back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:39

De la: _2148_, la data 2014-05-09 16:16:01
De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 15:59:06sa-ti fac o lista, dupa modelul celei facute de tine, cu caracterizarile facute tie de catre altii ?

esti un RASPINDAC ;

un Tortionar

si tot ce faci si spui , exact ca-n textul ce l-ai expus mai sus, e dovada clara ca DEMOCRATIA si Statul de Drept ; Respectul fata de om si bunul simt natural iti LIPSESC cu desavirsire si Nu esti in masura sa faci educatie Nimanui, tu fiind Produsul viciat al unui comunism ce se exprima prin tine, prin bas' si toti cei care cred ca masura democratiei este Mina de fier si propria vointa !

Buuuun , tanti maseuza nu se dezminte si loveste din nou !

Putem noi sa nu-i oferim ceea ce-si doreste dansa cel mai mult ???

Trimis de 230751 la 07 Noiembrie 2007, ora 17:48

Dacianus,te salut ! de azi dimineata ma gindesc la 7 noe.-ziua marii revolutii din oct.'17 ! au trecut 90 de ani si n-am auzit niciun comentariu pe tema asta,desi ea ne-a schimbat destinul; imi vine sa spun ca,nedorind sa mai astepte ajungerea intrun rai ipotetic,dupa viata de apoi,oamenii au propus construirea lui pe pamint,accesibil pentru toti ,imediat! dar cum se-ntimpla cu toate visele ,ideile,filozofiile construite si puse-n practica de oameni- se alege praful

TIMPITA - mai timpita decit mine, aia catalogata de catre inteligentii basisti ca fiind "mai timpita decit prevede legea" si pe care mi-o aduci si tu aminte !
esti O TIMPITA, CIT CUPRINDE si NU Pricepi NIMIC !
hai, scuteste-ma cu obtuzitatea ta , ca ma faci sa spun ce nu vreau sa spun !....scuteste-ma !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:40

Ce e de nepriceput , cititoareo ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:43

De la: Daphne, la data 2014-05-09 16:20:50
De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 16:07:24
De la: Musetel, la data 2014-05-09 15:52:33No, Buna Ziua, stimati colegi de forum : Sir Hakon, frezatu' cu ciunga in par alias Black, 1454, si ceilalti prezenti !

Tin sa va anunt ca sunt in sfarsit multumita ! Cu toate ca am cunoscut senzatia aceea de alb, de greu de asfixiant, care stapaneste peste un om din diferite motive, nu am lesinat niciodata in nicio intersectie, nici perpedes/ à pied/ ca pieton, nici ca si sofer ! Daca nu eram constienta de starile de alb.....stimati colegi si cititori, cum as fi putut vorbi despre ele ?

Faptul ca eu imi permisesem sa numesc stari de separare ale sufletului de trup, alte anumite stari, pe care nu le precizasem nici atunci, nu o fac nici acum, .... este chiar o crima ?

In fine, sunt satisfacuta, stiti de ce ?

Nu am batut din picior, nici nu am puscat din degete. Si totusi, dorinta/cererea mea exprimata, deveni porunca, ordin executat de ''procuror SF Black '', care, in speranta desarta ca va avea prilejul de a-si salva onoarea, pe langa neconcordantele atacurilor sale directe asupra unor utilizatori, pe care ii face cand apolitici, cand fani ai anumitor partide, extrapoland dupa cum il aranjeaza circumstantele, pe langa toate acestea, mai face cea mai palpabila demonstratie in care, stimati colegi prezenti, pune in evidenta concret ca rationamentul verbal al domniei sale este NUL ! Dragii mei, Black Friday este omul care se pretinde un aparator al cuvantului divin , adevarul !

Felicitari, Black !

Reuseste sa pozeze din nou in victima martirizata post-scriptum ?

Cine se ocupa de coafarea sa, machiajul de improspatat putzin...Stop ! Mai bine nu va atingeti de podoaba sa capilara ! Vreau sa imortalizam in cadru imaginea lui Black ''cu ciunga in par'' !

iaca mostra de delir verbal , ratind momentul de a -ti cere scuze ptr. acuzatiile inutile, dar facute la nervi !
bun, deci ai Primit Dovada ca ,intr-adevar, ai SPUS ca Intersectiile semaforizate iti produceau lesin, decorporari, n-are importanta ....important este ca ASTA AI SPUS , desi ai negat cu vehementa, aruncind cu insulte si acuzatii !
in concluzie : cine "are ciunga in par " ?

Am primit dovada ca si tu , ca si colegu' tau de front, nu aveti niciun rationament verbal !

auzi , fandosita mamii, daca tot vorbesti despre RATIONAMENT, n-ai vrea sa postezi tot de pe @ Musetel si nu de pe @ Dafne ....zic si eu ! tu ce zici ?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:44

De la: _haakon_, la data 2014-05-09 15:26:45
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-09 13:39:30
De la: _haakon_, la data 2014-05-09 12:58:17
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:34:34

...si kaakon sunteti fani Base,

de la sute sau chiar mii de postari in care a exprimat si practicat public, un excesiv si devotat pupincurism basisto-pedelist, si-a reconsiderat pozitia si brusc, a trecut la un pupincurism pontisto-voiculescian atroce si desantat, ce credibilitate sa ai tu, buey puincuristule traseist ?

cui vrei sa oferi, tocmai tu, lectii de etica sau logica?

cum poate cineva sa sustina sau sa militeze ptr.o ideologie politica si apoi sa voteze exact impotriva candidatilor electorali care sunt liderii si reprezentantii ideologiei politice ptr. care persoana respectiva a militat sau a sustinut-o la modul paroxistic ?

uite cine vorbeste, poti sa probezi afirmatia pe care ai vehiculat-o, mah!?

Maimutoi cu sorici, daca nu mai am incredere in basescu, asta nu inseamna ca sunt pesedist, pc-ist, pnl-ist sau sustinator al altui partid. Predai tu lectii de democratie, dar te tradeaza educatia comunisto-securista pe care ai primit-o, considerandu-i pe cei care nu sunt de partea lui base dusmani ai poporului...

Ca esti fan Base, este evident. Vrei sa iti aduc postarea in care il decretai singurul politician din Romani, restul fiind numai scursuri?

"Vede�i dumneavoastr�, polemica s-a desf��urat �n jurul unei probleme de care, f�r� voia dumneavoastr�, v-a�i �ndep�rtat. La �nceput, v� �ntreba�i dac� a fost sau nu vorba de acela�i rinocer care a trecut pe-aici. Aceasta a fost �ntrebarea. �i la ea trebuie r�spuns.

Nu, nu era acela�i rinocer. Cel dint�i avea dou� coarne pe nas. Era un rinocer din Asia. �sta din urm� n-avea dec�t un corn, era un rinocer de Africa!

Nimic nu e mai ru�inos dec�t s� fii prost. E mult mai compromi��tor dec�t s� fii criminal, p�n� �i nebunia ��i are aureola ei. Dar s� fii prost? S� fii un imbecil, cine accept� a�a ceva?

Ce mare t�mb�l�u pentru un perisodactil oarecare, ce tocmai a trecut prin fa�a noastr�? Un patruped stupid, de care nici nu merit� s� mai vorbim! In plus, unul feroce... �i care a �i disp�rut, care nici m�car nu mai exist�. Doar n-o s� ne preocup�m de-un animal care nu mai exist�. S� vorbim despre altceva...

Ai v�zut ce va s� zic� b�utura: nu mai e�ti st�p�n pe mi�c�rile tale, nu mai ai for��-n m�ini, e�ti ame�it, n�uc. I�i sapi singur groapa, prietene, te pierzi complet."
Eugene Ionesco

"Die Welt ist eine Geschichte voller Klang und Wut, erz�hlt von einem Idioten, ohne Sinn und Bedeutung"
William Shakespeare

probleme nerezolvate, dileme existentiale, prostie, ipocrizie, nesimtire excesiva, vulgaritate, gasesti numai la persoanele conspirationisto-enoriaso-ezoteristo-ufOloage, sunt persoane naive, lipsite de: ratiune, instruire minima, simtul realitatii, al caror intelect a fost distrus de sarlatani ordinari cu tot felul de minciuni si baliverne, MAH !

ati transpirat raportand textul de mai sus, dar scursurainfecta sisictirulbinemeritat il repostez aici, fariseilordecrepiti!

daca am apreciat o declaratie politica, o decizie politica sau un demers politic pe care le-am analizat compararatv cu declaratiile,deciziile si/sau demersurile politici ale celorlalti ploliticieni, in cadrul spetei respective si am concluziunat ca: Traian Basescu este singurul politician, citez:" cu capul pe umeri" , iar restul sunt niste terchea-berchea, inseamna ca sunt "basist?

esti un pampalau care nu poti percepe efectele unor actiuni, decizii sau demersuri politice dincolo de un nivel submediocru al realitatii, mai ionane-ionelo-ionelule !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:48

De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 16:43:52
De la: Daphne, la data 2014-05-09 16:20:50
De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 16:07:24
De la: Musetel, la data 2014-05-09 15:52:33No, Buna Ziua, stimati colegi de forum : Sir Hakon, frezatu' cu ciunga in par alias Black, 1454, si ceilalti prezenti !

Tin sa va anunt ca sunt in sfarsit multumita ! Cu toate ca am cunoscut senzatia aceea de alb, de greu de asfixiant, care stapaneste peste un om din diferite motive, nu am lesinat niciodata in nicio intersectie, nici perpedes/ à pied/ ca pieton, nici ca si sofer ! Daca nu eram constienta de starile de alb.....stimati colegi si cititori, cum as fi putut vorbi despre ele ?

Faptul ca eu imi permisesem sa numesc stari de separare ale sufletului de trup, alte anumite stari, pe care nu le precizasem nici atunci, nu o fac nici acum, .... este chiar o crima ?

Nu am batut din picior, nici nu am puscat din degete. Si totusi, dorinta/cererea mea exprimata, deveni porunca, ordin executat de ''procuror SF Black '', care, in speranta desarta ca va avea prilejul de a-si salva onoarea, pe langa neconcordantele atacurilor sale directe asupra unor utilizatori, pe care ii face cand apolitici, cand fani ai anumitor partide, extrapoland dupa cum il aranjeaza circumstantele, pe langa toate acestea, mai face cea mai palpabila demonstratie in care, stimati colegi prezenti, pune in evidenta concret ca rationamentul verbal al domniei sale este NUL ! Dragii mei, Black Friday este omul care se pretinde un aparator al cuvantului divin , adevarul !

Felicitari, Black !

Cine se ocupa de coafarea sa, machiajul de improspatat putzin...Stop ! Mai bine nu va atingeti de podoaba sa capilara ! Vreau sa imortalizam in cadru imaginea lui Black ''cu ciunga in par'' !

iaca mostra de delir verbal , ratind momentul de a -ti cere scuze ptr. acuzatiile inutile, dar facute la nervi !
bun, deci ai Primit Dovada ca ,intr-adevar, ai SPUS ca Intersectiile semaforizate iti produceau lesin, decorporari, n-are importanta ....important este ca ASTA AI SPUS , desi ai negat cu vehementa, aruncind cu insulte si acuzatii !
in concluzie : cine "are ciunga in par " ?

Am primit dovada ca si tu , ca si colegu' tau de front, nu aveti niciun rationament verbal !

auzi , fandosita mamii, daca tot vorbesti despre RATIONAMENT, n-ai vrea sa postezi tot de pe @ Musetel si nu de pe @ Dafne ....zic si eu ! tu ce zici ?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:51

De la: _2148_, la data 2014-05-09 16:40:49

nimic ...las-o asa si fii fericita , caci gindurile prea multe si analiza cauzelor care ne-au adus intr-o anume situatie ,in plan personal, national sau mondial , dau dureri de cap unora mai slabi de minte ! problema cu ei este ca , cit nu inteleg mai mult, cu atita ii judeca pe altii mai abitir !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:54

De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 16:51:39
De la: _2148_, la data 2014-05-09 16:40:49

nimic ...las-o asa si fii fericita , caci gindurile prea multe si analiza cauzelor care ne-au adus intr-o anume situatie ,in plan personal, national sau mondial , dau dureri de cap unora mai slabi de minte ! problema cu ei este ca , cit nu inteleg mai mult, cu atita ii judeca pe altii mai abitir !

Te iertasem de supliciul asta dar se pare ca ai un tupeu de neintrecut si ceri cu insistenta !
N-ai decat !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 17:03

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-09 14:54:25
De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 14:36:06
De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:18:01Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ...
De asemenea mai solicit parlamentului s fac o comisie care s cerceteze ce avere are Andrei Nastase cel gurliv și dttor cu prerile pe la televiziuni. Ce taxe și impozite a pltit acest individ și ce venituri are, din ce activitți ... La fel si madam Nastase ... ce presteaz șmecherii aștia ...
Ca s-i citez, pe cei doi pclici politici, s fie foarte clar !
S ne fie clar din ce resurse triesc alde Nastase, tuturor ...

Silviule, asta te roade pe tine? Bombonel sta la racoare pentru merite deosebite si eu ii urez la multi ani, cu execuare.

Ce parere ai insa despre ce se mai intampla pe la Nana, ca tot ai adus vorba? Tu si kaakon sunteti fani Base, iar Base o sustine pe perasutista Udrea, logic dragostea voastra pentru Base se extinde si asupra parasutistei.

Cum comentezi tu ca Udrea s-a dus la Nana insotita de o gasca de membri PMP papuasi bronzati si iarna, cu dosare penale de ciorditori de fier vechi, iar PMP-istii astia au agresat o batrana in capot?

Despre asta ce parere ai? Asta nu te deranjeaza, sau spiritul tau civic se opreste doar la puscariasul Nastase? Cu astia o sa votezi tu, cu manglitorii si mardeiasii lui Fileata? V-ati gasit toti vitejii lui Base sa bateti batranele...Mare curaj!!!

Imi pare rau ca n-ai inteles.
Nu ma roade absolut nimic despre personajele astea sinistre care polueaza ecranele.
Nu-mi place faptul ca Ponta eticheteaza pe oricine ca fiind hot, fascist sau cum ii vine la gura si nu da socoteala.
Ca ce chestie afirma el ca s-au facut fraude cu banii de la ICR ? Are dovezi ? Daca are de ce nu actioneaza procuratura, politia ... cine trebuie.
Ce-nseamna asta ? Cum ni-i place de cineva derbedeului asta numit Ponta, cum il face albie de porci si nu pateste nimic. Ce e tampenia asta cu fascismul la Maries ... ?
Marga cum a folosit banii de la ICR ? Asupra modului cum a folosit banii ICR acest turnator al securitatii s-a interesat Ponta ? Daca Maries asta e asa un ticalos dupa parerea lui Ponta, atiunci Marga cum este ? E baiat bun dupa mintea lui Ponta, nu ?
Dar dupa a ta cum este ?
Sau te orbeste ura impotriva lui Basescu atat de tare incat ti-a paralizat mintea ...

Imi place cum ai driblat raspunsul referitor la papuasii PMP-isti si felul in care actioneaza ei pentru Udrea cotonogind batranele.

In privinta lui Ponta, nu e treaba mea sa analizez ce spun politicienii, cum se ataca ei sau pe cine calomniaza. Nu imi dau cu parerea daca Maries este sau nu fascist pentru ca nu am toate datele problemei si nu am nici timp sau chef sa le caut. In plus, eu nu sunt instanta de judecata ca sa stabilesc cine are dreptate.

Cei calomniati de Ponta sa-l dea in judecata si sa raspunda in fata Justitiei... daca nu o beneficia si el de imunitate precum Basescu, care poate sa spuna ce vrea despre Firea si sa nu fie nevoit sa dea socoteala.

Imi pare rau, dar n-am vazut secventa cu presupusa lovire a batranei.
Nici nu cred ca astia de la PMP sunt cu batele gata sa faca politica. Nici pe altii nu-i cred ...
O fi fost vreun accident ...

Mi-am adus aminte de bancul cu Dukadam.
Cand s-a intors Steaua cu cupa campionilor europeni, cei vreo 5000 de oameni care s-au intors pe jos de la aeroport, scandau Dukadam, Dukadam !.
Pe o straduta ingusta o batrana se straduia si ea sa sopteasca: Dukadam, Dukadam ...
Un tanar, milos, vazand hoarda de betivi exaltati care se apropia , ca s-o protejeze pe batrana, ii spune:
- Mamaie treci pe trotuar ca te calca in picioare hoarda ! Da, ce strigi mata, sti mata cine e Dukadam ?
- Nu stiu, maica, da' bine ca l-au schimbat pe nenorocitul ala ...

Asa se poate sa fi patit si batrana despre care vorbesti pentru ca n-a avut norocul sa dea peste ea un tanar milos.

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 18:13

Felicitari, Black !

Esti plina de glume ca broasca de par ... Mai sparge o samanta si pune-l pe Salam sa-ti urle in boxe, poate iti mai vin si alte glume in minte.

Ce poti sa-i ceri unei maneliste care se decorporalizeaza in intersectiile semaforizate?
Pune-ti o punga de plastic pe cap cand mai treci pe la semafor si ai grija sa o innozi bine la gat, ca poate iti iese sufletul si fuge de cate manele ti-ai inghesuit in creier..

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 18:19

De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 17:03:37
De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:18:01Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ...
De asemenea mai solicit parlamentului s fac o comisie care s cerceteze ce avere are Andrei Nastase cel gurliv și dttor cu prerile pe la televiziuni. Ce taxe și impozite a pltit acest individ și ce venituri are, din ce activitți ... La fel si madam Nastase ... ce presteaz șmecherii aștia ...

Silviule, asta te roade pe tine? Bombonel sta la racoare pentru merite deosebite si eu ii urez la multi ani, cu execuare.

Ce parere ai insa despre ce se mai intampla pe la Nana, ca tot ai adus vorba? Tu si kaakon sunteti fani Base, iar Base o sustine pe perasutista Udrea, logic dragostea voastra pentru Base se extinde si asupra parasutistei.

Cum comentezi tu ca Udrea s-a dus la Nana insotita de o gasca de membri PMP papuasi bronzati si iarna, cu dosare penale de ciorditori de fier vechi, iar PMP-istii astia au agresat o batrana in capot?

Despre asta ce parere ai? Asta nu te deranjeaza, sau spiritul tau civic se opreste doar la puscariasul Nastase? Cu astia o sa votezi tu, cu manglitorii si mardeiasii lui Fileata? V-ati gasit toti vitejii lui Base sa bateti batranele...Mare curaj!!!

Nu ma roade absolut nimic despre personajele astea sinistre care polueaza ecranele.
Nu-mi place faptul ca Ponta eticheteaza pe oricine ca fiind hot, fascist sau cum ii vine la gura si nu da socoteala.
Ca ce chestie afirma el ca s-au facut fraude cu banii de la ICR ? Are dovezi ? Daca are de ce nu actioneaza procuratura, politia ... cine trebuie.
Ce-nseamna asta ? Cum ni-i place de cineva derbedeului asta numit Ponta, cum il face albie de porci si nu pateste nimic. Ce e tampenia asta cu fascismul la Maries ... ?
Marga cum a folosit banii de la ICR ? Asupra modului cum a folosit banii ICR acest turnator al securitatii s-a interesat Ponta ? Daca Maries asta e asa un ticalos dupa parerea lui Ponta, atiunci Marga cum este ? E baiat bun dupa mintea lui Ponta, nu ?
Dar dupa a ta cum este ?
Sau te orbeste ura impotriva lui Basescu atat de tare incat ti-a paralizat mintea ...

Imi place cum ai driblat raspunsul referitor la papuasii PMP-isti si felul in care actioneaza ei pentru Udrea cotonogind batranele.

In privinta lui Ponta, nu e treaba mea sa analizez ce spun politicienii, cum se ataca ei sau pe cine calomniaza. Nu imi dau cu parerea daca Maries este sau nu fascist pentru ca nu am toate datele problemei si nu am nici timp sau chef sa le caut. In plus, eu nu sunt instanta de judecata ca sa stabilesc cine are dreptate.

Cei calomniati de Ponta sa-l dea in judecata si sa raspunda in fata Justitiei... daca nu o beneficia si el de imunitate precum Basescu, care poate sa spuna ce vrea despre Firea si sa nu fie nevoit sa dea socoteala.

Nici nu cred ca astia de la PMP sunt cu batele gata sa faca politica. Nici pe altii nu-i cred ...

Cand s-a intors Steaua cu cupa campionilor europeni, cei vreo 5000 de oameni care s-au intors pe jos de la aeroport, scandau Dukadam, Dukadam !.
Pe o straduta ingusta o batrana se straduia si ea sa sopteasca: Dukadam, Dukadam ...
Un tanar, milos, vazand hoarda de betivi exaltati care se apropia , ca s-o protejeze pe batrana, ii spune:
- Mamaie treci pe trotuar ca te calca in picioare hoarda ! Da, ce strigi mata, sti mata cine e Dukadam ?

Asa se poate sa fi patit si batrana despre care vorbesti pentru ca n-a avut norocul sa dea peste ea un tanar milos.

www.gandul.info/stiri/o-femeie-a-fost-agresata-in-timpul-unei-vi...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 19:20

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-09 18:19:24

Dar dupa a ta cum este ?

www.gandul.info/stiri/o-femeie-a-fost-agresata-in-timpul-unei-vi...]

Da, o chestie nasoala.
Batrana ce-o fi vrut ?
Cam bataioasa si batrana asta ... agitata ...
Ea ce-o fi cautat pe-acolo daca n-o suferea pe Udrea ...

O fi normal sa ma duc eu la un miting cu Voiculescu si il injur, il intrerup, fac scandal, oare ce mi-or face cei din anturajul lui ?
Victima e victima sau agresor ?
Stie cineva ce cauta "biata femeie" la mitingul ala ?
N-a fost o provocare ?
Oricum, nenea ala n-ar fi trebuit s-o bruscheze.
Ar fi fost interesant de vazut ce-ar fi facut mamaita daca n-o impiedica vigilentul ala ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 19:22

Asa, si Elena Udrea are vre-o raspundere pentru chestia asta ?
N-as prea crede ...

Oricum Antena 3 manaca rahat cu basculanta.
Si se adreseaza unui public tinta ...
Cam ca Gabi asa ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 19:42

De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 19:20:35
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-09 18:19:24

Dar dupa a ta cum este ?

www.gandul.info/stiri/o-femeie-a-fost-agresata-in-timpul-unei-vi...]

Da, o chestie nasoala.
Batrana ce-o fi vrut ?
Cam bataioasa si batrana asta ... agitata ...
Ea ce-o fi cautat pe-acolo daca n-o suferea pe Udrea ...

O fi normal sa ma duc eu la un miting cu Voiculescu si il injur, il intrerup, fac scandal, oare ce mi-or face cei din anturajul lui ?
Victima e victima sau agresor ?
Stie cineva ce cauta "biata femeie" la mitingul ala ?
N-a fost o provocare ?
Oricum, nenea ala n-ar fi trebuit s-o bruscheze.
Ar fi fost interesant de vazut ce-ar fi facut mamaita daca n-o impiedica vigilentul ala ...

"mamaita" avea niste Acte in mina prin care dorea s-o-ntrebe pe Udrea CUM de a Ajuns Hectarul ei -doveditor cu hirtiile alea - arat si insamintat FARA STIREA ei , in mosia de la Nana !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 19:50

Silviule draga, asa o fi, ca prea le stii tu pe toate ,preluate direct de la Sursa : Base' via Robert... .Robert Turcescu....coloneluuuu !
intimplator sau nu, cele Semnalate de A3 in Anchetele facute de ziaristii lor, se si ADEVERESC si oricit se da de ceasul mortii SEFU' , acolo e un mare rahat care pute si, asta-i motivul urii lui neimpacate ....stii, cind cineva iti pune-n fata o oglinda care-ti arata hidosenia, nu-i de mirare ca vrei sa spargi oglinda ?! e de inteles, nu ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 19:55

Loooool !

"mamaita" avea niste Acte in mina prin care dorea s-o-ntrebe pe Udrea CUM de a Ajuns Hectarul ei -doveditor cu hirtiile alea - arat si insamintat FARA STIREA ei , in mosia de la Nana ! "(gabigabi2)

A fost aicea o ntlnire cu Elena Udrea i a venit asta a lui Dionisie s se vaite c e certat cu soacr-sa i nu-i d pmnt ca s-i fac veceu n curte.A nceput s arunce cu ou i unul a mbrncit-o oleac, aa. Ce mare tire e, de ai venit aa grmad?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

adevarul.ro/news/eveniment/din-culisele-imbrancelii-nana-i-a-inc...

Un incident minor petrecut n comun clrean Nana a degenerat ntr-o rfuial politic la nivel nalt, presrat cu acuzaii de crim organizat i atacuri la persoan. n realitate, asistm la o nou poveste despre cele dou lumi paralele n care trim: Romnia real i cea pe care o vedem la televizor.

Tia lui Dionisie, o femeie din comuna Nana, a fost mbrncit miercuri sear de tefan Filea, cetean din comuna vecin Curcani, n timpul unei vizite electorale pe care Elena Udrea o fcea n localitate. Antena 3 a prezentat cazul ca pe un incident de o gravitate deosebit, numindu-l pe Filea gorila Elenei Udrea i afirmnd c acesta ar fi membru al Partidului Micarea Popular.

Ieri, premierul Victor Ponta a declarat c la Nana este vorba de o reea de crim organizat care o sprijin pe Elena Udrea i care reflect stilul de a face politic al lui Traian Bsescu, iar PMP-ul a dat un comunicat n care s-a disociat de gestul lui Filea. Ce se afl n spatele acestei agitaii ridicole? Am mers la Nana i am ncercat s aflm.

Trei pe o mas

La intrarea n comun, trei tineri aezaser o mas pe marginea strzii i se urcaser cu fundul pe ea, privind nedumerii ctre carele de televiziune care tocmai invadaser satul. Nu preau s neleag ce are presa de lmurit ntr-o ntmplare ct se poate de clar: A fost aicea o ntlnire cu Elena Udrea i a venit asta a lui Dionisie s se vaite c e certat cu soacr-sa i nu-i d pmnt ca s-i fac veceu n curte. A nceput s arunce cu ou i unul a mbrncit-o oleac, aa. Ce mare tire e, de ai venit aa grmad?, ne-a atacat unul dintre ei, lmurind scurt i aspectul cu masa: Am un botez smbt i ne pregtim.

Am pornit prin sat n cutarea Tiei, ndrumai de babele care moiau pe la pori i de copiii care se jucau printre ginile rspndite pe ulii. n faa unei case modeste, l-am gsit pe nea Floric, brbatul femeii: Nu m filmai, frailor, c n-am omort pe nimeni. Cu o fa de om care tocmai s-a trezit din somn, nea Floric prea mai preocupat s-i salveze pielea dect s-i apere nevasta: S-a dus acolo ca o tmpit, eu n-am nicio vin, am fost plecat s ascut nite araci i n-am tiut ce face. Ce i-a trebuit ei s se ia de primar i de doamna Udrea? Eu cred c nici nu mai judec. O tia toat comuna i acuma a ajuns s o tie toat ara. A plecat de azi-diminea i nu mai tiu nimic de ea. Din partea mea, poate s nu se mai ntoarc.

Adunai n jurul nostru, vecinii ne-au ntiinat c Tia a plecat de diminea mpreun cu nite ziariti de la Antena 3 care a zis c o duce la IML s-i scoat dovad. Merita btut. Cum s te duci s te iei de oameni aa degeaba i s arunci cu ou?, a mai adugat o femeie ieit la poart.

Era trosnit bine

Pe Gheorghe Dobre, edilul din Nana, l-am gsit la Primrie, mbrcat la cravat i geac de piele. Ne-a invitat n birou, ne-a servit cu bomboane i s-a artat uluit de amploarea evenimentelor. Cum-necum, comuna pe care o pstorete i-a cptat trista faima de cuib al reelelor de crim organizat. Urt afirmaie a fcut domnul prim-ministru despre comuna Nana, urt afirmaie. Pi, la noi s-au omort doi biei acum 30 de ani, pentru o fat, i nite igani care s-au tiat cu coasele la ei n bttur. De unde crim organizat la Nana?.

Primarul ne-a prezentat propria variant despre incidentul dintre Tia lui Dionisie i tefan Filea: Femeia asta venea de la munc de la altcineva i avea un co cu ou n mn. Era trosnit bine i a nceput s ipe pe strad. O tie tot satul cine e. A nceput s arunce cu ou i s-a ajuns unde s-a ajuns.

Ne-am ntors la casa femeii i l-am gsit pe nea Floric nconjurat de reporteri, jurndu-se c nu tie pe unde-i umbl nevasta: Dac nu tim de ea, ce s facem?. Las, c apare ea disear la Antene, l-a ncurajat o vecin, care a srit i ea n ajutorul ziaritilor, apelnd-o pe Tia pe telefonul mobil, dar fr s aib succes.

I-am lsat pe oameni adunai grmad n mijlocul uliei prfuite, steni i ziariti laolalt, ateptnd-o cu toii pe Tia lui Dionisie, care a fcut ce-a fcut i i-a ncierat pe mai-marii din politica romneasc. Cu hainele rvite i cu prul vlvoi, brbatul Tiei se plimba agitat printre oameni, vrsndu-i nduful din vorbe: A pus ara n micare nemernica asta!.

A fcut scandal c n-are veceu n curte. Ce s fac, s-i sap eu veceu? útia mai ateapt s le fac focul n sob i s le sap veceuri ca s fie mulumii

Gheorghe Dobre, primarul comunei Nana

TEFAN FILEA A SPART URNELE DE VOTARE N 2012

tefan Filea a aprut ieri n faa camerelor i i-a cerut scuze c a mbrncit-o pe femeia din Nana. Credei c mie nu-mi pare ru?, s-a vitat Filea. Nu este ns la primul incident care s-a lsat cu scandal. Comuna Curcani a fost scena unor confruntri teribile cu ocazia alegerilor locale din 2012.

Atunci, tefan Filea, care candida la funcia de primar din partea PDL, a spart urnele de votare ntr-un puseu de furie. Florin Ivan, funcionarul care mprea foile de vot n ziua cu pricina, a povestit: Cnd am dat buletinele de vot unei femei, la formularul pentru alegerea primarului s-a mai agat unul n plus, deci respectiva femeie ar fi avut ansa votului dublu. S-a agat pur i simplu ntr-o caps metalic. Un observator din partea PDL a vzut, i-a smuls femeii formularele din mn i a ieit cu ele n fereastr strignd Hoii!. Imediat a intrat n sal Filea tefan i a turnat un pahar de cafea pe mine. Am tcut din gur. Apoi a nceput s ia ap mineral n gur i s m stropeasc cu gura. M-a fcut fleac. Iari n-am zis nimic. Dup care, Filea, fiind boxer la viaa lui, mi-a aplicat un pumn n ficat, care m-a lsat lat.

Dup ce l-a btut pe funcionar, Filea a spart urnele, ajutat de ali opt complici, i a nceput s rup voturi strignd Hoii!. Au venit mascaii de la Constana i l-au arestat. Alegerile din Curcani au fost sistate dup incident i s-au mai organizat o dat, dou sptmni mai trziu, fr numele lui Filea pe buletine.

Autoritile s-au autosesizat

Chiar dac femeia mbrncit nu a depus plngere la Poliie mpotriva celui care a agresat-o, poliitii din localitatea Curcani, comuna Nana, au deschis o anchet n acest caz. Astfel, oficiali ai Inspectoratului Judeean Clrai anunau ieri c poliitii din comuna Curcani s-au autosesizat i au deschis un dosar penal n acest caz. Ulterior, procurorii Parchetului de pe lng Judectoria Oltenia declarau c s-a nceput urmrirea penal pentru infraciunile de loviri i alte violene, precum i pentru tulburarea ordinii i linitii publice. Mai mult, anchetatorii au precizat c, dup un control de specialitate, s-a stabilit c femeia a suferit contuzii la brae i la old.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 20:39

De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 19:22:32Asa, si Elena Udrea are vre-o raspundere pentru chestia asta ?
N-as prea crede ...

Cam ca Gabi asa ...

Silviu, incearca sa fii rezonabil si nu mai cauta noduri in papura degeaba.

Elena Udrea se deplaseaza in comuna Nana ca sa arate ea tarii intregi parcul de la tara finantat de ea cand era ministreasa (110.000 de euro!!!).

Actiunea este organizata de liderii PMP din Calarasi, in fruntea lor fiind Marin Anton, un deputat fost PDL-ist, fost in PNL, actualmente in PMP si liderul organizatiei PMP Calarasi - Dragos Coman.

Sunt adusi membri PMP din alte comune din judet, dupa modelul vizitelor lui Ceausescu, cand erau adusi in fabricile vizitate de el securisti si activisti PCR imbracati in salopete noi-noute. Bine, spre deosebire de vizitele lui Ceasca, acum activistii sunt bastinosi bronzati si cu palarii de gabori.

Unul dintre PMP-istii bronzati, Stefan Fileata, este cel mai activ, asigurand garda de corp a lui Udrea, bruscand si injurand cameramanii si imbrancind o femeie care voia sa se adreseze parasutistei in legatura cu un teren care ii fusese luat de catre primar.

https://www.youtube.com/watch?v=wItxduPMATw

Cine este Fileata?

www.ziuanews.ro/static/i/imagini-articole/femeie-lovita-la-nana-...

Un ciorditor de fier vechi, pedelist vechi si in prezent lider PMP in comuna Curcani, Calarasi.
Un infractor cu cazier
radu-tudor.ro/omul-pmp-udrea-infractor-consacrat/

Si tu intrebi Silviule, ce legatura are cu Udrea? Dar daca se intampla sa fi fost Ponta, tot la fel ai fi intrebat?

Referitor la antena 3, nici mie nu imi place postul varanului, dar in cazul asta chiar nu are importanta ce post tv a filmat faza. Nu asculta comentariul, fa abstractie de el si priveste doar imaginile. Nu crezi ca sunt destul de clare? O femeie a fost luata pe sus si aruncata ca o carpa de catre un infractor recidivist aciuiat intr-un partid si chemat de catre liderii partidului respectiv sa faca figuratie si sa asigure paza politicianului venit de la centru.

Conteaza despre ce politician si despre ce partid este vorba?
Fapta este mai putin reprobabila daca este vorba de un partid sau de altul?
Daca in locul acelei femei era mama ta, tot la fel ai fi gandit?
Asocierea unui politician cu interlopii, este scuzabila? Chiar nu are nicio vina politicianul care tine in jurul lui asemenea specimene?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 21:35

De la: _2148_, la data 2014-05-09 19:55:29Loooool !

"mamaita" avea niste Acte in mina prin care dorea s-o-ntrebe pe Udrea CUM de a Ajuns Hectarul ei -doveditor cu hirtiile alea - arat si insamintat FARA STIREA ei , in mosia de la Nana ! "(gabigabi2)

A fost aicea o ntlnire cu Elena Udrea i a venit asta a lui Dionisie s se vaite c e certat cu soacr-sa i nu-i d pmnt ca s-i fac veceu n curte.A nceput s arunce cu ou i unul a mbrncit-o oleac, aa. Ce mare tire e, de ai venit aa grmad?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

adevarul.ro/news/eveniment/din-culisele-imbrancelii-nana-i-a-inc...

Un incident minor petrecut n comun clrean Nana a degenerat ntr-o rfuial politic la nivel nalt, presrat cu acuzaii de crim organizat i atacuri la persoan. n realitate, asistm la o nou poveste despre cele dou lumi paralele n care trim: Romnia real i cea pe care o vedem la televizor.

Tia lui Dionisie, o femeie din comuna Nana, a fost mbrncit miercuri sear de tefan Filea, cetean din comuna vecin Curcani, n timpul unei vizite electorale pe care Elena Udrea o fcea n localitate. Antena 3 a prezentat cazul ca pe un incident de o gravitate deosebit, numindu-l pe Filea gorila Elenei Udrea i afirmnd c acesta ar fi membru al Partidului Micarea Popular.

Ieri, premierul Victor Ponta a declarat c la Nana este vorba de o reea de crim organizat care o sprijin pe Elena Udrea i care reflect stilul de a face politic al lui Traian Bsescu, iar PMP-ul a dat un comunicat n care s-a disociat de gestul lui Filea. Ce se afl n spatele acestei agitaii ridicole? Am mers la Nana i am ncercat s aflm.

Trei pe o mas

La intrarea n comun, trei tineri aezaser o mas pe marginea strzii i se urcaser cu fundul pe ea, privind nedumerii ctre carele de televiziune care tocmai invadaser satul. Nu preau s neleag ce are presa de lmurit ntr-o ntmplare ct se poate de clar: A fost aicea o ntlnire cu Elena Udrea i a venit asta a lui Dionisie s se vaite c e certat cu soacr-sa i nu-i d pmnt ca s-i fac veceu n curte. A nceput s arunce cu ou i unul a mbrncit-o oleac, aa. Ce mare tire e, de ai venit aa grmad?, ne-a atacat unul dintre ei, lmurind scurt i aspectul cu masa: Am un botez smbt i ne pregtim.

Am pornit prin sat n cutarea Tiei, ndrumai de babele care moiau pe la pori i de copiii care se jucau printre ginile rspndite pe ulii. n faa unei case modeste, l-am gsit pe nea Floric, brbatul femeii: Nu m filmai, frailor, c n-am omort pe nimeni. Cu o fa de om care tocmai s-a trezit din somn, nea Floric prea mai preocupat s-i salveze pielea dect s-i apere nevasta: S-a dus acolo ca o tmpit, eu n-am nicio vin, am fost plecat s ascut nite araci i n-am tiut ce face. Ce i-a trebuit ei s se ia de primar i de doamna Udrea? Eu cred c nici nu mai judec. O tia toat comuna i acuma a ajuns s o tie toat ara. A plecat de azi-diminea i nu mai tiu nimic de ea. Din partea mea, poate s nu se mai ntoarc.

Adunai n jurul nostru, vecinii ne-au ntiinat c Tia a plecat de diminea mpreun cu nite ziariti de la Antena 3 care a zis c o duce la IML s-i scoat dovad. Merita btut. Cum s te duci s te iei de oameni aa degeaba i s arunci cu ou?, a mai adugat o femeie ieit la poart.

Era trosnit bine

Pe Gheorghe Dobre, edilul din Nana, l-am gsit la Primrie, mbrcat la cravat i geac de piele. Ne-a invitat n birou, ne-a servit cu bomboane i s-a artat uluit de amploarea evenimentelor. Cum-necum, comuna pe care o pstorete i-a cptat trista faima de cuib al reelelor de crim organizat. Urt afirmaie a fcut domnul prim-ministru despre comuna Nana, urt afirmaie. Pi, la noi s-au omort doi biei acum 30 de ani, pentru o fat, i nite igani care s-au tiat cu coasele la ei n bttur. De unde crim organizat la Nana?.

Primarul ne-a prezentat propria variant despre incidentul dintre Tia lui Dionisie i tefan Filea: Femeia asta venea de la munc de la altcineva i avea un co cu ou n mn. Era trosnit bine i a nceput s ipe pe strad. O tie tot satul cine e. A nceput s arunce cu ou i s-a ajuns unde s-a ajuns.

Ne-am ntors la casa femeii i l-am gsit pe nea Floric nconjurat de reporteri, jurndu-se c nu tie pe unde-i umbl nevasta: Dac nu tim de ea, ce s facem?. Las, c apare ea disear la Antene, l-a ncurajat o vecin, care a srit i ea n ajutorul ziaritilor, apelnd-o pe Tia pe telefonul mobil, dar fr s aib succes.

I-am lsat pe oameni adunai grmad n mijlocul uliei prfuite, steni i ziariti laolalt, ateptnd-o cu toii pe Tia lui Dionisie, care a fcut ce-a fcut i i-a ncierat pe mai-marii din politica romneasc. Cu hainele rvite i cu prul vlvoi, brbatul Tiei se plimba agitat printre oameni, vrsndu-i nduful din vorbe: A pus ara n micare nemernica asta!.

A fcut scandal c n-are veceu n curte. Ce s fac, s-i sap eu veceu? útia mai ateapt s le fac focul n sob i s le sap veceuri ca s fie mulumii

Gheorghe Dobre, primarul comunei Nana

TEFAN FILEA A SPART URNELE DE VOTARE N 2012

tefan Filea a aprut ieri n faa camerelor i i-a cerut scuze c a mbrncit-o pe femeia din Nana. Credei c mie nu-mi pare ru?, s-a vitat Filea. Nu este ns la primul incident care s-a lsat cu scandal. Comuna Curcani a fost scena unor confruntri teribile cu ocazia alegerilor locale din 2012.

Atunci, tefan Filea, care candida la funcia de primar din partea PDL, a spart urnele de votare ntr-un puseu de furie. Florin Ivan, funcionarul care mprea foile de vot n ziua cu pricina, a povestit: Cnd am dat buletinele de vot unei femei, la formularul pentru alegerea primarului s-a mai agat unul n plus, deci respectiva femeie ar fi avut ansa votului dublu. S-a agat pur i simplu ntr-o caps metalic. Un observator din partea PDL a vzut, i-a smuls femeii formularele din mn i a ieit cu ele n fereastr strignd Hoii!. Imediat a intrat n sal Filea tefan i a turnat un pahar de cafea pe mine. Am tcut din gur. Apoi a nceput s ia ap mineral n gur i s m stropeasc cu gura. M-a fcut fleac. Iari n-am zis nimic. Dup care, Filea, fiind boxer la viaa lui, mi-a aplicat un pumn n ficat, care m-a lsat lat.

Dup ce l-a btut pe funcionar, Filea a spart urnele, ajutat de ali opt complici, i a nceput s rup voturi strignd Hoii!. Au venit mascaii de la Constana i l-au arestat. Alegerile din Curcani au fost sistate dup incident i s-au mai organizat o dat, dou sptmni mai trziu, fr numele lui Filea pe buletine.

Autoritile s-au autosesizat

Chiar dac femeia mbrncit nu a depus plngere la Poliie mpotriva celui care a agresat-o, poliitii din localitatea Curcani, comuna Nana, au deschis o anchet n acest caz. Astfel, oficiali ai Inspectoratului Judeean Clrai anunau ieri c poliitii din comuna Curcani s-au autosesizat i au deschis un dosar penal n acest caz. Ulterior, procurorii Parchetului de pe lng Judectoria Oltenia declarau c s-a nceput urmrirea penal pentru infraciunile de loviri i alte violene, precum i pentru tulburarea ordinii i linitii publice. Mai mult, anchetatorii au precizat c, dup un control de specialitate, s-a stabilit c femeia a suferit contuzii la brae i la old.

Vai de mine, aceasta este SAGA de la NANA?

Si cum, aceasta SAGA RUSTICA de la NANA vor s-o transforme cei de la A3 intr-o LEGENDA URBANA la care sa puna botul toti astia de teapa enoriasei ezoteristo-conspirationisto-ufOloaga de creieri?

Adica cum, astia de la A3tv incearca sa-i duca de nas cu o asemenea facatura de LEGENDA URBANA de la NANA pe astia care sunt mai slabi de ingeri, pe astia care sunt naivi din fire, pe cei care sunt ignoranti sau prostigramada fiind convinsi ca vor reusi sa-i faca sa puna botul la un asemenea spectacol prost regizat?

Sau incearca sa le spele creierii cu tot felul de povesti, in care Zana Maseluta de la NANA fiind cu capsa pusa si nevrucoasa foc deoarece nu-si primise hectarul arabil conf. Lg. 18/1991? de la seful comisiei cu reconstituirea sau constituirea drepturilor funciare, care nu a fost altul decat primarul din SAGA RUSTICA de la NANA, i-a sarit tandara mintii taman in timpul unei vizite in RUSTICA NANA, exact pe cine nu a avut vreodata de-a face cu vreo comisie funciara din Primaria NANA.

O alta SAGA interesanata ar fi, a D'lui Voiculescu, in care le-ar povesti si demonstra practic tuturor celor care se pretind jurnalisti de investigatii pe la A3, o altfel de SAGA, in care sa-i invete cum sa-si poarte cu fudulie DESAGILE -n varful batului, pentru o asa inepta SAGA MOLA tembelizata pe care i-au mosit-o angajatii SAI. din A3 (sectia agro-informativa)

Am vazut filmultetul pe care l-a prezentat A3, buey nene, acolo este vorba despre un conflict inter-etnic, buey, un rrom tavaleste ghiolbaneste o romanca, nu?
eu....no, era o pelicula digitala color si no, eu asa percepusi "colorili" entitatilor bipede aflate in "conflectul" in care giolbanul maroniu tavalea o blonda nevricoasa si posibil putin "abtipilduita" alcoolic sau narcotic, no

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2014, ora 22:03

De-a rasu' plansul !

Cred ca de'acum si pana la sfarsitul anului , numai de evenimente de'astea vom avea parte in Romania , campanii si anticampanii murdare, taman ce s-a creat un precedent .;Prilej pentru niste regizori romani oportunisti sa mai castige niste premii la Cannes , probabil va urma si runda a doua a serialului LAS FIERBINTI , se va filma de-acum LA NANA ...

Frumoasa si fascinanta Romanie ...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2014, ora 08:05

Dar dupa a ta cum este ?

m.adevarul.ro/news/eveniment/din-culisele-imbrancelii-nana-i-a-i...................:))

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 10:04

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-09 20:39:52
De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 19:22:32Asa, si Elena Udrea are vre-o raspundere pentru chestia asta ?
N-as prea crede ...

Cam ca Gabi asa ...

Elena Udrea se deplaseaza in comuna Nana ca sa arate ea tarii intregi parcul de la tara finantat de ea cand era ministreasa (110.000 de euro!!!).

Actiunea este organizata de liderii PMP din Calarasi, in fruntea lor fiind Marin Anton, un deputat fost PDL-ist, fost in PNL, actualmente in PMP si liderul organizatiei PMP Calarasi - Dragos Coman.

Sunt adusi membri PMP din alte comune din judet, dupa modelul vizitelor lui Ceausescu, cand erau adusi in fabricile vizitate de el securisti si activisti PCR imbracati in salopete noi-noute. Bine, spre deosebire de vizitele lui Ceasca, acum activistii sunt bastinosi bronzati si cu palarii de gabori.

Unul dintre PMP-istii bronzati, Stefan Fileata, este cel mai activ, asigurand garda de corp a lui Udrea, bruscand si injurand cameramanii si imbrancind o femeie care voia sa se adreseze parasutistei in legatura cu un teren care ii fusese luat de catre primar.

Cine este Fileata?

Un ciorditor de fier vechi, pedelist vechi si in prezent lider PMP in comuna Curcani, Calarasi.
Un infractor cu cazier

Si tu intrebi Silviule, ce legatura are cu Udrea? Dar daca se intampla sa fi fost Ponta, tot la fel ai fi intrebat?

Referitor la antena 3, nici mie nu imi place postul varanului, dar in cazul asta chiar nu are importanta ce post tv a filmat faza. Nu asculta comentariul, fa abstractie de el si priveste doar imaginile. Nu crezi ca sunt destul de clare? O femeie a fost luata pe sus si aruncata ca o carpa de catre un infractor recidivist aciuiat intr-un partid si chemat de catre liderii partidului respectiv sa faca figuratie si sa asigure paza politicianului venit de la centru.

Asocierea unui politician cu interlopii, este scuzabila? Chiar nu are nicio vina politicianul care tine in jurul lui asemenea specimene?

c-o fi ,ca n-o fi , domnu' Anton s-a Intors cu Spatele la scena cu aruncatul femeii cit colo , de i-au sarit si papucii din picioare si s-a facut ca nu vede !
n-am vazut nici-un cos cu oua, in schimb , am vazut ca femeia tinea niste hirtii in mina .....si, devreme ce in postarea lui @2148 apar nazdravaniile lui Fileata- ciorditorul si batausul , membru- daca nu chiar sef al filialei PDL / PMP din satul vecin , venit- sau adus la Nana ptr. protectia lui Udrea, despre ce " facaturi ezoterice " mai vorbim ?!
oricum , mizeria este cit se poate de mare si imputita !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 11:52

VOM SCAPA OARE, DE ACEST OM -SCAMA ?!.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2014, ora 14:12

Oare sa o fi pazit-o pe Udrea de fostul prefect(PSD) de Galati??? In orice partid,organizatie pot fi si infractori(fie ei baroni sau nu) dar de aici pana la a te solidariza cu ei......e cale lunga!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 15:27

N-as prea crede ...

Cam ca Gabi asa ...

Cine este Fileata?

Un infractor cu cazier

Imi pare rau ca te faci ca nu intelegi si continui sa bati campii metodic.
Ce treaba are Elena Udrea cu tiganul care a dat-o de pamant pe tampita betiva care avea de rezolvat un conflict cu soacra-sa si pe care o injura, daca am inteles bine, chir sotul ei satul de tampeniile ei ?
Ai boala mare pe Basescu, am inteles, dar nu pot sa te inteleg de ce pari atat de tampit acum.
Pe vremuri postai mai cu subiect si predicat.
Acum ai luat-o pe urmele lui Gabi ...
Udrea n-are nici o treaba cu incidentul. !
E regretabil, asa este, dar e foarte departe de ce spun cretinii de la Antena 3.

Referitor la comisia aia NANA cu anchetarea modului in care terenurile au ajuns la firma de la care a cumparat fii-sa lui Basescu ... daca am inteles bine, tocmai primarii PSD au facut manariile ...
Adica aia ai lui Ponta ...
Adica nici Udrea nici Baseasca, nici Basescu.
Pentru orice om sanatos la cap e clar numai pentru un cretin ca Ponta si ai lui nu.
E un subiect inventat de idiotul de Ponta.
Insusi faptul ca o comisie parlamentara ancheteaza asa ceva este o incalcare grava a legii.
Ce credeti ca ni se va intampla intr-o tara condusa de tembeli ca Ponta.
Black, esti atat de prost incat daca ii mai sustii pe astia o sa ajungi sa fi anchetat cand io sa-ti cumperi o masina pentru ca asa i se pare pesedistului de pe strada ta normal, tampitule !
N-o sa te mai bag in seama de acum incolo, pentru ca si tu esti prost peste limita legala !
Ia-te de manuta cu Cotoroanta si cantati-va-n struna pana faceti rosu-n gat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 15:56

io tot nu inteleg de ce-l iubesti atit de mult si-l absolvi de toate porcariile facute ! ?
Ceausescu era Vinovat de TOT ....Base' de Nimic, desi e la fel de avid dupa Puterea Totala ca si Ceau' si si-a subordonat Statul cu oameni si institutii !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2014, ora 16:34

De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 15:56:33 io tot nu inteleg de ce-l iubesti atit de mult si-l absolvi de toate porcariile facute ! ?
Ceausescu era Vinovat de TOT ....Base' de Nimic, desi e la fel de avid dupa Puterea Totala ca si Ceau' si si-a subordonat Statul cu oameni si institutii !

Daca la mine te referi e simplu: base ca si Iliescu,constantinescu,ceausescu etc. REPREZINTA TRECUTUL pe cand tonta reprezinta posibilul viitor presedinte! Ai inteles? Nu are rost sa imi bat capul cu ce a trecut ca oricum nu poti schimba trecutul DAR DACA NU BELIM OCHII LA VOTARE NU PROGRESAM RAMANEM PE LOC SAU REGRESAM! AI INTELES ACUM?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 16:41

De la: sirboby, la data 2014-05-10 16:34:21
De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 15:56:33 io tot nu inteleg de ce-l iubesti atit de mult si-l absolvi de toate porcariile facute ! ?

Daca la mine te referi e simplu: base ca si Iliescu,constantinescu,ceausescu etc. REPREZINTA TRECUTUL pe cand tonta reprezinta posibilul viitor presedinte! Ai inteles? Nu are rost sa imi bat capul cu ce a trecut ca oricum nu poti schimba trecutul DAR DACA NU BELIM OCHII LA VOTARE NU PROGRESAM RAMANEM PE LOC SAU REGRESAM! AI INTELES ACUM?

nu ma adresam tie, ci lui Silviu, ca sub el am postat intrebarea si eu fiind " Cotoroanta " careia i se adresa, m-am simtit datoare sa nu-l las asaaaa, nebagat in seama dar e bun si raspunsul tau !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 17:14

De la: sirboby, la data 2014-05-10 16:34:21

... tonta reprezinta posibilul viitor presedinte! Ai inteles?

NICIODATA !
mai vorbim dupa scrutinul prezidentialelor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 17:25

te pregatesti sa lansezi ideea unui al III lea mandat prezidential, ca sa stiu !?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2014, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 17:25:56 te pregatesti sa lansezi ideea unui al III lea mandat prezidential, ca sa stiu !?

nu, primul si BUN!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2014, ora 18:37

De la: 9am_1454, la data 2014-05-10 15:27:15
N-as prea crede ...

Cam ca Gabi asa ...

Cine este Fileata?

Un infractor cu cazier

Imi pare rau ca te faci ca nu intelegi si continui sa bati campii metodic.
Ce treaba are Elena Udrea cu tiganul care a dat-o de pamant pe tampita betiva care avea de rezolvat un conflict cu soacra-sa si pe care o injura, daca am inteles bine, chir sotul ei satul de tampeniile ei ?
Ai boala mare pe Basescu, am inteles, dar nu pot sa te inteleg de ce pari atat de tampit acum.
Pe vremuri postai mai cu subiect si predicat.
Acum ai luat-o pe urmele lui Gabi ...
Udrea n-are nici o treaba cu incidentul. !
E regretabil, asa este, dar e foarte departe de ce spun cretinii de la Antena 3.

Referitor la comisia aia NANA cu anchetarea modului in care terenurile au ajuns la firma de la care a cumparat fii-sa lui Basescu ... daca am inteles bine, tocmai primarii PSD au facut manariile ...
Adica aia ai lui Ponta ...
Adica nici Udrea nici Baseasca, nici Basescu.
Pentru orice om sanatos la cap e clar numai pentru un cretin ca Ponta si ai lui nu.
E un subiect inventat de idiotul de Ponta.
Insusi faptul ca o comisie parlamentara ancheteaza asa ceva este o incalcare grava a legii.
Ce credeti ca ni se va intampla intr-o tara condusa de tembeli ca Ponta.
Black, esti atat de prost incat daca ii mai sustii pe astia o sa ajungi sa fi anchetat cand io sa-ti cumperi o masina pentru ca asa i se pare pesedistului de pe strada ta normal, tampitule !
N-o sa te mai bag in seama de acum incolo, pentru ca si tu esti prost peste limita legala !
Ia-te de manuta cu Cotoroanta si cantati-va-n struna pana faceti rosu-n gat !

Da Silviule, ai dreptate. Sunt prost, la fel ca si Gabi...peste limita legala.

Doar tu esti destept. Pardon, pe langa tine mai sunt desteptii de kaakon si Bella. Restul? Vai mama lor de prosti si tampiti. Delirul de grandoare parca se numeste megalomanie, nu?

Ai grija sa nu-ti bubuie capul de atata desteptaciune!

Udrea nu are nicio treaba cu tiganul mardeias de la Nana. Nu!!! El era acolo intamplator, venise din satul vecin ca sa isi cumpere o litra de ulei si trecand prin zona unde era Udrea, s-a impiedicat de batrana aia, beata moarta, ca asa zici tu. Si fiind in trecere, facea ordine si printre cameramani injurandu-i de morti, suparat probabil pentru ca nu gasise ulei. Si faptul ca mardeiasul era pedlist vechi, cu dosar penal pentru ca sparsese urna din Curcani in 2012 cand candidase la primarie din partea PDL, este doar o pura intamplare.

Asta cu betia, este o scuza golaneasca, de genul, dom'le, e urat ca au violat fata aia, dar si ea e vinovata, ca ati vazut ce fusta scurta avea si merita sa fie violata. Asa si cu batrana, daca bause ceva, clar ca trebuia tavalita.

Pai mai nene Silviule, daca tu spui ca tiganul adus de organizatori (deputatul PMP si liderul organizatiei judetene) sa asigure ordinea la vizita parasutei si sa faca atmosfera pe acolo, sa asigure cadrul cu localnici entuziasmati de binefacerea reprezentata de parcul infiintat in comuna, nu are nicio legatura cu Udrea...nu vad ce am mai avea de discutat.

Daca eu vizitez localitatea in care locuiesti tu, iar gasca cu care vin eu te prinde pe tine si te calca putin in picioare, asa, just for fun, ca incurci vizita mea, atunci eu nu am nicio legatura cu incidentul, nu-i asa?

In legatura cu optiunile mele politice, nu iti mai explic nimic pentru ca vad ca nu am cui. V-am spus de atatea ori ca am fost prost, ca m-am lasat pacalit de borfasul asta de Base, ca am avut impresia gresita ca este un rau mai mic decat ceilalti....Nu ma scuz, nu cer iertare nimanui. Am gresit si ce am scris pe aici nu mai pot retrage. Nu pot sa dau timpul inapoi.

Eu nu mai sustin pe nimeni. Nu mai votez pe nimeni. Ma voi duce doar sa imi anulez votul si atat. Poate ca vreodata, daca voturile intentionat anulate se vor inmulti, cineva va trage o concluzie. Poate legea electorala se va modifica si la un anumit numar de voturi anulate, se va lua o masura. Nu stiu ce va fi. Stiu doar ca toata clasa politica ma umple de scarba si ca nu mai votez pe nimeni.

Dar tu? Tu acum catava timp erai scarbit de Base pentru ca o sustine pe parasutista in PMP.

Acum vad ca ai reevaluat-o si o aperi din toate puterile. Cine este inconsecvent?

Pagini: << 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: