Info
x
Basescu
|
9am_3649 20 mesaje Membru din: 12/03/2014 |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 20:59
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-12 20:56:41De la: Marin56, la data 2014-03-12 20:32:50 Haben Sie Ihren Kreis verloren?
|
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 21:02
Balaceanca bereitet sich auf Karneval.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 21:21
S nu-mi spuneți c s-a ntors Camy?...
Telepatia sta bat-o vian....
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 21:41
Silento....
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 21:47
Iu ? Neniu ?
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 21:51
De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:46:13Oare ??? Sa se fi dus la somn postacul securist ????? 'Ai nu fi rea! Va exilati atat de des unii pe altii ? Ce cuib compact e aici ?
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 10/03/2014 Oras: Braila |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 21:55
De la: 9am_3649, la data 2014-03-12 21:51:37De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:46:13Oare ??? Sa se fi dus la somn postacul securist ????? Da, el e pupinbasist si lingau al americanilor , ma ameninta ca ma expulzeaza in Groenlanda .... Asta daca e prea mare aglomeratie in Siberia cica
Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 22:05
De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:55:49De la: 9am_3649, la data 2014-03-12 21:51:37De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:46:13Oare ??? Sa se fi dus la somn postacul securist ????? Minunat este acest carnaval ! Basistul da vize, cioroiul cauta cucii, tiza bea votca fara mine , Camy se lasa cautata, Marin ramane in afara cuibului din cauza lapsusului regizorului poet cu cercul . Ratele se lasa invocate de spirite malefice . Oare sa stau sau sa ma impiedic ?
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 22:13
De la: 9am_3649, la data 2014-03-12 22:05:56De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:55:49De la: 9am_3649, la data 2014-03-12 21:51:37De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:46:13Oare ??? Sa se fi dus la somn postacul securist ????? Numerele astea o s le joc la LOTO , poate mi vor purta noroc Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 09:01
De la: 9am_3649, la data 2014-03-12 22:05:56De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:55:49De la: 9am_3649, la data 2014-03-12 21:51:37De la: 9am_3281, la data 2014-03-12 21:46:13Oare ??? Sa se fi dus la somn postacul securist ????? hehehe...tot "femeie " , tot femeie ? stai impiedicata, asa cum stai de obicei !
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 09:40
IATA MANEVRELE "IUBITORILOR PACII" DIN VEST
romanian.ruvr.ru McCain-a-recunoscut-impotriva-cui-este-indreptat-scutul-antiracheta n legtur cu evenimentele din Ucraina, senatorul american John McCain a fcut apel la administraia preedintelui Barack Obama s renune la desfurarea scutului antirachet n Europa de Est i s pun din nou pe agenda zilei chestiunea amplasrii elementelor sistemului american de aprare antirachet n Cehia i Polonia. La escapada senatorului american a reacionat imediat preedintele ceh, Milos Zeman. El consider ineficient acest proiect. Iar ministrul ceh de Externe, Lubomir Zaoralek, a adugat: Securitatea noastr nu este expus, n prezent, la ameninri suplimentare. n pofida valului de critic din mass-media ceh la adresa Rusiei n legtur cu intenia Crimeii de a intra n componena Federaiei Ruse, propunerea senatorului McCain nu a strnit entuziasm. Pe forumul ziarului Lidove Noviny, unde a fost publicat, se poate citi, de exemplu, urmtorul comentariu: Este norocul nostru c nu avem radar. Mcar ne rmne sperana c vom fi prieteni, nu vom lupta cu statele vecine. Nu-mi plac idioii care poart arme fr a avea dumani, scrie Mates Hoblik. Ce prere au despre propunerea senatorului din Arizona locuitorii din satele apropiate de poligonul Brdy? La aceast ntrebare ne rspunde primarul satului Jince, Josef Hala. Josef Hala: Sunt bucuros c dup atia ani americanii au recunoscut n sfrit mpotriva cui au vrut s construiasc radarul la noi! Acum se tie clar c nc de la nceput el nu a avut drept scop protejarea de rachetele iraniene sau nord-coreene. De fapt, ntreg sistemul american de aprare antirachet a fost gndit mpotriva Rusiei. Dar de ce la noi a rsunat att de tare aceast informaie a lui McCain. Cred c problema const n faptul c Ministerul ceh al Aprrii intenioneaz s lichideze poligonul din Brdy. Localnicii nu sunt de acord cu acest lucru. Ne temem c de acum nu va avea cine proteja natura i sursele de ap pur. Tocmai din Brdy noi lum apa de but. Cred c atunci cnd de aici va pleca ultimul soldat, pmnturile vor fi vndute ntreprinztorilor, care nu vor crua natura. n plus, se vor reduce locurile de munc, nemaivorbind de faptul c noi avem cel mai ridicat nivel de omaj n Cehia central. Vocea Rusiei: Simii acum un pericol la adresa securitii din partea Rusiei? Josef Hala: Unii politicieni de-ai notri au fcut din Rusia o sperietoare, ne amintesc mereu de anul 1968. Cred c sunt doar invenii, Rusia nu reprezint un pericol pentru noi. Noi toi suntem slavi i ar trebui s ne ajutm unii pe alii. Vocea Rusiei: Ce prere avei despre ultimele evenimente din Ucraina, despre situaia din Crimeea? Josef Hala: Cea mai mare parte a populaiei tinde spre Rusia. Iar cnd rusofonilor li se interzice folosirea limbii materne, ei ncep s caute o cale ctre ara n care vor fi considerai ceteni cu drepturi egale, nu persoane strmutate. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 10:55
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-12 19:31:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-12 14:33:38 Cum as putea dialoga cu indivizi care slujesc puscariabilii ? Pai nu trebuie sa vorbesc pe limba lor? Nu cumva cei care voteaza infractori, impostori, mincinosi ,puscariabili, plagiatori si mafioti sunt tot la fel ca si idolii lor? Hai bes in ..........! Tot nu ai raspuns la o intrebare mai veche..... Cat ajutor social primeste ma-ta lunar?
|
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 11:16
Proasta organului ... dar cea / cele care citeaza dintr-un marinar chior cu enshpe dosare penale , alcoolic, fost securist si traficant de blugi ............ e vreo " academicianca " haules- baules mo ????
Cat primesti pe postare, mo ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 12:51
intr-o democratite originala, tulbure si turbulenta, toate gunoiaiele se cred portavioane !
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 14:22
Huuooo tradatoareoooo , cum poti numi TULBURE SI TURBULENTA democratia originala de sub obladuirea celui mai iubit fiu al boborului, fostul tovaras secretar de stat actualmente preshedinte Basss
|
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 14:45
se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana !
din peluza carui stadion ti-ai dezlantuit instinctul si iti permiti sa huiduiesti ca o microbista disperata ?
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:01
HAAKOANE, TRAI-TI-AR MAMA
, IA INTREABA TU PE PRETENASHUL TAU BLACK BARA JOS FRIDAY CE INJURATURI PRIMEAM EU ACUM NISTE ANI PE FORUMUL ASTA , SI CE AMENINTARI CU PROCURATURA BASISTA 1000 % ( NU CA AZI ) SI CE AMENINTARI CU RAPORTARI LA MILITIE , POLITIE, UE, SIE , DIE , PROTECTIA MOBILEI, PROTECTIA ANIMALELOR ETC ETC ............. SI TOT NU M-AM SPERIAT ..........AAAAAAAAAA, AM PLECAT DE PE FORUM, M-AM INTORS , IAR AM PLECAT .... S-AR PUTEA SA MAI FAC ASA SI MAINE, NICI EU NU STIU .... DAR NU DE FRICA, POSTAC IMPUTIT ! CI FIINDCA UNII DINTRE NOI TREBUIE SA MAI SI MUNCEASCA ..... DE OBICEI AFARA.... CA SA PLATEASCA IMPOZITELE DIIN CARE TRAITZI TU SI RESTUL SRI-ULUI cu mana pe inima, discursul lui Nicusor vi e potriveste cel mai bine tuturor sereistilor www.youtube.com/watch?v=CBI12fv_GzI Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:07
nu intreb gunoiul daca vrea sa-l duc la pubela!
dar pe tine, cum de te-au ratat pana si hingherii lui oprescu ?
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:11
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:13
De la: haakon, la data 2014-03-13 14:45:57se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana ! Are scoala raspopitului din a treia latrina . Nu vezi ce petarde cu pretentii de armaghedoane arunca ? Mugurele , tu esti mah ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:15
Alooooo, 2148, mai rasfirati baieti , mai rasfirati , prea va ATACATI la orice vorba despre SRI
.... prea mare aglomeratie aici
|
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:18
da' iia marturiseste-mi tu sincer, daca tot faci propaganda ruseasca copiind atricole dintr-o publicatie pro moscovita, de ce nu mergi tu frumusel sa-ti castigi banutii in C.S.I. si preferi sa ti-i castigi prestand servicii prin #U.E. !?
mmmmm!?
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:22
De la: _2148_, la data 2014-03-13 15:13:13De la: haakon, la data 2014-03-13 14:45:57se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana ! pastorul, gadea? hahahaha ! schimba frecventa ca, ne intercepteaza concurenta !
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:31
" da' iia marturiseste-mi tu sincer, daca tot faci propaganda ruseasca copiind atricole dintr-o publicatie pro moscovita, de ce nu mergi tu frumusel sa-ti castigi banutii in C.S.I. si preferi sa ti-i castigi prestand servicii prin #U.E. !?
mmmmm!? " SINCER ?????? CA SA V-O DAU LA #UE LA TOTI SECURISTII CARE NE-ATI MINTIT SA INTRAM IN U.E. IN CONDITIILE ALEA ... CARE AZI S-AU TRADUS IN DEZASTRUL ASTA ! ! ! ! SPER SA VA VAD RECI DIND DIN CAP LA HOPURI PE TOTI, DE LA GENERAL PANA LA ULTIMUL POSTAC MIZER , SI DACA CINEVA IMI VA CERE SA-MI SACRIFIC LIBERTATEA PENTRU RAZBUNARE, VOI FACE SI ASTA !
|
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:34
"ce bine va-ntelegeti voi doi parc'ati fi unul si nu doi ..."
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:36
pardon, optzeci si unule , te intercalasi intre hakon si mine, ca lui ii cintam o melodie de demult !
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:45
De la: _2148_, la data 2014-03-13 15:13:13De la: haakon, la data 2014-03-13 14:45:57se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana ! eiii, inteleg URA viscerala a lui base' impotriva antenei 3 , ca -l infatiseaza asa cum e si dezvaluie ce face , dar p'a voastra nu o mai inteleg, totusi !? tine de Mimetism ideatic sau ce alta simbioza aveti cu el ? ...stiu, stiu : ii preferi pe "raspopitii " lui basel... aia facuti colonei , cu sau fara dosar la secu' , in armata lui speciala de latrai , ca iei spune adevarul ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:49
SINCER ?????? CA SA V-O DAU LA #UE LA TOTI SECURISTII CARE NE-ATI MINTIT SA INTRAM IN U.E. IN CONDITIILE ALEA ... CARE AZI S-AU TRADUS IN DEZASTRUL ASTA ! ! ! !
SPER SA VA VAD RECI DIND DIN CAP LA HOPURI PE TOTI, DE LA GENERAL PANA LA ULTIMUL POSTAC MIZER , SI DACA CINEVA IMI VA CERE SA-MI SACRIFIC LIBERTATEA PENTRU RAZBUNARE, VOI FACE SI ASTA ! RASPUNDE , VITA IN UNIFORMA ! ! ! ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 15:52
LA TERMINAREA MANDATULUI "MOGULII GLOBALI-AI GLOBALIZARII",TREBDUIE CA SA NI-L PREDEA PENTRU JUDECAREA SARACIEI,SI A -L CORUPTIEI ECHITABILE,PE FOSTUL PRES.BASS,DESTITUIT-ONORIFIC ,DEALTFEL DE POPORUL FLAMANZIT,DE DEREAPTA NESATULA, SI PERVERSA DEALTFEL !.,CACI ALTFEL SE VA INTERPRETA CA FACTORUL GLOBALITATII IN ROMANIEA,ARE UN SPION-ROMAN(FOST PRESEDINTE-DESTITUIT DE MULTIMEA FLAMANZITA !),,CARE DE ALTFEL NU SERVESTE INTERESELE ROMANIEI,CI DOAR AL GLOBALIZARII !.
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2014, ora 16:01
De la: gabigabi2, la data 2014-03-13 15:45:34De la: _2148_, la data 2014-03-13 15:13:13De la: haakon, la data 2014-03-13 14:45:57se strange latul, oligarhii ukrainiei care au spalat putina de frica democratiei kievene, sunt arestati prin occident, nici pe tine nu prea te vad bine,propagandisto fesebista, ai grija sa nu te caute mascatii sereiului, sau procuratura europeana ! pe bune ? Ce intelegatoare esti ! Eu chiar nu inteleg de cand ai devenit propagandista bolsevica asa tam-nesam ? Nu mai esti " o baba liberala " ? Ah , pardon ...pro monarhista ziceai ? Poi daca esti pro monarhie , cum draqu' o sa te impaci mataluta cu occidentu' ? Atata timp cat iti straluceste nostalgia bolsevica pe lentile !?! Cand te bagi intr-o discutie , trebuie sa stii bine de ce o faci !
|
|
|

Telepatia sta bat-o vian....
Va exilati atat de des unii pe altii ? Ce cuib compact e aici ?
car' vasazica nu s-a schimbat nimica-nimicuta : ori cu Inalta poarta...ori cu Rusia....ori cu americanii ....ori cu UE ?!
cu ala sau cu alalalt ?
Huuooo tradatoareoooo , cum poti numi TULBURE SI TURBULENTA democratia originala de sub obladuirea celui mai iubit fiu al boborului, fostul tovaras secretar de stat actualmente preshedinte Basss
GLOBALIZARII",TREBDUIE CA SA NI-L PREDEA PENTRU JUDECAREA SARACIEI,SI A -L CORUPTIEI ECHITABILE,PE FOSTUL PRES.BASS,DESTITUIT-ONORIFIC ,DEALTFEL DE POPORUL
FLAMANZIT,DE DEREAPTA NESATULA, SI PERVERSA DEALTFEL !.,CACI ALTFEL SE VA INTERPRETA CA FACTORUL GLOBALITATII IN ROMANIEA,ARE UN SPION-ROMAN(FOST PRESEDINTE-DESTITUIT DE MULTIMEA FLAMANZITA !),,CARE DE ALTFEL NU SERVESTE INTERESELE ROMANIEI,CI DOAR AL GLOBALIZARII !.