Info
x
Basescu
|
Bashkanul_Gagauziei 69 mesaje Membru din: 20/03/2014 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Martie 2014, ora 15:15
Zilnic, în Crimeea sosesc refugiați din Ucraina, numărul lor a ajuns la câteva mii și este în curs de rezolvare problema creării unor tabere pentru refugiați, a anunțat vicepremierul Crimeii, Rustam Temirgaliev.
Cetățenii ucraineni trec zilnic granița dintre Crimeea și Ucraina și cer să li se acorde cetățenia rusă și să li se permită să locuiască în Crimeea. În medie, zilnic este vorba de peste 200 de persoane, a spus Rustam Temirgaliev. Mai mult: romanian.ruvr.ru/news
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Martie 2014, ora 21:58
De la: gabigabi2, la data 2014-03-24 15:06:38ma tot innebuniti cu votatul INDEPENDENTILOR ! Pai numai prin faptul ca ai intrebat "care ?" confirmi ca vrei ca independentul sa provina dintr-un partid . Daca-i un no name , cand avusesi timp sa-l cauti la avere ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2014, ora 22:01
De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-24 15:15:09Zilnic, în Crimeea sosesc refugiați din Ucraina, numărul lor a ajuns la câteva mii și este în curs de rezolvare problema creării unor tabere pentru refugiați, a anunțat vicepremierul Crimeii, Rustam Temirgaliev. Acelasi lucru il poti face si tu , ia-ti rucsnacu'n spate si vira !
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 08:41
De la: _2148_, la data 2014-03-24 21:58:53De la: gabigabi2, la data 2014-03-24 15:06:38ma tot innebuniti cu votatul INDEPENDENTILOR ! chiar imi confirmi ca nu intelegi ce spun, desi am enumerat motivele ptr. care NU exista vreun asa-zis Independent ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 12:59
Greu cu boii ...
SI mici si mari .... N-avem solutii, asta e treaba. Legeile facute de oamenii lui Iliescu ne vor tintui inca 50 de ani cel putin. SI dupa aia nu va mai fi nimic de facut ... Dupa cum vad, numeni nu are o solutie, fiecare bate campii dupa cum il taie capul si asta e treaba ... Despre povestea cu Crimeea, procedati ca si Basescu, adica mancati rahat desi nu va obliga nimeni. Romania nu are nimic de demonstrat nimanui, e vecina cu Ucraina si ar trebui sa isi tina clanta. Pentru ca e ... mai bine asa. Oricum nu contam la nimic. Si pentru asta e bine sa ne vedem lungul nasului. Pentru ca e clar ca Ucraina a luat-o in freza, dupa ce a fost suficient de toanta sa renunte la armele nucleare, increzandu-se in promisiunile occidentalilor carora nu le placeau focoasele atat de aproape de pretenii din europa occidentala. De acum inainte, nimeni nu va mai renunta la arme de dragul vorbeleor cuiva, oricat de mieroase ar fi ele. In jurul anului 80 idC, un dictator roman a renuntat de bunavoie la putere. Nu mai stiu cum il chema. De indata ce nu a mai avut puterea, prima grija a celor care au preluat puterea de la el a fost sa-l atace pe el si sa-l condamne. Inainte de a muri el ar fi spus: Din cauza atitudinii voastre singeroase, de acum inainte, niciodata, nici un dictator nu va mai lasa puterea din mana atata timp cat va fi in viata ! Si, daca va ganditi mai bine, de doua mii de ani, asa s-a intamplat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 14:01
INDEPENDÉNT, -Ă, independenți, -te, adj.
1. Care nu depinde de cineva sau de ceva; (despre un popor, un stat) care se bucură de independență, liber2, autonom. Loc. prep. Independent de... = fără a ține seamă de..., indiferent de... 2. (Despre oameni și manifestările lor) Care se bizuie pe puterile proprii, cu inițiativă personală. Din fr. indépendant. Sursa: DEX nu te obosii sa-i verifici : CV-ul si averea. verifica daca: are vreun dosar pe la dna, sau este implicat in vreo speta penala ca: invinuit. verifica-i integritatea etico-profesionala/intelectuala, faptele atruiste, patriotismul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 14:13
mici sau mari, tineri sau batrani, "numai boii sunt consecventi" , de 1412 pag. !
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 15:27
De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 08:41:55De la: _2148_, la data 2014-03-24 21:58:53De la: gabigabi2, la data 2014-03-24 15:06:38ma tot innebuniti cu votatul INDEPENDENTILOR ! Poti face diferenta intre o persoana ce are o mana de oameni ce il ajuta in asa zisa "campanie " si o alta care cara in spate un intreg partid -plin de politruci harsiti pe centura politichiei mioritice ?? Daca nu poti face aceasta diferenta , inseamna ca Ion Iliescu ar fi cel mai potrivit candidat al dumitale la functia de presedinte , ca tot vorbisi de criteriul cu averea . Ce-i cu mentalitatea asta conform careia saracia este ridicata la rang de virtute ? Daca un om este prosper , dobandindu-si averea pe cai legale , nu are voie sa candideze la functia de presedinte ? Trebuie sa fie sarac ca Iliescu ? Analizeaza cati snapani a carat Iliescu in spate pe vremea mandatului si poate atunci ai sa faci acea diferenta ! Unde iti este spiritul liberal pe care il pretinzi ? Ai uitat ca antreprenoriatul duce in spate economia tarii ? Aaaa...sa nu uit , daca te referi la o candidatura gen Sorin Oprescu ca independent , atunci da ,se duce dracului toata independenta lui . Dar eu nu la genul asta de independent ma refeream .. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 17:19
atunci, da-mi Numele unui individ cu adevarat INDEPENDENT, care nu si-a facut averea din afaceri imobiliare , din comert, turism, industrie ....NU s-a "pupat " cu Puterea timpului ptr. contracte banoase de la Stat si n-a mostenit nici-o matusa Tamara !
EXISTA ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 17:31
m-ai facut sa rid la faza cu dobindirea averii pe "cai legale ", caci mi-am adus aminte de raspunsul dat de nush ce multimilionar american, intrebat daca nu se supara sa spuna cum si-a cistigat multele milioane si el a spus ca poate fi intrebat orice , dar nu si CUM a facut primul milion !
ca tu deduci ca ridic saracia la rang de virtute , e deductia ta si e si nu prea e corecta si asta ptr. ca Nimeni nu-si doreste sa fie sarac si Nici Eu nu-mi doresc asta , dar experienta ultimilor 24 ani ne arata ca Imbogatitul nu prea e in relatie direct proportionala cu Legalitatea si atunci vorba aia cu "cinstit si sarac " e mai adevarata decit cea cu imbogatirea legala , care ma si face sa rid, de altfel si te-ntreb in cazul asta, de ce sunt fata atit de multi saraci in lumea asta si atit de putini bogati ce concentreaza-n mina lor bogatia lumii ? de ce nu suntem bogati cu toti dupa o viata de munca cinstita ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 17:50
buey, harca vrea totul mura-n gura !
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 18:08
mucea, schimba-ti pampersii ca traznesti !
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 18:14
De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 18:08:36mucea, schimba-ti pampersii ca traznesti ! mucea-i fii-to, ceea ce are-n pampers baga si sub nas impreuna cu mamicuta lui, care l-a invatat cum se face si se-nhata pasta maronie unsuroasa , pofta buna bebeilor !
|
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 18:29
te oftaci, hai ? oftica-te !
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 18:44
ti-a rabufnit subconstientul
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 19:17
De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 17:19:13atunci, da-mi Numele unui individ cu adevarat INDEPENDENT, care nu si-a facut averea din afaceri imobiliare , din comert, turism, industrie ....NU s-a "pupat " cu Puterea timpului ptr. contracte banoase de la Stat si n-a mostenit nici-o matusa Tamara ! Lol , e interzis sa-ti faci avere din afaceri imobiliare ,comert ,turism si industrie ?Daca toti antreprenorii de succes din Romania ar fi avut contracte cu statul , atunci el-statul de unde ar mai fi avut bani pe care sa-i suga firmele capusa de care vorbesti ? Ai o mentalitate cel putin ciudata , nu stiu in ce mediu te invarti , dar daca ai impresia ca orice antreprenor din Romania care are mai mult de 1 milion de euro este suspect si pe jumatate vinovat doar din cauza sumei , te inseli ...Exista si afaceri cinstite in Romania , pot sa-ti insir o gramada de nume dar nu cred ca ei si-ar dori sa candideze ... Sa nu mai afirmi vreodata ca esti liberala daca oricine castiga mai mult de 1 milion ti se pare suspect ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 19:24
De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 17:31:56 Depinde de profesie/ domeniul in care s-a desfasurat acea munca cinstita ! Un maturator poate fi cel mai cinstit om din lume , dar e in acelasi timp si cel mai visator daca spera sa se imogateasca vreodata din dat cu matura ! Daca-si face o firma de curatenie prin birouri , poate sa-si creasca nivelul veniturilor . Dar pentru asta , trebuie sa investeasca in ceva aparatura , sa-si angajeze personal , eventual sa obtina o finantare ..deci trebuie sa-si asume niste riscuri .! Si mai trebuie sa-l duca si bibilica nitel !
|
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 21:51
În timp ce așa-zisa conducere ucraineană se ocupă cu răspândirea isteriei antirusești în rândul populației, iar Maidanul nu este un loc geografic din centrul Kievului, ci o stare psihologică a ucrainenilor, vecinii acestei țări încep să se gândească la împărțirea ei.
În presă apar tot mai des declarații ale politicienilor care consideră absolut posibilă apariția în locul actualei Ucraine a câtorva teritorii noi. Și acest lucru este explicabil: cu cât este mai slab statul, cu atât mai mulți vânători apar. Unul dintre primii care și-a expus o astfel de opinie a fost Stanislaw Ciosek, fost ambasador al Poloniei în URSS și după aceea în Rusia. El a declarat că Ucraina poate fi împărțită în trei state. Această opinie nu este nouă, dar în ultimele săptămâni s-a actualizat. Astfel, Ungaria insistă pe crearea în Transcarpatia a unei regiuni speciale, unde în prezent trăiesc în special etnici maghiari. România aspiră la o parte din teritoriul ucrainean de la frontiera comună. Parlamentul român deja a aprobat în 1991 o declarație în care Bucovina de Nord și o serie de zone din regiunea Odessa sunt proclamate teritorii românești. Însă principalele pretenții teritoriale le are Polonia. Naționaliștii cer Varșoviei să se întreprindă pași concreți în vederea returnării regiunilor estice, precum Lvov. Europarlamentarul Marek Siwiek a declarat următoarele: Polonia este obligată să sprijine prin orice mijloace ideea împărțirii Ucrainei și să facă totul pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. Din păcate, în Ucraina este posibil scenariul iugoslav, deși nu este de dorit pentru toți membrii comunității internaționale. În acest moment dificil, autoritățile kievene autoproclamate ar trebui să dea dovadă de înțelepciune maximă pentru a nu permite forțelor distructive din interiorul țării și celor care aspiră la regiunile ei să-și îndeplinească planurile. Însă ei fac totul invers, ca și cum ar urma un scenariu clar de pierdere definitivă a statalității ucrainene. În primul rând, prin inițiativele lor naționaliste, antirusești și lipsite de orice bun simț ei divizează și mai mult vestul și sud-estul țării. Se creează impresia că în curând, prin eforturile Guvernului autoproclamat va fi trecută linia roșie, după care conviețuirea acestor două părți ale țării în cadrul unui stat unitar va fi foarte dificilă, dacă nu imposibilă. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat de multe ori că Moscova este interesată de menținerea unui stat ucrainean unitar. Intrarea benevolă a Crimeii în componența Federației Ruse nu este altceva decât o restabilire a dreptății istorice, bazată pe dorința majorității covârșitoare a populației din peninsulă. Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 08:43
De la: haakon, la data 2014-03-25 18:14:43De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 18:08:36mucea, schimba-ti pampersii ca traznesti ! bai "splendoare-n iarba" cu mot ,logic vorbind : daca iti par la 66 ani o hoasca, inseamna ca tu esti un mucea ...n'asha ?!
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 08:54
De la: _2148_, la data 2014-03-25 19:17:35De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 17:19:13atunci, da-mi Numele unui individ cu adevarat INDEPENDENT, care nu si-a facut averea din afaceri imobiliare , din comert, turism, industrie ....NU s-a "pupat " cu Puterea timpului ptr. contracte banoase de la Stat si n-a mostenit nici-o matusa Tamara ! vad ca Nu vrei de loc sa gindesti logic : si atunci te-ntreb iarasi : CUM au facut acel 1 milion euro in timp de Criza ? da-mi 1 nume dintre alea multele si te cred ! dar, apropo : tu in ce mediu te-nvirtesti , ca despre mine stii ca am lucrat in proiectare si sunt pensionara ?! esti TU milionara ? esti o bogata si te-nvirti in lumea afacerilor ? ha ! ei bine, NU Cred asta....esti o amarasteanca la fel ca mine care tragi de fiecare banut dar, doar Ura pe care v-a insuflat-o basale iubit impotriva celor ce nu-i de acord cu el, te face sa pui contre oricind si oricui !
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 09:09
De la: _2148_, la data 2014-03-25 19:24:21De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 17:31:56 ca de obicei, vorbesti despre extreme ,dovedind ca NU intelegi neam despre ce-i vorba , tu facind abstractie total de clasa mijlocie saracita si redusa tot mai mult la supravietuire ! da' m-ai ucis: Romania este o tara de maturatori, mai femeie, de mi l-ai adus in discutie ? daca mi-ai fi spus despre agricultori, caci 45 % din populatie traieste in mediul rural, te-as mai fi inteles ,desi saracia cea mare acolo e....vrei sa-mi spui cum si cine a facut avere din agricultura ? un d'ade Culita tarita e un model dupa tine , nu-i asa , de cum se fac averile atunci cind te duce bibilica ! si dna Ioana Basescu e un model....si EBA , altul....si Becali e bun ca model ....si DD ....si insusi prezidentului ii merge bibilica ....mda !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 09:40
Aproape un sfert din populația de pe Terra consideră că Statele Unite sunt cea mai periculoasă țară din lume. Aceste date au fost prezentate de Institutul american Gallup, care se ocupă cu studierea opiniei publice.
Sondajul s-a realizat în 65 de țări. Astfel de sondaje de opinie referitoare la chestiuni de politică internă și externă se desfășoară anual și se bucură de o mare autoritate. De această dată și-au expus opinia în jur de 70 de mii de respondenți din 65 de țări. Conform sondajului, 54% dintre ruși și 49% dintre chinezi consideră America răul cel mai mare. Următorii pe lista celor care au ales SUA drept un pericol sunt Serbia și țările din Orientul Mijlociu. Un rol important l-a jucat invazia americanilor în Irak și Iugoslavia, consideră politologul Aleksandr Mihailov. SUA reprezintă cel mai mare pericol, deoarece nu trăiesc într-o lume multipolară, ci într-un alb-negru. Ei au conceptul clar de prieten-dușman. Adică cei care nu împărtășesc punctul de vedere al americanilor trebuie să fie nimiciți. Nu contează dacă este vorba despre o țară, un lider sau un întreg continent. Serbia a fost de mult timp dezmembrată, dar își menține până acum mândria și independența, ceea ce nu le place americanilor. Orientul Mijlociu face obiectul unei presiuni permanente din partea americanilor. Surprinzător pentru cercetătorii americani a fost faptul că 44% dintre locuitorii Pakistanului au o atitudine negativă față de America, căci Islamabadul este considerat un aliat al Washingtonului. Și destul de recent SUA au alocat 1,6 miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar și politic acestei țări. Ce-i drept, pakistanezii consideră situația politică și așa dificilă s-a agravat după amestecul, presiunea și manipularea la care a recurs Washingtonul. Nu așteaptă nimic bun de la SUA nici locuitorilor statelor prietene: 45% dintre cetățenii Greciei și Turciei, de asemenea mexicanii, spaniolii, canadienii, nemții și englezii. În Europa de Est 39% dintre letoni și 33% dintre ucraineni consideră SUA un pericol la adresa păcii. Cel mai interesant este că 13% dintre americani consideră statul lor o amenințare la adresa păcii în lume. Italia și Franța au avut atitudinea cea mai bună din Europa de Vest față de America, cu 3%. Statele pe care ideologii occidentali le numesc focare ale răului s-au dovedit a fi mult mai puțin periculoase. De exemplu, doar 5% din respondenți consideră că Iranul și Coreea de Nord reprezintă un pericol la adresa păcii. Conform sondajului, Rusia s-a dovedit a fi o țară mult mai pașnică decât o consideră unii. Firește, nu sunt de acord cu acest lucru în mod tradițional Georgia și Polonia. Însă și așa, doar 2% dintre respondenți consideră că Rusia reprezintă un pericol la adresa păcii în lume. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 10:09
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 08:54:50De la: _2148_, la data 2014-03-25 19:17:35De la: gabigabi2, la data 2014-03-25 17:19:13atunci, da-mi Numele unui individ cu adevarat INDEPENDENT, care nu si-a facut averea din afaceri imobiliare , din comert, turism, industrie ....NU s-a "pupat " cu Puterea timpului ptr. contracte banoase de la Stat si n-a mostenit nici-o matusa Tamara ! Ca esti o amarasteanca pot sa inteleg , ceea ce nu-i deloc de condamnat , daca nu te-a dus capul sa-ti faci o firma in domeniul dumitale proiectare .Dar ca esti invidioasa pe oricine munceste mai mult si castiga mai mult ca dumneata , nu pot sa accept . Gandirea dumitale e comunista ! N-am sa-ti mai acord respectul cuvenit acelor 66 de ani pe care zici ca ii ai , daca ai impresia ca anii multi iti dau dreptul sa cataloghezi in fel si chip pe oricine iti raspunde civilizat dar nu are anii dumitale . Nu tanti , nu sunt milionara , relax ! dar nici amarasteanca ca dumneata nu sunt , te oftici ?Despre care logica sa vorbim , cucoana ? Cand dumneata nu intelegi un lucru simplu : Statul obtine bani de la firme . Daca TOATE firmele sunt tepare si sug banii inapoi de la stat , de unde dracu mai are statul bani sa construiasca Catedrala adormirii neamului ,spre exemplu ? E greu ? Pai e greu pentru cine s-a multumit toata viata sa munceasca pe un salariu fara sa-si asume riscuri . Observ ca esti invidioasa pe oricine l-a dus capul sa castige mai mult .Ai vrea sa te imbogatesti batand campii pe 9am ? E greu, intr-adevar , sa faci un million pe timp de criza dar nu imposibil .Sunt unii care au activat in productie si servicii si au facut mai mult de un milion . Dar sa nu-ti inchipui ca au frecat menta si a picat milionul din cer , de la doamne-doamne! Cat despre contre , tin sa-ti reamintesc ca subiectul era despre eventualii candidati independenti , iar cea care a dat contre a fost ghici cine ? Chiar mataluta ! Si uite-asa , ne-am indepartat de la subiectul cu INDEPENDENTII , despre care n-ai dumneata de unde sa stii daca sunt posesori de milioane sau nu !!! Iti dai cu presupusul ca ar avea un milion , dar daca n-au ? Si nu sunt nici d'alde Becali , Eba , Culita Tarata sau mai stiu eu cine iti trece mataluta prin minte ! Am mai zis ca poate fi un no name ,care n-a fost membru de partid , despre care Gadea n-a vorbit inca la A3 , nici la B1 nu s-a auzit , nici , nici... Deci , daca va candida un asemenea om , care ar mai fi ghimpele dumitale de data asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 10:37
cind omul e asa cum esti tu, nu mai e nimic de spus....cel mult sa te-ntreb : DIN CE FONDURI isi poate deschide cineva o firma, de orice fel ar fi , cind oamenii au fost pusi pe liber si-s milioane de someri, iar media pensiilor este de 6-700 lei si , basca : nu ai un spatiu , iar punerea ei pe roate necesita citeva mii de euro ? DESPRE CE
vorbesti fara sa gindesti ? eu spun despre cele multe milioane de oameni care Nu aveau bani pusi la saltea in 90, nelucrind prin comert sau cooperativa fiind coafeze ,manichiuriste ... care n-au mostenit averi de niciunde si nici n-au dat statul in judecata ptr. cine stie ce detinut politic inchis de comunisti ! daca tu faci parte din aceste categorii, inteleg de ce vorbesti fara sa stii despre ce-i vorba ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 10:44
si am uitat sa-ti spun : puteti sa va renegati voi apartenenta basista, cit va tin tastele , dar in clipa in care va manifestati URA Crincena impotriva A3 , post PARTICULAR Tv , singurul sau aproape singurul care Dezvaluie afacerile prezidentiale si a camarilei cotroceniste, va autoindicati din care " Servicii " va puteti face milionul cu care te lauzi !
mai e cazul sa-ti spun cita sila imi provocati ?!
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 11:10
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:37:40cind omul e asa cum esti tu, nu mai e nimic de spus....cel mult sa te-ntreb : DIN CE FONDURI isi poate deschide cineva o firma, de orice fel ar fi , cind oamenii au fost pusi pe liber si-s milioane de someri, iar media pensiilor este de 6-700 lei si , basca : nu ai un spatiu , iar punerea ei pe roate necesita citeva mii de euro ? DESPRE CE Nu fac tanti parte din nicio categorie descrisa de dumneata ! Nu am mostenit averi , nu am dat statul in judecata , in 90 imi faceam studiile iar ai mei , surpriza au fost saraci .Profesiile liberale aduc bani in ziua de azi , cred ca esti de acord cu asta !!! Ce legatura are candidatura unui independent cu coafezele si manichiuristele din vremea lui Ceasca ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 11:11
De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:44:35si am uitat sa-ti spun : puteti sa va renegati voi apartenenta basista, cit va tin tastele , dar in clipa in care va manifestati URA Crincena impotriva A3 , post PARTICULAR Tv , singurul sau aproape singurul care Dezvaluie afacerile prezidentiale si a camarilei cotroceniste, va autoindicati din care " Servicii " va puteti face milionul cu care te lauzi ! HAI SICTIR ! BABUSKA COMUNISTA !!!
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 11:13
Si uite-asa , ne-am indepartat de la subiectul cu INDEPENDENTII , despre care n-ai dumneata de unde sa stii daca sunt posesori de milioane sau nu !!! Iti dai cu presupusul ca ar avea un milion , dar daca n-au ?
Si nu sunt nici d'alde Becali , Eba , Culita Tarata sau mai stiu eu cine iti trece mataluta prin minte ! Am mai zis ca poate fi un no name ,care n-a fost membru de partid , despre care Gadea n-a vorbit inca la A3 , nici la B1 nu s-a auzit , nici , nici... Deci , daca va candida un asemenea om , care ar mai fi ghimpele dumitale de data asta ?
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 12:28
De la: _2148_, la data 2014-03-26 11:10:18De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:37:40cind omul e asa cum esti tu, nu mai e nimic de spus....cel mult sa te-ntreb : DIN CE FONDURI isi poate deschide cineva o firma, de orice fel ar fi , cind oamenii au fost pusi pe liber si-s milioane de someri, iar media pensiilor este de 6-700 lei si , basca : nu ai un spatiu , iar punerea ei pe roate necesita citeva mii de euro ? DESPRE CE hakoane, asta e firma ta mah ???? Nume firma AGC HAKON SRL Cod Unic de Inregistrare 25240661 Nr. Inmatriculare J12/515/2009 Data infiintarii 2009.**.**
|
|
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 12:56
De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-26 12:28:04De la: _2148_, la data 2014-03-26 11:10:18De la: gabigabi2, la data 2014-03-26 10:37:40cind omul e asa cum esti tu, nu mai e nimic de spus....cel mult sa te-ntreb : DIN CE FONDURI isi poate deschide cineva o firma, de orice fel ar fi , cind oamenii au fost pusi pe liber si-s milioane de someri, iar media pensiilor este de 6-700 lei si , basca : nu ai un spatiu , iar punerea ei pe roate necesita citeva mii de euro ? DESPRE CE Alooo , Gagautzia , ai terminat cu dezinformarile de pe vocea Rusiei si ai luat catalogul firmelor din Romania la puricat ??? Sa-ti confirme/infirme Hakon daca are firma asta ! Iar te plimbi cu pluta pe Prut ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

independenti ! ? fata de cine sunt ei independenti ? mai este cineva independent in tara asta , cind si averea aia facuta peste noapte si care ii asigura sponsorizarea unei campanii electorale , e Agatata de ceva, d'un partid la umbra caruia ai facut-o sau, de cineva pe care apoi tre' sa-l rasplateascai !
Ai uitat ca antreprenoriatul duce in spate economia tarii ?
un d'ade Culita tarita e un model dupa tine , nu-i asa , de cum se fac averile atunci cind te duce bibilica ! si dna Ioana Basescu e un model....si EBA , altul....si Becali e bun ca model ....si DD ....si insusi prezidentului ii merge bibilica ....mda !