Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 10/03/2014 Oras: Braila |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:38
romanian.ruvr.ru/news
Ministerul-Apararii-al-Ucrainei-Militarii-rusi-i-au-dezarmat-pe-rachetistii-ucraineni-din-Crimeea Militarii ruși i-au dezarmat, noaptea trecută, pe militarii ucraineni de la unitatea de rachete din localitatea Cernomorskoe, aflată în vestul peninsulei Crimeea, anunță centrul de presă din Crimeea al Ministerului ucrainean al Apărării. Aproximativ 200 de militari ruși au fost aduși la bordul a 14 camioane pe teritoriul unității de rachetă Cernomorskoe. Sub amenințarea armelor, militarii ruși au pătruns pe teritoriul unității și au dezarmat întregul personal, pe care l-au forțat să predea armele, după care armele au fost plasate sub sigiliu la depozit. Ulterior, potrivit informațiilor, militarii ruși i-au somat pe ucraineni să părăsească teritoriul unității, lăsând doar doi ofițeri ucraineni să asigure paza armelor.
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:50
De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! fiecare om cu nebuneala lui ....deci, foarte bine ai facut ! NU am ce sa-mi reprosez , asa ca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:55
propaganda oligarho-fesebista ptr. colhoznici mankurtizati !
asta faci ! si hai, injura-ma pe forum , proaspatul cont, tocmai ti-a fost banat ! urmeaza raport pentru gabigabi2 si black friday, (ei nu sunt clonati , hahaha !) si eventuali : actuali si viitori acoliti, nu clone !
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:57
De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! Indignare "clasica" de postac basist , care crede ca poate spune orice despre oricine oricand , dar sare in sus la cea mai mica intepatura ! ! ! Ia intreaba-ti prietenii Black Friday , Silver9am ( diii dii oriunde ai fi ) , Silviu si gabigabi2 ce limbaj aveau basistii aici pe forum acum cativa ani si adminul n-avea durere nici la basca ! Acum vad ca e foaaaaarte harnic si atent .....................
Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:00
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 16:57:00De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! stiu exact cine esti, chiar vrei sa-ti postez poza de la vechiul tau cont de utilizator 9 am ? am stiut, dar te-am lasat sa-ti faci numarul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:01
Parca ziceai ca m-ai bannat ????
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:15
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 17:01:16 verifica-ti contul din care ai postat pe pagina precedenta ! si hai, priveste-te-n oglinda ! img.9am.ro/comunitate/avatars/9674654.jpg ti-am mai postat-o odata si ai intrat in sevraj !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:19
romanian.ruvr.ru
Standardele-duble-sunt-instrumentul-preferat-al-Occidentului Intenția Crimeii de a deveni o parte a Rusiei contravine normelor dreptului internațional afirmă mulți politicieni din Occident. Însă, atunci când în anul 2008, Kosovo a anunțat unilateral suveranitatea sa, o serie întreagă de state europene și SUA au considerat acest pas absolut legitim. De altfel, aici nu există nimic surprinzător, afirmă experții, deoarece standardele duble au devenit de mult timp o parte a politicii țărilor occidentale. Referendumul privind aderarea Crimeii la Federația Rusă, programat pentru 16 martie, este ilegal, deoarece desfășurarea lui contravine atât Constituției Ucrainei, cât și dreptului internațional. Aceasta este părerea exprimată de cancelarul german Angela Merkel în convorbirea telefonică cu președintele rus, Vladimir Putin. Mai înainte, o serie de politicieni occidentali și președintele american, Barack Obama au declarat că dorința Crimeii de a deveni o parte a Rusiei contravine normelor internaționale. Iar în anul 2008, precedentul Kosovo nu a neliniștit pe niciunul din partenerii Rusiei. Acest lucru demonstrează că în ultimul timp dreptul internațional este interpretat de Occident așa cum îi este mai convenabil, este convins expertul Timofei Bordaciov. Cu excepția faptului că Crimeea intenționează să intre sub jurisdicția altui stat, iar Kosovo nu a trecut sub jurisdicția, de exemplu a Albaniei, nu există nicio altă diferență. Din păcate, în ultimul timp dreptul internațional este interpretat atât de liber, încât reiese că are dreptate cel care este mai puternic. Cu toate acestea, 108 din 193 de state membre ale ONU au recunoscut Kosovo. Iar atunci când Serbia s-a adresat Curții Internaționale de Justiție a ONU, această structură a confirmat legalitatea secesiunii Kosovo. Acest lucru a fost făcut deoarece în unele cazuri dreptul națiunii la autodeterminare prevalează asupra principiului inviolabilității frontierelor statului. În legătură cu aceasta este ciudat să se afirme că dorința Crimeii de a se separa de Ucraina contravine normelor dreptului internațional, afirmă avocatul, Valeri Vanin. Ea contravine acestor norme la fel ca și dorința oricărei națiuni la autodeterminare în situația când pe teritoriul statului nu există un guvern care exprimă voința tuturor popoarelor, care trăiesc în acest stat. Tocmai în acest caz, conform reglementărilor ONU, națiunea are dreptul la autodeterminare, până la secesiune. Însă dacă totul este așa, atunci de ce ceea ce este permis Kosovo nu este permis Crimeii? Răspunsul este evident. În cazul de față aveam de a face cu politica standardelor duble. Iată opinia lui Timofei Bordaciov. Această politică este cea mai comună, obișnuită și este o practică generală a politicii externe a SUA și UE. Și noi toți înțelegem perfect acest lucru. Deci problema constă nu în aceea dacă partenerii noștri spun adevărul sau mint, ci putem noi contracara acest lucru. Uimește tăcerea rușinoasă a partenerilor noștri occidentali, a organizațiilor pentru drepturile omului, a mass-media străine. Se pune întrebarea: unde este totuși faimoasa obiectivitate și adeziune la democrație? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:21
Deci tu esti Silviu sau Silver9am, ca celalalt s-a lasat de postaceala basista ???????????????????????????????????????
CINE DRACU' E ASTA MAAAAH, CA M-AI INEBUNIT CU EA ??????? AI ADRESA EI ????? DA-MI-O S-O CAUT SA II SPUN SA REVINA PE FORUM , CA SA TE CALMEZI BUUUEEEYYYY MARE E GRADINA TA DOAMNE SI MULTE ANIMALE PASC IN EA
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:27
tu esti, ce, ai greturi cand te admiri in toata splendoarea ta de circareasa ?
ai ajuns in faza de a-ti fi rusine cu tine !? grav, constat ca iti provoaca si voma, propria poza !
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:30
Nu ma mai fa pe mine ca pe tine si aia , tu esti singura centurista de pe aici , momentan
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:32
REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ??????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:36
Doaaamne , auzi cine vorbeste despre greturi !?
dar tie nu-ti vine sa versi cind iti recitesti postarile alea in care Insulti pe ABSOLUT toti userii de pe forum ? a Ramas vreunul ne -categorisit, luat in raspar, caricaturizat , ironizat sau neporeclit ? himmmm
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:41
PENTRU USER HAAKON :
REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? PENTRU USER HAAKON : REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? PENTRU USER HAAKON : REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? PENTRU USER HAAKON : REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:42
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 17:32:43REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ?????????????????????????????????????????????????????????????? Silviu nu cred ca este ....e ala spurcat la gura, dar are demnitatea lui si n-ar cobori atit de jos ! Silver, cica- o stii si tu, ca ne-a spus "tzuguiata " : e decedat d'un an ! Cine-i dinsul ? nu stiu ....nu mai stiu.... eu l-am banuit a fi Mytcor ....un mytcor scos din minti ce nu-si mai poate controla nici nervi, nici bun -simt si nici vocabular ! omul asta e ca o masina scapata de sub control.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:46
te-a lovit frica in moalele devlei ca te raportez?
ai inceput cu insinuarile si rastalmacirile ? nu vrei sa-ti raportez obscenitatile voalate, injuriile abjecte disimuate, trivialitatile aluzive, etichetarile gratuite, sau faptul ca m-ati confundat cu toti rivalii vostri, de la Karpov si pana la cine mai stiu eu cine, adresandu-mi tot felul de oribilitati lexicale? nu mai sunt retardat, nu mai sunt handicapat, retardat, limax, cacareaza ? nu mai sunt, citez: "harkov", "nu mai sunt membrul "Familiei Addams"? Rabdu, de ce si-a sters contul de pe 9am, exact cum au facut-o atatia altii ? din caiuza mea sau a ta/ a voastra, a celor 4-5 utilizatori pe care i-ai mosmondit/prostit, tu !? cine avea poza in propriul cont, in care erai o.......o....... o ce ?. cu coarne ! iti este, va este, frica gabigabi2/black? pai, vedeti cat de stultusi sunteti, sau nici voua nu va vine sa credeti !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:51
JUR PE STEAUA DIN VARFUL KREMLINULUI , tu chiar traiesti in lumea ta ! ! ! ! Auzi expresie : FRICA CA TE RAPORTEZ ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si ............. o sa fim deportati undeva, in Groenlanda ???????? O sa ne taie salariile europene de 2000 de ieuro pe luna si pensiile de 3000 de ieuro ???????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:55
Asa si .......... ne raportezi la Politie ca te-am jignit ......... SIIII ?????????????????
AND ?????????? UND ???????????? Ma duc la parnaie ???????? Pai am alocatia ca detinuta mai mare ca salariul din mizeria ta de tara "europeana" .......... IOROPEANCO Asta e libertatea voastra ???? Pentru asta am votat UE si NATO ???? Ca sa ne spuneti voi cum sa ne exprimam in public si sa ne amenintati cu mititica daca il criticam pe Tatuca Basss RUSINE , RUSINE , ASTA NU E EUROPA, E UN COSMAR
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:56
frica ?
FRICA ? de ce sa-mi fie frica ? NU ma simt vinovata de nimic , ptr. ca intotdeauna am vorbit cu masura si te-am RUGAT de nenumarate ori sa ai grija cum vorbesti si tu, si mai abitir iti dadeai nadragii jos ! dupa cum ti-am spus : fa ce vrei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 18:02
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 17:51:40 nu, acolo-i prea fain ptr. una ca tine ! te deportam in cuba, siberia lui putler, crimeea, coreea de nord a lui un, acolo-i raiul pe pamant pentru una ca tine ! bilet, numai dus, sponsorizez costul transportului !
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 18:08
De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 17:56:01frica ? imi trezesti sentimente amestecate, mila-sila-greata-voma ! si-asa esti expirata, adica, uzata si depasita dtpdv, blocata in the box, nu percepi si nu poti intelege nimic din ceea ce se intampla in realitate. hai, pass ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 18:09
Vaaaai, da, oriceee, oriceee, numai sa nu-mi tai IMENSUL SALARIU EUROEPAN pe care nu mai stiu pe ce sa-l cheltui , sa nu te atingi de cei 2000 DE IEURO PE LUNA , oferiti prin bunavointa doamnei Merkelescu
Sa nu cumva sa pierd MILIOANELE DE LOCURI DE MUNCA , MILIARDE CHIAR , create prin bunavointa domnului Barossu IOROPEANCO Asta e libertatea voastra ???? Pentru asta am votat UE si NATO ???? Ca sa ne spuneti voi cum sa ne exprimam in public si sa ne amenintati cu mititica daca il criticam pe Tatuca Basss Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 20:06
romanian.ruvr.ru
Ce-poate-intreprinde-Occidentul-pentru-a-impiedica-referendumul-din-Crimeea Până la referendumul din Crimeea a rămas o săptămână. Republica Autonomă se pregătește să ia o decizie importantă: să intre în componența Rusiei sau să rămână în componența Ucrainei și să-și extindă împuternicirile. După referendum orașul Sevastopol poate intra în componența Rusiei în calitate de subiect separat. Între timp, fostul premier ucrainean, Iulia Timoșenko, este dispusă să înceapă un război de gherilă în peninsulă, iar țările occidentale amenință Rusia cu introducerea sancțiunilor. În Crimeea și la Sevastopol are loc pregătirea referendumului, sunt amenajate secții de votare, sunt verificate listele alegătorilor, sunt tipărite 1,5 milioane de buletine de vot. Soarta peninsulei și a unui oraș separat va fi stabilită pe 16 martie. Între timp, în Ucraina a început o luptă serioasă împotriva limbii ruse și pe internet. Aleksandr Turcinov, președintele interimar numit de Rada Supremă a ordonat tuturor autorităților de stat ale Ucrainei să blocheze accesul la versiunile de limba rusă ale site-urilor lor. Potrivit sondajelor, majoritatea cetățenilor Crimeii și orașului Sevastopol ar dori să se alăture Federației Ruse. Dacă referendumul va confirma această dorință, atunci în decurs de o lună sub jurisdicția rusă vor trece simultan două subiecte, informează președintele Consiliului Suprem al Republicii Autonome, Vladimir Konstantinov. Eu sunt sigur de acest lucru, am efectuat sondaje de opinie în acest sens, care demonstrează că locuitorii Crimeii se simt deja cetățeni ai altui stat, ai țării natale. Noi, fără a pleca nicăieri, ne întoarcem în patrie. Toți cei 22 de ani petrecuți în componența Ucrainei au fost o luptă pentru independența noastră, pentru identitatea noastră, pentru limba, cultura și eroii noștri. La recomandarea Rusiei, autonomia a invitat la referendum observatori internaționali, pentru ca ei să se convingă de transparența și legitimitatea votării. Însă, din păcate, observatorii internaționali oricum pot denatura situația reală din Crimeea, a relevat Vladimir Konstantinov. Fostul premier ucrainean, Iulia Timoșenko, îndeamnă Occidentul să împiedice desfășurarea referendumului. Ea insistă asupra intensificării presiunii Occidentului asupra Moscovei și a elaborat deja proiectul sancțiunilor economice pe care UE și SUA trebuie, potrivit ei, să le instituie împotriva Rusiei. De asemenea, Iulia Timoșenko, amenință să înceapă un război de gherilă în Crimeea, dacă republica va vota în favoarea aderării la Rusia. Prin tradiție și Washingtonul așteaptă un pretext pentru începerea operațiunilor militare. Secretarul de stat al SUA, John Kerry, într-o convorbire telefonică cu ministru rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că aderarea Crimeii la Rusia va închide ușile pentru diplomație. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 09:23
Mi s-a parut interesant punctul de vedere al rusului si analogia cu Kosovo.
De aseara am vazut ca si la Targu Mures se vorbeste despre autonomia secuilor. Si la Budapesta s-a cerut tot chestia asta pentru trei judete din ... Romania. Realitatea titra: Ardealul, pamant unguresc ! Opincarilor, plecati acasa ! Interesant. Foarte interesant ce se intampla la noi sub conducerea lui Ponta. Tariceanu, dupa aproape 6 ani de eclipsa ajunge al doilea om in stat. Secuii atatati de Tokes au prins momentu' propice cu chestiunea ucraineana. Ca de obicei, politicienii romani, habar nu au pe ce lume se afla si ce se intampla in jururl lor. Ei isi facusera planul pentru furat nu pentru guvernat. Vad ca 3281 se tot intreaba dac nu stiu cine as fi eu. Nu ! Eu sunt eu, nu ala care iti inchipui tu ca as fi, dar tu, care intrebi, cine esti ? Dar, pe cine intereseaza cine esti tu ? Ce credeti ca se va intampla cu cei 7 eurocenti acciza suplimentara la carburanti ? Se va aplica ? Nu vi s-a facut great de boul asta de Ponta ? Asta e guvernare ? Nici o reforma, taxe mai mari si gata treaba. Ii faci pe prosti din vorbe repetand la infinit ca-i scapi de "regimul Basescu" si-i cocosezi cu taxe ... explicandu-le ca din cauza lui Basescu trebuie sa faci asta. Despre reducerea CAS si a TVA, asta nenica, "daca situatia financiara va permite". Pe pariu ca nu va permite ? Vorba divertisilor: - Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea ! Daca nu s-a putut, poate ca e si vina ei ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 13:46
am raportat. dar nu am terminat. am sa strang toate injuriiile si obscenitatile adresate de tine si black, de la retardat pana la limax si cacareaza, cu care m-ati gratulat luni de zile. si am sa editez un raport complet si complex si in ceea ce va priveste . I'm sorry, m-ati fortat sa fac ceea ce n-am facut niciodata cu toate ca v-am suportat stoic luni de zile insinuarile grobiene, injuriile, jignirile, si nu v-am raspuns pana in momentul in care ati intrecut orice masura a mi :nimului bun simt! [/quote] -Cacareaza .. -Rusine natie .................... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 14:06
cititi acesta analiza!
chiar folosindu-va de o traducere automata google, daca nu stiti lb. engleza, probabil aveti sa intelegeti catusi de putin ceea ce incearca aceasta INCONSTIENTA @3281. criza din "29 (s-a sfarsit in "45 odata cu capitularea japoniei ) si a generat miscari extremiste, dictaturi, rapturi teritoriale, razboi mondial. politicienii romani de astazi, sunt cu muuuult mai incompetenti si corupti decat cei din regimul autoritar monarhic al lui carol II. romania, atat din punct de vedere financiar, economic, cat si militar, se afla intr-o situatie cu mult mai proasta decat in anul de gratie1939. singurul avantaj strategic de moment al romaniei este apartenenta la ue si nato, dar sa ne amintim, cei care n-am chiulit de la orele de istorie si mai stim cate ceva-catva despre: cate,cum si cand, si-au respectat puterile garante promisiunile fata de romania, cat si cum a ajuns romania (si de ce) aliatul germaniei naziste, pentru a fi nevoita mai apoi sa intoarca armele impotriva propriului aliat opozabil comunismului rusesc.... pentru participarea la guvernarea romaniei a unei formatiuni etnice culturale in ultimii 20 de ani, vinovate sunt: cele 3 puteri ale statului roman, legislativa, executiva, judecatoreasca, intrega clasa politica postdecembrista in frunte cu toti presedintii romaniei, de la iliescu pana la basescu, cat si intreaga masa a cetatenilor romani, etnic majoritari, care au tolerat si acceptat o asemenea monstruozitate etno-culturala sa fie implicata in politica si act de guvernare. Putin Hasn't Lost Touch With 'His' Reality. Welcome To KGB Russia On Christmas Day 1979, U.S. intelligence detected waves of Soviet military aircraft flying into Afghanistan. The next day, President Carter received a memo from his national security advisor outlining possible responses to a wide scale Soviet intervention. On the night of December 27, Soviet KGB troops dressed in Afghan uniforms attacked the palace where Afghan President Amin was hiding, executed him, and occupied strategic locations throughout Kabul in a forty-five minute operation. ............................................................................................................................ Vladimir Putin, then an ambitious 27-year-old foreign intelligence officer of the KGB, cut his teeth on the KGB Afghanistan invasion. ............................................................................................................................ In his fourteen years as Russias supreme leader, he has used the classic KGB dirty tricks of provokatsia, desinformatsia, and maskirovka to bomb Chechnya back to the stone age while installing a puppet regime, intimidate and keep in line Georgia, Armenia, Moldova, Central Asia, and any independence-minded flash points of the former Soviet empire. Ukraine, his latest victim, is, in Putins world, the beneficiary of munificent Russian humanitarian assistance necessitated by manipulation of the sinister Americans applying techniques on the Ukrainian people perfected on lab rats. ........................................................................................................................... In Putins world, all demonstrators in Moscow streets are paid agents of Hillary Clinton, and now John Kerry, a student deserves two and a half years in jail for injuring a heavily-armored riot policeman with a lemon, the tiny Georgian army attacked Russian forces without prvocation as rabid Georgians killed and maimed the embattled citizens of Abkhazia, the Maidan demonstrators are Nazis and skinheads who burn innocent bystanders alive, Yanukovichs Berkut riot police bravely held their ground as anti-Semitic snipers dropped them one by one, Yanukovich is the legitimate president although Ukraine has no president, the new Crimean governor (who last commanded a whopping 4% of the vote) has the unanimous support of the people, desperate Russian-speaking Ukrainians turned to Russia for humanitarian support, and the Russian uniforms worn by Crimean local self defense forces were purchased in second-hand stores Chancellor Merkel should not be surprised by Putins lack of touch with reality, or that he is living in another world. After all, she grew up behind a wall, erected by Putins KGB heroes for the express purpose of keeping out enemy provocateurs, not to keep the people from fleeing. The likes of John Kerry and Barack Obama, however, face Putins KGB alternative universe for the first time. Lets hope they come to understand Putins uncivilized provokatsia, desinformatisia, maskirovka, and the tried-and-true big lie as quickly as possible. www.forbes.com/sites/paulroderickgregory/2014/03/07/putin-hasnt-... Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 18:51
ESTE
O SLUGA INTRE INTERESELE MARIIILOR PUTERI I!.ESTE POSIBIL ,CA SA FIE GASIT,UNDEVA LA TOMBERON !(AM ZIS: TOMBERONUL -ISTORIEI -FARA INTERPRETARI ADIACENTE !!).HA !,.. ,!,..HA !,...
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 20:34
DE LA ZIARUL ADEVĂRUL:
Adevărata față a lui Vladimir Putin II. Cum și-a construit liderul de la Kremlin un imperiu ilicit Vladimir Putin, președintele Rusiei. Reuters Președintele rus Vladimir Putin este, potrivit multor standarde, un lider bogat; cu toate acestea, cifra exactă a averii sale este ascunsă cu măiestrie. În timp ce declarația oficială a președinției îl arată pe Putin drept un președinte mai degrabă umil, unele analize ale experților arată că liderul rus ar avea o avere fabuloasă, de 40-70 de miliarde de dolari, făcându-l susceptibil la a fi cel mai bogat om de pe planetă. Știri pe aceeași temă Adevărata față a lui Vladimir Putin. Partea I Foreign Policy: Este Putin noul Hitler și de ce ar trebui să fie el ... Pentagonul studiază limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l... Legislația din majoritatea țărilor din lume cere președinților să publice un raport anual al averilor personale, detaliind valoarea salariilor, a câștigurilor recente, a proprietăților și impozitele plătite, fiind o măsură de securitate împotriva corupției și a conflictelor de interese. Declarația fiscală de anul trecut a președintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a arătat că el și soția lui au câștigat 608.611 de dolari în 2012. Mare parte din bani au venit de pe urma drepturilor de autor ale cărților lui Barack Obama, Vise de la tatăl meu și Îndrăzneala speranței, la care se adaugă 400.000 de dolari salariul anual în calitate de președinte. Pe de altă parte, însă, declarația de avere a lui Vladimir Putin, publicat în aprilie anul trecut, se află la o diferență majoră de cel al președintelui american, deși amândoi se află la conducerea a două superputeri mondiale. Declarația fiscală a lui Putin, care include atât salariul anual, cât și o estimare a averii personale, îi creează mai degrabă o imagine de lider umil, asemănător omului de rând din Rusia, cu puține venituri și bunuri, notează ziarul online CelebrityNetwork. Putin se află în prezent la cel de-al treilea mandat. Primele două au fost consecutive. Între anii 200-2004 și 2004-2008.Vladimir Vladimirovici Putin a fost premier al Rusiei în perioadele de ani când nu s-a aflat la conducerea Kremlinului, în 1999-2000 și din nou în 2008-2012. Putin, mult mai sărac decât Obama - doar în acte Potrivit ultimei sale declarații fiscale, cea pentru anul 2013 urmând să fie publicată în viitorul apropiat, salariul oficial al președintelui Patriei Rusia este 5,8 milioane de ruble, adică 187.000 de dolari. Deși acest salariu a crescut cu mai mult de 50% din 2011 până în 2012, este în continuare mult mai mic decât cel al președintelui Statelor Unite. Continuând completarea declarației de avere, Putin include la activele personale un cont cu 180.000 de dolari, trei mașini rusești, un apartament în Moscova, un garaj și o un teren cu o suprafață de 16.000 de metri pătrați în afara Moscovei. La acestea au fost adăugat și bunurile fostei sale soții, Liudmila Putin, de care a divorțat însă în 2013. Ea ar fi avut conturi bancare în valoare de 260.000 de dolari și un câștig anual de numai 3.900 de dolari. În total, Putin estimează că deține o avere sub 500.000 de dolari. Însă aceste cifre nu se potrivesc cu estimările multor experți în politicile și afacerile Rusiei; specialiștii sunt de părere, în unanimitate, că putin s-a folosit în ultimul deceniu de puterea sa absolută și de corupție pentru a strânge o avere secretă estimată la mai mult de 70 de miliarde de dolari, notează The Bussines Insider. Ascensiunea lui Vladimir Putin Putin are origini umile; mama lui a fost lucrătoare într-o fabrică, iar tatăl lui a făcut parte din forțele navale sovietice. Deși familia lui se trudea din greu și făcea parte din pătura de jos a societății, părinții au reușit să-l trimită pe Vladimir la liceu și la facultatea de drept. După terminarea studiilor, Putin și-a petrecut următorii 16 ani în cadrul KGB-ului. În 1988, un fotograf al Casei Albe l-a surprins pe spionul Vladimir Putin îmbrăcat asemenea unui turist, în apropierea președintelui american Ronald Reagan, care făcea o vizită la Moscova. Putin s-a retras din KBG în 1991, iar până în 2000 devenise deja președinte interimar, după ce președintele Boris Ielțîn și-a dat demisia într-un mod misterios. Ulterior, Putin a devenit președintele Federației Ruse, astfel începând domnia sa de aproape 15 ani de control și putere. Deși o mare parte din companiile de stat au fost privatizate, Putin este acuzat de experți că s-a folosit de influența sa pentru a construi un imperiu secret bazat pe acțiuni la companii-cheie. Specialiștii spun că Putin deține 4,5% din gigantul energetic Gazprom, 37% din compania petrolieră Surgutneftegas și 50% din acțiunile furnizorului elvețian de petrol Gunvor. Combinând aceste posesiuni, valorea totală a activelor ar fi de 70 de miliarde de dolari, așa cum au sugerat experții. Reședințe și bunuri demne de un țar În plus, raportul Viața unei galerii de sclavi, întocmit de mai mulți disidenți, demonstrează încă o dată că averea lui Putin depășește imaginația a ceea ce mulți dintre noi și-ar putea imagina. Printre cele 20 de reședințe disponibile oricând pentru președintele rus se numără și Palatul Constantine, construcție din Golful Finlandei, ale cărei renovări au costat zeci de milioane de dolari, se arată în raport. Putin mai dispune și de o cabană de ski în Munții Caucaz și un palat gotic din apropiere de capitală, potrivit raportului citat de Celebrity Network. Președintele rus mai are la dispoziția sa 43 de aeronave, dintre care avionul prezidențial are porțiuni suflate cu aur, 15 elicoptere și patru iahturi spațioase. Dacă aceste cifre ar fi întocmai cu realitate, atunci Putin ar deveni instantaneu al treilea cel mai bogat om din lume. Citeste mai mult: adev.ro/n29gis Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 09:33
romanian.ruvr.ru
NSA-a-trecut-Ucraina-cu-vederea Statele Unite, care datorită programelor de supraveghere îi controlează pe liderii mondiali, nu au reușit să înțeleagă: Vladimir Putin va face totul ca să nu piardă Crimeea. Politologii și specialiștii ruși în domeniul informațiilor au încercat să explice neatenția Washingtonului în cadrul unui interviu pentru Vocea Rusiei. Consiliul Suprem al Crimeii a adoptat marți Declarația de Independență și intenția de a adera la Rusia. Urmează referendumul din 16 martie: dacă majoritatea populației din Crimeea se va pronunța pentru o asemenea desfășurare a evenimentelor, documentele necesare vor fi trimise din Simferopol la Moscova. Toată procedura se va desfășura rapid și fără obstacole. Putem să nu ne concentrăm atenția asupra reacției autorităților din Kiev, important este modul cum reacționează Statele Unite. Președintele american, Barack Obama, face zilnic declarații de genul nu vom permite, vom aplica sancțiuni. Mulți se întreabă: unde ați fost mai înainte, domnule președinte, împreună cu atotputernica NSA? Statele Unite, țara cu cel mai perfecționat sistem de supraveghere, nu știu ce se întâmplă în restul lumii, scrie Michele Zurleni în ziarul italian Panorama. Astfel sunt expuse evenimentele în articolul lui Michele Zurleni: pe 27 februarie, la câteva ore după ce la Kiev a fost creat un guvern provizoriu, Vladimir Putin a anunțat verificarea pregătirii de luptă a trupelor militare. La exercițiile militare de la frontierele vestice ale țării au participat 150.000 de persoane. În aceeași zi, la Washington, republicanul Mike Rogers, președintele Comitetului Serviciului de Informații din Camera Reprezentanților, a primit un raport de la biroul directorului NSA, în care se spune că acțiunile lui Putin sunt doar un subterfugiu. Ziua următoare, în Crimeea apare o putere nouă pro-rusă, formațiunile paramilitare controlează aeroporturile, înconjoară bazele militare ucrainene. Putin este cu un pas înainte. Peste cinci zile, Statele Unite și-au pus întrebarea: de ce Guvernul american a fost luat pe nepregătite? Se vorbește despre politica lentă a lui Barack Obama în legătură cu Putin, sunt acuzate întreaga comunitate de informații, direcțiile agențiilor, oficialii și experții, menționează politologul Vladimir Evseev. În ceea ce privește Rusia, posibilitățile Moscovei au fost subestimate în mod clar, nu a fost calculată corect dezvoltarea situației. Serviciile ruse de informații au dovedit că știu să lucreze în condițiile unui război informațional și a supravegherii globale de către Statele Unite. Vladimir Putin nu discută despre strategia sa la telefonul mobil, nu o face pe Facebook și nici pe Twitter, afirmă fostul agent CIA, Bob Baer. Occidentul, lansând operațiunea privind schimbarea puterii ucrainene, a descoperit brusc că Putin are un plan ca răspuns. Și nu există nicio idee cu privire la acest plan. Este un eșec al aripii analitice: primind acces nelimitat la informații, serviciile speciale americane nu au devenit atotputernice. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 09:46
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 16:57:00De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! Cat de retardat trebuie sa fie un individ pentru a intelege ca ,,Basistii'' sunt cu mult mai democrati decat handicapatii care inca mai cred in regimul Ponta.? Avem din nou dovada ca PSD este un partid stalinist sustinut de PROSTI si de catre PENALI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.....................
Parca ziceai ca m-ai bannat ????
MARE E GRADINA TA DOAMNE SI MULTE ANIMALE PASC IN EA
"europeana" ..........
???? Pentru asta am votat UE si NATO ???? Ca sa ne spuneti voi cum sa ne exprimam in public si sa ne amenintati cu mititica daca il criticam pe Tatuca Basss
O SLUGA INTRE INTERESELE MARIIILOR PUTERI I!.ESTE POSIBIL ,CA SA FIE GASIT,UNDEVA LA TOMBERON