Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 16:55
si apropo de adevarata-i fata hidoasa: Jupinul s-a dat si ieri in stamba ..nu, nu la Gabi Firea sau sotul ei ma refer sau la premier sau socru-sau, ca astia ii sunt adversari si stia trebuie zdrobiti , in stilul caracteristic si i-a facut zob inca o data ! ci, acum vorbesc despre o doamna deontoloaga , o intelectuala a soc. civice, ce i -a inchinat multiple osanale si lui si frumoasei si inteligentei EBA, deontoloaga basista ce-a calcat pe bec , suparindu-l amarnic si a sifonat-o pe madam Pipiddi , de cum se ruga de el sa nu-l deconspire pe barbat' su ca a fost si el un pic de turnator !
....si uite asa ,aflam si noi, cite un pic, de unde venea si vine marea iubire "deSinteresata " a sustinatorilor basescieni !
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 17:01
"A promite, e o noblete.....a te tine de cuvint, e o prostie " !
si sub aceasta gindire defilam de 25 ani , ca ce mare lucru e sa promiti !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 17:31
De la: Musetel, la data 2014-04-16 14:22:03Bella...daca te referi la prima postare de pe pagina, asa apare, fara optiunea de ''raporteaza abuz de limbaj''. Uita-te atenta pe fiecare pagina, e idem. Stai linistita, ca bine stai! Aha , merci ! Chiar nu stiam !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 17:32
De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 16:43:56vorbim romaneste, dar vad ca nu ne intelegem ! Gabi sa de-a Domnul ca furnizorul de cablu sa iti bage numai A3! Vad ca esti credula rau! Cum dracu oi fi tu monarhisto-PNL-ista-golanca CAND CREZI TOT CE MINTE TEMBELIZIUNEA UNUI TURNATOR DOVEDIT LA SECU CA POLITIE POLITICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS Nici macar eu un COMUNIST Si aparator a SECURITATII (partea care nu a fost politie politica) nu cred ce kkt mananca Gadea&CO! Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 17:39
De la: _haakon_, la data 2014-04-16 16:05:45@2148, lasa-i, sunt terminati, n-are sens sa le explici astora de teapa g/bf eventual sa argumentezi, demonstrezi ceva, le sunt inutile! PS.Indiferent cat ne va costa trebuie sa ne prezentam la vot si daca nimeni nu indeplineste criteriile de mai sus SA NE ANULAM VOTUL sa nu mai voteze Dragnea-etc. pentru noi! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 17:50
De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 16:55:35si apropo de adevarata-i fata hidoasa: Jupinul s-a dat si ieri in stamba ..nu, nu la Gabi Firea sau sotul ei ma refer sau la premier sau socru-sau, ca astia ii sunt adversari si stia trebuie zdrobiti , in stilul caracteristic si i-a facut zob inca o data ! ci, acum vorbesc despre o doamna deontoloaga , o intelectuala a soc. civice, ce i -a inchinat multiple osanale si lui si frumoasei si inteligentei EBA, deontoloaga basista ce-a calcat pe bec , suparindu-l amarnic si a sifonat-o pe madam Pipiddi , de cum se ruga de el sa nu-l deconspire pe barbat' su ca a fost si el un pic de turnator ! Aha acum ma dumiresc de ce s-a mutat ,,copy-paste" la M.Ap.N. (dupa ce a subordonat DIA)! De frica lui Base! In viitorul apropiat se va muta si Stirista? PS Sa fie atent ca M.Ap.N.-ul trimite direct la puscarie! (Stanculescu,Chitac,Cioflina,Babiuc etc,etc,etc) Sa nu-I ziceti ca tare vreau sa-l vad cum joaca table cu zarzare si baronasii lui la jilava! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 18:13
motto sau citat:
"a promite e o noblete, dar a te tine de cuvant este o mare prostie" ar mai fi cateva de adaugat, numai daca iti este cunoscut autorul citatului respetiv, de la care l-au preluat politicicienii rimani, inspecial psd-istii, l-au insusit si-l aplica zi-de-zi in tot ceea ce intreprind dpdv politic, electoral, administrativ sau pur si simplu in relatiile socio-interpersonale pe care le au sau intentioneaza sa le aiba. acesti raspandaci ai citatelor preluate din textele unor autori care le sunt necunoscuti (sau autor necunoscut de persoana care isi permite sa reproduca un asemenea citat scos din context) pe care il aplica in practia acesti asa zisi politicieni, in fapt si pe fond, niste smekerasi cu idei putine, fixe si absurde, sunt persoane care nu constientizeaza efectele negative pe care le genereaza in societatea civila un comportament, atitudine si caracter lipsit de onoare si demnitate integritate moral-profesional-intelectuala, conform evidentierii din citatului respectiv scos din contextul textului de autor. cei de teapa celor care posteaza si raspandesc asemenea citate, cat si cei care transpun in practica asemenea ideatica rezultata dintr-un citat care a fost extras din context, sunt persoane care au impresia, cred sau sunt convinsi, ca viata este un joc de-a v-ati ascunselea, o leapsa pe cocotatelea, fiind incapabili in inconstienta lor, sa-si asume responsabilitatea faptelor sau a declaratiilor pe care le comit sau vehiculeaza. iar in momentul in care acea persoana constientizeaza , ca responsabilitatea este la ea si nu mai pot a pacali tot timpul pe toata lumea, cu esenta ideatica din acel citat, persoana respectiva, imediat isi paseaza propria responsabilitate unui grup, fie el grup politic sau clasa sociala, la comun, refuzand sa-si asume responsabilitatea faptelor comise sau a declaratiilor/afirmatiilor/promisiunilor pe care le-a vehiculat. insa, cum pe plaiurile mioritce "totul este posibil", evident, intre limitele oferite de sanatatea mintala a fiecaruia, constat ca majoritatea mioriticilor chiar isi doresc insistent aplicarea conceptului sugerat de citatul respectiv, atat de reprezentantii lor politici, cat si de ei/ele insisi/insele in relatiile socio-interpersonale sau chiar in propriile familii.
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 18:18
De la: sirboby, la data 2014-04-16 17:32:37De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 16:43:56vorbim romaneste, dar vad ca nu ne intelegem ! si tu pe Cine Crezi , ca sa-ti spun cine esti , caci treaba este cit se poate simpla, la stadiul la care a adus bas' Romania, impartind-o-n doua : ori esti contra B , ori proB ? e prima oara cind ma vezi scriind asa : proB sau antiB ? adica TU NU STII decind scriem pe aici, ca romanii se lupta - unii sa-l dea jos pe Impostor si altii sa-l tina acolo, daca s-ar putea pe Viata ....in numele democratiei si a Statului de drept in acceptiune mintilor basite , bineinteles ! e prima oara cind spun ca a face o alianta cu cineva, ptr. moment, ptr. a indeplini o dorinta, o necesitate, este normala si corecta ? ce e atita de neinteles ca in acceptiunea a 7.400 MILIOANE de romani , bas e raul absolut si USL.ul, A3 , Ziarele ce inca nu i-aiincaput in laba , sunt doar instrumentele folosite ca acest deziderat , al eliminarii acestui rau, sa se indeplineasca ?! si te mai intreb ceva : cum naiba poti gindi ca base' a ajuns Sef la Anvers ....ca si Voiculescu la Crescent , ALTFEL decit prin partid si sec . ? da' cit de naivi puteti fi voi cei care credeti asa o gugumanie ca, vezi doamne , nici usturoi n-a mincat si nici gura nu-i pute ? bai oamenilor, ATI UITAT ca secu era peste tot si multi directori de intrep. , fabrici, institute de cercetare, banci, scoali ,ba chiar si prin biserica, erau INFILTRATI acolo, fiind ofiteri sub acoperire ?!CINE PUTEA avea in 89 si sa nu fie arestat urgent 1 mil. de lei si 60 mii de dolari, conf DECLARATIEI facute de el insusi ? CINE, Sirule, ca parca nu a-i stii despre toate astea ?! deci, lasa-ma cu ce a fost voiculescu ....sa-l aresteze, dar asta NU ANULEAZA ce face base ,de la nivelul presedintei ce -mi determina viitorul si al meu si al tau si al copiilor nostri! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 18:23
IN CAZUL "FIREA " ,GLOBALIZATORUL AMERICAN,AL SERVICIILOR,LUCREAZA BINE ?!
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 18:35
De la: Musetel, la data 2014-04-16 15:51:00De la: Black_Friday_, la data 2014-04-16 14:35:50De la: _2148_, la data 2014-04-16 14:08:08Nea' Admine , ce finut operezi Scuteste-ma! Cand scrii in graba de la birou, e una. Cand stai acasa si ciufulesti barzoiul toata ziua facand pe militianca stiintifico-fantastica, e cu totul altceva. Baga o samanta si o manea si lasa-ma in pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 18:40
De la: sirboby, la data 2014-04-16 17:39:23De la: _haakon_, la data 2014-04-16 16:05:45@2148, lasa-i, sunt terminati, n-are sens sa le explici astora de teapa g/bf eventual sa argumentezi, demonstrezi ceva, le sunt inutile! mai vedem, ptr. europarlamentare, ptr. presedintie, mai vedem, ne informam din surse credibile, analizam, comparam. in principal, independenti autentici, iar la presedinte, as vota bogdan aurescu, evident, numai daca se va afla pe lista candidatilor, in rest, nu ma intereseaza. felicit activitatea DNA-ului si astept justitia sa confiste extins averile dobandite fraudulos de cei care vor fi condamnati definitiv si irevocabil, conf. directivei E.U. (directiva monica macovei) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 18:55
De la: gabigabi2, la data 2014-04-15 15:27:39ce zici, bre@2148 ? si daca-l prinzi pe hot si vrei sa-l dai pe mina politiei si vine unu' si-ti zice ca daca nu-ti vezi de treaba ta, nu-ti mai gasesti sotul acasa si, stiindu-l pe acel " unu" cum ca are si puterea s-o faca, ce faci, ia zi ? aveti un mare narav , si tu si Hakon : cereti imperativ altora sa va raspunda, dar cind e sa aspundeti voi la cite o intrebare, va faceti ca n-o vedeti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 19:38
De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 18:55:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-15 15:27:39ce zici, bre@2148 ? si daca-l prinzi pe hot si vrei sa-l dai pe mina politiei si vine unu' si-ti zice ca daca nu-ti vezi de treaba ta, nu-ti mai gasesti sotul acasa si, stiindu-l pe acel " unu" cum ca are si puterea s-o faca, ce faci, ia zi ? La intrebari stupide nu raspund ! Analogia pe care o faci este complet eronata ,as putea sa-ti si explic cu argumente de ce esti in eroare dar sincer , anticipez ca o sa-mi pierd timpul . Iti spun doar atat : Iti aduci aminte de perioada Boc , cand s-a permis suspendarea activitatii firmelor pe o perioada de 3 ani ? Eeei , in perioada aia firmele figurau inactive , adica nu mai desfasurau activitate comerciala , de ex: un magazin punea lacatul si stop vanzari . Daca patronul intre timp , vrea sa-si vanda activele imobilizate de pe firma (cladiri ,teren,etc) asta nu are nicio legatura cu activitatea comerciala a firmei . Activitatea comerciala a firmei e legata de Codul CAEN- obiectul de activitate al firmei . Asta nu inseamna ca firma nu isi depune bilantul contabil , chiar daca are magazinul inchis si firma figureaza inactiva . Asta ca sa intelegi ca Gabriela Firea cand vine public cu ditai stirea senzationala ca firma vanzatoare de teren era inactiva si nu avea voie sa vanda teren ,risca sa se faca de ras , daca nu se informeaza inainte de a arunca petarde . In plus , vanzarea de terenuri agricole , este scutita de TVA , deci nu trebuia intocmita factura ( nu chitanta , asa cum a zis presedintele ,chitanta e document de plata iar plata s-a facut prin banca ) pentru colectarea de TVA .S-a facut contract de vanzare -cump. la notar , care-i problema ? Dealtfel , orice notar declara toate tranzactiile pe care le intermediaza la fisc ! Dar Gabriela Firea , a cazut de papagalitza , pentru ca de asta a si pus-o acolo Pontacu' , sa execute ca primaru' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 20:01
De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 18:18:40De la: sirboby, la data 2014-04-16 17:32:37De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 16:43:56vorbim romaneste, dar vad ca nu ne intelegem ! Gabi cred ca una e sa fi colaborat cu Secu pe probleme de service (spionaj economic,militar,contraspionaj economic si military) si alta e sa iti torni rudele si cunoscutii ca vorbesc de rau regimul communist! Uite ,desi nu apreciam un post de tv cand era patronat de vantu am inceput sa vad cu alti ochi postul acum! Aseara erau invitati de la toate partidele politice! Nu e B1! Nici latrina 3 si nici Rom.tv! Tu chiar nu vezi ca A3 nu face altceva decat base! chiar totul e bun in tara asta numai base e rau?Si chiar daca ar fi asa nu are rost sa mai cheeltui bani cu un referendum acum ,cum nu si-a avut rostul nici acum 2 ani! Lasa-l dracu sa-si termine mandatul si scapam de el! Vedeti ce dracu faceti cu tara aia si cu prostimea din ea! Nu base base! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 20:34
Gabi pentru tine m-am fortat si m-am uitat la A 3! La Dana Grecu parca o cheama! Nimic altceva decat Base a zis Base a facut! Ba un mare prost Serbanescu ala se intreba de ce Base nu apara Rep.Moldova de rusi!!!!!!!!! Cat de prost poti fi? Pana una alta Rep. Moldova e un stat suveran,independent cu o jumatate de populatie rusofona iar o interventie militara a Romaniei in Moldova ar conferi LEGIMITATE intervenitiei militare a rusilor! Cu alte cuvinte :romanii ii apara pe ,,moldoveni" isr rusii pe ceilalti! Apoi Nato te apara DACA ESTI ATACAT NU ATACI TU!Apoi Armata romana are munitie pentru 8 ore de conflict(ara o industrie de aparare omorata de PSD,PNL UDMR,PNTCD etc. Si nu in ultimul rand RUSIA E RUSIA (2,1 milioane personalul armatei!) iar Romania e .........Romania(90.000 personal)!
Deci e prima oara cand venirea pauzei publicitare ma bucura! Gata ca prostia de la A 3 e contagioasa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 20:44
De la: sirboby, la data 2014-04-16 20:34:03 Gabi pentru tine m-am fortat si m-am uitat la A 3! La Dana Grecu parca o cheama! Nimic altceva decat Base a zis Base a facut! Ba un mare prost Serbanescu ala se intreba de ce Base nu apara Rep.Moldova de rusi!!!!!!!!! Cat de prost poti fi? Pana una alta Rep. Moldova e un stat suveran,independent cu o jumatate de populatie rusofona iar o interventie militara a Romaniei in Moldova ar conferi LEGIMITATE intervenitiei militare a rusilor! Cu alte cuvinte :romanii ii apara pe ,,moldoveni" isr rusii pe ceilalti! Apoi Nato te apara DACA ESTI ATACAT NU ATACI TU!Apoi Armata romana are munitie pentru 8 ore de conflict(ara o industrie de aparare omorata de PSD,PNL UDMR,PNTCD etc. Si nu in ultimul rand RUSIA E RUSIA (2,1 milioane personalul armatei!) iar Romania e .........Romania(90.000 personal)! Nooooo ....Sirule , las-o bre pe Dana Grecu , nu rata senzationala Sinteza Zilei moderata de raspopitul Mihai Gadea ! Nici nu stii ce pierzi daca schimbi canalul , da' lasa ca-ti reproduce Gabi maine , mot-a-mot tot ce s-a discutat
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 20:53
De la: _2148_, la data 2014-04-16 19:38:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 18:55:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-15 15:27:39ce zici, bre@2148 ? si daca-l prinzi pe hot si vrei sa-l dai pe mina politiei si vine unu' si-ti zice ca daca nu-ti vezi de treaba ta, nu-ti mai gasesti sotul acasa si, stiindu-l pe acel " unu" cum ca are si puterea s-o faca, ce faci, ia zi ? acest raspuns ar fi trebuit sa-l ofere ea, dasteapta zbarciumelnita, la intrebarea pe care i-am adresat-o. insa, de unde sa stie o pensionara habarnista de la bloc asemenea detalii juridico-financiar-economice, daca fabulosul pastor gadea de la antena 3 nu i-a oferit consultanta gratuita prin intermediul acelei sinteze propagandistico-subversiv-dezinformativa tv. ? de unde sa stie o stirista prompterista cum este senatoarea firea, procedurile de natura notarial-tranzactional-juridic-fiscal-financiar-economic-comercial etc. daca este o habarnista, licentiata?(Studii post-universitare i academice ASE , Mecanisme Valutare i Fiscale Internaionale,Studii post-universitare i academice ASE , Management Bancar i Bursier Curs de brokeraj) rusinos ! sa nu stie asa ceva o abs de c. post univ. ASE , rusinos!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 21:00
Serios ca are si asemenea studii ???
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 09:57
De la: _2148_, la data 2014-04-16 21:00:22 cv-ul de parlamentar le nominalizeaza, dar nici o diploma/certificare etc. nu te poate face destept si/sau inteligent, mai este necesar sa si demonstrezi ca ai meritat-o prin tot ceea ce realizezi in domeniul respectiv, altfel, nu-i decat o simpla tidula cu patru colturi pe care se afla inscrisuri care n-au corespondent in realitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 12:01
De la: _haakon_, la data 2014-04-17 09:57:51De la: _2148_, la data 2014-04-16 21:00:22 Pai , acum poate intelege si madam' Gabi cat valoreaza medaliile si premiile "castigate" de Latrina3 ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 15:19
De la: _2148_, la data 2014-04-16 19:38:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 18:55:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-15 15:27:39ce zici, bre@2148 ? si daca-l prinzi pe hot si vrei sa-l dai pe mina politiei si vine unu' si-ti zice ca daca nu-ti vezi de treaba ta, nu-ti mai gasesti sotul acasa si, stiindu-l pe acel " unu" cum ca are si puterea s-o faca, ce faci, ia zi ? de ce-i stupida analogia mea ? tu nu ai familie si viata si siguranta ei , nu e foarte importanta ptr. tine si oricine ti-o ameninta , devine Inamicul ? cit despre explicatia data de catre tine in legatura cu firma aia, eu am inteles din explicatia ta ca,daaa, fima isi poate vinde activele detinute in Folosinta ei : cladire, teren , dar NU si marfa ce face obiectul de vinzare al firmei, atita timp cit este INACTIVA....ori, in acest caz, firma exact asta a facut : si-a vindut unui client marfa si nu activele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 15:31
De la: sirboby, la data 2014-04-16 20:01:34De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 18:18:40De la: sirboby, la data 2014-04-16 17:32:37De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 16:43:56vorbim romaneste, dar vad ca nu ne intelegem ! REFERENDUM , ptr, ce ar mai trebui facut unul ? aaaa, te gindesti la suspendare ? cred ca nu-i cazul, in schimb, DACA PArlamentul ar Dori cu adevarat Debarcarea lui , MIINE ar putea Constata ca suspendarea si referendumul din 2012 au fost legale si ca Bas' a fost DEMIS ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 16:34
De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 15:19:53De la: _2148_, la data 2014-04-16 19:38:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 18:55:54De la: gabigabi2, la data 2014-04-15 15:27:39ce zici, bre@2148 ? si daca-l prinzi pe hot si vrei sa-l dai pe mina politiei si vine unu' si-ti zice ca daca nu-ti vezi de treaba ta, nu-ti mai gasesti sotul acasa si, stiindu-l pe acel " unu" cum ca are si puterea s-o faca, ce faci, ia zi ? Analogia este eronata pentru ca dumneata ai stabilit hotul inainte de constatarea unui furt ! In sfarsit ai pus si dumneata o intrebare de bun simt !Daca firma vanzatoare de teren exact cu asta se ocupa , administratorul firmei avea obligatia sa notifice fiscul ca si-a reluat activitatea , caz in care el/firma pe care o administreaza va primi o amenda pentru nedepunerea declaratiei respective .Acum , depinde side ce era firma inactiva ,fiscul face si multe erori . In niciun caz nu se anuleaza actul de vanzare-cumparare , cumparatorul a fost de buna credinta . Dumneata crezi ca daca iti cumperi o pereche de chiloti de la un magazin care figureaza inactiv in scriptele fiscului , vine Anaful sa-ti confiste chilotii pe care i-ai platit ?Cu atat mai putin Parlamentul , care face un abuz , neavand juridic/legal ce sa caute nici la magazinul de chiloti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:11
NU sunt de acord : mai citeste o data spusa ta cum ca, daca TU prinzi un hot , il dai pe mina politiei ! si eu ti-am spus : Si ce faci daca vine unu' la tine si-ti ameninta familia DACA NU STAI IN BANCA TA, ca de la aceasta Amenintare am pornit discutia ?!
si nici a doua chestiune nu sunt de acord, ptr. simplul motiv ca ERAU in Cunostinta de cauza Toti ! Consilierul Prezidential pe agricultura- nea Radulescu ala despre care nu-mi dau bine seama daca-i timpit sau doar se face - este cel ce a "cautat " si RECOMANDAT terenul respectiv ; a contactat firma si tot el a fost cel ce a inscris-o in cartea funciara , devenind chiar foarte cunoscut si-n zona si-n Primaria Nana ! acum :CREZI tu ca necumparind chiloti si nici jartele, cind este vorba despre o asa suprafata si o asemenea suma , NU te interesezi de TOATE Actele, nu le Verifici ? NU auzi ce spun oamenii din sat despre cum a fost achizitionat acel teren, incepind de la niste retrocedari foarte discutabile si asta ptr. ca , in mod deosebit, cel ce cumpara era pres. Basescu ? eu nu cred asta nici in ruptul capului! si, chiar nu ti se pare aiurea sa sustii ca e o afacere privata, mintind senin de la Presedentie, nefiind o discutie particulara - dar sa te folosesti de oameni si inst. ale Statului si ca in acest caz afacerea si-a pierdut calitatea privata, devenind una Publica ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:14
De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 17:11:37NU sunt de acord : mai citeste o data spusa ta cum ca, daca TU prinzi un hot , il dai pe mina politiei ! si eu ti-am spus : Si ce faci daca vine unu' la tine si-ti ameninta familia DACA NU STAI IN BANCA TA, ca de la aceasta Amenintare am pornit discutia ?! ....daca eu prind un hot "......l-am prins ?(conf.analogiei tale ) Esti infierata de Gadea si e clar ca nu am avem ce discuta .. Cate "amenintari" d'astea ai vazut in ultimii ani la TV ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:19
si mai am o nelamurire : PE CARE Adresa de firma a fost virata suma de 1. 300 mil de euro, caci am inteles ca era o firma de apartament si nu mai era nimic p'acolo !?
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:22
De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 17:11:37NU sunt de acord : mai citeste o data spusa ta cum ca, daca TU prinzi un hot , il dai pe mina politiei ! si eu ti-am spus : Si ce faci daca vine unu' la tine si-ti ameninta familia DACA NU STAI IN BANCA TA, ca de la aceasta Amenintare am pornit discutia ?! Ia si citeste care e regimul juridic al tranzactiilor imobiliare si apoi sa-ti dai cu parerea ! Sau spune-i premierului sa-si trimita corpul de control sa vada cum s-au facut retrocedarile ,pentru ca daca continua cu comisia asta parlamentara , nu face decat sa puna pe tava un ditai viciul de procedura ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:23
De la: _2148_, la data 2014-04-17 17:14:39De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 17:11:37NU sunt de acord : mai citeste o data spusa ta cum ca, daca TU prinzi un hot , il dai pe mina politiei ! si eu ti-am spus : Si ce faci daca vine unu' la tine si-ti ameninta familia DACA NU STAI IN BANCA TA, ca de la aceasta Amenintare am pornit discutia ?! deci NU VREI sa intelegi Amenintarea presedintelui catre un SENATOR al RO, aflat in exercitiul functiunii sale , UNICA in orice tara civilizata ? bine, e ok ! sa fii sanatoasa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:24
De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 17:19:23si mai am o nelamurire : PE CARE Adresa de firma a fost virata suma de 1. 300 mil de euro, caci am inteles ca era o firma de apartament si nu mai era nimic p'acolo !? De obicei , banii se trimit intr-un cont , nu prin mandat postal la o adresa ! Platile bancare se fac prin conturi bancare !
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 17:27
De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 17:23:09De la: _2148_, la data 2014-04-17 17:14:39De la: gabigabi2, la data 2014-04-17 17:11:37NU sunt de acord : mai citeste o data spusa ta cum ca, daca TU prinzi un hot , il dai pe mina politiei ! si eu ti-am spus : Si ce faci daca vine unu' la tine si-ti ameninta familia DACA NU STAI IN BANCA TA, ca de la aceasta Amenintare am pornit discutia ?! Mai draga, mai lasa-ma cu SENATORU' ROMANIEI ! Cate amenintari a primit presedintele din partea SENATORILOR , LATRINELOR etc ? De cate ori nu s-au amenintat premierul si presedintele , in direct , la ore de maxima audienta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

....si uite asa ,aflam si noi, cite un pic, de unde venea si vine marea iubire "deSinteresata " a sustinatorilor basescieni !
Chiar nu stiam !
cum naiba poti gindi ca base' a ajuns Sef la Anvers ....ca si Voiculescu la Crescent , ALTFEL decit prin partid si sec . ? da' cit de naivi puteti fi voi cei care credeti asa o gugumanie ca, vezi doamne , nici usturoi n-a mincat si nici gura nu-i pute ? bai oamenilor, ATI UITAT ca secu era peste tot si multi directori de intrep. , fabrici, institute de cercetare, banci, scoali ,ba chiar si prin biserica, erau INFILTRATI acolo, fiind ofiteri sub acoperire ?!
IN CAZUL "FIREA "
si au disparut din comentarii de nu se mai intelege care si cui i-a raspuns !