back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 17:47

"prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul " si mindria asta ca esti atit de OBTUZA , frizeaza Fudulia si tare mi-e mila de tine, 2148 ....desi, la cit esti de Feroce, asta-i ultimul lucru care-ti trebuie !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 17:49

De la: _2148_, la data 2014-05-07 17:43:48
De la: Musetel, la data 2014-05-07 17:27:57Am si io o vrere : GabiGabi2....baga citatul din mine unde afirm ca lesin in intersectii si la volan aflandu-ma, fiind......

Topic, pagina, aliniat...samd, nu amintiri halucinogene 2!

Nu stie sa caute ! Stai sa trimita telepatic o intrebare la un prieten de pe balta

Cautam cu totii daca vreti, nu vom gasi ceea ce afirma acest specimen al rasei umane !

Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 17:50

De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 17:23:13
De la: _haakon_, la data 2014-05-07 16:17:28n-ai ce-i face, prin alte texte pe care le-a postat pe alte forumuri s-a declarat citez: o nostalgica a regimului comunist, regim politic ilegal si criminal a carui disparitie o regreta profund.

LIBERALISMUL-MONARHIST pe care l-a clamat si afisat nu a fost decat masca de care s-a folosit pentru a-si disimula adevarata mentalitate si crez politic de nezdruncinat in "valorile" ideologiei marxist-leniniste.

Partoneta a fost temenic mankurtizata de propaganda comunista si chiar posibil sa fi fost si instruita ca membra a coloanei a cincea, asa incat, orice dialog sau contra argument logic si realist i-ai prezenta, Partoneta Expirata o va tine continuu in elucubratii si ineptii, cu alte cuvinte: tot pe-ale EI !

iti pierzi timpul cu o Partoneta al carui creier este intrat in faza de putrefactie moral-intelectuala.

TORTIONARULE maninci ce nu se cade ....sterge-te la gura, la ochi , ca numai rahat vezi in fata ochilor si arata -mi de unde ma "citezi " tu pe mine, Mincinosule , ca as fi spus ca-s o nostalgic ?
dar, poti sa n-o faci, ptr. ca mi se filfiie de Fitilele tale de tip stalinist !

De ce negi evidenta ? Chiar eu ti-am readus un text in care ziceai ca ne-am batut joc de comunism , (n)ostalgico !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 17:50

Sau poate...scrie in stele.....? In alea ce pica sau......

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 17:53

De la: Musetel, la data 2014-05-07 17:47:46
De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 17:38:27
De la: Musetel, la data 2014-05-07 17:27:57Am si io o vrere : GabiGabi2....baga citatul din mine unde afirm ca lesin in intersectii si la volan aflandu-ma, fiind......

hai, tzusti de aici , ca esti in plus ! cauta-l singura ,desi stii foarte bine unde e intersectia semaforizata ....sau te pomeni ca iar nu mai stii ce-ai scris sau , ti-ai si sters postarea ?

Pana nu aduci dovada pe masa, esti un om fara onoare, doar un speculant ! Cuvantul tau adorat : IPOCRIT !

Cooorect !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:00

De la: _2148_, la data 2014-05-07 17:53:44
De la: Musetel, la data 2014-05-07 17:47:46
De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 17:38:27

hai, tzusti de aici , ca esti in plus ! cauta-l singura ,desi stii foarte bine unde e intersectia semaforizata ....sau te pomeni ca iar nu mai stii ce-ai scris sau , ti-ai si sters postarea ?

Pana nu aduci dovada pe masa, esti un om fara onoare, doar un speculant ! Cuvantul tau adorat : IPOCRIT !

Cooorect !

Bella vrei sa iti spun care utilizator m-a numit IPOCRITA? Ca topicul deschis de mine este ''Templul ipocriziei''? Asa sec, din senin.... Ba da, din adancul sufletului si al ratziunii sale ! Stii cine sustine ca sunt dusa cu capu'? Ei, draga mea, ''este'' trei, nu unul !

Apoi te rog sa extragi similitudinile din exprimare ale fiecaruia dintre ei. La ce concluzie ajungem ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:03

Opaaaa...cin' sa fie trinitatea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:04

De la: _2148_, la data 2014-05-07 17:50:01
De la: _haakon_, la data 2014-05-07 16:17:28n-ai ce-i face, prin alte texte pe care le-a postat pe alte forumuri s-a declarat citez: o nostalgica a regimului comunist, regim politic ilegal si criminal a carui disparitie o regreta profund.

LIBERALISMUL-MONARHIST pe care l-a clamat si afisat nu a fost decat masca de care s-a folosit pentru a-si disimula adevarata mentalitate si crez politic de nezdruncinat in "valorile" ideologiei marxist-leniniste.

Partoneta a fost temenic mankurtizata de propaganda comunista si chiar posibil sa fi fost si instruita ca membra a coloanei a cincea, asa incat, orice dialog sau contra argument logic si realist i-ai prezenta, Partoneta Expirata o va tine continuu in elucubratii si ineptii, cu alte cuvinte: tot pe-ale EI !

iti pierzi timpul cu o Partoneta al carui creier este intrat in faza de putrefactie moral-intelectuala.

TORTIONARULE maninci ce nu se cade ....sterge-te la gura, la ochi , ca numai rahat vezi in fata ochilor si arata -mi de unde ma "citezi " tu pe mine, Mincinosule , ca as fi spus ca-s o nostalgic ?
dar, poti sa n-o faci, ptr. ca mi se filfiie de Fitilele tale de tip stalinist !

De ce negi evidenta ? Chiar eu ti-am readus un text in care ziceai ca ne-am batut joc de comunism , (n)ostalgico !

am constat de mult reaua ta credinta in a specula ce spun eu, dar deja m-am convins : esti PROASTA de bubui ! PROASTA de m-apuca plinsul, caci nu numai ca ai scos din contextul discutiei aceasta minciuna, dar NU PRICEPI ca se discuta despre un Sistem Social teoretic uman si egal ptr. fiecare om si l-am citat pe Eminescu si care, PUS IN PRACTICA a Nenorocit Milioane de oamenI !
haide, ia-o de mina si pe Multiclona aia care s-a certat cu Black ,exact ptr. Intersectiile semaforizate si acum imi cere mie dovada si duceti-va la joaca la Ce-ai face daca te-ai trezi si nu -ti-ai mai aduce aminte de nimic ?!
....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:08

De la: _2148_, la data 2014-05-07 18:03:38 Opaaaa...cin' sa fie trinitatea ?

poi ,cin sa fie ? Musetel, Dafne si Papilonul alb....mai are si niste cifre si se insinueaza-n viata utilizatorilor 9 AM, prim PM ,ca fiind barbat si-si zice @ gind bun !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:08

Culmea ca dintre cei trei iubitori ai cuvantului IPOCRITA, doi se dau drept barbati ! Bella, Sir Hakon....ramane pe voi sa ii gasiti ! Am incredere in judecata voastra dreapta ! Cu respect !

Pe curand !

PS .... Cand ma refeream ca am avea doua forumuri de studiat pentru a descoperi uzurpatorul.... da, e un barbat! ...... nu ma refeream la aceasta platforma. Dar faceti treaba buna, sunteti aproape de adevar, Hakon, Bella.... Si va multumesc!

Numai bine tuturor !

Cine nu suporta ca deschideti noi topice, dragilor ?

Cine se simte ''atins'' de niste cuvinte niciodata rostite, ma rog, scrise?

Cine scrie cu in loc de ?

Cine intra cu bocancii si fara logica pe unde se nimereste , absolut fara nicio logica ?

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:11

De la: _2148_, la data 2014-05-07 12:19:46
De la: 9am_3909, la data 2014-05-07 09:57:50Nu-mi pot crede ochilor ..........minune....?
Inca mai sunt indivizi care mai spera la ceva bun in aceasta tara?
Mai sunt persoane naive care mai cred in viitorul acestei tari atata timp cat este condusa de o gasca de golani pusi pe capatuiala?
Nu inteleg de ce va mai certati?
Observ ca majoritarii sunt reprezentantii PSD si ma tot intreb cata minte mai au acesti indivizi si cum de nu au inteles inca cine sunt alesii lor. Cum de nu au pricep faptul ca acest partid este clar reprezentantul ,,clerului'' Ceausist , ca au condus Romania aproximativ 17 ani din cei 24 scursi din 89 , ca datorita lor avem cea mai mare coruptie din Europa dar si cel mai scazut nivel de trai si ca de la ei nu putem astepta nimic bun.
Cat de responsabil poate fi un individ cand se duce la vot si pune stampila pe sigla celui mai corupt partid? Oare cum gandesc acesti oameni si unde vor sa duca tara?
Ma minunez cand citesc postarile unor talibani psd si ca nu inteleg ca Romania poate progresa doar condusa de un partid occidental si nu de unul prorasaritean , mega corupt si total antiromanesc.
Privesc stupefiat cum Ponta minte cu atata nerusinare, cum incearca sa-si adune in jurul lui toata crema coruptilor dovediti, cum saboteaza statul de drept, cum incearca disperat sa-si subordoneze institutiile de forta si ma intreb .........daca nu cumva poporul roman este cumva programat spre autodistrugere.
Oameni buni....pe voi nu va deranjeaza ca acest individ este un plagiator?
Ce asteptari puteti avea de la acest premier mincinos?
Stiu ca voi fi etichetat ca ,,basist'' dar incercati sa vedeti dincolo de ura , ranchiuna , orgo;ii si poate reusiti sa intelegeti ca PSD & Company nu a guvernat niciodata in interesul national la Romaniei.
Daca doriti o alta Romanie si un viitor mai bun atunci scoateti PSD de pe scena politica deoarece locul lor este la puscarie ori in azil politic la rusi........

Hehe ..bine-ai intrat in vizorul doamnei Gabigabi2 !
Daca te-ai luat de Ponta sau indraznesti sa zici ceva de A3 , ai pus-o de-o mamaliga explodata cu madam' !
Sper ca stai bine cu nervii !

Imi place sa stau departe de disputele politice purtate cu indivizi vaccinati asa ca nu-i voi da ocazia sa-si arate fustele iar daca doreste o discutie corecta si argumentata poate ca-i voi sta la dispozitie dar repet pe argumente nu pe dezinformarile a3.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:15

De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 18:04:21

am constat de mult reaua ta credinta in a specula ce spun eu, dar deja m-am convins : esti PROASTA de bubui ! PROASTA de m-apuca plinsul, caci nu numai ca ai scos din contextul discutiei aceasta minciuna, dar NU PRICEPI ca se discuta despre un Sistem Social teoretic uman si egal ptr. fiecare om si l-am citat pe Eminescu si care, PUS IN PRACTICA a Nenorocit Milioane de oamenI !
haide, ia-o de mina si pe Multiclona aia care s-a certat cu Black ,exact ptr. Intersectiile semaforizate si acum imi cere mie dovada si duceti-va la joaca la Ce-ai face daca te-ai trezi si nu -ti-ai mai aduce aminte de nimic ?!
....

Madame , eu zic ca pana sa plangi de mila mea , mai bine ai plange de-a dumitale , nu-l mai baga pe Eminescu in ciorbavarza dumitale marxista ! In ce epoca a trait Eminescu ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:20

O seara frumoasa tuturor ! Numai bine !

Si acum iar sustine entitatea GabiGabi2 ca as fi eu gand bun... Nu este adevarat ! Si stiti pe ce se bazeaza,'' mninunea'' asta de entitate? Doar pe faptul ca eu va mai salut cu ''Va las cate un gand bun tuturor''. Bref.... adevarul ''ei'' nu poate fi perceput de noi, ce mai ! Cu respect, domniile vostre !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:27

,,,Este singura optiune pasnica (sustinerea si apararea de catre cetatenii romani onesti prin orice metode pasnice, de la flash mob-uri si pana la pichetarea imobilelor in care isi au sediile, a JUSTITIEI) pe care o puteti intreprinde impotriva unei clase politice profund corupte si incompetente.'''''
Subscriu!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:52

De la: _2148_, la data 2014-05-07 18:15:35

....

Madame , eu zic ca pana sa plangi de mila mea , mai bine ai plange de-a dumitale , nu-l mai baga pe Eminescu in ciorbavarza dumitale marxista ! In ce epoca a trait Eminescu ?

esti si INCULTA , deci ! n-a scris el " Imparat si proletar "; nu a avut inclinatii spre acel comunism- ideal, romantic , ce a marcat sec.XIX si pe multi dintre intelectualii vremii....in Ro nu s-a pus in practica acel comunism utopic prin falansterul din zona Ploiestiului ....ptui, du-te mai femeie la scoala , ca Nu esti in masura sa -mi judeci consideratiunile asupra lumii sau a vietii, ca nu stii nimic....TROGLODITO !
si toate aceste porcarii pe care mi le faceti, se-ntimpla doar ptr. ca nu il iubesc pe bas' ! ei da, asta-i civismul si democratia si Statul vostru de drepti !
hai, pa !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:11

Cucoana , esti nebuna ? Sustii ca in Romania s-a pus in practica comunismul dupa si datorita faptului ca a scris Eminescu "Imparat si proletar " ???
In mesajul despre care vorbim n-ai citat nimic din Eminescu , nu mai abera precum ezoteristii tai !

Ai si recunoscut , nu ne mai aburi !

"acum inteleg de ce mi-ai spus tu, hakoane, ca ti-am scris ca -s de stinga si regret comunismu' .....deci ,esti Dacianus "

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:11

Mars!!!! Ne-ai vazut cu ciunga in par? Ai baut apa dupa hahalerele astea doua nealiniate politic sau tu esti si kaakon si bella?

Ai scris ca iti pierzi cunostinta in intersectiile semaforizate? Ce mai conteaza ca te loveste damblaua la volan sau pe trotuar? Conteaza ca tu ai scris pe forumul asta ca ai o problema la cutia cu maimute.

Bine, nu m-ar mira sa fii si atat de iresponsabila incat sa te mai urci si la volan cu asemenea afectiuni in scafarlie....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:26

De la: _2148_, la data 2014-05-07 19:11:42Cucoana , esti nebuna ? Sustii ca in Romania s-a pus in practica comunismul dupa si datorita faptului ca a scris Eminescu "Imparat si proletar " ???
In mesajul despre care vorbim n-ai citat nimic din Eminescu , nu mai abera precum ezoteristii tai !

"acum inteleg de ce mi-ai spus tu, hakoane, ca ti-am scris ca -s de stinga si regret comunismu' .....deci ,esti Dacianus "

de la cap la coada : PROASTA , PROASTA !
dupa titlul poeziei lui Eminescu, Exista pus un punct si virgula, ceea ce-nseamna , INCULTO, ca am incheiat trimiterea la poezia lui si am continuat cu comunismul- utopic si romantic ce i-a influentat pe multi intelectuali ai secXIX , inclusiv pe Eminescu- ptr. ca tot m-ai intrebat cind a trait si ce-are aface cu marxismul , pina la punerea in practica a acelui falanster ce s-a terminat ca un fiasco !
si i- am spus lui Hakon chestia respectiva ...PROASTO care esti tu ca se DEDUCE, daca n-ai fi tu proasta : in sfirsit am aflat si eu de unde scosese si el, TOT din Context - exact la fel ca tine si-mi place ca aveti aceleasi Postari in vedere, amindoi si TICALOASA pe deasupra , ptr. ca INSISTI sa ma umpli de Scirna Voastra !
Inculto : ia vezi, in postarea respectiva nu apare cumva o frintura din poezia eminesciana ? ia sa te vad : o poti identifica ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:28

Blackule , fata a zis sa-i ziceti topicul si pagina , ce atata mare scofala ?
Sunt eu Musetel asa cum esti tu gabigabi 2 , ai inteles ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:35

da' cine-i nebunul care sta sa caute prin zeci de pagini ,o traznaie spusa de ea ? numai voi faceti asta ptr a Demonetiza un om, . dar noi nu suntem ca voi !
ei, Ai IDENTIFICAT Fraza Eminesciana din postarea " revelatoare " ptr. cit de comunista sunt eu ? asa e, te cred : n-o stii !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:36

De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 19:26:30
De la: _2148_, la data 2014-05-07 19:11:42Cucoana , esti nebuna ? Sustii ca in Romania s-a pus in practica comunismul dupa si datorita faptului ca a scris Eminescu "Imparat si proletar " ???

de la cap la coada : PROASTA , PROASTA !
dupa titlul poeziei lui Eminescu, Exista pus un punct si virgula, ceea ce-nseamna , INCULTO, ca am incheiat trimiterea la poezia lui si am continuat cu comunismul- utopic si romantic ce i-a influentat pe multi intelectuali ai secXIX , inclusiv pe Eminescu- ptr. ca tot m-ai intrebat cind a trait si ce-are aface cu marxismul , pina la punerea in practica a acelui falanster ce s-a terminat ca un fiasco !
si i- am spus lui Hakon chestia respectiva ...PROASTO care esti tu ca se DEDUCE, daca n-ai fi tu proasta : in sfirsit am aflat si eu de unde scosese si el, TOT din Context - exact la fel ca tine si-mi place ca aveti aceleasi Postari in vedere, amindoi si TICALOASA pe deasupra , ptr. ca INSISTI sa ma umpli de Scirna Voastra !
Inculto : ia vezi, in postarea respectiva nu apare cumva o frintura din poezia eminesciana ? ia sa te vad : o poti identifica ?

Paranoico , te-au spalat aia pe creier in ultimul hal !

"eh,Dacianus, ca mare dreptate ai ! iar ai sa crezi ca bat cimpii,dar : m-am nascut sub semnul lui Jupiter ,ceea ce indica justitie,dreptate sociala,apararea celor mai slabi decit mine si,cam asa s-a derulat viata mea; ca atare ,sunt inclinata mental si psihic spre stinga dar,dupa experienta comunismului,am inteles ca nu meritam ! "

Il citai pe Eminescu aici ?

Ignor !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:45

De la: _2148_, la data 2014-05-07 19:28:25Blackule , fata a zis sa-i ziceti topicul si pagina , ce atata mare scofala ?

Pssss...lasa-l sa isi verse spumele !

Nu au onoarea sa aduca topicul si pagina pe masa pentru ca se vor ridiculiza singuri!

Le este mai simplu sa injure si sa se adreseze concetatenilor de fata prezenti cu termeni de mahala. Vezi cum iese adevarul la suprafata?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:45

De la: _2148_, la data 2014-05-07 19:28:25Blackule , fata a zis sa-i ziceti topicul si pagina , ce atata mare scofala ?

Da, ca eu nu am ce face altceva decat sa execut ordinele unei maneliste, cand bate ea din picior!!!!

Sa ma scuteasca cu mofturile astea ca nu-i merge! Daca ii prosteste pe altii, cu mine nu tine. Nu cred o iota din ce debiteaza asta pe forum. Este o mincinoasa patentata. Toata imaginea pe care si-a construit-o pe aici este din mucava, o butaforie.

A mai vazut cineva o femeie maritata, care are copil, sa arda gazul toata ziua pe forum, punandu-si poalele in cap in certurile ei de mahala? Ce mama de copil mic il neglijeaza in halul asta si nu spune o vorba despre copilul ei, centrul universului ei?

Asta nu se scoate decat pe ea in evidenta, se maimutareste ieftin pe aici incercand hilar sa capteze atentia si sa-si miorlaie poeziile de dragoste penibile.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:48

De la: _2148_, la data 2014-05-05 17:43:24
De la: gabigabi2, la data 2014-05-05 17:23:09care-i intrebarea, capiatule, ca n-o inteleg ?
ia mai uita-te o data in lista si ai sa vezi : cursuri de radiestezie- in fapt, de bioenergie si daca tot Stii sa cauti, vezi de ce am spus ca n-am mai vrut sa-mi iau si gradul 4 .....
P.S
cind vrei sa ne intilnim sa-ti arat si diplomele celelalte : de la inot, de la canotaj, pozele cu fetele din Lotul National sau, cele de la "a 11 porunca " ?

da' de ce te oftici atit de tare, ca nu inteleg ?
sunt o nativa Berbec , avind un fizic si psihic robust, cu un tata sportiv el insusi in tinerete si care ne ducea cu el la meciurile de volei sau fotbal .... basca un bun povestitor cu o imaginatie bogata si , indragostit fiind de istorie si geografie ne "plimba" prin toata lumea si de la care am invatat cit am putut ... ce-i atit de neobisnuit ?

aaaaa, tu nu ai avut parte de asa ceva ? imi pare... chiar imi pare foarte rau si atunci iti inteleg imensa frustrare ce rabufneste ca o apa murdara pe tot forumul !

Trimis de 230751 la 23 Octombrie 2007, ora 17:34

Eh, DACIANUS ! ai pus degetul pe'o rana ! parintii mei s-au despartit pe cind eu aveam 14 ani....adica tocmai atunci cind o adolescenta are mai multa nevoie ca oricind de modelul masculin ( prin prezenta tatalui ),care s-o invete relatia de cuplu...norocul meu a fost ca, "berbec"fiind si ca atare o persoana activa si voluntara,faceam mult sport si nu m-a afectat asa de mult ca pe sora mea care s-a si imbolnavit de suparare ; dar,sa nu crezi ca n-am bagat la cap !mi-am jurat atunci ca ,daca nu-mi gasesc perechea,nu ma voi casatori si,nu m-am grabit : mi-a fost intii coleg de birou ,apoi coleg de sc.postliceala ;lucrind si invatind impreuna,ne-am trezit ca ne iubim si vrem sa fim un cuplu ! poate ca,tocmai de aceea sunt atitea divorturi : se-ndragostesc brusc,nu se cunosc prea bine- dar dorinta-i mare si,dupa ce asta trece,se trezesc alaturi de cineva total strain lor si fara a avea acele puncte de sprijin despre care am vorbit anterior iar cei care sufera cel mai mult sunt copiii,bineinteles ! cu toata stima G

Trimis de 230751 la 26 Octombrie 2007, ora 19:59

Boier dumneavoastra,DACIANUS !dupa parerea mea,atit boierul ,dar mai ales boieroaica trebuia sa fie o foarte buna gospodina ca stie ce sa ceara slugilor si sa nu fie pacalita ca asa se face! cit despre scriitorii de SF- vorbesc de clasici- as spune despre ei ca sunt un fel de Cassandra a vremurilor moderne :dintotdeauna au fost oameni cu o privire aruncata-n viitor,care au avertizat de una-de alta...dar cine-i asculta !? cind am scris ca ne indreptam spre un sfirsit de dinainte anuntat,m-am gindit la Apocalipsa; ei si ce daca suntem avertzati de 2000 de ani aproape ca drumul ales de civilizatia noastra ne distruge? si ce daca ecologistii ne spun ca asa cum am construit-o este incompatibila cu viata Terrei, gindita ca un organism viu aflat azi in suferinta?....in sfirsit,tot ce se naste trebuie sa moara...dar tu crezi in reincarnare ? caci daca e adevarata aceasta teorie se schimba kalimera ! o seara buna G

Trimis de 230751 la 01 Noiembrie 2007, ora 10:33

eh,Dacianus, ca mare dreptate ai ! iar ai sa crezi ca bat cimpii,dar : m-am nascut sub semnul lui Jupiter ,ceea ce indica justitie,dreptate sociala,apararea celor mai slabi decit mine si,cam asa s-a derulat viata mea; ca atare ,sunt inclinata mental si psihic spre stinga dar,dupa experienta comunismului,am inteles ca nu meritam ! ni s-a dat aceasta posibilitate si am transformat-o in iad !prea putini reusesc sa puna mai presus de interesul lor imediat,o idee spre binele tuturor; ca atare, daca tot nu suntem in stare sa construim
ACEA LUME MAI BUNA SI MAI DREAPTA SI SA NE AVEM CA FRATI ,
atunci macar s-o facem ca lumea pe cea a liberei concurente !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:49

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-07 19:45:59

Da, ca eu nu am ce face altceva decat sa execut ordinele unei maneliste, cand bate ea din picior!!!!

Sa ma scuteasca cu mofturile astea ca nu-i merge! Daca ii prosteste pe altii, cu mine nu tine. Nu cred o iota din ce debiteaza asta pe forum. Este o mincinoasa patentata. Toata imaginea pe care si-a construit-o pe aici este din mucava, o butaforie.

A mai vazut cineva o femeie maritata, care are copil, sa arda gazul toata ziua pe forum, punandu-si poalele in cap in certurile ei de mahala? Ce mama de copil mic il neglijeaza in halul asta si nu spune o vorba despre copilul ei, centrul universului ei?

Asta nu se scoate decat pe ea in evidenta, se maimutareste ieftin pe aici incercand hilar sa capteze atentia si sa-si miorlaie poeziile de dragoste penibile.

Va jur ca ma face sa ma duc la dex!

Dumnezeu i-a luat mintile de tot ? Asa este pretenasul meu 1303 ! Ol! Hai, tauras, ascute-ti coarnele ! Mna frate cat te tzine eteru' ca toate ti se intorc! Judeca si vei fi judecat! Dar tu te dai singur pe fata, bravos !

Hai, da-i bice si ridiculizeaza-te, bravo patratel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:52

De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 18:52:51
De la: _2148_, la data 2014-05-07 18:15:35
De la: gabigabi2, la data 2014-05-07 17:23:13[quote

esti si INCULTA , deci ! n-a scris el " Imparat si proletar "; AICI , PROASTO erau punctul si virgula puse dupa titlul poeziei ....Doamne, cit esti de Pornita in ura ta ,doar ptr. ca nu-ti iubesc idolul ! !

nu a avut inclinatii spre acel comunism- ideal, romantic , ce a marcat sec.XIX si pe multi dintre intelectualii vremii....in Ro nu s-a pus in practica acel comunism utopic prin falansterul din zona Ploiestiului ....ptui, du-te mai femeie la scoala , ca Nu esti in masura sa -mi judeci consideratiunile asupra lumii sau a vietii, ca nu stii nimic....TROGLODITO !
si toate aceste porcarii pe care mi le faceti, se-ntimpla doar ptr. ca nu il iubesc pe bas' ! ei da, asta-i civismul si democratia si Statul vostru de drepti !
hai, pa !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:53

Black :Topicul si pagina ! Negru pe alb !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:55

Bella ce avem tu si eu si Hakon in comun in exprimare ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 19:55

De la: Musetel, la data 2014-05-07 19:45:13

Pssss...lasa-l sa isi verse spumele !

Nu au onoarea sa aduca topicul si pagina pe masa pentru ca se vor ridiculiza singuri!

Le este mai simplu sa injure si sa se adreseze concetatenilor de fata prezenti cu termeni de mahala. Vezi cum iese adevarul la suprafata?

nu te-a injurat nimeni, tu singura te insulti folosind expresii de toata jena ! ce mi-ai zis ? ca ce mi-a facut @ gind bun ? ca " mi-a tras-o " ? finutooooo si delicato , esti o ipocrita !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 20:01

De la: Musetel, la data 2014-05-07 19:53:13Black :Topicul si pagina ! Negru pe alb !

bisti, vezi ca ai un copil pe care-l neglijezi si chiar daca sotului tau "ii vine sa-ti dea foc ", o mincare, o camasa spalata, tot ar trebui sa faci ....asta daca, intr-adevar, exista si sotul si copilul, draga Timeea !

Pagini: << 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: