Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 8 Aprilie 2014, ora 23:57
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ 8 aprilie 2014
Nr. 420VIII/3 COMUNICAT La solicitarea reprezentanților mass media, în completarea informațiilor privind perchezițiile desfășurate în locații din municipiile Constanța, București și jud. Dâmbovița (detalii în comunicatele nr. 414 din 8 aprilie 2014), Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combaterea infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, a inculpaților: - MAZĂRE RADU ȘTEFAN, primar al mun. Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită; - MORGENSTERN AVRAHAM, reprezentant al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită; Din ordonanțele de reținere, întocmite de procurori a rezultat că există date și indicii temeinice potrivit cărora: La începutul anului 2011, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, în calitate de primar al Municipiului Constanța, a lansat Programul de construire locuințe modulare grupate in Campusul Social HENRI COANDA, aprobat prin hotărâre a Consiliului Local al Mun. Constanța. Pe fondul demarării acestui proiect, inculpatul Morgenstern Avraham, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, a dorit să își asigure câștigarea licitației, ce urma a fi organizată. Astfel, în cursul anului 2011, i-a remis primarului municipiului Constanța, Mazăre Radu Ștefan, suma totală de 175.000 de euro, pentru ca acesta să-i faciliteze câștigarea licitației, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social, în valoare de 40.964.030 lei fără TVA (circa 10 milioane de euro). Banii, primiți în mai multe tranșe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi aparținând unor societăți off shore, conturi deschise la bănci din străinătate, în jurisdicții cunoscute pentru condițiile restrictive privind cooperarea judiciară internațională în materie penală. În schimbul acestor sume de bani, inculpatul Mazăre Radu a efectuat o serie de demersuri ce intrau în sarcina atribuțiilor sale de serviciu (ex. inițierea unor hotărâri de consiliu local, prin care au fost aprobate diverse etape ale procedurii de achiziție sau prin care a fost favorizată societatea comercială reprezentată de inculpatul Morgenstern Avraham). Unele dintre cele mai importante demersuri efectuate de inculpatul Mazăre Radu Ștefan, în favoarea firmei respective, au fost cele, prin care, la solicitarea inculpatului Morgenstern Avraham, a fost aprobată creșterea valorii contractului de achiziție cu suma de 3.722.910 lei fără TVA circa 900.000 de euro, în urma unei hotărâri a consiliului local, inițiată de primarul Mazăre Radu Ștefan. Inculpaților li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentați Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru emiterea mandatului de arestare preventivă pe 29 de zile. În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE FELICITARI DNA !
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 07:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Mare lepra esti nene Florine ... Despre asta e vorba in povestea cu Mazare ? Nu l-au citat ? De unde stii ? Io cred ca l-au citat, dar el, ca si tembelul celalalt de Constantinescu, a decis ca DNA sau orice procuror nu e de bagat in seama ... ca e deasupra legii ... ca nu se aplica lui ce e valabil pentru toti ceilalti ... Ce nu inteleg, ca si in cazul altor persoane care posteaza pe aici, cum de exista cretini atat de mari precum ai onoarea sa fi dumneata, incat sa creada ca procurorii fac abuzuri in cazul unor personaje evident corupte pana-n maduva oaselor ca acest pacalici pe nume Radu Mazare ? Adica ... inteleg ... Postezi aceleasi idiotenii de ani de zile cu aerul ca spui ceva inteligent ... Nu spui, ca si Gabi, faci parte din categoria celor care nu sunt manati decat de o ura viscerala ... Electoratul de baza al PSD si PC. As zice ca si al lui Adolf Hitler. Cu oameni de teapa voastra a fost posibil ce s-a intamplat in Germania nazista ... lor li s-a adresat Hitler .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 07:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Mare lepra esti nene Florine ... Despre asta e vorba in povestea cu Mazare ? Nu l-au citat ? De unde stii ? Io cred ca l-au citat, dar el, ca si tembelul celalalt de Constantinescu, a decis ca DNA sau orice procuror nu e de bagat in seama ... ca e deasupra legii ... ca nu se aplica lui ce e valabil pentru toti ceilalti ... Ce nu inteleg, ca si in cazul altor persoane care posteaza pe aici, cum de exista cretini atat de mari precum ai onoarea sa fi dumneata, incat sa creada ca procurorii fac abuzuri in cazul unor personaje evident corupte pana-n maduva oaselor ca acest pacalici pe nume Radu Mazare ? Adica ... inteleg ... Postezi aceleasi idiotenii de ani de zile cu aerul ca spui ceva inteligent ... Nu spui, ca si Gabi, faci parte din categoria celor care nu sunt manati decat de o ura viscerala ... Electoratul de baza al PSD si PC. As zice ca si al lui Adolf Hitler. Cu oameni de teapa voastra a fost posibil ce s-a intamplat in Germania nazista ... lor li s-a adresat Hitler .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 07:47
Oameni ca Mazare, Duicu, Antonescu, Ponta, ziaristi specializati in Huo Basescu, au facut cariera doar injurandu-l pe Basescu.
Niciodata nu au avut vre-o idee, vre-un plan de construit ceva, nimic alceva decat jos Basescu. Si furat. Adica, in judetul sau localitatea asta nu se misca nimic daca nu mi se da mie spaga pentru orice ! Asta a fost lozinca lor si asta au facut ... Timp in care urlau despre Basescu, gemeau de mila saracilor, iar urlau despre regimul Basescu si se straduiau sa-l intipareasca in capul prostilor carora li se adresau ca similar cu regimul Ceausescu ... Si iar spaguiau, iar furau, iar faceau parte din toate consiliile de administratie posibile ... incasau bani din orice legal si ilegal .... Daca se intampla sa pice unul dintre ai lor, imediat ieseau si incepeau placa cu regimul Basescu si procurorii Basisti .... se solidarizau cu hotii prinsi ... Daca n-am fi fost introdusi in UE, ne faceu praf si pulbere nenorocitii astia ai lui Ponta.... Am impresia ca se va termina relativ repede si cu Ponta. Au aparut marturii conforma carora Duicu a traficat influenta in biroul premierului. Stroie sau altcineva care a fost de fata a vorbit. Vor vorbi toti dupa ce vor fi convinsi ca e mai bine pentru tara sa scapam de Ponta, cel mai mincinos premier din toate timpurile si cel mai nesimtit posibil ... Iar Ponta, ca si mentorul sau, va poposi direct acolo unde-i este locul: la Puscarie ! Ponta la puscarie ! Acolo este locul acestui idiot care imi face mie rau si intregii tari ! Astept sa-i vina randul lui Dragnea, alta nulitate cu gura mare, alt hot si impertinent notoriu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 10:54
De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 07:23:51De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. tati....e o cinste si-o onoare sa fiu catalogat astfel de talica...asadar nu ma pot supara pe unul care da si-njura in tot ce misca impotriva regimului ,,de trista amintire'' [in curand asa va fii]....a lui base palos stramb si privire piezisa....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 11:40
AM AVUT IMPRESIA CA ACEL CAR CU HOTI, IDIOTI, CRETINI, IPOCRITI, MINCINOSI SI PROSTI A FOST RASTURNAT LA CARACAL.
M-AM INSELAT AMARNIC....RECUNOSC... EL A FOST BASCULAT IN CURTEA PSD............
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 12:15
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-09 10:54:54De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 07:23:51De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Asta viseaza cei ca matale, bre ... Ponta va poposi la puscarie. E doar o chestiune de timp. Au inceput, cu chiu cu vai, unii procurori si judecatori sa-si faca treaba. Le-a luat cam mult, 20 de ani, dar e bine. Matale simpatizezi cu panaramele astea pentru ca, cel mai probabil, esti de teapa lor, tot un hot, un corupt ... Altminteri e si mai grav, o faci din prostie pura ... Dar, daca te incalzeste cu ceva, mai sunt multi ca dumneata. Cam 70% din cei care se prezinta la vot. PS, nu-i mai da cu "regimul Basescu" ca nu tine vrajeala. Regimul Ponta e criminal. Ala pe care-l sustii matale si cei ca matale, bre ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 13:33
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:33:47De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. 'ai nu zau !? Raducu saracu' e victima colaterala ,n'asa ?Ca'n rest, e curat ca lacrima ...Este ca'l compatimesti pentru diagnosticul pe care i l-a pus acu' o luna nu'sh care doftor din America Latina ? Cum ce diagnostic ? E bolnav saracu' , poi voi credeati ca se plimba prin Brazilia la carnavaluri ? Nooo....facea tratament dom'le , ce dracu' ...in cca 2-3 zile , boala i se va agrava de suparare si sigur va necesita o operatie urgenta ... Sa speram , doamne fereste sa nu intre saracu' Raducu si in vreun sevraj
|
|
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 13:55
citesc declaratiile de presa ale prim minisrului roman prin care isi exprima explicit solidaritatea si sprijinul deplin acordat celor anchetati pentru grave fapte de coruptie de institutiile statului roman si nu-mi vine sa cred ceea ce citesc, sunt inimaginabile.
in ce stat vest european sau in ce stat de drept si democratic de pe aceasta planeta, asemenea declaratii, iresponsabile, pe care le-ar vehicula in public un prim ministru, in secunda doi nu ar fi demis, arestat si anchetat, de institutiile de drept ale statului respectiv? daca s-a ajuns la stadiul in care un prim ministru, indiferent de apartenenta sa politica, sustine fatis criminalitatea economico financiara si coruptia, concluzia nu poate fi decat una din doua, este prim ministrul unui stat mafiot, sau este prim ministru intr-un stat populat in majoritate cu imbecili sau oligofreni. FELICITARI D.N.A. !
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:13
De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 18:38:40De la: gabigabi2, la data 2014-04-08 18:15:22Florine, cum vezi tu euro parlamentarele din 25 mai ? asa crezi ? nuuuu....nu cred....dupa mine , desi l-am placut si continui sa am simpatii liberale, C. Antonescu e terminat ....chiar nu cred in varianta asta vinturata pe B1, dar cum in tarisoara noastra draga, totul e posibil, o sa stau pe margine ca spectator de data asta, caci m-am saturat pina peste cap de TOTI !
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:23
De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 07:23:51De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. nu, gresesti, unora ca TINE li s-a adresat Hitler.... oameni carora le place Autoritarismul, Dictatura personala si Mina de fier , cu o justitia comandata si OARBA la ideea ca Legea-i lege si ptr. toti egala ! si-n Regimul lui basel, le regasesti pe toate cu prisosinta si de aceea continui sa bati moneda pe el , caci e-n admiratia ta, totala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:24
De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 12:15:22De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-09 10:54:54De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 07:23:51De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Toti poposesc la puscarie, numai Carmaciul nu! O sa aiba presa o paine de mancat pe la sfarsitul anului cand o sa inceapa sa apara dosarele cu matrapazlacuri ale matrozului....Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:35
De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 07:47:44Oameni ca Mazare, Duicu, Antonescu, Ponta, ziaristi specializati in Huo Basescu, au facut cariera doar injurandu-l pe Basescu. ce ziceai de ura mea sau a lui Florin si a altora ? tu spui asta cind ai facut spume-n taste de ce ai pe tine ! ?ce zici, ca Ponta a inventat traficul de influenta ? ba, caraghiosule , cine-i UDREA ba , cu Stolojan si ALRO ? da' Luxtenul ce-o platea pe EBA , recunoscator , ptr. ca era fata lu' taticu', baiat bun si de inteles si primarul ce-i daduse contract gras sa manince si gura lui o franzela ? si ce Merite deosebite a avut intelectuala lu' taticu .....cite fraze a "editat" ca sa ajunga europarlamentar ,votata fiind cu norma in unitatile militare si prin puscarii ? hai, mai da-te de'a dura , caraghiosule .... sa-i naiba pe Toti , ca-si merita anii de puscarie, dar nu ma fte la cap cu ingerasul cotrocenist, mare expert in minarii cu flote, case si retrocedari spaguite la greu si fraude electorale ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:50
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-09 15:24:51De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 12:15:22De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-09 10:54:54De la: 9am_1454, la data 2014-04-09 07:23:51De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:41:52De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Pai e de bine daca vor aparea si dosarele alea ! De ce sa apara acum , cand are imunitate ?
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:59
si CINE a hotarit ca are aceasta IMUNITATE ?
Morar , omul ce i-a spalat dosarele si-l are la mina cu ele ? de ce crezi ca Morar nu s-a dat dus , desi i se terminase si mama mandatului si bas' nu a vrut sa se desparta de el ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 17:57
De la: gabigabi2, la data 2014-04-09 15:59:19si CINE a hotarit ca are aceasta IMUNITATE ? Da' de ce nu faci o plangere impotriva lui Morar , daca esti asa sigura ca el i-a hotarat imunitatea ?? Sau ca il santajeaza cu dosare ...treci la actiune ,daca ti-a oferit latrina 3 probe indubitabile cucoana , ce mai astepti ? Insa mai citeste , intr-o pauza publicitara a3 ,Constitutia si noul cod de procedura penala ! Care Cod ?? Ala cu superimunitatile care nu te deranjau mai acu' ceva timp ... Ca sa vezi minune , ete ca incepu sa te deranjeze si pe tine o superimunitate , pentru inceput , doar a presedintelui , poate incepi si te luminezi mai mult !
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 18:15
Oprisan: Abuzul in serviciu este o infractiune de tip sovietic
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, intrebat in legatura cu anchetele penale care vizeaza lideri locali ai PSD, ca el spune ce a spus si presedintele partidului, Victor Ponta, "Abuzul in serviciu nu exista in nicio legislatie a tarilor civilizate, cu democratii consolidate, abuzul in serviciu este o infractiune de tip sovietic inspirata de Codul penal al fostei Uniuni Sovietice. In comunism, cand comunistii voiau sa execute un adversar sau un dusman al poporului in acest mod, daca nu-l gaseau cu delapidare sau alte infractiuni, invocau abuzul in serviciu", a spus Oprisan. Detalii: www.9am.ro/stiri/ sa-l informeze colegii psd-isti pe hOtzprisan, ca mananca kknorr borsh cu excavatorul ! eventual, sa-l corecteze dottore pompa, I'm sorry, pontanocchio, iar in eventalitatea ca, dottore in drept nu detine informatii si/sau cunostinte elementare satisfacatoare in domeniul respectv, pentru a-l informa pe mancatorul de kknprrborsh hOtzprisan. acest dottore in drept, poate intreprinde si un raid informal prin CP-urile unor state de drept veritabile pentru a se documenta/informa temenic, apoi, printr-o binecunoscuta si deja experimentata manopera copy/paste, - manarie care l-a si consacrat pe scena dreptului romanesc-, pontanocchio, ii poate prezenta lui hotzprisan inclusiv dovada scriptica prin care ii demonstreaza nesimtitului ca : mananca patratosul kknorrborsh cu excavatorul si mai mult, incearca sa serveasca aceeasi imputiciune mintoasa patratoasa si oligofrenilor infometati care stau cu gurile cascate si urechile ciulite la ceea ce incearca hOtzprisan sa le ofere ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 20:43
10 cariere potrivite pentru Victor Ponta dacă se retrage din politică
Vidanjor - nici măcar nu va trebui să transporte căcatul, îl poate consuma la fața locului; Gropar - pentru că după ce îngropi economia unei țări, restul e floare la ureche; Jandarm - pentru că are deja IQ-ul necesar; Proctolog - pentru că un om cu CV-ul lui asta merită; Gunoier - nu doar că este un gunoi de om, dar a stat și în preajama gunoaielor în ultimii ani; Operator Xerox - chiar e nevoie să explicăm de ce? Pupincurist - pentru că că l-a pupat în cur pe Adrian Năstase cât Gâdea și Badea la un loc pe Voiculescu; Deținut - pentru că vine un moment în viață în care fiecare politician trebuie să practice meseria asta; Blogger - pentru că nu se pricepe la nimic, dar își dă cu părerea despre absolut orice subiect; Asistentul lui Capatos - pentru că are demnitatea mult sub pițipoancele din platou. www.timesnewroman.ro/politic/12011-10-cariere-potrivite-pentru-v...
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 07:37
De la: gabigabi2, la data 2014-04-09 15:59:19si CINE a hotarit ca are aceasta IMUNITATE ? Balamuto, ai vazut tu vreun dosar de-al lui Basescu pe care l-a matrasit (pitit, distrus ... etc,) Morar ? Bati din gura ca tampita cu inventii ... Crezi ca Nastase si Iliescu nu l-ar fi ingropat pana la gat si apoi nu i-ar fi retezat capul daca ar fi avut cu ce sa-l agate ? Asa crezi ? Unde-i Nastase acum ? Unde sunt majoritatea celor care urlau despre regimul Basescu in timp ce furau pe ruptelea ? Au dosare si condamnari pentru ca le-a inventat Basescu sau pentru ca au facut averi ilegale furand din toate pozitiile ? Tu in ce valori crezi ? Crezi in valoarea ca numai eu si alti vre-o 3 mil de fraieri trebuie sa plateasca taxe si impozite ? Iar politicienii nu ? Asta e valoarea pentru care pledezi ? Handicapato, Radu Mazare are un salariu legal, lunar, net, un pic mai mic decat al meu ! Iar eu reusesc doar sa ma descurc decent cu banii pe care-i castig. Nu-mi permit nimic din ce isi permite acest derbedeu. Dupa ce am aflat cat castiga idiotul asta, m-am convins ca este corupt in mod sigur, fara nici o indoiala. Nu inteleg de ce oameni simpli, cu venituri mult sub cele ale baronilor locali, venituri legale, se arata gata sa se sacrifice de dragul acestor baroni ?. Fac loby pentru baroni ! Doar citind declaratiile de avere ale multor alesi se poate vedea ca acestia sunt corupti pana-n maduva oaselor. Si, oameni ca tine, pledeaza in apararea celor care ne fura, ne fura pe toti ! Cata vreme nu luptam impotriva astora, PIB-ul poate sa creasca pana la planeta Marte, pana in centru galaxiei, asta nu va ajuta la nimic pentru cei ca tine, pentru cei multi ... Oameni ca tine si ca Ivanov sunt stupefianti, halucinanti. Ei ne arata ca tupeul si prostia umana nu au limite. Toti hotii din tara noastra spun ca Basescu le-a facut dosar si ca ei sunt nevinovat. Invart milioane de euro ca pe doi lei si prostesc pe multi cum ca sunt corecti de nu mai pot ... Nea Mitica de la Liga ... Gica Popescu ... Guvernul imi pune acciza suplimentara mie iar astia face evaziuni de milioane de euro. Ce fura ei, trebuie sa completez eu (si cei ca mine) Si sa-ti mai platesc si tie pensia pe deasupra ... si dobanzile la imprumuturi si sistemul de sanatate, ala de invatamant, armata, avioane ... toate alea. Zici ca stii tu ca Basescu a furat si a dres, ca or sa apara nu stiu ce dosare grozave care or sa-l bage la puscarie. Sa-l bage daca a facut ilegalitati ! Ti se pare ca o sa-l apar eu ? De ce trebuie sa luam apararea celor care fura ? De ce lupti tu impotriva DNA ? Te-a sicanat pe tine DNA, a venit la usa ta DNA, te-au chemat aia de la DNA sa-ti ceara explicatii despre sume de bani pe care le-a fi dat la spate ? NU ! Atunci, de ce crezi tu ca toti procurorii astia sunt basisti si aia pe care-i iau la intrebari sunt niste nevinovati ... Vorba unei pofesoare deosebit de tampite din liceu, Ti-am mai spus si daca nu ti-am mai spus iti repet: Esti tampita mult peste limita legala ! Si nu esti singura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 12:35
De la: _2148_, la data 2014-04-09 13:33:50De la: Fl_Orion999, la data 2014-04-08 17:33:47De la: haakon, la data 2014-04-08 17:07:24 Marti dupa-amiaza, 2014/04/08, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. asta ai inteles tu....???
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:23
De la: 9am_1454, la data 2014-04-10 07:37:47De la: gabigabi2, la data 2014-04-09 15:59:19si CINE a hotarit ca are aceasta IMUNITATE ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 13:25
De la: 9am_1454, la data 2014-04-10 07:37:47De la: gabigabi2, la data 2014-04-09 15:59:19si CINE a hotarit ca are aceasta IMUNITATE ? Da, numai ca DNA actioneaa doar intr-o singura directie si ignora cu desavarsire furaciunile din perioada cand PDL a fost la putere. www.luju.ro/magistrati/parchete/dna-nu-se-atinge-de-pdl-corpul-d...= Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 14:47
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
10 aprilie 2014 Nr. 426/VIII/3 COMUNICAT În completarea comunicatului nr. 376/VIII/3 din 4 aprilie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: În conformitate cu prevederile din Constituția României și cele din Regulamentul Senatului, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis cererea și referatul întocmit de procurori, în vederea sesizării ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Senatului încuviințarea arestării preventive a senatorului ISĂILĂ MARIUS OVIDIU, în sarcina căruia s-au reținut două infracțiuni de trafic de influență, ambele în formă continuată (câte două acte materiale) și infracțiunea de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Cererea de încuviințare a arestării preventive a fost formulată având în vedere că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Codul de procedură penală. Astfel, din probele analizate rezultă suspiciunea rezonabilă că în perioada 2012 2014, inculpatul Isăilă Marius Ovidiu, șef serviciu în Ministerul Finanțelor și începând cu decembrie 2012 senator în Parlamentul României, a obținut importante sume de bani prin folosirea influenței pe care o avea sau pe care a lăsat să se înțeleagă că o are pe lângă funcționari publici, prin prisma relaționării profesionale în sistemul public de finanțe și ulterior ca om politic, pentru a-i determina să nu își îndeplinească în mod corect atribuțiile de serviciu. Astfel, la începutul anului 2012, Isăilă Ovidiu Marius, care era la acel moment șef serviciu în Ministerul Finanțelor Publice, a pretins, cu complicitatea lui Ene Cristian Ștefan, prin intermediarul Cristescu Cătălin, suma de 200.000 euro de la un denunțător, pentru a realiza intervenții pe lângă funcționarii ANAF ce efectuau un control la o societate comercială administrată de denunțător, în vederea soluționării favorabile sau blocării controlului. După remiterea acestei sume, Isăilă Ovidiu Marius a pretins denunțătorului, prin același intermediar, o nouă sumă de bani, respectiv 150.000 euro, pentru a influența rezultatele unui nou control. ................................ FELICITARI D.N. A. !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 15:39
VREAU RASPUNS:"MISCAREA POPULARA",ESTE AL INTREGULUI POPOR SARACIT,SAU ESTE
MANIPULAT PERFID SI PERVERS DISPRE STANGA SPRE DREAPTA,ADICA A FI MANIPULATIEA PARTIDELOR POLITICE DE DREAPTA (P.N.C.D )?!-ESTE NORMAL,VOR ORDINEA AVERIILOR INSUSITE ILEGAL! ! ! ,...
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:28
pfiiii, aeeeer !
puteeeee...pute a varza stricata....a oua clocite de unde naiba vine mirosul asta de picioare nespalate si creiere imbicsite ? aaaaaa, s-au strins basistii gramada si- si dau aere....asta era !
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 22:09
De la: gabigabi2, la data 2014-04-10 16:28:51pfiiii, aeeeer ! Paranormalo , mai deratizeaza-ti si tu casa daca a inceput sa-ti puta !
|
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 22:15
VEZI AICISHEA toate declarațiile date de Mazăre la DNA!
www.kmkz.ro/de_ras/texte/vezi-aicishea-toate-declaratiile-date-d... Deci să las cureaua, șireturile și gagicile la intrare? Lăsați-mă nițel pînă mâine dimineață măcar. Nu pot să merg în arest fără douăj de manechine cel puțin, mă fac naibii de râs! Mai mă știe lumea chiar și p-aici prin București. Auzi, șefu, știi cumva ce caut eu aici? Sau n-aveți imn? Domnu procuror, băiat, n-aveți să-mi schimbați 10 grame cu două de 5? Moșule, averea am făcut-o din muncă, am muncit pe flyboard, curse scurte, pe numele lu frati-miu si ca dansator de samba pe numele mamei, biata de ea, că dacă trăia doar din pensie nu strângea nici 10 milioane. Am zis io că «DNA-ul mă pupă în cur»? N-am zis, domle, așa ceva, s-a interpretat greșit. Eu am zis să-mi facă altceva, să facă o anchetă, să investigheze Auuuuuu! Măi, animalule! Da, bine, am zis Io am zis să mă pupe DNA în cur, dar nu cu coada asta de mătură. Eu sunt cinstit. Poate m-au băgat din cauza matrapazlâcurilor lu frate-miu, Alexandru, că mă face de râs peste tot, pușlamaua. Oau, ce tare a fost când m-am dat azi cu zmeii ăia de mascați prin București! Nu mi-i dați o tură și pe la Constanța? Hai, că mi-a plăcut farsa, a fost reușită. Măruță? Unde ești băi, Măruță? Hai, ieși că m-am prins, nu te mai chinui! Cum de ce am venit în București? Păi, degeaba, pentru că sunteți voi niște incompetenți. Trebuia să-l prind pe Mitică în arest, că i-am dat niște bani împrumut și de atunci îmi răspund la telefon doar căsuțele poștale din Insulele Cayman. Hai, spuneți! Unde e Mitică, fraierilor? Ă? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 10:56
De la: _2148_, la data 2014-04-10 22:09:23De la: gabigabi2, la data 2014-04-10 16:28:51pfiiii, aeeeer ! este si normal sa-i puta, i-a intrat in putrefactie pana si ultimul neuron.
|
Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 13:00
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ 11 aprilie 2014
Nr. 426/VIII/3 COMUNICAT Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Serviciului Teritorial Cluj - Biroul teritorial Baia Mare au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților: 1. NEMEȘ OVIDIU GHEORGHE, la data faptelor viceprimar municipiului Sighetu Marmației, în prezent primar, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu; 2. BĂRBUȘ IOAN, director economic în cadrul primăriei municipiului Sighetu Marmației, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu; 3. DUNCA DIANA MIHAELA, consilier juridic în cadrul Primăriei municipiului Sighetu Marmației, în sarcina căreia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu; În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: La data de 18.11.2009, inculpații Nemeș Ovidiu Gheorghe, viceprimar al Municipiului Sighetu Marmației, Bărbuș Ioan, director economic al Primăriei municipiului Sighetu Marmației și Dunca Diana Mihaela, consilier juridic al Primăriei municipiului Sighetu Marmației au încheiat un contract cu o societate comercială ce avea ca obiect închirierea, de către Primăria municipiului Sighetu-Marmației, a 10(zece) automate de vânzare a tichetelor de parcare (parcometre). Contractul respectiv a fost încheiat de către cei trei inculpați, cu încălcarea atribuțiile stabilite prin fișa postului, dar și cu nerespectarea dispozițiile legale privind achizițiile publice. Din conținutul prevederilor legale de la momentul încheierii contractului de închiriere rezultă faptul că reprezentanții primăriei au încheiat și semnat acest contract de achiziție publică în valoare totală de 24.000 euro fără TVA, prin atribuire directă, deși dispozițiile legale prevedeau că achiziția directă se putea efectua dacă valoarea achiziției nu depășea echivalentul în lei a 15.000 euro. De asemenea, contractul de închiriere conținea o clauză conform căreia locatarul, respectiv Primăria municipiului Sighetu Marmației va plăti o penalitate de 1%, pentru fiecare zi de întârziere la plata chiriei ori a oricăror obligații de plată ce-i revin. Deoarece, Primăria municipiului Sighetu Marmației nu și-a achitat obligațiile contractuale, Tribunalul Maramureș, printr-o sentință civilă pronunțată la 11 februarie 2013, a obligat această instituție să plătească către firma proprietară a parcometrelor, suma de 51.521,13 lei, reprezentând chiria restantă, penalități de întârziere calculate până la data de 29.11.2012, în cuantum de 423.152,78 lei, penalități de întârziere de 1% pe zi, calculate până la data plății efective și cheltuieli de judecată în sumă de 772 lei. La data de 10 martie 2014, printr-o hotărâre a Consiliului local, Primăria Municipiului Sighetu Marmației s-a constituit parte civilă cu suma totală de 703.348,78 lei, reprezentând sume datorate societății comerciale de la care fuseseră închiriate parcometrele. În cauză, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor imobile și mobile ale celor 3 inculpați, în vederea reparării pagubei produse municipiului Sighetu Marmației, până la concurența sumei de 703.348,78 lei. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Maramureș. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE Felicitari D N A. !
|
Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 13:07
Sesizați o faptă de corupție / sprijiniți DNA oferind date despre fapte de corupție
Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință. Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de procurori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente. Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent. formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție www.pna.ro/sesizare.xhtml?jftfdi=&jffi=sesizare# În conformitate cu dispozițiile art. 2 și 3 din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, Direcția Națională Anticorupție are calitatea de operator de date cu caracter personal înregistrat la Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal nu va fie frica, toti coruptii pica ! nu aveti de ce sa va scuzati, deoarece nu puteti produce pe cat sunteti furati ! nu p[rea intelegeti voi ceea ce incerc sa va sugerez, dar o sa pricepeti intr-un tarziu si voi , c'asai majoritatea rumanilor, "pricepe greu si uita repede !"
|
|
|

'ai nu zau !? Raducu saracu'
nuuuu....nu cred....dupa mine , desi l-am placut si continui sa am simpatii liberale, C. Antonescu e terminat ....chiar nu cred in varianta asta vinturata pe B1, dar cum in tarisoara noastra draga, totul e posibil, o sa stau pe margine ca spectator de data asta, caci m-am saturat pina peste cap de TOTI !