Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2014, ora 22:52
De la: _haakon_, la data 2014-04-23 19:06:09Acest gainar, sau cotetar, este parlamentar din grupul PMP, tot "base" i-a inscenat un dosar politic ? daaaaa, "base" ! Stelian Fuia (PDL) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale În funcție 9 februarie 2012 7 mai 2012 www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/fostul-ministru-stelia... UPDATE 14:45: Procurorii DNA au pus în mișcare acțiunea penală față de fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, precum și față de sora și cumnatul său, pentru abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz, în dosarul privind vânzarea ilegală a unor imobile ale statului, în perioada când Fuia era director al Stațiunii de Cercetare Fundulea. FUIA STELIAN, director la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare a Plantelor Medicinale și Aromatice Fundulea (la data faptelor), în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, STATE ALEXANDRINA și STATE DANIEL, soră, respectiv cumnat ai primului menționat, asociați la SC PROCERA AGROCHEMICALS, PARASCHIVOIU DRAGOŞ ALIN şi OPRIŞAN CONSTANTIN, executor judecătoresc, în sarcina cărora s-a reţinut complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, conform unui comunicat al DNA. --- Procurorii anticorupție i-au prezentat, miercuri, fostului ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, rezultatele expertizelor dispuse în dosarul în care este urmărit penal pentru abuz în serviciu privind vânzarea ilegală a unor imobile din patrimoniul statului în perioada când era director la Stațiunea de Cercetare Fundulea, relatează Agerpres. Potrivit unor surse judiciare, în cauză s-a pus în mișcare acțiunea penală față de toți inculpații. Citește și: UPDATE. Stelian Fuia, audiat la DNA pentru abuz în serviciu În 8 ianuarie, DNA a anunțat că s-a început urmărirea penală față de Stelian Fuia, director la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare a Plantelor Medicinale și Aromatice Fundulea la data faptelor, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea în formă calificată de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul a obținut pentru altul un avantaj patrimonial. În același dosar mai sunt urmăriți penal sora și cumnatul lui Fuia, Alexandrina și Daniel State, asociați la SC Procera Agrochemicals, pentru complicitate la infracțiunea în formă calificată de abuz în serviciu contra intereselor publice. Din rezoluția de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că există date și indicii temeinice potrivit cărora învinuitul Fuia a omis îndeplinirea unui act de serviciu în cadrul unei proceduri de executare silită, fapt ce a condus la vânzarea ilegală, prin licitație organizată la data de 19 decembrie 2005, a unor imobile din patrimoniul statului către o persoană fizică, banii fiind plătiți societății la care asociată era sora lui. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Aprilie 2014, ora 15:04
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-23 20:04:09De la: _haakon_, la data 2014-04-23 19:49:59De la: Black_Friday_, la data 2014-04-23 19:26:53De la: _haakon_, la data 2014-04-23 19:09:59De la: gabigabi, la data 2011-08-19 18:09:16 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2014, ora 15:13
De la: _2148_, la data 2014-04-23 22:52:41De la: _haakon_, la data 2014-04-23 19:06:09Acest gainar, sau cotetar, este parlamentar din grupul PMP, tot "base" i-a inscenat un dosar politic ? daaaaa, "base" ! Nu, cognitivilor ! pe astia i-a Aparat Justitia "independenta" a lui base' pina acum si, iata mai poate trece de ea si cite un dosar a cite unei persoane de care PDL sau PMP se poate debarasa ....asta asa, ca sa dea impresia ca lucreaza nepolitic si, in ideea ca Jupinu mai are 6-7 luni de domnie, incep si procurorii sa -si ia masuri de prevedere si aparare, ca nu se stie cind le va veni rindul sa dea cu subsemnatul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2014, ora 18:45
Siguuur ca daaa , pe Voiculescu l-a aparat pana acum aceeasi justitie a lui Basescu , de-a reusit sa tergiverseze si sa scape de atatea dosare ..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2014, ora 19:34
ui' ce realizari are doamna Senator Gabriela Firea , s-o aplaudam si sa o laudam
ESENTIAL Cum pot scapa de DNA primarii si presedintii de Consilii Judetene dupa ce doi parlamentari PSD au modificat legea administratiei publice locale de D. Tapalaga HotNews.ro Joi, 24 aprilie 2014, 18:50 Actualitate | Esenţial La initiativa parlamentarilor PSD, Gabriela Vranceanu Firea si Darius Valcov, Parlamentul a modificat legea administratiei publice la inceputul lunii martie astfel incat primarii si presedintii de Consilii Judetene sa-si poata delega atributiile catre un numar mare de angajati din cadrul institutiei. Astfel, primarii sau presedintii de Consilii Judetene vor putea scapa de eventuale anchete DNA, au declarat surse judiciare consultate de Hotnews.ro, deoarece procurorii anticoruptie nu au competenta legala de a cerceta simpli functionari, ci parchetele locale. Despre acest subiect a scris in premiera Laura Stefan pe site-ul Contributors. "PSD a imunizat toti baronii lovind in competenta DNA", scrie si Sorina Matei pe blogul ei. Pana la modificarea legii, primarii isi puteau delega atributiile viceprimarilor, secretarilor si city-managerilor, insa senatoarea Gabriela Vranceanu Firea (sotia primarului de Voluntari, Florentin Pandele) si Darius Valcov (fost primar de Slatina, ex-PDL) au propus extinderea categoriei de angajati carora primarul le poate delega atributiile. Articol unic. "Articolul 65 din Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 123 din 20 februarie 2007, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: Art. 65. - Primarul poate delega atributiile ce ii sunt conferite de lege si alte acte normative viceprimarului, secretarului unitatii administrativ-teritoriale, conducatorilor structurilor sau personalului din aparatul de specialitate, in functie de competentele ce le revin in domeniile respective." In plus fata de propunerea initiala a celor doi parlamentari PSD, in Senat a fost depus un amendament din partea unui senator UDMR prin care si presedintii de Consilii Judetene sa-si poata delega atributiile exact ca primarii, catre o categorie larga de angajati. Astfel, legea votata in Senat precizeaza ca si "Presedintele Consiliului Judetean poate delega, prin dispozitie, atributiile la vicepresedinti, conducatorilor compartimentelor functionale sau personalului din aparatul de specialitate, precum si conducatorilor institutiilor si serviciilor publice de interes judetean". Vezi aici intreg traseul legii. Surse judiciare consultate de HotNews.ro a declarat ca, prin aceste modificari, se da posibilitatea primarilor si sefilor de CJ sa scape de eventuale anchete penale. Potrivit surselor citate, "Articolul 13 lit.b din OUG 43 stabileste competenta dupa calitatea persoanei. Practic, indiferent de suma obiectului mitei sau a prejudiciului, DNA are competenta exclusiva de a instrumenta infractiunile de coruptie si cele asimilate celor de coruptie savarsite de primari si sefii CJ. Prin noile modificari, daca primarul sau seful CJ isi deleaga comptentele unui functionar din subordine, sef serviciu sau sef birou, chiar daca acest functionar savarseste o infractiune, el nu mai poate fi urmarit penal de DNA ci de parchetul local. De ce? Pentru ca primarul sau seful CJ se va apara: am semnat ceva? Nu. Mai mult, aveam atributiile in domeniul respectiv delegate unui functionar. Luati-l pe el. Iar DNA nu il pot lua pe el pentru ca excede competentei sale." Expertii consultati de HotNews.ro mai sunt de parere ca "modificarile respective afecteaza mai ales instrumentarea infractiunilor asimilate celor de coruptie unde se lucreaza pe terenul infractiunilor deja savarsite. Ne referim aici mai ales la art.13 ind.2 din Legea nr.78/2000 / abuzul in serviciu contra intereselor publice. Prin delegarea competentelor unui simplu functionar, fie el si sef serviciu sau sef de birou, primarul sau seful CJ nu mai semneaza niciun act si nu poate fi acuzat de abuz in serviciu, chiar daca analiza actelor oficiale indica indubitabil incalcarea legii in emiterea unei autorizatii, aviz sau procedura de achizitie publica. Practic, aceste modificari protejeaza primarul sau sefului CJ de anchetele DNA. Ei controleaza din umbra, prin delegare, emiterea de autorizatii, avize, proceduri de achizitie publica, insa nesemnand nimic, nu patesc nimic. Functionarii care semneaza insa raspund penal insa unde, la parchetul local unde sunt destui procurori blazati, tematori, neexperimentati sau impresionabili politic, care fie dau solutii de netrimitere in judecata, fie taraganeaza cercetarile". De notat ca propunerea legislativa a trecut prin Camera Deputatilor prin aprobare tacita. Nici un parlamentar al Opozitiei nu a sesizat public pericolul modificarii legii administratiei astfel incat primarii si presedintii de consilii judetene sa poata evita o eventuala raspundere penala. Aceasta este o cerinta mai veche a primarilor din toata tara. Prim-vicepremierul Liviu Drangea a semnat, in septembrie 2013, un acord cu Asociatia Comunelor prin care le promitea primarilor, intre altele, exonerarea de raspundere penala sau de verificarile ANI. Acest lucru nu s-a putut realiza prin modificarea legilor penale, ci s-a recurs, dupa cum a declarat o sursa judiciara pentru Hotnews.ro, la "o smecherie tipic romaneasca". sursa : Hotnews Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 11:23
De la: _2148_, la data 2014-04-24 19:34:48ui' ce realizari are doamna Senator Gabriela Firea , s-o aplaudam si sa o laudam Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție Art. 131. Infracțiunea de șantaj, prevăzută la art. 194 din Codul penal, în care este implicată o persoană dintre cele arătate la art. 1, se pedepsește cu închisoare de la 7 la 12 ani. Art. 132. Infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și infracțiunea de abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 15 ani. @2148, sa inteleg faptul ca: santajista Gabriela Vranceanu Firea-Pandele, a "lucrat" polulimea care a votat USL-ul/PSD la buzunare, exact cum ii lucreaza cel mai infect sutz de Bucuresti, pardon, de Sector Agricol Ilfov? In asemenea situatie, polimea PSD si toti bizonii absenteisti chiar isi merita soarta si senatorul ales ! Si o remarca, @2148, presedintele Traian Basescu a promulgat legea in 12 martie 2014 fara sa ridice vreo obiectie, de asemenea, nici opozitia parlamentara n-a suflat, ceea ce ma determina sa concluzionez ca: este un acord mutual intre entitatile clase politice din Romania. Insa,@2148, Romania este in stare tacita de faliment! Pinocchio imprumuta (nu de la FMI,BM sau ECB) in fiecare luna calendaristica de pe piata de capital cate 1 miliard de dollari pentru a achita pensiile si salariile bugetarilor, iar nivelul imprumuturilor lunare din periada 2013-2014 tinde sa-l egaeze si chiar sa depaseasca nivelul imprumutului contractat de guvernul Emil Boc la FMI, Pinocchio a imprumutat deja, atentie, suma de: 17 Mld. dollari, cum va achita Romania aceste imprumuturi avand in vedere ca: -productia din Romania este sublima dar lipseste aproape cu desavarsire -agricultura din Romania este la nivel de epoca fanariota -politicienii din Romania fura 3-5Mld. euro anual -datoria externa a Romaniei va depasi 60%din PIB -investitiile strane in industrie sau agricultura din Romania nu depasesc 1Mld. de euro/an -marii investotori din Romania si-au relocat productiile in Bulgaria, Polonia, G.B. -in fiecare an, intre 30 si 50% din firmele ROMANESTI falimenteaza, iardintre firmele nou infiintate anual, 90% dispar dupa 1 an de functionare. -legea insolventei votata de Parlamentul Romaniei, a pagubit bugetul statului numai in anul 2013, de peste 20 Mld. de euro, patronatele care si-au introdus firmele in insolventa nu si-au mai achitat taxele si impozitele fata de bugetul statului, nu si-au mai rambursat creditele la banci sau sumele pe care le datorau furnizorilor. -instabilitatea politico-militara in Est-Europa va alunga orice investitor -etc. Concluzia, cu sau fara aceste amendamente la LEGEA nr.78/2000, tot poulimea PSD-ista va plati matrapazlacurile lui Pinocchio sau ale senatorului Firea. Sfarsitul este mai aprape decat oricand, foarte aproape ! Care mai puteti, cei pe care ii mai tin baierele mintii si sunt mai tineri, ar cam fi cazul sa parasiti corabia, vremea lui Traista in Bat a sosit, profitati cat mai aveti timp !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 12:05
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 13:06
De la: _haakon_, la data 2014-04-25 12:05:35
|
|
|
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 13:26
Lupul moralist V-am spus, cum și se pare, de nu îți fi uitat, Că lupul se-ntîmplase s-ajungă împărat. Dar fiindcă v-am spus-o, voi încă să vă spui Ceea ce s-a urmat subt stăpînirea lui. Auzind împăratul că-n staturile sale Fac năpăstuiri multe păroșii dregători, Că pravila stă-n gheare, că nu e deal sau vale Unde să nu vezi jertfe mai mulți prigonitori, Porunci să se strîngă obșteasca adunare, Lîngă un copaci mare; Căci vrea pe unii-alții să îi cam dojenească, Și-n puține cuvinte, Să le-aducă aminte Datoriile lor. Toți se înfățișară: și-nălțimea lupească Începu să vorbească C-un glas dojenitor: Domnilor de tot felu! Bune sînt astea toate? Datoriile slujbei astfel le împliniți? Nu aveți nici sfială, nici frică de păcate, Să faceți nedreptate și să năpăstuiți? Toate slujbele voastre țara vi le plătește; Încă, pe la soroace, Cîte un dar vă face. Dar reaua nărăvire, Ce o aveți din fire, Nu se tămăduiește. Vedeți cu ce morți grele Se isprăvesc din lume Și cum lasă rău nume Acei care fac rele. Gîndiți-vă că poate veți da cuvînt odată. La-nalta judecată. Gîndiți-vă la suflet, și luați de la mine Pildă a face bine. Ast cuvînt minunat, Pe care domnul lup auz că l-a-nvățat, Trecînd pe lîngă sat. La ziua unui sfînt, cînd preotul citea Și propoveduia, Pe mulți din dregători, să plîngă i-a-ndemnat. E! ce ați hotărît, jupîni amploiați? Oare-o să vă-ndreptați? Îi întrebă atunci înălțimea-mblănită, Ce purta o manta de oaie jupuită. Spuneți, o să schimbați purtarea-vă cea proastă? Să trăiți la mulți ani, dobitocia-voastră, Răspunse un vulpoi, în slujbe lăudat; Ne poate fi iertat, Să vă-ntrebăm smerit, de vreți a ne-arăta, De unde-ați cumpărat postavul de manta? Cînd mantaua domnească este de piei de oaie, Atunci judecătorii fiți siguri că despoaie. Grigore Alexandrescu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 13:30
Catîrul ce-și laudă nobilitatea
Catîrul unui părinte Cu proastele lui cuvinte Noblețea își lăuda, Zicînd fără încetare Că de o virtute mare Exempluri mumă-sa da, Că ea a fost la războaie, Că la cutare bătaie Singură a biruit, Și că l-a ei privire, Oricare om cu simțire De tot rămînea uimit; De aceea se cuvine Oamenii să i se-nchine, Domnul catîr socotea; Și uitînd a sa rea stare, Părinteasca naintare La lumină tot scotea. Dar cum se sfîrși noblețea? Cînd îi veni bătrînețea. La rîșniță el fu pus, Unde, prost, în scăpătare, De tatăl său, măgar mare, El aminte și-a adus. Grigore Alexandrescu
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 13:45
@Gabi alcool consum numai ocazional si in cantitati foarte mici! Tu? Intrebarile din postul trecut erau pentru nesimtirea si prostia prietenului tau tonta ,aratata la inundatiile din TR.,dar am uitat ca la A 3 nu se arata!
Uite aici un motiv sa iei foc,asa cum ai luat foc in 2012: www.cotidianul.ro/doua-milioane-de-alegatori-apar-in-plus-pe-lis... SA TE VAD! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeţi un corn cu lapte, dacă n-aveţi dinţi
Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveţi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 14:24
Cand am fost mintiti la referendum cand ne abureai pe foum cu aprox 15 mil de cetateni cu drept de vot sau acum cu aproape 19 mi?
Raporteaza abuz de limbaj
Sugeţi un corn cu lapte, dacă n-aveţi dinţi
Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveţi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 16:36
De la: _2148_, la data 2014-04-24 18:45:48Siguuur ca daaa , pe Voiculescu l-a aparat pana acum aceeasi justitie a lui Basescu , de-a reusit sa tergiverseze si sa scape de atatea dosare .. madam, intrucit si unul si altul au facut parte din celeasi Structuri ale Statului comunist si amindoi, sub acoperire- unul la Anvers si allalt la Crescent- inclin sa cred ca intre ei doi a functionat respectul ierarhic , Voiculescu avind grad mai mare .....iar Stolojan ,unul mai mic ....asa-mi explic si " mersul cu caciula-n miini " la Grifco ca sa-i ceara ajutorul lui Voiculescu ....tot asa-mi explic si darea de'oparte a lui Stolojan de la prezidentialele din 2004 ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 16:44
pssst, Lupule moralist , gresesti, caci Imprumutul facut Nu de catre Boc, ca nu era el cel ce Conducea si Decidea in Romania , ci don Basel, a fost de 22 MLD si Nu se stie unde s-au dus !
tu stii ?
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 16:52
De la: sirboby, la data 2014-04-25 13:45:45@Gabi alcool consum numai ocazional si in cantitati foarte mici! Tu? Intrebarile din postul trecut erau pentru nesimtirea si prostia prietenului tau tonta ,aratata la inundatiile din TR.,dar am uitat ca la A 3 nu se arata! Ba chiar se arata si la A 3 si se si discuta/ critica ....dar, tu ia in continuare de la basescu ! ca tu, un comunist convins, il apreciezi pe SEFU ' ca-i capabil , mina de fier, autoritar si discretionar, nu ma mir ptr. ca face parte din tiparul gindirii comuniste, dar de ailalti basisti ma mir : dupa 25 ani de Ceausescu ma asteptam sa se fuga de asemenea Pofte de Putere, ca de naiba ....dar, asta avem, cu asta defilam ca, iata acus' ; vine 1 Mai !
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 16:56
lupule moralist, incurci subiectele, nu stii cu cine vorbesti si continui sa fi obsedat de nu stiu ce afronturi din partea mea ? ok !
da' tu zi-mi, totusi, cum e cu cele 22 MLD !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 17:16
Comitetul Român pentru Cinstirea Eroilor vă transmite dvs. și, prin dvs., populației regiunii Crimeea și orașului Sevastopol felicitările noastre cu prilejul istoricului eveniment, întoarcerea la patria-mamă.
Acest fragment face parte din scrisoarea trimisă ambasadorului Federației Ruse la Bucureşti, Oleg Sergheevici Malginov, la data de 28 martie 2014, de o organizaţie neguvernamentală din România, condusă de Daniel Iancu, unul dintre cei mai vocali protestatari din iarna lui 2012. Scrisoarea de felicitare a fost semnată şi de preşedintele Federației Societatea Civilă Românească, Petre Răcănel. Cele două ONG-uri, care afişează o atitudine contrară poziţiei oficiale a României şi a NATO în problema ucraineană, fac parte din Consiliului Național al Societății Civile, ce întrunește 56 de organizații neguvernamentale, apropiate de PSD și de Dan Voiculescu." Petre Răcănel, un neamţ născut în Bucureşti, stabilit în Germania în 1992, fost ministru în Ministerul Comerţului Exterior, pe vremea lui Ceauşescu. Acesta este preşedinte al Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale (PPPS) şi vicepreşedinte al Centrului de Afaceri România-China. www.gorjexclusiv.ro/dezvaluiri/ce-turceni-acuzat-ca-atribuie-lic... Lista membrilor aderenti la Consiliului National al Societatii Civile Organizatiile care au aderat la programul de actiune PLATFORMA CIVICA si sunt reprezentate in Consiliul National al Societatii Civile din Romania 1. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD); Dogaru Mircea, presedinte; 0736.601.020; 0736.600.973; platformacivica@gmail.com; 2. Fundatia pentruApararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS); Oana Florea ,director; 0788.570.010; floreaoana13@gmail.com ; 3. FederatiaNationala a Muncii (FNM) (federatie sindicala Rovinari); Cretan Constantin,presedinte; 0728.396.572; luckiani@yahoo.com ; 4. Federatia Sindicatelor din Justitie (FSJ); Persinaru Vasile, presedinte; 0721.999.588; 0763.890.241; Mariana Dudu (Vaida) - vicepresedinte; 0724.031.404; 5. Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR (USS-CFR); Popovici Denisa, presedinte; 0752.278.306; undsindcfr@yahoo.com; 6. Alianta Nationala Feroviara (ANSF) (federatie sindicala); Popovici Denisa, vicepresedinte; 0752.278.306; undsindcfr@yahoo.com; 7. Sindicatul Lacuri, Parcuri, si Agrement Bucuresti (SLPAB); Andrabulea Gigel, presedinte; 0727.212.801; 0762.919.747; rdcn_elena@yahoo.com; 8. Sindicatul Tinerilor Profesori (STPR); Riegler Cornel, presedinte; 0724.200.444; corneliu_riegler2004@yahoo.co.uk; 9. Asociatia pentru Promovarea Principiilor Europene in Noile Structuri ale Societatii Romane ; Nadolu Petre, presedinte; 0251.436.217; 0744.679.747; octavian1980@gmail.com; 10. Asociatia Pro Concordia Craiova, Gl.bg.Iliescu Dumitru, presedinte; 0742.028.096; filialascmddolj@yahoo.com; 11. Alianta pentruRespectarea Democratiei Octavian Paler, Teodor Damian, presedinte executiv,Mandu Petrisor, presedinte; 0742.127.057; p_mandu@yahoo.com; 12. Asociatia Proprietarilor pe Legea 112 si a Chiriasilor din Casele Nationalizate; Opris Stelian, presedinte; 0741.996.723; 0749.145.754 asociatia_p@yahoo.com; 13. Asociatia pentru Protectia Pacientilor, Barbu Vasile, presedinte; 0735.366.900; vasile.barbu@protectiapacientilor.ro; 14. Blocul National al Revolutionarilor din Romania, 1989, (BNR 89), Maior Dorin Lazar, presedinte; 0732.026.348; 0751.0714.325; a.l.r.u.e.brasovdecembrie1989@gmail.com; maior.lazadorin@gmail.com; 15. Asociatia de Actiune Civica Internationala a Revolutionarilor din Decembrie 1989 (ACIURO 1989), Haraga Dorel, presedinte; 0745.039.199; 0722.747.098; dorelharaga@yahoo.com; 16. Sindicatul National al Revolutionarilor (SNR) , Draghici Teodor Sergiu, presedinte; 0723.762.812; 0769.262.117; teodor.draghici@yahoo.com; Horia-Dragos MILITARU-POP: Secretar General-0761.686.426; mariucaionescu@yahoo.com; 17. Liga Nationala a Revolutionarilor din Decembrie 1989, (LNRD 89); Nacht Sulu Cristian, secretar, Lefter Cristian, presedinte; 0722.284.757; ioncristianlefter@yahoo.com;18. Organizatia Internationala pentru Protectia Drepturilor Omului, Lesu Ionel, presedinte; 0726.938.011;0761.172.929; 0746.924.786; lesu_ionel2000@yahoo.com 19. Asociatia Romanilor din Olanda, Ringhilescu Viorel, presedinte; 0744.886.174; 021.434.2152; v_ringhilescu@msn.com; 20. Anghel Cristiana; 0763.595.909; cristianairina@yahoo.com; 21. Federatia Unirea a Pensionarilor Presedinte: Cojanu; 0730.757.735; federatiaunirea@yahoo.com; 22. Sindicatul National Uniunea Politistilor UNIPOL. Presedinte: Marius IDITA. Tel. 0722.88.28.29 / 0785.25.48.00; Fax. 021/327.15.22; mariusidita@yahoo.com; email: presedinte@sindunipol.ro 23. Federatia Nationala a Sindicatelor Pensionarilor din Romania (FNSPR); Preda Nedelcu Presedinte; 0723.897.745; 0720.139.045; fnspr10@gmail.com; 24. Asociatia Club TV 22 Presedinte: Dan Cugler; 021.230.04.65 Secretar: Marin VALCU; 0722.619.765; valcumarin@yahoo.com; 25. Asociatia Romana Antidrog Arges; Presedinte: Popa Dorin; 0748.118.703; 0336.067.110 26.Fundatia Luptatorilor Dec.89, Raniti, Invalizi si a urmasilor celor decedati din Romania Arges: Presedinte: Popa Dorin; 0748.118.703; 0336.067.110; 27. Federatia UNITESA a Personalului din Invatamantul Universitar Presedinte: Gheorghe Constantin: 0730.011.447; 0243.191.983; gheorgheconstantinase@yahoo.com; Vicepresedinte: Dorobantu Horia; 28. Asociatia 16 Decembrie 1989 Timisoara- Presedinte: Pavel Daniel: 0748.912.260; 0722.485.488; bacana.liviu@yahoo.it; 29. Federatia Societatea Civila Romaneasca Presedinte: RACANEL Petre: 0745.073.727; petre@vivera.ro; 30. Fundatia Grigore Vieru cu sediul in Fort Hamilton Canada. Presedinte: Florin GARBAN 31. Forumul diasporei de pretutindeni; 33. Sindicatul National al Lucratorilor din Penitenciare si Publisind Stefan Teoroc Presedinte; 0720.049.435; Gabriel Chifu vicepresedinte; 0726.345.818; fsap_publisind@yahoo.com; 34. Asociatia Nationala a Aviatorilor Pensionarii (ANAP) Costica Manolache Presedinte; 0723.630.487; costica_manolache@yahoo.com; Ovidiu CORNEANU corneanu.ovidiu@gmail.com; 35. CERTITUDINEA Publicatia de cultura, spiritualitate si atitudine Director editorial: Miron MANEGA; 0746.201.412; miron.manega@gmail.com; 36. Liga Muncitorilor din Romania P.C. Tiberiu Grigoriu tiberiugrigoriu@yahoo.com; ( si Presedinte: Cristinel Tanasie 0253.242.726); 37. Federatia Sindicatelor din Invatamant Spiru Haret Presedinte: Marius NISTOR : Telefon: 0745.031.341; mariusnistor2006@yahoo.com; 38. Federatia SANITAS Presedinte: HUȘANU Viorel telefon: 0755.105.411; sanitasbucuresti@gmail.com; 39. Sindicatul ROMTELECOM: Presedinte: CHIRCU Ionel (sub Federatia Societatii Civile din Romania Racanel); 40. Forumul Social Roman Cretu Constantin 0722.484.857; c.cretu@xnet.ro; 41. Asoc. Culturala Renasterea Neamului Romanesc - Popovici Dragos; Popa Anca 42. Asociatia Of. De Geniu in rezerva si retragere Nicolae Hirjau- Presedinte Gl. Teodorescu Constantin; 43. Sindicatul Lucratorilor din Kaufland Romania S.C.S. Presedinte: ROSIORU Daniel:Telefon: 0751.110.036; email: rosioru.daniel@gmail.com; Vicepresedinte: EPARU Constantin: 0751.110.032; 44. Asociatia Cascadorilor Profesionisti din Romania Presedinte: Petru Mihai DANCU: Telefon 0726.353.202 / 0727.212.801; 45. Federatia Romana de Fotbal Asociatie Director: Miron MUREA : Telefon: 0721.190.602; (34 membri); 46. Sindicatul Liber Semnale Rutiere Administratia Strazilor Presedinte: Dan GEORGESCU; Telefon: 0745.752.236; danggscu@yahoo.ca; 47. Sindicatul Justitia Presedinte: Doina BART; Tel. 0261.713.032; albulescu_liliana@yahoo.com; 48. Uniunea Nationala de Ramura a Cooperativelor Producatoare de Legume si Fructe Presedinte: Emil APOSTOLOIU (645 membri); Telefon 0728.375.121 / fertilsporchim@yahoo.com; 49. Asociatia Nationala a Pensionarilor din Serviciul Auxiliar de Specialitate din Cadrul Instantelor Judecatoresti si Parchetelor (605 membri) Presedinte: Helvei Eugenia; Telefon 0727.095.316; 0728.602.765; 021.411.6622. e-mail: eugeniahel@gmail.com; mariana trogmaer@yahoo.com; 50. Uniunea Nationala de Ramura a Cooperativelor Producatoare de Legume si Fructe Presedinte: Emil APOSTOLOIU; fertilsporchim@yahoo.com; 51. Asociatia Pensionarilor Silvici din Romania: Niculae FLORICA Presedinte; 52. Asociatia Nationala a Pensionarilor din Serviciul Auxiliar de Specialitate din Cadrul Instantelor Judecatoresti si Parchetelor (605 membri) Presedinte: Helvei Eugenia; Telefon 0727.095.316; 0728.602.765; 021.411.6622. e-mail: eugeniahel@gmail.com; mariana trogmaer@yahoo.com; 53. Organizatia de Dezvoltare a Romilor Social-Democrati din Romania Presedinte ILIE Mario Rafael; Telefon: 0766.330.875; odrsd@yahoo.com; ilie.mariorafael@yahoo.com; 54. Fundatia Fleur de Lys Presedinte: Victor TASCI; Telefon: 0743.431.464, 031.437.87.24, Fax: 031.437.87.24; e-mail: victor.tasci@fundatiafleurdelys.ro; 55. Asociatia Ambasadorilor si Diplomatilor de Cariera din Romania, Persoana de contact: Dumitru TANASA; Telefon 0740.120.646; romcomac2004@yahoo.com; romcomac@hotmail.com; 56. Asociatia Functionarilor Publici Parlamentari Pensionari LEGIFER, Persoana de contact: Aurica CHIOIBASU, Telefon 0728117840, E-mail: aurachioibasu@yahoo.com
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 17:24
De la: gabigabi2, la data 2014-04-25 16:36:58De la: _2148_, la data 2014-04-24 18:45:48Siguuur ca daaa , pe Voiculescu l-a aparat pana acum aceeasi justitie a lui Basescu , de-a reusit sa tergiverseze si sa scape de atatea dosare .. Bineinteles , madam' , daca ti-a suflat tie motanu' Felix d'astea la ureche , de ce sa nu inclini ?
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 17:49
daca tu nu POTI observa ca m-am ferit sa spun ca STIU sigur asta,desi e un secret a lui Polichinelli, e treaba ta dar, AI tu o alta explicatie ptr. ce se tin oamenii astia atit de strinsi unii-n altii ?
P.S stii tu cumva ca NU au fost si unul si celalalt ,oamenii de Baza ai Sistemului in 89 ? stii tu cumva ca ORICINE ajungea in Pozitia lor IMPORTANTA si secu n-avea nici-un amestec, cind pina si ptr. o excursie in URSS erai puricat , iar ghizii erau, OBLIGATORIU , colaboratori ? ASA Stii TU ? cine te-a mintit si tu de ce le-nghiti pe nemestecate, ca doar aveai deja 15-20 ani atunci ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 17:56
De la: _haakon_, la data 2014-04-25 17:16:14Comitetul Român pentru Cinstirea Eroilor vă transmite dvs. și, prin dvs., populației regiunii Crimeea și orașului Sevastopol felicitările noastre cu prilejul istoricului eveniment, întoarcerea la patria-mamă. Au aparut si reactii .cnsc-diaspora.blogspot.ro/2014/04/atitudini-antinationale-printr... joi, 24 aprilie 2014 Atitudini antinaționale printre unii membri ai CNSC Aflu din articolul publicat în România Liberă (www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/revolutionarii-din...) că două organizații membre ale Consiliului Național al Societății Civile își declară susținerea pentru acțiunile agresive ale Rusiei și îi condamnă pe românii cu vederi "occidentale" pe care-i denunță ca trădători. "Poziția mea este total opusă celor doi lideri Daniel Iancu și Petru Răcănel, deoarece, eu consider că Rusia constituie cel mai mare pericol și își menține caracterul dușmănos față de România și de poporul român, - prin ocuparea și ciopârțirea teritoriului României; - prin refuzul de a-și recunoaște vina față de poporul român pentru genocidul comis împotriva celor circa 1,2 milioane de români din teritoriile cotropite; - prin impunerea comunismului în țara noastră cu tancurile armatei sale de ocupație; - prin implicarea și presiunile pentru menținerea Basarabiei în afara teritoriului național român; - prin refuzul de a restitui tezaurul României; Orice sprijinire a politicii agresive a Rusiei, așa cum s-a manifestat și împotriva României de-alungul Istoriei, înseamnă servilism și trădare a intereselor noastre naționale. De aceea, în cazul in care CNSC nu ia atitudine publică, nu se delimitează și nu exclude cele doua organizații: "Federația Societatea Civilă Românească" și "Comitetul pentru Cinstirea Eroilor", vă rog să considerați că eu nu mai sunt afiliat în niciun fel cu CNSC. Menținerea lor tacită și lipsa de reacție ar însemna solidaritatea CNSC cu poziția antinațională a respectivelor organizații. În consecință, vă voi ruga să ștergeți numele meu din lista Coordonatorilor Consiliului Național al Societății Civile." Cu respect, Mircea Popescu 24 Aprilie 2014 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 18:10
De la: gabigabi2, la data 2014-04-25 17:49:55daca tu nu POTI observa ca m-am ferit sa spun ca STIU sigur asta,desi e un secret a lui Polichinelli, e treaba ta dar, AI tu o alta explicatie ptr. ce se tin oamenii astia atit de strinsi unii-n altii ? Ce dracu' vrei de la mine ? Eu n-am de unde sa stiu dar vad ca dumneata le stii bine ! Si unde vrei sa ajungi pana la urma , ca desi astia 2 se injura , totusi justitia lui Basescu il protejeaza pe Voiculescu ? Vezi ca iar ai derapat de la subiect aiurea
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 18:26
De la: _haakon_, la data 2014-04-25 11:23:49De la: _2148_, la data 2014-04-24 19:34:48ui' ce realizari are doamna Senator Gabriela Firea , s-o aplaudam si sa o laudam Dap , presedintele n-a zis nimic iar opozitia a mers pe burta . Posibil sa nu-si fi dat seama de chichita legislativa , desi am oaresce dubii , vom vedea reactiile . Eu dupa ce-mi facusem deja planul "Traista in Bat " , m-am trezit cu proiect eligibil ptr. F.E. ,dupa ani de lupta cu hartogaraia birocratica .
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 18:37
De la: _2148_, la data 2014-04-25 18:10:31De la: gabigabi2, la data 2014-04-25 17:49:55daca tu nu POTI observa ca m-am ferit sa spun ca STIU sigur asta,desi e un secret a lui Polichinelli, e treaba ta dar, AI tu o alta explicatie ptr. ce se tin oamenii astia atit de strinsi unii-n altii ? "ce dracu ' " nu intelegi ca-i doar o hartuiala , un joc de'a soarecele si pisica intre ei ? n-ai de unde sa stii ? te cred, pe cuvint : la B1 nu se vorbeste despre asa ceva ....acolo doar se pupa mina stapinului , iar tu provii , dupa cum m-ai informat dintr-o familie de oameni simpli, saraci si- membri de partid, Inclin sa cred dupa cum vorbesti si gindesti si-n casa la tine nu se vorbea pe soptite , ca la mine-n casa de frica "urechilor si timpanului " prezente peste tot ! si, hai sa-ti mai dau o veste pe care nu o s-o va spuina colonelul Turcescu, ca nu face bine la blazonul prezidential : ANAF.ul Cauta Firma Fantoma de la care a " cumparat " SEFU' mosia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 20:14
De la: _2148_, la data 2014-04-25 17:56:45De la: _haakon_, la data 2014-04-25 17:16:14Comitetul Român pentru Cinstirea Eroilor vă transmite dvs. și, prin dvs., populației regiunii Crimeea și orașului Sevastopol felicitările noastre cu prilejul istoricului eveniment, întoarcerea la patria-mamă. 1.bp.blogspot.com/-yWOPbdqfzsg/Uz6bb-q1HII/AAAAAAAAAeE/9Gdz9vxa3... 2.bp.blogspot.com/-5M4h4lGeI50/Uz6bcBvNoPI/AAAAAAAAAeY/TPsc7CHvt... 1.bp.blogspot.com/-FFRx1cHjeRM/Uz6bcJdDzaI/AAAAAAAAAeI/wgM77z5_5... 2.bp.blogspot.com/-4wLemSHAN4k/Uz6bc5QvBiI/AAAAAAAAAeU/khK2y3PtW... 4.bp.blogspot.com/-Xb6yZ5njoyQ/Uz6bwGptwLI/AAAAAAAAAeo/PfQQQLCOI... 2.bp.blogspot.com/-EMKBz2HPhxI/Uz6bwMDbCvI/AAAAAAAAAek/JxPtbRxEK... nesimtire tipic-bolsevica. www.youtube.com/watch?v=oVZjyyAE-78 "The soviet story" este un film documentar realizat pentru prima dată de Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic şi a modului în care Uniunea Sovietică a colaborat cu Germania nazistă provocând distrugerea. Filmul prezintă documente recent descoperite în arhivă care dezvăluie detalii şocante. "The soviet story" a fost filmat timp de 2 ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franţa, Marea Britanie şi Belgia. Materialele pentru documentar au fost colectate de către autorul Edvins Snore timp de 10 ani. Ca urmare, documentarul prezintă o imagine cu adevărat unică, recentă în istoria sovietică. Povestea este spusă de către oameni, foşti cetăţeni sovietici, care au cunoştinţe despre cele întâmplate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 21:05
De la: gabigabi2, la data 2014-04-25 18:37:00De la: _2148_, la data 2014-04-25 18:10:31De la: gabigabi2, la data 2014-04-25 17:49:55daca tu nu POTI observa ca m-am ferit sa spun ca STIU sigur asta,desi e un secret a lui Polichinelli, e treaba ta dar, AI tu o alta explicatie ptr. ce se tin oamenii astia atit de strinsi unii-n altii ? E un joc de-a soarecele si pisica ? Hai nu zau ? asa zic aia din latrina ? Sau asa speri dumneata ? Parintii mei au murit ,hai sictir , tanti ..pentru inclinarile dumitale ! Crezi ca o sa lesin io daca Anaful cauta firme fantoma ? Asta trebuia , tanti sa faca ANAF de la bun inceput .Si daca o cauta si o gaseste ce mare stire crezi ca-i asta ? |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2014, ora 13:37
Din obscurantismul in care isi petrec existenta si in care baltesc inconstient, daca intr-o singura zi s-ar intampla sa nu le fie adresat un explicit "hai sictir" de catre cineva, sunt convins ca nu ar putea sa doarma bine noaptea! Este tipul de persoana perfect indobitocita, ofticata de propria sa existenta umila si ignoranta, sunt de-o ipocrizie si perfidie abjecte, rau intentionate si chiar distructive in cazul in care ar avea posibilitatea reala sa decida sau sa actioneze efectiv. Insa, nu-mi pot imagina o alta motivatie pentru care le-ar mai fi necesar acel continuu "hai sictir", explicit sau implicit, obtinut zilnic printr-o asidua insistenta, exceptand cazul in care: ineptiile pe care le vehiculeaza ar fi izvorate dintr-o mentalitate deformata de prostia congenitala. Sunt persoane de nimic, care nu lasa in urma lor decat, nimicul absolut.
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2014, ora 16:30
asa e: las in urma Nimicul, adica pe tine si ma ocup de madam 2148, caci intr-o postare de acum, eu stiu ?
o saptamina, 10 zile, chiar asta intrebam : CUM cumperi ceva de la o firma ,fara adresa , fara sa Verifici ce firma e , ca nu" tranzactionai " 2 suluri de hirtie igienica si UNDE s-au trimis banii ?! madam "Sictir " , neam cu tine- Nimicul- mi-a raspuns ca daca e un cont ,acolo trimiti banii si ramii paf : cind ceri un credit de la o banca , te-ntreaba si ce-ai supt de la mama si banca verifica toate cele spuse de tine....ei, aici , n-a contat nimic si s-a platit pe neve !
|
Postat pe: 27 Aprilie 2014, ora 08:34
De la: _2148_, la data 2014-04-25 21:05:48De la: gabigabi2, la data 2014-04-25 18:37:00De la: _2148_, la data 2014-04-25 18:10:31[quote name='gabigabi2' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 27 Aprilie 2014, ora 10:52
Azi, Persoana X 40 de ani. Poate fi un suflet venit pe aceasta lume pe cand parintii sai aveau intre 16 si 50 de ani. Azi, parintii lui x ar putea avea varste cuprinse intre 56 si 90 de ani. X este nascuta prin 1974. Ce impiedica un om sa decedeze pe undeva la o varsta intre 16 si 100 de ani?
Probabilitatea ca X sa nu aibe niciun parinte in viata este de.......? Important ca exista o probabilitate. Iar o persoana este demna de incredere pana la probe contrarii, cel putin una !
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2014, ora 13:32
Fabula Ganditilor
Plecand la cale lunga, un mos cu-al sau nepot, Avea pus pe magaru-i calabalacul tot. Pasind pe drum alene, de-odata, un drumet Ii spuse-asa,-ntr-o doara, zambind usor glumet: - "De ce nu-ti asezi, taica, copilul pe magar? Slabut cum e, sarmanul, nu trage la cantar!..." Gandind c-avea dreptate, mosnegul isi urca Pe saci si pe valize nepotul si pleca... Dar nu merse departe ca alt drumet, mirat, Ii zise lu-ala micu', cu glasul suparat: - "Nu ti-e rusine, taca, ca tinerel fiind, Sa-l lasi pe mos alaturi piciorul taraind?!... Ce stai? Hai, te coboara, sa urce el in loc!" Convins de-a sa dreptate, caci rasufla cu foc, Batranul se intinse ca locul bun s-apuce, Facandu-si mai 'nainte, pios, o sfanta cruce. Si mersera pe cale asa, vreme de-un ceas, Pana ce o taranca le-opri incetul pas: - "Ia spune-mi, nu ti-e mila de ast' copil sfrijit De-l lasi pe jos sa mearga? Chiar de l-ai pedepsit Eu zic sa-l iei matale acolo sus, 'napoi! Magarul e puternic, va duce pe-amandoi!" Avea sau nu dreptate, nu mai stia nici el, Dar il lua cu sine pe micul nepotel Si o pornira iara pe drumul prafuit... Dar cum necazul, bata-l, nu vine ne-nsotit, Se pomenira-n fata cu un betiv nervos Ce socotea ca este de-a dreptul scandalos Sa stea cei doi calare pe bietul animal. - "Ce nesimtiti!... N-ajunse c-ati pus poate-un kintal De saci si de valize pe el ci, fara rost, v-ati cocotat in carca-i... Batrane, tu esti prost?! Pai, daca o sa mergeti asa pana in vale, Eu pun pariu pe-o vodca ca animalu-ti moare!"... Si rusinat batranul, si speriat nitel, Se cobori degraba cu tot cu nepotel Cazand mahnit pe ganduri: - " De bine ma gandesc, La fel ca la plecare acuma ma gasesc Desi-ascultat-am sfatul atatora pe drum. Sa-mi fie mintea, oare, invaluita-n fum?"... MORALA Cei slabi, cei fara minte - acei ce "sunt ganditi", Sunt victime eterne, sunt vesnic pacaliti De-o dogma sau de-un lider. In ignoranta lor, Nu fac decat sa fie inca o voce-n cor! D.Roxin Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

eu eram prietena cu el ....
dintr-o familie de oameni simpli, saraci si- membri de partid, Inclin sa cred dupa cum vorbesti si gindesti si-n casa la tine nu se vorbea pe soptite , ca la mine-n casa de frica "urechilor si timpanului " prezente peste tot !