Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 19:53
De la: _2148_, la data 2014-05-11 19:43:33De la: _haakon_, la data 2014-05-11 18:06:52De la: _2148_, la data 2014-05-11 17:50:44De la: _haakon_, la data 2014-05-11 17:23:15 for : Simona Halep and winner-Maria Sharapova |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2014, ora 18:51
In privinta anulari votului eu amzis ca in primul tur de scrutin am votat cu cine am considerat ca ma reprezinta,si cum nu a iesit in turul 2 mi-am anulat votul! Iar discutia a point del afirmatia @gabi ca a,,fost fortata sa aleaga intre base si ilici!
Nu stiu ce gasiti voi rau dar sa facem un exercitiu de imaginatie : presedintele romanilor ales cu prezenta la vot de 99% din care 60% voturi nule...........
Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 11:16
,,Fac i un apel ctre primul ministru. D graierea i i va da Dumnezeu fr chinuri. Da, da, da.
Nu sper ns ntr-o graiere acum. Dar dac iese Victor Ponta preedinte, a treia zi vor fi eliberai Gigi Becali i Gic Popescu
Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 13:20
OMUL
,ESTE TERMINAT PSIHOLOGIC,ADICA VEDE NEPUTINNTA,RAPORTATA LA PUTILINTA,IAR PRIN EXACERBAREA PSIHOLOGICA ,DUCE LA NEBUNIE !.ESTE UN PARANOIS,CARE TREBUIE MONITORIZAT!.-REFERITOR LA ATACAREA LUI PRMACOV ! .PRECEDENT :A FOST UN CAZ AL UNUI MINISTRU AMERICAN,CARE DUPA CEL DE-AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL,AFLAT IN NEPUTILINTA ,S-A ARUNCAT IN GOL ! ! ! !.
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 13:53
"BASSS!,..""
,NU INTELEGE,CA O MANA DE BOGATI NU POT CONDUCE ,O LUME DE SARACI,INDIFERENT DE UNELTELE SUPER-SOFISTICATE FOLOSITE DE "EI",.IN VEDEREA SCLAVAGIRII !.(DA-I MINTE,INCULTULUI-PIRAT,MASELOT A FI "EL,SI DISPERAT DE PROPRIE-AI INCULTURA-ILOGICA " !).
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 15:43
lasa, buey Litvinoave,tot ai fost tu mare rivolutionar si mana dreapta a lui ilici, o s candidezi la pezidentiale din acest an si-o sa fii presedintele pe care il merita cei de teapa partonetei si-a flymucului care ii sustine ineptiile.
hai, curaj, zatulescule, strange semnaturili si depune-ti candidaturili
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 15:55
De la: sirboby, la data 2014-05-12 18:51:51 In privinta anulari votului eu amzis ca in primul tur de scrutin am votat cu cine am considerat ca ma reprezinta,si cum nu a iesit in turul 2 mi-am anulat votul! Iar discutia a point del afirmatia @gabi ca a,,fost fortata sa aleaga intre base si ilici! nu inteleg despre ce vorbesti ....ce prezenta de 99 %, cind fuse asta ?! si in care moment din acesti 25 ani am avut de ales intre Iliescu si Basescu, ca eu nu-mi aduc aminte de asa ceva ?! poate vrei sa spui ca intre Iliescu si Vadim in 2000....
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 16:01
De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 15:55:26De la: sirboby, la data 2014-05-12 18:51:51 In privinta anulari votului eu amzis ca in primul tur de scrutin am votat cu cine am considerat ca ma reprezinta,si cum nu a iesit in turul 2 mi-am anulat votul! Iar discutia a point del afirmatia @gabi ca a,,fost fortata sa aleaga intre base si ilici! 'ai nu zau ! cati independent au candidat la presedintia romaniei in ultimul sfert de secol ? pai, vezi cat de stultus-a- esti ? vorbeste tasta fata tine, iar tu, o faci pe desteapa din cucuruz !
|
|
|
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 16:11
De la: _haakon_, la data 2014-05-13 15:43:59lasa, buey Litvinoave,tot ai fost tu mare rivolutionar si mana dreapta a lui ilici, o s candidezi la pezidentiale din acest an si-o sa fii presedintele pe care il merita cei de teapa partonetei si-a flymucului care ii sustine ineptiile. pfiii, da' cum ar fi sa candidezi tu ? cam care ti-ar fi discursul ? fir-ati ai de idioti , votati-ma ma timpitilor ,ca io-s tata vostru, ignoratilor ! darim biserici, ard babe pe rug alaturi de cartea neagra , pun la stilpul imfamiei si pe toti preotii , schimb programa la scoala numa intemeiat pe materialism- stiitific ....eeee? si ce le-ai mai spune ?
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 16:14
De la: _haakon_, la data 2014-05-13 16:01:04De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 15:55:26De la: sirboby, la data 2014-05-12 18:51:51 In privinta anulari votului eu amzis ca in primul tur de scrutin am votat cu cine am considerat ca ma reprezinta,si cum nu a iesit in turul 2 mi-am anulat votul! Iar discutia a point del afirmatia @gabi ca a,,fost fortata sa aleaga intre base si ilici! ce spui, mai , ca nu inteleg legatura intre ce i-am spus lui Bobita si ce spui tu ? ce , care independenti ? am spus despre asa ceva, cind eu sustin ca NU EXISTA una ca asta ? fii mai explicit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 16:18
Nu intelegi tu, multe ! Insa nici nu conteaza, deoaree : la ce ti-ar mai folosi ?Esti expirata!
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 16:23
tu vorbesti fara logica si eu sunt expirata ! bine, ma Cocosila !
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 16:58
De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 16:23:44tu vorbesti fara logica si eu sunt expirata ! bine, ma Cocosila ! Ha ! Logica pe care ti-au predat-o acei sarlatani ordinary prin scolile paranormale pe are le-ai frecventat, este o pseudo-logica , d'aia nu percepi si nici nu mai poti intelege coerenta logica a ratiunii realist-naturala, pragmatic anticipativa /deductiva/inductiva si/sau concluzivo real-aplicata. bre Partoneto. Sarlatanii Ordinari, ti-au bulibasit conexiunile axonilor s-acum esti o pseudo-fiinta umana bipeda in stare vegetativo-depreciativa, bre Partoneto!
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 17:36
De la: _haakon_, la data 2014-05-13 16:58:00De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 16:23:44tu vorbesti fara logica si eu sunt expirata ! bine, ma Cocosila ! asa, bine ....ma-nnebunesc dupa elucubratiile tale expuse ca fiind super- inteligente si te-ntreb mai simplu : UNDE vorbeam eu despre Independenti in postarea catre Sir Boby ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 17:39
De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 16:11:07De la: _haakon_, la data 2014-05-13 15:43:59lasa, buey Litvinoave,tot ai fost tu mare rivolutionar si mana dreapta a lui ilici, o s candidezi la pezidentiale din acest an si-o sa fii presedintele pe care il merita cei de teapa partonetei si-a flymucului care ii sustine ineptiile. Hakoane, ia baga , mai , acilea un text d'ala d'al tau, super-cognitiv ! ce le-ai promite tu romanilor ?nu-mi da copy- pastele ala cu ce vor romanii din diaspora, postat de tine si frat' tu @ 906 ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 17:45
De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 17:39:05De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 16:11:07De la: _haakon_, la data 2014-05-13 15:43:59lasa, buey Litvinoave,tot ai fost tu mare rivolutionar si mana dreapta a lui ilici, o s candidezi la pezidentiale din acest an si-o sa fii presedintele pe care il merita cei de teapa partonetei si-a flymucului care ii sustine ineptiile. buey ce chestie, @906 este fra-miu, acel @906 nu mai sunt eu, Partonetoooo? Bre Partoneto, mataluta ai luat-o rau de tot pe intunecatele cararui astrale, ce draq, te-ai ratacit in bezna mintii tale si ai uitat cine sunt? Poi, esti paranormala sau esti un nimic ratacit pe cararuile paranormale in astralul infinit?
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 17:51
De la: _haakon_, la data 2014-05-13 17:45:56De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 17:39:05De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 16:11:07De la: _haakon_, la data 2014-05-13 15:43:59lasa, buey Litvinoave,tot ai fost tu mare rivolutionar si mana dreapta a lui ilici, o s candidezi la pezidentiale din acest an si-o sa fii presedintele pe care il merita cei de teapa partonetei si-a flymucului care ii sustine ineptiile. lasa-ma, ma ,pe mine ,ca nu de mine-i vorba ...tu, OMUL CAMELEON poti fi si Mytcor si Florin si Bad si PDL si 906 si Apex ....de la fiecare ai COPIAT cuvinte, ba chiar expresii intregii sau , poti fi unul singur cu mai multe personalitati ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2014, ora 18:58
De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 17:51:03De la: _haakon_, la data 2014-05-13 17:45:56De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 17:39:05De la: gabigabi2, la data 2014-05-13 16:11:07De la: _haakon_, la data 2014-05-13 15:43:59lasa, buey Litvinoave,tot ai fost tu mare rivolutionar si mana dreapta a lui ilici, o s candidezi la pezidentiale din acest an si-o sa fii presedintele pe care il merita cei de teapa partonetei si-a flymucului care ii sustine ineptiile. Angoasata Partoneta, bre matale ai contactat vreun med. psihiat? Ia si-ncearca repede sa-ti programezi, pe cat mai repede posibil, data unei intalniri cu un specalist psihiartu deoarece nu-ti percep si nici nu-ti pot anticipa o state de sanatate mintala normala. Partneto, suspiciunile de acest tip iti provoaca obsesii angoasante care pot fi de natura schizo-paranoica si in cel mai scurt timp ai sa dai intr-o tampeala paroxistica, Partoneto, prin urmare, contacteza rapid un med. psihiatru, esti dusa rau de tot cu nervii mintii datorita acelor sarlatani ordinari care ti-au mumificat neuronii cu toate ineptiile paranormalo-religioase pe care le-au turnat in creierul tau credul, ignorant si lipsit de minime cunostinte elementre reale . Sarlatanii Ordinari te-au distrus psihic, iar acum, ne/imi f'ti mie neuronii cu suspiciunile, obsesiile angoasante, supozitiile inepte si imbecilitatile pe care le vehiculezi cu o inconstienta evidenta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 08:52
Becali fuse invoit o zi din prnaie ...
Și, n bunul su obicei, a dat spectacol. Printre altele, a explicat, cu mintea unui copil de 8-10 ani, cum s-a gndit el s-l impresioneze pe judecator cu gulerul cervical ... Probabil c i s-a fcut mil de cretinii care ne explic ce bolnav e el, sracul ... cum trebuia el operat n strintate ... cum i-au nclcat nenorocitii, dreptul la sntate ... v mai amintiți ce spuneau alde Paula Iacob si liota de avocații avocaților ? Și a repetat același spectacol ridicol pe care-l face de fiecare data pentru proștii care casc gura la el ... Presa, o alt tut, promoveaz acest tip de personaj, semanand nencredere n justiție n rndul celor cu puțin minte ... Și cum d-știa avam cu carul .. De fapt, proști sunt n toate națiile, noi avem handicapul c ne lipsesc elitele. Noi nu avem conductori ! Poștii nostri sunt la fel de mulți ca ai lor, doar c pe noi ne conduc cei mai proști dintre cei proști. A murit tatl lui Gic Popescu. Dumnezeu s-l odihneasc ! Dar Gic s stea la puscrie ! Pentru c așa trebuie ! S știe ! S se team ... La noi se vait toți c e corupție, c nu se face și nu se drege mpotriva hoților. Dar se fac legi blnde, legi n favoarea hoților, legi care prevad drepturi pentru hoți, drepturi mai mari dect pentru oamenii liberi. Pentru un om liber se platește pe lun, pentru munca lui, mai puțin de 200 euro, iar pentru un infractor se aloc aproape 1000 de euro, far ca infractorul s munceasc ! Ca exemplu, asistența medical devine gratuit pentru infractor in timp ce omul liber trebuie sa si-o plateasca ! Suntem incredibil de proști, un popor de mari proști ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 09:18
Salut, mai Silviule !
nu spun ca n-ai dreptate si nu stiu cum e pe la altii cu puscaria si ziua de invoit, dar daca tot se spune ca democratia asta europeana e mai umana si respecta niste drepturi ale puscariasilor- chiar mai multe decit ale celorlalti- mi se pare , mai Silviule, ca-i omeneste sa-i dai voie lu' ala sa-si ingroape tatal ! cit despre JIJI, face si el ce i se cere ! era presa acolo si-i filma orice gest , cersindu-i spectacol ? era, iar don Jiji e foarte sensibil la dat in spectocol, fiind omul potrivit ptr. asta ! in rest, si Jupinului ii place sa se dea-n spectacol si ieri l-a facut pe V. Putin Mincinos.... mai pe ocolite, dar tot mincinos i-a spus ca e, desi fiind intrebat la un interviu Cind A MINTIT in legatura cu afacerea Haissam si ziaristii rapiti in Irak, s-a facut foc si para , displacindu-i cuvintul MINTIT .... asa ca ce sa ne mai miram....pestele ....stii tu : de la cap se-mpute !
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:24
De la: gabigabi2, la data 2014-05-14 09:18:24Salut, mai Silviule ! Nu spui c n-am dreptate dar, ca și Ponta, eu vorbesc despre ceva, tu despre Basescu. L-am pomenit eu pe Basescu ? Am comentat eu ceva, n postul anterior, despre Basescu ? Ai probleme mari, Cotoroanțo ... obsesii. Ori pe pltește careva s postezi ? Te pomenești ... Nu vreau s-i dau voie lui Gic, pentru c Gic avea tot ce viseaz omul de rnd ... bani cu vagonul, imagine excelent ... dar el ... de, s-a aliat cu frații Becali s ... fure. Nu știa sracul s fure și s-a dus la domnii profesori ... Bugetul țerii e din ce n ce mai srac ... care mai de care se strduiește s pstreze banii datorați statului pentru sine, dac poate ... Și unii pot. Gic a fost printre ei. L-au prins, i-au prins. Vorbim de milioane de euro. Adic de sume la care unul ca mine doar poate visa, sau una ca tine ... Ei aveau deja milioane de euro. Dar nu le-au ajuns... Au mai vrut. Și le-au obtinut corect din tranzacțiile cu juctori. Dar ce si-au zis ei, ia s vedem cum s facem noi s nu le dam și celorlalți din banii aștia, s-i pstrm pe ct mai mulți pentru noi. S-au gndit c vor fi destule proaste ca tine care vor geme de mila lor dup ce-i fura. Și au avut dreptate. Eu acum te njur reamintindu-ți c ești tmpit mult peste limita legal, și, ca bonus, și proast pentru ca tu și alți idioți de teapa ta gsesc de cuviinț ca numai eu s le platesc pensiile si asigurrile de sntate, și bugetarii (poliție, judectori ... alea, alea) iar alde Gic, Jiji și alte lepre nu ! Pentru c ești tu miloas ... Cnd fcea evaziune, idiotul asta putred de bogat deja, nu se gndea c s-ar putea s moar tac-su și el s-ar putea s fie la mititica ? Sau c maica-sa o s aiba probleme de sntate și el s-ar pute s nu fie lng ea s-o ajute ? Sau c ar fi mai bine s fi cinstit și s te achiți de obligații, ca majoritatea ... ca s nu ajungi dup gratii ... ? Un milion de euro ! nțelegi, tuto, ct a sfeterisit asta numai la o tranzacție ? Auzi, ție iți face plcere s pozezi in tembela ? Ori o faci fr s-ți dai seama ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:47
De la: 9am_1454, la data 2014-05-14 10:24:05De la: gabigabi2, la data 2014-05-14 09:18:24Salut, mai Silviule ! bai fraticule, ti-am comentat la fix postarea si la obiect, spunind ceva despre gestul uman de a-l lasa pe unu' sa-si ingroape tatal....tu, ai dat-o cu banii, cu averea, aia-ailalta, ceea ce nu are legatura cu MOARTEA in fata careia nu mai conteaza nimic.... dar eu sunt in continuare timpita de serviciu si e de bine, mersic ! cit despre adaosul de la sfirsit, a fost bonusul meu ptr. tine ca nu se facea sa-l ignor pe Jupinu' tocmai pe topicul lui ! hai, pa, sa ai o zi buna !P.S da' lui io face placere sa pozeze-n tembel, facindu-l pe V. Putin mincinos sau nu-si da seama cite paie si benzina pune pe foc intr-un moment total nepotrivit ptr. Romania ? si-n acest caz : se compara tembelismul meu cu al lui ? care-i mai periculos ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:51
si, apropos ....uite-o-ntrebare :
Cu cine se invecineaza Rusia ? Cu cine vrea ea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:57
De la: gabigabi2, la data 2014-05-14 10:51:02 si, apropos ....uite-o-ntrebare : Despre cine vorbeste Gabi cand e vorba despre Becali ? Sau despre Gic ? Sau despre oricine ? Despre Basescu ! Esteeeeeeeeeeeeeeeeeee ! S ai și tu o zi bun ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 13:07
Stupefianta atitudinea prostului, atat fata de morala cat si fata de lege. Aica, vine colea un individ, ia la puricat o situatie si o explica folosindu-se in explicatia lui de diferite figuri de stil literar cat mai aroape de intelesul prostului incercand sa-i demonstreze : de ce, asa nu!... Insa, prostul, ce face ? Vine prostul, citeste textul, (daca il intelege au ba, nu conteaza) isi sufleca imediat tasta , isi incordeaza baierele mintii si singurul neuron turmentat pe care il mai are prin tigva si ce face ? Se lanseaza imediat intr-o noua betie de cuvinte care ii turmenteaza si miasmeaza creierul fudul cu tot felul de ineptii rostogolite fara noima incercand sa le vare pe gatlejul mintii celor care se vor incumeta sa-i citeasca elucubrantul text. De cum isi finalizeaza elucubrantul text in care si-a lansat ineptiile intr-o logica circulara, argumentandu-le circular, invartindu-le continuu, exact cum ar invarti rantasul intr-o cratita sau tigaie aflata in valvataile focului sacru, comite tot felul de erori logice, de la omul de paie si pana la red herring si apoi, satisfacut de capodopera postata, prostul se lasa greu pe spatarul scaunului, cu neuronul nadusit si epuizata de colosalul efort intelectual depus in exercitiul functiunii forumistice considerand ca: si-a indeplnit nobila misiune de-a se afla in treaba! Insa, este incapabila sa observe ca: propiul ei text a inceput sa produca efecte nebanuite si sa-i devoreze, atat dogma (etica/morala)cat si norma/legea, pe care pretinde ca le-ar cunoaste, insust si respectat, dogma si norma pe baza carora o comunitate umana isi stabileste un set de reguli si norme general acceptate strict necsare unei bune convietuiri. Partoneto, tu respecti norma/legea, esti o persoana onorabila, demna, integra, onesta? Daca esti, (sau poate nu esti!)atunci, cum iti permiti sa-ti incalci principiile morale/etice prin intermediul carora s-a fundamentat norma/legea, in baza carora tu ti-ai exprimat dorinta de a fi membru al comunitatii si pretinzi a-ti fi respectate si garantate drepturile potrivit normei/legii? Orice persoana pretinde a-i fi respectate drepturile, atat din punct de vedere moral cat si legal, dorinta de a convietui intr-o anumita comunitate umana, insa este obligata sa si respecte intocmai atat legea cat si etica general acceptata e comunitatea respectiva, da? Iar pentru faptele antisociale pe care orice persoana le poate comite la un moment dat intr-o societate, persoana respectiva raspunde ptr. faptele sale in fata insitutiilor abilitate afle adevarul si sa aplice legea in care sunt prevazute sanctiuni si pedepse pe care vinovatul le va suporta consecintele conf. faptelor antisciale pe care le-a comis in cadrul comunitatii umane respective. dura lex sed lex si indiferent cat de dura a fi legea, unde este lege, nu mai este tocmeala. Daca pretinzi a fi o persoana (cel putin) onesta, atitudidea, comportamentul si virtutile civice pe care pretinzi ca le-ai avea si chiar le-ai practica in cadrul comunitatii careia ii aparti, respectandu-i riguros, atat principiile scrise sau nescrise etice, cat si ale normei convenite si general acceptate in cadrul comunitatii pentru o buna convietuire a tuturor membrilor sai, atunci, atitudinea si comportamentul civic pe care il expui in textul postat nu te onoreaza, dimpotriva ! Cum poti lua apararea unui condamnat definitiv si irevocabil, cum poti sa te dedai la o asemenea grava incalcare a principiilor morale si de drept prin care comuntatea, prin intermediul institutiilor abilitate, isi pedepseste membrii care ii incalca norma/legea general acceptata si instaurata in cadrul comunitati, daca te pretinzi a fi o persoana: constienta, responsabila, realista, onorabila, demna, onesta? Cum iti permiti sa asezi mai presus de ratiunea umana, etica si norma de drept, sentimentele, subiectivismele si supozitiile tale inepto-aiuritoare fata de un infractor dovedit pe care insanta l-a fost condanat definitiv si irevocabil pentru faptele de natura penala comise in cadrul comunitatii al carui membru esti ? Esti de accord cu declaratiile vehiculate de puscariasul Becali? Esti de accord cu amnisterea infractorilor propusa de PSD sau gratierea celor aflati dupa gratii de catre "viitrul presedinte Ro." VV PONTA? Da, au ba ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 13:46
De la: 9am_1454, la data 2014-05-14 10:57:46De la: gabigabi2, la data 2014-05-14 10:51:02 si, apropos ....uite-o-ntrebare : esti ultra- capos ! i-am luat si eu in ordinea care mi s-a parut mai serioasa : 1- Gica Popescu ! am spus ca-s de acord cu tot ce-ai spus , dar am adaugat si eu ca , nu stiu cum procedeaza alte tari cu detinutii lor , dar legislatia europeana se pretinde a fi mai intelegatoare cu nevoile lor si, fata-n fata cu Moartea se cere macar sa-i dai voie infractorului sa-si ingroape parintele ! 2- Gigi Becali ! poiii, ce-am zis ? ca ii place sa se dea-n spectacolul, ziaristii asta i- au cerut si asta le-a dat ! 3- BONUSUL meu ptr. tine a fost un alt personaj caruia ii place spectacolul ....fie ca-i in "actiuni pe plaja" de la Neptun unde EL a Invitat PMP lui Udrea si nu invers, deci a MINTIT inca o data... fie ca e la tribuna prezidentiala cind spune ca: "pacat ca are steagurile alea-n spate " ca tot cu tricoul electoral al PMP.ului ar fi venit imbracat... fie ca aseara, cind l-a facut mincinos pe V. Putin .... si eu te-am intrebat a cui timpenie e mai periculoasa , a mea sau a lui si ca sa intelegi de ce te-am intrebat asta ,am postat intrebarea aia cu vecinii Rusiei al carui raspuns e chiar ma ingrijorator decit intrebarea in sine ....sau nu-ti pare ?! ai inteles acum ? biiiine ....daca nu, reiau si voi adauga si faptul ca se spune prin tirg ca Jupinu' e-n stare sa provoace o stare de alerta ptr. Ro numai ca sa -si prelungeasca mandatul raminind in functie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 13:54
Daca mass-media din Romania si-ar respecta menirea primordiala , educare-informare, statutul si deontologia jurnalistica a unei medii care respecta comunitatea umana din care face parte, institutiile statului de drept impreuna cu magistratii sai, isi respecta cititorii si pe sine isasi, atunci, nu ar mai defila pe la tv sau prin mediile virtuale cu tot felul de balarii jurnalistice referitoare la puscariasi aflati dupa gratii sau cu declaratii aiuristce pe care le vehiculeaza toti infractorii de drept comun aflati dupa gratiile puscariilor.
Iar in cazul in care un puscrias a fost intr-o functie de reprezentare sau administrare inalta in stat, mass media din Romania ar fi obligata sa-l elimine ptr. todeauna din agenda ei. Asemenea personaje care au comis infractiuni profitand de increderea pe care le-a acordat-o comunitatea umana delegandu-le prin vot funnctii si atributii de reprezentanti politici sau administrativi pentru a le reprezinta si/sau administreza interesele, nu merita sa beneficieze de mediatizari tv /webpress sau de diferite favoruri din partea mass-media, dimpotriva ! Ce lectii de etica, bune maniere sau de drept, mai poate oferi puscariasul Nastase, Fenechiu, Becali, Popescu etc cu ce va mai pot prostii asemenea personaje pe care i=ati investit prin vot delegandu-le dreptul de-a va reprezenta si administra interesele, iar ei, v-au insela asteptarile si v-au tradat cauza si interesele, acese sinistre personaje ar trebui sa taca ptr. todeauna, iar atunci cand ar incerca sa va adreseze vreo sugestie scriptica prin mass-media , SICTIRITI-i fara mila ! Cata nesimtire in mass-media din Ro . Cetatenii romani sunt tratati cu o nesimtire colosala si un absolut dispret de catre cei care finanteaza mass-media Ro, altfel, nu-mi pot imagina aceasta atitudine si politica managerial-redactionala a mass-media Ro. Indiferent cum as analiza acest aspect nefast pe care il practica obstinent mass-media din Ro., intodeauna ajung la aceeasi concluzie: Romane, MASS-MEDIA din Romania te considera si chiar doreste sa fii PROST, imbecilizandu-te programatic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 14:09
De la: _haakon_, la data 2014-05-14 13:07:26 da' citeste-n pana mea CU ATENTIE ce-am spus : " NU STIU cum se procedeaza in alte tari ".....dar in cazul unei Morti, mi se pare omeneste sa-i dai aluia O ZI de Invoire ptr. a-si ingropa parintele (si n-ai decit sa-i prelungesti detentia cu inca o zi) ! ATIT ! in rest e nebuneala ta care rastalmaceste si se-nnebuneste singur, inchipuindu-si ce grozavii am spus eu , aruncindu-te-n ditirambe naucitoare ! ....iar ultima ta intrebare, e-n contextul naucelii expusa mai sus !.... din pacate, prea multi ca tine si un Becali ti se potriveste manusa ca stil de gura- mare si proasta , oricit ai crede ca nu !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 14:13
De la: gabigabi2, la data 2014-05-14 14:09:56De la: _haakon_, la data 2014-05-14 13:07:26 Esti de accord cu declaratiile vehiculate de puscariasul Becali? Esti de accord cu amnisterea infractorilor propusa de PSD sau gratierea celor aflati dupa gratii de catre "viitrul presedinte Ro." VV PONTA? Da, au ba ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 14:21
NU !
NU ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

!
Pacat , a avut meciul in mana si s-a pierdut pe final !
for : Simona Halep and winner-Maria Sharapova
,ESTE TERMINAT PSIHOLOGIC,ADICA VEDE NEPUTINNTA,RAPORTATA LA PUTILINTA,IAR PRIN EXACERBAREA PSIHOLOGICA ,DUCE LA NEBUNIE !.ESTE UN PARANOIS,CARE TREBUIE MONITORIZAT!.-REFERITOR LA ATACAREA LUI PRMACOV ! .PRECEDENT :A FOST UN CAZ AL UNUI MINISTRU AMERICAN,CARE DUPA CEL DE-AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL,AFLAT IN NEPUTILINTA ,S-A ARUNCAT IN GOL ! ! ! !.
,NU INTELEGE,CA O MANA DE BOGATI NU POT CONDUCE ,O LUME DE SARACI,INDIFERENT DE UNELTELE SUPER-SOFISTICATE FOLOSITE DE "EI",.IN VEDEREA SCLAVAGIRII !.(DA-I MINTE,INCULTULUI-PIRAT,MASELOT A FI "EL,SI DISPERAT DE PROPRIE-AI INCULTURA-ILOGICA " !).
de idioti , votati-ma ma timpitilor ,ca io-s tata vostru, ignoratilor ! darim biserici, ard babe pe rug alaturi de cartea neagra , pun la stilpul imfamiei si pe toti preotii , schimb programa la scoala numa intemeiat pe materialism- stiitific ....eeee? si ce le-ai mai spune ?
ca nu se facea sa-l ignor pe Jupinu' tocmai pe topicul lui ! hai, pa, sa ai o zi buna !