back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:03

romanian.ruvr.ru/news

AMERICANII CONSIDERA CA PUTIN ESTE MAI PUTERNIC CA OBAMA

Revista britanică Economist și agenția de sondaj a opiniei publice YouGov au propus americanilor să compare calitățile de lider ale președinților Statelor Unite și Rusiei, Barack Obama și Vladimir Putin.

Majoritatea respondenților, 78%, l-au pus pe Putin pe primul loc.
Doar 45% din respondenți consideră că Obama este un politician puternic, iar 55%, consideră că el este „foarte slab”.
50% din respondenți sunt convinși că Statele Unite nu trebuie să se amestece în evenimentele actuale din Ucraina și numai 24% susțin acțiunile lui Obama legate de Ucraina.
La sondaj au participat circa 1.000 de americani.

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:04

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 13:52:41 nu mai cita haakoane ca ne-ai inebunit cu citatele
Nu ma prostesti cu fraza " X nu e clona mea " fiindca te-ai scapat acum o saptamana si ai raspuns in locul lui @hakon , cand nu era @haakon
Ia din urma si vezi ce mizerii vorbeai sub pseudonimul Silviu ......... si mai ia ceva , ia o statistica publica si ai sa vezi ca ... din nefericire pentru poporul roman las, slab, manelist , dar grabnic de a vota UE ... salariile din Rusia sunt la fel ca aici, se invart intre 150 si 200 de euro pe luna, cu exceptia Moscovei si regiunea aferenta, unde bat la nivelul Bucurestiului - S.A. Ilfov si chiar peste ! ! !
SI DAAAA , nu ma mut in Rusia fiindca e la fel ca Rrromania ! ! !

WELCOME TO E.U. , FA ! ! !

Bai tembelo , tu crezi ca o sa-mi consum eu energia sa te conving ca esti in eroare ?
N-ai decat , fata , sa crezi ca sunt chiar admin , o voce-n plus in cap , pe langa vocea Rusiei , cum poate sa-ti mai afecteze creierasul si asa obosit ??

Sunt chiar mai jos ca aici , salariile , parol !
Dar chiar si asa , daca ar fi ca aici , atunci de ce dracu' te agiti tu sa ne spui ca in tara lui RasPutin este altfel ?
Deci recunosti , fata , ca iti racesti tastatura degeaba !!!Sa te afli si tu in treaba ...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:06

Zau patrushoapto ??? Salariile in Rrrromania , ce-i drept exceptind Bucurestiul , sunt MAI MARI DE 200 EUROOO ????
Aaaaaaa, la voi la servicii, da daa , acu m-am prins

........................................................................................................

Vicepremierul ungar declara IN ROMANIA: AUTONOMIA NI SE CUVINE

SRI-UL STA PE FORUM SA NUMERE DE CATE ORI E INJURAT BASS

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:11

sevraj !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:25

haakoane, tradatorule, de ce nu esti la mitingul Carmaciului Basss ?????

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:30

retorica!
incearca alta.

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:40

haakoane, incercati si voi SEREISTII astia care ma supravegheati de cate ori imi bag in Bass ceva, sa si munciti , nu sa stati pe forumuri sa luati 4000 de lei pe luna IN VREME CE PROSTIMEA TRUDESTE LA PATRON .... ca uite ce declara nenea asta si taaaaare mi-e teama ca ii si reuseste

Apropos.... buueeyyy iuropenilor rrrromani , de ce ungurii ies la manifestatie 30000 si voi doar 100 ??????
STIU, NU V-AU LASAT PATRONII SA PLECATI DE LA SERVICI

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a declarat, sâmbătă, în discursul ținut la manifestările de 15 Martie de la Târgu Secuiesc, că ceea ce li se cuvine altora li se cuvine și maghiarilor, iar ceea ce este permis pentru alții este permis și pentru ei.
El a subliniat că în Uniunea Europeană autoguvernarea și autonomia reprezintă o realitate naturală și obișnuită, iar dacă pentru alții este posibil, atunci este și pentru maghiari posibil, întrucât nu sunt un popor mai prejos decât altele.
Semjen a spus că, dacă maghiarii ar accepta că există un lucru care în UE este posibil pentru alte popoare, atunci ar accepta că ei sunt oameni de rangul doi, cetățeni de rangul doi și mai prejos decât alte popoare, adăugând că maghiarii nu pot accepta acest lucru.

"Din acest motiv trebuie să spunem și să repetăm: ceea ce pentru altcineva e posibil, este și pentru noi, ceea ce e permis altora e permis și pentru noi", a spus Semjen.

El a afirmat că maghiarii nu au cerut niciodată ceva pentru care nu ar exista un precedent, ceva care nu ar fi "o realitate în Uniunea Europeană".
"Deci ceea ce spunem noi, ceea ce cerem noi nu este un fel de specialitate secuiască, ceva ce nu s-a văzut și nu s-a auzit până acum, nu este o cerere exagerată, ci ceea ce în Uniunea Europeană pentru alții este o realitate naturală cotidiană", a susținut el.

Semjen le-a sugerat "prietenilor români" să analizeze faptul că, spre exemplu, în Italia lucrează mulți români care i-ar putea întreba pe prietenii lor italieni dacă Italia a devenit mai slabă după ce Tirolul de Sud a oținut autonomia.

El a subliniat că, dacă ne uităm la acele zone din UE unde există autonomie, se poate observa că toată lumea a câștigat din acest lucru și că întreaga zonă s-a dezvoltat.
Din acest motiv, a spus Semjen, când maghiarii vorbesc despre autoguvernare, nu este împotriva cuiva, ci ceea ce cer ei este ceva natural.
Vicepremierul ungar și-a încheiat discursul spunând că maghiarii din România pot conta pe cei din Ungaria, așa cum și cei din Ungaria contează pe cei din România.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 14:59

pai, tu te uiti in gura aluia, n-ar fi mai bine sa te uiti in alta parte !?
mehedinti , spuneai ?
esti autista in ceea ce priveste relatiile interetnice din Transilvania, vezi-ti de treaba ta !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 15:03

autist esti tu si familia ta , in orice privinta vrei

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 15:29

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 14:06:48Zau patrushoapto ??? Salariile in Rrrromania , ce-i drept exceptind Bucurestiul , sunt MAI MARI DE 200 EUROOO ????
Aaaaaaa, la voi la servicii, da daa , acu m-am prins

........................................................................................................

Vicepremierul ungar declara IN ROMANIA: AUTONOMIA NI SE CUVINE

SRI-UL STA PE FORUM SA NUMERE DE CATE ORI E INJURAT BASS

Poi iesi fata in strada si protesteaza daca vrei salariu mai mare de la Pontac , cine te opreste ?
Daca nu , du-te la rusi , acolo e salariul minim de 168 de dolari ! Da' ai avantajul ca'n ruble sunt mai multe cifre !

Gata , l-ai abandonat pe Putin si acum faci lobby pentru unguri !?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 15:29

pai, odata cu regionalizarea romaniei, concepunta de marele logofat dragnea, or fi mutat pesedistii jud. mehedinti in transilvania si eu n-am aflat de-o asemenea miscare teritoriala care s-ar fi petrecut prin romania.

mehedintoaso, tu faci bascalie, sau chiar asa s-a intamplat ?

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 15:57

@ 2148 , TU AI INTERNET ACASA, SAU POSTEZI LA TARA PE BANCA DE LA POARTA , PRIN TELEFONUL FARA FIR ???????

IA D-ACIA DATE STATISTICE, NU ALEA DIN 2004

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_ave...

Romania--1760 RON- -2430 RON--534 dolari net--753dolaribrut--12/13
Russia--25 183 RUB--28 945 RUB--721dolari net--828dolari brut--01/2014

WELCOME TO E.U. , FA !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 16:00

De la: _2148_, la data 2014-03-15 14:04:18
De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 13:52:41 nu mai cita haakoane ca ne-ai inebunit cu citatele
Nu ma prostesti cu fraza " X nu e clona mea " fiindca te-ai scapat acum o saptamana si ai raspuns in locul lui @hakon , cand nu era @haakon
Ia din urma si vezi ce mizerii vorbeai sub pseudonimul Silviu ......... si mai ia ceva , ia o statistica publica si ai sa vezi ca ... din nefericire pentru poporul roman las, slab, manelist , dar grabnic de a vota UE ... salariile din Rusia sunt la fel ca aici, se invart intre 150 si 200 de euro pe luna, cu exceptia Moscovei si regiunea aferenta, unde bat la nivelul Bucurestiului - S.A. Ilfov si chiar peste ! ! !
SI DAAAA , nu ma mut in Rusia fiindca e la fel ca Rrromania ! ! !

WELCOME TO E.U. , FA ! ! !

Bai tembelo , tu crezi ca o sa-mi consum eu energia sa te conving ca esti in eroare ?
N-ai decat , fata , sa crezi ca sunt chiar admin , o voce-n plus in cap , pe langa vocea Rusiei , cum poate sa-ti mai afecteze creierasul si asa obosit ??

Sunt chiar mai jos ca aici , salariile , parol !
Dar chiar si asa , daca ar fi ca aici , atunci de ce dracu' te agiti tu sa ne spui ca in tara lui RasPutin este altfel ?
Deci recunosti , fata , ca iti racesti tastatura degeaba !!!Sa te afli si tu in treaba ...

nu face propaganda pro rusia, ea face propagand pro ideologia dughin-putler, dar scapa din vedere un aspect foarte important, sanctiunile economice impuse de europa sua vor afecta grav interesele financiare ale oligarhilor rusi, iar gaspadinii dughin-putler s-ar putea trezi cu un frumos euromaidan chiar in centrul moscovei, daca se va intampla asa ceva, tare-mi este teama sa nu aiba si cei doi gaspadini soarta pe care a avut-o,gaddafi .

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 16:08

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 16:19

vezi, d'aia nu vrea ciolovecul sa-ti returneze tezaurul romaniei, ii este frica sa nu depasesti salariul minim,sau mediu, pe care il primeste mujicul !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 16:49

haakoane, ai un like pentru gluma, dar tot SECURIST POSTAC RAMAI

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 17:11

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 15:57:44 @ 2148 , TU AI INTERNET ACASA, SAU POSTEZI LA TARA PE BANCA DE LA POARTA , PRIN TELEFONUL FARA FIR ???????

IA D-ACIA DATE STATISTICE, NU ALEA DIN 2004

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_ave...

WELCOME TO E.U. , FA !

Da fata , asta e salariul mediu . Eu iti ziceam de salariul minim , pen' ca am observat ca tu la asta te raportezi !
Poi e spre bine , fata , pentru tine , daca rusii ti-au promis salar mediu , ce mai stai pe ganduri ! ? Baga-ti repejor granitza-n ranitza si la mai mare !
Vezi cum te orientezi in spatiu , sa n-ajungi dracu' prin Cecenia , ca la cat esti de recalcitranta , nu te vaz bine !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 17:40

@ 2148, iar esti razna ...

Ce scrie acolo la ambele tari , SI ROMANIA SI RUSIA , E RAPORTUL LA SALARIUL MEDIU , fataaa !
Problema e ca in Rrromania ta scumpa nu se gaseste prea des salariul ala mediu din statistica pe care am dat-o eu , malheuresement ... si Rrromania e TZARA EUROPEANA ! !

Acum ce vrei sa spui, ca daca te angajezi vanzatoare in chiosc la Caracal , ai 1700 de RON pe luna , si nu minimul care e ........ stii cat e , nu ..... 566 RON in mana ... si asta inseamna .... SURPRIZAAAA 175 dolaaaareeeiii ??????

Eu vorbesc de salariile reale, nu alea din statistica

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 18:51

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 17:40:54@ 2148, iar esti razna ...

Ce scrie acolo la ambele tari , SI ROMANIA SI RUSIA , E RAPORTUL LA SALARIUL MEDIU , fataaa !
Problema e ca in Rrromania ta scumpa nu se gaseste prea des salariul ala mediu din statistica pe care am dat-o eu , malheuresement ... si Rrromania e TZARA EUROPEANA ! !

Acum ce vrei sa spui, ca daca te angajezi vanzatoare in chiosc la Caracal , ai 1700 de RON pe luna , si nu minimul care e ........ stii cat e , nu ..... 566 RON in mana ... si asta inseamna .... SURPRIZAAAA 175 dolaaaareeeiii ??????

Eu vorbesc de salariile reale, nu alea din statistica

'ai nu ma inebuni , e raportul la salariul mediu dat de tine ?
Romania este tzara europeana cu multa prostime care isi vinde votul unor incompetenti pe o tuiculitza , sau pe un kg de faina . Daca atat considera ei ca merita votul lor ??? Minoritatea se supune majoritatii si incearca sa se descurce cum poate !

Salariile din privat se aliniaza de obicei dupa cele din sectorul bugetar . Cand ti-am zis ca Guvernul Boc trebuia sa dea masiv afara bugetari(in loc sa scada cu 25 % salarii) , sa restructureze sistemul pe criterii de competenta si celor putini dar competenti ramasi sa le mareasca salariile (plus medici,profesori etc) , ai sarit de kur in sus ca am io ceva cu nivelul de trai romanesc !
Eh , acum stai la chiosc pe 150 de dolari , ce dracu' sa-ti fac !?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 21:11

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 16:49:31 haakoane, ai un like pentru gluma, dar tot SECURIST POSTAC RAMAI

daca zici tu, altfel ........................................................nici c-ar putea fi !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2014, ora 10:57

Patrushoapto, trist e ca mai aveti si pretentia sa se DIALOGHEZE cu voi si sa nu fiti injurati sau jigniti !
Ce am scris eu si ce ai raspuns tu ?????????????? Ce treaba are basss cu salariul minim pe economie, pe care l-a hotarat nemernicul de Nastase ????? Se aliniaza pe dracu' , in ce tara traiesti ???? Salariul minim la politai e 1500 de lei, orice Garcea care nu stie sa fac un proces verbal il are, la privat e tot 700 800 , si aia la negru ! !

Deci dupa creierul vostru de primate portocalii .................... se misca placile tectonice ...... bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile ......... mi-a avortat pisica ............. bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile ........... vecinul da gauri in pereti noaptea ............ bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile .......... e referendum in Ucraina ........... bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile .............. Putin s-a imbatat aseara .......... bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile ............. astea sunt toate argumentele voastre !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2014, ora 14:11

De la: 9am_3281, la data 2014-03-16 10:57:56

Patrushoapto, trist e ca mai aveti si pretentia sa se DIALOGHEZE cu voi si sa nu fiti injurati sau jigniti !
Ce am scris eu si ce ai raspuns tu ?????????????? Ce treaba are basss cu salariul minim pe economie, pe care l-a hotarat nemernicul de Nastase ????? Se aliniaza pe dracu' , in ce tara traiesti ???? Salariul minim la politai e 1500 de lei, orice Garcea care nu stie sa fac un proces verbal il are, la privat e tot 700 800 , si aia la negru ! !

Deci dupa creierul vostru de primate portocalii .................... se misca placile tectonice ...... bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile ......... mi-a avortat pisica ............. bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile ........... vecinul da gauri in pereti noaptea ............ bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile .......... e referendum in Ucraina ........... bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile .............. Putin s-a imbatat aseara .......... bass are dreptate si a facut bine ca a taiat salariile ............. astea sunt toate argumentele voastre !

Trotilato , n-am fata pretentii de dialog cu tine !
Imi datusi exemplu pe Garcea da' profesorii stii cat au salariu ? Poi Garcea are norme de hrana si diverse sporuri fata . Da' nu erai tu aia care te plangeai ca ai 200 de euro la buget ?
Lasa fata , ca va creste Pontacu' salariile cu 500 % ,sa vedem de unde dracu le achita !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2014, ora 14:26

Bashti , fugi de aici ca iar imputi forumul, pute a BAAAASSSSSS

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 14:28

Doamne, in ce hal de neomenie am fost adusi si va bucurati ca nu are "ponticul " bani de salarii si pensii, de parca nu tot ptr. noi si parintii, fratii sau bunicii nostri , ar fi !
Nu mai luati de la base ca v-a innebunit detot cu ura lui si nici macar nu va mai dati seama pina unde ati coborit !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2014, ora 14:36

Exact ura nemasurata, detasarea asta, indiferenta si miserupismul relativ la cum traiesc restul concetatenii lor le da de gol .... JOBUL !
Adica faptul ca sunt agenti postaci, platiti din sacul fara fund pe care stau calare serviciile secrete romanesti cam din anii ' 50 incoace , si mai ales dupa "Revolutia" din 1989 !
Morti de foame, cazuti prin santuri sa ii vada pe toti , ar rade si ar scuipa pe cadavre : Asa va trebuie jegurilor, daca nu l-ati declarat Imparat pe Basescu inca din 1990 !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 15:03

prostia si nebunia, "buna" casa fac!
uita-te la ele, una bubuie si cealalta vibreaza.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 15:15

si tu scuipi pe durerea alor tai !
si cum se cheama asta ?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 15:29

Normal ,atat timp cat se autoflageleaza de peste doua decenii !
prostia si nebunia merita sa fie flegmuite , contextual !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 15:54

mai spune-mi o data CARE E SOLUTIA ?!

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 16:03

eu, hahaha, am avut o solutie si am solutiile mele.
tu ai vreo, solutie ?
ha', sa vedem!

Pagini: << 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: