back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 16:14

NEVIABILA ! NEAPLICABILA !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2014, ora 19:20

Prezinta-ti solutia/solutiile si analizam !
Daca este/sunt, sau nu, "NEVIABILA ! NEAPLICABILA !"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 16 Martie 2014, ora 19:21

romanian.ruvr.ru/news

Provocari-ale-ziaristilor-occidentali-la-referendumul-din-Crimeea

Unii ziariti occidentali organizeaz provocri la referendumul din Crimeea, a declarat observatorul internaional din partea Finlandei Johan Backman.

Aici sunt foarte muli ziariti occidentali. Unii dintre ei exercit presiuni psihologice asupra angajailor de la seciile de votare. Nu este exclus s fie o operaiune special. Ei, de exemplu, pun ntrebri stranii reprezentanilor comisiilor electorale, a spus el.
Datorit poziiei sale oneste, Johan Backman, preedinte al Comitetului Antifascist din Finlanda, este persecutat n patrie. ntre altele, instana i-a interzis s predea la Universitatea din Helsinki.

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 10:10

De la: haakon, la data 2014-03-16 19:20:22Prezinta-ti solutia/solutiile si analizam !
Daca este/sunt, sau nu, "NEVIABILA ! NEAPLICABILA !"

am mai vorbit despre asta si ti-am spus atunci de ce cred ca-i neaplicabila !
nu am o solutie viabila si am spus deja asta pe topicul cu intrebarea explicita daca exista vreo solutie! ceea ce am , este una radicala si nu se poate .....mai ales in contextul vremurilor !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 10:36

a cui a fost "asta" si despre care "asta" ai facut vorbire ?
daca nu ai solutii/solutie pentru rezolvarea problemei, de ce incerci sa oferi lectii altora care sunt cu mult mai competenti decat esti tu, daca tu esti in necunostinta de cauza fiind zilnic manipulata de televiziuni si webmedia si nu ai solutii, sau o singura solutie, prin care sa-ti rezolvi problema/problemele?

exprima acea solutie radicala pe care afirmi ca o ai si ar fi "neviabila in contextul actual" aud/citesc?

postezi de atatia ani pe acest forum, dar n-ai facut altceva decat sa sustii niste politruci ibmecili corupti si sa faci propaganda unor partide criptocomuniste, adevarate gasti mafiote care isi sprijina activitatile politico-economice pe umerii interlopilor si ai fraierilor pe care ii pacalesc prin campaniile electorale.

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 11:21

De la: 9am_3281, la data 2014-03-13 14:22:28 Huuooo tradatoareoooo , cum poti numi TULBURE SI TURBULENTA democratia originala de sub obladuirea celui mai iubit fiu al boborului, fostul tovaras secretar de stat actualmente preshedinte Basss

CE CREATURA IDIOADA TE-A CONCEPUT DRAGA TATII?
Din ce ospiciu postezi?
Lasa bre ca vor veni vremuri bune si pentru voi......cu abundenta de calmante si antidepresive......

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2014, ora 11:27

De la: haakon, la data 2014-03-17 10:36:40a cui a fost "asta" si despre care "asta" ai facut vorbire ?
daca nu ai solutii/solutie pentru rezolvarea problemei, de ce incerci sa oferi lectii altora care sunt cu mult mai competenti decat esti tu, daca tu esti in necunostinta de cauza fiind zilnic manipulata de televiziuni si webmedia si nu ai solutii, sau o singura solutie, prin care sa-ti rezolvi problema/problemele?

exprima acea solutie radicala pe care afirmi ca o ai si ar fi "neviabila in contextul actual" aud/citesc?

postezi de atatia ani pe acest forum, dar n-ai facut altceva decat sa sustii niste politruci ibmecili corupti si sa faci propaganda unor partide criptocomuniste, adevarate gasti mafiote care isi sprijina activitatile politico-economice pe umerii interlopilor si ai fraierilor pe care ii pacalesc prin campaniile electorale.

Silviule, vezi ca te dai de gol

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2014, ora 13:46

MULTUMIM PENTRU PALMA DATA ANIMALELOR DE LA BRUXELLES SI BERLIN

romanian.ruvr.ru

Observatori-internationali-Referendumul-din-Crimeea-a-corespuns-standardelor-internationale

Prezen la vot fr precedent, niciun fel de nereguli, constrngeri i presiuni asupra alegtorilor nu s-au nregistrat.

Securitatea a fost asigurat la nivel nalt. Oamenii au mers la seciile de vot ntr-o atmosfer de srbtoare. Aceste declaraii aparin membrilor misiunii de observatori din partea Senatului rus la referendumul din Crimeea.
n timpul referendumului din Crimeea, cetenii i-au exprimat voina n mod liber i democratic. Plebiscitul a corespuns tuturor standardelor internaionale, a declarat ntr-un interviu pentru Vocea Rusiei Aleksandr Vainberg, membru al misiunii de observatori din partea Consiliul Federaiei Ruse.
Referendumul a corespuns absolut tuturor standardelor internaionale. Totul a fost organizat foarte bine. Dei, ca observator, am remarcat o serie de momente. De exemplu, o femeie a intrat n secia de votare cu un tricolor rusesc n mn. Ea a fost rugat politicos s ias din secie. Acolo a ntmpinat-o prieten i am auzit dialogul dintre ele: Ce ai decis s faci campanie?. Ea a rspuns: Dar ce pot s fac, aa am simit. La secii au venit oameni de diferite vrste, inclusiv muli tineri care au mplinit recent 18 ani. n pofida vremii ploioase, toi au avut o dispoziie de srbtoare. La seciile de votare au fost i cozi, dar atmosfera a fost linitit, nu s-au nregistrat provocri i presiuni. Crimeenii i-au exprimat liber i democratic opinia lor.
n pofida viziunilor politice diferite, toi observatorii prezeni n Crimeea au fost de acord c poporul din Crimeea are dreptul s-i decid soarta i s fac acest lucru n conformitate cu Constituia, a declarat pentru Vocea Rusiei senatorul Egor Atanov. Comunitatea internaional nu poate ignora voina poporului din Crimeea i va trebui s recunoasc aceast alegere, consider Egor Atanov.
M-a uimit ct de muli oameni s-au prezentat la vot i n ce stare de spirit ca la o srbtoare. Aproape la toate seciile de votare s-au format cozi pentru primirea buletinelor de vot. N-am observat nicieri nereguli. Au fost cteva momente neimportante. Unii oameni au venit cu carnetul de pensionar, ns comisia le-a explicat oamenilor n vrst c nu are dreptul s le dea buletine de vot. Ei trebuie s vin cu documente de identitate n care s fie trecut domiciliul. Aceast situaie a fost neplcut pentru unii pensionari. Dar vreau s spun c muli dintre ei s-au ntors acas, i-au luat crile de identitate i s-au ntors la secii s voteze.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 14:27

De la: 9am_3281, la data 2014-03-17 11:27:20
De la: haakon, la data 2014-03-17 10:36:40a cui a fost "asta" si despre care "asta" ai facut vorbire ?

Habar n-am despre ce vorbesti ...
Nici tu nici Hakon.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 14:35

Nu v-am mai citit.
Nu cred c-am pierdut mare lucru.
Dar, ia spuneti ce a mai facut Basescu ?
In viziunea voastra, ca ce-a facut si ce-a zis, am vazut si singur ...

Vad ca va pricepeti si la politica externa.
Normal ...
La ce sa nu va pricepeti voi ?
Nu exista ...
Unde o fi Vanea ?
Stie cineva unde este Vanea ?
Ce mai face Vanea ?

Se apropie scumpirea carburantilor cu ocazia accizei lui Ponta Cel Rau ...
Cum comentati, mieluseilor ?
L-a cam pacalit pe Basescu de-a semnat si acum ... gata treaba !
L-a pacalit si sa promulge legea cu privire la OUG pentru liberalizarea pietei de energie electrica si ar trebui ca sa se ieftineasca curentul, c-asa zicea Ponta ... va mai amintiti ?

Hai, explicati-mi va rog cum e de vina Boc si MRU pentru chestiile astea pe care le face Ponta ....
De Basescu nu mai vorbesc.
Asta e de vina in mod natural.
E in programul de guvernare....

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 15:33

Basescu o fi fost vreun Balcerowicz si eu n-am aflat.
buey, lasa-ma dreqa cu idolul tau cu tot, taci si-nghite acciza de 7 eurocenti pe litrul de cacarburant pe care o impune ponticul.
intre declaratiile lui Basescu si fapte, este distanta ca de la andromeda la calea lactee, buey ! , norocul lui, aia-s mai prosti si el este smeker, iar voi , aplaudaci !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 15:58

OMUL ISTA ,"BETIVAN ",CA SI BORIS ELTEN ,MANIPULEAZA POPORUL IN MIZERIE PENTRU AVANTAJELE CAMARILELOR SI AL EXCROCIILOR LOR !.-DUPA O "BETIE",EI INTERPRETEAZA CA LE CAUTA SP[IONII,ADICA "DRONIILE INTERNATIONALE ALE CORUPTIEI FAMILIALE SI DE INTERESE DE GRUP-FAMILIAR !".ACUM LOCAL A FI RUSII !.!!!.(EI ,CONSIDERANDU-SE SLUGI PERVERSE ALE OCCIDENTULUI,DAR,FIIND DOAR IN INTERESUL LOR DE GRUP SI FAMILIAR !.-NISTE MASCARICI -GUVERNAMENTALUI PERVERSI !).-TOMBERON POLITIC.ro.!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 16:09

"ASTA" despre care am mai vorbit cu alta ocazie , era Solutia TA ,despre care am spus ca este Inaplicabila si Neviabila si, desi nici eu nu am alta solutie decit la fel ca a ta (neaplicabila ) , imi permit, daca nu te superi , sa-mi spun si eu parerile , exact la fel cum faci si tu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 16:15

De la: 9am_1454, la data 2014-03-17 14:27:53
De la: 9am_3281, la data 2014-03-17 11:27:20

Habar n-am despre ce vorbesti ...
Nici tu nici Hakon.

hai ca esti simpatic !
1- Hakon vorbea cu mine
2- iar colega de forum te crede a fi Hakon !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 16:30

De la: 9am_1454, la data 2014-03-17 14:35:56Nu v-am mai citit.
Nu cred c-am pierdut mare lucru.
Dar, ia spuneti ce a mai facut Basescu ?
In viziunea voastra, ca ce-a facut si ce-a zis, am vazut si singur ...

Vad ca va pricepeti si la politica externa.
Normal ...
La ce sa nu va pricepeti voi ?
Nu exista ...
Unde o fi Vanea ?
Stie cineva unde este Vanea ?
Ce mai face Vanea ?

Se apropie scumpirea carburantilor cu ocazia accizei lui Ponta Cel Rau ...
Cum comentati, mieluseilor ?
L-a cam pacalit pe Basescu de-a semnat si acum ... gata treaba !
L-a pacalit si sa promulge legea cu privire la OUG pentru liberalizarea pietei de energie electrica si ar trebui ca sa se ieftineasca curentul, c-asa zicea Ponta ... va mai amintiti ?

Hai, explicati-mi va rog cum e de vina Boc si MRU pentru chestiile astea pe care le face Ponta ....
De Basescu nu mai vorbesc.
Asta e de vina in mod natural.
E in programul de guvernare....

basele ce mai face ? poiii, ce sa faca ? face si desface si are toata ziua ce face !
acu' se ocupa de iubitzica : sa-i faca un partid (PMP) , sa fie un voinicel intrat in legalitate si inregistrat ca PARTID, ca Fundatia nu putea sa -i asigure si fetitei lu' taticu' un loc in parlamentul european si uite asa "baiatul " a rezolvat doua dintr-o lovitura !
Vanea ? stiu eu si te informez ca " nu i-e bine vacii noastre " ....nu-i cu pielea pe gard , dar nici nu se simte bine ....momentan supravietuieste, totusi !

ce-ai mai intrebat , uitind cu desavirsire IMPRUMUTUL de 22 MILIARDE facut de boc si base pe care-l platim si-l platim si-l platim si trebuie sa acceptam toate impunerile FMI ca sa-l putem plati ?!
stii cum faci tu , cu aceste Mirari senine ca, vezi doamne, care-i legatura cu bas' si boc ? sa zicem ca
ai lasat-o pe una gravida bine si te-ai carat , crezind ca ceea ce ai facut nu are nici-o consecinta si apoi te miri de ce ti se cere pensia alimentara dupa 1-2 ani, ca doar a fost demult "joaca " ta !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 18:09

n-am expus vreo solutie. am fost obstructionat, impiedicat prin intermediul tuturor metodelor propagandistico-subversive posibile, de la dezinformare, divesiune, discreditare si subversivitati, pana la bascaleala ieftina, jigniri, amenintari prin pm-uri, sau trivialitati/obscenitati adresate.

poti sa exprimi propria opinie sau solutie, insa tot ceea ce ai vehiculat pe acest topic, nu au fost decat predicile propagandistice ale pastorului gadea de la a3.
incat, intr-un singur an, mi-ai devenit fff. slinoasa si m-ai ingretosat intr-atat, incat am vomat pe tine, gornisto!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 19:48

inca o data dovedesti ca la tine politetea si cuvintul ponderat, nu-ti sta in fire si totul e o spoiala ! tu fiind un ISTERIC , te des.fti repede si-ti dai in petic imediat !
mai ieri-alaltaieri Cereai dovezi ca tu esti basist !
ei : cind pata pe A3 e cit casa si-i uriti de moarte pe ziaristii de acolo, dovada ceruta este chiar aceasta ura crincena dar voi, sunteti atit de dreapta si democrati in gindirea voastra basita ,incit nici nu va mai dati seama ca va pretati la metodele comuniste ale anilor 50 !
vai de capul vostru , LAUTARILOR !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2014, ora 20:00

serioooos?
nu mai spune !
pai, compara-ti ideatica textelor pe care le-ai posta in ultimul an cu ceea ce debiteaza aia pe site-ul a3 si distinge vreo diferenta intre afirmatiile alora si textele pe care le postezi tu aici?

apoi, sa vii sa-mi prezinti diferentele, ai inteles ?

esti lipsita de personalitate ideatica, demnitate, onoae si integritate intelectuala, batrano !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 07:54

ca sa zic asa : FIIIIIS !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 09:37

De la: 9am_3281, la data 2014-03-17 13:46:12

romanian.ruvr.ru

Observatori-internationali-Referendumul-din-Crimeea-a-corespuns-standardelor-internationale

Prezen la vot fr precedent, niciun fel de nereguli, constrngeri i presiuni asupra alegtorilor nu s-au nregistrat.

Securitatea a fost asigurat la nivel nalt. Oamenii au mers la seciile de vot ntr-o atmosfer de srbtoare. Aceste declaraii aparin membrilor misiunii de observatori din partea Senatului rus la referendumul din Crimeea.
n timpul referendumului din Crimeea, cetenii i-au exprimat voina n mod liber i democratic. Plebiscitul a corespuns tuturor standardelor internaionale, a declarat ntr-un interviu pentru Vocea Rusiei Aleksandr Vainberg, membru al misiunii de observatori din partea Consiliul Federaiei Ruse.
Referendumul a corespuns absolut tuturor standardelor internaionale. Totul a fost organizat foarte bine. Dei, ca observator, am remarcat o serie de momente. De exemplu, o femeie a intrat n secia de votare cu un tricolor rusesc n mn. Ea a fost rugat politicos s ias din secie. Acolo a ntmpinat-o prieten i am auzit dialogul dintre ele: Ce ai decis s faci campanie?. Ea a rspuns: Dar ce pot s fac, aa am simit. La secii au venit oameni de diferite vrste, inclusiv muli tineri care au mplinit recent 18 ani. n pofida vremii ploioase, toi au avut o dispoziie de srbtoare. La seciile de votare au fost i cozi, dar atmosfera a fost linitit, nu s-au nregistrat provocri i presiuni. Crimeenii i-au exprimat liber i democratic opinia lor.
n pofida viziunilor politice diferite, toi observatorii prezeni n Crimeea au fost de acord c poporul din Crimeea are dreptul s-i decid soarta i s fac acest lucru n conformitate cu Constituia, a declarat pentru Vocea Rusiei senatorul Egor Atanov. Comunitatea internaional nu poate ignora voina poporului din Crimeea i va trebui s recunoasc aceast alegere, consider Egor Atanov.
M-a uimit ct de muli oameni s-au prezentat la vot i n ce stare de spirit ca la o srbtoare. Aproape la toate seciile de votare s-au format cozi pentru primirea buletinelor de vot. N-am observat nicieri nereguli. Au fost cteva momente neimportante. Unii oameni au venit cu carnetul de pensionar, ns comisia le-a explicat oamenilor n vrst c nu are dreptul s le dea buletine de vot. Ei trebuie s vin cu documente de identitate n care s fie trecut domiciliul. Aceast situaie a fost neplcut pentru unii pensionari. Dar vreau s spun c muli dintre ei s-au ntors acas, i-au luat crile de identitate i s-au ntors la secii s voteze.

IDIOATO.......dupa modul in care postezi nu cred ca te-ar deranja daca si judetele cu o majoritate maghiara ar proceda intocmai.....
Dca vom mai suporta mult timp guvernarea PSD cu siguranta vom avea si noi un referendum pentru iesirea ,,victorioasa'' din UE si alipirea ,,tinuturilor'' romanesti la MAICA RUSIE ori la Uniunea Asiatica.
MAMA VOASTRA DE CRETINI.........

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2014, ora 09:49

@ 2878 , v-am rugat public pe toti basistii sa nu mai amestecati vodka cu pastilele , dar vad ca tot nu renuntati la reteta
Atat de informata esti in privinta intentiilor scumpei tale Uniuni Europene incat nu stii ca va fi o federatie de regiuni, si nu de tari ??????
S-a terminat cu Rrromania ta scumpa din momentul in care ai votat in 2006 intrarea in U.E. , desteapto
Apoi daca sunteti asa legisti si patrioti, de ce ati intrat in NATO , organizatie care a bombardat Yugoslavia pentru ca aceasta sa accepte independenta Kosovo ??????

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 10:28

De la: gabigabi2, la data 2014-03-18 07:54:53ca sa zic asa : FIIIIIS !

aceasta este opinia ta !?
altele nici n-au de unde sa-ti rezulte de sub acea basma daca nu te inspiri din predicile pastorului gadea de la a3.
in concluzie, personalitate/originalitatea ta intelectuala nu este decat un continuu si atotcuprinzator"fiiiiiiis" (faaaas) !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2014, ora 11:03

De la: 9am_2878, la data 2014-03-18 09:37:22
De la: 9am_3281, la data 2014-03-17 13:46:12

romanian.ruvr.ru

IDIOATO.......dupa modul in care postezi nu cred ca te-ar deranja daca si judetele cu o majoritate maghiara ar proceda intocmai.....
Dca vom mai suporta mult timp guvernarea PSD cu siguranta vom avea si noi un referendum pentru iesirea ,,victorioasa'' din UE si alipirea ,,tinuturilor'' romanesti la MAICA RUSIE ori la Uniunea Asiatica.
MAMA VOASTRA DE CRETINI.........

Pai ????
Care ar fi problema cu alipirea acelor judete la Ungaria ????? Nu suntem tari surori , amandoua din Marea Casa a Popopoarelor , Uniunea European ???? Nu tot aici ar fi acele judete , cu noi in UE, chiar daca s-ar alipi si la Suedia ????
Tu te vezi ce scrii si cum gandesti ???? Pupi pe toate partile Uniunea Europeana , dar sari in sus de parca maghiarii din Transilvania ar vrea alipirea la China , nu tot la o tara europeana ! ?

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2014, ora 13:01

romanian.ruvr.ru

Complexul-S-500-O-arma-eficienta-impotriva-rachetelor-de-croaziera

Un rspuns eficient la apropierea sistemului de aprare antirachet al SUA de graniele Rusiei va deveni sistemul modern de aprare antirachet S-500. Militarii rui ateapt c n cadrul programului de stat de armament pn n anul 2020, Forele de Aprare aeriano-cosmic vor primi cel puin 5 complexe S-500.
n ce privete posibilitile sale de lupt, acest sistem va fi cu mult superior sistemului S-400 Triumf aflat n dotare i sistemului analog american THAAD. Potrivit informaiilor din surse publice, sistemul S-500 va avea o raz de detecie cu 200 de kilometri mai mare, dect S-400, adic de 800 de kilometri. Dup cum a anunat comandantul Forelor Aeriene ale Rusiei, Viktor Bondarev, acest sistem poate rezolva sarcini axate pe nimicirea rachetelor tactice, rachetelor cu raz medie de aciune, precum i a intelor din spaiul apropiat. Experii au exprimat diferite opinii n ce privete caracteristicile pe care le va avea acest complex super-puternic i misterios. ns toi sunt convini c S-500 va consolida capacitatea de aprare aeriano-cosmic a Rusiei. Acest sistem de aprare antirachet modern va permite s fie soluionate probleme ale aprrii antirachet i anti-avion, adic n cadrul unui singur sistem sunt integrate dou sarcini.
n ultimul timp, n comunitatea experilor se vorbete mult despre lucrrile axate pe crearea ntr-o serie de ri a unor noi tipuri de arme hipersonice i cinetice. Se tie c americanii lucreaz n aceast direcie. Muli experi consider c n SUA este n desfurare programul militar axat pe crearea unor noi tipuri de arme n spaiu. n acest context este important s se tie dac complexul S-500 va putea s lupte mpotriva unor noi tipuri de arme. Dup cum consider expertul Mihail Hodarionok, va putea lupta i chiar foarte eficient.
S-500 Triumf, poate ntre altele s distrug rachete hipersopnice de croazier, a cror vitez este de 5.500 de kilometri pe or i chiar mai mult. Generaiile precedente ale sistemelor de aprare antirachet nu rezolvau n general o asemenea sarcin, iar sistemul actual va fi implementat pentru prima oar.
n acelai timp este foarte important ca designerii sistemelor s exclud la maximum amestecul operatorului n toate etapele depistrii unor aciuni nainte de lansare i n procesul ghidrii. Aa ceva presupune un nivel foarte nalt al automatizrii acestui sistem.

S-500 moderne, reprezint un sistem de generaia a cincea i permite Rusiei s rspund eficient la ameninrile unor atacuri aero-spaiale ale unui posibil inamic. Potrivit experilor, tocmai complexul S-500 poate juca un rol foarte important n aprarea forelor strategice nucelare ale rii de un atac neateptat cu rachete balistice i de croazier ale inamicului. Biroul de design Almaz-Antei a anunat c S-500 va ncepe s fie livrat armatei ruse n anii 2017-2018.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 14:09

Cam ciudata treaba cu Putin ...
Le zice binisor.
Americanii si europenii nu prea mai au vorbe vorbe la ei ...
Cand cu Kosovo au comis-o si acum, cand Rusia face acelasi lucru ...
Cand cu Irakul ... la fel, au facut ce-au vrut ei, exact precum a facut acum Rusia cu Crimeea ...

Din pricina unor politicieni prosti din occident, lucrurile sunt pe cale sa se complice.
Iar eu cred ca alde Basescu si alti politicieni romani, ar trebui sa-si cam tina gura.
Pentru ca nimanui nu i-a pasat si nu-i va pasa de Romania.
Asta este un adevar istoric.
Asa s-a intamplat de secole.
Ne-au folosit toti si cand a fost la foloase, ne-am trezit mereu in tabara invinsilor, a celor care trebuie sa plateasca .... mai recent, pentru ce a visat Kaizerul, pentru ce a visat Hitler ... Stalin, ... care mai de care ...
Occidentalii nu ne vor alaturi si la bine ci numai in postura de servitori, de sclavi numai buni de exploatat si imbatat cu vorbe goale.
Nici cu rusii n-am dus-o mai bine cand eram in comunism ...
Asa ca ar fi mai bine sa ne tinem clanta.

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Martie 2014, ora 14:24

De la: 9am_1454, la data 2014-03-18 14:09:43Cam ciudata treaba cu Putin ...
Le zice binisor.
Americanii si europenii nu prea mai au vorbe vorbe la ei ...
Cand cu Kosovo au comis-o si acum, cand Rusia face acelasi lucru ...
Cand cu Irakul ... la fel, au facut ce-au vrut ei, exact precum a facut acum Rusia cu Crimeea ...

Din pricina unor politicieni prosti din occident, lucrurile sunt pe cale sa se complice.
Iar eu cred ca alde Basescu si alti politicieni romani, ar trebui sa-si cam tina gura.
Pentru ca nimanui nu i-a pasat si nu-i va pasa de Romania.
Asta este un adevar istoric.
Asa s-a intamplat de secole.
Ne-au folosit toti si cand a fost la foloase, ne-am trezit mereu in tabara invinsilor, a celor care trebuie sa plateasca .... mai recent, pentru ce a visat Kaizerul, pentru ce a visat Hitler ... Stalin, ... care mai de care ...
Occidentalii nu ne vor alaturi si la bine ci numai in postura de servitori, de sclavi numai buni de exploatat si imbatat cu vorbe goale.
Nici cu rusii n-am dus-o mai bine cand eram in comunism ...
Asa ca ar fi mai bine sa ne tinem clanta.

io cred ca baselu dac-ar fi un adevarat barbat politic si nu o marioneta isterica si un ins pervers si profitor....ar trebui sa le inchida gura celor care plang de mila statului inexistent---din punct de vedere istoric----UCRAINA....si sa spuna adevarul istoric despre crearea statului artificial ucrainean....sprijinind totodata demersul legitim al rusiei de redobandire a teritoriilor furate de ,,agenturile'' austro-ungare si nemtesti....cerand ferm restituirea teritoriilor romanesti incluse-n asa zisul stat ucrainean....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 14:46

pro-basistule fanatik, ia-te de mana cu anti-basista turmentata de vodka si basamac rusesc si emigrati in rusia, mai !

si uite-asa se intelege perfect o anti-basista cu un pro basist, mentalitatea si amprenta propagandei bolsevice isi spune cuvantul.

va doriti cusca si lesa maicii rusia, in schimbul: libertatii, statului de drept si democratiei, va doriti oligarhi incompetenti, agramati si pusi pe capatuiala cu orice pret, in schimbul: capitalului obtinut pe merit, a educatiei si specializarii individului , pentru a dobandi competenta necesara rezolvarii problemelor viitoare intr-o competitie acerba dintre realele competente umane , va doriti lesa si cusca, in schimbul: emanciparii sociale, a progresilui tehnico stiintific si cultivarea virtutiilor civice, virtutilor de drept si a celor democrate ?

n-aveti decat sa va cereti apartenenta la CSI, sau Uniunea Euro-Asiatica !
denuntati tratatul UE si....
calatorie sprancenata, ametitilor !

iar daca un talamb ca tine, silviule, confunda,sau asociaza. kosovo cu evenimentele din crimeea, atunci te-as intreba daca esti un imbecil sau mai rau, un subversiv diversionist cointeresat, deoarece, numai asem4nea specimene bipede pot compara sau asocia cele doua situatii.

daca in kosovo au fost ucisi mii de musulmani si ingrpati in grpi comune, nu acelasi lucru s-a intamplat in crimeea, ukrainienii nu au ucis mii de filorusofoni si armata rusa nu a descoperit nici macar o singura groapa comuna cu filorusofoni.

de asemenea, baga la cap silviule, americanii nu au anexat irakul, qsa cum sadam anexase kuweitul, sua nu a anexat vreodata mexicul sau teritorii din canada,iar alaska, americanii au cumparat-o, nu au luat-o cu japca !

masurile de retorsiune luate de occident sunt graduale, occidentul doreste sa negocieze civilizat, nu foloseste ghioaga si bata, cu toate ca, nu exclud si contramasuri militare.

rusia a fost exclusa din g8, ts-urile rusesti repurteaza rasunatoare pierderi pe bursa, o serie de politicieni de rang 2 au conturile blocate etc, sunt curios cum vor reactiona oligarhii rusi atunci cand vor avea conturile bdin bancile occidentale blocate, cand nu vor mai putea sa-si duca odraslele pe la scoli, sau ni se vor mai fatai din rusia spre lumea civilizata pentru a-si satisface fitoseniile nu vor putea sa-si mai petreaca vacantele prin occident, atunci cand profiturile lor se vor diminua drastic si chiar vor saracii unii dinte ei, sa vezi euromaidan ce-i organizeaza acesti oligarhi frustrati prin moscova lui dughin-putler !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Martie 2014, ora 15:03

Tupeu istoric: Ucraina vrea toata Bucovina si Maramuresul

In ultima vreme, extremistii din Ucraina (unii dintre ei chiar politicieni cu functii importante sau istorici de prestigiu) lanseaza diverse proiecte expansioniste la adresa vecinilor.

Finalitatea unor asemenea strategii vizeaza intimidarea statelor de la care URSS a smuls teritorii pentru a constitui Ucraina actuala. Initiatorii proiectelor spera ca, astfel, toate tarile vecine vor uita de teritoriile lor cotropite de Stalin. Kievul cheama in ajutor si biserica in acest scop.

Astfel, Rostislav Novojenet, presedintele fundatiei Ukraina-Rusi din Liov (Liviv, in ucraineana, Livov, in rusa), considera ca in 1919 Ucraina avea teritorii de 1,6 ori mai mari. Noi trebuie sa-i informam pe ucraineni cu privire la adevarata lor istorie. Am cercetat in acest sens mii de documente, spune Novojenet, citat de Livivsla Gazeta. Va prezint prima harta a Ucrainei episcopale, care include teritoriile ucrainene, ce se aflau, in 1919, in componenta Ucrainei: Kuban, Stravropolie, Cernomorscina, Vastocinaia Sloboianscina, Staroubuscina (teritorii aflate astazi in Federatia Rusa); Beresteiscina si Gomelscina (care apartin R. Belarus); Holmscina, Podliasie, Nadsianie, Severnaia Lemkovscina (ramase in Polonia); Severnaia Lemkovscina (existente azi in Slovacia); Marmorovscina (Maramures) si Iujnaia Bukovina (Bucovina de Sud), astazi inglobate in Romania, iar Transnistria era stat separat, arata strategul ucrainean.

Cu alte cuvinte, Suceava, cu tot cu Putna, ar trebui sa intre in componenta Ucrainei. Pentru a elabora o asemenea harta, Rostislav Novojenet a subliniat ca au fost solicitati mai multi istorici si savanti. Mai mult, Ucraina are drepturi milenare si asupra Peninsulei Crimeea, perla tarilor rusi. Prin urmare, in 1919, Crimeea era deja teritoriu istoric ucrainean. Toate aceste teritorii ar fi constituit in 1919 un cordon de stat pentru apararea Ucrainei. Trebuie mentionat ca oficialii de la Kiev au intrat in alerta, mai ales dupa ce a izbucnit in presa conflictul dintre George Bush si Vladimir Putin din timpul reuniunii NATO de la Bucuresti. Atunci, presedintele rus i-a reamintit liderului american ca Ucraina detine teritorii care au apartinut Rusiei si tarilor din estul Europei. In consecinta, Ucraina nu poate adera la Alianta Nord-Atlantica, a motivat Vladimir Putin. Sursa: Gardianul

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 15:03

addendum

silviu, roaga un coleg de serviciu sa-ti aplice cateva perechi de palme si vreo cateva spitiri in dos, apoi mergi si racoreste-ti fiinta cu cateva galeti de apa rece turnate direct in crestetul capului, poate o sa te trezesti la realitate, obositule !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2014, ora 15:07

Vuvuzeaoooo , vezi ca s-a dovedit ca n-au fost gropi comune in Kosovo , iar SUA chiar au anexat o parte din Mexic acum niste sute de ani !
Si vad ca esti foarte sufletist, vorbesti de biciul rus dar urinezi pe copii sarbi si irakieni morti in bombardamente, ca si pe cei nascuti cu malformatii mult timp dupa razboiul din Vietnam din cauza Agent Orange !
Aaaa, si sa nu uit, bine ca e Putin prost si suntem noi condusi de COMPETENTII bass , Boc si Pisoiul Koabitac !
Esti un basist infect si un lingau al americanilor

Pagini: << 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: