Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 15:07
de ce nu intelegi @ Sirule ? ce e de neinteles , ca doar am tot spus si iar spus : am iesit in strada....am strigat in pta universitatii....l-am votat pe I Ratiu, tocmai ca sa inceapa si-n Romania asta ALTCEVA si a iesit Iliescu ! m-am indignat de cum a fost alergat pe soselele patriei, MJ Sa ....am plins de fericire cind a venit in tara in acea zi luminata de Paste ....SI ?
l-am votat pe Constantinescu ....SI ? l-am votat si pe Basescu, ca deh : era Alianta D.A ....cica DREPTATE si ADEVAR .....SI ? m-am trezit si eu ca si alti romani ca am votat cea mai janghinoasa si ticaloasa fiinta si AM SCRIS pe undeva , la un moment dat ca , daca am ceva de reprosat ptr. Pacostea asta, ar trebui sa le reprosez Taranistilor si Liberalilor ca NU l-au Vazut cum este si / sau, daca au stiut ce jaf de om e si i-au permis sa acapareze tot mai multa putere , atunci ISI MERITA Soarta ! si despre USL _ DREPTATE PINA LA CAPAT _ am scris si spus ca l-am votat IMPOTRIVA basescului, acceptind acea alianta doar ca STAVILA impotriva lui .....SI ? si acum te-ntreb eu : chiar crezi ca daca iesea M. Drug atunci , ALTA era soarta Romaniei ? nuuuu, Sirule , Nici M.D Nu trebuia sa fie presedintele unei tari unite cu Basarabia ....nici la Monarhie Nu trebuia sa revina Ro ! dupa toti anii astia de zbucium, Macar atit trebuia sa fi inteles si tu ! |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 15:30
Gabi parerea mea ,fara sa fiu basist,e ca USL e un rau mult mai mare decat Base &Boc! Asta nu inseamna ca Base si Boc sunt ,,painea lui Dumnezeu'' si o sa mai scriu dupa 15 aprilie cand vor creste toate preturile!
Ps de ce nu au fost manifestatii maghiare cat nu au fost la guvernare? Si de ce Tonta nu a pus jandarmii sa ,,actioneze in forta'' ca la Pungesti si impotriva extremistilor maghiari care LOVEAU JANDARMII CU STEAGURILE??? Breacking news: preturile mai mari cu 2% pentru casnici si cu 5% pentru industrie! + noua acciza= SOMAJ SI RECESIUNE!!!! Fara a mai fi criza mondiala Tonta baga economia romaneasca in criza ! Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 16:19
bai, frate , esti de groaza lumii !
da' ce draq postai eu mai sus in deznadejdea mea, mai frate, ca iar zic cum ca ne-ntelegem ca cucu-n gura ?! Sunt Tot aia, mai Siruleeee....ce a Inceput Iliescu a Desavirsit Basescu, mei si toti sunt urmasii comunistilor- securisti resapati si toti ne-au adus la sapa de lemn, ca daca citesti Lista cu intreprinderile puse la pamint , iti vine sa pui mina pe sa-nchizi granitele ; sa faci o Stabilizare ; sa blochezi fondurile, conturile si sa-i arestezi pe toti si sa-i JUDECI dupa cum si cite au facut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 16:20
Dar, Nu are cine s-o faca !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bashkanul_Gagauziei 69 mesaje Membru din: 20/03/2014 Oras: Craiova |
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 09:37
UE a anulat summit-ul cu Rusia, dar nu a introdus sanciuni economice
UE a extins lista neagr de la 21 la 33 de rui crora le este interzis intrarea n rile uniunii i le sunt ngheate conturile bancare, daca acestea exist. Lista nominal va fi publicat mai trziu, a declarat preedintele UE, Herman Van Rompuy, la ncheierea primei zile de summit. Potrivit lui, s-a decis sistarea pregtirilor pentru summit-urile bilaterale cu Federaia Rus i anularea desfurrii summit-ului UE-Rusia, planificat pentru iunie. La rndul su, preedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a recunoscut c deocamdat UE nu a luat o decizie cu privire la posibile sanciuni comerciale i economice mpotriva Rusiei. Mai mult: romanian.ruvr.ru Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 10:16
atunci cand te informezi dintr-o singura sursa (propagandistica ) esti o dezinformata, sau risti sa fii catalogata o raspandaca.
insa, daca nu ai la tine fondul lexical necesar exprimarii unor opinii personalizate pertinente, cel putin exclude din propriul vocabular termenii vulgari sau obsceni pe care i-ai folosit anterior. oricum, esti necredibila si te-ai autodescalificat cu practicile pe care le-ai folosit pe durata existentei precedentului cont de utilizator 9am .
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 10:26
e.u. si u.s.a. nu folosesc bata si parul in politica externa decat in momentul in care toate masurile coercitive diplomatice nu-si ating scopul : calmarea primitivului sau a oligarhului dictator, vezi siria, libia, egipt etc ,iar sanctiunile politico-financiar economice aplicate rusiei sunt graduale, civilizatele democratii occidentale incearca sa-i stimuleze ratiunea si simtul realitatii oligarhului putin si camarilei sale, numai de el depinde daca le are cu el si le poate folosi in favoarea sa si pentru a-si salva onoarea si demnitatea politicao-umana, sau nu.
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 11:00
Lingau haakon, nu sunt aici ca sa raspund la delirul tau basist si pro-american
sau ca sa imi rod unghiile de nervi cand faci tu manevre de hackerash de liceu iar raspunsurile mele la ce spui , si raportarile mele asupra comentariilor tale ajung in vid .... cu toata indiferenta admin-ului ! PUNCT ! ASTA A FOST ULTIMUL RASPUNS PE CARE IL MAI PRIMESTI DE LA MINE ! Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 11:08
ok. matrioska, esti sub lupa/microscop raze X.
lobby-ul pe care il faci in favoarea rusiei iti este deconspirat, in rest, fie cum zici tu, dar sa nu ai pretentia sa si credem informatiile propagandistice pe care le vehiculezi. daca un gazetar inconstient afirma ca, "rusia este singura putere nucleara care este capabila sa transforme statele unite ale americii intr-un morman de cenusa radioactiva", poti sa-mi spui la ce ne putem astepta din partea unui oligarh kgb-ist cum este putin, ca tot le stii tu pe toate? mmmmm?
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 14:09
De la: haakon, la data 2014-03-21 10:26:57e.u. si u.s.a. nu folosesc bata si parul in politica externa decat in momentul in care toate masurile coercitive diplomatice nu-si ating scopul : calmarea primitivului sau a oligarhului dictator, vezi siria, libia, egipt etc ,iar sanctiunile politico-financiar economice aplicate rusiei sunt graduale, civilizatele democratii occidentale incearca sa-i stimuleze ratiunea si simtul realitatii oligarhului putin si camarilei sale, numai de el depinde daca le are cu el si le poate folosi in favoarea sa si pentru a-si salva onoarea si demnitatea politicao-umana, sau nu. nu folosesc bita si parul, asa-i ! folosesc cozile de topor din tarile respective, agita spritele atit in interior ,cit si-n exterior....atrag tarile din NATO intr-un razboi care nu-i al lor ;ataca si bombardeaza pe motiv de arme chimice , de ex., desi comisia trimisa a raportat ca NU sunt ....tara respectiva e destabilizata , jefuita si un om de paie ajunge s-o conduca , dar nu-n folosul tarii respective ci, a noilor Stapini ! ti-e cunoscut acest scenariu , da ? bine, atit voiam sa stiu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 17:21
motto:
"ce mi-e bada Rada si ce mi-e Rada Baba !" intr-adevar, prostului (GENERIC SPUS) nu este nevoie sa-i explici intr-un limbaj elevat, ii sunt inutile orice argumente sau demonstratii reale i-ai prezenta. prostul (tot in mod generic spus) are armele sale si pentru a-i combate mentatiltatea, atitudinea, si comportamentul sau de prost, este nevoie sa-i foloseti propriul vocabular si arme pe care le are in dotate, daca o sa te apuci sa-i vorbesti ewlevat, folosindu-te de cine stie ce termeni docti sau de un vocabular hiclass, nu rezolvi nimic, nici sa-l determini sa-si vada lungul nasului sau pe unde isi are bombeurile si nici care ii este locul cuvenit in societate. in concluzie: este musai necesar sa-i intrii in slanina proprie si sa-l articulezi , sutuiesti, sau zatuiesti cu propriul vocabular si arme, cati se pot lauda cu asa ceva dintre cei care populeaza acel turn de fildes ? f.f.f. putini, sau probabil si chiar posibil sa-i insumezi pe degetele unei singure maini! asa incat, ma vad nevoit sa ma cobor exact acolo unde il pot bumbacii mai bine. pai, bre astabarnoasa, daca intr-un club select, in care regurile scrise si nescrise ale jocului sunt foarte clare, emanciparea, cunostintele, competentele si inteligenta membrilor saai, cat si competitia dintre ei, este de cel mai inalt nivel, tu, astabarnoasa, trimiti sa te reprezinte interesele in acest club, tot felul de smekerasi incompetenti si needucati, (in ultimii 24 de ani) ai impresia ca restul membrilor din club au sa-i lase sa-si faca de cap? ai impresia ca-i vor lasa sa fure si sa distruga, sa minta si sa fure jetoanele de pe masa de joc, sau ai impresia ca le va aplica vreo corectie cu bata si ghiaga ? nu ! dar, vor proceda civilizat, inteligent, si vor spune: aaa da ? sunteti smekeri, incompetenti, hotomani? bineeee ! luati voi de colea jetoane si va invatam noi cum se jaca jocul , civilizat,de drept si democratic, jocul competentelor inteligente intr-o competitie reala, stim sa administram si sa exploatam la cele mai inalte standarte tehnico-stiintifice si conditii de mediu orisice afacere. iar voi, jucati-va mascarada propagandistica la voi acasa, fuduliti-va ca sunteti membrii in club, ca participati la joc, ca aveti jetoane, dar daca nu sunteti in stare de nimic altceva, lasati pe noi. noi stim sa exploatam resurse mineralo-enrgetice si metale rare sau valoroase, stim sa administram servicii, companii si chiar corporatii de productie sau comerciale, stim sa facem agricultira de inalta clasa si sa-i industrializam produstele, stim sa administram distributtii de gaze, energie electrica etc. si asta fac, in schimbul jetoanelor pe care le-au oferit acelor smekerasi incompetenti pe care voi i-ati trimis intr-un club select sa va reprezinte interesele. ei se multumesc cu putin si se fudulesc ca sunt membrii in club, cat si pentru faptul ca participa la joc, iar voi, naivilor somnorosi, platiti ! atat nota de plata pentru jetoanele pe care ei le-au folosit cat si taxele si impozitele pe care smekerasii vii le impun pentru a reusi sa va pacaleasca in viitoarele campanii electorale pentru a-si mentine si perpetua avantajele , privilegiile, indemnizatiile si diurnele, legitimatiile de membrii ai selectului club si placerea de-a participa continuu la joc ! epilog poti sa ai toate resursele mineralo-energetice ale planetei in propria batatura, daca nu ai eminente cenusii care sa le valorifice eficient, tot degeaba. aviz celor cu , dar fara cap ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 17:49
COCTEIL DE SANCTIUNI .... CU CONTINUT SCAZUT DE ALCOOL
Uniunea European a adugat la sanciunile crimeene mpotriva Rusiei numele a nc 12 oficiali rui i a anulat pregtirile pentru summit-ul UE-Rusia, care urma s aib loc pe 3 iunie la Soci. Nu este plcut, dar nici tragic. Oricte presiuni a exercitat Washingtonul asupra europenilor, la summit-ul UE de pe 20-21 martie nu s-au luat msuri radicale mpotriva Moscovei. Nu s-au anunat niciun fel de sanciuni comerciale. Nimeni din Europa nu vrea s nceap un rzboi comercial cu Rusia din cauza eecului proiectului american de amputare a Ucrainei. Firete, europenii nu au putut s nu rspund la cererile americanilor de a pedepsi Moscova. Dar Bruxelles-ul amestec att de iscusit cocteilul sanciunilor mpotriva Rusiei c n procesul pregtirii nu rezult nici mcar o butur economic cu coninut slab de alcool. Rulajul comercial al UE cu Rusia se apropie de 400 de miliarde de euro, o sum de aproape zece ori mai mare dect schimbul comercial dintre Rusia i SUA. Se nelege c UE pierde de pe urma sanciunilor mai mult dect Washingtonul. Mai ales c depinde energetic de Rusia, menioneaz Aleksandr Gusev, directorul Institutului de Planificare i Prognozare Strategic. Dac e s vorbim acum despre abordarea strategic, atunci Uniunea European este ostaticul politicii externe a SUA. Fr ndoial, Statele Unite fac presiuni asupra Uniunii Europene, dar ea se strduiete uneori s se mpotriveasc. Pe de alt parte, UE nu are alt variant dect s reacioneze aciunile Federaiei Ruse. La summit, multe ri s-au pronunat mpotriva rzboiului comercial cu Rusia. Premierul belgian, Elio Di Rupo, a declarat urmtoarele: Escaladarea conflictului n jurul Ucrainei va avea urmri catastrofale att pentru participanii la el, ct i pentru noi, pentru Europa. Principalii lideri din Europa trebuie s se deplaseze n Rusia pentru a contribui la nceperea unui dialog cu Ucraina i a reduce tensiunea n regiune i nu s emit sanciuni, consider Di Rupo. mpotriva sanciunilor economice s-a pronunat i premierul bulgar, Plamen Orearski. El a mai spus c extinderea listei negre, pe care au fost trecute figuri cheie din partea rus, poate pune piedici dialogului de reglementare a crizei. Ce-i drept, deocamdat nu se tie cu cine se poate dialoga n Ucraina, unde nu exist nici preedinte legitim, nici putere executiv legitim, fapt menionat de preedintele Rusiei, Vladimir Putin, nc de pe 18 martie n mesajul consacrat Crimeii. Este clar faptul c la ora actual nu exist o autoritate executiv legitim n Ucraina, nimeni cu care s discui. Multe agenii guvernamentale au fost preluate de impostori, dar ei nu dein controlul n ar, ct vreme ei sunt de cele mai multe ori controlai de radicali. n unele cazuri, ai nevoie de un permis special din partea militanilor de pe Maidan pentru a te ntlni cu anumii minitri ai guvernului actual. i nu este o glum, aceasta este realitatea. n ceea ce privete intrarea Crimeii n componena Rusiei, dup referendumul din 16 martie, dup cum a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, n discuia cu secretarul american de stat, John Kerry, acest pas este deja ireversibil. Mai mult: romanian.ruvr.ru Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 18:01
De la: haakon, la data 2014-03-21 11:08:47ok. matrioska, esti sub lupa/microscop raze X. Aaaa, acu' ai chef de dialog hackerashule ???? Nu mai dai edit la pagina sa vorbesc singura si sa raportez degeaba ???? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 18:05
radicale nu, graduale da !
iar daca rusia are impresia ca, vest-europa este dependenta energetic de gazele rusesti, se inseala ! cele 28 de procente din economia germana pot fi compensate instant de usa si tarile nord-europene, aca ca, rusia , prin politica militarist agresiva dezvoltata de putin se autoizoleaza financiar-rating s&p negativ de la stabil, economic, tehnologic etc. si daca nu livreaza gaze naturale 3-5 luni calendaristice intra in incapacitate de plata, iar oligarhii in fibrilatie, sa vedem cu ce va plati pensiile majorate prospetilor crimeeni alipiti rusiei. paguba-n ciuperci!
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 18:16
Cum ar fi putut s arte azi armata romn Din surse ... nu chiar anonime ... s-a aflat c n 2004, Rusia era dispus s-i ofere Romniei transferul tehnologic necesar revitalizarii industriei de Aprare, n schimbul meninerii statutului de ar neutr, declar Valentin Vasilescu, pilot de aviaie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni. Primul punct de pe lista de propuneri ale Rusiei viza retehnologizarea uzinei de avioane de la Craiova i a fabricii de motoare de aviaie Turbomecanica. Concernul MiG era dispus s asigure modernizarea la fabrica de la Craiova a celor 18 MiG-29 A/B romneti la un standard peste MiG-29M care oricum era superior lui MiG-29 Sniper. romanian.ruvr.ru/2013_10_16/Valentin-Vasilescu-Ce-am-avut-de-ce-... MiG-29K/KUB pe care l ofereau ruii este echipat cu motoare mai economice i mai puternice dect MiG-29 A/B i dispune de radarul Phazotron Zhuk, superior radarului APG-68(V)2, de pe vechile F-16 block 15 portugheze care vor intra n dotarea armatei romne n 2017. Rusia a mai sugerat Romniei c era de acord ca Romnia s construiasc la Craiova cel puin nc 100 de noi avioane MiG-29 K/KUB pentru a nzestra bazele aeriene de la Craiova, Timioara, Deveselu, Ianca i Mihail Koglniceanu care au i fost ulterior desfiinate ca urmare a intrrii Romniei n NATO. romanian.ruvr.ru/2013_10_11/Dupa-30-de-ani-de-la-primul-sau-zbor... Dac Ion Iliescu i guvernul PSD de la acea dat ar fi acceptat propunerea, livrarea de tabl de dur aluminiu din care sunt realizate avioanele (la care preul la nivel mondial a crescut n 2003 cu 50%), nu s-ar mai ajuns la privatizarea combinatului Alro Slatina n 2005 i la scandalul de trafic de influen, de care a fost acuzat tripleta prezidenial Bsescu-Udrea-Coco din 2006. Practic, Romnia ar fi avut n 2017, n loc de 12 avioane multirol vechi de peste 30 de ani, un numr de zece ori mai mare, majoritatea cu vrsta sub 10 ani i fabricate n Romnia. ................................................................................................................................... Al doilea punct de pe lista de propuneri ale Rusiei viza retehnologizarea ntreprinderii de producie i reparaii a tehnicii de rachete Crngu lui Bot (azi ELMEC Ploieti). Aceasta avea n producia de serie copii ale rachetele aer-aer sovietice: A-90 (dup RS-2 US), A-91 (dup R-3 S) i A-911(dup R-23T). Ruii erau dispui la punctul 2.1 al listei s transfere fabricii de rachete romneti tehnologia necesar producerii celei mai moderne variante de narmare a MiG-29 M, adic racheta aer-aer R-77RVV-AE (btaie 100-120 km), supranumit de occidentali Amraamski. youtu.be/Y2uFiLwgdQc Ruii tiau c la Crngu lui Bot s-au mai produs i rachete sol-aer portabile CA-94/95 (copii ale 9K32M Strela-2M) create n 1971, rachete antitanc dirijate prin fir 9 M 14-M (Maliutka M2T) din 1964 i un numr redus de rachete aer-sol A-921 (Kh-23M) aprute n 1973, motiv pentru care s-au artat dispui s ofere la punctul 2.2 al listei tehnologia fabricrii celor mai moderne rachete sol-aer: 9K338 Igla-S, rezistente la contramsuri electronice i prevzute cu sisteme de vedere pe timp de noapte. Precum i la punctul 2.3 al listei, a celor antitanc dirijate pe fascicol laser 9A4172 Vikhr. Primul sistem de rachete (Igla-S), avnd o raz de aciune i o nalime maxim de 6.000 m, ar fi permis nlocuirea subunitilor de mitraliere AA de tip MR-4 cal. 14,5 mm, de artilerie AA cal. 30 mm i de rachete AA de tip CA-94/95 din compunerea brigzilor i diviziilor trupelor de uscat. Aceeai rachet Igla-S putea nlocui i bateriile de artilerie AA cal.37 i 57 mm care apr bazele aeriene i pe cele navale. n ceea ce privete racheta antitanc Vikhr, cu btaia maxim de 10 km, ea ar fi nzestrat companiile antitanc ale brigzilor de infanterie i mecanizate, fiind utilizate i de ctre elicopterului IAR-330 Socat, att mpotriva tancurilor ct i ca rachete aer-aer. youtu.be/WBKGHrGanV0 Rusia oferea la punctul 2.4 al listei i tehnologia rachetelor Kh-35 Uran, supranumite de occidentali Harpoonski pentru asemnarea lor cu AGM-84 Harpoon. Kh-35 are o raz de aciune de 130 km, putnd fi acroate de MiG-29M i folosite la atacarea intelor terestre sau navale. Ele ar fi putut nzestra astfel i bateriile divizionului 160 de coast, existente n zonele: 2 Mai-Agigea i Constana-Capul Midia, desfiinate n perioada 2001-2003, ca urmare a retragerii din dotare a vechilor tunuri sovietice KS-30 cal. 130 mm, cu btaia de 24 km. youtu.be/ym_brM8GMHY Aceeai rachet Kh-35, care echipeaz distrugtorul Smetlivi din flota rus a Mrii Negre, putea nlocui vechile rachete P-21/ P-22 (btaie maxim 80 km) de pe cele 6 corvete purttoare de rachete din clasele Tarantul i Osa-1 i de pe distrugtorul Mraeti. Alte patru corvete cu un deplasament de 1.600 t, din clasa amiral Petre Brbuneanu, puteaz fi narmate, la antierele navale de la Mangalia, cu aceleai rachete anti-nav Kh-35, fr a mai fi nevoie de achiziionarea de la fier vechi a celor dou fregate britanice nenarmate, din clasa Type 22. Ce ar fi ctigat Romnia dac ar fi dat curs ofertei Rusiei? n primul rnd, sporirea capacitii de aprare a rii prin introducerea de tehnic modern, fabricat n Romnia, a crei valoare de pia ar fi fost de peste 7 miliarde de euro. i ar fi economisit alte 7 miliarde de euro, cheltuii cu meninerea trupelor de ocupaie romneti n Irak i Afganistan, precum i pierdui la poker de Bsescu n 2005, cnd a decis radierea a 85% din datoria de peste 2 miliarde de euro, pe care Irakul o avea de napoiat Romniei. ................................................................................................................ HAAKOANE, PE PROSTOVANII ASTIA UNDE II PIERDUSI MAH ??????Dar i prin pstrarea n structura operativ a armatei a 5.000-10.000 de exceleni ingineri, tehnicieni militari, piloi, navigatori, ofieri de comand, subofieri i maitri militari. Apoi, s-ar fi creat 10.000 de noi locuri de munc, n special n industria de aprare, specialitii acetia cu nalt calificare putnd fi lua parte i la repararea i ntreinerea tehnicii de lupt. Ce a ctigat Romnia refuzndu-i pe rui i intrnd n NATO? Ceea ce a vzut orice romn urmrind parada militar de la 1 Decembrie i citind Carta Alb a Aprrii: 60% din echipamentele armatei romne sunt nefuncionale, capacitatea de lupt este la un nivel critic, nivelul de instruire a militarilor este foarte slab, structura de forțe dezechilibrat i sistemul de comand depșit. Am neles dintr-un interviu recent al excelenei sale Duane C. Butcher, nsrcinat cu afaceri ad-interim al ambasadei SUA la Bucureti, c situaia armatei romne prezentat de Carta Alb a Aprrii trebuie vzut ca un progres foarte solid al relaiilor romno-americane i c c din punctul de vedere al SUA, parteneriatul militar merge mai bine chiar dect ar fi putut spera. adevarul.ro/news/politica/duane-butcher-bucuresti-1_52922d97c7b8... Mai mult: romanian.ruvr.ru Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 18:40
tala lunga, saracirea si imbecillizarea prosilor (evident, generic spus) fapte putine si de proasta calitate !
daca nu furati, nu supravietuiti ! iar atunci cand va prind cu degetele in buzunarele altora, chiraiti ca disperatii, sau va dati bolnavi patologici !
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 19:33
doamne, cit esti de fudul si tii nasul pe sus de, vorba ta, nici nu-ti vezi bombeul bocancilor cu care tropai mindru de intelighentia ta !
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 20:48
Sfrindu-i houl vorba ticloas,
spre cer, cu-un deget scos, ntinse pumnul: -De tine, Doamne, iac-att mi pas! De-atunci mi-s erpii dragi, fiindc unul de gt ndat i se-ncolcete de parc ar fi spus: Tac, nebunul! Altul pe trup i se-nvltucete i nu-l mai las nici un gest s fac, n solzii si strngndu-l ca-ntr-un clete. Pistoia, ah, ce bine ar fi dac ai disprea-n cenua ta, stricato, cci tu din cloac vii i eti o cloac! infernul-dante alighieri trad. george pruteanu. si uite-asa, vorba cuiva : dintre doua rele ( ticaloasa vs nemernica ) votezi rautatea cea mai mica !
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 09:35
@Hakoaneeeee
vezi ca ai o poezie cu dedicatie de la Ion Pribeagu pe " Romanul e poet " !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 09:53
De la: gabigabi2, la data 2014-03-22 09:35:39@Hakoaneeeee lasa-l saracu'....el acuma psihologic e intimidat....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 11:55
n cadrul ntlnirii pe care a avut-o la Iai cu preedintele Republicii Moldova, Nicolai Timofti, preedintele romn Traian Bsescu a promis c va sprijini integrarea Republicii Moldova n Uniunea European.
De asemenea, a promis c va oferi gaz i energie electric frailor de peste Prut. Promisiunile i declaraiile nu au lipsit din discursul televizat ce a urmat. Oare promisiunile fcute Republicii Moldova sunt credibile? Vom vedea n cele ce urmeaz. Dac urmrim discursul lui Bsescu, constatm c sprijinul acordat Republicii Moldova de ctre Romnia n furnizarea de energie electric se face printr-o linie de nalt tensiune de 110 kilovoli. Specialitii n energetic tiu c o astfel de linie poate asigura necesarul de energie electric doar pentru un ora cu o populaie de 20.000-30.000 de locuitori i localitile nvecinate, dispuse concentric. Foarte puin pentru necesitile unui stat ca Republica Moldova. i neconform cu practica n domeniu. Pentru a oferi un sprijin real Republicii Moldova n furnizarea de energie electric, Romnia trebuie s asigure o conexiune printr-o linie de 400 kilovoli. Bineneles, Romnia trebuie s dispun de surplusul de energie necesar pentru ca Republica Moldova s nu mai depind energetic de rui, conform declaraiilor sforitoare pe care politicienii romni le fac tot timpul. Nu prea vd cum Romnia poate realiza acest lucru, n condiiile nstrinrii unei mari pri a sistemului energetic fost naional, cnd mare parte din producia i transportul de energie electric nu se mai afl sub controlul su. n ceea ce privete furnizarea de gaze, aflm din discursul prezidenial c faimoasa conduct Iai-Ungheni ar fi gata pe sectorul romnesc pn la Prut, urmnd ca Republica Moldova s-i termine partea sa de lucrri. Normal este ca atunci cnd dai drept realizat un obiectiv economic ntr-o declaraie oficial, acesta s fie funcional. Aadar, i acest capitol poate intra la frumoase intenii declarative... n concluzie, pentru a sprijini cu adevrat Republica Moldova n plan economic, Romnia trebuie s asigure, prin acorduri economice, o conexiune real cu economia Republicii Moldova. Adic Romnia ofer mrfuri de care Republica Moldova are nevoie; n schimb, aceasta din urm ofer mrfuri de care Romnia are nevoie. Dac nu se respect aceast regul elementar, totul rmne la nivel de declaraii i intenii. Iar acestea nu in loc de hran i cldur! Referitor la sprijinul pentru integrarea Republicii Moldova n Uniunea Europeana, Traian Bsescu s-a dat singur de gol, aa cum numai el tie s o fac: a spus c va putea face asemenea propunere doar la dineu, cnd se poate vorbi liber. Hai c ne-am lmurit! Domnia sa nu are putina i curajul s susin cauza Moldovei printr-o declaraie rspicat, in plenul ntrunirilor oficiale ale structurilor UE. Poate doar s intervin romnete, ntr-o eventual uoteal la urechile celor mari, n pauze. Iar cum este tratat Bsescu de ctre ceilali lideri europeni n pauzele de socializare, tim cu toii: cu indiferen i dispre. Aa c tim deja n ce const sprijinul pentru integrarea Republicii Moldova n UE. De acest lucru i-a dat seama i preedintele moldovean Timofti, care a menionat n scurta sa alocuiune c ara sa este pentru integrare n UE, dar nu are de gnd s renune la legturile sale economice i sociale cu Federaia Rus. Normal, nu poate face imensa prostie de a da vrabia din mn pe cioara de pe gard! Un argument n plus la cele spuse anterior este faptul c Bsescu nu a pierdut prilejul s se lanseze iar n bine-cunoscutele sale declaraii anti-ruse. Afirmaii de genul s nu crezi niciodat n Rusia sunt cu att mai grave i iresponsabile cu ct sunt fcute n cadru oficial, ca preedinte de ar. Iar ofensa adresat statului rus o vom plti noi, cu toii, n timp. Deja mass-media romneasc face referiri la o scumpire a gazelor cu 154%! Nu este o declaraie oficial, ns practica arat ca adesea zvonurile pot deveni realitate. Replica dat unei asemenea afirmaii este urmtoarea: s nu crezi niciodat n Statele Unite, autointitulate bastionul democraiei i al statului de drept! Ultimele evenimente ne arat clar cine se vrea jandarmul lumii, cine organizeaz revoluii sngeroase pentru a acapara ri ntregi n scopul stoarcerii acestora de resurse, pn la ultima pictur! i pentru a aduce popoare ntregi la condiia de sclavi! Aadar, asta nseamn toate promisiunile lui Traian Bsescu pentru Republica Moldova: vorbe goale, promisiuni dearte! Se pare c preedintele Timofti i-a dat seama de acest lucru. Oare i-a dat seama i ct valoreaz promisiunile venite de la Bruxelles i Washington? Mai mult: romanian.ruvr.ru Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 12:47
babusca matrioska, nu te mai ostenii cu acele copy/paste bre, cine crezi ca citeste asemenea cearsafuri cu texte inepte , nostalgicii regimului defunct condus de pcr ?
pai, nici activul de baza al pcr-ului nu-i placeau pe rusi, dimpotriva, expulzase din pcr toti kgb-istii ! comunistii ceausisti erau nationalisti bre, ce mama dreaq, nici atatica lucrusor nu stii? ![]() bre matrioska babusca, daca tot esti atat de fanatika, ia intreaba-l pe rusnacul de la mechel, ce utilaj performant (unic in s-estul europei) a ciordit din romania si l-a expediat in rusia , aaaaa? ia sa vedem iti spune ?
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 12:55
Pe 18 decembrie 2013, Ministerul rus al Aprrii a primit un lot de tancuri modernizate T-72B3, a declarat ministrul adjunct al Aprrii, generalul Dmitri Bulgakov. Potrivit lui, acest lot include aproape 100 de tancuri T-72B3, care au fost modernizate n cadrul comenzii de stat de aprare. Tancurile modernizate sunt dotate cu noi sisteme de comunicare, dirijare a focului i dispozitive digitale de calcul balistic. Tancurile sunt echipate cu dispozitive de ochire termice. Potrivit lui Bulgakov, n prezent trupelor le-au fost livrate peste 1.100 de tancuri T-72, inclusiv versiunea modernizat T-72B3. Mai mult: romanian.ruvr.ru
|
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 13:21
la cat de mult i-au iubit pretenii rusii pe romani, numai de dragul lor i-au invadat de vreo 10 ori in secolele XVIII-XX, dedandu-se la jafuri distrugeri si violuri, mai mult, i-au si tradat in razboiul de independenta fugind din fata redutelor tradandu-i si lasandu-i sa se bata singuri pentru independenta. cat petrol si gaze nat., sare, cherestea, uraniu etc., au pretins rusii ca despagubire de razboi dupa WWII? cand au de gand rusii sa returneze: tezaurul romaniei ,nordul bucovinei si basarabia, raptul teritorial, ca efect al pactului ribbentrop-molotov? de katinul romanesc de la fantana alba, ai auzit, stii ceva? cati romani din basarabia au fost deportati in minele din vorkuta , sau siberia, cati au fost asasinati pe teritoriul basarabiei si bucovinei de nord, stii? cine a lichidat elitele intelectuale ale romaniei dupa 1945, stii? babusca matrioska, stii unde se producea cea mai performanta teava ghintuita ptr. pm-ul ak47? stii cine a furat atat reteta aliajului, linia de productie, cat si graficul tratamentistului? hai, babusca matrioska, raspunde, daca te tine rubaska ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 19:56
Majoritatea armelor de pe avioanele F-16 romneti nu vor fi noi, ele fiind fabricate cu un deceniu n urm, iar avioanele vor fi doar revitalizate prin verificri tehnice fr a le fi nlocuite echipamentele, radarele sau motoarele cu altele noi, menioneaz Valentin Vasilescu, pilot de aviaie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni.
Comunicatul MApN de la nceputul lunii octombrie 2013, prin care se anuna semnarea contractului de achiziie ntre guvernul Romniei i cel al Portugaliei pentru cele 12 F-16A second hand sugera c avioanele F-16A vor fi livrate Romniei cu instalaii speciale noi, motoare noi, avionic nou i armament nou. Ulterior, ministrul Aprrii a repetat de nenumrate ori c totul va fi nou pe aceste aparate de zbor. Agenia pentru cooperare n domeniul securitii aprrii a SUA a dat publicitii pe 8 noiembrie 2013 notificarea fcut Congresului SUA, n legtur cu costurile variantei de narmare i a echipamentelor de ntreinere, aprobat pentru cele 12 F-16 MLU Block 15, obinute de Romnia nu direct de la fabricile de armament americane, ci prin transferul lor din depozitele bazelor aeriene din Portugalia i SUA, la un pre de 457 milioane USD. www.dsca.mil/major-arms-sales/romania-%E2%80%93-weapons-equipmen... Stocul de arme pentru cele 12 avioane este insuficient, el valornd cel mult 40 de milioane USD din cele 457 milioane mai sus menionate. Cu acest stoc, o eventual operaie de aprare a spaiului aerian al Romniei nu poate dura mai mult de 40 de minute, dup care, rzboiul ia sfrit, ntruct n prima ieire a celor 12 F-16 vor trebui montate pe grinzile lansatoarelor toate cele 30 de rachete cu raz medie de aciune AIM-120C. Pentru lovirea gruprilor navale destinate debarcrii desantului maritim pe litoralul romnesc, varianta de narmare nu conine nicio rachet anti-nav, special proiectat s se apropie de int la rasul apei. Piloii romni sunt nevoii s zboare la mare nlime, prin zona de foc a rachetelor AA de pe navele inamice, pentru a lansa rachetele antitanc autoghidate n infrarou AGM-65H, care oricum au o probabilitate sczut de strpungere a aprrii AA navale stratificate care mai i lanseaz contramsuri electrono-optice. Din fabricaie, avioanele F-16 Block15 nu au incorporate n fuselaj echipamente de iluminare a intei cu fascicol laser necesare dirijrii bombelor GBU-12. Procedura standard MLU (Mid-Life Update), care urmeaz s fie aplicat acestor avioane de ctre firma portughez OGMA, nu include montarea acestor echipamente. romanian.ruvr.ru/2013_10_12/Este-rentabila-pentru-Romania-achizi... Prin urmare, se vor prelua la F-16 toate vechile containerele de iluminare laser Rafael-Litening LDP (Laser Designating Pod) care exist n varianta de narmare a avioanele MiG-21 LanceR. Aa cum, tot de la avioanele MiG-21 LanceR, vor fi preluate i vechile containere pentru contramsuri electronice Elta El/L-8222, ca s se mai crpeasc ceva n privina super-rablelor F-16, considerate drept ca i noi de ministrul Aprrii, Mircea Dua. Avnd acum un termen de referin putei i singuri s comparai ce vom avea, cu ce am avut: romanian.ruvr.ru/2013_10_16/Valentin-Vasilescu-Ce-am-avut-de-ce-... i ce am fi putut avea, dac nu ne-am fi btut joc de ele: romanian.ruvr.ru/2013_10_11/Dupa-30-de-ani-de-la-primul-sau-zbor...
|
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 21:03
www.youtube.com/watch?v=8Zu_h1w_vWI&gl=DE The Putin System www.youtube.com/watch?v=E9Iv3U3GusU The Russian Mafia Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 21:03
De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-22 19:56:36Majoritatea armelor de pe avioanele F-16 romneti nu vor fi noi, ele fiind fabricate cu un deceniu n urm, iar avioanele vor fi doar revitalizate prin verificri tehnice fr a le fi nlocuite echipamentele, radarele sau motoarele cu altele noi, menioneaz Valentin Vasilescu, pilot de aviaie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni. Dar emigreaza bai nene in Rusia si mai lasa-ne cu pupatul rusilor in koor, ca ne-ai oripilat! Cat de tuta poti sa fii sa o tii langa cu chestia asta intr-o tara care este preponderent scarbita de efectele vecinatatii cu Rusia? Du-te la maica Rusie si cere azil politic acolo. Noi suntem europeni si asa o sa ramanem. Cand au vrut romanii prietenia rusilor? Niciodata! Ne-au calarit atatia ani si doar lingaii si tradatorii romani, asa ca tine, le-au tinut hangul. In rest, romanii nu i-au vrut pe rusi. Cand au navalit in Romania mujicii in 1944, erau mai tot timpul beti turta, mancau pasta de dinti pe paine si furau inclusiv ceasurile din gari. Bunicii imi povesteau ce diferente enorme erau intre nemtii care fusesera cantonati in Romania si bestiile din stepele rusesti.Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 21:11
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-22 21:03:55De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-22 19:56:36Majoritatea armelor de pe avioanele F-16 romneti nu vor fi noi te felicit si-ti apreciez pozitia ! esti primul patriot autohton care.... restul, dorm ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 21:46
De la: haakon, la data 2014-03-22 21:11:15De la: Black_Friday_, la data 2014-03-22 21:03:55De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-22 19:56:36Majoritatea armelor de pe avioanele F-16 romneti nu vor fi noi lasa, nu ma mai aprecia, pentru ca nici tu nu esti departe...Nu ma ambitiona sa iti aduc postarile tale despre romani, cum i-ai balacarit si facut in toate felurile. Nu stiu cat este patriotism si cat este legatura prea puternica cu bucata asta de pamant pe care noi nu am parasit-o de 2000 de ani, desi am fost ocupati, batjocoriti, inconjurati doar de dusmani si totusi ne-am pastrat limba si credinta. Iar romanii astia prosti si needucati, tarani simpli fara scoala, de care rad multi, printre care si tu, au stiut sa mearga sa se lupte si sa moara pentru bucata de pamant. Vremurile sunt ticaloase acum si ne conduc jigodiile, dar daca va fi din nou nevoie, romanul o sa mearga iarasi la lupta, asa prost inzestrat cum este. Va sti din nou sa fie patriot. www.youtube.com/watch?v=qADAhwFejZw Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 22:04
Dar emigreaza bai nene in Jermania , acolo unde iti place tie si lasa-ne in prostia noastra
Te iei de haakon ( nu ca ar fi vreo "valuare" bezmeticul ala) dar stai aici de ani de zile sa injuri oamenii pe forum ca de ce nu sunt basisti si sa-i faci in toate felurile fiindca nu aproba politica de asa-zisa dreapta a PDLului ! ! Asa ai vazut tu in Europa, asa fac europenii tai, ii aplauda pe aia care le taie veniturile rudelor lor , cum ai facut tu cu pedeleprele ??????????????? Nu-ti place Putin .... dar esti basist ?! de parca nu amandoi s-au folosit de Justitie ca sa-si infunde opozantii .... bueey ioropeanule Cand sunteti voi europeni mah ??? Cand schimbati scutece pentru hodorogii italienilor??? Cand lucrati pe santier in Spania pe jumate' din salariul unui spaniol cu 8 clase ??? Ioropeni sadea bre
|
|
|
|

????
vezi ca ai o poezie cu dedicatie de la Ion Pribeagu pe " Romanul e poet " !
au vrut romanii prietenia rusilor? Niciodata! Ne-au calarit atatia ani si doar lingaii si tradatorii romani, asa ca tine, le-au tinut hangul. In rest, romanii nu i-au vrut pe rusi. Cand au navalit in Romania mujicii in 1944, erau mai tot timpul beti turta, mancau pasta de dinti pe paine si furau inclusiv ceasurile din gari. Bunicii imi povesteau ce diferente enorme erau intre nemtii care fusesera cantonati in Romania si bestiile din stepele rusesti.