Info
x
Basescu
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 13:09
De la: _haakon_, la data 2014-05-08 11:19:37De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 10:46:38Scriitorul Mircea Miheș a anunțat c-l d n judecat pe Ponta pentru c l-a definit ca fiind fascist btrn ... Da, se pare ca Miheș nu e fascist btrn ci dor un dobitoc btrn. Argument, chestia cu simbolicul. Nici izmenele nu i le-as lasa pe el. Dar Miheș l ncurajeaz pe derbedeu creznd c iși apr imagine, mai bine zis c imaginea sa nu e de vnzare. Nu este, dar e de valoare ! |
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 13:12
Dobitocul de Nastase se rhțea pe el cum c nu mai vrea cetațenia romn.
De ce zic c e dobitoc puscriașul sta ? Pi cum s nu fie, dac ditamai doctorul in drept habar nu are cum e cu cetțenia, cu dobndirea si renunțatrea la ea. Am demonstrat ? Un tupeu incredibil la jigodiile astea de tepa lui Nastase ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 13:18
Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ...
De asemenea mai solicit parlamentului s fac o comisie care s cerceteze ce avere are Andrei Nastase cel gurliv și dttor cu prerile pe la televiziuni. Ce taxe și impozite a pltit acest individ și ce venituri are, din ce activitți ... La fel si madam Nastase ... ce presteaz șmecherii aștia ... Ca s-i citez, pe cei doi pclici politici, s fie foarte clar ! S ne fie clar din ce resurse triesc alde Nastase, tuturor ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 16:12
De la: _2148_, la data 2014-05-08 11:29:48De la: gabigabi2, la data 2014-05-08 08:00:52De la: _2148_, la data 2014-05-07 22:06:48 de la un capat la altul, cu insistenta , dovedesti incultura crasa si multa- multa Ura si reaua vointa ! de ce oare ? prietenii stiu de de ce !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 16:21
De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:09:08De la: _haakon_, la data 2014-05-08 11:19:37De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 10:46:38Scriitorul Mircea Miheș a anunțat c-l d n judecat pe Ponta pentru c l-a definit ca fiind fascist btrn ... in conformitate cu ce spuneti voi, Intreaga Societate a RO , incepind cu batrinii , pensionarii, bugetarii, mamele si copiii lor , medicii si profesori, armata si politia , inclusiv ziaristii, L-ar Putea Lasa in popotu' gol pe don pres, ptr. toate insultele si acuzele , proferate in Spatiul public la Ora de Virf si maxima audienta , de obicei....nu mai tirziu de alaltaieri seara cind, de la pupitrul prezidential s-a lansat in niste ditirambice la adresa lui Catilina....pardon : Ponta , de m-am uitat la el cu gura cascata ....ii lipsea Roba si tucalul de pe cap si ziceai ca-i Marele Inchizitor ! eiiii, da' la el e Constitutional, intr-adevar , ca are IMUNITATE TOTALA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 16:24
o mai exista topicul ala cu Poneiul roz avind o zvastica de pe fundulet, promovat de ICR .ul condus de don Patapievici ? da' Gaura din bugetul institutului vreti s-o platiti voi, ca va vad foarte aprinsi cind e vorba de hotie pe banii publici !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 16:55
De la: gabigabi2, la data 2014-05-08 16:12:45De la: _2148_, la data 2014-05-08 11:29:48De la: gabigabi2, la data 2014-05-08 08:00:52De la: _2148_, la data 2014-05-07 22:06:48 Dumneata ai impresia ca esti culta ? Cucoana , ia si reciteste Imparat si Proletar si citeste-l TOT , sunt 3 discursuri acolo , nu doar ce ti-a fost prezentat de comunisti ! Ideea ca Imparat si proletar este un indemn al poetului la lupta impotriva regimului burghezo-mosieresc este FALSA , asa au vrut sa te invete comunistii si au pus in manuale doar discursul proletarului . Discursul poetului parodiaza acea furie proletara indreptata spre distrugerea artei in numele egalitatii dintre oameni , VAI DE CAPUL TAU !!! ![]() Ti-am zis de la inceput sa nu-l amesteci pe Eminescu in ciorba dumitale marxista !!! Tot Eminescu te-a inspirat in evocarea Revolutiei din Octombrie ca si cum ar fi fost raiul coborat pe pamant? , bolsevico !!! Esti la fel ca Ponta , habar n-are ce-i ala fascism dar isi permite sa-i eticheteze pe altii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 17:11
o ti langa cu invocarea aia ? care
invocare ? de unde ai mai scos si rahatul asta, Scormonitoareo ? SA VAD !si mai lasa-ma cu interpretarile tale fanteziste , ca se stie ca era anti-monarhie si avea inclinari de stinga....ma rog, acea stinga de inceput , utopic- romantica .... dar asta nu are nici-o legatura cu dorinta ta Evidenta, prin citare trunchiata sau scoasa din context , de a ma Denigra , in asa fel incit nimic din ceea ce spun sa nu fie luat in seama, exact ce face si baselu tau cu toti opozanti lui, deci nu ma mai mir de ce-o faci ! dar, da-mi voie sa-ti dau un sfat : nu mai munci degeaba, ca-i inutil: basistii de pe aici sunt Convinsi deja de asta iar antibasistii stiu si ei despre ce-i vorba si nu se mai impresioneaza de turbarea voastra ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 17:26
cel ce-a lansat sintagma cu "Scheletii din dulap" ai lui Oprescu, avea el insusi niste scheleti , dar ai lui Nu se puneau , ca el era pres.ul si "scheletul" lui venise din razboi cu divizia Tudor Vladimirescu , ca prizonier reeducat in URSS .....asta ca tot voi sunteti cei ce bateti moneda cu batrinii care v-au nenorocit pe voi !
in asemenea conditii , schelet la schelet trage si se apreciaza unul pe altul si se decoreaza un Patapievici , un Tismaneanu ...un STS.ist ce i-a instalat o Linie de Comunicatie Secreta si Directa ca sa poata cere Ajutor lumii libere, in vremurile de grele incercari ale unei LOVITURI DE STAT la portita garajului de unde se adresa boborului ! va mai mirati ca premierul a spus NU ? baaaa, ce penibili puteti fi, nedindu-va seama ca tortionar la tortionar trage si tineti aproape , deconspirindu-va adevaratele optiuni !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 20:50
De la: Musetel, la data 2014-05-07 17:49:45De la: _2148_, la data 2014-05-07 17:43:48De la: Musetel, la data 2014-05-07 17:27:57Am si io o vrere : GabiGabi2....baga citatul din mine unde afirm ca lesin in intersectii si la volan aflandu-ma, fiind...... Daphne Avatarul lui Daphne 5433 mesaje Membru din: 7/02/2013 Postat pe: 14 Decembrie 2013, ora 11:58 CITEAZA RASPUNDE .......................................................................................................................................................... Ce vreau defapt sa spun, Bursuc..... nu stiu ce iti amintesti tu din perioada in care ai fost declarat mort clinic, dar eu te asigur ca cunosc senzatia de alb si de greu, de asfixiant, care stapaneste peste tine atunci cand nu esti bine. Cunosc de asemenea starile de separare a sufletului de corp, ceea ce aduce Mihai si doamna Gabriela in discutie. Nu numai in stari febrile, ci si in apropierea intersectiilor semaforizate, nu numai din cauza carentelor corpului si/dau a oboselii. Daca vrei sa povestim, pe mine nu ma opreste nimeni si nimic sa vorbesc si sa citesc. Doar bunul Dumnezeu! www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/24639/PERLE/133.html Satisfacuta, specimen manelist al rasei umane?
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 21:58
ti-ai asudat ochelarii 3 zile rasfoind topicele pentru a descoperi un text pe care il puteai accesa in maximum 3 sec. si de unde rezulta faptul ca: ar lesina in apropierea intersectiilor semaforizate ? in mod sigur ai confundat termenii sau i-ai interpretat eronat ( dintr-o viscerala rautate caraceristica, cumva?)
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 22:20
De la: _haakon_, la data 2014-05-08 21:58:03 Kaakoane, probleme mah? Te dai si tu galant acum si sari in apararea decorporalizatei? Daca ii iese sufletul din corp (n-o mai rezista nici el saracu' si incearca sa fuga din iad) in apropierea intersectiilor semaforizate , e de bine mah? Cat de constienta este in momentele alea? Ori poate acum ai devenit si tu vreun paranormal si consideri fenomenul foarte firesc? Bai nene, anormali sunteti toti trei, voi astia din trioul Do-Re-Mi, asta recunosc si pe deasupra si foarte destepti ca parul, adica bata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2014, ora 22:34
De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:18:01Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ... Silviule, asta te roade pe tine? Bombonel sta la racoare pentru merite deosebite si eu ii urez la multi ani, cu execuare. Ce parere ai insa despre ce se mai intampla pe la Nana, ca tot ai adus vorba? Tu si kaakon sunteti fani Base, iar Base o sustine pe perasutista Udrea, logic dragostea voastra pentru Base se extinde si asupra parasutistei. Cum comentezi tu ca Udrea s-a dus la Nana insotita de o gasca de membri PMP papuasi bronzati si iarna, cu dosare penale de ciorditori de fier vechi, iar PMP-istii astia au agresat o batrana in capot? Despre asta ce parere ai? Asta nu te deranjeaza, sau spiritul tau civic se opreste doar la puscariasul Nastase? Cu astia o sa votezi tu, cu manglitorii si mardeiasii lui Fileata? V-ati gasit toti vitejii lui Base sa bateti batranele...Mare curaj!!!
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 11:53
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:20:08De la: _haakon_, la data 2014-05-08 21:58:03 probleme nerezolvate, dileme existentiale, prostie, nesimtire excesiva, vulgaritate, gasesti numai la persoanele conspirationisto-enoriaso-ezoteristo-ufOloage, sunt persoane naive, lipsite de: ratiune, instruire minima, simtul realitatii, al caror intelect a fost distrus de sarlatani ordinari cu tot felul de minciuni si baliverne, MAH ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 12:58
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:34:34 de la sute sau chiar mii de postari in care a exprimat si practicat public, un excesiv si devotat pupincurism basisto-pedelist, si-a reconsiderat pozitia si brusc, a trecut la un pupincurism pontisto-voiculescian atroce si desantat, ce credibilitate sa ai tu, buey puincuristule traseist ? cui vrei sa oferi, tocmai tu, lectii de etica sau logica? cum poate cineva sa sustina sau sa militeze ptr.o ideologie politica si apoi sa voteze exact impotriva candidatilor electorali care sunt liderii si reprezentantii ideologiei politice ptr. care persoana respectiva a militat sau a sustinut-o la modul paroxistic ? uite cine vorbeste, poti sa probezi afirmatia pe care ai vehiculat-o, mah!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 13:39
De la: _haakon_, la data 2014-05-09 12:58:17De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:34:34 Maimutoi cu sorici, daca nu mai am incredere in basescu, asta nu inseamna ca sunt pesedist, pc-ist, pnl-ist sau sustinator al altui partid. Predai tu lectii de democratie, dar te tradeaza educatia comunisto-securista pe care ai primit-o, considerandu-i pe cei care nu sunt de partea lui base dusmani ai poporului... Ca esti fan Base, este evident. Vrei sa iti aduc postarea in care il decretai singurul politician din Romani, restul fiind numai scursuri? |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 14:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:34:34De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:18:01Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ... Imi pare rau ca n-ai inteles. Nu ma roade absolut nimic despre personajele astea sinistre care polueaza ecranele. Nu-mi place faptul ca Ponta eticheteaza pe oricine ca fiind hot, fascist sau cum ii vine la gura si nu da socoteala. Ca ce chestie afirma el ca s-au facut fraude cu banii de la ICR ? Are dovezi ? Daca are de ce nu actioneaza procuratura, politia ... cine trebuie. Ce-nseamna asta ? Cum ni-i place de cineva derbedeului asta numit Ponta, cum il face albie de porci si nu pateste nimic. Ce e tampenia asta cu fascismul la Maries ... ? Marga cum a folosit banii de la ICR ? Asupra modului cum a folosit banii ICR acest turnator al securitatii s-a interesat Ponta ? Daca Maries asta e asa un ticalos dupa parerea lui Ponta, atiunci Marga cum este ? E baiat bun dupa mintea lui Ponta, nu ? Dar dupa a ta cum este ? Sau te orbeste ura impotriva lui Basescu atat de tare incat ti-a paralizat mintea ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 14:54
De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 14:36:06De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:34:34De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:18:01Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ... Imi place cum ai driblat raspunsul referitor la papuasii PMP-isti si felul in care actioneaza ei pentru Udrea cotonogind batranele. In privinta lui Ponta, nu e treaba mea sa analizez ce spun politicienii, cum se ataca ei sau pe cine calomniaza. Nu imi dau cu parerea daca Maries este sau nu fascist pentru ca nu am toate datele problemei si nu am nici timp sau chef sa le caut. In plus, eu nu sunt instanta de judecata ca sa stabilesc cine are dreptate. Cei calomniati de Ponta sa-l dea in judecata si sa raspunda in fata Justitiei... daca nu o beneficia si el de imunitate precum Basescu, care poate sa spuna ce vrea despre Firea si sa nu fie nevoit sa dea socoteala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 14:59
De la: 9am_1454, la data 2014-05-09 14:36:06De la: Black_Friday_, la data 2014-05-08 22:34:34De la: 9am_1454, la data 2014-05-08 13:18:01Solicit comisiei NANA s ancheteze modul n care Adrian Nastase posteaz pe net, n foarte scurt timp, diverse opinii, preri, din puțul gndirii lui de pușcriaș ... da' chiar nu ti-e rusine ? vi cu intrebari ,mirari si indignari d'astea rasuflate si te faci ca nu stii ce-nseamna asta, desi ti-am mai spus de'o mie de ori : iubitul tau prezident a coborit Nivelul discursului politic la dimensiunea trocului de porc ....de 10 ani asta face : CATALOGHEAZA diferitii cetateni ai tarii, facindu-i tiganci imputite, pasarici sigaozari ; zoaie , penali si puscariabili si anunta Cine Urmeaza a fi luat de mascati ? ce tot dati ochii peste cap ca demoazelele ? asta ati vrut - asta avem ! cind spuneam ca e primul om din stat si ca e obligat la un anume comportament si limbaj, Modelul lui fiind nociv ptr. intreaga societate romaneasca ,ca-i Molipsitor , imi spuneai ca sunt timpita ! desigur, eu peste masura.... tu- incadrindu-te-n ea !dar, ia zi : tu ce-ntelegi prin extrema - dreapta ? da' de poneiul roz cu svastica pe fund , ce-a fost motiv de scandal acum vreo 3-4 ani, iti mai aduci aminte ? nu-ti spune nimic promovarea unor insemne de acest tip si o retorica pe masura ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 15:26
...si kaakon sunteti fani Base, [/quote] de la sute sau chiar mii de postari in care a exprimat si practicat public, un excesiv si devotat pupincurism basisto-pedelist, si-a reconsiderat pozitia si brusc, a trecut la un pupincurism pontisto-voiculescian atroce si desantat, ce credibilitate sa ai tu, buey puincuristule traseist ? cui vrei sa oferi, tocmai tu, lectii de etica sau logica? cum poate cineva sa sustina sau sa militeze ptr.o ideologie politica si apoi sa voteze exact impotriva candidatilor electorali care sunt liderii si reprezentantii ideologiei politice ptr. care persoana respectiva a militat sau a sustinut-o la modul paroxistic ? uite cine vorbeste, poti sa probezi afirmatia pe care ai vehiculat-o, mah!?[/quote] Maimutoi cu sorici, daca nu mai am incredere in basescu, asta nu inseamna ca sunt pesedist, pc-ist, pnl-ist sau sustinator al altui partid. Predai tu lectii de democratie, dar te tradeaza educatia comunisto-securista pe care ai primit-o, considerandu-i pe cei care nu sunt de partea lui base dusmani ai poporului... Ca esti fan Base, este evident. Vrei sa iti aduc postarea in care il decretai singurul politician din Romani, restul fiind numai scursuri? [/quote] "Vede�i dumneavoastr�, polemica s-a desf��urat �n jurul unei probleme de care, f�r� voia dumneavoastr�, v-a�i �ndep�rtat. La �nceput, v� �ntreba�i dac� a fost sau nu vorba de acela�i rinocer care a trecut pe-aici. Aceasta a fost �ntrebarea. �i la ea trebuie r�spuns. Nu, nu era acela�i rinocer. Cel dint�i avea dou� coarne pe nas. Era un rinocer din Asia. �sta din urm� n-avea dec�t un corn, era un rinocer de Africa! Nimic nu e mai ru�inos dec�t s� fii prost. E mult mai compromi��tor dec�t s� fii criminal, p�n� �i nebunia ��i are aureola ei. Dar s� fii prost? S� fii un imbecil, cine accept� a�a ceva? Ce mare t�mb�l�u pentru un perisodactil oarecare, ce tocmai a trecut prin fa�a noastr�? Un patruped stupid, de care nici nu merit� s� mai vorbim! In plus, unul feroce... �i care a �i disp�rut, care nici m�car nu mai exist�. Doar n-o s� ne preocup�m de-un animal care nu mai exist�. S� vorbim despre altceva... Ai v�zut ce va s� zic� b�utura: nu mai e�ti st�p�n pe mi�c�rile tale, nu mai ai for��-n m�ini, e�ti ame�it, n�uc. I�i sapi singur groapa, prietene, te pierzi complet." Eugene Ionesco "Die Welt ist eine Geschichte voller Klang und Wut, erz�hlt von einem Idioten, ohne Sinn und Bedeutung" William Shakespeare probleme nerezolvate, dileme existentiale, prostie, ipocrizie, nesimtire excesiva, vulgaritate, gasesti numai la persoanele conspirationisto-enoriaso-ezoteristo-ufOloage, sunt persoane naive, lipsite de: ratiune, instruire minima, simtul realitatii, al caror intelect a fost distrus de sarlatani ordinari cu tot felul de minciuni si baliverne, MAH ! |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 15:52
No, Buna Ziua, stimati colegi de forum : Sir Hakon, frezatu' cu ciunga in par alias Black, 1454, si ceilalti prezenti !
Tin sa va anunt ca sunt in sfarsit multumita ! Cu toate ca am cunoscut senzatia aceea de alb, de greu de asfixiant, care stapaneste peste un om din diferite motive, nu am lesinat niciodata in nicio intersectie, nici perpedes/ à pied/ ca pieton, nici ca si sofer ! Daca nu eram constienta de starile de alb.....stimati colegi si cititori, cum as fi putut vorbi despre ele ? Faptul ca eu imi permisesem sa numesc stari de separare ale sufletului de trup, alte anumite stari, pe care nu le precizasem nici atunci, nu o fac nici acum, .... este chiar o crima ? In fine, sunt satisfacuta, stiti de ce ? Nu am batut din picior, nici nu am puscat din degete. Si totusi, dorinta/cererea mea exprimata, deveni porunca, ordin executat de ''procuror SF Black '', care, in speranta desarta ca va avea prilejul de a-si salva onoarea, pe langa neconcordantele atacurilor sale directe asupra unor utilizatori, pe care ii face cand apolitici, cand fani ai anumitor partide, extrapoland dupa cum il aranjeaza circumstantele, pe langa toate acestea, mai face cea mai palpabila demonstratie in care, stimati colegi prezenti, pune in evidenta concret ca rationamentul verbal al domniei sale este NUL ! Dragii mei, Black Friday este omul care se pretinde un aparator al cuvantului divin , adevarul ! Felicitari, Black ! Reuseste sa pozeze din nou in victima martirizata post-scriptum ? Cine se ocupa de coafarea sa, machiajul de improspatat putzin...Stop ! Mai bine nu va atingeti de podoaba sa capilara ! Vreau sa imortalizam in cadru imaginea lui Black ''cu ciunga in par'' !
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 15:55
Mai , da' pe maimutoiul de la malul marii care , atunci cand nu se da cu zmeul , se etaleaza in uniforme naziste , nu-l eticheteaza nimeni fascist ?
Ce mirosuri preferentiale au unii cand le pute a fascisti ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 15:59
sa-ti fac o lista, dupa modelul celei facute de tine, cu caracterizarile facute tie de catre altii ?
esti un RASPINDAC ; un Tortionar si tot ce faci si spui , exact ca-n textul ce l-ai expus mai sus, e dovada clara ca DEMOCRATIA si Statul de Drept ; Respectul fata de om si bunul simt natural iti LIPSESC cu desavirsire si Nu esti in masura sa faci educatie Nimanui, tu fiind Produsul viciat al unui comunism ce se exprima prin tine, prin bas' si toti cei care cred ca masura democratiei este Mina de fier si propria vointa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:07
De la: Musetel, la data 2014-05-09 15:52:33No, Buna Ziua, stimati colegi de forum : Sir Hakon, frezatu' cu ciunga in par alias Black, 1454, si ceilalti prezenti ! iaca mostra de delir verbal , ratind momentul de a -ti cere scuze ptr. acuzatiile inutile, dar facute la nervi ! bun, deci ai Primit Dovada ca ,intr-adevar, ai SPUS ca Intersectiile semaforizate iti produceau lesin, decorporari, n-are importanta ....important este ca ASTA AI SPUS , desi ai negat cu vehementa, aruncind cu insulte si acuzatii ! in concluzie : cine "are ciunga in par " ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:16
De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 15:59:06sa-ti fac o lista, dupa modelul celei facute de tine, cu caracterizarile facute tie de catre altii ? Buuuun , tanti maseuza nu se dezminte si loveste din nou ! Putem noi sa nu-i oferim ceea ce-si doreste dansa cel mai mult ??? Trimis de 230751 la 07 Noiembrie 2007, ora 17:48 Dacianus,te salut ! de azi dimineata ma gindesc la 7 noe.-ziua marii revolutii din oct.'17 ! au trecut 90 de ani si n-am auzit niciun comentariu pe tema asta,desi ea ne-a schimbat destinul; imi vine sa spun ca,nedorind sa mai astepte ajungerea intrun rai ipotetic,dupa viata de apoi,oamenii au propus construirea lui pe pamint,accesibil pentru toti ,imediat! dar cum se-ntimpla cu toate visele ,ideile,filozofiile construite si puse-n practica de oameni- se alege praful
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:18
De la: _2148_, la data 2014-05-09 15:55:38Mai , da' pe maimutoiul de la malul marii care , atunci cand nu se da cu zmeul , se etaleaza in uniforme naziste , nu-l eticheteaza nimeni fascist ? da' de ce nu m'oi mira ca esti incapabila sa faci o oarecare diferenta intre un individ ce-si manifesta-n scris Inclinarile spre extrema dreapta si un primar bun , chiar foarte bun , ce stie sa-si promoveze orasul , stimulind si antrenind turismul aproape mort pe litoralul romanesc , tocmai datorita faptului ca el e putin boem, un non-conformist si face spectacol ? sa-i inchidem pe toti actorii care de'alungul vremii au imbracat in teatru sau film, uniforma hitlerista sau l-au jucat pe un hitler, de ex ? dupa capul unora, s-ar zice ca da si basescul tau, ieri, tocmai ce ti-a indeplinit dorinta !
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:20
De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 16:07:24De la: Musetel, la data 2014-05-09 15:52:33No, Buna Ziua, stimati colegi de forum : Sir Hakon, frezatu' cu ciunga in par alias Black, 1454, si ceilalti prezenti ! Am primit dovada ca si tu , ca si colegu' tau de front, nu aveti niciun rationament verbal !
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:23
De la: _2148_, la data 2014-05-09 16:16:01De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 15:59:06sa-ti fac o lista, dupa modelul celei facute de tine, cu caracterizarile facute tie de catre altii ? Bella....tu chiar mai crezi ca e o tanti ?
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:26
Pai ia sa studiem aprofundat...
Cine a zis ca ''Ne vezi cu ciunga in par?'' cand am cerut negru pe alb dovada ca io lesin in intersectii? Apoi... entitate GabiGabi2, pare-mi-se ca si tu intri in acelasi cadru cu procuror Sf Black !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2014, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2014-05-09 16:18:09De la: _2148_, la data 2014-05-09 15:55:38Mai , da' pe maimutoiul de la malul marii care , atunci cand nu se da cu zmeul , se etaleaza in uniforme naziste , nu-l eticheteaza nimeni fascist ? Asa e madame , primaru' e un foarte bun actor , joaca un rol demential in "Doza de has "! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Ce poti sa-i mai zici lui tanti , cand ea cu manuta ei a scris ca e de stanga "mental si psihic " da' nu recunoaste evidenta nici in ruptu' capului , te plimba de la Ana la Caiafa , da vina pe Eminescu , pe astia care si-au batut joc de comunism , nici ea nu stie pe unde si cum sa mai dreaga busuiocul
ci, mai curind, ptr. ca HABAR n-ai avut de ideea eminesciana ,aceea cu sa traim intr-o lume mai buna si mai dreapta si sa ne avem ca frati ! este ca ai sarit peste " Imparat si Proletar" si n-ai citit-o niciodata , chit ca se studia la scoala ? si, dovada ca rastalmacesti din prostie, dar si din rautate ,este ca ai ignorat sfirsitul frazei ,cind spun ca daca am ratat sansa acelei lumi, macar s-o facem ca lumea pe cea Concurentionala dar, si aici ne dam cu stingu'n dreptul ,am spus eu in incheiere , dar tu N-ai inteles nici de data asta nimic !
de ce oare ? prietenii stiu de de ce !
invocare ? de unde ai mai scos si rahatul asta, Scormonitoareo ? SA VAD !
Satisfacuta, specimen manelist al rasei umane?
dupa capul unora, s-ar zice ca da si basescul tau, ieri, tocmai ce ti-a indeplinit dorinta !