distruse.

De ce Occidentul nu �ndreapt� con�tiin�a sa umanitar� spre aceast� catastrof� cu adev�rat �ngrozitoare a zilelor noastre?
Sondajele de opinie, declara�iile exper�ilor �i ale politicienilor sunt �ndreptate doar �mpotriva Rusiei ca �agresor� �mpotriva �independen�ei ucrainene�. La fel de pu�in, jurnali�tii occidentali iau �n considerare paralela evident� Kosovo-Crimeea. �ns�, istoria pune singur� totul la loc. Duminic� �ncepe referendumul de la Veneto (regiune administrativ� din Italia, �n care intr� 7 provincii, inclusiv Vene�ia, Verona �i Padova). Separarea de Italia este sus�inut� de aproximativ 65% din popula�ia regiunii. �i opinia public� a �nceput s� se g�ndeasc�: oare nu este �n�elat� de politicienii duplicitari?
Exper�ii relev� c� europenii nu sunt la fel de agresivi ca politicienii. Potrivit celor mai recente sondaje, nici sanc�iunile economice �mpotriva Rusiei �i cu at�t mai mult o interven�ie militar� de partea Ucrainei nu sunt sus�inute de un num�r semnificativ de europeni. �ns� nu trebuie s� avem iluzii �n privin�a pruden�ei Occidentului, consider� politologul Boris �meliov. Deoarece �elul final al aventurii ucrainene este acela de a alunga Rusia din zona M�rii Negre, p�str�nd Crimeea �n componen�a Ucrainei. Prin urmare este refuzat �i dreptul poporului din Crimeea la autodeterminare, spre deosebire de kosovari.
�Criza ucrainean� a demonstrat c� Occidentul examineaz� Rusia ca pe un adversar geopolitic, fa�� de care trebuie promovat� o politic� de re�inere. Europa nu are nevoie de o Rusie puternic�, �ncrez�toare �n for�ele sale. Occidentul �n�elege foarte bine c� unirea Rusiei cu Ucraina �n forma unei uniuni politico-militare �i economice ar cre�te brusc pozi�iile Rusiei, ar perturba toate planurile �i toat� politica, promovat� �n anii preceden�i�.

Fiecare popor are dreptul s� tr�iasc� sub guvernul pe care �l dore�te. Aceasta �nseamn� democra�ie. Poporul din Crimeea are dreptul s�-�i spun� p�rerea. Mai ales c� exist� precedentul kosovar, reaminte�te expertul Aleksei Kuzne�ov.

�Kosovarii, cu majoritate de voturi s-au exprimat �n favoarea separ�rii de Serbia �i UE a sus�inut foarte repede aceast� decizie, �n pofida argumentelor conving�toare ale altor p�r�i�.

�ntre timp, �n UE se observ� tendin�e centrifuge. Dup� Sco�ia �i Catalonia, a decis s� se separe �i regiunea italian� Veneto. Iar referendumul �n aceast� problem� va avea loc duminica aceasta. Potrivit lui Boris �meliov, �n interiorul Europei au loc schimb�ri serioase.
�Ceea ce vedem �n Italia, Spania, Belgia, Marea Britanie, demonstreaz� c� statul na�ional, care a existat �n aceast� zon� timp de c�tva sute de ani, �ncepe s� se dezintegreze. Este vorba despre a�a numita Europ� a regiunilor, c�nd exist� un fel de asocia�ie general� a statelor sub forma UE, un fel de uniune economic� �i politic�, iar �n cadrul ei statele �ncep s� se dezintegreze, se unesc unele cu altele pentru a desf�ura o activitate economic�. Din acest punct de vedere este foarte ciudat c� accept�nd referendumul din Catalonia sau Sco�ia, el este refuzat poporului din Crimeea. Aceasta este o manifestare a standardelor duble�.

�n cur�nd UE se va confrunta cu multe probleme. Ele sunt destul de multe �i �n prezent. De aceea amplificarea conflictului dintre Rusia �i Ucraina, oric�t de mult este dorit� distrugerea leg�turilor istorice dintre cele dou� popoare, pare a fi destul de pu�in actual�.

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 13:38

Ca sa vezi , dom'le , a prins glas vocea Rusiei ,este tot ce lipsea din peisajul acestui topic .

"�n cur�nd UE se va confrunta cu multe probleme."

Sezi bland , bre , nu tremura niciun nerv UE de frica Rusiei ! Scoti cam mult fum , ce iarba fumezi ?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 13:47

spune-le rusilor, sa nu uite razboiul crimeii !

iar tu, bolsevico, abandoneaza presa pro rusa si subversivele incursiuni si ia de citeste :

ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboiul_Crimeii

baga la cap!
daca ai un graunte de creier in el, cu atat mai bine , iar daca ai si un neuron functional in acel "creier" , inseamna ca ai si un nano dram de minte si atunci, o sa-ti dai seama ca: esti o imbecila cu aceste copy/paste !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 13:54

ASTIA SUNT FAVORITII VOSTRI, LINGAII AMERICANILOR
Nu stiu cine a "supt" mai tare, aia care erau comunisti cand Armata Rosie era in Romania, sau slugoii astia pe dolari

Telegrama WikiLeaks nr. 42/ mai 2007 dovede�te c� ambasadorul Taubman avea �nt�lniri regulate cu șeful DNA, Daniel Morar, care-i f�cea inform�ri complete referitoare la dosarele aflate �n lucru.

www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/morar-dna-la-ambasada-sua-par...

Telegrama Wikileaks nr. 23/ februarie 2009 eviden�iaz� faptul c� �n cadrul inform�rilor regulate prezentate de șeful DNA, Daniel Morar, diplomaților americani de la București, acesta divulga date confiden�iale referitoare la structurile de informații din Interne rom�ne�ti, DGIPI și DGA.

www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/morar-dna-n-2009-la-ambasada-...

Judec�torul Cristi Danile�, membru CSM �i un apropiat al ministrului Justi�iei (Monica Macovei), divulga reprezentan�ilor Ambasadei SUA la Bucure�ti detalii din dosarele de urm�rire informativ�, realizate de Serviciul Independent de Protec�ie �i Anticorup�ie (SIPA) �i care con�ineau "am�nunte despre rela�ii sexuale ilicite ale unor judec�tori �i procurori, chiar dosare medicale".

www.hotnews.ro/stiri-esential-8460062-wikileaks-telegrama-noteaz...

Telegrama WikiLeaks 35/decembrie 2005 relata ingerin�ele ambasadei SUA de la București care d�dea dispozi�ii unui oficial rom�n al Ministerului de Justi ț ie, ca Mohammed Munaf (aflat �n custodia SUA), unul din personajele cheie �n r�pirea celor 3 jurnaliști rom�ni �n 2005, s� aib� calitatea de martor �n proces. Nu de acuzat, așa cum cerea Ministerul de Justiție.

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:02

De la: _2148_, la data 2014-03-12 13:38:35Ca sa vezi , dom'le , a prins glas vocea Rusiei ,este tot ce lipsea din peisajul acestui topic .

"�n cur�nd UE se va confrunta cu multe probleme."

Sezi bland , bre , nu tremura niciun nerv UE de frica Rusiei ! Scoti cam mult fum , ce iarba fumezi ?

O iarba speciala ... si sper in curand sa fumez iarba de pe mormintele romanilor care sunt slugoii nenorocitilor de americani

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:33

car' vasazica nu s-a schimbat nimica-nimicuta : ori cu Inalta poarta...ori cu Rusia....ori cu americanii ....ori cu UE ?!
Intotdeauna a existat acest nenorocit de ORI ! cu ala sau cu alalalt ?
da' oare cind va veni momentul sa fim ptr. ROMANIA ? va exista vreodata un asemenea moment ?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:37

cu d'astea de teapa voastra, niciodata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:37

De la: haakon, la data 2014-03-12 11:09:40morticeano-penalisto-pesedista, dom'e !
adica, in numele tatucului ilici, al carlanului si acolitului sau, si-al sfantului duh bolsevic, aaaaaamin !

pai, n-au fost ei membri fondatori pcr, despre regiunea autonoma maghiara de pe timpul stalinistilor, n-ai citit nimic ?
pai, se poate !?

auzi, jupine? chestia asta cu fondatorii sa le-o spui parintilor tai, nu mie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:39

De la: haakon, la data 2014-03-12 14:37:31cu d'astea de teapa voastra, niciodata !

probabil, caci cei de Teapa ta sunt deja majoritari si continua sa sporeasca !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:41

De la: gabigabi2, la data 2014-03-12 14:33:38 car' vasazica nu s-a schimbat nimica-nimicuta : ori cu Inalta poarta...ori cu Rusia....ori cu americanii ....ori cu UE ?!
Intotdeauna a existat acest nenorocit de ORI ! cu ala sau cu alalalt ?
da' oare cind va veni momentul sa fim ptr. ROMANIA ? va exista vreodata un asemenea moment ?

NICODATA nu vom fi Romania si atat ! ! ! Poporul este las, ii face placere sa se ploconeasca si sa aiba un "Tatuca" , fie Ceashca, fie Bass, fie Obama, fie Putin ... nu conteaza, slugi nascute !
Uite ce valuri fac televiziunile cu declaratiile Ambasadei Sua despre votul Parlamentului in cazul Chitoiu , pareri care doar in colonii se practica ..... si tot aceleasi televiziuni URLA DISPERATE de suparare daca cineva spune ca suntem O COLONIE

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 14:57

ca recunosc sau nu ca suntem o Colonie, tot aia suntem si, inca una categorisita de Guvernatorul ei de " mina a doua ", cu un" popor de Asistati " , facuti asa de catre ei , nu de altii....ca ei ne-au adus in starea asta si totul a fost facut cu buna stiinta , iar base' asta, pupat, laudat si tinut in brate de basistii astia de pe aici, NU a Negociat / Cerut Nimic in folosul Romaniei , niciodata ....el isi urmareste doar propria-i propasire !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 16:10

Justificari putem gasi oricate, dar mie imi vine sa vomit ce aud pe strada !
Conducatorii sunt pe masura poporului , bass se comporta PRACTIC, lasind la o parte detaliile, la fel ca majoritarii poporului pe care il conduce : si ei inseala, vorbesc pe la spate, pun pile, sunt grobiani si hahaiti, NEGRI la suflet
Nimeni mai bun nu are cum sa ajunga la Cotroceni

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 16:21

ehhhh si iar am ajuns la intrebarea de acum 100 si ceva de ani: " Eu cu cine votez " ?....ceea ce dovedeste ca suntem mereu aceeasi , egali si consecventi cu noi insine si naravurile noastre !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 16:36

De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 11:29:42
De la: 9am_2878, la data 2014-03-12 09:46:18
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 16:57:00
De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15
De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat !
scoate-ti din cap nebuneala asta, ptr. ca e o eroare si toate judecatile tale de valoare asupra mea, ce se pot deduce din ea , sunt inevitabil, eronate !

am raportat.

dar nu am terminat.
am sa strang toate injuriiile si obscenitatile adresate de tine si black, de la retardat pana la limax si cacareaza, cu care m-ati gratulat luni de zile. si am sa editez un raport complet si complex si in ceea ce va priveste .
I'm sorry, m-ati fortat sa fac ceea ce n-am facut niciodata cu toate ca v-am suportat stoic luni de zile insinuarile grobiene, injuriile, jignirile, si nu v-am raspuns pana in momentul in care ati intrecut orice masura a minimului bun simt!

Indignare "clasica" de postac basist , care crede ca poate spune orice despre oricine oricand , dar sare in sus la cea mai mica intepatura ! ! !
Ia intreaba-ti prietenii Black Friday , Silver9am ( diii dii oriunde ai fi ) , Silviu si gabigabi2 ce limbaj aveau basistii aici pe forum acum cativa ani si adminul n-avea durere nici la basca !
Acum vad ca e foaaaaarte harnic si atent .....................

Cat de retardat trebuie sa fie un individ pentru a intelege ca ,,Basistii'' sunt cu mult mai democrati decat handicapatii care inca mai cred in regimul Ponta.?
Avem din nou dovada ca PSD este un partid stalinist sustinut de PROSTI si de catre PENALI.

Cat de grav retardat trebuie sa fii ca sa numesti democrati niste personaje care au pus jandarmii sa rupa picioarele romanilor in 2012 ?????
Sau cat de mega - jigodie poti fi ca sa lauzi guvernele Basescu care au taiat pensii si salarii la un popor sarac ????

DACA ERA DUPA MINE...TAIAM PENSIILE CU 50%.
De ce?
Simplu.....cu atat au crescut fara fundament economic in perioada 2006-2008........intelegi jigodie?
SA VEZI CATA BATAIE VOR LUA TINERII ATUNCI CAND VOR INCEPE MANIFESTATIILE ANTI PONTA......STAI SA VEZI CRETINO.......

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 16:46

De la: haakon, la data 2014-03-12 13:47:36spune-le rusilor, sa nu uite razboiul crimeii !

iar tu, bolsevico, abandoneaza presa pro rusa si subversivele incursiuni si ia de citeste :

baga la cap!
daca ai un graunte de creier in el, cu atat mai bine , iar daca ai si un neuron functional in acel "creier" , inseamna ca ai si un nano dram de minte si atunci, o sa-ti dai seama ca: esti o imbecila cu aceste copy/paste !

Ca s� vezi ce poate face religia asta prost �nțeleas�, din oameni! Oare nu s-ar fi putut și f�r�?
C�nd se bag� politicul �n religie și religia �n politic, uite unde se ajunge! Dup� ce se g�sesc destule motive, p�n� la un r�zboi , nu mai este dec�t un pas. Oricum ceva bun nu o s� ias� din asta! Mereu se caut� și se g�sesc motive. C� omul nu a șltiut dec�t s� se r�zboiasc�, indiferent din ce er� ar fi f�cut parte. Și vin la urm� cu �ntrebarea : Pentru ce toate astea ? Cine ar mai avea ceva de c�știgat? �n loc s� ne vedem �n pace de treab�, s� profit�m și noi, de c�t ne mai rabd� acest p�m�nt, noi ne-o c�ut�m cu lum�narea! De e pace sau r�zboi. ce mai conteaz� pentru unii? R�zboi s� fie!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 17:03

De la: haakon, la data 2014-03-12 13:47:36spune-le rusilor, sa nu uite razboiul crimeii !

baga la cap!

Ce jmecher esti tu pe uscat , postac sereist ! Cand tancurile lui Putin vor trece Prutul tu si colegii tai veti fi primii care va veti declara filorusi si veti da din coate sa va asezati la masa noii puteri la impartirea " ciolanului "

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 17:06

De la: Marin56, la data 2014-03-12 16:46:05

baga la cap!

Ca s� vezi ce poate face religia asta prost �nțeleas�, din oameni! Oare nu s-ar fi putut și f�r�?
C�nd se bag� politicul �n religie și religia �n politic, uite unde se ajunge! Dup� ce se g�sesc destule motive, p�n� la un r�zboi , nu mai este dec�t un pas. Oricum ceva bun nu o s� ias� din asta! Mereu se caut� și se g�sesc motive. C� omul nu a șltiut dec�t s� se r�zboiasc�, indiferent din ce er� ar fi f�cut parte. Și vin la urm� cu �ntrebarea : Pentru ce toate astea ? Cine ar mai avea ceva de c�știgat? �n loc s� ne vedem �n pace de treab�, s� profit�m și noi, de c�t ne mai rabd� acest p�m�nt, noi ne-o c�ut�m cu lum�narea! De e pace sau r�zboi. ce mai conteaz� pentru unii? R�zboi s� fie!

don Marin, pe cuvint ca sunteti poet si NU vreti deloc sa intelegeti - spusaaaaa si repetata mereu- mereu de o puzderie de oameni ....domnule : RAZBOIUL IMBOGATESTE niste oameni " destepti " care Profita si-l declanseaza , pe indiferent ce motive, iar religia e chiar foarte buna ca Motiv ! Pacea-i buna ca lozinca si omul simplu este ori Masa de Manevra, ori Victima Colaterala si nu intereseaza pe aia destepti de conduc Lumea decit din 4 in 4 ani ! ATIT si nimic mai mult !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 17:34

Eu m� refeream la multitudinea acestor forme religioase de mulțimea cultelor. Ce una nu ar fi fost �ndeajuns? Dac� tot se trebuie? Bine c� ptr declanșarea unor r�zboaie se face apel la orice motiv, mai mult sau mai puțin cunoscut de noi. De abia dup� zeci de ani se afl� adev�ratul motiv. Si atunci pentru ce toate astea. Se �mbog�țește unu �n dauna altor sute sau mii. Ei de ce trebuie s� moar�? Ce nu se pot �mbog�ți și pașnic?

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 17:43

Ploaia-n București e ca alegerile.
Nu cur�ț� nimic, doar str�nge mizeria laolalt�....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 18:26

romanian.ruvr.ru

Stratfor-confirma-Ucraina-nu-reprezinta-pentru-SUA-decat-o-platforma-de-atac-impotriva-Rusiei

Fondatorul �i pre�edintele companiei Stratfor, alintat� adesea ca fiind CIA-ul civil, dezv�luie cu o franche�e neobi�nuit� planurile strategice ale Statelor Unite, ale c�ror unic obiectiv �i obsesie sunt �ngenuncherea Rusiei.

La scar� geopolitic�, subliniaz� George Friedman, criza ucrainean� nu e dec�t o pies� �ntr-un joc mult mai amplu.
Sub titlul �Noi dimensiuni ale politicii externe a Statelor Unite cu privire la Rusia�, binecunoscutul George Friedman, �eful suprem al STRATFOR - alternativa civil� la Agen�ia Central� de Informa�ii, cum �i place s�-�i recomande firma - a publicat mar�i, 11 februarie a.c., o ampl� analiz� a c�rei prim� calitate e, f�r� �ndoial�, renun�area la subterfugii stilistice inutile, la ceea ce rom�nii numesc �perdelu�e�. Pe scurt, Statele Unite au atacat Rusia �n trecut, o fac �n prezent �i vor continua s� o fac�, dac� nu militar, pentru c� nu �i-o permit, prin orice alte mijloace. Victimele colaterale, termen inventat tot de americani, pot fi �n cadrul acestei obsesii geopolitice ��ri �ntregi, partide, organiza�ii, simpli militan�i ori lupt�tori autentici pentru libertate, oricine �i orice le-ar sta �n cale. Ucraina nu face excep�ie, ba dimpotriv�, serve�te drept excelent� platform� pentru noi m�r��vii. Friedman nu numai c� ofer� confirmarea autenticit��ii convorbirii telefonice dintre Victoria Nuland �i ambasadorul SUA la Kiev, dar, dup� ce constat� c� doamna Asistent a Secretarului de Stat, ��i-a manifestat dispre�ul profund pentru Uniunea European�,�i �l-a consiliat pe ambasadorul SUA �n Ucraina s� ac�ioneze rapid �i f�r� ajutorul europenilor pentru a pune laolalt� o coali�ie de opozi�ie specific�, �nainte ca ru�ii s� vad� ce se �nt�mpl� �i s� reac�ioneze�, ne ofer� �i sensul mai profund al acestor fraze, care sunt �un indiciu suplimentar al g�ndirii strategice americane�. Un indiciu asupra �ndemnului la destabilizare, revolt� �i r�sturnare violent� de regim, �nl�turarea prin for�� �i �antaj a unui �ef de stat ales democratic �i aruncarea unei �ntregi ��ri �n haos �i s�r�cie. Cu un supliment de satisfac�ie pentru Washington: punerea la punct a aspira�iilor tot mai deranjante pentru americani ale Germaniei, care pare decis� s� devin� tot mai vizibil� pe scena interna�ional�, dup� cum a dovedit-o implicarea f��i�� a Berlinului �n criza ucrainean�.
George Friedman consider�, pe bun� dreptate, c� politica extern� american� a ultimelor decenii, �n care for�a militar� a jucat rolul esen�ial, �ntr-un soi de ve�nic scenariu pe tema �prima dat� tragi �i dup� aceea pui �ntreb�ri�, e falimentar�. Dup� ce au nenorocit teritorii uria�e �i au trimis aiurea la moarte sute de mii, dac� nu milioane de oameni, �ncep�nd cu Irakul �i sf�r�ind cu Libia �i Afganistanul, totul �n numele libert��ii �i drepturilor umane fundamentale, americanii par s� fi redescoperit oul lui Columb. Cum �interven�iile morale, cum am v�zut �n Libia, �i eliminarea tiranilor ca un scop �n sine� nu mai e credibil�, orice om de r�nd sesiz�nd ipocrizia, autorul analizei crede c� Washingtonul e obligat s� recurg� la politica �echilibrului de for�e�, un soi de ��ncurc�-i drace�, cu SUA pe post de spectator. Nota bene: nu un spectator pasiv, pentru c� dac� ar permite desf�urarea �i �ncheierea pe baza for�elor reale ale combatan�ilor a diverselor conflicte, interesele americane ar putea avea de suferit serios. Iat� c�, �n premier�, Stratfor scrie negru pe alb c� a�a numita mi�care eliberatoare popular� care a pus cap�t regimului Gaddafi prin uciderea s�lbatic� a acestuia, mi�care caleidoscopic� ce a transformat ast�zi Libia �ntr-un stat fantom�, unde toat� lumea se lupt� cu toat� lumea, nu era doar sprijinit� aerian de avia�ia de lupt� a SUA, dar beneficia �i de ac�iunile la sol ale �for�elor speciale de opera�ii�americane, faimo�ii lupt�tori JSOC, care �mpreun� cu colegii lor britanici au reu�it s� �nving� la modul �strict secret� for�ele guvernamentale, �n timp ce �insurgen�ii� tr�geau tone de cartu�e �n aer, filma�i de toate televiziunile occidentale, �i �ip�nd c�t �i �ineau bojocii �Allahu Akhbar!�, ca s� celebreze �eliberarea� de import.
�n ceea ce prive�te �B�t�lia geopolitic� �n Ucraina�, cum sun� unul dintre subtitlurile analizei lui Friedman, lucrurile sunt limpezi. �Rusia a devenit o problem� pentru Statele Unite dup� Revolu�ia Portocalie din 2004, c�nd SUA, sprijinind frac�iunile anti-ruse�ti din Ucraina, a reu�it s� construiasc� un guvern relativ pro-occidental, anti-rusesc�. Fire�te c�, a�a cum recunoa�te �i �eful Stratfor, Rusia a v�zut �n aceast� opera�iune o ofensiv� a serviciilor americane de informa�ii, care doreau s� creeze �o Ucrain� anti-ruseasc� ce ar fi putut provoca direct interesele strategice �i economice ale Rusiei�. Fire�te c� Moscova a reac�ionat, pentru c� doar o �ar� f�r� coloan� vertebral� asist� indiferent� la atacarea intereselor ei. �i, tot fire�te, Rusia a reu�it ceea ce planificatorii de peste ocean nu scontau s� se �nt�mple: nu numai c� �i-a revenit, dar a �i contraatacat inteligent, devenind juc�torul sine qua non �n actuala ecua�ie de interes geopolitic din Orientul Mijlociu, mai ales �n cazurile Siriei �i Iranului. Problema, se vede treaba, nu este c� americanii duc lips� de imagina�ie c�nd �i propun s� d�r�me ceva, ci c� nu sunt capabili s� �nve�e din lec�iile istoriei. Faimo�ii �i bine pl�ti�ii sovietologi de la Washington nu fuseser� �n stare, �n 1991, s� prevad� dezmembrarea URSS, care i-a l�sat cu gura c�scat�. De ce ar fi mai capabili �exper�ii �n Rusia� s�-�i dea seama acum c� aceast� �ar� nu a murit �i nici nu are de g�nd s� o fac�, dar, mai ales, c� Rusia de azi nu numai c� a renun�at la comunism, dar a tras �i toate �nv���mintele necesare? �Statele Unite nu sunt preg�tite s� intervin� �n fosta Uniune Sovietic� scrie Friedman. Corect, dar trebuia s� precizeze: nici militar, nici ca mentalitate. Pentru c� at�ta timp c�t Rusia va fi atacat� cu mentalitatea r�zboiului rece, oamenii vor reac�iona invers fa�� de ceea ce sper� atacatorii: adev�rurile simple despre via�a lor nu pot fi schimbate. Lozincile �i promisiunile nu �in loc de p�ine �i c�ldur� �n case. Acest tip de proces e �n plin� desf�urare �n Ucraina, unde tot mai mul�i cet��eni se �ntreab� pentru ce �lupt� de fapt, �n timp ce resping tot mai mult aventura europenist� sau neonazist� ce li se propune de diver�i aventurieri transforma�i de unii singuri sau de speciali�ti din occident �n �politicieni, lideri ai opozi�iei�. Pe acest fond, nedetaliat cum s-ar fi cuvenit, �eful Stratfor propune un nou subtitlu: �Nemul�umirea fa�� de abordarea german�, �i scrie: �se pare c� nem�ii sunt cei ce preseaz� �n mod particular situa�ia, �i tot ei sunt cei ce controleaz� virtual unul din liderii protestelor, pe Vitali Kliciko. Statele Unite pare c� au ocupat un loc �n spatele Germaniei�. Un loc �n spatele Berlinului nu este acceptabil pentru nici un oficial de la Washington, cu at�t mai mult cu c�t, la un moment dat, americanii �i b�nuiau serios pe germani c� �se apropiaser� de Rusia �n anumite chestiuni economice �i strategice�. Iat� de ce Victoria Nuland �i trimite cu totul la plimbare pe nem�i, pe Kliciko �i toate eforturile lor �n Ucraina. Pur �i simplu, Germania nu mai prezint� �ncredere pentru SUA, care nu reu�e�te s� �i descifreze politica extern�. �i, prin extensie, Uniunea European�, minus Marea Britanie, intr� la aceea�i categorie.
Spre cinstea domnului George Friedman, acesta insist� asupra unui adev�r irefutabil: Viktor Ianukovici este pre�edintele ales legal �i democratic al Ucrainei. �El a ac�ionat �n limitele autorit��ii sale atunci c�nd a respins acordul cu Uniunea European�. Dac� demonstran�ii pot �ndep�rta din func�ie un pre�edinte ales pentru c� nu sunt de acord cu ac�iunile lui, stabilesc un precedent care submineaz� constitu�ionalismul. Chiar dac� pre�edintele a ac�ionat cu duritate �n reprimarea protestelor, asta nu anuleaz� legitimitatea alegerii sale�. Dar faptul nu �i �mpiedic� pe americani s� vrea s� manipuleze demonstran�ii ucraineni, s� complice lucrurile, s� a���e focul �n Ucraina. �Utilizarea demonstran�ilor pentru a crea o problem� masiv� Rusiei face dou� lucruri. Creeaz� o amenin�are strategic� real� pentru ru�i �i �i oblig� la defensiv�. �n al doilea r�nd, aminte�te Rusiei c� Washingtonul are mijloace �i op�iuni care fac dificil� provocarea suprema�iei SUA. Iar aceast� ac�iune poate fi �nf��i�at� de o manier� care s� fie aplaudat� de ap�r�torii drepturilor omului, �n ciuda problemelor constitu�ionale, de o manier� care va fi apreciat� de inamicii convorbirilor diplomatice cu Iranul �i pe care central-europenii, de la Polonia la Rom�nia, o vor vedea ca pe un semn al angaj�rii SUA �n regiune. Statele Unite vor reap�rea ca o alternativ� la Germania �i Rusia. E o lovitur� de maestru.� Aici, cu trimitere la titlul prezentului text, latinii ar fi scris scurt �i cuprinz�tor: quod erat demonstrandum, Q.E.D.
Ar mai fi de semnalat, totu�i, respect�nd desf�urarea analizei din Stratfor, ultimul subcapitol: �Presiune asupra Rusiei�. Dup� ce aminte�te c� socoteala de acas� a americanilor s-ar putea s� nu corespund� cu cea din t�rg, pentru c� nici ru�ii �i nici nem�ii nu vor sta cu m�inile �n s�n, George Friedman insist� asupra desf�ur�rii opera�iunii subversive �n Ucraina. �Dac� ru�ii sunt acum o problem� pentru americani, �i sunt, �i dac� Statele Unite nu vor reveni la metoda interven�iei directe, ceea ce nu pot face, atunci aceast� strategie are sens. Cu cel mai mic efect, va crea ru�ilor o problem� �i un sentiment de insecuritate care le-ar afecta ac�iunile �n alte zone. �n cel mai bun caz, ar putea crea un regim care, de�i nu ar reu�i s� contrabalanseze Rusia, i-ar putea vulnerabiliza conductele de gaz �i porturile - mai ales cu ajutor din partea Statelor Unite�. Oricum am lua-o, opera�iunea preconizat� de americani �n Ucraina e planul unui atac direct �mpotriva Rusiei. Care nu va ezita s� r�spund�. Dup� Olimpiad� exist� �anse mari s� vedem evolu�ii foarte interesante. �i mai ales inteligente.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 18:33

De la: gabigabi2, la data 2014-03-12 14:37:48
De la: haakon, la data 2014-03-12 11:09:40morticeano-penalisto-pesedista, dom'e !

pai, se poate !?

auzi, jupine? chestia asta cu fondatorii sa le-o spui parintilor tai, nu mie !

ok. mitico, am sa le spun !

doooooooouasutepatruzecisioooooopt de parlamentari romani si maghiari, au votat impotriva celei mai importante institutii a statului de drept, JUSTITIA , considerandu-se mai presus de lege !
halal reprezentanti v-ati ales, s-au descalificat !
autodescalificadu-se pe ei, v-au descalificat si pe voi, majoritarii, in special pe tine, care i-ai si votat !

"cei ce rabda jugul si-a trai mai vor, merita sa-l poarte spre rusinea lor"!
"secretul fericirii este libertatea, iar secretul libertatii este curajul"

( libertatea, ti-o poate garanta numai justitia, statul de drept si forta dreptului, zsd-isto, in rest, sunt blablauri !)

parlamentari penali, curvistini, hoti, lasi, iar voi, majoritatea, niste prosti fricosi !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 18:40

JUSTITIA - CEAAAAA MAI IMPORTANTA INSTITUTIE BASISTAAAAA , vrei sa spui ! ! !
NOI POPORUL, am votat parlamentarii , nu PROCURORII IMPUTITI , SECURISTII lui bass infiltarti si platiti cu 5000 de lei pe luna

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2014, ora 18:46

SPECIAL PENTRU POSTACUL HAAKON

romanian.ruvr.ru

Concluzia-summit-ului-de-la-Vilnius-UE-nu-mai-are-bani ! ! ! ! !

Am ajuns �ntr-o situa�ie comic�. Lucrurile s-au schimbat �n Uniunea European� care s-a obi�nuit s� atrag� noii membri prin promisiuni de ordin financiar. Uniunea European� nu mai are bani pentru a cump�ra influen�� geopolitic�.
Ecua�ia este simpl�. Dac� Ucraina ar fi semnat acordul de asociere, ar fi pierdut automat toate privilegiile economice pe care le avea �n rela�iile cu Rusia, pierz�nd accesul la unica pia�� �n care avea vreo prezen�� notabil�. �n acela�i timp, acordul de asociere prevedea necesitatea adopt�rii de c�tre �ntreprinderile ucrainene a tuturor standardelor tehnice �i ecologice ale UE, urm�nd ca ele s� fie �nchise �n caz de neconformitate. De fapt, �nchiderea �ntreprinderilor ucrainene f�cea parte din planul transform�rii Ucrainei �ntr-o pia�� de desfacere pentru m�rfurile europene. �n aceste condi�ii, comportamentul pre�edintelui Ianukovici care a cerut de la Uniunea European� 160 de miliarde de euro pentru retehnologizarea economiei a fost interpretat� ca un afront grosolan la adresa birocra�ilor de la Bruxelles. Uniunea European� nu finan�eaz� retehnologizarea industriei din ��rile de la periferia european�. De ce s�-�i finan�eze concuren�ii? Mai mult, s-a v�zut c� Bruxellesul nu are bani nici m�car pentru �fonduri de adeziune� ca s� �ndulceasc� veninul economic pe care trebuie s�-l consume ��rile care �intr� �n familia european�. Un apel disperat la FMI nu a ajutat cu nimic. Fundamentali�tii liberali de la FMI au cerut ca Ucraina s� dubleze imediat pre�ul la gaze, energie �i utilit��i pentru �ntreprinderi �i popula�ie, iar salariile �i pensiile s� fie �nghe�ate pe o perioad� nedeterminat�. �n schimb, FMI a propus un credit de 30 de miliarde de dolari. Ianukovici �i-a dat seama c� implementarea acestor m�suri �l va aduce dup� gratii sau �n �treang �i a zis �pas!� ofertei, decizia fiind interpretat� de �anali�tii proeuropeni� drept o tr�dare a nobilelor idealuri europene. Nimic mai fals. Ianukovici nu vrea s� ajung� dup� gratii sau �n �treang �i nu este nevoie de alte explica�ii complexe. Ucraina nu este Rom�nia �i �ncercarea de a repeta la Kiev manevra cu reducerea salariilor cu 25% s-ar fi soldat cu consecin�e dezastruoase �i violente, incomparabile ca magnitudine cu anemicele proteste ale eurofililor de tinichea.
A mai existat op�iunea ca Germania s� pl�teasc� nota de plat� pentru Ucraina, �ns� Germania are de pl�tit sume mult mai mari pentru men�inerea �n via�� a proiectului european, iar leg�turile politice �i economice pe filiera Berlin - Moscova au f�cut �n a�a fel �nc�t aceast� op�iune s� devin� complet imposibil�.
Este simptomatic c� nici SUA nu s-au oferit s� sprijine financiar extirparea Ucrainei din sfera de influen�� a Federa�iei Ruse. Nu s-a putut sau nu s-a dorit? Oricare dintre r�spunsuri este trist pentru cei care �nc� mai sper� la men�inerea influen�ei americane �n Europa de Est.

Epoca domina�iei americano-bruxelleze �n Europa de Est se apropie de apus. La fel cum petrolul este s�ngele r�zboiului, banii sunt s�ngele geopoliticii. Uniunea European� sufer� de o grav� hemoragie intern� �i nu mai poate exercita influen�a de odinioar�.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 18:56

De la: Marin56, la data 2014-03-12 17:34:24Eu m� refeream la multitudinea acestor forme religioase de mulțimea cultelor. Ce una nu ar fi fost �ndeajuns? Dac� tot se trebuie? Bine c� ptr declanșarea unor r�zboaie se face apel la orice motiv, mai mult sau mai puțin cunoscut de noi. De abia dup� zeci de ani se afl� adev�ratul motiv. Si atunci pentru ce toate astea. Se �mbog�țește unu �n dauna altor sute sau mii. Ei de ce trebuie s� moar�? Ce nu se pot �mbog�ți și pașnic?

ei, am tot discutat despre asta si la dta pe topicul personal si la Cine este Dumnezeu dar, daca nu se intelege , asta e !...facem si noi ce putem ....

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 19:07

De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 18:40:09JUSTITIA - CEAAAAA MAI IMPORTANTA INSTITUTIE BASISTAAAAA , vrei sa spui ! ! !
NOI POPORUL, am votat parlamentarii , nu PROCURORII IMPUTITI , SECURISTII lui bass infiltarti si platiti cu 5000 de lei pe luna

daca parlamentarii vostri nu le-ar obstructiona anchetele penale, ar merita 10-15-20.000 de lei pe luna pentru a reusi sa straga la mititica pe toti politrucii penali de prin parlament, guvern si administratiile publice locale!

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 19:15

De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 17:03:22

baga la cap!

Ce jmecher esti tu pe uscat , postac sereist ! Cand tancurile lui Putin vor trece Prutul tu si colegii tai veti fi primii care va veti declara filorusi si veti da din coate sa va asezati la masa noii puteri la impartirea " ciolanului "

'ai nu mai spune...

Pagini: << 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: