back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2014, ora 15:36

De la: _2148_, la data 2014-04-28 10:58:20
De la: gabigabi2, la data 2014-04-28 10:35:36
De la: _2148_, la data 2014-04-28 10:02:15
De la: gabigabi2, la data 2014-04-28 09:43:16
De la: _2148_, la data 2014-04-28 09:22:06Cea care bate campii esti dumneata ! Daca s-au verificat actele , Comisia de Buget Finante din Senat a paraverificat si a concluzionat ca acel credit s-a acordat cu respectarea tuturor normelor si regulamentelor bancare , te erijezi tu in Atotstiutoarea de pe planeta spunand ca nu au fost verificate cum trebuie . Pastorul care citeste de pe prompter habar n-are de regimul juridic al tranzactiilor imobiliare in Romania , in schimb a reusit sa inoculeze unor aplaudaci de latrina ideea ca mai trebuia verificat ceva .

LATRINA ptr. ca-l critica pe Bas' ? dar B1 ce e ? un Amvon din care se aduc osanale aceluiasi Base?
tu , care imi spui mie ca-s comunistoida , NU te-ai Saturat de LAUDE aduse Conducatorului Iubit sau lui Zeus....sau celui care e asemenea lui Al. I. Cuza ?
cit de aiurea puteti fi ....din pacate, ghinionul nostru ca nu va dati seama de asta e norocul vostru de oameni cu suflet de sluga , senini si fericiti ca aveti cui pupa miinile !

Ghinion , nu m-ai nimerit , nici B1 nu-i prea departe de A3 .
N-ai sa ma vezi ca elogiez vreo televiziune din Romania , asa cum faci tu . Detectezi care-i diferenta dintre noi ?
Poti sa-mi arati vreun comentariu de-al meu in care am elogiat vreodata B1 ?
Nu poti !
In schimb ,entuziasmul tau fata de "profesionalismul " A3 , aproape ca nu mai incape pe forum ..
N-am nicio problema daca il critici pe Basescu dar fa-o atunci cand trebuie , pentru ca daca procedezi ca aia din latrina 3 , nu faci decat sa contribui la popularitatea lui .
Placa cu Basescu =raul planetar mergea pe vremea guvernarilor Boc si MRU , dar s-a demodat al naibii de mult de cand la carma guvernarii se afla PSD .
Nu mai poti ascunde esecul acestei guvernari in spatele sintagmei "jos Basescu ". Sintagma asta mai merge doar la fraieri . Iar eu nu sunt fraiera !

ce tare esti < nu o elogiezi, dar o CITEZI in permanenta !

CE alta Televiziune o tine langa cu Latrina ? TvR1 sau TvR2 ? o zice asta Realitatea sau Romania TV ? sau poate o zice Prima , ca Digi 24, in nici-un caz !
deci, madam, tine-te in logica, ptr. ca CEEACE SPUI te da de gol, Intelegi , ca doar nu esti " fraiera", esti doar un POSTAC Platit !?
cit despre faptul ca aceasta guvernare este asa cum e, NU il Absolva pe Sefu' tau de Nimic si topicul asta il are ca Tema de discutie pe El si nu altceva !

Poti sa-mi arati unde am citat-o ?

Oricui nu-i place latrina 3 este basist , asa cred "prostfesionistii " securistului Felix !

Hai sictir si ignor !

exact asta te da de gol : cuvintul LATRINA latrat cu obstinatie de cei dragi tie !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2014, ora 16:07

De la: gabigabi2, la data 2014-04-28 10:45:17
nu cumva am zis ca NU Stiu sa se mai fi murit dupa 73-74 ca in anii 50 ?! >
P.S
la modul TEORETIC Nici nu s-au mai facut arestari politice la acea vreme, cu exceptia revoltei de la Brasov !

teoria ta?
care teorie, cea pe care ti-au furnizat-o activistii pcr, tortionarii si calaii regimului ceausisto-comunist?

Sange, sarma ghimpata, mitraliere, campuri minate, soldati inarmati pana-n dinti, crime, violuri, cadavre plutind pe Dunare, femei si barbati masacrati pe "fasia verde". Nu sunt scene dintr-un film de groaza, ci realitatea Romaniei de pana in 1989, de la frontiera de vest. "Cea mai sangeroasa frontiera a Europei", dupa cum au catalogat-o, inca din anii '80, organizatiile umanitare din Vest. Regimul de la Bucuresti a vrut sa opreasca exodul romanilor spre libertate, construind impotriva propriului popor o veritabila fortareata, in timp ce zeci de mii de oameni incercau sa fuga, prin Serbia sau Ungaria, spre Occident. Nici azi nu sunt cunoscute proportiile dezastrului, dintr-o ciudata secretomanie de care dau dovada atat autoritatile, cat si martorii acelor evenimente, dar cert e ca cimitirele de la granita sunt pline de fugari neidentificati.

Ecluza sarbeasca, blocata de cadavrele romanilor

Cateva pasaje din editia in limba romana a cartii de fata ies in evidenta, dezvaluind amploarea tragediei de pana in 1989. Dupa ce a fost data in folosinta hidrocentrala Portile de Fier 1, in 1972, autoritatile fostei Iugoslavii se plangeau ca ecluza lor era uneori blocata de cadavrele care pluteau pe Dunare, ingramadindu-se spre teritoriul sarbesc. Asa e curentul fluviului, in aval de Cazane, orice obiect fiind impins spre malul vecinilor nostri. O femeie povesteste cum baiatul ei a fost ucis in 1987, incercand sa traverseze fluviul. Trupul lui a fost gasit de pescari, care i-au recuperat si actele. La fel ca el, si altii fusesera inghititi de ape, "scurgandu-se" apoi spre hidrocentrala. Imagini terifiante, de care isi amintesc si azi cu groaza unii locuitori de la Dunare, cum e si mama acelui copilandru. Alte nenorociri au fost pe asa-numita fasie verde, o portiune lata de vreo 20 de metri, care insotea linia granitei. Fasia era mereu nivelata, sa se vada imediat orice urma de pasi ilegali. Pe acel segment au fost surprinsi multi fugari, intre care si o familie compusa din sot, sotie si doi copii. Mama a fost executata de graniceri in fata copiilor ei. Pur si simplu impuscata in cap. Alte marturii atesta ca cei prinsi pe "fasie" au fost ingropati chiar la locul crimei. Un caz de o salbaticie fara seaman s-a petrecut in 1988, in apropierea comunei bihorene Valea lui Mihai, la granita cu Ungaria, cand 11 fete de liceu din Oradea au vrut sa treaca frontiera. Au fost prinse de graniceri, care le-au dezbracat, le-au violat si la sfarsit le-au biciuit.................................................

hai sictir !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2014, ora 16:09

DE CE ,"SCAMA ASTA ",NU SE DUCE LA GRADINA "LUI ",CA NE-A INEBUNIT PRIN MANIPULAREA LUI "EXCROACA ! ".

Raporteaza abuz de limbaj
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 09:32

De la: _haakon_, la data 2014-04-28 16:07:03
P.S
la modul TEORETIC Nici nu s-au mai facut arestari politice la acea vreme, cu exceptia revoltei de la Brasov !

teoria ta?
care teorie, cea pe care ti-au furnizat-o activistii pcr, tortionarii si calaii regimului ceausisto-comunist?

Sange, sarma ghimpata, mitraliere, campuri minate, soldati inarmati pana-n dinti, crime, violuri, cadavre plutind pe Dunare, femei si barbati masacrati pe "fasia verde". Nu sunt scene dintr-un film de groaza, ci realitatea Romaniei de pana in 1989, de la frontiera de vest. "Cea mai sangeroasa frontiera a Europei", dupa cum au catalogat-o, inca din anii '80, organizatiile umanitare din Vest. Regimul de la Bucuresti a vrut sa opreasca exodul romanilor spre libertate, construind impotriva propriului popor o veritabila fortareata, in timp ce zeci de mii de oameni incercau sa fuga, prin Serbia sau Ungaria, spre Occident. Nici azi nu sunt cunoscute proportiile dezastrului, dintr-o ciudata secretomanie de care dau dovada atat autoritatile, cat si martorii acelor evenimente, dar cert e ca cimitirele de la granita sunt pline de fugari neidentificati.

Cateva pasaje din editia in limba romana a cartii de fata ies in evidenta, dezvaluind amploarea tragediei de pana in 1989. Dupa ce a fost data in folosinta hidrocentrala Portile de Fier 1, in 1972, autoritatile fostei Iugoslavii se plangeau ca ecluza lor era uneori blocata de cadavrele care pluteau pe Dunare, ingramadindu-se spre teritoriul sarbesc. Asa e curentul fluviului, in aval de Cazane, orice obiect fiind impins spre malul vecinilor nostri. O femeie povesteste cum baiatul ei a fost ucis in 1987, incercand sa traverseze fluviul. Trupul lui a fost gasit de pescari, care i-au recuperat si actele. La fel ca el, si altii fusesera inghititi de ape, "scurgandu-se" apoi spre hidrocentrala. Imagini terifiante, de care isi amintesc si azi cu groaza unii locuitori de la Dunare, cum e si mama acelui copilandru. Alte nenorociri au fost pe asa-numita fasie verde, o portiune lata de vreo 20 de metri, care insotea linia granitei. Fasia era mereu nivelata, sa se vada imediat orice urma de pasi ilegali. Pe acel segment au fost surprinsi multi fugari, intre care si o familie compusa din sot, sotie si doi copii. Mama a fost executata de graniceri in fata copiilor ei. Pur si simplu impuscata in cap. Alte marturii atesta ca cei prinsi pe "fasie" au fost ingropati chiar la locul crimei. Un caz de o salbaticie fara seaman s-a petrecut in 1988, in apropierea comunei bihorene Valea lui Mihai, la granita cu Ungaria, cand 11 fete de liceu din Oradea au vrut sa treaca frontiera. Au fost prinse de graniceri, care le-au dezbracat, le-au violat si la sfarsit le-au biciuit.................................................

hai sictir !

Haakoane tu chiar crezi ce scrii? E din ciclul 60000 de morti!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 13:10

De la: gabigabi2, la data 2014-04-28 15:36:47
De la: _2148_, la data 2014-04-28 10:58:20
De la: gabigabi2, la data 2014-04-28 10:35:36
De la: _2148_, la data 2014-04-28 10:02:15
De la: gabigabi2, la data 2014-04-28 09:43:16
De la: _2148_, la data 2014-04-28 09:22:06Cea care bate campii esti dumneata ! Daca s-au verificat actele , Comisia de Buget Finante din Senat a paraverificat si a concluzionat ca acel credit s-a acordat cu respectarea tuturor normelor si regulamentelor bancare , te erijezi tu in Atotstiutoarea de pe planeta spunand ca nu au fost verificate cum trebuie . Pastorul care citeste de pe prompter habar n-are de regimul juridic al tranzactiilor imobiliare in Romania , in schimb a reusit sa inoculeze unor aplaudaci de latrina ideea ca mai trebuia verificat ceva .

LATRINA ptr. ca-l critica pe Bas' ? dar B1 ce e ? un Amvon din care se aduc osanale aceluiasi Base?
tu , care imi spui mie ca-s comunistoida , NU te-ai Saturat de LAUDE aduse Conducatorului Iubit sau lui Zeus....sau celui care e asemenea lui Al. I. Cuza ?
cit de aiurea puteti fi ....din pacate, ghinionul nostru ca nu va dati seama de asta e norocul vostru de oameni cu suflet de sluga , senini si fericiti ca aveti cui pupa miinile !

Ghinion , nu m-ai nimerit , nici B1 nu-i prea departe de A3 .
N-ai sa ma vezi ca elogiez vreo televiziune din Romania , asa cum faci tu . Detectezi care-i diferenta dintre noi ?
Poti sa-mi arati vreun comentariu de-al meu in care am elogiat vreodata B1 ?
Nu poti !
In schimb ,entuziasmul tau fata de "profesionalismul " A3 , aproape ca nu mai incape pe forum ..
N-am nicio problema daca il critici pe Basescu dar fa-o atunci cand trebuie , pentru ca daca procedezi ca aia din latrina 3 , nu faci decat sa contribui la popularitatea lui .
Placa cu Basescu =raul planetar mergea pe vremea guvernarilor Boc si MRU , dar s-a demodat al naibii de mult de cand la carma guvernarii se afla PSD .
Nu mai poti ascunde esecul acestei guvernari in spatele sintagmei "jos Basescu ". Sintagma asta mai merge doar la fraieri . Iar eu nu sunt fraiera !

ce tare esti < nu o elogiezi, dar o CITEZI in permanenta !

CE alta Televiziune o tine langa cu Latrina ? TvR1 sau TvR2 ? o zice asta Realitatea sau Romania TV ? sau poate o zice Prima , ca Digi 24, in nici-un caz !
deci, madam, tine-te in logica, ptr. ca CEEACE SPUI te da de gol, Intelegi , ca doar nu esti " fraiera", esti doar un POSTAC Platit !?
cit despre faptul ca aceasta guvernare este asa cum e, NU il Absolva pe Sefu' tau de Nimic si topicul asta il are ca Tema de discutie pe El si nu altceva !

Poti sa-mi arati unde am citat-o ?

Oricui nu-i place latrina 3 este basist , asa cred "prostfesionistii " securistului Felix !

Hai sictir si ignor !

exact asta te da de gol : cuvintul LATRINA latrat cu obstinatie de cei dragi tie !

Ai auzit acest cuvant la B1 ? Mira-m-as ! Si n-a intrat CNAul pe fir ???

Da' nu-i mai corect sa spui ca l-am citat din DEX ?
Hai madame , iar ai dat cu batzu'n balta , ce draq sa zici si dumneata !?
Rusinica ! Am cca juma' de an de cand nu m-am uitat laBE1 TV !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 17:19

Interesant : am postat cu succes, dar postarea catre tine @ 2148 nu a aparut !
te-ntrebam de UNDE ai preluat acel termen....ca si cel dekakarau, pe care-l tot folositi ?

cind spui ca esti Impartial, dar ii repeti spusele acelui om ce a dezbinat tara timp de 10 ani , de'am ajuns in situatia de a fi ori proB ,ori anti B , inseamna ca minti cu perseverenta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 17:23

CNA .ul ? hahaha, ce-mi plac glumele tale ! esti simpatica !
da' a amendat cineva cuvintele folosite de presu' nost', vreodata , chiar daca DEX s-ar inrosi la fata sa scrie in pagina cuvintulgaozar ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 17:57

De la: gabigabi2, la data 2014-04-29 17:19:42 Interesant : am postat cu succes, dar postarea catre tine @ 2148 nu a aparut !
te-ntrebam de UNDE ai preluat acel termen....ca si cel dekakarau, pe care-l tot folositi ?

cind spui ca esti Impartial, dar ii repeti spusele acelui om ce a dezbinat tara timp de 10 ani , de'am ajuns in situatia de a fi ori proB ,ori anti B , inseamna ca minti cu perseverenta !

Vrei sa-ti spun ,sincer ,de unde l-am preluat ? De pe site-urile de stiri comentate de alti useri ca si noi .
Afirmatia dumitale cum ca as fi citat B1 e o mare minciuna , nu cred ca o televiziune s-ar adresa unei concurente cu termenul pe care l-am folosit eu , oricare ar fi ea . Poate doar intr-o emisiune pamflet .
Dar ca sa nu ti se mai para ca citez B1 , am sa spun haznaua 3 ,e bine ?

Eu nu-mi amintesc sa fi folosit termenul kakarau , poate Dormeo

"cind spui ca esti Impartial, dar ii repeti spusele acelui om ce a dezbinat tara timp de 10 ani , de'am ajuns in situatia de a fi ori proB ,ori anti B , inseamna ca minti cu perseverenta"
Asta e alta panseluta din putzul gandirii care nu s-a intalnit niciodata cu vreun neuron !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 18:00

De la: gabigabi2, la data 2014-04-29 17:23:39CNA .ul ? hahaha, ce-mi plac glumele tale ! esti simpatica !
da' a amendat cineva cuvintele folosite de presu' nost', vreodata , chiar daca DEX s-ar inrosi la fata sa scrie in pagina cuvintulgaozar ?

Eu nu stiu ca presu' sa fie patron de TV , poate stii dumneata ceva si nu stim noi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 19:51

De la: _2148_, la data 2014-04-29 17:57:10
De la: gabigabi2, la data 2014-04-29 17:19:42 Interesant : am postat cu succes, dar postarea catre tine @ 2148 nu a aparut !

Vrei sa-ti spun ,sincer ,de unde l-am preluat ? De pe site-urile de stiri comentate de alti useri ca si noi .
Afirmatia dumitale cum ca as fi citat B1 e o mare minciuna , nu cred ca o televiziune s-ar adresa unei concurente cu termenul pe care l-am folosit eu , oricare ar fi ea . Poate doar intr-o emisiune pamflet .
Dar ca sa nu ti se mai para ca citez B1 , am sa spun haznaua 3 ,e bine ?

Eu nu-mi amintesc sa fi folosit termenul kakarau , poate Dormeo

"cind spui ca esti Impartial, dar ii repeti spusele acelui om ce a dezbinat tara timp de 10 ani , de'am ajuns in situatia de a fi ori proB ,ori anti B , inseamna ca minti cu perseverenta"
Asta e alta panseluta din putzul gandirii care nu s-a intalnit niciodata cu vreun neuron !

buna poanta cu neuronul si am auzit-o / cititt-o de atitea ori, incit nu o data m-am intrebat Citi neuroni are cel ce Foloseste Formule gata construite de altii ? nu-i asa ca mersul pe cararea batatorita de altii , nu-ti da batai de cap , ci doar mergi si nu te gindesti la nimic ?!
si, pardon madam : esti prototipul mintii lenese ce adopta cu usurinta atitudinea altora care o umple pe ea de respect !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 19:55

De la: _2148_, la data 2014-04-29 18:00:30
De la: gabigabi2, la data 2014-04-29 17:23:39CNA .ul ? hahaha, ce-mi plac glumele tale ! esti simpatica !

Eu nu stiu ca presu' sa fie patron de TV , poate stii dumneata ceva si nu stim noi

iar trebuie sa explic ca cele doua fraze vorbesc despre lucruri diferite ? nu se vede, nu te prinzi nici de asta ? cum era cu neuronul ala , unic la mine si puzderie la tine ? chiar esti simpatica !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 20:19

De la: gabigabi2, la data 2014-04-29 19:55:07

iar trebuie sa explic ca cele doua fraze vorbesc despre lucruri diferite ? nu se vede, nu te prinzi nici de asta ? cum era cu neuronul ala , unic la mine si puzderie la tine ? chiar esti simpatica !

Ha , auzi cucoana ? Da' "ce are sula cu stampila primariei " , ca sa te citez pe tine de data asta (a propos , vrei sa ne cautam la sintagme ?relax , n-ai inventat dumneata DEXu' )?
Si expresia asta ai preluat-o si mataluta de attaea ori ,sper ca n-o sa ai tupeul sa ti-o insusesti !

Da' pe dumneata te-a amendat cineva vreodata ca ai spus "pres" in loc de presedinte , sau ca ai spus basinos , chioru' ,perpulis etc ?Ei vezi ? De ce m-ai amenda dumneata pe mine ca vreau sa spun hazna in loc de antena 3 ?
Mie mi se pare ca sunt sinonime , ai ceva cu Dexu' meu ? Libertatea de exprimare este garantata pentru toti , cucoana , nu doar pentru dumneata !

P.S. nu te mai cazni sa-ti freci ridichea , vrei sa ramai si fara podoaba capilara ?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2014, ora 21:32

De la: sirboby, la data 2014-04-29 09:32:22
P.S

teoria ta?

hai sictir !

Au fost inhumati intre straini, pe malul sarbesc al Dunarii. Fara slujba, fara lumanare. Acum nu mai au la capatai nici cruce. Mormintele lor sunt niste movile de pamant, in cimitirele din satele de la granita. De ei isi amintesc doar localnicii, acum batrani. Sunt mii de romani care au platit cu viata, dorinta de a fi liberi, pe vremea comunistilor. De 15 ani, nici unul dintre regimurile la putere in Romania nu s-a interesat de ei. De parca n-ar fi fost ai nostri. Un redactor al Jurnalului National a pornit in cautarea locurilor lor de veci la Kladovo, Tekia, Novi Sip si Negotin.

de Marina Constantinoiu

jurnalul.ro/campaniile-jurnalul/cauza-mortii-libertatea/sute-de-...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 08:00

Ieri, ma uitam linistit la B1 sa vad cum mai devine cazul cu judecatorul Mustaț si prietenii lui vorbreți și buni negociatori ...
In timp ce niște deștepți și ddeau cu prerea, ca de obicei, pe acest subiect ... ce-mi vd ochii ? Un spot electoral al PSD pentru europarlamentare. In spot se spunea ceva despre o Romnie puternic n cadrul UE.
Acum o s m uit pe Antena 3 s vd spoturile de la MPM si PDL si Forța civic ...

In fine, despre chestia cu judectorul Mustaț ce spuneți ?
Tot Basescu, tot Basescu ?

Basescu i-a platit pe procurori sa-l urmareasc pe Mustaț (eu cred ca i-a urmarit pe toti pn au dat de cel cștigtor), ori Voiculescu l-a pltit pe fraierul de judecator, prin intermediar, ca s scape de pușcrie ?
Ce prere aveți despre un judector att de tmpit ca Mustaț asta ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 08:14

De la: _2148_, la data 2014-04-29 20:19:46

Ha , auzi cucoana ? Da' "ce are sula cu stampila primariei " , ca sa te citez pe tine de data asta (a propos , vrei sa ne cautam la sintagme ?relax , n-ai inventat dumneata DEXu' )?
Si expresia asta ai preluat-o si mataluta de attaea ori ,sper ca n-o sa ai tupeul sa ti-o insusesti !

Da' pe dumneata te-a amendat cineva vreodata ca ai spus "pres" in loc de presedinte , sau ca ai spus basinos , chioru' ,perpulis etc ?Ei vezi ? De ce m-ai amenda dumneata pe mine ca vreau sa spun hazna in loc de antena 3 ?
Mie mi se pare ca sunt sinonime , ai ceva cu Dexu' meu ? Libertatea de exprimare este garantata pentru toti , cucoana , nu doar pentru dumneata !

P.S. nu te mai cazni sa-ti freci ridichea , vrei sa ramai si fara podoaba capilara ?

CE VREI ? eu pot spune si cuvintul "perpulis", caci era in contextul potrivit atunci si l-am folosit doar O DATA .... chiorul si basinosul ...tie .iti apartin cuvintele, nu mie ....dar, sa revenim : eu NU SUNT Presedintele ce TREBUIE sa fie un MODEL de comportament ptr. toti cetatenii tarii , ori ceea ce ne-a aratat in asti 10 ani NU a Jenat nici CCR ptr. incalcarea Constitutiei , nici pe academicienii romani ptr. grosolonia exprimarilor iesite din uzul DEX.ului....nici societatea civila nu s-a prea ofuscat ptr. derapajele lui de limbaj si atitudine ....ce sa mai spun de ANAF sau DNA ....SINGURA A 3 l-a pus in discutie si acesta-i motivul ptr. care si CNA.ul sta cu Amenda pe ei si fiscul !....Obiectivul ? Inchiderea / Disparitia acestui trust Intact, care-i sta ca un cui in coasta marelui B !

P.S
vezi ca ai comis-o si tu ,ceva mai sus, in postarea ta cind zici de presu'

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 08:26

De la: 9am_1454, la data 2014-04-30 08:00:56Ieri, ma uitam linistit la B1 sa vad cum mai devine cazul cu judecatorul Mustaț si prietenii lui vorbreți și buni negociatori ...
In timp ce niște deștepți și ddeau cu prerea, ca de obicei, pe acest subiect ... ce-mi vd ochii ? Un spot electoral al PSD pentru europarlamentare. In spot se spunea ceva despre o Romnie puternic n cadrul UE.

Basescu i-a platit pe procurori sa-l urmareasc pe Mustaț (eu cred ca i-a urmarit pe toti pn au dat de cel cștigtor), ori Voiculescu l-a pltit pe fraierul de judecator, prin intermediar, ca s scape de pușcrie ?

la tine toti sunt Timpiti, numa' tu nu esti nu stiu ce-a facut omul ala , daca a luat sau n-a luat mita si de la cine, dar e o chestie curioasa in povestea asta : de ce sa-l fi mituit Voiculescu pe judecator ? ca ala sa se recuze , facind o cerere de abtinere , dar care NU a fost aprobata ? de ce nu a fost ? cine-si dorea ca procesul sa continue cu Mustata si-n ziua X ,ala sa fie luat cu mascatii, la modul cel mai DEMONSTRATIV posibil , ca si-n cazul lui Mazare , de altfel s'apoi sa se spuna ca nu s-au gasit dovezi, da' las ' ca stim noi ? cui ii serveste acest spectacol de toata jena ? JUSTITIEI ? pe naiba ghem : o face de rusine, pur si simplu , ajungind o bataie de joc ptr. toti romanii !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 08:34

De la: _haakon_, la data 2014-04-29 21:32:44
P.S

teoria ta?

hai sictir !

Au fost inhumati intre straini, pe malul sarbesc al Dunarii. Fara slujba, fara lumanare. Acum nu mai au la capatai nici cruce. Mormintele lor sunt niste movile de pamant, in cimitirele din satele de la granita. De ei isi amintesc doar localnicii, acum batrani. Sunt mii de romani care au platit cu viata, dorinta de a fi liberi, pe vremea comunistilor. De 15 ani, nici unul dintre regimurile la putere in Romania nu s-a interesat de ei. De parca n-ar fi fost ai nostri. Un redactor al Jurnalului National a pornit in cautarea locurilor lor de veci la Kladovo, Tekia, Novi Sip si Negotin.

de Marina Constantinoiu

Hacakoane eu stiu 2 persoane fara a fi nomenclaturisti CARE AU EMIGRAT IN SUA inainte de '89 LEGAL deci se putea! Am avut colegi din Jimbolia care treceau in Jugoslavia in fiecare saptamana riscand poate o bataie buna! Care alegea trecerea frauduloasa a frontierei isi asuma si riscuri(multi poate aveau si alte motive)! Si acum in democratie incearca sa treci fraudulos frontiera si ai riscul sa fii impuscat! E adevarat ca atunci se pleca MULT ,MULT mai greu ca acum,dar motive aveau si autoritatile , dar legile sunt facute pentru a fi respectate!
Urmaream o emisiune despre ,,intovarasirea agricola"! Ce imi aud urechile:,, 200.000 de tarani s-au opus colectivizarii si au avut de suferit! DIN TOTALUI DE :12.000.000 de tarani existenti la acea vreme!!!!! Deci unde e minoritatea care se supune majoritatii? Daca eu ,asa comunist cum sunt ,ma inarmez si lupt impotriva ,,capitalismului" ce sunt? Erou sau criminal?
Si atunci ca si acum majoritatea(vorba lui Lapusneanu:,,Prosti da multi") a fost masa de manevra a sovieticilor(a politicienilor azi)!
Daca Majoritatea Romanilor se opuneau atunci ,Romania scapa de comunism! Sau era un ,,comunism uman" ceva gen Iugoslavia! Exemplu: Tito vs Germania nazista,Afghanistanul vs URSS,SUA mai nou!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 08:38

De la: gabigabi2, la data 2014-04-30 08:26:29
De la: 9am_1454, la data 2014-04-30 08:00:56Ieri, ma uitam linistit la B1 sa vad cum mai devine cazul cu judecatorul Mustaț si prietenii lui vorbreți și buni negociatori ...

la tine toti sunt Timpiti, numa' tu nu esti nu stiu ce-a facut omul ala , daca a luat sau n-a luat mita si de la cine, dar e o chestie curioasa in povestea asta : de ce sa-l fi mituit Voiculescu pe judecator ? ca ala sa se recuze , facind o cerere de abtinere , dar care NU a fost aprobata ? de ce nu a fost ? cine-si dorea ca procesul sa continue cu Mustata si-n ziua X ,ala sa fie luat cu mascatii, la modul cel mai DEMONSTRATIV posibil , ca si-n cazul lui Mazare , de altfel s'apoi sa se spuna ca nu s-au gasit dovezi, da' las ' ca stim noi ? cui ii serveste acest spectacol de toata jena ? JUSTITIEI ? pe naiba ghem : o face de rusine, pur si simplu , ajungind o bataie de joc ptr. toti romanii !

Gabi Mazare (si toti arestatii de ,,dna-ul lui base") si mai nou judecatorul asta SUNT NEVINOVATI?????

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 09:36

Nene Silviule, nu te mai grabi sa pui boii inaintea carutei! Faptul ca DNA a mai dat o reprezentatie de circ mediatic (apropo, cine o fi chemat presa la actiunea DNA?), nu inseamna automat ca omul este si vinovat. Pina cand judecatorii nu pronunta o sentinta definitiva care nu mai poate fi atacata, omul are statutul de acuzat, inculpat, sau cum mai vrei sa-i spui, dar nu poti sa il declari vinovat.

Comisarul Berbeceanu a fost bagat si la zdup, iar acum s-au retras toate acuzatiile care i se aduceau si omul a fost repus in functie, dovada ca parchetarii pot sa mai si greseasca, intentionat sau nu...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 09:39

"Urmaream o emisiune despre ,,intovarasirea agricola"! Ce imi aud urechile:,, 200.000 de tarani s-au opus colectivizarii si au avut de suferit! DIN TOTALUI DE :12.000.000 de tarani existenti la acea vreme!!!!!"

200.000 de tarani arestati, deposedati cu forta de pamant, de vite, trimisi pe la Canal sau in lagarele de reeducare comunista....O bagatela!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 09:42

De la: gabigabi2, la data 2014-04-30 08:26:29

de ce sa-l fi mituit Voiculescu pe judecator ?

Și zici c eu sunt tmpit ?

Iar depașești, ca de obicei, limita legal !

Un motiv ar putea fi acela c judectorul asta urma s se pronunțe definitiv asupra celor 5 ani de pușcrie pentru Voiculescu n prim instanț ...
Și dac apuca s-o faca .... Voiculescu era liber ... indiferent ce se dovedea despre judector.
Dar ... deja e pra mult pentru mintea ta ... e complicat ...

Fi atent: Ana are mere.
Din asta nțelegi ceva ?
nțelegi ca Ana are mere numai dac vrea Bsescu ?
Sau Voiculescu ?
De unde crezi c are Ana merele ?
De la Basescu sau de la Voiculescu ?
Sau de la Prslea Cel Voinic ?
De ce Ana nu e srac ?
De ce are mere ?
Ca s sfideze ?
Dac da, pe cine ?
Pe Basescu, sau pe Voiculescu ?
Ori pe Mazre ?

Deci, Ana are mere ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 10:00

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-30 09:39:24"Urmaream o emisiune despre ,,intovarasirea agricola"! Ce imi aud urechile:,, 200.000 de tarani s-au opus colectivizarii si au avut de suferit! DIN TOTALUI DE :12.000.000 de tarani existenti la acea vreme!!!!!"

200.000 de tarani arestati, deposedati cu forta de pamant, de vite, trimisi pe la Canal sau in lagarele de reeducare comunista....O bagatela!

Nu am sustinut (sau ma rog nu asta a fost intentia mea!) ca a fost o bagatela! Doar ca acei 200.000(care nu au fost toti deportati,ci au avut de suferit,dintre ei fiind si deportati desigur!) au fost o minoritate care conform legilor democratiei trebuiau sa se supuna majoritatii! Dar poate si principiile democratiei sunt gresite !
Problema a fost ca majoritatii(11.800.000 de tarani) le-a convenit ,,intovarasirea"! Deci unde e dreptatea? Ce principiu sa mai aplicam? Ca noi luam istoria si legile de unde ne convine noua! De ce nu luam reforma agrara de la Cuza? Sau cum erau impartite pamanturile pe la la 1300 sau pe timpul lui Decebal?Intotdeauna ,in orice tip de societate vor exista si nemultumiti si neadaptati! Problema care rezulta e cum judecam un tip de societate dupa traiul majoritatii sau dupa traiul minoritatii?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 10:19

De la: sirboby, la data 2014-04-30 10:00:33
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-30 09:39:24"Urmaream o emisiune despre ,,intovarasirea agricola"! Ce imi aud urechile:,, 200.000 de tarani s-au opus colectivizarii si au avut de suferit! DIN TOTALUI DE :12.000.000 de tarani existenti la acea vreme!!!!!"

Nu am sustinut (sau ma rog nu asta a fost intentia mea!) ca a fost o bagatela! Doar ca acei 200.000(care nu au fost toti deportati,ci au avut de suferit,dintre ei fiind si deportati desigur!) au fost o minoritate care conform legilor democratiei trebuiau sa se supuna majoritatii! Dar poate si principiile democratiei sunt gresite !
Problema a fost ca majoritatii(11.800.000 de tarani) le-a convenit ,,intovarasirea"! Deci unde e dreptatea? Ce principiu sa mai aplicam? Ca noi luam istoria si legile de unde ne convine noua! De ce nu luam reforma agrara de la Cuza? Sau cum erau impartite pamanturile pe la la 1300 sau pe timpul lui Decebal?Intotdeauna ,in orice tip de societate vor exista si nemultumiti si neadaptati! Problema care rezulta e cum judecam un tip de societate dupa traiul majoritatii sau dupa traiul minoritatii?

De unde ai tras concluzia ca celor 11.800.000 de tarani le-a convenit colectivizarea fortata?!!!

Pot sa iti spun sigur cum a fost in satul bunicilor tatalui meu, unde primul la CAP si in fruntea organizatiei de partid a fost un tigan fara pamant, care fusese improprietarit dupa primul razboi mondial, dar care si-a vandut pamantul si banii i-a baut. Asta era cel mai vocal, declarandu-se asuprit de chiaburi. Bunicul tatului meu, declarat chiabur pentru ca avea mai mult de 10 hectare de pamant, impreuna cu multi alti tarani a fugit de acasa si s-a ascuns mult timp prin paduri, cu caii pe care ii avea pentru ca activistii PCR confiscau caii taranilor, ca sa ii lipseasca de posibilitatea sa isi mai lucreze pamanturile si sa ii forteze sa intre in CAP.

Asa ca nu cred ca milioanele de tarani s-au dus voiosi ca sa se inscrie in CAP, ci au fost fortati.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 11:39

De la: sirboby, la data 2014-04-30 08:34:03
De la: _haakon_, la data 2014-04-29 21:32:44
P.S

teoria ta?

hai sictir !

de Marina Constantinoiu

Hacakoane eu stiu 2 persoane fara a fi nomenclaturisti CARE AU EMIGRAT IN SUA inainte de '89 LEGAL deci se putea! Am avut colegi din Jimbolia care treceau in Jugoslavia in fiecare saptamana riscand poate o bataie buna! Care alegea trecerea frauduloasa a frontierei isi asuma si riscuri(multi poate aveau si alte motive)! Si acum in democratie incearca sa treci fraudulos frontiera si ai riscul sa fii impuscat! E adevarat ca atunci se pleca MULT ,MULT mai greu ca acum,dar motive aveau si autoritatile , dar legile sunt facute pentru a fi respectate!
Urmaream o emisiune despre ,,intovarasirea agricola"! Ce imi aud urechile:,, 200.000 de tarani s-au opus colectivizarii si au avut de suferit! DIN TOTALUI DE :12.000.000 de tarani existenti la acea vreme!!!!! Deci unde e minoritatea care se supune majoritatii? Daca eu ,asa comunist cum sunt ,ma inarmez si lupt impotriva ,,capitalismului" ce sunt? Erou sau criminal?
Si atunci ca si acum majoritatea(vorba lui Lapusneanu:,,Prosti da multi") a fost masa de manevra a sovieticilor(a politicienilor azi)!
Daca Majoritatea Romanilor se opuneau atunci ,Romania scapa de comunism! Sau era un ,,comunism uman" ceva gen Iugoslavia! Exemplu: Tito vs Germania nazista,Afghanistanul vs URSS,SUA mai nou!

Te mustra constiinta, @Sirboby, sau intentionezi sa albesti un regim ilegal si criminal?
Si eu cunosc pe cate cineva care a reusit sa ajunga in USA inainte de "89, atat lgal cat si ilegal, unii ca urmare a negocierlor directe intre liderii politici ai vremurilor, iar ceilalti fortand trecerea peste fromtiera sarbeasca.

Din cea de-a doua categorie, transfugi, intr-adevar, numaicei norocosi si foate bine pregatiti fizic si psihic reuseau, in exemplul pe care il am, grupul era compus din cinci persoane, numai unul a reusit, restul au avut soarta celor pe care art. din JN. ti-o aduce la cunostinta, @Sirboby.

Si in Crimeea anului de gratie 2014 a avut loc un referendum democratic @Sirboby, dar s-a desfasurat cu Kalasnikoavele rusilor la tampla, exact asa cum s-a realizat si cooperativizarea agriculturii romanesti, sub directa amenintare a tancurilor bolsevice si cu pistoalele la tampla pe care le agitau amenintator propriile cozi de topor din PMR?PCR, asta da democratie @Sirboby, dar aceasta democratie despre care tu incerci sa-mi vorbesti cu naduf, era lipsita de un igredient esential, LIBERTATA, iar LIBERTATEA individului nu ti-o poate garanta decat un STATUL de DREPT in care NIMENI nu este mai presus de LEGE si in care obligatiile si drepturile fiecarui cetatean corespund tuturor normelor de drept international general acceptate, ONU, C77,CDO etc., altfel , daca nu traiest intr-un regim al unei dictaturi personale risti sa te pricopsesti cu dictatura unei majoritati indobitocite de ideologia unui grup politic dictatorial, ai inteles@Sirboby?

Si in Crimeea exista o minoritate, tatara, care nu accepta alipirea teritoriilor lor la Maica Rusie, ce vor face rusii ?
Stii/Cunosti cum sunt persecutati etnicii tatari in Crimeeea anului 2014? Stii/Cunost cati tatari a deportat in mod democratic Stalin ?

@Sirboby, nu incerca sa-mi vinzi gogosi si nici castraveti, Daca Tot ai avut peieteni prin Jimbolia care erau riverani si detineau PG-uri pentru a realiza acel mic trafic de frontiera in zona sarbeasca, poate or sa-ti povesteasca si cum ajungeau sa-si viziteze rudelele din Iugoslavia, poae o sa-ti povesteasca si unde se afala locatia exacta a Intim Bar din Timisoara, probabil are sa-ti povesteasca si cate familii au fost deportate din Banatul Romanesc, Poate are sa-ti povesteasca si cum se executa paza frontierei de stat pe timpul prietenulu tau Tito, si poate or sa-ti povesteasca si cat de prieteni ne/v-au fost Sarbii lui Tito atunci cand ....
Cand ce, @Sirboby?

@Sirboby, scuteste-ma !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 11:51

Vd c aveți precizri despre colectivizare.
Nu e clar ?
Ce s-a petrecut in Crimeea nu e clar.
Despre ce voinț populara se poate vorbi cnd st rusul afar cu kalașnikovul și așteapt s decizi, s alegi liber ?
Vorbim despre o democrație de tip sovietic ?
In timpul comunismului a fost democrație ?
S fim serioși ...

De ce s le explicm unor indivizi totalmente retardați lucruri banale ?
Ca s ne ocupm vremea cu ceva ?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 11:56

�n 26 septembrie 2013, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Dan Voiculescu la cinci ani de �nchisoare cu executare pentru spalare de bani. Instanta a constatat ca a fost �mplinit termenul de prescriptie speciala si a dispus �ncetarea procesului penal pentru cealalta infractiune de care a fost acuzat Dan Voiculescu de catre procurorii DNA, respectiv cea de folosire, de catre o persoana care �ndeplineste o functie de conducere �ntr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate �n scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, marti, ca a adresat o sesizare procurorului general pentru a face o ancheta la DNA, pentru a se vedea cine a dispus aducerea la DNA a judecatorului Mustata, daca este vorba despre un santaj sau daca exista un grup infractional organizat.

Mustata: Procurorii spun ca un prieten de-al meu s-a �nt�lnit cu un prieten al lui Voiculescu

Judecatorul a admis �nsa ca la dosar exista �nregistrari ambientale, facute de anchetatori, cu tehnica montata �n biroul unui prieten de-al sau, "Boraci Ioan", care detine o ferma.

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, �n care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, din biroul sau de la CAB, fiind suspectat de luare de mita.

DNA va cere de la CSM aviz pentru retinerea judecatorului Stan Mustata

MEDIAFAX
Cat de "INTELIGENT" poate fi un asemenea personaj care vehiculeaza declaratii de-a dreptul INEPTE prin care nu reuseste altceva decat sa se autoincrimineze.
Circ si Panarama , servita prin intermediul tembeliziunilor proprii acelei pulimi naive , ignoante si imbecilizata mediatic.

SINISTRU si MALEFC personaj !

IMPAR?IALITATE�INTEGRITATE�EFICIEN?A 29 aprilie 2014
Nr. 518/VIII/3

COMUNICAT

Ca urmare a unor informa?ii aparute �n mass media �n cursul dimine?ii de 29 aprilie 2014, Biroul de Informare ?i Rela?ii Publice este abilitat sa faca urmatoarele precizari:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie � Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fa?a Mustata Stan, judecator la Curtea de Apel Bucure?ti ?i alte cinci persoane, �ntre care un grefier de la aceea?i instanta.

�n cauza, exista date ?i aspecte din care rezulta indicii rezonabile potrivit carora, �n perioada octombrie 2013 � aprilie 2014, cele ?ase persoane au constituit sau aderat la grupul infractional �n scopul sav�r?irii unor infractiuni de coruptie judiciara (luare de mita, trafic de influenta, cumparare folosire �n orice mod direct sau indirect de informatii care nu sunt destinate publicitatii ?i permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii) urmarind obtinerea de beneficii materiale.

�n cazul magistratului, suspect �n cauza, au fost aplicate prevederile art. 265 alin. 2 din Cpp: �suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar �nainte de a fi fost chemat prin citatie, daca aceasta masura se impune �n interesul rezolvarii cauzei�.
La data de 29 aprilie 2013, judecatorului Mustata Stan i s-a adus la cuno?tin?a calitatea de suspect �n conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.

La aceea?i data, av�nd �n vedere calitatea sa de judecator, procurorii anticoruptie au cerut Sectiei de judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii �ncuviintarea retinerii ?i a arestarii preventive a suspectului.

�n cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Rom�n de Informatii.

Raportat la actele procedurale efectuate �n prezenta cauza, precizam ca, atunci c�nd �mprejurarile vor permite, vom fi �n masura sa oferim detalii suplimentare.

IMPAR?IALITATE�INTEGRITATE�EFICIEN?A 29 aprilie 2014
Nr. 522/VIII/3

COMUNICAT

�n continuarea comunicatului nr. 518 de 29 aprilie 2014, Biroul de Informare ?i Rela?ii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele precizari:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie � Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fa?a urmatorii:

1. MUSTATA STAN, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, �n sarcina caruia s-au retinut infractiunile de:
- constituire a unui grup infractional organizat,
- folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa?ii care nu sunt destinate publicita?ii ?i permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa?ii,
- sase infractiuni de luare de mita si
- o infractiune de trafic de influenta

2. CUREA MARIANA, grefier la Curtea de Apel Bucuresti , �n sarcina careia s-au retinut infractiunile de
- folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa?ii care nu sunt destinate publicita?ii ?i permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa?ii si
- complicitate la infractiunea de trafic de influenta

3. BORACIU ION, �n sarcina caruia s-au retinut infractiunile de
- doua infractiuni de trafic de influenta,
-complicitate la sase infractiuni de luare de mita si
-complicitate la infractiunea de trafic de influenta

4. ALEXANDRU FLORIAN, �n sarcina caruia s-au retinut infractiunile de
- constituire a unui grup infractional organizat si
- complicitate la sav�rsirea a cinci infractiuni de luare de mita

�n cauza, exista date ?i probe din care rezulta indicii rezonabile potrivit carora, �n cursul anului 2013, Mustata Stan, Boraciu Ion si Alexandru Florian au constituit un grup infractional organizat, gruparea fiind sprijinita de Curea Mariana, �n scopul sav�rsirii unor infractiuni de coruptie judiciara, urmarind obtinerea de beneficii materiale. �n acest context, �n perioada octombrie 2013 � aprilie 2014, membrii grupului au accesat informatii cu caracter confidential din dosarele penale aflate pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, �n vederea identificarii si contactarii mituitorilor si cumparatorilor de influenta, �n scopul pretinderii de la acestia a unor foloase materiale, �n schimbul obtinerii unor hotar�ri judecatoresti favorabile.

Suspectul Mustata Stan, action�nd �n cadrul grupului infractional organizat din care facea parte si �n calitate de judecator la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala, aflat �n compunerea completelor de judecata �nvestite cu solu?ionarea unor dosare penale, a pretins, �n mai multe r�nduri, de la diferite persoane condamnate sau inculpate �n respectivele dosare, sume de bani care nu au fost particularizate sub aspectul cuantumului, dupa cum urmeaza:

1. La data de 7 aprilie 2014, prin intermediul suspectului Boraciu Ion, �n vederea pronuntarii unei solutii favorabile unei persoane condamnate, �n sensul admiterii contestatiei �n anulare �mpotriva deciziei penale nr. 222/A/2014, pronuntata la 04.03.2014 de Curtea de Apel Bucuresti.

2. La data de 11 aprilie 2014, prin intermediul suspectilor Boraciu Ion ?i Alexandru Florian, �n vederea pronuntarii unei solutii de punere �n libertate a unui inculpat, prin admiterea contestatiei formulate de acesta �mpotriva �ncheierii pronuntate de Tribunalul Bucuresti la 26.03.2014 (respingerea cererii de �nlocuire a arestarii preventive cu masura preventiva a controlului judiciar)
3. �n perioada 15-16 aprilie 2014, prin intermediul suspec?ilor Boraciu Ion ?i Alexandru Florian, �n vederea pronuntarii unei solutii favorabile unui condamnat, cu prilejul judecarii contestatiei formulate �mpotriva sentintei penale nr. 145 pronuntate la 28.02.2014 de Tribunalul Ilfov.
4. �n data de 16 aprilie 2014, prin intermediul suspec?ilor Boraciu Ion si Alexandru Florian, �n vederea pronuntarii unei solutii favorabile unei persoane condamnate.
5. La data de 16 aprilie 2014, prin intermediul suspec?ilor Boraciu Ion si Alexandru Florian, �n vederea pronuntarii unei solutii favorabile unui inculpat, cu prilejul judecarii apelului declarat �mpotriva sentintei penale nr. 194 pronuntate la 19.12.2013 de Tribunalul Ilfov, Sectia penala.
6. La data de 16 aprilie 2014, prin intermediul suspec?ilor Boraciu Ion si Alexandru Florian, �n vederea pronuntarii unei solutii favorabile unor persoane care s-au constituit parte civila (majorarea despagubirilor civile), cu prilejul judecarii apelului declarat �mpotriva sentintei penale nr. 29 pronuntate la 05.03.2014 de Judecatoria Rosiorii de Vede.
De asemenea, �n cursul lunii aprilie 2014, Mustata Stan, �n calitate de judecator la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala si action�nd �n cadrul grupului infractional din care facea parte, a pretins, cu complicitatea suspectei Curea Mariana si prin intermediul suspectului Boraciu Ion, de la o persoana , suma de 30.000 euro, las�nd sa se creada ca are influenta asupra judecatorilor �nvestiti �n compunerea unui alt complet al Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala, pentru a-i determina sa pronunte o solutie favorabila unui inculpat.

�n cazul magistratului, suspect �n cauza, au fost aplicate prevederile art. 265 alin.2 din Cpp: �suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar �nainte de a fi fost chemat prin citatie, daca aceasta masura se impune �n interesul rezolvarii cauzei�.

Celor patru persoane li s-au adus la cuno?tin?a calitatea de suspect si acuzatiile, �n conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.

La data de 29 aprilie, av�nd �n vedere calitatea de judecator a lui MUSTATA STAN, la cererea procurorilor anticorup?ie, Sectia de judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a �ncuviintat retinerea si arestarea preventiva a acestuia.

�n cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Rom�n de Informatii.

Facem precizarea ca efectuarea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, av�nd ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, �n nici o situatie, sa �nfr�nga principiul prezumtiei de nevinovatie.

BIROUL DE INFORMARE ?I RELA?II PUBLICE

FELICITARI D.N. A. !...

daca inca n-ati inteles ceeea ce inseamna actualmente DNA, aveti sa intelegeti intr-un tarziu si voi!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 12:19

Hoyt Yee, asistentul adjunct al secretarului de Stat pentru Europa i Eurasia, s-a aflat, mari, la Bucureti n cadrul unei vizite de rutin n regiune.

Oficialul american s-a ntlnit cu membri ai Administraiei Prezideniale, cu mai muli lideri politici i reprezentani ai societii civile pentru a discuta aspecte referitoare la relaiile bilaterale, relaiile economice, situaia din Ucraina, dar i despre statul de drept.

ntr-un interviu acordat MEDIAFAX, Hoyt Yee a declarat c SUA i Romnia au czut de acord asupra importanei unor standarde nalte privind conduita oficialilor statului i a principiului c nimeni nu este mai presus de lege.

ntrebat dac a discutat cu oficialii romni despre legea care permite primarilor s-i delege responsabilitile, diplomatul a precizat c nu a abordat legi individuale, dar a discutat despre importana statului de drept.

"Nu am discutat despre legi individuale n timpul vizitei mele. Legislaia aflat n curs de adoptare nu a fost parte a discuiilor mele. n general am discutat despre importana statului de drept i cred c SUA i Romnia au czut de acord asupra importanei unor standarde nalte privind conduita oficialilor statului, a principiului c nimeni nu este deasupra legii, c legea se aplic tuturor n mod egal i c este important pentru oficiali s dea un exemplu pentru restul societii", a precizat Hoyt Yee.

"Fie aici, fie n SUA, diplomaii, oficialii trebuie s arate calea, s arate societii ce nseamn s respeci statul de drept, ce nseamn s respeci independena judiciar i independena mass-media", a mai spus adjunctul Victoriei Nuland.

Totodat, Yee a subliniat faptul c rile din Europa Central i de Est au nevoie de instituii puternice pentru a nu fi vulnerabile la tipul de aciuni derulate n prezent de Rusia n Ucraina.

Hoyt Yee este asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa i Eurasia, din septembrie 2013. ntre 2010 i 2013, Yee a fost adjunctul misiunii diplomatice a SUA din Croaia. n perioada 2006-2009, a fost Consul general la Salonic, Grecia. Hoyt Yee a activat i la Kabul, Afganistan, n cadrul Provincial Reconstruction Teams (PRT), ntre 2009 i 2010. n perioada 1996-1999 a activat la Cartierul General al NATO, ca director adjunct al biroului Secretarului general al Alianei, Javier Solana.

Reporter: Care este scopul vizitei n Romnia?

Hoyt Yee: Sunt n Romnia pentru consultri de rutin cu interlocutorii mei de la Bucureti. Ieri (luni - n.r.) am fost n Sofia, Bulgaria, i de aici m voi duce la Berlin. nainte am fost i la Bruxelles, unde am avut cteva ntlniri. Sunt aici pentru a afla mai multe despre situaia din Romnia. Au trecut peste 15 ani de cnd am fost aici prima dat i una dintre rile pe care trebuie s le urmresc - ca parte a activitii mele n cadrul Departamentului de Stat - este Romnia i aceast regiune.

Rep.: Putei s-mi spunei ceva despre ntrevederile avute?

H.Y.: Da, m-am ntlnit cu membri ai Administraiei Prezideniale, m-am ntlnit cu societatea civil, cu oficiali din cadrul Ministerului Afacerilor Externe pentru a discuta despre relaiile bilaterale i despre unele aspecte de interes comun. Bineneles, am discutat despre situaia din Ucraina, despre ngrijorrile noastre privind evoluia situaiei de acolo, precum i despre alte domenii de cooperare: NATO, interesul nostru privind legturi economice mai apropiate, am discutat despre Balcani, despre o varietate de subiecte importante pe agenda noastr de politic extern.

Rep.: Referitor la Ucraina, SUA au anunat ieri (luni - n.r.) noi sanciuni mpotriva oficialilor rui i companii. Este al treilea set de sanciuni. Credei c aceste sanciuni vor avea un impact mai mare dect precedentele?

H.Y.: Cu siguran sperm c diplomaia va putea gsi o soluie la aciunile agresive ale Rusiei care au destabilizat Ucraina i au creat tensiuni n Ucraina, i c aciunile ntreprinse mpreun cu partenerii europeni vor avea succes n dezescaladarea tensiunilor. Am ncercat cu sanciuni, cu nghearea bunurilor persoanelor apropiate de Guvernul rus, care sunt asociate cu msurile pe care Moscova le-a ntreprins n Ucraina, iar acum mpotriva unor companii ruse deinute de persoane apropiate de Guvernul rus i care au legtur cu aciunile Rusiei n Ucraina. Sperm foarte mult c aceste sanciuni vor convinge Rusia s schimbe macazul, s-i respecte angajamentele asumate la Geneva, n urm cu 10-11 zile, pentru a convinge fraciunile proruse din Ucraina s prseasc cldirile pe care le ocup n prezent, s elibereze ostaticii OSCE i s respecte suveranitatea i integritatea teritorial a Ucrainei. Suntem hotri s punem presiune asupra Rusiei pentru a-i arta c avem intenii serioase n a ne asigura c i va respecta angajamentele potrivit legislaiei internaionale, obligaiile pe care i le-a luat la Geneva i nainte.

Rep.: Credei c i Moldova este n pericol din cauza aciunilor Rusiei?

H.Y.: Credem c este important c ntreaga comunitate internaional i n special UE, mpreun cu SUA, cu alte ri sunt determinate n aciunile lor i sunt decise s ia msuri pentru a pune presiune asupra Rusiei s-i respecte obligaiile internaionale n Ucraina i s nu continue aciunile care au un efect destabilizator asupra Ucrainei. Credem c este important s facem asta nu numai pentru Ucraina, ci pentru ntreaga regiune. Credem c este important s artm Rusiei c ntreaga comunitatea internaional este unit, c suntem mpreun, SUA i UE n primul rnd, pentru a rezista la acest tip de aciuni.

Rep.: Revenind la Romnia, asistentul secretarului de stat, Victoria Nuland, a declarat recent c "o corupie omniprezent (...) s-a infiltrat n fiecare aspect al politicii, economiei i sistemului social din Ucraina de prea mult timp". De asemenea, secretarul de Stat Kerry a vorbit despre interesele oligarhilor care-i folosesc banii i influena pentru a cumpra politicieni i instituiile media i pentru a slbi independena justiiei n multe pri din Europa Central i de Est. Se referea secretarul de Stat Kerry i la Romnia printre aceste "multe pri" din Europa Central i de Est?

H.Y.: Secretarul de stat Kerry vorbea de regiune, se referea la mai multe ri din Europa, nu numai din Europa Central, ci i din Balcani, ri care au instituii slabe, care au un stat de drept slab, care au instituii juridice care nu sunt complet independente, care au instituii media care nu sunt complet independente. Motivul pentru care secretarul a menionat aceste instituii este acela c secretarul de stat, Guvernul SUA consider c rile care nu au un stat de drept puternic, care nu au o justiie independent, instituii democratice puternice sunt vulnerabile la tipul de aciuni pe care Rusia le desfoar n Ucraina. Credem c este important ca rile din aceast regiune, inclusiv Romnia, Bulgaria, alte state din aceast parte a Europei s fie capabile s reziste oligarhilor, companiilor sau persoanelor bogate care pot folosi absena unor instituii puternice pentru a cumpra infrastructur vital, sau instituii media, sau politicieni pe care-i pot folosi pentru a influena, pentru a ctiga controlul asupra instituiilor sau chiar asupra statului. Credem cu trie c lucrnd mpreun, UE i SUA, SUA i Romnia, putem s ntrim instituiile i s prevenim acest tip de corupie, de crim organizat, acest tip de influen asupra statului democratic care duce la probleme de genul celor pe care le vedem n Ucraina.

Rep.: Ai discutat aceste aspecte cu autoritile i oficialii romni?

H.Y.: Discutm cu toi aliaii notri, credem c nu doar n aceast parte a Europei, ci n ntreaga Europ trebuie s cutm modaliti de a ntri capacitatea noastr de a lupta mpotriva crimei organizate, a corupiei astfel nct s avem instituii mai puternice. Este important pentru NATO ca Alian ca rile membre s fie puternice, sntoase, s aib capacitatea de a aciona mpreun, fr a fi vulnerabile la acest tip de aciuni pe care Rusia le ntreprinde n Ucraina sau, n general, la corupie i crim organizat.

Rep.: Vorbind de corupie, avem muli primari acuzai de conflict de interese. Dar, potrivit unei legi noi, ei vor putea s-i delege responsabilitile i conflictul de interese va disprea. Ai discutat despre aceast lege? Care este poziia SUA fa de aceast nou lege?

H.Y.: Nu am discutat despre legi individuale n timpul vizitei mele. n mod evident, legislaia aflat n curs de adoptare nu a fost parte a discuiilor mele. n general am discutat despre importana statului de drept i cred c SUA i Romnia au czut de acord asupra importanei unor standarde nalte privind conduita oficialilor statului, a principiului c nimeni nu este deasupra legii, c legea se aplic tuturor n mod egal i c este important pentru oficiali s dea un exemplu pentru restul societii. Fie aici, fie n SUA, diplomaii, oficialii trebuie s arate calea, s arate societii ce nseamn s respeci statul de drept, ce nseamn s respeci independena judiciar i independena mass-media.

MEDIAFAX:
hai sa va mai ofer un indiciu, poate-poate o sa intelegeti !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 13:12

APEL CATRE IDIOTI !
Acum in cesul 12 ....daca doriti binele copiilor si nepotilor vostri........NU MAI VOTATI PSD.......
ATI INTELES IDIOTILOR?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 13:17

De la: gabigabi2, la data 2014-04-30 08:14:13
De la: _2148_, la data 2014-04-29 20:19:46

CE VREI ? eu pot spune si cuvintul "perpulis", caci era in contextul potrivit atunci si l-am folosit doar O DATA .... chiorul si basinosul ...tie .iti apartin cuvintele, nu mie ....dar, sa revenim : eu NU SUNT Presedintele ce TREBUIE sa fie un MODEL de comportament ptr. toti cetatenii tarii , ori ceea ce ne-a aratat in asti 10 ani NU a Jenat nici CCR ptr. incalcarea Constitutiei , nici pe academicienii romani ptr. grosolonia exprimarilor iesite din uzul DEX.ului....nici societatea civila nu s-a prea ofuscat ptr. derapajele lui de limbaj si atitudine ....ce sa mai spun de ANAF sau DNA ....SINGURA A 3 l-a pus in discutie si acesta-i motivul ptr. care si CNA.ul sta cu Amenda pe ei si fiscul !....Obiectivul ? Inchiderea / Disparitia acestui trust Intact, care-i sta ca un cui in coasta marelui B !

P.S
vezi ca ai comis-o si tu ,ceva mai sus, in postarea ta cind zici de presu'

Sigur ca da , dumneata ai voie sa spui absolut orice , in timp ce de la altii ai mereu pretentii
Uite unde dracu' ai putut sa ajungi , pornind de la reprosul pe care mi-l faci ca as cita B1 atunci cand spun latrina 3 !!!
Si te mai vaiti ca te jigneste lumea aiurea cand iti spune ca aberezi .
CNA-ul sta cu amenda pe Latrina 3 ? Cucoana , ai fi putut sa te informezi inainte de a abera in halul asta , poate nu stiai cine e Laura Georgescu , presedinta CNA , e pesedista , madam' !

Membru CNA: Dac ar mai fi durat comunismul, Laura Georgescu ar fi condus departamentul de propagand al PCR

Membrul CNA Narcisa Iorga a scris luni, pe blogul personal, c dac ar mai fi durat comunismul n Romnia, cu siguran preedintele Consiliului Naional al Audiovizualului Laura Georgescu ar fi condus departamentul de propagand al PCR.

Narcis Iorga duce o lupt pe blogul su personal, intitulat Despre Audiovizual, cu membrii CNA numii de actuala putere, innd la curent opinia public despre abuzurile acestora. Raportul dintre membrii CNA numii de actuala putere i cei numii de opoziie este 8:3, iar Narcisa Iorga a reclamat de multe ori faptul c majoritatea membrilor CNA apr Antenele lui Dan Voiculescu i Romnia Tv, televiziunea "de cas" a premierului, i discrimineaz tot ce nu este aservit.

Ultima dezvluire a acesteia a fost vineri cnd anuna faptul c n timp ce zoaiele curg ruri pe ecrane, preedintele CNA Laura Georgescu vrea acum s controleze i internetul.

Ct vreme n Romnia nu este igienizat audiovizualul, CNA nu poate pretinde s controleze sau s reglementeze spaiul virtual. Dac vi se pare c CNA nu a fcut nc destul ru, s tii c se poate i mai ru. Tocmai preedintele CNA, care permite vulgaritatea i agresivitatea n audiovizual, are preocuparea halucinant de a reglementa i controla internetul, scria Narcisa Iorga.

Luni, Narcisa Iorga anuna ct de mult i apreciaz blogul Laura Georgescu.

Struul de la CNA. Dac ar fi mai durat comunismul n Romnia, Laura Georgescu ar fi condus departamentul de propagand al PCR, cu siguran. Tot ce e critic la adresa ei, trebuie anihilat. Preedintele CNA a fcut o obsesie fa de blogul meu. O deranjeaz teribil i procedeaz ca struul cnd i ascunde capul n nisip. Crede c dac blogul meu nu mai este preluat n revista presei a CNA, el nu mai exist. Mai nti, a dispus ca revista presei s nu mai fie publicat pe site. Devenise doar o informare intern, dei asta nu s-a ntmplat niciodat n ultimii douzeci de ani. Apoi, a fcut presiuni asupra departamentului de comunicare s nu mai preia articolele mele nici mcar pentru uzul intern. De cteva zile, a dispus s nu mai fie preluat niciun blog, pentru c s-a lovit de un angajat mai curajos care i-a spus s-i cear n scris s nu includ n revista presei blogul meu. Dac de mine a schimba numele blogului Despre audiovizual n agenie de tiri despre audiovizual, ar impune ca revista presei a CNA s nu mai preia nicio tire de pe ageniile de pres? Tare de tot!, a precizat Narcisa Iorga.

Cu ceva timp n urm, aceasta a explicat n felul urmtor situaia de la CNA: Consiliul Naional al Audiovizualului, n structura lui de astzi, este un real pericol pentru democraie devenind, pe de-o parte, un instrument cumplit de intimidare a presei critice, pe de alt parte ncurajnd grobianismul. Posturile politicienilor puterii sunt protejate de CNA mai ferm dect e protejat Europa de scutul anti-rachet din Deveselu. n antitez, pentru o singur fraz rostit pe un post care nu aparine celor puternici, CNA aplic sanciuni, fr nicio remucare.

epochtimes-romania.com/news/membru-cna-daca-ar-mai-fi-durat-comu...

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2014, ora 14:15

DACA AVEM PROBLEME CU "SCUTUL-ANTIRACHETA",I-L PUNEM PE "BAASSS!,LEGAT,IN FATA OBIECTIVULUI,ASTFEL PENTRU FI PROTECTIEA POPORULUI ROMAN,FARA A FI EXISTAT UN RECESAMANT(ACCEPT ),AL POPORULUI -POPULATIEI ROMANE EXPUSE LA MAXIMUL SACRIFICIU DE RISC!."OMUL IRESPONSABIL,TREBUIE CA SA RASPUNDA "CU INTEGRITATEA LUI ",PENTRU SACRIFICIUL SUPREM AL POPORULUI-ROMAN !.

Pagini: << 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: