Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 10/03/2014 Oras: Braila |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:38
romanian.ruvr.ru/news
Ministerul-Apararii-al-Ucrainei-Militarii-rusi-i-au-dezarmat-pe-rachetistii-ucraineni-din-Crimeea Militarii ru�i i-au dezarmat, noaptea trecut�, pe militarii ucraineni de la unitatea de rachete din localitatea Cernomorskoe, aflat� �n vestul peninsulei Crimeea, anun�� centrul de pres� din Crimeea al Ministerului ucrainean al Ap�r�rii. Aproximativ 200 de militari ru�i au fost adu�i la bordul a 14 camioane pe teritoriul unit��ii de rachet� Cernomorskoe. Sub amenin�area armelor, militarii ru�i au p�truns pe teritoriul unit��ii �i au dezarmat �ntregul personal, pe care l-au for�at s� predea armele, dup� care armele au fost plasate sub sigiliu la depozit. Ulterior, potrivit informa�iilor, militarii ru�i i-au somat pe ucraineni s� p�r�seasc� teritoriul unit��ii, l�s�nd doar doi ofi�eri ucraineni s� asigure paza armelor.
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:50
De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! fiecare om cu nebuneala lui ....deci, foarte bine ai facut ! NU am ce sa-mi reprosez , asa ca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:55
propaganda oligarho-fesebista ptr. colhoznici mankurtizati !
asta faci ! si hai, injura-ma pe forum , proaspatul cont, tocmai ti-a fost banat ! urmeaza raport pentru gabigabi2 si black friday, (ei nu sunt clonati , hahaha !) si eventuali : actuali si viitori acoliti, nu clone !
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 16:57
De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! Indignare "clasica" de postac basist , care crede ca poate spune orice despre oricine oricand , dar sare in sus la cea mai mica intepatura ! ! ! Ia intreaba-ti prietenii Black Friday , Silver9am ( diii dii oriunde ai fi ) , Silviu si gabigabi2 ce limbaj aveau basistii aici pe forum acum cativa ani si adminul n-avea durere nici la basca ! Acum vad ca e foaaaaarte harnic si atent .....................
Raporteaza abuz de limbaj
"Daca nu lustrezi la vremea potrivita un slujitor fervent al unui regim dictatorial tocmai incheiat, acesta se va erija instantaneu in mare democrat si cunoscator al strategiilor de economie capitalista. Dar ei nu sunt decat niste propagandisti de profesie, strategi ai haosului, ai apelor tulburi, pregatiti sa-si aranjeze social beizadelele si neamurile. Treptat, societatea se polariza intr-un strat foarte restrans , transpartinic, al catorva familii de vechi nomenclaturisti, care vor avea tot...iar ceilalti, vor deveni sclavi pe plantatia celor dintai, intretinandu-le faradelegile, traiul opulent prin tari exotice si belsugul unei vieti indelungate. Altfel spus, cadavrele neingropate la timp incep sa intinereasca !"
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:00
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 16:57:00De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! stiu exact cine esti, chiar vrei sa-ti postez poza de la vechiul tau cont de utilizator 9 am ? am stiut, dar te-am lasat sa-ti faci numarul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:01
Parca ziceai ca m-ai bannat ????
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:15
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 17:01:16 verifica-ti contul din care ai postat pe pagina precedenta ! si hai, priveste-te-n oglinda ! img.9am.ro/comunitate/avatars/9674654.jpg ti-am mai postat-o odata si ai intrat in sevraj !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:19
romanian.ruvr.ru
Standardele-duble-sunt-instrumentul-preferat-al-Occidentului Inten�ia Crimeii de a deveni o parte a Rusiei contravine normelor dreptului interna�ional afirm� mul�i politicieni din Occident. �ns�, atunci c�nd �n anul 2008, Kosovo a anun�at unilateral suveranitatea sa, o serie �ntreag� de state europene �i SUA au considerat acest pas absolut legitim. De altfel, aici nu exist� nimic surprinz�tor, afirm� exper�ii, deoarece standardele duble au devenit de mult timp o parte a politicii ��rilor occidentale. �Referendumul privind aderarea Crimeii la Federa�ia Rus�, programat pentru 16 martie, este ilegal, deoarece desf�urarea lui contravine at�t Constitu�iei Ucrainei, c�t �i dreptului interna�ional�. Aceasta este p�rerea exprimat� de cancelarul german Angela Merkel �n convorbirea telefonic� cu pre�edintele rus, Vladimir Putin. Mai �nainte, o serie de politicieni occidentali �i pre�edintele american, Barack Obama au declarat c� dorin�a Crimeii de a deveni o parte a Rusiei contravine normelor interna�ionale. Iar �n anul 2008, precedentul Kosovo nu a nelini�tit pe niciunul din partenerii Rusiei. Acest lucru demonstreaz� c� �n ultimul timp dreptul interna�ional este interpretat de Occident a�a cum �i este mai convenabil, este convins expertul Timofei Bordaciov. �Cu excep�ia faptului c� Crimeea inten�ioneaz� s� intre sub jurisdic�ia altui stat, iar Kosovo nu a trecut sub jurisdic�ia, de exemplu a Albaniei, nu exist� nicio alt� diferen��. Din p�cate, �n ultimul timp dreptul interna�ional este interpretat at�t de liber, �nc�t reiese c� are dreptate cel care este mai puternic�. Cu toate acestea, 108 din 193 de state membre ale ONU au recunoscut Kosovo. Iar atunci c�nd Serbia s-a adresat Cur�ii Interna�ionale de Justi�ie a ONU, aceast� structur� a confirmat legalitatea secesiunii Kosovo. Acest lucru a fost f�cut deoarece �n unele cazuri dreptul na�iunii la autodeterminare prevaleaz� asupra principiului inviolabilit��ii frontierelor statului. �n leg�tur� cu aceasta este ciudat s� se afirme c� dorin�a Crimeii de a se separa de Ucraina contravine normelor dreptului interna�ional, afirm� avocatul, Valeri Vanin. �Ea contravine acestor norme la fel ca �i dorin�a oric�rei na�iuni la autodeterminare �n situa�ia c�nd pe teritoriul statului nu exist� un guvern care exprim� voin�a tuturor popoarelor, care tr�iesc �n acest stat. Tocmai �n acest caz, conform reglement�rilor ONU, na�iunea are dreptul la autodeterminare, p�n� la secesiune�. �ns� dac� totul este a�a, atunci de ce ceea ce este permis Kosovo nu este permis Crimeii? R�spunsul este evident. �n cazul de fa�� aveam de a face cu politica standardelor duble. Iat� opinia lui Timofei Bordaciov. �Aceast� politic� este cea mai comun�, obi�nuit� �i este o practic� general� a politicii externe a SUA �i UE. �i noi to�i �n�elegem perfect acest lucru. Deci problema const� nu �n aceea dac� partenerii no�tri spun adev�rul sau mint, ci putem noi contracara acest lucru�. Uime�te t�cerea ru�inoas� a partenerilor no�tri occidentali, a organiza�iilor pentru drepturile omului, a mass-media str�ine. Se pune �ntrebarea: unde este totu�i faimoasa obiectivitate �i adeziune la democra�ie? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:21
Deci tu esti Silviu sau Silver9am, ca celalalt s-a lasat de postaceala basista ???????????????????????????????????????
CINE DRACU' E ASTA MAAAAH, CA M-AI INEBUNIT CU EA ??????? AI ADRESA EI ????? DA-MI-O S-O CAUT SA II SPUN SA REVINA PE FORUM , CA SA TE CALMEZI BUUUEEEYYYY MARE E GRADINA TA DOAMNE SI MULTE ANIMALE PASC IN EA
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:27
tu esti, ce, ai greturi cand te admiri in toata splendoarea ta de circareasa ?
ai ajuns in faza de a-ti fi rusine cu tine !? grav, constat ca iti provoaca si voma, propria poza !
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:30
Nu ma mai fa pe mine ca pe tine si aia , tu esti singura centurista de pe aici , momentan
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:32
REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ??????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:36
Doaaamne , auzi cine vorbeste despre greturi !?
dar tie nu-ti vine sa versi cind iti recitesti postarile alea in care Insulti pe ABSOLUT toti userii de pe forum ? a Ramas vreunul ne -categorisit, luat in raspar, caricaturizat , ironizat sau neporeclit ? himmmm
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:41
PENTRU USER HAAKON :
REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? PENTRU USER HAAKON : REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? PENTRU USER HAAKON : REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? PENTRU USER HAAKON : REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ????????????????????????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:42
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 17:32:43REPET INTREBAREA : TU CINE ESTI , SILVIU SAU SILVER9AM ?????????????????????????????????????????????????????????????? Silviu nu cred ca este ....e ala spurcat la gura, dar are demnitatea lui si n-ar cobori atit de jos ! Silver, cica- o stii si tu, ca ne-a spus "tzuguiata " : e decedat d'un an ! Cine-i dinsul ? nu stiu ....nu mai stiu.... eu l-am banuit a fi Mytcor ....un mytcor scos din minti ce nu-si mai poate controla nici nervi, nici bun -simt si nici vocabular ! omul asta e ca o masina scapata de sub control.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:46
te-a lovit frica in moalele devlei ca te raportez?
ai inceput cu insinuarile si rastalmacirile ? nu vrei sa-ti raportez obscenitatile voalate, injuriile abjecte disimuate, trivialitatile aluzive, etichetarile gratuite, sau faptul ca m-ati confundat cu toti rivalii vostri, de la Karpov si pana la cine mai stiu eu cine, adresandu-mi tot felul de oribilitati lexicale? nu mai sunt retardat, nu mai sunt handicapat, retardat, limax, cacareaza ? nu mai sunt, citez: "harkov", "nu mai sunt membrul "Familiei Addams"? Rabdu, de ce si-a sters contul de pe 9am, exact cum au facut-o atatia altii ? din caiuza mea sau a ta/ a voastra, a celor 4-5 utilizatori pe care i-ai mosmondit/prostit, tu !? cine avea poza in propriul cont, in care erai o.......o....... o ce ?. cu coarne ! iti este, va este, frica gabigabi2/black? pai, vedeti cat de stultusi sunteti, sau nici voua nu va vine sa credeti !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:51
JUR PE STEAUA DIN VARFUL KREMLINULUI , tu chiar traiesti in lumea ta ! ! ! ! Auzi expresie : FRICA CA TE RAPORTEZ ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si ............. o sa fim deportati undeva, in Groenlanda ???????? O sa ne taie salariile europene de 2000 de ieuro pe luna si pensiile de 3000 de ieuro ???????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:55
Asa si .......... ne raportezi la Politie ca te-am jignit ......... SIIII ?????????????????
AND ?????????? UND ???????????? Ma duc la parnaie ???????? Pai am alocatia ca detinuta mai mare ca salariul din mizeria ta de tara "europeana" .......... IOROPEANCO Asta e libertatea voastra ???? Pentru asta am votat UE si NATO ???? Ca sa ne spuneti voi cum sa ne exprimam in public si sa ne amenintati cu mititica daca il criticam pe Tatuca Basss RUSINE , RUSINE , ASTA NU E EUROPA, E UN COSMAR
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 17:56
frica ?
FRICA ? de ce sa-mi fie frica ? NU ma simt vinovata de nimic , ptr. ca intotdeauna am vorbit cu masura si te-am RUGAT de nenumarate ori sa ai grija cum vorbesti si tu, si mai abitir iti dadeai nadragii jos ! dupa cum ti-am spus : fa ce vrei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 18:02
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 17:51:40 nu, acolo-i prea fain ptr. una ca tine ! te deportam in cuba, siberia lui putler, crimeea, coreea de nord a lui un, acolo-i raiul pe pamant pentru una ca tine ! bilet, numai dus, sponsorizez costul transportului !
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 18:08
De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 17:56:01frica ? imi trezesti sentimente amestecate, mila-sila-greata-voma ! si-asa esti expirata, adica, uzata si depasita dtpdv, blocata in the box, nu percepi si nu poti intelege nimic din ceea ce se intampla in realitate. hai, pass ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 18:09
Vaaaai, da, oriceee, oriceee, numai sa nu-mi tai IMENSUL SALARIU EUROEPAN pe care nu mai stiu pe ce sa-l cheltui , sa nu te atingi de cei 2000 DE IEURO PE LUNA , oferiti prin bunavointa doamnei Merkelescu
Sa nu cumva sa pierd MILIOANELE DE LOCURI DE MUNCA , MILIARDE CHIAR , create prin bunavointa domnului Barossu IOROPEANCO Asta e libertatea voastra ???? Pentru asta am votat UE si NATO ???? Ca sa ne spuneti voi cum sa ne exprimam in public si sa ne amenintati cu mititica daca il criticam pe Tatuca Basss Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2014, ora 20:06
romanian.ruvr.ru
Ce-poate-intreprinde-Occidentul-pentru-a-impiedica-referendumul-din-Crimeea P�n� la referendumul din Crimeea a r�mas o s�pt�m�n�. Republica Autonom� se preg�te�te s� ia o decizie important�: s� intre �n componen�a Rusiei sau s� r�m�n� �n componen�a Ucrainei �i s�-�i extind� �mputernicirile. Dup� referendum ora�ul Sevastopol poate intra �n componen�a Rusiei �n calitate de subiect separat. �ntre timp, fostul premier ucrainean, Iulia Timo�enko, este dispus� s� �nceap� un r�zboi de gheril� �n peninsul�, iar ��rile occidentale amenin�� Rusia cu introducerea sanc�iunilor. �n Crimeea �i la Sevastopol are loc preg�tirea referendumului, sunt amenajate sec�ii de votare, sunt verificate listele aleg�torilor, sunt tip�rite 1,5 milioane de buletine de vot. Soarta peninsulei �i a unui ora� separat va fi stabilit� pe 16 martie. �ntre timp, �n Ucraina a �nceput o lupt� serioas� �mpotriva limbii ruse �i pe internet. Aleksandr Turcinov, pre�edintele interimar numit de Rada Suprem� a ordonat tuturor autorit��ilor de stat ale Ucrainei s� blocheze accesul la versiunile de limba rus� ale site-urilor lor. Potrivit sondajelor, majoritatea cet��enilor Crimeii �i ora�ului Sevastopol ar dori s� se al�ture Federa�iei Ruse. Dac� referendumul va confirma aceast� dorin��, atunci �n decurs de o lun� sub jurisdic�ia rus� vor trece simultan dou� subiecte, informeaz� pre�edintele Consiliului Suprem al Republicii Autonome, Vladimir Konstantinov. �Eu sunt sigur de acest lucru, am efectuat sondaje de opinie �n acest sens, care demonstreaz� c� locuitorii Crimeii se simt deja cet��eni ai altui stat, ai ��rii natale. Noi, f�r� a pleca nic�ieri, ne �ntoarcem �n patrie. To�i cei 22 de ani petrecu�i �n componen�a Ucrainei au fost o lupt� pentru independen�a noastr�, pentru identitatea noastr�, pentru limba, cultura �i eroii no�tri�. La recomandarea Rusiei, autonomia a invitat la referendum observatori interna�ionali, pentru ca ei s� se conving� de transparen�a �i legitimitatea vot�rii. �ns�, din p�cate, observatorii interna�ionali oricum pot denatura situa�ia real� din Crimeea, a relevat Vladimir Konstantinov. Fostul premier ucrainean, Iulia Timo�enko, �ndeamn� Occidentul s� �mpiedice desf�urarea referendumului. Ea insist� asupra intensific�rii presiunii Occidentului asupra Moscovei �i a elaborat deja proiectul sanc�iunilor economice pe care UE �i SUA trebuie, potrivit ei, s� le instituie �mpotriva Rusiei. De asemenea, Iulia Timo�enko, amenin�� s� �nceap� un r�zboi de gheril� �n Crimeea, dac� republica va vota �n favoarea ader�rii la Rusia. Prin tradi�ie �i Washingtonul a�teapt� un pretext pentru �nceperea opera�iunilor militare. Secretarul de stat al SUA, John Kerry, �ntr-o convorbire telefonic� cu ministru rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat c� aderarea Crimeii la Rusia va �nchide u�ile pentru diploma�ie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 09:23
Mi s-a parut interesant punctul de vedere al rusului si analogia cu Kosovo.
De aseara am vazut ca si la Targu Mures se vorbeste despre autonomia secuilor. Si la Budapesta s-a cerut tot chestia asta pentru trei judete din ... Romania. Realitatea titra: Ardealul, pamant unguresc ! Opincarilor, plecati acasa ! Interesant. Foarte interesant ce se intampla la noi sub conducerea lui Ponta. Tariceanu, dupa aproape 6 ani de eclipsa ajunge al doilea om in stat. Secuii atatati de Tokes au prins momentu' propice cu chestiunea ucraineana. Ca de obicei, politicienii romani, habar nu au pe ce lume se afla si ce se intampla in jururl lor. Ei isi facusera planul pentru furat nu pentru guvernat. Vad ca 3281 se tot intreaba dac nu stiu cine as fi eu. Nu ! Eu sunt eu, nu ala care iti inchipui tu ca as fi, dar tu, care intrebi, cine esti ? Dar, pe cine intereseaza cine esti tu ? Ce credeti ca se va intampla cu cei 7 eurocenti acciza suplimentara la carburanti ? Se va aplica ? Nu vi s-a facut great de boul asta de Ponta ? Asta e guvernare ? Nici o reforma, taxe mai mari si gata treaba. Ii faci pe prosti din vorbe repetand la infinit ca-i scapi de "regimul Basescu" si-i cocosezi cu taxe ... explicandu-le ca din cauza lui Basescu trebuie sa faci asta. Despre reducerea CAS si a TVA, asta nenica, "daca situatia financiara va permite". Pe pariu ca nu va permite ? Vorba divertisilor: - Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea ! Daca nu s-a putut, poate ca e si vina ei ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 13:46
am raportat. dar nu am terminat. am sa strang toate injuriiile si obscenitatile adresate de tine si black, de la retardat pana la limax si cacareaza, cu care m-ati gratulat luni de zile. si am sa editez un raport complet si complex si in ceea ce va priveste . I'm sorry, m-ati fortat sa fac ceea ce n-am facut niciodata cu toate ca v-am suportat stoic luni de zile insinuarile grobiene, injuriile, jignirile, si nu v-am raspuns pana in momentul in care ati intrecut orice masura a mi :nimului bun simt! [/quote] -Cacareaza .. -Rusine natie .................... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 14:06
cititi acesta analiza!
chiar folosindu-va de o traducere automata google, daca nu stiti lb. engleza, probabil aveti sa intelegeti catusi de putin ceea ce incearca aceasta INCONSTIENTA @3281. criza din "29 (s-a sfarsit in "45 odata cu capitularea japoniei ) si a generat miscari extremiste, dictaturi, rapturi teritoriale, razboi mondial. politicienii romani de astazi, sunt cu muuuult mai incompetenti si corupti decat cei din regimul autoritar monarhic al lui carol II. romania, atat din punct de vedere financiar, economic, cat si militar, se afla intr-o situatie cu mult mai proasta decat in anul de gratie1939. singurul avantaj strategic de moment al romaniei este apartenenta la ue si nato, dar sa ne amintim, cei care n-am chiulit de la orele de istorie si mai stim cate ceva-catva despre: cate,cum si cand, si-au respectat puterile garante promisiunile fata de romania, cat si cum a ajuns romania (si de ce) aliatul germaniei naziste, pentru a fi nevoita mai apoi sa intoarca armele impotriva propriului aliat opozabil comunismului rusesc.... pentru participarea la guvernarea romaniei a unei formatiuni etnice culturale in ultimii 20 de ani, vinovate sunt: cele 3 puteri ale statului roman, legislativa, executiva, judecatoreasca, intrega clasa politica postdecembrista in frunte cu toti presedintii romaniei, de la iliescu pana la basescu, cat si intreaga masa a cetatenilor romani, etnic majoritari, care au tolerat si acceptat o asemenea monstruozitate etno-culturala sa fie implicata in politica si act de guvernare. Putin Hasn't Lost Touch With 'His' Reality. Welcome To KGB Russia On Christmas Day 1979, U.S. intelligence detected waves of Soviet military aircraft flying into Afghanistan. The next day, President Carter received a memo from his national security advisor outlining possible responses to a wide scale Soviet intervention. On the night of December 27, Soviet KGB troops dressed in Afghan uniforms attacked the palace where Afghan President Amin was hiding, executed him, and occupied strategic locations throughout Kabul in a forty-five minute operation. ............................................................................................................................ Vladimir Putin, then an ambitious 27-year-old foreign intelligence officer of the KGB, cut his teeth on the KGB Afghanistan invasion. ............................................................................................................................ In his fourteen years as Russia�s supreme leader, he has used the classic KGB dirty tricks of provokatsia, desinformatsia, and maskirovka to bomb Chechnya back to the stone age while installing a puppet regime, intimidate and keep in line Georgia, Armenia, Moldova, Central Asia, and any independence-minded flash points of the former Soviet empire. Ukraine, his latest victim, is, in Putin�s world, the beneficiary of munificent Russian humanitarian assistance necessitated by manipulation of the sinister Americans applying techniques on the Ukrainian people perfected on lab rats. ........................................................................................................................... In Putin�s world, all demonstrators in Moscow streets are paid agents of Hillary Clinton, and now John Kerry, a student deserves two and a half years in jail for injuring a heavily-armored riot policeman with a lemon, the tiny Georgian army attacked Russian forces without prvocation as rabid Georgians killed and maimed the embattled citizens of Abkhazia, the Maidan demonstrators are Nazis and skinheads who burn innocent bystanders alive, Yanukovich�s Berkut riot police bravely held their ground as anti-Semitic snipers dropped them one by one, Yanukovich is the legitimate president although Ukraine has no president, the new Crimean governor (who last commanded a whopping 4% of the vote) has the unanimous support of the people, desperate Russian-speaking Ukrainians turned to Russia for humanitarian support, and the Russian uniforms worn by Crimean �local self defense forces� were purchased in second-hand stores Chancellor Merkel should not be surprised by Putin�s lack of touch with reality, or that he is living �in another world.� After all, she grew up behind a wall, erected by Putin�s KGB heroes for the express purpose of keeping out �enemy provocateurs,� not to keep the people from fleeing. The likes of John Kerry and Barack Obama, however, face Putin�s KGB alternative universe for the first time. Let�s hope they come to understand Putin�s uncivilized provokatsia, desinformatisia, maskirovka, and the tried-and-true �big lie� as quickly as possible. www.forbes.com/sites/paulroderickgregory/2014/03/07/putin-hasnt-... Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 18:51
ESTE
O SLUGA INTRE INTERESELE MARIIILOR PUTERI I!.ESTE POSIBIL ,CA SA FIE GASIT,UNDEVA LA TOMBERON !(AM ZIS: TOMBERONUL -ISTORIEI -FARA INTERPRETARI ADIACENTE !!).HA !,.. ,!,..HA !,...
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 11 Martie 2014, ora 20:34
DE LA ZIARUL ADEV�RUL:
Adev�rata fa�� a lui Vladimir Putin II. Cum �i-a construit liderul de la Kremlin un imperiu ilicit Vladimir Putin, pre�edintele Rusiei. Reuters Pre�edintele rus Vladimir Putin este, potrivit multor standarde, un lider bogat; cu toate acestea, cifra exact� a averii sale este ascuns� cu m�iestrie. �n timp ce declara�ia oficial� a pre�edin�iei �l arat� pe Putin drept un pre�edinte mai degrab� umil, unele analize ale exper�ilor arat� c� liderul rus ar avea o avere fabuloas�, de 40-70 de miliarde de dolari, f�c�ndu-l susceptibil la a fi cel mai bogat om de pe planet�. �tiri pe aceea�i tem� Adev�rata fa�� a lui Vladimir Putin. Partea I �Foreign Policy�: Este Putin noul Hitler �i de ce ar trebui s� fie el ... Pentagonul studiaz� limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l... Legisla�ia din majoritatea ��rilor din lume cere pre�edin�ilor s� publice un raport anual al averilor personale, detaliind valoarea salariilor, a c�tigurilor recente, a propriet��ilor �i impozitele pl�tite, fiind o m�sur� de securitate �mpotriva corup�iei �i a conflictelor de interese. Declara�ia fiscal� de anul trecut a pre�edintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a ar�tat c� el �i so�ia lui au c�tigat 608.611 de dolari �n 2012. Mare parte din bani au venit de pe urma drepturilor de autor ale c�r�ilor lui Barack Obama, �Vise de la tat�l meu� �i ��ndr�zneala speran�ei�, la care se adaug� 400.000 de dolari � salariul anual �n calitate de pre�edinte. Pe de alt� parte, �ns�, declara�ia de avere a lui Vladimir Putin, publicat �n aprilie anul trecut, se afl� la o diferen�� major� de cel al pre�edintelui american, de�i am�ndoi se afl� la conducerea a dou� superputeri mondiale. Declara�ia fiscal� a lui Putin, care include at�t salariul anual, c�t �i o estimare a averii personale, �i creeaz� mai degrab� o imagine de lider umil, asem�n�tor omului de r�nd din Rusia, cu pu�ine venituri �i bunuri, noteaz� ziarul online �CelebrityNetwork�. Putin se afl� �n prezent la cel de-al treilea mandat. Primele dou� au fost consecutive. �ntre anii 200-2004 �i 2004-2008.Vladimir Vladimirovici Putin a fost premier al Rusiei �n perioadele de ani c�nd nu s-a aflat la conducerea Kremlinului, �n 1999-2000 �i din nou �n 2008-2012. Putin, mult mai s�rac dec�t Obama - doar �n acte Potrivit ultimei sale declara�ii fiscale, cea pentru anul 2013 urm�nd s� fie publicat� �n viitorul apropiat, salariul oficial al pre�edintelui �Patriei Rusia� este 5,8 milioane de ruble, adic� 187.000 de dolari. De�i acest salariu a crescut cu mai mult de 50% din 2011 p�n� �n 2012, este �n continuare mult mai mic dec�t cel al pre�edintelui Statelor Unite. Continu�nd completarea declara�iei de avere, Putin include la activele personale un cont cu 180.000 de dolari, trei ma�ini ruse�ti, un apartament �n Moscova, un garaj �i o un teren cu o suprafa�� de 16.000 de metri p�tra�i �n afara Moscovei. La acestea au fost ad�ugat �i bunurile fostei sale so�ii, Liudmila Putin, de care a divor�at �ns� �n 2013. Ea ar fi avut conturi bancare �n valoare de 260.000 de dolari �i un c�tig anual de numai 3.900 de dolari. �n total, Putin estimeaz� c� de�ine o avere sub 500.000 de dolari. �ns� aceste cifre nu se potrivesc cu estim�rile multor exper�i �n politicile �i afacerile Rusiei; speciali�tii sunt de p�rere, �n unanimitate, c� putin s-a folosit �n ultimul deceniu de puterea sa absolut� �i de corup�ie pentru a str�nge o avere secret� estimat� la mai mult de 70 de miliarde de dolari, noteaz� �The Bussines Insider�. Ascensiunea lui Vladimir Putin Putin are origini umile; mama lui a fost lucr�toare �ntr-o fabric�, iar tat�l lui a f�cut parte din for�ele navale sovietice. De�i familia lui se trudea din greu �i f�cea parte din p�tura de jos a societ��ii, p�rin�ii au reu�it s�-l trimit� pe Vladimir la liceu �i la facultatea de drept. Dup� terminarea studiilor, Putin �i-a petrecut urm�torii 16 ani �n cadrul KGB-ului. �n 1988, un fotograf al Casei Albe l-a surprins pe spionul Vladimir Putin �mbr�cat asemenea unui turist, �n apropierea pre�edintelui american Ronald Reagan, care f�cea o vizit� la Moscova. Putin s-a retras din KBG �n 1991, iar p�n� �n 2000 devenise deja pre�edinte interimar, dup� ce pre�edintele Boris Iel��n �i-a dat demisia �ntr-un mod misterios. Ulterior, Putin a devenit pre�edintele Federa�iei Ruse, astfel �ncep�nd �domnia� sa de aproape 15 ani de control �i putere. De�i o mare parte din companiile de stat au fost privatizate, Putin este acuzat de exper�i c� s-a folosit de influen�a sa pentru a construi un imperiu secret bazat pe ac�iuni la companii-cheie. Speciali�tii spun c� Putin de�ine 4,5% din gigantul energetic Gazprom, 37% din compania petrolier� Surgutneftegas �i 50% din ac�iunile furnizorului elve�ian de petrol Gunvor. Combin�nd aceste posesiuni, valorea total� a activelor ar fi de 70 de miliarde de dolari, a�a cum au sugerat exper�ii. Re�edin�e �i bunuri demne de un �ar �n plus, raportul �Via�a unei galerii de sclavi�, �ntocmit de mai mul�i disiden�i, demonstreaz� �nc� o dat� c� averea lui Putin dep�e�te imagina�ia a ceea ce mul�i dintre noi �i-ar putea imagina. Printre cele 20 de re�edin�e disponibile oric�nd pentru pre�edintele rus se num�r� �i Palatul Constantine, construc�ie din Golful Finlandei, ale c�rei renov�ri au costat zeci de milioane de dolari, se arat� �n raport. Putin mai dispune �i de o caban� de ski �n Mun�ii Caucaz �i un palat gotic din apropiere de capital�, potrivit raportului citat de �Celebrity Network�. Pre�edintele rus mai are la dispozi�ia sa 43 de aeronave, dintre care avionul preziden�ial are por�iuni suflate cu aur, 15 elicoptere �i patru iahturi spa�ioase. Dac� aceste cifre ar fi �ntocmai cu realitate, atunci Putin ar deveni instantaneu al treilea cel mai bogat om din lume. Citeste mai mult: adev.ro/n29gis Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 09:33
romanian.ruvr.ru
NSA-a-trecut-Ucraina-cu-vederea Statele Unite, care datorit� programelor de supraveghere �i controleaz� pe liderii mondiali, nu au reu�it s� �n�eleag�: Vladimir Putin va face totul ca s� nu piard� Crimeea. Politologii �i speciali�tii ru�i �n domeniul informa�iilor au �ncercat s� explice neaten�ia Washingtonului �n cadrul unui interviu pentru Vocea Rusiei. Consiliul Suprem al Crimeii a adoptat mar�i Declara�ia de Independen�� �i inten�ia de a adera la Rusia. Urmeaz� referendumul din 16 martie: dac� majoritatea popula�iei din Crimeea se va pronun�a pentru o asemenea desf�urare a evenimentelor, documentele necesare vor fi trimise din Simferopol la Moscova. Toat� procedura se va desf�ura rapid �i f�r� obstacole. Putem s� nu ne concentr�m aten�ia asupra reac�iei autorit��ilor din Kiev, important este modul cum reac�ioneaz� Statele Unite. Pre�edintele american, Barack Obama, face zilnic declara�ii de genul �nu vom permite, vom aplica sanc�iuni�. Mul�i se �ntreab�: unde a�i fost mai �nainte, domnule pre�edinte, �mpreun� cu atotputernica NSA? Statele Unite, �ara cu cel mai perfec�ionat sistem de supraveghere, nu �tiu ce se �nt�mpl� �n restul lumii, scrie Michele Zurleni �n ziarul italian Panorama. Astfel sunt expuse evenimentele �n articolul lui Michele Zurleni: pe 27 februarie, la c�teva ore dup� ce la Kiev a fost creat un guvern provizoriu, Vladimir Putin a anun�at verificarea preg�tirii de lupt� a trupelor militare. La exerci�iile militare de la frontierele vestice ale ��rii au participat 150.000 de persoane. �n aceea�i zi, la Washington, republicanul Mike Rogers, pre�edintele Comitetului Serviciului de Informa�ii din Camera Reprezentan�ilor, a primit un raport de la biroul directorului NSA, �n care se spune c� ac�iunile lui Putin sunt doar un subterfugiu. Ziua urm�toare, �n Crimeea apare o putere nou� pro-rus�, forma�iunile paramilitare controleaz� aeroporturile, �nconjoar� bazele militare ucrainene. Putin este cu un pas �nainte. Peste cinci zile, Statele Unite �i-au pus �ntrebarea: de ce Guvernul american a fost luat pe nepreg�tite? Se vorbe�te despre politica lent� a lui Barack Obama �n leg�tur� cu Putin, sunt acuzate �ntreaga comunitate de informa�ii, direc�iile agen�iilor, oficialii �i exper�ii, men�ioneaz� politologul Vladimir Evseev. ��n ceea ce prive�te Rusia, posibilit��ile Moscovei au fost subestimate �n mod clar, nu a fost calculat� corect dezvoltarea situa�iei. Serviciile ruse de informa�ii au dovedit c� �tiu s� lucreze �n condi�iile unui r�zboi informa�ional �i a supravegherii globale de c�tre Statele Unite�. Vladimir Putin nu discut� despre strategia sa la telefonul mobil, nu o face pe Facebook �i nici pe Twitter, afirm� fostul agent CIA, Bob Baer. Occidentul, lans�nd opera�iunea privind schimbarea puterii ucrainene, a descoperit brusc c� Putin are un plan ca r�spuns. �i nu exist� nicio idee cu privire la acest plan. Este un e�ec al aripii analitice: primind acces nelimitat la informa�ii, serviciile speciale americane nu au devenit atotputernice. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 12 Martie 2014, ora 09:46
De la: 9am_3281, la data 2014-03-10 16:57:00De la: haakon, la data 2014-03-10 16:35:15De la: gabigabi2, la data 2014-03-10 16:24:20da' INTELEGE o data, ptr. numele lui Dumnezeu : NU AM NICIO CLONA si nu ti-am scris NICIODATA in privat ! Cat de retardat trebuie sa fie un individ pentru a intelege ca ,,Basistii'' sunt cu mult mai democrati decat handicapatii care inca mai cred in regimul Ponta.? Avem din nou dovada ca PSD este un partid stalinist sustinut de PROSTI si de catre PENALI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.....................
Parca ziceai ca m-ai bannat ????
MARE E GRADINA TA DOAMNE SI MULTE ANIMALE PASC IN EA
"europeana" ..........
???? Pentru asta am votat UE si NATO ???? Ca sa ne spuneti voi cum sa ne exprimam in public si sa ne amenintati cu mititica daca il criticam pe Tatuca Basss
O SLUGA INTRE INTERESELE MARIIILOR PUTERI I!.ESTE POSIBIL ,CA SA FIE GASIT,UNDEVA LA TOMBERON