back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 12:59

De la: _2148_, la data 2014-03-26 11:10:18
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:37:40cind omul e asa cum esti tu, nu mai e nimic de spus....cel mult sa te-ntreb : DIN CE FONDURI isi poate deschide cineva o firma, de orice fel ar fi , cind oamenii au fost pusi pe liber si-s milioane de someri, iar media pensiilor este de 6-700 lei si , basca : nu ai un spatiu , iar punerea ei pe roate necesita citeva mii de euro ? DESPRE CE vorbesti fara sa gindesti ? eu spun despre cele multe milioane de oameni care Nu aveau bani pusi la saltea in 90, nelucrind prin comert sau cooperativa fiind coafeze ,manichiuriste ... care n-au mostenit averi de niciunde si nici n-au dat statul in judecata ptr. cine stie ce detinut politic inchis de comunisti !
daca tu faci parte din aceste categorii, inteleg de ce vorbesti fara sa stii despre ce-i vorba !

Nu fac tanti parte din nicio categorie descrisa de dumneata ! Nu am mostenit averi , nu am dat statul in judecata , in 90 imi faceam studiile iar ai mei , surpriza au fost saraci .
Profesiile liberale aduc bani in ziua de azi , cred ca esti de acord cu asta !!!
Ce legatura are candidatura unui independent cu coafezele si manichiuristele din vremea lui Ceasca ?

n-ai ce sa-i explici derapatei !

A3-ul si nici B1, de fapt nu cred sa existe vreun post de televiziune romaneasc care sa informeze si educe populatia in spirit capitalist, exceptand: manele, tocshoaiele sexoase sau cele prin care se face propaganda partizana si linsaje mediatice, telenovelele, diferitele grupuri veseloamzuzante de cea mai proasta calitate, sau cohorte de popi care le vantura tamaia in fata betacamerelor de luat vederi invitandu-i sa tuce moaste, sa-si procure agiazma rupandu-si hainele de pe ei, sau sa se tarasca prin noroiul din jurul lacaselor de cult prentru a-si plati "pacatele" prin generoase spoasorizari/donatii la cutia milei, promitandu-le o minunata viata de apoi credulilor ignoratni, deoarece, viata pe care tocmai si- o traiesc astazi, o traiesc intr-un obscurantism lipsit de orizont sau perspective, i-au ratat realitatea si confortul intelectualo-financiar-material.!

asemenea grile de program tv., prin care se incearca si chiar reusesc sa le tina mintea ocupata si retinele pe sticla tv-ului cu tot felul de balarii imagisto-sonorizate, le genereza diferite stari vegetative emotional-sentimentale si sperante desarte intr-o viata de apoi fabuloasa intru adormirea creierelor in vecii vecilor!

televiziunile romanesti, altceva nu stiu sa faca, pentru o informare si educare corecta, realista, si progresista a populatiei in spirit capitalist ( competenta-competitie- inovare-initiativa) ai nevoie de televiziuni ale caror redactii sa fie populate cu vizionari competenti dedicati care intr-adevar sa doreasca o emancipare in masa, indiferent de clasa sociala in care se afla individul care priveste un prog. tv. educativ-instructiv.

cati, dintre romannii care au fost asaltati de promo-urile televizate prin care erau indrumati spre banci pentru a contracta credite cu buletinul, leasing, sau imobiliare, in perioada de boom economic european, s-au gandit sa contracteze un credit pentru a-si infiinta un s.r.l?

cati dintre acesti debitori si-au achizitionat printr-un credit bancar produse made in romania pentru a-si sustine financiar propriile locuri de munca, cati ?

cati, au contractat un credit bancar pentru a-si cofinanta o afacere familiala care putea evolua prin angajarea unei firme de consultanta in vederea intocmirii unui studiu de fezabilitate si program cu finantare europeana in domeniul lucrativ pe care l-a demarat anterior?

ar fi absurd sa consider ca, n-ar exista si asemenea intreprinzatori romani a caror luciditate/realism, competenta si initiativa ar fi inexistenti, insa majoritatea coplesitoare au contractat credite bancare cu buletinul, leasing-uri auto,sau imobiliare pentru a-i sori un confort iluzoriu, iar acum, in majoritate, sunt someri, lucreaza la negru, si sunt debitori restantieri, dintre care unii, au ramas fara casa, autoturism etc. si in continuare debitori fata de diferite banci.

prostia si fudulia unora costa scump, iar invidia si oftica lor se manifesta visceral fata de cei care nu le sunt aseamanatori !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 13:35

PENTRU OPRIREA INTRODUCERII ABUZIVE A TAXEI PE CARBURANTI PROPUN IESIREA MASIVA IN STRADA A POPULATIEI ACTIVE SI INDEXAREA PE MINUS A PENSIILOR CU CEL PUTIN 10%.
NU SE MAI POATE....UNII SARACESC SI NU POT SA-SI CREASCA COPILASII IAR ALTII VOTEAZA MAFIOTII SI O DUC BINE......

Raporteaza abuz de limbaj
Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 14:51

SC AGC HAKON SRL
Judet: Cluj
Oras: Cluj-napoca
Adresa: Str. CARPATI 28 CLUJ-NAPOCA
Cod Postal: 400180
Telefon: 0746145600 (Ajutor*)
Fax: -
Cod Unic de Identificare: RO 25240661
Nr. Registrul Comertului: J12/515/2009
Stare societate : INREGISTRAT din data 05 March 2009
Anul infiintarii : 2009

De firma asta esti tu asa mandru, haakoane ????? Asta e firma si io ministra , bueyyy

"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 14:56

De la: _2148_, la data 2014-03-26 11:11:36
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:44:35si am uitat sa-ti spun : puteti sa va renegati voi apartenenta basista, cit va tin tastele , dar in clipa in care va manifestati URA Crincena impotriva A3 , post PARTICULAR Tv , singurul sau aproape singurul care Dezvaluie afacerile prezidentiale si a camarilei cotroceniste, va autoindicati din care " Servicii " va puteti face milionul cu care te lauzi !
mai e cazul sa-ti spun cita sila imi provocati ?!

HAI SICTIR ! BABUSKA COMUNISTA !!!

si uite asa te-ai dat in stamba, cutzarido !

HABAR n-ai despre ce vorbesti, asta-i clar, dar ma urasti pe mine ca-s batrina si de la Base citire a aparut aceasta ura viscerala impotriva pensionarilor si a batrinilor, in general !
si ca sa-ti fie si mai clar : NU EXISTA INDEPENDENTI cu sensul foarte clar ca Nu ar depinde de nimeni !
nici macar in viata de toate zilele nu este nimeni total independent ....poate doar cersetorii si oamenii strazii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:18

De la: haakon, la data 2014-03-26 12:59:58
De la: _2148_, la data 2014-03-26 11:10:18
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:37:40cind omul e asa cum esti tu, nu mai e nimic de spus....cel mult sa te-ntreb : DIN CE FONDURI isi poate deschide cineva o firma, de orice fel ar fi , cind oamenii au fost pusi pe liber si-s milioane de someri, iar media pensiilor este de 6-700 lei si , basca : nu ai un spatiu , iar punerea ei pe roate necesita citeva mii de euro ? DESPRE CE vorbesti fara sa gindesti ? eu spun despre cele multe milioane de oameni care Nu aveau bani pusi la saltea in 90, nelucrind prin comert sau cooperativa fiind coafeze ,manichiuriste ... care n-au mostenit averi de niciunde si nici n-au dat statul in judecata ptr. cine stie ce detinut politic inchis de comunisti !
daca tu faci parte din aceste categorii, inteleg de ce vorbesti fara sa stii despre ce-i vorba !

Nu fac tanti parte din nicio categorie descrisa de dumneata ! Nu am mostenit averi , nu am dat statul in judecata , in 90 imi faceam studiile iar ai mei , surpriza au fost saraci .
Profesiile liberale aduc bani in ziua de azi , cred ca esti de acord cu asta !!!
Ce legatura are candidatura unui independent cu coafezele si manichiuristele din vremea lui Ceasca ?

n-ai ce sa-i explici derapatei !

A3-ul si nici B1, de fapt nu cred sa existe vreun post de televiziune romaneasc care sa informeze si educe populatia in spirit capitalist, exceptand: manele, tocshoaiele sexoase sau cele prin care se face propaganda partizana si linsaje mediatice, telenovelele, diferitele grupuri veseloamzuzante de cea mai proasta calitate, sau cohorte de popi care le vantura tamaia in fata betacamerelor de luat vederi invitandu-i sa tuce moaste, sa-si procure agiazma rupandu-si hainele de pe ei, sau sa se tarasca prin noroiul din jurul lacaselor de cult prentru a-si plati "pacatele" prin generoase spoasorizari/donatii la cutia milei, promitandu-le o minunata viata de apoi credulilor ignoratni, deoarece, viata pe care tocmai si- o traiesc astazi, o traiesc intr-un obscurantism lipsit de orizont sau perspective, i-au ratat realitatea si confortul intelectualo-financiar-material.!

asemenea grile de program tv., prin care se incearca si chiar reusesc sa le tina mintea ocupata si retinele pe sticla tv-ului cu tot felul de balarii imagisto-sonorizate, le genereza diferite stari vegetative emotional-sentimentale si sperante desarte intr-o viata de apoi fabuloasa intru adormirea creierelor in vecii vecilor!

televiziunile romanesti, altceva nu stiu sa faca, pentru o informare si educare corecta, realista, si progresista a populatiei in spirit capitalist ( competenta-competitie- inovare-initiativa) ai nevoie de televiziuni ale caror redactii sa fie populate cu vizionari competenti dedicati care intr-adevar sa doreasca o emancipare in masa, indiferent de clasa sociala in care se afla individul care priveste un prog. tv. educativ-instructiv.

cati, dintre romannii care au fost asaltati de promo-urile televizate prin care erau indrumati spre banci pentru a contracta credite cu buletinul, leasing, sau imobiliare, in perioada de boom economic european, s-au gandit sa contracteze un credit pentru a-si infiinta un s.r.l?

cati dintre acesti debitori si-au achizitionat printr-un credit bancar produse made in romania pentru a-si sustine financiar propriile locuri de munca, cati ?

cati, au contractat un credit bancar pentru a-si cofinanta o afacere familiala care putea evolua prin angajarea unei firme de consultanta in vederea intocmirii unui studiu de fezabilitate si program cu finantare europeana in domeniul lucrativ pe care l-a demarat anterior?

ar fi absurd sa consider ca, n-ar exista si asemenea intreprinzatori romani a caror luciditate/realism, competenta si initiativa ar fi inexistenti, insa majoritatea coplesitoare au contractat credite bancare cu buletinul, leasing-uri auto,sau imobiliare pentru a-i sori un confort iluzoriu, iar acum, in majoritate, sunt someri, lucreaza la negru, si sunt debitori restantieri, dintre care unii, au ramas fara casa, autoturism etc. si in continuare debitori fata de diferite banci.

prostia si fudulia unora costa scump, iar invidia si oftica lor se manifesta visceral fata de cei care nu le sunt aseamanatori !

citi la suta crezi ca -i reprezinta pe cei ce si-au facut un SRL ? stii ce se-ntimpla cu ei ? eu am 3 prieteni : unul are un cabinet medical si e cu un picior in groapa inchiderii lui ptr. ca , desi romanii sunt bolnavi , nu-si mai pot permite o vizita la un cabinet particular ....basca faptul ca acele firme care asigurau salariatilor 1-2 vizite / an , de control , NU mai au bani si nu-si mai pot permite sa le plateasca ....
al doilea prieten are o firma de arhitectura / constructii .....abia isi mai trage sufletul si -mi spunea ca daca nu se-ntimpla o minune, isi da duhul si inchide ....
al treilea prieten are o firma de proiectare / consultanta tehnica .....e pe cale sa o vinda ....
si nici-unul dintre ei Nu este milionar !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:23

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 14:56:18
De la: _2148_, la data 2014-03-26 11:11:36
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:44:35si am uitat sa-ti spun : puteti sa va renegati voi apartenenta basista, cit va tin tastele , dar in clipa in care va manifestati URA Crincena impotriva A3 , post PARTICULAR Tv , singurul sau aproape singurul care Dezvaluie afacerile prezidentiale si a camarilei cotroceniste, va autoindicati din care " Servicii " va puteti face milionul cu care te lauzi !
mai e cazul sa-ti spun cita sila imi provocati ?!

HAI SICTIR ! BABUSKA COMUNISTA !!!

si uite asa te-ai dat in stamba, cutzarido !

HABAR n-ai despre ce vorbesti, asta-i clar, dar ma urasti pe mine ca-s batrina si de la Base citire a aparut aceasta ura viscerala impotriva pensionarilor si a batrinilor, in general !
si ca sa-ti fie si mai clar : NU EXISTA INDEPENDENTI cu sensul foarte clar ca Nu ar depinde de nimeni !
nici macar in viata de toate zilele nu este nimeni total independent ....poate doar cersetorii si oamenii strazii !

Hahaha , m-am dat in stamba ?
Ti-am raspuns pe masura , madame ! Te-ai obisnuit sa-ti intoarca lumea si celalalt obraz ?
Eroare , madame ! Am sa-ti raspund intocmai de fiecare data cand sari calul .
Are dreptate cine zice ca esti tampita peste limita legala !
Eu n-am nimic cu pensionarii si saracii , am cu aia de teapa ta comunista pe care ii roade invidia pe altii care muncesc cinstit si se lupta cu birocratia si impozitele din Romania si nu asteapta pomeni electorale precum faci tu !!! De-aia vrei partide la putere , astia au bani de campanie (furati de la stat , of course )si mai castigi si tu un os ceva ...
Habar n-ai tu despre ce vorbesti , eu ti-am zis sa votezi unul cu cativa oameni in spate nu cu tzaspe mii de mafioti , esti cretina de nu-ntelegi diferenta ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:30

ahhh, pardon, nu esti o cutzarida, esti TZOAPA cu pretentii ....am inteles, scuzati !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:34

exact de tipul tau a fost si omul nou , creeatie a comunismului : fara scrupule, prost crecuti, ingimfati, mitocani si tupeisti si calcau peste oricine le statea in cale !
nu -ti stau in cale , fii linistita , e lumea ta , croita dupa chipul vostru : strimba, urita si egoista !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:36

aaaaa, sa nu uit esentialul : prosti gramada....fara subtilitati....fara despicari de fir in 4, dar FUDULI !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:44

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 15:34:39exact de tipul tau a fost si omul nou , creeatie a comunismului : fara scrupule, prost crecuti, ingimfati, mitocani si tupeisti si calcau peste oricine le statea in cale !
nu -ti stau in cale , fii linistita , e lumea ta , croita dupa chipul vostru : strimba, urita si egoista !

Ti-ai facut intocmai autoportretul !!! Te reprezinta , eu te-am avertizat ca daca continui cu tupeul nesimtit imi dau jos respectul din pod . Te-ai prefacut ca nu-ntelegi ,mdeh ...tupeul
Meritat , madame !!!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:48

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 15:36:23aaaaa, sa nu uit esentialul : prosti gramada....fara subtilitati....fara despicari de fir in 4, dar FUDULI !

Daca erai o desteapta , nu te vaicareai ca amarasteanca pe-aici

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 15:59

De la: _2148_, la data 2014-03-26 15:48:32
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 15:36:23aaaaa, sa nu uit esentialul : prosti gramada....fara subtilitati....fara despicari de fir in 4, dar FUDULI !

Daca erai o desteapta , nu te vaicareai ca amarasteanca pe-aici

da' chiar proasta esti, mai femeie ! du-te si lasa-ma-n pace ca esti BITA !
cuvintul "amarastean " are un sens popular si asta nu inseamna ca stau cu mina-ntinsa pe la cineva si, de vaicarit nu m-am vaicarit : am spus....dar ce sa-ti mai explic, devreme ce Nu INTELEGI NIMIC NIMIC ? pfffff, ma plictisesti de moarte....hai, du-te, cauta-ti un alt partener de trosnit mucii pe trotuar ....ia-l pe Hakon ca vorbiti aceeasi limba !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 16:03

De la: _2148_, la data 2014-03-26 15:44:54
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 15:34:39exact de tipul tau a fost si omul nou , creeatie a comunismului : fara scrupule, prost crecuti, ingimfati, mitocani si tupeisti si calcau peste oricine le statea in cale !

Ti-ai facut intocmai autoportretul !!! Te reprezinta , eu te-am avertizat ca daca continui cu tupeul nesimtit imi dau jos respectul din pod . Te-ai prefacut ca nu-ntelegi ,mdeh ...tupeul
Meritat , madame !!!

tu stii ce-i aia RESPECT , cind tocmai imi spuneai ce proasta sunt ca nu stiu sa fac 1 Milion de euro ? ai uitat sa-mi spui din care " servicii " poti face milionul ala de euroi !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 16:07

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 16:03:03
De la: _2148_, la data 2014-03-26 15:44:54

Meritat , madame !!!

tu stii ce-i aia RESPECT , cind tocmai imi spuneai ce proasta sunt ca nu stiu sa fac 1 Milion de euro ? ai uitat sa-mi spui din care " servicii " poti face milionul ala de euroi !

Minti cu nerusinare !!! Am zis ca sunt oameni care sunt capabili de asta prin munca cinstita -ca reactie la afirmatia ta , ca oricine are un milion e snapan , nu tu ai zis asta ?
Mincinoasa si diversionista mai esti !!!
Nu acord consultanta gratis !
Eject !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 16:13

De la: _2148_, la data 2014-03-26 10:09:25
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 08:54:50
De la: _2148_, la data 2014-03-25 19:17:35
De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 17:19:13atunci, da-mi Numele unui individ cu adevarat INDEPENDENT, care nu si-a facut averea din afaceri imobiliare , din comert, turism, industrie ....NU s-a "pupat " cu Puterea timpului ptr. contracte banoase de la Stat si n-a mostenit nici-o matusa Tamara !
EXISTA ?

Lol , e interzis sa-ti faci avere din afaceri imobiliare ,comert ,turism si industrie ?
Daca toti antreprenorii de succes din Romania ar fi avut contracte cu statul , atunci el-statul de unde ar mai fi avut bani pe care sa-i suga firmele capusa de care vorbesti ?
Ai o mentalitate cel putin ciudata , nu stiu in ce mediu te invarti , dar daca ai impresia ca orice antreprenor din Romania care are mai mult de 1 milion de euro este suspect si pe jumatate vinovat doar din cauza sumei , te inseli ...Exista si afaceri cinstite in Romania , pot sa-ti insir o gramada de nume dar nu cred ca ei si-ar dori sa candideze ...

Sa nu mai afirmi vreodata ca esti liberala daca oricine castiga mai mult de 1 milion ti se pare suspect !

vad ca Nu vrei de loc sa gindesti logic : si atunci te-ntreb iarasi : CUM au facut acel 1 milion euro in timp de Criza ? da-mi 1 nume dintre alea multele si te cred !
dar, apropo : tu in ce mediu te-nvirtesti , ca despre mine stii ca am lucrat in proiectare si sunt pensionara ?! esti TU milionara ? esti o bogata si te-nvirti in lumea afacerilor ? ha ! ei bine, NU Cred asta....esti o amarasteanca la fel ca mine care tragi de fiecare banut dar, doar Ura pe care v-a insuflat-o basale iubit impotriva celor ce nu-i de acord cu el, te face sa pui contre oricind si oricui !

Ca esti o amarasteanca pot sa inteleg , ceea ce nu-i deloc de condamnat , daca nu te-a dus capul sa-ti faci o firma in domeniul dumitale proiectare .Dar ca esti invidioasa pe oricine munceste mai mult si castiga mai mult ca dumneata , nu pot sa accept . Gandirea dumitale e comunista ! N-am sa-ti mai acord respectul cuvenit acelor 66 de ani pe care zici ca ii ai , daca ai impresia ca anii multi iti dau dreptul sa cataloghezi in fel si chip pe oricine iti raspunde civilizat dar nu are anii dumitale .

Nu tanti , nu sunt milionara , relax ! dar nici amarasteanca ca dumneata nu sunt , te oftici ?

Despre care logica sa vorbim , cucoana ? Cand dumneata nu intelegi un lucru simplu : Statul obtine bani de la firme . Daca TOATE firmele sunt tepare si sug banii inapoi de la stat , de unde dracu mai are statul bani sa construiasca Catedrala adormirii neamului ,spre exemplu ? E greu ?
Pai e greu pentru cine s-a multumit toata viata sa munceasca pe un salariu fara sa-si asume riscuri . Observ ca esti invidioasa pe oricine l-a dus capul sa castige mai mult .Ai vrea sa te imbogatesti batand campii pe 9am ?

E greu, intr-adevar , sa faci un million pe timp de criza dar nu imposibil .Sunt unii care au activat in productie si servicii si au facut mai mult de un milion . Dar sa nu-ti inchipui ca au frecat menta si a picat milionul din cer , de la doamne-doamne!
Cat despre contre , tin sa-ti reamintesc ca subiectul era despre eventualii candidati independenti , iar cea care a dat contre a fost ghici cine ? Chiar mataluta !

Si uite-asa , ne-am indepartat de la subiectul cu INDEPENDENTII , despre care n-ai dumneata de unde sa stii daca sunt posesori de milioane sau nu !!! Iti dai cu presupusul ca ar avea un milion , dar daca n-au ?
Si nu sunt nici d'alde Becali , Eba , Culita Tarata sau mai stiu eu cine iti trece mataluta prin minte !
Am mai zis ca poate fi un no name ,care n-a fost membru de partid , despre care Gadea n-a vorbit inca la A3 , nici la B1 nu s-a auzit , nici , nici...
Deci , daca va candida un asemenea om , care ar mai fi ghimpele dumitale de data asta ?

iote ce scrie aici : CA NU M-A DUS CAPUL ....deci, cine minte, denatureaza ?
da' am un sfat de bine : mai du-te si tu la un medic si spune-i ca te imflamezi foarte repede, nu-ti poti struni nervii si-ncepi sa insulti....nu intelegi ce scrie si daca o faci, e eronata intelegerea ta si vezi ce tratament iti da si urmeaza-l !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 16:36

CA nu te-a dus capul SA-TI FACI O FIRMA , cucoana , nu ca sa castigi un milion ,ci ca sa castigi mai mult decat pensia de rahat (sa nu te mai vaiti ca esti o amarasteanca ce-ti dramuiesti pensia de la luna la luna ) ; sa faci un milion e greu !!!.(dar nu imposibil )
Si ti-am confirmat ca nici eu nu am un milion , deci despre ce vorbim ?
Citeste de 10 ori ce-am scris , inainte sa-ti dai cu parerea !
Ok , am inteles ca n-ai avut bani sa-ti faci o firma , dar nu-ti inteleg invidia pe cine nu-i ca tine !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 16:44

invidie ?zau ?
eu ti-am spus ca-ntelegi greu sau eronat ! nu invidiez pe nimeni ca nu am de ce , dar ca sa-mi spui cit de simplu e sa faci 1 mil. de euro, e chiar prea mult si ptr. mine, care sunt o tipa careia ii plac povestile cu happy-end ... dar cind vii cu povestile Horor despre INDEPENDENTII aia milionari si cinstiti , din frumoasa dar Saracita Romanie, atunci nu mai suport !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 16:48

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 16:44:40invidie ?zau ?
eu ti-am spus ca-ntelegi greu sau eronat ! nu invidiez pe nimeni ca nu am de ce , dar ca sa-mi spui cit de simplu e sa faci 1 mil. de euro, e chiar prea mult si ptr. mine, care sunt o tipa careia ii plac povestile cu happy-end ... dar cind vii cu povestile Horor despre INDEPENDENTII aia milionari si cinstiti , din frumoasa dar Saracita Romanie, atunci nu mai suport !

"Si uite-asa , ne-am indepartat de la subiectul cu INDEPENDENTII , despre care n-ai dumneata de unde sa stii daca sunt posesori de milioane sau nu !!! Iti dai cu presupusul ca ar avea un milion , dar daca n-au ?
Si nu sunt nici d'alde Becali , Eba , Culita Tarata sau mai stiu eu cine iti trece mataluta prin minte !
Am mai zis ca poate fi un no name ,care n-a fost membru de partid , despre care Gadea n-a vorbit inca la A3 , nici la B1 nu s-a auzit , nici , nici...
Deci , daca va candida un asemenea om , care ar mai fi ghimpele dumitale de data asta ?"

P.S." Esti tampita peste limita legala ! " (1454)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 17:01

@2148- ce dreaq nu intelegi ca asa ceva NU EXISTA ? ca e ca si cum mi-ai propune sa-l votez pe Fat- Frumos !
da' gindeste-te la ce vezi in jurul tau ....da' uite-ti prietenii, familia si vezi-i cum muncesc din greu si nu stiu ce sa faca sa aduca bani acasa ...oamenii obisnuiti , multi cu facultate si sunt disperati ca ori n-au loc de munca, ori muncesc pe salariul- cel mult- mediu ! ... ce tot bati capul cu milionarii aia cinstiti ,ca n-am vazut nici-unul , niciodata, nicaieri !
sunt prea batrina ca sa mai ascult asemenea povesti cu zine si zmeii- zmeilor cinstiti si frumosi ,care nu fura fete de imparat !
zau, lasa-ma ...inseamna ca la cei 45 de ani ai tai, ai trecut prin viata ca rata prin apa, neintelegind ce vezi si auzi ....nu s-a lipit nica' de tine, pacat !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 17:07

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 17:01:33@2148- ce dreaq nu intelegi ca asa ceva NU EXISTA ? ca e ca si cum mi-ai propune sa-l votez pe Fat- Frumos !
da' gindeste-te la ce vezi in jurul tau ....da' uite-ti prietenii, familia si vezi-i cum muncesc din greu si nu stiu ce sa faca sa aduca bani acasa ...oamenii obisnuiti , multi cu facultate si sunt disperati ca ori n-au loc de munca, ori muncesc pe salariul- cel mult- mediu ! ... ce tot bati capul cu milionarii aia cinstiti ,ca n-am vazut nici-unul , niciodata, nicaieri !
sunt prea batrina ca sa mai ascult asemenea povesti cu zine si zmeii- zmeilor cinstiti si frumosi ,care nu fura fete de imparat !
zau, lasa-ma ...inseamna ca la cei 45 de ani ai tai, ai trecut prin viata ca rata prin apa, neintelegind ce vezi si auzi ....nu s-a lipit nica' de tine, pacat !

"Habar n-ai tu despre ce vorbesti , eu ti-am zis sa votezi unul cu cativa oameni in spate nu cu tzaspe mii de mafioti , esti cretina de nu-ntelegi diferenta ?"

"Esti tampita peste limita legala !" (1454 )

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 17:25

citatul luat de la Silviu, te reprezinta pe tine mai mult decit pe mine si asta ptr. ca, TOT ce-am spus pe topicul asta s-a dovedit a fi corect si a fost preluat si de el, uitind ca m-a facut timpita ! ceea ce-nseamna ca el a fost si mai timpit decit mine ptr. ca nu si-a dat seama ca am dreptate in momentele respective ....acum urmezi tu sa-ti dai seama ca Nu traim intr-o America IDEALA si "oamenii din spate " care sustin un INDEPENDENT , au si ei pretentiile lor ce trebuiesc rasplatite !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 17:38

ei, acu' sa te vad : il vei sustine la Euro: Parlamentare pe Independentul Mircea Diaconu ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2014, ora 21:20

De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 17:38:49 ei, acu' sa te vad : il vei sustine la Euro: Parlamentare pe Independentul Mircea Diaconu ?

NU ! Pentru ca e sustinut de Felix .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 08:54

mi-am inchipuit , cum altfel? eeeee, daca era sustinut de basel, era altceva, desigur !
dar, apropo de discutia de ieri cu milionul, tin sa te anunt ca, desi e atit de usor de facut un milion de euro- dupa spusele matale - in romanica noastra draga sunt doar 169 de milionari !
acu' , daca stau si ma gindesc la cit de saraci erau romanii in ' 89, aceasta cifra este, totusi, uimitoare....dar daca ma uit la Jaful facut cu intentie , imi par chiar putini !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:18

De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 08:54:52mi-am inchipuit , cum altfel? eeeee, daca era sustinut de basel, era altceva, desigur !
dar, apropo de discutia de ieri cu milionul, tin sa te anunt ca, desi e atit de usor de facut un milion de euro- dupa spusele matale - in romanica noastra draga sunt doar 169 de milionari !
acu' , daca stau si ma gindesc la cit de saraci erau romanii in ' 89, aceasta cifra este, totusi, uimitoare....dar daca ma uit la Jaful facut cu intentie , imi par chiar putini !

Vezi cum nu te dezminti si imi pui in taste fraze pe care nu le-am zis ?
No problem , continua si-ai sa primesti raspunsuri pe masura !
Unde am zis eu cucoana ca trebuie sa fie sustinut de vreun PERSONAJ POLITIC , de vreun PARTID , esti chioara ???

Si unde am zis eu ca e usor sa faci 1 milion ??? Am zis ca E GREU , dar nu imposibil , tu intelegi ceea ce citesti ???
Dealtfel tu erai aia care il vedeai pe orice potential independent , posesor de milioane si implicit vinovat !!!
Ai uitat de unde a inceput discutia , senilo ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:22

De la: _2148_, la data 2014-03-26 16:48:33
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 16:44:40invidie ?zau ?

"Si uite-asa , ne-am indepartat de la subiectul cu INDEPENDENTII , despre care n-ai dumneata de unde sa stii daca sunt posesori de milioane sau nu !!! Iti dai cu presupusul ca ar avea un milion , dar daca n-au ?
Deci , daca va candida un asemenea om , care ar mai fi ghimpele dumitale de data asta ?"

P.S." Esti tampita peste limita legala ! " (1454)

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:30

Faptul ca nu te deranjeaza ca este sustinut de Felix spune tot despre dumneata !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:46

De la: _2148_, la data 2014-03-27 09:18:09
De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 08:54:52mi-am inchipuit , cum altfel? eeeee, daca era sustinut de basel, era altceva, desigur !

Unde am zis eu cucoana ca trebuie sa fie sustinut de vreun PERSONAJ POLITIC , de vreun PARTID , esti chioara ???

Si unde am zis eu ca e usor sa faci 1 milion ??? Am zis ca E GREU , dar nu imposibil , tu intelegi ceea ce citesti ???
Dealtfel tu erai aia care il vedeai pe orice potential independent , posesor de milioane si implicit vinovat !!!

vorbeste frumos, madame !
tu ai spus ca votezi un Independent si ca NU te intereseaza mina de Oameni din spate care-l sustin ....deci, care-i problema ca Diaconu e sustinut de Voiculescu, sa zicem ,desi faptul ca A3 l-a sustinut nu inseamna , Neaparat > Voiculescu ? .....cu alte cuvinte, presupunerile eronate pe care spui ca le fac eu, sunt si la matale-n traista !

si te mai intreb o data : CUM se poate face un milion de euro din munca cinstita ?! da-mi 1 singur exemplu , dar nu-mi spune despre Bill Gates, de ex ....zi-mi d'un roman !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:55

De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 09:46:03
De la: _2148_, la data 2014-03-27 09:18:09

vorbeste frumos, madame !
tu ai spus ca votezi un Independent si ca NU te intereseaza mina de Oameni din spate care-l sustin ....deci, care-i problema ca Diaconu e sustinut de Voiculescu, sa zicem ,desi faptul ca A3 l-a sustinut nu inseamna , Neaparat > Voiculescu ? .....cu alte cuvinte, presupunerile eronate pe care spui ca le fac eu, sunt si la matale-n traista !

si te mai intreb o data : CUM se poate face un milion de euro din munca cinstita ?! da-mi 1 singur exemplu , dar nu-mi spune despre Bill Gates, de ex ....zi-mi d'un roman !

Eroarea este la dumneata in traista !
Aceeasi eroare o faci crezand ca Gadea si Ciutacu sunt independenti fata de Felix .
Este Voiculescu implicat politic ?
Este !
Este Voiculescu un fost securist si turnator ceausist ?
Este !
Atunci cum dracu' ma mai intrebi ce ma deranjeaza ???
Dumneata ai toate tiglele pe casa ?

Dupa mintea dumitale creata , toti aia 169 sunt niste penali ..
Da' pe Voiculescu de ce nu-l incluzi pe lista penalilor ???

Nu am spus ca nu ma intereseaza mana de oameni din spate ! Tocmai ca nu vreau ca astia sa fi avut vreodata legatura cu politica , cu partidele ...pfffff , ce-i atat de greu sa intelegi cateva cuvinte ???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 10:08

mai lasa-ma, mai femeie , ca o dai de toti peretii !
INDEPENDENTUL ala care are ' jde mii de euroi ca sa bage-n campania electorala si nu-i sustinut de nimeni din spate, nici partid, nici fundatie, nici persoana dubioasa, NU EXISTA !
tu poti sa crezi ce vrei , nu ma intereseaza, dar lasa brasoavele ca te ride lumea !

Pagini: << 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: