back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:09

Alt obsedat care ma confunda cu ..... ala sau aia care se stie el care este, sau ea care fiinteaza , ca nu te-am ... citit niciodata sa spui clar ... este vorba de CUJMIR !
Te-ai linistit, ti-a revenit aia care ti-o pierdusei ????

"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:15

Hai bre, lasati o tradatoare lingatoare la rusi sa vorbeasca singura pe forum ?????
UNDE SUNT VOLUNTARII IN ARMATA NATO ????
Nu ati luat ranitele tricolore la spinare si gamelele pline cu Coca-Cola " la litru " la brau sa atacati Crimeea ..... ca tot vegheaza NATO ?????
Aaaaaaa, aveti copii ... sunteti prea batrani .... cand e vorba de ACTIUNE ? ? ? ?
ATUNCI DE CE NU INCHIDETI PLISCULETZU PE FORUMURI ???????

Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:28

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 21:15:58Hai bre, lasati o tradatoare lingatoare la rusi sa vorbeasca singura pe forum ?????
UNDE SUNT VOLUNTARII IN ARMATA NATO ????
Nu ati luat ranitele tricolore la spinare si gamelele pline cu Coca-Cola " la litru " la brau sa atacati Crimeea ..... ca tot vegheaza NATO ?????
Aaaaaaa, aveti copii ... sunteti prea batrani .... cand e vorba de ACTIUNE ? ? ? ?
ATUNCI DE CE NU INCHIDETI PLISCULETZU PE FORUMURI ???????

Ce-ai fata ? Ti s-a sculat sa dai tu atacuri in Crimeea ?

Pai tu crezi ca asa se trateaza un conflict , te-arunci ca berbeaca cu Coca inainte ?
Stii unde e localizata flota americana in Marea Neagra ? Sho , pe ei !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:30

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 21:09:02Alt obsedat care ma confunda cu ..... ala sau aia care se stie el care este, sau ea care fiinteaza , ca nu te-am ... citit niciodata sa spui clar ... este vorba de CUJMIR !
Te-ai linistit, ti-a revenit aia care ti-o pierdusei ????

Da, da, daa...E plina lumea asta de coincidente. Am niste prieteni foarte buni care provin din zona aia si ma gandeam ca printr-o intamplare esti o contaranca de-a lor.

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:34

@ 2148 , sho pe ei tu fataaaaa pe jegurile putleriste care ocupara Crimeea , nu eu zanganeam armele ca prietenul / clona ta haakon pe forum !
Nu am incercat sa demonstrez in nici o postare ca Rusia e mai tare ca NATO ... dimpotriva !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:39

Dimpotriva? Hai, du-te si te culca....A vodka asta!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:42

Hmmm, tot ce e posibil ... ne-om fi nascut toti cei cu provenienta din zona aia cu clantza mai mare , nu prea ne plac latraii de orice orientare ...

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:46

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 21:34:50@ 2148 , sho pe ei tu fataaaaa pe jegurile putleriste care ocupara Crimeea , nu eu zanganeam armele ca prietenul / clona ta haakon pe forum !
Nu am incercat sa demonstrez in nici o postare ca Rusia e mai tare ca NATO ... dimpotriva !

bre, gaspadino, matale ai toate gainile in cotetzul colhozului?
cine face copy/paste cu texte din vocea rusiei?
cine isi posteaza pe status citat din dughin?
cine prezinta video-clip cu tehnica de razboi ruseasca?
mmmm?
eu, sau tu ?
ve-vezi, mai era cineva pe aici care afirma ca as fi clona lui @2148, stiu eu cine, daca o sa te intereseze informatia. am sa iti nominalizez transpirata.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:48

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 21:34:50@ 2148 , sho pe ei tu fataaaaa pe jegurile putleriste care ocupara Crimeea , nu eu zanganeam armele ca prietenul / clona ta haakon pe forum !

Da , sigur...doar te bucurai precum cucuveaua !" Bu hu hu...! "

Tu chiar crezi ca tupeul porcesc al rusnacilor (asa multi cati sunt ei )poate compensa vreodata puterea flotei americane ?

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:53

Ma bagi in puscarie omule ... am ajuns sa JUR PE ACOPERISUL KREMLINULUI ca esti securist ! ! !
Ce au treaba clipurile si copierile care poate maine dispar cu urletele anti-USL si prezenta constanta pe 3 ID - uri ????
Voi credeti ca toti suntem aterizati cu pluta pe aeroport pe internet, nu observam de cate ori ... DAR DE CATE ORI ... A RASPUNS 2878 LA INTREBARILE ADRESATE TIE ??????

Cine urla pe aici ca Rusia o sa si-o ia la buci de la NATO? ROG ADMINUL SA NU CENZUREZE ! ! !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 21:57

Aauzi, 2148, daca iei o carte de istorie si citesti ce flota avea Olanda in secolul 17, vei deduce ca azi trebuia sa te cheme Van Kuku , nu Cuculescu asa cum te intitulezi azi ! ! !
Ce relevanta are United Sates Marine aici ????
Nu te-ai saturat sa o astepti din 1990 ?????
Inseamna ca ai probleme de perceptie .......

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:00

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 21:53:45

Ma bagi in puscarie omule ... am ajuns sa JUR PE ACOPERISUL KREMLINULUI ca esti securist ! ! !
Ce au treaba clipurile si copierile care poate maine dispar cu urletele anti-USL si prezenta constanta pe 3 ID - uri ????
Voi credeti ca toti suntem aterizati cu pluta pe aeroport pe internet, nu observam de cate ori ... DAR DE CATE ORI ... A RASPUNS 2878 LA INTREBARILE ADRESATE TIE ??????

Cine urla pe aici ca Rusia o sa si-o ia la buci de la NATO? ROG ADMINUL SA NU CENZUREZE ! ! !

Fataaaa , ti-o spun eu : esti aterizata cu pluta de la cazane !!!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:04

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 21:57:45Aauzi, 2148, daca iei o carte de istorie si citesti ce flota avea Olanda in secolul 17, vei deduce ca azi trebuia sa te cheme Van Kuku , nu Cuculescu asa cum te intitulezi azi ! ! !
Ce relevanta are United Sates Marine aici ????
Nu te-ai saturat sa o astepti din 1990 ?????
Inseamna ca ai probleme de perceptie .......

Diversionisto , Cuculescu o fi fost bunica-tu , ala care a luptat prin Siberia .

Las' ca ai sa vezi tu mai tarziu relevanta , dupa o dusca de zeama de varza !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:09

2148 , chiar sunteti irecuperabili toti din poporul roman ????
Oricine incearca sa va trezeasca din VISUL U.E. e tratat drept idiot ???
Chiar mai credeti ca UE au venit " sa va deie " ????

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:15

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 22:09:59 2148 , chiar sunteti irecuperabili toti din poporul roman ????
Oricine incearca sa va trezeasca din VISUL U.E. e tratat drept idiot ???
Chiar mai credeti ca UE au venit " sa va deie " ????

Intre Europa si sperietoarea ta de ciori cu care ti-ai propus sa defilezi pe aici ca si contraargument european , cine dracu' crezi ca alege Rusia ?
Esti hazlie , fata !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:21

@ 2148, s-ar putea sa ai dreptate .... DAR TREBUIE INCERCAT !
Prea am ascultat toate babele asteptatoare de americani cand am votat 80 % intrarea in U.E. . prea am fost toti vite oarbe cu stampila in mana , si aici ma includ si pe mine .... si daca stau de vorba cu cine cred eu ca stau. si ai ceva experienta de viata , daca iti spuneam eu in decembrie 1985 ca peste 4 ani Nicu Cizmaru' si Leana lu Briceag sunt reci ingropati ... faceai altceva decat sa ma scuipi in gura???? Ma indoiesc ... poate te abtineai si chemai Salvarea, TV-ul ala mare si alb care facea tinooo-ninoooo

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:40

De la: 9am_3281, la data 2014-03-14 22:21:40 @ 2148, s-ar putea sa ai dreptate .... DAR TREBUIE INCERCAT !
Prea am ascultat toate babele asteptatoare de americani cand am votat 80 % intrarea in U.E. . prea am fost toti vite oarbe cu stampila in mana , si aici ma includ si pe mine .... si daca stau de vorba cu cine cred eu ca stau. si ai ceva experienta de viata , daca iti spuneam eu in decembrie 1985 ca peste 4 ani Nicu Cizmaru' si Leana lu Briceag sunt reci ingropati ... faceai altceva decat sa ma scuipi in gura???? Ma indoiesc ... poate te abtineai si chemai Salvarea, TV-ul ala mare si alb care facea tinooo-ninoooo

Da' ce credeai fata , ca daca intri in Europa , nu mai trebuie sa mai munceasca nimeni ca primesti moca salariu garantat ?
Ca poti sa votezi orice puslamale in parlament si in guvern si economia o sa duduie de la sine ?
Ca poti sa-ti lasi odraslele sa se uite linistite la Bote si Dragusanca , diplome de bac se gasesc prin toate tipografiile ?
Ca poti sa-ti faci credite fara numar cu buletinul , lasa ca plateste nepotul sau nepoata ?etc

Hai , du-te si si culca-te , c-oi fi obosita de la atata copy/paste propagandistic !

p.s. Nu stiu cu cine crezi tu ca stai de vorba dar fii sigura ca te inseli !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:54

@ 2148 ....

Nu STIU EXACT cu cine stau de vorba , dar banuiesc CLASA INTELECTUALA .... securisti mizeri, postaci balcoolici si sobolani ciufuliti care profita de un popor de NAIVI ADORMITI , LASHI CRONICI care la orice problema spun ca ei " are copii acasa "
Tare as fi vrut sa va vad INCERCAND sa stapaniti , de la inaltimea masei amorfe ( electrizate de chenzina oricum mizera in comparatie cu cea ale altor servicii europene ) care va tine loc de creier , poporul sarb sau ... lua-v-ar Stalin la chef , poporul rus ....

Pupa-v-ar Lenin pe obraz, de mujici bolsevici mascati

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 22:57

aceleasi teme , 3 doamne toate 3 .....
ALESII

SALARIUL CARE SI 200 DE EURO PE LUNA E PREA MARE

BACUL

SI CICA TU ESTI INTELECTUALA CARE NU ARE TREABA CU TELEVIZIUNILE
INTR-ADEVAR POPORUL ASTA DE IDIOTI CARE VA SUPORTA SI PLATESTE LEAFA ISI MERITA SOARTA
BAIETIIIII, ALOOOOO, MAI RASFIRATI BAIETIIIII ! ! ! !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 23:08

Esti paranoica , cucoana !

Vezi securisti peste tot , mai nou ma acuzi pe mine de bolsevism , dupa ce tu faci propaganda copy/paste din Vocea Rusiei de cateva zile , bezmetico !

Du-te fatuca la doftor , sa-ti prescrie un tratament -ceva de calmare macar , ca de facut bine nu te mai faci !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 23:13

Tu fataaaa, patrushoptooooo bine ca imi pusesi diagnosticul corect .... si aparusi ..... iote coincidenta dracu' , exact cand se duse la culcare turbata de haakon

Si nu, n-ai inteles, am zis mujica bolsevica ... e ceva mai jos de simpla bolsevica , din astea a avut Rrromania dupa 1947 gramada ! ! !
Hai ca ma duc la somn, eu sunt una si voi un serviciu intreg ( sau mai multe ) nu stau aici sa va citesc delirul pana maine noapte

V-am pupat ... pe cruce

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 08:48

romanian.ruvr.ru

Ucraina-teoria-haosului

Greelile fatele interne i externe, care au provocat escaladarea tensiunilor n Ucraina, ar fi avut justificare n cazul n care tot ceea ce se ntmpl n aceast ar ar fi fost un fenomen unic n istoria recent a statului. Dar nu e aa.
n ultimele decenii, Occidentul a acumulat o vast experien n ceea ce privete schimbarea regimurilor politice greite. De ce oare sprijinul puternic acordat din exterior forelor de opoziie nu aduce rezultate pozitive?
n ultimii 10 ani, toate tentativele de schimbare a regimurilor politice au avut loc n ri problematice, care trec prin transformri economice, sociale, etnice i religioase profunde. Prin urmare, planurile de ajutor erau elaborate de diverse grupuri de experi: oficiali - avocai, diplomai i economiti, i mai puin - spioni i militari. Astfel, era de datoria lor s asigure succesul.
ns regimurile se schimbau, iar problemele rmase nesoluionate se gravau. Pe lista rilor n care revoluiile au fost sprijinite i continu s fie sprijinite de Occident nu exist niciuna, ai crei ceteni s se declare recunosctori pentru ajutorul acordat.
Occidentul ncearc n prezent s ajute Ucraina. Acolo nu exist niciun conflict armat deschis, niciun dictator violent sau dificulti n a nelege situaia intern. Obiectul nlturrii de la putere a preedintelui Ianukovici a urmat necondiionat sfaturile vicepreedintelui american Joe Biden despre necesitatea de a da dovad de maxim reinere. n cele din urm, renunnd s lupte mpotriva opoziiei, el a prsit ar.
Acum toat puterea se afl n minile guvernului provizoriu, loial Occidentului. Pentru obinerea victoriei finale i stabilizarea situaiei este nevoie doar de asistena politic i financiar promis i de sfatul specialitilor cu experien care s le spun ce greeli nu pot fi comise i ce msuri sunt absolut necesare.
n realitate, ns, n locul unei declaraii cu privire la unitatea regiunilor de vest i de este ale rii, deputaii au decis abrogarea legii referitoare la statutul limbii ruse ca limb regional. n consecin, n locul unei stabilizri a situaiei, n ar au izbucnit revolte n regiunile de sud, de sud-est i n Crimeea.
Niciunul dintre consilierii occidentali nu recomand Kievului s risipeasc temerile Moscovei cu privire la soarta bazelor sale navale din Crimeea, unde se afl 70% din ntreaga infrastructur a Flotei ruse n Marea Neagr. Temerile sunt ntemeiate: actuala conducere a Ucrainei declar c prezena pe teritoriul Ucrainei a Flotei ruse n Marea Neagr contravine intereselor sale naionale.
E puin probabil ca cineva s poat nega faptul c Rusiei i era pe deplin ndeajuns baza militar naval de la Sevastopol i relaiile excelente cu populaia din Crimeea. Toi tiau. Oare ar fi putut prevedea reacia Moscovei la o ameninare evident la adresa intereselor sale? ntr-un interviu pentru MSNBC, Lawrence Wilkerson, adjunct al fostului secretar american Colin Powell, a spus: Dac a fi n locul lui Putin, a fi fcut exact ceea ce a fcut Putin, iar cei care spun c nu au putut prezice acest lucru sunt fie proti, fie mincinoi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 09:07

De la: _2148_, la data 2014-03-14 19:56:51
De la: gabigabi2, la data 2014-03-13 17:28:10
De la: _2148_, la data 2014-03-13 16:01:22
De la: gabigabi2, la data 2014-03-13 15:45:34
De la: _2148_, la data 2014-03-13 15:13:13
De la: haakon, la data 2014-03-13 14:45:57se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana !

din peluza carui stadion ti-ai dezlantuit instinctul si iti permiti sa huiduiesti ca o microbista disperata ?

Are scoala raspopitului din a treia latrina . Nu vezi ce petarde cu pretentii de armaghedoane arunca ?
Mugurele , tu esti mah ?

eiii, inteleg URA viscerala a lui base' impotriva antenei 3 , ca -l infatiseaza asa cum e si dezvaluie ce face , dar p'a voastra nu o mai inteleg, totusi !? tine de Mimetism ideatic sau ce alta simbioza aveti cu el ? ...stiu, stiu : ii preferi pe "raspopitii " lui basel... aia facuti colonei , cu sau fara dosar la secu' , in armata lui speciala de latrai , ca iei spune adevarul ?

pe bune ? Ce intelegatoare esti !
Eu chiar nu inteleg de cand ai devenit propagandista bolsevica asa tam-nesam ?
Nu mai esti " o baba liberala " ?
Ah , pardon ...pro monarhista ziceai ?
Poi daca esti pro monarhie , cum draqu' o sa te impaci mataluta cu occidentu' ?
Atata timp cat iti straluceste nostalgia bolsevica pe lentile !?!

Cand te bagi intr-o discutie , trebuie sa stii bine de ce o faci !

hodoronc- tronc ! ce Legatura este intre ce spun eu si ce bati cimpii tu ?
o sa ma-ntrebi de ce spun ca bati cimpii ? poi, simplu, draguta : DE CIND zici tu ca ar fi vreo incompatibilitate intre a fi pro- liberal si in acelasi timp, pro-monarhist ?
si, iar : ti se pare cumva ca America, Franta, Germania, Italia, Grecia- adica mai pe scurt Occidentul despre care-mi spui ca eu nu-l plac- cu exceptia Angliei si Spaniei se-nnebunesc dupa monarhie ?
si, madam , care te crezi atit de inteligenta si corecta si justa in privinta aprecierilor asupra unor useri, ca de ex., eu , Iti PLACE ce s-a ales de Romania ? intrebarea nu are nicio legatura cu bolsevismul, draga ....nebuneala asta va vine tot de la Jupinu' ca, deh : tot ce spune omul ala are statut de Adevar Imuabil si va-nchinati la el mai ceva ca la "osul sacru " !

Pai are , madame , ca singurica te declari bolsevica !

"car' vasazica nu s-a schimbat nimica-nimicuta : ori cu Inalta poarta...ori cu Rusia....ori cu americanii ....ori cu UE ?! "(gabigabi2)

Occidentul iti provoaca greturi , deci esti in barca apucatei asteia care se viseaza consiliera lui RasPutin .
Si panaramei asteia scapata din vocea rusiei , care se bucura azi de ceea ce se poate intampla maine cu Moldova , ii cam canti in struna .
Asa ca , lasa placa cu monarhia si liberalismul ca nu tine vrajeala !

P.S. Cine se inchina la oase si moaste ? Ai uitat ?

io nu stiu ce-ntelegi tu, mai ales cind scoti din context postarea mea !? dar Stiu ca bati cimpii cu o placere nespusa si-ti pare ca esti extraordinar de subtila si, Nu esti : esti BITA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2014, ora 09:20

da' acum intreb si eu ca omul nedumerit :
chiar trebuie sa catalogati pe oricine nu-l iubeste pe base' , ca-i bolsevic desi, voua vi-e drag autoritarismul lui ....si vreti o mina de fier care sa conduca tara....si mai doriti ca el sa aibe Tot Statul pe mina si toata suflarea sa-i asculte Ordinele ca un comandant de nava ce se afla, chiar daca nava se scufunda sau, e matrasita ca si restul Flotei ?!

va Place cum arata Romania ?

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 09:32

Buna ultima intrebare !
Poate acum intelegeti si dvs de ce spun eu ca sunt toti SECURISTI / SECURISTE !
Cum poti fi altcumva , din ce pozitie si cu ce venituri multumit de cum arata Rrromania lui Basss ???? ... spuneti daca stiti ca eu nu-mi dau seama ! ! ! ???
Lucrezi la SRI SIE sau alte servicii ?? Ai vreo 3000 4000 de lei pe luna ????? Pai cum sa nu-ti placa tara asta , felul sau halul cum arata si sa nu fii multumit de Carmaci ... indiferent cum il cheama ????
Stai sa vezi ce pupinpontisti or sa devina toti basistii astia mai la Craciun asa ....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 13:09

De la: gabigabi2, la data 2014-03-15 09:07:57
De la: _2148_, la data 2014-03-14 19:56:51
De la: gabigabi2, la data 2014-03-13 17:28:10
De la: _2148_, la data 2014-03-13 16:01:22
De la: gabigabi2, la data 2014-03-13 15:45:34
De la: _2148_, la data 2014-03-13 15:13:13
De la: haakon, la data 2014-03-13 14:45:57se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana !

din peluza carui stadion ti-ai dezlantuit instinctul si iti permiti sa huiduiesti ca o microbista disperata ?

Are scoala raspopitului din a treia latrina . Nu vezi ce petarde cu pretentii de armaghedoane arunca ?
Mugurele , tu esti mah ?

eiii, inteleg URA viscerala a lui base' impotriva antenei 3 , ca -l infatiseaza asa cum e si dezvaluie ce face , dar p'a voastra nu o mai inteleg, totusi !? tine de Mimetism ideatic sau ce alta simbioza aveti cu el ? ...stiu, stiu : ii preferi pe "raspopitii " lui basel... aia facuti colonei , cu sau fara dosar la secu' , in armata lui speciala de latrai , ca iei spune adevarul ?

pe bune ? Ce intelegatoare esti !
Eu chiar nu inteleg de cand ai devenit propagandista bolsevica asa tam-nesam ?
Nu mai esti " o baba liberala " ?
Ah , pardon ...pro monarhista ziceai ?
Poi daca esti pro monarhie , cum draqu' o sa te impaci mataluta cu occidentu' ?
Atata timp cat iti straluceste nostalgia bolsevica pe lentile !?!

Cand te bagi intr-o discutie , trebuie sa stii bine de ce o faci !

hodoronc- tronc ! ce Legatura este intre ce spun eu si ce bati cimpii tu ?
o sa ma-ntrebi de ce spun ca bati cimpii ? poi, simplu, draguta : DE CIND zici tu ca ar fi vreo incompatibilitate intre a fi pro- liberal si in acelasi timp, pro-monarhist ?
si, iar : ti se pare cumva ca America, Franta, Germania, Italia, Grecia- adica mai pe scurt Occidentul despre care-mi spui ca eu nu-l plac- cu exceptia Angliei si Spaniei se-nnebunesc dupa monarhie ?
si, madam , care te crezi atit de inteligenta si corecta si justa in privinta aprecierilor asupra unor useri, ca de ex., eu , Iti PLACE ce s-a ales de Romania ? intrebarea nu are nicio legatura cu bolsevismul, draga ....nebuneala asta va vine tot de la Jupinu' ca, deh : tot ce spune omul ala are statut de Adevar Imuabil si va-nchinati la el mai ceva ca la "osul sacru " !

Pai are , madame , ca singurica te declari bolsevica !

"car' vasazica nu s-a schimbat nimica-nimicuta : ori cu Inalta poarta...ori cu Rusia....ori cu americanii ....ori cu UE ?! "(gabigabi2)

Occidentul iti provoaca greturi , deci esti in barca apucatei asteia care se viseaza consiliera lui RasPutin .
Si panaramei asteia scapata din vocea rusiei , care se bucura azi de ceea ce se poate intampla maine cu Moldova , ii cam canti in struna .
Asa ca , lasa placa cu monarhia si liberalismul ca nu tine vrajeala !

P.S. Cine se inchina la oase si moaste ? Ai uitat ?

io nu stiu ce-ntelegi tu, mai ales cind scoti din context postarea mea !? dar Stiu ca bati cimpii cu o placere nespusa si-ti pare ca esti extraordinar de subtila si, Nu esti : esti BITA !

Tocmai pentru faptul ca nu am fost subtila , nu ar trebui sa te prefaci ca nu intelegi !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 13:22

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 09:32:02 Buna ultima intrebare !
Poate acum intelegeti si dvs de ce spun eu ca sunt toti SECURISTI / SECURISTE !
Cum poti fi altcumva , din ce pozitie si cu ce venituri multumit de cum arata Rrromania lui Basss ???? ... spuneti daca stiti ca eu nu-mi dau seama ! ! ! ???
Lucrezi la SRI SIE sau alte servicii ?? Ai vreo 3000 4000 de lei pe luna ????? Pai cum sa nu-ti placa tara asta , felul sau halul cum arata si sa nu fii multumit de Carmaci ... indiferent cum il cheama ????
Stai sa vezi ce pupinpontisti or sa devina toti basistii astia mai la Craciun asa ....

Spre dezamagirea ta , fata , nu lucrez nici la SIE , nici la SRI , nici la vreo alta institutie bugetara . N-am fost niciodata bugetara . Si ca sa te zgarii tu pe ochi , nu lucrez decat pentru mine , deci am ce salariu vreau eu pentru ca eu imi stabilesc salariul !
Nu-mi place fata cum arata Romania lui Bas , nici a lui Ponta , nici a ta , nici a mea , nici a lui Stefan cel Mare !
Asta e un motiv sa fii pro Rusia , fata ? Ai auzit ca la rusi umbla cainii cu covrigi in coada ?
O fi vodka mai ieftina acolo , te inteleg !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 13:33

@ 2148 : cum dracu nu va place Rrromania lui Bass ca faceti nebun / a , prostituata, alcoolic/a, consumatoare de rudotel pe oricine critica pe Carmaci si haita lui portocalie pe forumul asta
Clona ta haakon umbla pe aici mai ceva ani in urma sub numele Silviu si de acolo a ramas cu poza aia cu o femeie pe care mi-o tot arata spunind ca as fi eu ........... ce uita el sa mentioneze, si se vede la o simpla cautare in topicul "Basescu" sunt jignirile pe care i le aducea aleia ... din huo , rudotelisto, camasa de forta ! nu o scotea............ SI DACA L-A INJURAT AIA PE HAAKON / SILVIU , BINE I-A FACUT .... inca nu l-a injurat suficient ! ! !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 13:42

De la: 9am_3281, la data 2014-03-15 13:33:28@ 2148 : cum dracu nu va place Rrromania lui Bass ca faceti nebun / a , prostituata, alcoolic/a, consumatoare de rudotel pe oricine critica pe Carmaci si haita lui portocalie pe forumul asta
Clona ta haakon umbla pe aici mai ceva ani in urma sub numele Silviu si de acolo a ramas cu poza aia cu o femeie pe care mi-o tot arata spunind ca as fi eu ........... ce uita el sa mentioneze, si se vede la o simpla cautare in topicul "Basescu" sunt jignirile pe care i le aducea aleia ... din huo , rudotelisto, camasa de forta ! nu o scotea............ SI DACA L-A INJURAT AIA PE HAAKON / SILVIU , BINE I-A FACUT .... inca nu l-a injurat suficient ! ! !

Mai draga , eu te-am criticat exact pentru ceea ce faci : propaganda ruseasca !
Cea care are in recuzita vocabularului cuvinte precum , citez , " prostituata" ,alcoolica" etc si tastatura plina de emoticoane d'astea ( ) ghici cine era ? Chiar tu , fata !
Da-ti seama la bautura , fata !
Ia-ti propriile postari la puricat si fa-ti autocritica !
Si cand vei gasi la mine limbajul tau de mahala , atunci sa te victimizezi !
Hakon nu e clona mea !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2014, ora 13:52

nu mai cita haakoane ca ne-ai inebunit cu citatele
Nu ma prostesti cu fraza " X nu e clona mea " fiindca te-ai scapat acum o saptamana si ai raspuns in locul lui @hakon , cand nu era @haakon
Ia din urma si vezi ce mizerii vorbeai sub pseudonimul Silviu ......... si mai ia ceva , ia o statistica publica si ai sa vezi ca ... din nefericire pentru poporul roman las, slab, manelist , dar grabnic de a vota UE ... salariile din Rusia sunt la fel ca aici, se invart intre 150 si 200 de euro pe luna, cu exceptia Moscovei si regiunea aferenta, unde bat la nivelul Bucurestiului - S.A. Ilfov si chiar peste ! ! !
SI DAAAA , nu ma mut in Rusia fiindca e la fel ca Rrromania ! ! !

WELCOME TO E.U. , FA ! ! !

Pagini: << 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: