back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 08:11

De la: _Ingrid, la data 2014-03-06 12:25:04
De la: 9am_1454, la data 2014-03-06 09:10:44
De la: _Ingrid, la data 2014-03-05 10:40:35
De la: gabigabi2, la data 2014-03-05 10:33:11aha a incurajat "justitia" sa-si faca treaba-n drum si sa nu-i pese ca se kaca-n nasul nostru !

Eu admir faptul ca justitia a inceput sa-si faca treaba si intra la racoare indivizi care credeau ca pot face orice fara sa raspunda.
Interesant mi se pare ca arestarile spectaculoase au inceput dupa caderea guvernului Boc, pana atunci au fost numai judecati amanate.
Dar de, asa sunt treburile astea cu bataie lunga...

Ori minti, ori ai hibe in memorie ... Cand a fost arestat primarul Craiovei, al Clujului, bagati la puscarie ... iti mai amintesti cand se intampla chestia asta ... ?
Nu mai vorbi ca la Antena 3, nu mai minti cu seninatate precum Pretenul vostru Ponta !
Asta daca nu ti-e rusine de tine ...

Al Craiovei...al Clujului...al Aradului nu, Doamne fereste
Nu am pus pe aceeasi treapta de importanta aceste arestari, cel putin pentru mine nici nu se compara.
Ce naiba trebuie sa ma gratulezi cu din astea, eu nu ti-am zis ca minti cand ziceai ce faptura minunata e Base si nici nu te intrebam daca ti-e rusine.

Cat despre prietenul Ponta, am un sentiment ca i-a tras-o Base tare de tot cu guvernul asta de utecisti.
Explica-mi si mie, ca tu te pricepi, putea prezidentul sa ii refuze pe ministrii care nu ar fi intrunit criteriile lui?
Am senzatia ca PSD-istii se asteptau la o haraiala lunga pana sa se numeasca guvernul, cu renegocieri, cu inlocuiri...joc de uzura. Cred ca la finante de exemplu, avea un barosan de-al lui pe care sa il numeasca la ultima runda a negocierilor, iar acceptul brusc al lui Basescu le-a stricat jucaria.

Sa te iei de mana cu Cotoroanta.
Eu am spus despre primarii arestati nu sespre primarii sau demnitarii despre care cred eu ca ar fi trebuit arestati si nu au fost. Esti cam berleuza.
In rest bati campii !
La politica esti varza.
Dar nu asta e pacatul tau cel mare.
Ci ca, dupa ce ca habar n-ai, bati din gura. Capisci ?
Ti-am dat exemplele alea pentru ca sa intelegi ca nu e cum ziceti voi ca Base isi protejeaza hotii.
E exact pe dos ! I-a dat pe mana justitiei pe toti pe care i-a bunghit DNA-ul sau ANI, de nu s-au vazut. Pe Videanu, ca sa mai dau un exemplu. In timp ce Antonescu l-a protejat pe Vosganian.
Asta nu intelegeti voi, tutele care-si dau cu parerea despre politica ...
Diferenta ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 08:36

De la: 9am_1454, la data 2014-03-07 08:11:57
De la: gabigabi2, la data 2014-03-05 10:33:11aha a incurajat "justitia" sa-si faca treaba-n drum si sa nu-i pese ca se kaca-n nasul nostru !

Eu admir faptul ca justitia a inceput sa-si faca treaba si intra la racoare indivizi care credeau ca pot face orice fara sa raspunda.
Interesant mi se pare ca arestarile spectaculoase au inceput dupa caderea guvernului Boc, pana atunci au fost numai judecati amanate.

Ori minti, ori ai hibe in memorie ... Cand a fost arestat primarul Craiovei, al Clujului, bagati la puscarie ... iti mai amintesti cand se intampla chestia asta ... ?
Nu mai vorbi ca la Antena 3, nu mai minti cu seninatate precum Pretenul vostru Ponta !

Nu am pus pe aceeasi treapta de importanta aceste arestari, cel putin pentru mine nici nu se compara.
Ce naiba trebuie sa ma gratulezi cu din astea, eu nu ti-am zis ca minti cand ziceai ce faptura minunata e Base si nici nu te intrebam daca ti-e rusine.

Cat despre prietenul Ponta, am un sentiment ca i-a tras-o Base tare de tot cu guvernul asta de utecisti.
Explica-mi si mie, ca tu te pricepi, putea prezidentul sa ii refuze pe ministrii care nu ar fi intrunit criteriile lui?
Am senzatia ca PSD-istii se asteptau la o haraiala lunga pana sa se numeasca guvernul, cu renegocieri, cu inlocuiri...joc de uzura. Cred ca la finante de exemplu, avea un barosan de-al lui pe care sa il numeasca la ultima runda a negocierilor, iar acceptul brusc al lui Basescu le-a stricat jucaria.

Eu am spus despre primarii arestati nu sespre primarii sau demnitarii despre care cred eu ca ar fi trebuit arestati si nu au fost. Esti cam berleuza.
In rest bati campii !
La politica esti varza.
Ti-am dat exemplele alea pentru ca sa intelegi ca nu e cum ziceti voi ca Base isi protejeaza hotii.
E exact pe dos ! I-a dat pe mana justitiei pe toti pe care i-a bunghit DNA-ul sau ANI, de nu s-au vazut. Pe Videanu, ca sa mai dau un exemplu. In timp ce Antonescu l-a protejat pe Vosganian.
Diferenta ...

Inteleg nene, iarta-ma ca exist.
Deci Falca nu e arestat pentru ca nu l-a bunghit DNA-ul si ANI
Tutule!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:35

:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:40

De la: _Ingrid, la data 2014-03-07 08:36:18
De la: 9am_1454, la data 2014-03-07 08:11:57

In rest bati campii !
La politica esti varza.
Diferenta ...

Inteleg nene, iarta-ma ca exist.
Deci Falca nu e arestat pentru ca nu l-a bunghit DNA-ul si ANI
Tutule!

Esti o tampita si tu !
Habar n-am ce dracu a facut Falca asta sau n-a facut, sau ce crezi tu c-ar fi facut ... nu e treaba mea sa-mi dau cu parerea, ca tine, despre faptele lui Falca asta.
Nici nu inteleg de unde sti tu ca Falca ar fi trebuit arestat si n-a fost ...
Gemi de tampenie ...
Dar si asta e doar treaba ta.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:49

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:52

Ma folosesc de ocazie ca sa injur pe toti cei care declara ca au de gand sa semneze o petitie sau ce-o fi aia (neprevazuta in nici o legislatie) pentru gratierea lui Gica Popescu.
Cer procurorilor sa aresteze, eventual, desi ma tem ca nu este posibil, pe oricine indrazneste sa mai faca asemenea afirmatii pentru subminarea grava a justitiei.
Cata prostie !
Se face cutratenie, cat de cat, intr-un domeniu, dupa ce zeci de ani s-a tipat ca e corupt, ca asa nu se mai poate, in sfarsit, dupa ani si ani, justitia reuseste sa condamne niste corupti, niste evazionisti, niste borfasi care au eludat bugetul de stat cu zeci de milioane de dolari sau euro ..., derbedeii ajung unde le este locul si ... ce sa vezi ?
Se cere gratierea unuia dintre ei, la fel de vinovat ca si ceilalti, pe motiv ca ar fi o valoare nationala.
Gica e valoare nationala ?
Pai de ce sa ne miram ca suntem pe ultimele locuri din UE la nivel de trai ?
Politicienii nostri se solidarizeaza cu hotii si cer gratierea acestora ?
Si noi ii votam ?
Si noi nu le spargem capul ?
Nu numai politicienii fac asta ci si toti cretinii patentati care vor sa para milosi ... umani.
Doamne, cat de multi prosti are tarisoara noastra.
Sper ca asta sa nu se intample.
SI mai sper ca nici legea cu amnistia si gratierea sa nu se promulge.
Altminteri suntem pierduti.
Ia sa vedem, pe forumul asta cati cretini sunt pentru gratierea puscariasului-valoare-nationala Gica Popescu ?
Hai, defilati ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:56

De la: 9am_1454, la data 2014-03-07 09:40:27
Esti o tampita si tu !
Habar n-am ce dracu a facut Falca asta sau n-a facut, sau ce crezi tu c-ar fi facut ... nu e treaba mea sa-mi dau cu parerea, ca tine, despre faptele lui Falca asta.
Gemi de tampenie ...

De ce zici ca sunt tampita daca tu insuti declari ca habar n-ai? Daca ai fo doua ore disponibile, suna-l pe prietenul din Arad pentru o enumerare. El stie.
Ofticatule!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:57

De la: 9am_1454, la data 2014-03-07 09:52:42Ma folosesc de ocazie ca sa injur pe toti cei care declara ca au de gand sa semneze o petitie sau ce-o fi aia (neprevazuta in nici o legislatie) pentru gratierea lui Gica Popescu.
Cer procurorilor sa aresteze, eventual, desi ma tem ca nu este posibil, pe oricine indrazneste sa mai faca asemenea afirmatii pentru subminarea grava a justitiei.
Cata prostie !
Se face cutratenie, cat de cat, intr-un domeniu, dupa ce zeci de ani s-a tipat ca e corupt, ca asa nu se mai poate, in sfarsit, dupa ani si ani, justitia reuseste sa condamne niste corupti, niste evazionisti, niste borfasi care au eludat bugetul de stat cu zeci de milioane de dolari sau euro ..., derbedeii ajung unde le este locul si ... ce sa vezi ?
Se cere gratierea unuia dintre ei, la fel de vinovat ca si ceilalti, pe motiv ca ar fi o valoare nationala.
Gica e valoare nationala ?
Pai de ce sa ne miram ca suntem pe ultimele locuri din UE la nivel de trai ?
Politicienii nostri se solidarizeaza cu hotii si cer gratierea acestora ?
Si noi ii votam ?
Si noi nu le spargem capul ?
Nu numai politicienii fac asta ci si toti cretinii patentati care vor sa para milosi ... umani.
Doamne, cat de multi prosti are tarisoara noastra.
Sper ca asta sa nu se intample.
SI mai sper ca nici legea cu amnistia si gratierea sa nu se promulge.
Altminteri suntem pierduti.
Ia sa vedem, pe forumul asta cati cretini sunt pentru gratierea puscariasului-valoare-nationala Gica Popescu ?
Hai, defilati ...

Ia! si eu vreau sa-i vad.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:58

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 10:07

are dreptate talambul, insa...

nu te poti pune cu prostii, ori cu acea conjuratie a smekerilor ticalosi!

tot asa cum nu te poti pune cu mintea prim copistului , care a reusit sa-si copieze realizarile din programul de guvernare al guvernului ponta II si sa le realizeze incaodata in perioada guvernului ponta III, buey, cat de prosti va cred politicienii de teapa astuia?
va spun eu, cei mai prosti dintre prosti!

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 10:26

n-are curajul sa exprime opinii
n-are principii, virtuti si atitudini civice
n-are....
are linck-ul !
toata lumea are nare, numai dansa n-are nare.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 10:34

De la: _Ingrid, la data 2014-03-07 09:56:28
De la: 9am_1454, la data 2014-03-07 09:40:27
Esti o tampita si tu !
Gemi de tampenie ...

De ce zici ca sunt tampita daca tu insuti declari ca habar n-ai? Daca ai fo doua ore disponibile, suna-l pe prietenul din Arad pentru o enumerare. El stie.
Ofticatule!

Nu vorbeam despre Falca, balamuto ...
Spuneam si eu asa, crezand ca ma citeste lume cu capacitate de pricepere, ca Basescu a facut sa mai fie arestati si condamnati de prin ei, de prin toate partidele ... ca pana la el nu s-a prea intamplat ...
Ziceam si eu ca ar trebui apreciat pentru chestia asta si nu injurat ...
Da, mai sunt destui de arestat si judecat ... asa este .... dar asta nu insemna ca cei gajbiti pana acum au fost abuzati, saracii, pe motiv ca altii ar fi trebuit saltati in locul lor.
In cazul tau, tu nu pricepi chestiile astea singura, sau esti masochista si-ti place sa fi injurata ?
Ia, cauta-ti alt injurac !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 10:36

De la: __hakon__, la data 2014-03-07 10:26:25n-are curajul sa exprime opinii
n-are....
are linck-ul !

E, nu prea e chiar asa ... dar nu-i strica s-o injuri si tu ...

A dat linkul, am citit articolul lui Petreanu, e clar ca nu e de acord cu gratierea ...
Am putea sa intelegem ca asta e si parerea ei.
Dar ... pentru ca n-o spune in mod explicit si-si lasa o portita ... ii putem face o lucrare dentara preventiv ...
Ca sa fie ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 10:40

De la: 9am_1454, la data 2014-03-07 10:36:53
De la: __hakon__, la data 2014-03-07 10:26:25n-are curajul sa exprime opinii
n-are....
are linck-ul !

E, nu prea e chiar asa ... dar nu-i strica s-o injuri si tu ...

A dat linkul, am citit articolul lui Petreanu, e clar ca nu e de acord cu gratierea ...
Am putea sa intelegem ca asta e si parerea ei.
Dar ... pentru ca n-o spune in mod explicit si-si lasa o portita ... ii putem face o lucrare dentara preventiv ...
Ca sa fie ...

Bine ca vorbisi cu persoana care are opinii.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 10:54

bre cretotino, daca tot iti place sa stai pe frecebuci si sa scrii pe perete dferite citate sau tampenii, de ce nu lansezi ideea organizarii de flashmob-uri in fata palatului de justitie din buc. pentru a aplauda/ovationa justitia ori de cate ori reuseste sa trimita dupa gratii cate un politician, de la consilieri si primari pana la ministri , parlamentari, eventual chiar procurori, avocati judecatori corupti si chiar actuali sau fosti presedinti, fie iliescu sau basescu.
mmmm?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:00

Fara sa vrei, mi-ai dat o veste buna. Multumesc!

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:13

o idee buna, bre cretotino, idee, nu veste !
ai baut pre multa caflesca astazi, de la ea ti se trage !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:21

De la: __hakon__, la data 2014-03-07 11:13:22o idee buna, bre cretotino, idee, nu veste !
ai baut pre multa caflesca astazi, de la ea ti se trage !

Veste nu idee.
Si ca sa stii si tu, lumea nu sufera de lipsa de idei - vorba lui tata, ,,Traiasca ideea. Si idiotul!"- ci de lipsa de realizari.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:23

aaa, aia din larousse, sau pleonasmul ?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:27

Ceaiuri....diferite arome...parfumuri de arca....Na, ca am pierdut M- de la MMMMMMMMMMM

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:30

Care o mutat ma cafeneaua? Am ratat usa......

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:37

de la general pana la polindice este mare distanta, lasa vrajeala, virusato !
mai bine ai grija sa nu te prinda hollande descoperita ca ti-o trage fiscul francez de nu te vezi !

a propos, cea mai puturoasa natie a europei, frantzujii , mai putori decat romanii !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:45

De la: __hakon__, la data 2014-03-07 11:37:07de la general pana la polindice este mare distanta, lasa vrajeala, virusato !
mai bine ai grija sa nu te prinda hollande descoperita ca ti-o trage fiscul francez de nu te vezi !

a propos, cea mai puturoasa natie a europei, frantzujii , mai putori decat romanii !

Pai da, ca tu falfaiai cafeaua de ochii lumii ca sa iti vinzi clandestin polidinele!

En garde, cavaler Hak'! Am armura lustruita! Nu te mai plimba bre cu scooteru' ducand croissantes la MadamePlanB ca te vad din helocipter!

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 12:53

romanian.ruvr.ru Bombardarea-Iugoslaviei-vs-invazia-rusa-in-Crimee

n 1999 nu numai ofensiva NATO asupra armatei, dar i a obiectivelor civile din Iugoslavia a debutat cu masive bombardamente aeriene, ca pretext al oprimrii minoritii albaneze de ctre srbi, n provincia Kosovo, care fcea parte din Iugoslavia.

La acest masacru al Iugoslaviei, care a durat 78 de zile, au participat aviaiile militare ale SUA, Angliei, Franei, Belgiei, Danemarcei, Norvegiei, Olandei, Germaniei, Spaniei, Portugaliei, Turciei i Canadei, toate membre NATO. La fel s-a ntmplat i n 2011, cnd a fost folosit acelai pretext n Libia, pentru a-l debarca de la putere pe Gaddafi. La bombardarea Libiei au participat aceleai aviaii ale SUA, Angliei, Franei, Belgiei, Danemarcei, Norvegiei, Olandei, Spaniei, Turciei i Canadei, toate membre NATO, la care s-au adugat cele ale Suediei, Emiratelor Arabe Unite i Qatarului.

youtu.be/Bkztr16IHeM

Dorina oricrui comandant militar este aceea de a mpiedica inamicul s se desfoare ntr-un dispozitiv propice aprrii, dinainte amenajat cu anuri antitanc i tranee. Ori din acest punct de vedere, unitile ucrainene din Crimeea au fost luate ca din oal, fiind izolate n cazrmile lor. Pn acum, n mod deliberat, ruii au meninut un raport echilibrat de fore n Crimeea, dei n 48 de ore, printr-un pod aerian sau utiliznd navele de debarcare, acolo puteau disloca peste 200.000 de militari, tehnic de lupt grea, rachete de croazier, rachete sol-sol i sute de bombardiere i avioane multirol. Aceasta fiind cea mai evident dovad c pn acumruii nu i-au propus s procedeze ca SUA n Iugoslavia, nimicind armata i infrastructura economic sau asasinnd populaia civil, prin spulberarea oraelor Ucrainei, prin masive lovituri aeriene i baraje de artilerie.

www.theguardian.com/world/graphic/2014/mar/03/russia-ukraine-mil...

Rusia a aplicat pn n prezent o metod soft, n concordan cu scopul politic limitat, stabilit de Vladimir Putin. Ea fiind bazat pe oameni politicoi i exploatnd la maxim capacitatea grupurilor de cercetare n adncimea strategic (grupuri Alfa) ale armatei ruse. Pn acum, ruii au vrut doar s fac armata ucrainean s neleag c liderii Euromaidanului o trimit n mod deliberat la moarte pentru a-i menine ei funciile, ocupate prin crimele comise n Piaa Independentei din Kiev, care au condus la o lovitur de stat n toat regula. Sugernd prin aceasta c intr n sarcina armatei ucrainene s-i rein i dezarmeze rapid, pe toi membrii gruprilor extremiste pro-occidentale, care au declarat public c cetenii ucraineni rusofoni, alturi de cei romni, trebuiesc lichidai.
Timp de o sptmn au durat apropo-urile pe fa, fcute de armata rus, pentru ca armata ucrainean s nceap s-i rein i dezarmeze pe toi membrii gruprilor extremiste ai opoziiei pro-occidentale. ntruct armata ucrainean n-a demonstrat deloc c ar avea prea mult discernmnt, de acum ncolo, Rusia se vede obligat s-i arate Ucrainei c dispune un gigantic sistem militar, cu timp de ateptare limitat.
Etapa a doua a aplicaiei armatei ruse n Ucraina ar putea consta n utilizarea masiv a sistemelor C4I, n strns corelaie cu aeromobilitatea trupelor sale terestre, ale desantului maritim i ale aviaiei de lupt. Facilitțile de memorie, microprocesoarele, echipamentele de comunicații prin satelit, coordonate prin servere proprii, cu putere de procesare de ultima generaie, precum i securizarea prin criptare digital n ntreg spectrul de frecvene, face ca sistemele C4I ale ruilor s fie imposibil de contracarat de ctre ucraineni.

youtu.be/VIt3Gr_18do

Drept urmare, toate dispay-urile canalelor de cercetare-descoperire ale tuturor categoriilor de fore armate ucrainene s-ar putea s joace singure Age of Empire, indicnd invazii de proporii, pe care, neavnd cum s le verifice, armata ucrainean va fi obligat s le ia de bune i s se desfoare n dispozitiv de lupt, pe anumite direcii i aliniamente, ca s le combat, lsnd descoperite altele, care devin automat vulnerabiliti letale pentru armata ucrainean.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 13:29

bre fsb-ule, matale iti bati joc de noi?
pai matale nu stii ca, daca-i dai nas lui ivan se urca pe divan?
bre, las-o dreaq de strategie si tactica meletara, ai venit cu intocsicarili p'acilea?
daca eram seful celor de la kiev in doi timp si trei miscari ii radeam pe acei trupeti neinscriptionati pe care nu-i recunoaste nici tarul putin, ai inteles !?

ia spune, cui raportezi ?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 15:27

buey zevzecilor, si-a publicat pontalaul noul programk vechi, cica va majora si extinde baza de impozitare, hahahahahaha, poi a amajorat si extins impozitarea cu cele peste 35 noi impozite,

bueeeey, daca copistul mincinos este si uituc, ce se va intampla cu voi, peste cele 35 de impozite si majorari de taxe si accize mai adauga inca 35 noi impozite si majorari de taxe si accize?

ati dat de draqul, ati belit-o pe romaneste , hahahahahaha !

buey, treziti-va, asta o sa va puna pielea pe garduri si-o sa ramaneti sa va deplasati la servicu numai cu scheletul !

buey, o sa poluati fonic tot bucurestiul !
intr-atat de zgomotos o sa va cotorogeasca scheletii din toate incheieturile prin craterele din asfaltul carosabilului incat nu veti mai reusi sa va mai auziti comunicarile verballe intre doi scheleti care se tin de brat in timpul unei plimbari citadine.

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 16:10

Buey carciuma , stai jos, sterge-te la gura murdara de basism maro si lasa "rasul" !
Mai bine te-ai rade la subrat , ca miroase a acru

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 16:12

De la: __hakon__, la data 2014-03-07 15:27:11buey zevzecilor, si-a publicat pontalaul noul programk vechi, cica va majora si extinde baza de impozitare, hahahahahaha, poi a amajorat si extins impozitarea cu cele peste 35 noi impozite,

bueeeey, daca copistul mincinos este si uituc, ce se va intampla cu voi, peste cele 35 de impozite si majorari de taxe si accize mai adauga inca 35 noi impozite si majorari de taxe si accize?

ati dat de draqul, ati belit-o pe romaneste , hahahahahaha !

buey, treziti-va, asta o sa va puna pielea pe garduri si-o sa ramaneti sa va deplasati la servicu numai cu scheletul !

buey, o sa poluati fonic tot bucurestiul !
intr-atat de zgomotos o sa va cotorogeasca scheletii din toate incheieturile prin craterele din asfaltul carosabilului incat nu veti mai reusi sa va mai auziti comunicarile verballe intre doi scheleti care se tin de brat in timpul unei plimbari citadine.

Proasta organului , dar tu nu traiesti tot in tara guvernata de pontalac ??? Tie n-o sa-ti scartaie oasele ????

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 16:21

romanian.ruvr.ru

Crimeea-Si-sirenele-independentei-europene

Evenimentele din Crimeea sunt urmrite cu mare atenie n Scoia i Catalonia spaniol. Acolo pe 18 septembrie (Scoia) i 9 noiembrie (Catalonia) sunt planificate referendumuri privind independena.
Locuitorii din Republica Autonom Crimeea vor putea pe 16 martie s hotrasc asupra statutului lor dup lovitura de stat de la Kiev. Cea mai mare parte a populaiei din Peninsula Crimeea consider c autoritile de la Kiev sunt nelegitime. Rada Suprem, acaparat de naionaliti furioi, a dezbtut n primul rnd interzicerea limbii ruse ca limb regional de comunicare n Ucraina.
Dup ultimele sondaje de opinie, n Scoia adepii separrii vor fi n proporie de 32-37%. Premierul britanic, David Cameron, este, firete, mpotriva desprinderii Scoiei, ns a fost nevoit s fie de acord cu plebiscitul scoienilor.

Noi vrem s stabilim relaii de egalitate cu Marea Britanie i nu nelegem de nu ni se permite acest lucru, menioneaz Alex Salmond, liderul Partidului Naional Scoian.

Vrem s fim foarte raionali n aceast chestiune. Vrem s meninem uniunea monarhic, s meninem regina ca ef a statutului, s meninem uniunea social, uniunea vamal. ns vrem s controlm procesul de impozitare, cheltuielile de stat. Vrem s decidem singuri dac avem sau nu nevoie de arma nuclear pe pmntul nostru. Vrem s decidem singuri dac s ne ducem sau nu s luptm n rzboiul ilegal din Irak.

n Catalonia dorina de independen este mai puternic, ns Catalonia este un caz special. Constituia spaniol este adaptat n aa fel nct orice independen trebuie aprobat de Parlament i aprobat la un referendum naional. Catalonii afirm c dac majoritatea va spune da, atunci i vor proclama independena n mod unilateral.
Preedintele regiunii autonome Catalonia, Artur Mas, consider c spaniolii denatureaz baza juridic real, iar autonomia are toate drepturile legale s divoreze de Madrid.

Nu este nimic ilegal. Doar Guvernul spaniol declar c este ilegal, dar nu este adevrat. Noi am stabilit deja cinci prevederi legislative, n conformitate cu care, Catalonia are dreptul s organizeze i s desfoare consultri (consacrate independenei). i ele sunt n conformitate deplin cu Constituia spaniol.

n orice caz, pentru independena Cataloniei se pronun n jur de 60-70% dintre localnici.

i Belgia are probleme de ordin naional. Aici triesc aproximativ 60% flamanzi i 31% valoni francofoni. Deocamdat nu s-a ajuns la referendum. ns liderii comunitii de etnici olandezi avertizeaz c se vor orienta dup rezultatele plebiscitelor din Scoia i Catalonia. Poate chiar din Crimeea.

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 16:30

TREBUIE SA FITI DE ACORD CU MINE, CA DOMNUL PRESEDINTE BASSS URINEAZA ORICAND PE RUSIA , PE ARMATA RUSA SI PE CIURUCURILE ALEA DE RACHETE... MAI ALES DACA A AMESTECAT WHISKEANUL CU MUUUUULTA APA

Doctrina militar a Rusiei permite utilizarea armei nucleare, a reamintit vicepremierul rus Dmitri Rogozin. Potrivit lui, acesta este factorul principal al descurajrii unei agresiuni mpotriva statului.

Putem experimenta n continuu, dislocnd arme non-nucleare pe rachetele purttoarele strategice. Dar, trebuie s inem cont de faptul c dac vom fi atacai, atunci n conformitate cu doctrina pe care am adoptat-o, fr ndoial noi vom recurge la arma nuclear pentru aprarea teritoriului nostru, a intereselor noastre naionale.

Pagini: << 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: