Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 10:53
da' de ce trebuie sa-ti demonstrez eu ,cind tu o faci atit de bine ? ce-l sfatuiai , intr-o postare , pe Silviu sa voteze , desi tocmai ce-i spuneai intr-o alta postare ca-i ilegal sa spuna cu cine voteaza si cind , intr-o alta, imi demonstrai ca don pres. Are Dreptul sa spuna cu cine voteaza ?!
chiar nu-ti dai seama cum invirti argumentele, intorcindu-le cind p'o parte, cind pe cealalta, dupa cum iti vine bine ? P.S in 2013 acel numar de avatar Mai Era Functional , dupa 7 ani ? DUPA 7 ANI ? si EU eram pe Kudika ? EU , GABI ? si te mai intreb o data : CUM de ai Acces la PM .urile userilor de altfel, daca memoria nu ma inseala, ne-ai AMENINTAT de multe ori ca vei posta PM.urile cu discutiile dintre noi .....si , revin la intrebari : Cit Timp Zice Legea ca se pot Pastra inregistrarile de pe site.uri ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 10:56
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 10:32:03 Nu, nu-i cazul sa-ncepi a te, citez: "teme ptr. viata si libertatea mea de cetatean european al anului 2014 ? ", (aceasta intrebare pur retorica frizeaza paranoicul) insa ar fi cazul sa-ti insusesti definitiile termenilor pe care ii folosesti si sa-ti asumi resposabilitatea afirmatiilor pe care le vehiculezi intr-un spatiu public virtual. Preluatul , mot a mot, insusitul si raspanditul unor informatii fabulant-diversioniste de prin mass-media, ar fi posibil sa-ti afecteze grav sanatatea mintala, Gabi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:01
De la: _haakon_, la data 2014-05-06 10:45:01De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 09:15:29 nu am nimic de ascuns si nu mi-e Rusine de absolut nimic din ce-am scris, dar TREBUIE sa si DOVEDESTI ca EU - Gabi , am postat pe Kudika, ca eu nu mi-aduc aminte de asa ceva, iar pe ce-ai postat tu NU APARE nici-o postare, nici-o referinta despre persoana mea , dar nici a barbatului de 62 ani inregistrat acolo ......deci, faci cum crezi ....dar te mai intreb o data : CINE si CE se JUDECA aici si DE CE ? al cui e Tribunalul asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:07
ce Scoala ai, mama-mama ! AL CUI e TRIBUNALUL instituit de Tine si de madam@ 2148 si DE UNDE ai DOSARUL meu , ca Nu stiam ca-n Ro Statului de Drept al lui don pres, 100% european si democrat SE MAI FAC DOSARE POLITICE !?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:10
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 10:32:03De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 10:30:16Syrule, daca tu ai fi putin mai atent la ce s-a "dezvaluit " pe aici, ieri si DE UNDE au aparut si de CITI ANI - 7 ani la numar sunt acele postari - si ai avea ceva mai multa perspicacitate , te-ai Intreba INGRIJORAT ca si mine : CUM de e Posibil asa ceva ? Cum poate Tine cineva, timp de 7 ANI niste Inregistrari ale unor discutii PARTICULARE dintre 2 useri , de pe un Alt forum si cum m-au "cautat " si m-au gasit, Altfel decit avind Un DOSAR undeva , cu TOT-TOT ce-am vorbit intre noi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:10
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 10:53:48da' de ce trebuie sa-ti demonstrez eu ,cind tu o faci atit de bine ? ce-l sfatuiai , intr-o postare , pe Silviu sa voteze , desi tocmai ce-i spuneai intr-o alta postare ca-i ilegal sa spuna cu cine voteaza si cind , intr-o alta, imi demonstrai ca don pres. Are Dreptul sa spuna cu cine voteaza ?! 1-reciteste cronologic textele pe care le-am postat ptr. @1454, si incearca sa intelegi corect afirmatiile pe care le-am vehiculat, nu incerca sa-mi prezinti supozitii aberante, da? 2-RE: "Da, sunt sigur ! Pot chiar sa-ti ofer atat demonstratia cat si o dovada indubitabila pentru a-mi sustine teza respectiva. Insa, daca ai sa-mi soliciti asa ceva, te avertizez, singura iti vei face un deserviciu, deoarece dovada iti va fi defavorabila. Dar tu, poti demonstra sau prezenta vreo dovada care sa-ti sustina ipotezele pe care le tot vehiculezi si prin intermediul carora incerci sa arunci anatema ca as fi, citez: "inrobitu' lui bas"? Abandoneaza SOPARLELE pe care le-ai tot folosit, nu-ti mai folosesc la nimic, chiar nu-ti dai seama? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:15
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:07:54ce Scoala ai, mama-mama ! AL CUI e TRIBUNALUL instituit de Tine si de madam@ 2148 si DE UNDE ai DOSARUL meu , ca Nu stiam ca-n Ro Statului de Drept al lui don pres, 100% european si democrat SE MAI FAC DOSARE POLITICE !? Madame , nu te mai ambala aiurea , stii foarte bine ca alea NU ERAU MESAJE PRIVATE , oricine le poate vedea , a fost nevoie de fix 2 clickuri sa dau peste ele si am sa-ti pun si dovada ca profiti cu buna stiinta sa te victimizezi ca iti face cineva dosare ! Trimis de 230751 la 18 Noiembrie 2007, ora 07:50 buna dimineata,Dacianus ! tu ai observat ca am ajuns la 100 de mesaje? si ca ne citesc 800 si ceva de oameni ? da' stii ca pentru mine chestia asta a fost o premiera? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:20
De la: _2148_, la data 2014-05-06 11:15:37De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:07:54ce Scoala ai, mama-mama ! AL CUI e TRIBUNALUL instituit de Tine si de madam@ 2148 si DE UNDE ai DOSARUL meu , ca Nu stiam ca-n Ro Statului de Drept al lui don pres, 100% european si democrat SE MAI FAC DOSARE POLITICE !? pe CE ai dat click, Provocatoareo ? pe un numar de Avatar oarecare , tocmai de pe Yuppy ? l-ai terminat pe 9 AM de verificat si CUM ai Ajuns tocmai acolo si Cum de ai Stiut ca acel numar sunt EU, altfel decit avind acces la ID.ul meu ? si daca ne Citeau 800 de oameni, fiind Totul la Vedere, CE ANUME INCRIMINATI VOI ? ptr. ce MA JUDECATI ? Doar ptr. ca sunt antiB si nu -mi place de cine va place voua ? da' Chiar NU INTELETI CE FACETI si cum va puneti " Anatema" singuri , indicindu-va cine sunteti si Justetea celor care spun ca acest Stat e Acaparat Politic ?....iata, voi o demostrati in forta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:34
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:20:58De la: _2148_, la data 2014-05-06 11:15:37De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:07:54ce Scoala ai, mama-mama ! AL CUI e TRIBUNALUL instituit de Tine si de madam@ 2148 si DE UNDE ai DOSARUL meu , ca Nu stiam ca-n Ro Statului de Drept al lui don pres, 100% european si democrat SE MAI FAC DOSARE POLITICE !? Madame , nici acum nu intelegi ca nu-i nevoie ca cineva sa ia la puricat un forum intreg ca sa-ti gaseasca niste comentarii ? Ceea ce am facut eu poate face oricine , nu e vreo mare inginerie ! Nu te judec , cucoana , iti spun sa nu mai minti , ATAT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 11:45
TU MINTI, TORTIONARO , degeaba incercati acum s-o dati la intors ! v-ati deconspirat absolut prosteste !
ca sa dai click pe acel numar de avatar, despre care eu insami am Uitat, TREBUIA sa Stii ca acel numar sunt Eu ! da sau Nu ? CUM AI STIUT ? Cine ti l-a Suflat ? Sfintul Duh SRI ? Politia Politica a statului de drept basescian ? Sa fiu EU SEFUL VOSTRU, in clipa asta v-as destitui ptr. ca Ati Facut Dovada ca exista DOSARE POLITICE , idiotilor ce sunteti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 12:02
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:45:44TU MINTI, TORTIONARO , degeaba incercati acum s-o dati la intors ! v-ati deconspirat absolut prosteste ! Pai a fost foarte simplu sa-mi dau seama ca acea persoana esti dumneata , ai mesaje in care iti dai chiar si adresa de email Te rog frumos sa-ti cantaresti cuvintele , madame ! Pe viitor , ai grija ce spui in virtual despre viata ta privata si mai ales , daca minti , sa-ti memorezi bine minciunile ! E un sfat prietenesc !
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 12:12
De la: _2148_, la data 2014-05-06 12:02:21De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:45:44TU MINTI, TORTIONARO , degeaba incercati acum s-o dati la intors ! v-ati deconspirat absolut prosteste ! La ce te poti astepta din partea unei MEMBRE a GRUPULUI EZOTERIC Yahoo.com? Dupa ce i-au spalat creierii toti SARLATANII ORDINARI de prin SCOLILE PARANORMALE ale caror cursulri le-a frecventat aceasta PARTONETA NESIMTITA, mai poti avea sansa sa intreti un dialog RATIONAL si CIVILIZAT cu o asemenea "PERSOANA"? Orice ARGUNENT, EXPLICATIE sau DEMONSTRATIE i-ai prezenta, (inclusiv faptul ca ABEREAZA si MINTE cum respira) i-ar fi INUTILE. Deja, PARANOIA , ANGOASELE, OBSESIILE s-au instalat confortabil in creierul acestei LEGUME intrta in faza de PUTREFACTIE. Insa, cu o NESIMTIRE PAROXISTICA si o RAUTATE VISCERALA, observ ca a trecut imediat la ATAC incercand sa distribuie nonsalant in stanga si-n dreapta calificative INEPTO-ABJECTE si ETICHETARI care mai-de-care mai ABERANTE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 12:14
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:45:44TU MINTI, TORTIONARO , degeaba incercati acum s-o dati la intors ! v-ati deconspirat absolut prosteste ! Acest raspuns demonstreaza inca o data , daca mai era nevoie , ca esti PARANOICA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 12:28
paranoica sau nu, in prostia si dorinta voastra de a ma discredita, intimida- pina la INFRICOSARE - si asta ptr. ca sunt un om ce-si Doreste Altceva ptr. Ro ,NU politie Politica si Nu TEROARE , ci un Stat Democratic, v-ati DAT PE FATA , Tortionarilor !
si cind ma gindesc ca don Zegrean de la CCR tocmai ce si-a dat cu parerea ca in RO nu mai exista delictul de opinie , imi vine sa rid si parca l-as invita sa citeasca ce s-a discutat pe aici si sa-l intreb Daca , in fata DOVEZII clare facute de voi , mai crede ca nu exista politie politica in regimul basescian ?!dar, am totusi o nelamurire....inca una : CARE e Minciuna mea ? in legatura cu CE , ca nu e clar deloc ?! |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 12:33
ai grija la limbaj ca vad ca dupa un moment de oarecare spaima , ti-ai relaxat muschii anusului de'ai dat drumul inca unei Flatulente, musiu Tortionar - Provocator ! |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 12:48
Mai stiu pe cineva (persoana publica ) care minte si neaga evidenta cu un tupeu , absolut incredibil .
Madame , mai ca-mi vine sa-ti dau mura-n gura exact click-urile care m-au dus la acele comentarii dar am sa las pe altcineva s-o faca , pentru a te convinge ca inclusiv un prieten de-al dumitale poate ajunge la ele , lejer . Nu mai continua sa te lamentezi folosind cuvine mari precum "politie politica " , te faci de ras , zau asa ! Eu zic sa cobori cu picioarele pe pamant si sa infrunti realitatea , desi , aparent , te poate face sa te simti mai bine atunci cand o disimulezi , rolurile pe care ti le-ai creat nu te ajuta cu nimic . Strict la subiect , cum poate avea un om rupt de realitate , care traieste in trecut ,opinii pertinente referitoare la viata politica actuala ? Desigur ca nu-ti interzice nimeni sa bati campii , dar credibilitatea dumitale este ZERO ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 13:08
zero ptr. ca asta va este si menirea : sa discreditati pe oricine nu va iubeste stapinul si toata nebunia asta declansata de voi a avut acest Scop ! ziceti ca nu sunteti dedicati trup si suflet maretei cauze? ha ,e buna gluma !
ce om normal la cap ar fi facut ce faceti voi, minati doar de o ura crincena ? cind ti se pare ca cineva e dus cu capul- desi nu e cazul meu- , ii zici o data- de 2 ori si-l lasi in plata Domnului, NU te apuci sa-l TERORIZEZI ....INTELEGI ce spun ? cred ca nu, ca esti Optuza si priceperea in citirea unui text scris ti-e limitata ...deci : cu CE MINCIUNI m-ati prins voi pe mine ? concret ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 13:20
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 13:08:15zero ptr. ca asta va este si menirea : sa discreditati pe oricine nu va iubeste stapinul si toata nebunia asta declansata de voi a avut acest Scop ! ziceti ca nu sunteti dedicati trup si suflet maretei cauze? ha ,e buna gluma ! Te-ai inscris in PMP...CONCRET!!!
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 13:37
ai ghicit, bravo !
Noroc ca n-am steagurile alea-n spate si pot "glumi" si eu un pic ....doar un pic, ptr. ca altfel, se interpreteaza si iar sunt chemata in fata Tribunalului boborului basist si judecata !
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 14:18
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 13:08:15zero ptr. ca asta va este si menirea : sa discreditati pe oricine nu va iubeste stapinul si toata nebunia asta declansata de voi a avut acest Scop ! ziceti ca nu sunteti dedicati trup si suflet maretei cauze? ha ,e buna gluma ! Ai inebunit de tot. Ne pui noua in sarcina exact boala de care suferi tu intr-o forma acuta, cronica. Eu, cel putin, nu lesin de dragul lui Basescu ... dar de aici pana la a casca gura la valul de ura viscerala pe care-l reversi la adresa lui dupa modelul Voiculescu .... fara sa zic nimic, dar ca sa nu ma etichetezi tu ca fiind basist, lepra portocalie si alte asemenea e cale lunga. Bolnavii mintali de teapa ta si a lui Ponta pozeaza in victime dupa ce improasca cu venin in toate partile. Si-i acuza pe ceilalti exact de ceea ce sufera ei ... Nu, mamaita, eu nu postez aci ca sa-l albesc pe Basescu si ca sa va deschid ochii la handicapati ca Ponta. Sa va arat ca nu Basescu este rau cel mai mare din tara asta ci ca el sa afla in cu totul alta parte: la PSD ! Asa a fost mereu si asa va fi cu toti urmasii celor invatati sa fure si sa minta pe la judeteana de partid ... alde Hrebenciuc, tata-socru, si cati altii ca ei. Cu ce minciuni te-am prins ? Tot ce spui e ura, minciuna sadea ... preluarea adliteram de la Antena 3. Tu faci exact precum Ponta: indiferent despre ce e vorba aduci vorba despre Basescu si ne spui ca d-aia nu se poate face nimic, pentru ca Basescu, acum doi sau cinci ani a zis ca ... cine stie ca kacat a mai zis si ala ... Asta ca sa nu se observe ca nu guverneaza nimic, ca habar nu are despre ce vorbeste cand vorbeste tot timpul despre orice. Cotoroanto, te oripilai ca o toapa cand magarul de Basescu a comis-o cu tiganca imputita dar nu sufli o vorbulita despre vorbele la fel de mitocane ale lui Ponta cu fa, Doino, .... cu parasuta ... nu nimic mai presus sau mai prejos decat ale lui Basescu. D-aia iti tot zic cum ca esti tmpit peste limita legal ... N-ai obraz, n-ai echilibru ... n-ai ce le ceri altora s aiba ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 14:39
asa e, ai dreptate !
e-ndreptul vostru sa-l faceti timpit , idiot, cretin , pe unul care nu-l vede ca acceasi ochi pe bas' si ce face el sa i se para nedemocratic , neelegant sau neconstitutional ! de cind sunt pe forumul asta numai asa m-ai tinut , cu vorbe de duh si , bine ca zise si prostul ala de Ponta o vorba negindita ca , in sfirsit , ai de ce te oripila ! dar, nu te-ai indignat niciodata de vorbele spuse de'a lungul timpului de Sefu....nimic- nimic nu ti s-a parut ca era nepotrivit spus la adresa Tuturor categoriilor sociale ale tarii , pe care le-a insultat rind pe rind .......acum s-a redresat situatia : daca a spus si ala 2 vorbe proaste, s-au ANULAT toate mizeriile trintite-n spatiul public de bas' !....asa e, sa-ti traiasca , dar daca esti de acord cu modul in care au Presat Hakon si @2148 ,ieri si azi, asupra mea , atunci NE MERITAM SOARTA ! sa traiesti, Silviule , esti cum esti si nu te dezminti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 15:21
De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:11:35mytcor, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 15:54
De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 21:11:17De la: mytcor, la data 2010-05-20 20:53:39De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 20:40:43De la: mytcor, la data 2010-05-20 20:37:56...Vannea, nimicul tu , a-ceput a se manifesta din ce-n-ce mai jalnic !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 16:22
De la: gabigabi, la data 2009-12-03 17:09:27De la: mytcor, la data 2009-12-03 12:37:04De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:32:05De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20Mytcor, deosebirea intre mine si tine este una imensa. In general, cu mici exceptii atunci cand intalnesc fanatism, ma caracterizeaza bunul simt, ratiunea, flexibilitatea si reusita unui dialog constructiv, cu elemnente de bun simt, indiferent de nivelul celuia cu care stau de vorba. Aceste 'caracteristici', tie iti lipsesc cu desavarsire.De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum AntonescuCu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat. hakoane, iti mai aduci aminte de discutiile astea ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 16:53
gov.ro/fisiere/stiri_fisiere/doc20140506145628.pdf
Felicitari FA, Poanto ! Ai reusit sa dai cu stangu-n dreptu' constitutional si sa-ti torni toata cenusa lolilalica de dottorand in drept direct in ciuf, de parca ti-ai turnat un Kg. de gel in freza! Auch, nu sunt expert in drept, insa nu am descoperit in acst text FABULOS, conflictul juridic dintre guvern si presedinte, bre poate ma lamureste si pe mine cineva, unde este, se afla, obiectul sesizarii in acel text al pm-ului ? Marele fost procorore, dottore in drept, mah!... o fi citit Constitutia Ro ?... o fi inteles ce scrie prin Constitutia Ro? N-as crede si nici nu m-ar putea convinge cineva, dupa ce am citit textul acestei sesizari hilare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 17:02
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 16:22:32 Esti intr-o faza prea agitata pentru a-ti oferi un raspuns, ti-am recomandat sa sezi bland si flexata,Gabi. Daca nu reusesti sa te calmezi incearca sa rogi pe cineva de prin preajma ta sa sune la 112 pentru un caz urgent de natura psihiatrica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2014, ora 21:16
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:45:44TU MINTI, TORTIONARO , degeaba incercati acum s-o dati la intors ! v-ati deconspirat absolut prosteste ! Uitai sa-ti zic ca te-ai grabit sa tragi concluzii . Am spus eu ca am dat click pe vreun avatar ? Nu am dat click pe vreun avatar ! Te crezi asa very important incat sa-ti faca cineva dosare ? Doamna , respira adanc si reflecteaza ! ...de atatia ani de cand zici ca activezi in virtual ti-a facut cineva vreun dosar politic , ti-a interzis cineva sa te exprimi liber , sa-l injuri pe Basescu , te-a arestat cineva pentru declaratiile pe care le-ai facut ??? Ai luat-o razna , madame !
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 07:42
De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 14:39:05asa e, ai dreptate ! Nu prea citesti cu atentie ce scriu. Ori te faci ca nu intelegi ... Ori esti chiar tmpit peste limita legal ... Eu spuneam c ambele personaje au comis-o, in momente diferite, cam la fel. Dar tu dai cu pietre numai intr-unul dintre ei. Oameni ca tine, indobitociți de ur, au adus la putere un mitoman incompetent ca Ponta. Ca s nțeleag, proștii de teapa ta, alde Ponta ar trebui s trasc țara intr-un razboi, s fac țara terci ca s nțeleag și ei pe cine sustin prin votul lor. Rmme cum am vorbit ... ... peste limita legal ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 08:04
De la: _2148_, la data 2014-05-06 21:16:52De la: gabigabi2, la data 2014-05-06 11:45:44TU MINTI, TORTIONARO , degeaba incercati acum s-o dati la intors ! v-ati deconspirat absolut prosteste ! deloc ! exista un precedent si don SILVER- un personaj din tagma voastra, exact asta facea : ma ameninta cu organili ce-mi vor veni la usa ....si domn' hakon a proferat amenintari si continua s-o faca, iar tu o faci cu brio : ai POSTAT niste texte luate Nu stiu cum , de acum 7 ANI , ca sa dovedeste CE ? nimic, de fapt, dar tot sensul actiunii voastre concertate si concentrate este unul clar si fara dubiu: intimidare pina la infricosare, manipulare, dezinformare si denigrare....asa ca, concluzia e aceeasi : ati exagerat din Prostie si v-ati deconspirati baieti si, hai, imprastierea !
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 09:57
Nu-mi pot crede ochilor
..........minune....?Inca mai sunt indivizi care mai spera la ceva bun in aceasta tara? Mai sunt persoane naive care mai cred in viitorul acestei tari atata timp cat este condusa de o gasca de golani pusi pe capatuiala? Nu inteleg de ce va mai certati? Observ ca majoritarii sunt reprezentantii PSD si ma tot intreb cata minte mai au acesti indivizi si cum de nu au inteles inca cine sunt alesii lor. Cum de nu au pricep faptul ca acest partid este clar reprezentantul ,,clerului'' Ceausist , ca au condus Romania aproximativ 17 ani din cei 24 scursi din 89 , ca datorita lor avem cea mai mare coruptie din Europa dar si cel mai scazut nivel de trai si ca de la ei nu putem astepta nimic bun. Cat de responsabil poate fi un individ cand se duce la vot si pune stampila pe sigla celui mai corupt partid? Oare cum gandesc acesti oameni si unde vor sa duca tara? Ma minunez cand citesc postarile unor talibani psd si ca nu inteleg ca Romania poate progresa doar condusa de un partid occidental si nu de unul prorasaritean , mega corupt si total antiromanesc. Privesc stupefiat cum Ponta minte cu atata nerusinare, cum incearca sa-si adune in jurul lui toata crema coruptilor dovediti, cum saboteaza statul de drept, cum incearca disperat sa-si subordoneze institutiile de forta si ma intreb .........daca nu cumva poporul roman este cumva programat spre autodistrugere. Oameni buni....pe voi nu va deranjeaza ca acest individ este un plagiator? Ce asteptari puteti avea de la acest premier mincinos? Stiu ca voi fi etichetat ca ,,basist'' dar incercati sa vedeti dincolo de ura , ranchiuna , orgo;ii si poate reusiti sa intelegeti ca PSD & Company nu a guvernat niciodata in interesul national la Romaniei. Daca doriti o alta Romanie si un viitor mai bun atunci scoateti PSD de pe scena politica deoarece locul lor este la puscarie ori in azil politic la rusi........ Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

de altfel, daca memoria nu ma inseala, ne-ai AMENINTAT de multe ori ca vei posta PM.urile cu discutiile dintre noi .....si , revin la intrebari : Cit Timp Zice Legea ca se pot Pastra inregistrarile de pe site.uri ?
Te-ai inscris in PMP...CONCRET!!!
Noroc ca n-am steagurile alea-n spate si pot "glumi" si eu un pic ....doar un pic, ptr. ca altfel, se interpreteaza si iar sunt chemata in fata Tribunalului boborului basist si judecata !
si suntem pe cale s-o luam de la-nceput ! omule drag ,stii ce vrei cu adevarat ,ca eu nu inteleg decit ca esti disperat- uite, iti acord aceasta scuza- si nu mai sti ce faci !