Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 18:07
De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 16:37:46De la: haakon, la data 2014-03-27 16:15:11ai incercat sa te informezi si apoi sa faci afirmatii elucubrante ? |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 18:45
ai grija la " O" .ul care lipseste....devine fraza neinteligibila !
ba, desteptule, la felul in care gindesti si vorbesti, daca omul ala iese europarlamentar , cine crezi tu ca va urla ca nebunul ca suntem indoctrinati ?....ca soiosii ordinari care ne spala creierii....dragalasenii d'astea d'ale tale !? asa ca eu, ti-am luat-o-nnainte si ti-am dat o palma cu piciorul ! te oftici ? bine !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:15
talambo, repet intrebarile , idi/////to !
cine dreaqu ti-a propus sa-l votezi pe Costea Pete . eu!? ti-am nominalizat eu vreun candidat intependent, prostancoligofreno ? i-ai dat-o lu' ma-ta, cre/tino! |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:21
aha, te oftici !
ma bucur !
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:42
asa crezi tu, crestino ? numai o nulitate expirata ca tine poate sa creada ca m-as oftica, oligofereno ! hai, mars in mahalaua ta, colhoznico ! |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:51
senilo, ti-ai uitat puplia female/male on line sau vrei sa-l trimiti sa-ti sustina tampeniile si sa-ti copleteze injuriile pe care ai uitat sa le postezi ?
ti-ai dreaqu de farisei ipocriti !
|
|
Postat pe: 30 Martie 2014, ora 17:13
asa- asa ! tine-o asa !
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 09:22
De la: Subredul, la data 2008-10-17 23:18:23Lascivo, m-a lovit nostalgia si am reluat la citit niste postari ....Silviule, maica , m-am linistit : chestia cu "Esti mai proasta decit prevede legea " e un tic verbal al tau si-l folosesti ca argument, ca tot omul care n-are ce spune ! buna dimineata....ca uitai sa spui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 13:52
BASSS!!!!!!!!!!!!!!!,ESTE RATAT POLITIC CONTRA NATIUNII ROMANE ! ! !,EL,ESTE
SLUGA ALTEI NATIUNI !.TREBUIE CA SA SE DUCA LA GRADINARIT(VISUL LUI PERVERS HITRU -DE MANIPULARE!.-OM DE NIMIC,AGATAT DE UN RAHAT,CARUIA NU I SE POTRIVESTE CU TOATA MANIPULAREA LUI POLITICA,UNII ZIC EXCROC DE DREAPTA POLITIC,PERVERS CONTRA NATIUNII ROMANE,DAR ,TREBUIE CA SA NE LASE SI CA SA VEDEM CE PROFIT ARE DIN ACEASTA MANIPULATIE NEONESTA CONTRA POPORULUI ROMAN ?!.
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 16:13
GUVERNUL ROMNIEI ORDONAN DE URGEN pentru completarea articolului 176 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificrile i completrile ulterioare Avnd n vedere faptul c sectorul transporturilor de bunuri poate influena pe orizontal evoluia preurilor n ntreaga economie naional, precum i necesitatea meninerii competitivitii la nivel internaional a transportului de cltori, pentru a prentmpina posibilele efecte negative ale creterii nivelului de accize pentru motorin cu 70 euro/1000 litri ncepnd cu data de 1 aprilie 2014 pentru sectorul transporturilor de mrfuri i de persoane, se prevede acordarea unui nivel de accize difereniat cu 40 de euro/1.000 litri cu parcurgerea procedurilor specifice n domeniul ajutorului de stat, n considerarea faptului c aceast msur este compatibil cu prevederile art. 7 din Directiva 2003/96/CE privind restructurarea cadrului comunitar de impozitare a produselor energetice și a electricitții, lund n considerare faptul c aceast situaie aduce atingere interesului public general i constituie un motiv de urgen deosebit i extraordinar, a crui reglementare nu poate fi amnat, n temeiul art. 115 alin. (4) din Constituia Romniei, republicat, Guvernul Romniei adopt prezenta ordonan de urgen. Art. I. Dup alineatul (5) al articolului 176, se introduc dou noi alineate, alin. (6) i (7), cu urmtorul cuprins: (6) Este supus unui nivel de accize difereniat stabilit prin diminuarea cu 40 de euro/1.000 litri, respectiv cu 47,34 euro/ton, a nivelului standard prevzut pentru motorin n anexa nr. 1 care face parte integrant din prezentul titlu, motorina utilizat drept carburant pentru motor n urmtoarele scopuri: a) transport rutier de mrfuri n cont propriu sau pentru alte persoane, cu autovehicule sau ansambluri de vehicule articulate destinate exclusiv transportului rutier de mrfuri i cu o greutate brut autorizat de cel puin 7,5 tone; b) transportul de cltori, regulat sau ocazional, exclusiv transportul public de cltori, cu un autovehicul din categoria M2 sau M3, definit n Directiva 70/156/CEE a Consiliului din 6 februarie 1970 privind armonizarea legislațiilor statelor membre referitoare la omologarea autovehiculelor și a remorcilor acestora (7) Reducerea ratei de impozitare a accizei prevzut la alin.(6) se realizeaz prin restituirea sumelor reprezentnd diferena dintre nivelul standard de accize i nivelul de accize difereniat prevzut la alin.(6), ctre operatorii economici liceniai n Uniunea European. Condiiile, procedura i termenele de restituire se stabilesc prin hotrre a Guvernului. Art. II - Msurile instituite conform prevederilor art. I se acord cu parcurgerea procedurilor specifice n domeniul ajutorului de stat, pentru motorina achiziionat dup data intrrii n vigoare a prezentei ordonane. Art. III - Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicat n Monitorul Oficial al Romniei, Partea I, nr. 927 din 23 decembrie 2003, cu modificrile i completrile ulterioare, precum i cu cele aduse prin prezenta ordonan de urgen, se va republica n Monitorul Oficial al Romniei, Partea I, dup aprobarea prin lege a prezentei ordonane de urgen, dndu-se textelor o nou numerotare. PRIM MINISTRU VICTOR - VIOREL PONTA Contrasemneaz: Ministrul finanelor publice IOANA-MARIA PETRESCU www.mfinante.ro/transparent.html?method=transparenta&pagina=acas... Cine are *oaie are, cine n-are, are nare si stranuta-n buzunare achitand taxa de 7 eurocenti pe litrul de carburanti pinocchiolui cel mare! Buey uslamistilor, ciocul mic si joc pe poante, platiti taxa de 7 eurocenti pe litrul de carburanti, (carburanti mai scumpi decat cei din germania) poante guvernamentale ati votat, acum, asta-i poanta cand votezi cu Tonta ca toanta ! Haaaaaaaaai la bicicleteeeee, trotineteeeee, haaaaaaai la role, pantofiori, sandalute si ghetute, tenisi, gumari si sosooooooni, iar pe cei mai sarmanuti, saraciti si cam tristuti, luati plachiuri si pingeleeee s-aveti cu ce pasii mai neneeee !
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 16:25
atunci cand pe o anumita tema sau subiect dezbatut , indferent ce argument, contraargument, justificare, motivare sau explicatie sunt inutile celei/celui careia/caruia i le prezinti, concluzia nu poate fi decat una: persoana respectiva este "mai proasta/prost decat prevede legea"!
iar atunci cand prostia persoanei respective este grefata pe o nesimtire absoluta si ipocrizie infinita, poti afirma despre persoana respectiva, fara sa gresesti, ca: .......
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 17:21
MORTZISORII mamicutelor voastre la toti cei care ati votat USL.
PROSTII
|
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 17:29
si-n contra- partida, aceeasi urare celor ce base, base, base....
ca daca nu era el, nici USL nu era ! ....cauza si efect, deh !
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 18:27
Declarația de pres a președintelui Romniei, domnul Traian Bsescu
(31 martie 2014) ................ A vrea s fac precizarea c nu exist niciun document ntre Guvernul Romniei i Fondul Monetar Internațional prin care Romnia s fie obligat s introduc acciza la combustibil. Putei cuta n monitoare oficiale, n mandate semnate de mine, nu vei gsi aa ceva. Deci scuza pe care o spune, ne-a obligat FMI, este o minciun n stilul propriu, cum nu exist n documentele semnate sau aprobate cu FMI electorata, despre care vd c nu mai vorbete mare lucru acum, probabil c a nceput s-i dea seama ce enormitate economic era. ns, venind la creterea preului la combustibil, neleg c domnul Victor-Viorel Ponta mi reproeaz c nu i-am scris i premierului Emil Boc. Nu i-am scris, recunosc, i poate e bine s tie i motivele din care am fcut-o. n primul rnd, pentru c Romnia are un tratat de aderare la Uniunea European i n acest tratat, pe care oricare din dumneavoastr l poate gsi pe site-ul UE, dac nu vi-l d cumva Ponta, dac l-a pierdut ca pe contractul cu Bechtel, n care s-ar fi vzut mizeria acelui contract semnat n timpul n care dnsul era eful Corpului de control al prim-ministrului Adrian Nstase, dar mcar tratatele prin care Romnia a aderat la Uniunea European eti obligat s le tii ca prim-ministru. i iat explicaia creterii preului la combustibil i de ce eu nu i-am scris premierului Emil Boc: la pagina 156 din Tratatul de Aderare se gsete un punct, 4a, care spune c Romnia va introduce acciza de 359 de euro la mia de litri de benzin pn la 1 ianuarie 2011. Acelai tratat spune c Romnia trebuie s introduc o acciz de 330 de euro la fiecare mie de litri de motorin pn la 1 ianuarie 2013. Deci Romnia i-a respectat angajamentul din Tratatul de aderare, aa cum el a fost negociat cnd Victor Ponta era eful Corpului de control al prim-ministrului. Pentru c negocierea Tratatului de aderare s-a ncheiat n 2004. Eu nu reproez aceast negociere, ci doar vreau s subliniez c nu e bine s mini n spaiul public, mai ales cnd eti prim-ministru. Nu se poate guverna numai cu minciun. Deci Romnia a avut obligaii, prin Tratatul de aderare, s creasc ntr-o anumit caden preul, acciza, ceea ce a implicat creterea preului. Ca s nu mai folosesc acciz, i spun tax. Este o tax pe combustibil pe care Romnia a fost obligat, prin Tratatul de aderare, s o introduc. Mai mult dect att, nu puteam s-l cert pe Emil Boc pentru faptul c n perioada crizei, n mod paradoxal, din cauza scderii masive a produciei n rile OPEC, preul barilului de iei a crescut, cum a crescut i preul de Bursa de la Londra al miei de litri de benzin sau de motorin. Astea s-au ntmplat n acea perioad. Vreau s subliniez nc o dat i pentru Victor Viorel c eu mi asum parteneriatul cu Guvernul Emil Boc, mi asum i cele bune, mi asum i cele rele. tiu c s-au ntmplat lucruri rele populaiei n mandatul lui Emil Boc i acelea au fost soluiile pentru ca Romnia s nu mai fie i astzi n criz. A trebuit s ne reducem masiv cheltuielile. Nu aveam bani de salarii, nu aveam bani de pensii. i a trebuit s gsim soluii. Singura soluie din timpul Guvernului Boc, din timpul crizei, pe care o resping - i am fcut-o i atunci public - a fost creterea TVA-ului. Nu sunt un adept al creterii taxelor, mai ales n timp de criz. Dar s-a preferat n coaliie aceast soluie. n rest, sunt solidar cu toate msurile pe care Guvernul Boc le-a luat n timpul crizei economice pentru a salva ara sau a o menine n echilibre macroeconomice sau pentru a o readuce n echilibrele macroeconomice necesare pentru ca astzi s avem cretere economic. O spun nc o dat, ar fi fost dramatic dac prim-ministru al Romniei ar fi fost Victor Viorel, susinut i de Crinu, prin Parlament. Demagogia nu i-ar fi lsat s-i asume msurile de trecere rapid a Romniei prin criz i prin dezechilibrele macroeconomice. Venind acum la acciza pe care prim-ministrul se cramponeaz s-o introduc: ea este o suferin inutil pentru economie i pentru populaie. Obligaiile pe care le aveam prin Tratat de a crete acciza ni le-am ndeplinit, iar msura pe care o ia Victor-Viorel Ponta este o msur abuziv mpotriva economiei i a populaiei. Nu are nevoie de aceti bani. Poate evita adugarea a 42 de bani la fiecare litru de benzin i la fiecare litru de motorin, prin reducerea cheltuielilor acolo unde ele nu sunt necesare sau acolo unde a prevzut cheltuieli mai mari dect trebuie n bugetul de stat. Practic, miza lui Victor-Viorel Ponta prin aceast tax suplimentar de 42 de bani la fiecare litru de benzin i motorin este s-i creeze resurse pentru a alimenta baronii locali n vederea campaniilor din acest an, n mod deosebit a campaniei prezideniale. Sursele pe care Guvernul le are n bugetul de stat le-am mai spus i le repet: excesul de finanare de la ministerul domnului Dragnea, de la Ministerul Dezvoltrii Regionale. Acolo are bani alocai pe care-i poate reduce. Discutm despre 1,8 miliarde. Poate s ia fr grij 1,2-1,5 miliarde din bugetul domnului Dragnea, care a crescut exponenial n acest an numai pentru a alimenta baronimea. Are un excedent de circa 600 de milioane de lei la rubrica ce vizeaz serviciul datoriei externe, poate s ia de acolo linitit 500-600 de milioane; are excedente i la asisten social n mod cert i n multe alte locuri. Aici v-am dat unde sunt sumele mari, la Dragnea i la serviciul datoriei. Dar de peste tot se poate aduna pn la concurena sumei de 1,8 miliarde ct se preconizeaz s ncaseze pe ultimele trei trimestre. De aceea, cred c e i un act de sadism, vrea s-i arate puterea de prim-ministru. Nu neleg exact ce-l mn, dincolo de faptul c baronii au pus piciorul n prag i i-au spus: Frate Viorele, ori ne dai banul, ori la alegeri praf i pulbere se alege, c nu vom scoate oameni la vot. n ultima ieire public, a mai lansat i nelegerea pe care a fcut-o cu transportatorii. Este un lucru complicat. Am aflat c Victor-Viorel spune c vor lua banii napoi cei care vor alimenta cinstit. Victor-Viorel, i spun de pe acuma, o s primeasc finanele camioane de facturi pentru maini care n-au alimentat niciodat i vei da napoi echivalentul a 4 ceni, ceea ce va fi o lovitur pentru bugetul de stat. Sunt convins c imaginaia romnilor va funciona i, la fel cum au fost perioade i mai sunt i acum cnd se fceau restituiri de TVA nejustificate pentru exporturi fictive, la fel va afla domnul Victor-Viorel cum e s consumi mult mai mult motorin dect n mod real s-a consumat. Dup scripte va iei c s-a consumat mult mai mult motorin, va fi o competiie, cine produce bonuri de alimentare, i, sigur, pentru c tot avem instituiile de control politizate, unii vor fi prini, alii vor fi tolerai. Deci, se introduce n sistemul fiscal romnesc o perturbare care va duce la costuri foarte ridicate. n plus, costuri de administrare: vor fi costuri de administrare foarte mari. Vor trebui s gseasc funcionari care s se uite de diminea pn seara n bonurile de alimentare. M ntreb cum vor scoate, cnd conductorul auto va cumpra i covrigi din staia de alimentare. C acolo pui i covrigi, i ciocolat i nu tiu ce, i intr i combustibilul. Va fi o munc titanic, n care foarte muli oameni vor plti nevinovai cnd va veni controlul n urma lor. Ori din erori, ori din... Dar se creeaz o ni de evaziune i de ncasare de venituri nejustificate foarte mare. Sigur, nu o s i acuzi pe marii transportatori, care sunt serioi, c nu au cum s aib alt tip de comportament. Dar vor fi foarte muli care vor face un sport din restituirea accizei de 4 euroceni pe seama Ministerului de Finane. Administrarea este un cost foarte ridicat, iar relaia cu toi furnizorii de combustibil privai romni, strini, va fi extrem de dificil, pentru c vor trebui confruntate cantitile raportate de cei care vnd combustibil cu ceea ce primete Ministerul de Finane ca bonuri spre rambursarea a 4 euroceni. Deci cred c bgm aparatul administrativ romnesc ntr-o situaie creia nu i va face fa. Nu neaprat pentru c nu vrea, dar va fi foarte greu de gestionat un asemenea proces. Sunt ri n care un astfel de proces exist, dar el a fost, cu siguran, pregtit cu mult timp nainte. Ceea ce Victor Viorel preconizeaz, c se face rambursarea o dat la trei luni, o dat pe trimestru, gndindu-se c n trei luni va pune la punct un astfel de sistem, este o eroare. Nu va putea fi pus la punct. i atunci are dou alternative. Ori s i pcleasc pe transportatori c le va rambursa 4 euroceni, ori s nu i pcleasc, dar sistemul s nu funcioneze ....................... www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=14926&_PRID=lazi copy/paste pinocchio, K.O. ! buey, nu-l simpatizez pe "base" si nici n-am fost de acord cu "reforma" financiar-economica pe care a implementat-o impreuna cu e. boc, in timpul crizei financiare pe care romania a importat-o pur si simplu, insa ponticul este de-o prostie si nesimtire rar intalnita, un asemenea exponat "uman" nici in cosul de gunoi nu-i bun, risti sa blochezi fluxul de triere, incinerare, reciclare si reutilizare a resturilor guvernamentale care pretind ca va reprezinta si administreaza interesele, buey rumanilor !
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 18:39
buey, informati-o p'aia "mai proasta decat prevede legea," ca basescu nu a participat la alegerile legislative la data de 9 decembrie 2012, cauza nu exista, insa efectele unei gandiri prostesi in masa, prin care usl-ul a obtinut 66,26% reprezentare parlamentara, se datoreaza acele majoritati romanesti needucata, naiva, ignoranta si superstitioasa.
ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Deputati_2012.png
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 19:41
domnule, daca dta esti INCAPABIL sa analizezi evenimentele ca fiind parti ale unui puzzle cu un tablou final, nu-i vina mea si nici nu te-am facut , din aceasta cauza, prost, timpit, deraiat sau hodorog coclit, chiar daca te pretinzi a fi un supercognitiv !
dar, de ce oare or fi sustinut Liberalii in turul 2 pe Geoana, aud ? dar, oare de ce s-a ajuns la o alianta intre PSD si PNL si ca majoritari in Parlament, l-au propus pe K. Iohannis . premier ? oare nu cumva toti pasii astia au condus, inevitabil, la creearea USL .ului si ASTA e Efectul cauzei ca Basescu a Refuzat numirea lui pe motiv ca alianta nu era inregistrata ca atare, cu acte ?! asadar, mai analizeaza si lasa-i pe altii mai inteligenti sa dea calificative, desi aici nu este cazul....e un site de larga circulatie a ideilor de toate felurile, de la oricine doreste sa-si spuna parereasi tu esti un O Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 23:08
fuey asta"mai proasta decat prevede legea" nu esti in stare sa-ti dai seama cat de tampe sunt analogiile pe care le baigui in acel text si cat de stupide sunt acele intrebari pe care le adresezi siprin care incerci sa nu iti asumi responsabilitatea acelui vot prostesc pe care l-ai oferit usl-ului?
pai bine fuey asta"mai proasta decat preede legea",daca basescu a refuzat desemnarea lui Klaus Johannis premier atunci cand usl-ul nu era o alianta politica inregistrata juridic, poti sa-mi oferi un raspuns ratioal,logic,coerent si concis , care au fost motivele pentru care alianta usl, dupa obtinerea acelui scor electoral si insusirii functiei de prim ministru de catre ponta, in pragul remanierii guvernamentale nr.3, primul ministru ponta a refuzat numirea aceluiasi Klaus Johannis in functia de vice prim ministru si a exclus din guvern si coalitia usl, pnl-ul !? mmmmmm !? ai grija, -eu avertizez prostiinesimtiti deoarece nu doresc sa ajunga pe la urgenta cu vreo plaga craniana cauzatoare de moartea naroadei,- nu cumva sa te trezesti ca-ti pica-n cap acel tablou impresionist cu cele 35 de noi taxe si impozite care contine si proaspata trasatura de penel reprezentand acciza de 7 eurocenti pe litrul de carburanti pe care l-a pictat maestru prim ministru psd-isto-usd-ist ponta, stultusozavragioaiconesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2014, ora 11:25
De la: haakon, la data 2014-03-31 16:13:06 Cum ? N-ai aflat de la premier ca Romania avea cel mai scazut pret din UE la carburant ? Acum cica ne-a propulsat pe locu' 9 . Fraier ! Trebuia sa fi facut pretul direct 50 Euro sa fim pe locul 1 !!! Prilej pentru toate babele sa se mandreasca cu un asemenea patrihot ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2014, ora 15:17
cind va vad ce destepti va dati , dar tot cu oistea-n gard o dati, ma apuca asaaa, o lingoare
dar de ce Credeti voi ca am Spus ca m-au pierdut de musteriu , nu ptr. ca , desi au avut toate atuurile-n mina, le-au ratat pe toate ? si, nu te mai intreba ca narodul de ce Ponta nu l-a vrut pe Iohannis, ca doar orb sa fi si sa nu intelegi ca prin desemnarea lui, PNL .ul se-ntarea, exact ce nu-si dorea PSD. ul ? si ca, acesta, odata vazut cu sacii-n caruta, nu avea nici-un gind cu C. Antonescu - presedinte ?! ce-i asa de greu de inteles ? treaba este ca, nici C. Antonescu nu s-a dovedit- cel putin din pct. meu de vedere - omul potrivit ! ca atare , eu am revenit in pozitia Cetateanului turmentat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2014, ora 15:55
De la: _2148_, la data 2014-04-01 11:25:38De la: haakon, la data 2014-03-31 16:13:06 retail price, in ordine alfabetica: www.energy.eu/fuelprices/ si un grafic ro. logec.ro/wp-content/uploads/2014/03/Pretul-motorinei1.jpg iar daca raportati comparativ salariul mediu din ro cu salariile medii din celelalte state est eurpene la preturile carburantilor, surprizele vor fi pe masura ! ce sa mai, pinocchio va pune pielea calcaielor la teste de anduranta si economia pe butuci, sa vedeti preturi, de la cele din agricultura si pana la cele din suermarket.
|
Postat pe: 1 Aprilie 2014, ora 16:02
turmentata ai fost o viata intreaga, cu toate ca ai incercat sa ne aburesti cu tot felul de fite ideogice contrafacute, cu cat ai fi tu de monarhista si liberala pe deasupra, insa ai reusit cu brio sa-ti dai inca o data in petice cu monarhia votand numai presedinti neocomunisti si pe fata cu carmazul marxist-leninist sustinand aripa radical-criptocomunista din fsn si pana la psd.
si uite-asa, ai mai pierdut o buna ocazie de a tacea, pentru a nu te face singura de rasul curcilor turmentate sau oligofrene, cel putin eu, te compatimesc, deoarece "esti mai proasta decat prevede lega" si nu exista nici o sansa sa-ti dai seama de prostia in care te zbati. !
|
Postat pe: 1 Aprilie 2014, ora 16:38
auzi tu, stii care-i poanta : ca Nu dau 2 bani pe parerea ta de capiu la cap !....
dar, asa ca chestie : poti sa-mi spui cind a fost facut un referendum pe tema formei de Stat a Ro cu cele trei variante : Monarhie Rep. Constitutionala Rep. Parlamentara ? i s-a pus vreodata acestui popor , in mod EXPLICIT , intrebarea despre Monarhie, ca sa ma acuzi de prostiile care le spui ? si-n fond, care-i problema ta , ca nu inteleg ce vrei de la mine ? tu nu te-ntelegi cu tine insuti....cum ai putea sa te intelegi cu mine ?
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Aprilie 2014, ora 17:20
OMUL -BASSS!,
SI-A PLEDAT CAUZA LA N.A.T.O.,DEZGOLIT,SI APOI IN PIJAMA PARASITI DE PRIETENI !.JALNIC,SFARSIT DE PRESEDENTIE CONFUZA,SI POATE CONTA INTERESELOR ROMANIILOR DE DEZVOLTARE GEO-STRATEGICA,IN ARMONIE CU VECINII,PE CARE NU-I CUMPERI,CI I-I AI DIN MOSI IN STRAMOSI !."JALNIC PERSONAJ POLITICO-ISTORIC,SI FARA A FI CU DISCERNAMANT ISTORIC IN AMICITIE GEO-STRATEGICA CU VECINII-CI A FI ACID(AGRESIV ).-T-I SE APLEACA,VISA MENTALITATE SADICA (CE O CASTIGA ACEST OMULET-SLUGA ,INGUST LA GANDIRE ,DIN TOATA ACEASTA AFACEREA PERVERSA ?!. !.
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 10:00
II INVIT PE TOTI CEI CARAE AU VOTAT USL SA-I PUPE PE BASISTI IN ........ ..........PENTRU FIECARE LITRU DE MOTORINA PE CARE IL VOR ALIMENTA .........
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 10:05
De la: gabigabi2, la data 2014-04-01 16:38:07auzi tu, stii care-i poanta : ca Nu dau 2 bani pe parerea ta de capiu la cap !.... CINE ESTI? O RAMOLITA CU UN CREIER SPALAT INCA DIN TINERETEA TA REVOLUTIONAR-STALINISTA. O PROASTA CU DIPLOMA, INBECILA, CRETINA,ETC VIITORUL TARII SUNT TINERII NU BOSOROGII....AI INTELES IDIOATO? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 13:47
madam plumbuita de la min. muncii preconiza majorarea pensiilor din sumele incasate pe acciza de 7eurocenti/litrul de carburanti, iar ministrul de finante nu stria cu ce va finanta deficitul fondului de pensii, vreo 2,5 mld. euro.
ministrul sova afirma ca sumele incasate din taxa pe carburanti vor finanta constructia de autostrazi, iar victor viorel pompa si-a contrazis ministrul afirmand ca sumele incasate din taxa pe carburanti "vor intra in bugetul mare" presedintele romaniei declara ca va adresa o scrisoare prin care va cere parlamentului sa respinga acciza de 7 eurocenti / litrul de carburanti, iar presedintele camerei deputatilor afirma ca taxa a fost discutata cu IMF, insa presedintele romaniei este in campanie electorala si face jocuri politice. daca acesti psd-isti nu sunt sanatosi la cap, incompetenti, sau pur si simplu niste hoti din banul public, care isi acopera fraudeleprin propiile normative fiscale pe care le impun populatiei si economiei, iar cetateanul roman doarme in bocanci, atunci totul este un balamuc haotic in care orice este posibil. intr-un stat de drept civilizat asemenea personaje politice stangiste ar fi demise si pe loc arestate, anchetate, trimise in judecata si condamnate pentru abuz in serviciu, incompetenta si rea vointa in detrimentul intereselor economiei si a cetateanului. rambursarea celor 4 eurocenti / litrul de carburant negociata cu transportatorii este o masura economica discriminatorie si o sfidare la dresa cetatenilor romani. buey, treziti-va si trimiteti pe pinocchio in cartile de povesti, un plagiator dovedit care incaseaza sporuri salariale de pe urma dobandirii unui doctorat fraudulos, nu are ce cauta in functia de prim ministru al unui stat. in loc de concluzie: angela merkel a refuzat titlul de doctor honoris causa oferit de universitatea politehnica din bucuresti, iar diplomele de bac si licentele dobandite dupa anul 2001de absolventii romani, nu sunt recunoscute(pregatiti-va sa va echivalati studiile cei care...)in occidentul european tocmai datorita scandalurilor din invatamantul romanesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 15:25
De la: 9am_2878, la data 2014-04-02 10:05:37De la: gabigabi2, la data 2014-04-01 16:38:07auzi tu, stii care-i poanta : ca Nu dau 2 bani pe parerea ta de capiu la cap !.... Isterica ti-a fost de la bun inceput interventia pe forumul asta si vad ca nu ti-a trecut deloc....ba, dimpotriva : te alimentezi / ambalezi din tine insuti de parc' ai bea gaz P.S. am intrebat eu cumva, vreundeva, pe careva, Cine sunt ? timpuleeee care esti tu timp , EU stiu exact cine sunt ...tu nu stiu cum stai ! intrebarea catre Hakon a fost CE vrea de la mine ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 17:39
De la: haakon, la data 2014-03-27 11:44:59 "Biroul Electoral Central a respins, miercuri, candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, a declarat purttorul de cuvnt al BEC, Marian Muhule." mdfax De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 12:32:36dar, revenind la Diaconu, imi aduc aminte ca a intrebat Parlamentul daca exista vreo incompatibilitate intre functia lui de director de teatru si cea de senator?....si madam Abramburica a intrebat si li s-a spus amindorura ca NU !: Q.E.D. "mai proasta decat prevede legea"
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 18:09
nici 2 bani nu fac insultele tale, stii, da ? si asta ptr. ca sunt gratuite, in schimb, mitocaniile si insultele tale , ies ca paduchele-n frunte, din fiecare postare a ta si SE VAD , se inteleg si esti catalogat dupa ceea ce scrii !
sti cum se spune : omul e stilul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 19:40
exemplifcarile, argumentele si explicatiile iti sunt inutile, iar adevarul te insulta !
pai, orice om normal la cap posesorul unei doze de minim bun simt, educat si instruit corespunzator , dotat cu simtul realitatii si capacitatea cognitiva de a analiza, discerne si concluziona in deplina cunostinta de cauza, aflata intr-o asemenea situatie, ar incerca sa-si analizeze comparativ si reevalueze atat mentalitatea, cunostintele pe care le-a dobandit, atitudinea, cat si comportamentul. cu alte cuvintre si pe intelesul tau: "atunci cand mai multe persoane iti spun ca esti beata, turmentata, sau "mai proasta decat prevede legea" ar fi bine sa-ti ocupi locul social pe care il meriti si sa incetezi a mai zguduii tastatura pentru a vehicula -IRESPONSABIL- numai imbecilitatile pe care le-ai dobandit ciulind urechea si zgaindu-ti retinele la fabulosul gadea sau orice alt extraordinar spalator de creiere de la tv. mamaie, esti coplet in out, inactiva dtpdv si complet rupta de realitatile politico-financiar- economice si sociale interne sau internationale ale prezentului, asa ca, revezi paragrafele de mai sus !
|
|
|

SLUGA ALTEI NATIUNI !.TREBUIE CA SA SE DUCA LA GRADINARIT(VISUL LUI PERVERS HITRU -DE MANIPULARE!.-OM DE NIMIC,AGATAT DE UN RAHAT,CARUIA NU I SE POTRIVESTE CU TOATA MANIPULAREA LUI POLITICA,UNII ZIC EXCROC DE DREAPTA POLITIC,PERVERS CONTRA NATIUNII ROMANE,DAR ,TREBUIE CA SA NE LASE SI CA SA VEDEM CE PROFIT ARE DIN ACEASTA MANIPULATIE NEONESTA CONTRA POPORULUI ROMAN ?!.