Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:20
De la: _2148_, la data 2014-02-03 14:57:34De la: __hakon__, la data 2014-02-03 14:47:51De la: _2148_, la data 2014-02-03 13:54:35De la: __hakon__, la data 2014-02-02 14:34:51iar sub sloganul interogativ cinematografic: punind intrebarea despre caietul de sarcini, chiar te-ai dovedit a fi blonda, asa cum ti-a zis cognitivul tau prieten , caci n-ai inteles despre ce-i vorba !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:29
De la: gabigabi2, la data 2014-02-03 15:20:26De la: _2148_, la data 2014-02-03 14:57:34De la: __hakon__, la data 2014-02-03 14:47:51De la: _2148_, la data 2014-02-03 13:54:35De la: __hakon__, la data 2014-02-02 14:34:51iar sub sloganul interogativ cinematografic: iegstraordinar , da' de un' stii matale asta ?Bravo , madame , cum ai reusit sa te prinzi ca n-am inteles !?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:36
intrebind de caietul de sarcini ....dar ti-am spus deja !
dar, mai citeste-ti odata raspunsul oferit de pretenarul @hakon...poate intelegi totusi !
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 15:57
De la: gabigabi2, la data 2014-02-03 15:36:19intrebind de caietul de sarcini ....dar ti-am spus deja ! Poate am intrebat la mishto , de sanki ! Tu chiar crezi ca exista cineva in Romanica care nu cunoaste acest logo al ANAF ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 16:00
De la: __hakon__, la data 2014-02-03 15:08:23se prea poa', de gustibus non est disputandum ! Nu stiu germana
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 16:45
De la: _2148_, la data 2014-02-03 16:00:02De la: __hakon__, la data 2014-02-03 15:08:23se prea poa', de gustibus non est disputandum ! relax, te descurci foarte bine si numai cu engleza !
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 3 Februarie 2014, ora 20:31
De la: __hakon__, la data 2014-02-03 13:27:32De la: 9am_2878, la data 2014-02-03 12:46:24Se zvoneste in targ ca zilele guvernarii USL sunt numarate. Sper ca majoritatea cetatenilor onesti sa iasa la vot si sa zdrobeasca ca numar voturile pensionarilor iresponsabili si a infractorilor care sustin USL. Daca nu se intampla acesta minune atunci cu siguranta se alege praful . Astia sunt raul suprem si sper ca reactia populara sa-i spulbere. Romania nu a avut niciodata un dusman mai aprig decat acest USL penal. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 07:07
Serviciile sub controlul premierului plagiator?
Oare se stie spre ce ne indreptam? DICTATURA oameni buni....acolo am ajuns datorita PROSTILOR...... Cu siguranta vom asista la o contraofensiva UE , NATO deoarece deja am luat-o ca tara pe aratura. Si toate astea cu ajutorul nemijlocit al IDIOTILOR ............. ![]() De la 1 Aprilie scumpiri in lant datorate ACCIZEI pe carburanti...... IDIOTII TREBUIESC HRANITI........
|
|
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 15:38
NU STIU,CE MAI VREA ACEST OMULET !.ESTE EPOCA P.D.L.-2,(MAREA MISCARE POPULARA (LA-CE ?!)CU CINE SE LUPTA?!,CU PROSTIEA MAPNIPULATA DIN MINTEA CUI ?!.
(RASCOALA CONTRA U.S.L.,EL,ZICEA CA TREBUIE CA SA SE DUCA LA AGRICULTURA CA SA-I VINA MINTEA,DAR ,ACEST OMULET RUPT DE REALITATE!.ESTE UN OM ABITIOS,DAR IN SCHIMB,TERMINAT, SI RUPT DE REALITATE!.!i-L RUGAM CA SA NE DE-A EXPLICATII LA PROSTIEA MINTII LUI,SI ÏN LARGUL PROSTIEI SI AL AMBITIEI MARINARESTI!.SI AMBITIEA,SI PEROSTIIEA CARE NU ARE LIMITE !.
|
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 15:49
I
i-I RECOMAND CA SA NU MAI BEEA -ALCHOOL,CA-CI ESTE RUPT DE REALITATE !.
|
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 15:50
"omuletul " e d'un jigodism din ce in ce mai evident si atacul furibund la adresa institutiilor ,altele decit STS .ul pe care -l pastoreste cum vrea, imi da de gindit la ce-i mai rau si mai abject posibil : ca NU si-a dorit interventia de salvare a medicilor cazuti in m.tii Apuseni, vazind in acest accident oportunitatea de a cere demisia guvernului !
dar, nu s-a asteptat ca oamenii sa fie salvati totusi si, iar nu s-a asteptat sa iasa asa un scandal mediatic , dar incearca sa dea vina pe victime ....vorba unuia dintre medici : vina noastra este ca nu am murit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2014, ora 19:41
da, exista riscul unei dictaturi a majoritatii, si cum o majoritate considera ca are intodeauna dreptate, chiar daca media indicelui IQ al acestei majoritati calculat si raportat la indicele IQ-ului mediu al multimii in care este inclusa aparenta majoritatea respectiva, este net si sever inferior.
in acest moment majoritatea usl-ista nu dispune de inteligente oneste si creatoare decat intr-un procent infim reprezentat de o cifra cu trei zecimale care in mod sigur contine un 0,abc., tocmai din acest motiv reprezentantul majoritatii usl-iste paseaza responsabilitatea deciziilor pe care acesta ar trebui sa le impuna asumandu-le, in grija si responsabilitatea majoritatii, a multimii pe care o reprezinta si caruia ii este dator si dependent in acelas timp, atat din punct de vedere material cat si conceptual. in acest mod, pasarea deciziilor in zona comunului, pe aparenta responsabilitate a multimii, de catre asemenea lideri care o conduc asemenea multimi cu putere decizionala discretionala insa, disipata in masa membrilor care o compun, demonstreaza inechivoc faptul ca liderul/liderii respectiv este lipsit de personalitate,nu poseda un plan si o strategie progresista si nici metode de aplicare/implementare a politicilor socio-economice, si mai mult, este un lider lipsit de viziune,onestitate, si demnitate,dar, prin aceasta metoda originala de conducere l carui concept nu-i apartie, intre noi fie vorba, acest concept apartine unui individ harsit in munca ideologica de partid, un adevarat mentor comunis, reuseste sa confere multimii pe care o conduce acel sentiment iluzoriu al implicarii decizionale si de autoconducere de sine prin deciziile pe care le aproba printr-un vot de turma, unitar. acest sentiment decizional si de autoconducere pe care il percepe intr-un mod iluzoriu multimea votantilor parlamentari , in realitate, aceasta metodica de conducere prin pasarea responsabilitatii decizionale, aparent pasiva, permite liderului sa-si conduca multimea exact cum isi conduce ciobanul turma de oi ,turma de mioare de la care ciobanul obtine miei ptr.sacrificare (tinerii) lapte pe care il transforma in branza si o comercializeaza insusindu-si avantaje si privilegii, carne, prin sacrificarea unora dintre berbecii nazdravani si mioarelor trecute de varsta incisivitatii, pe altarul intereselor personale, cat si lana, pe care o tunde de pe toate oile indiferent daca fac parte din turma pe care o pastoreste sau din turmele altor ciobani mai natafleti, pe care incearca sa le administreze tunzandu-le de trei randuri de piei sau jupuindu-le de vi, (taxe si impozite) incercand sa ofere tuturor sarantocilor procente nemultumitoare din saracia pe care o imparte cu un nedisimulat entuziasm, crezand, sau fiind convins ca, poate pacali intreaga ciurdina de pe intreg teritoriul uniunii europene, dar pana si un asemenea lider, majoritatea pe care o conduce, cat si majoritatea care a dorit sa fie reprezentata si administrata de asemenea specimene politice,in mod sigur,se inseala ! nu cumva sa adormiti, sau sa intrati in soc hipotermic !
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 07:11
De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I Ce sublim......,,domnule GABI'' tu postezi Gabi iti raspunde.......doi in unul........doi PROSTI si nu este un secret ca tot ce se aseamana se aduna........Vai de mama voastra de IDIOTI, CRETINI SI IRESPONSABILI......Voi nu intelegei ca STS nu are atributii in aceasta problema? Este o structura militara si se ocupa dor de telefonia FIXA imbecililor. De ce amestecati mere cu pere? Realitatea este urmatoarea........avem o lege data de Nastase care stabileste CLAR cine se ocupa de aceste accidente aviatice civile. PROSTILOR ,cititi apoi postati.....prostii dracului ....legea prevede CLAR pentru tot PROSTUL ca celula care trebuie sa coordoneze actiunea de salvare este condusa de PRIM MINISTRUL tarii.... Prostilor....acolo trebuie cautat vinovatul.......GUVERNUL ROMANIEI nu STS imbecililor........dar voi va faceti ca nu intelegeti? Bai jegosilor....PREMIERUL ROMANIEI la ora cand trebuia sa apese butoanele pentru activarea sistemului .....era la taclale la B1 iar apoi la carciuma si il durea la bascheti de acei voluntari care mureau cu zile in Apuseni....... IDIOTILOR ......acei minunati cetateni au murit cu zile datorita lui PONTA plagiatorul....eleste reponsabil deoarece nu a activat sistemul ocupat cum stim cu totii doar cu insirarea minciunilor pentru manilularea idiotilor......... Ti-ai dracului de imbecili......
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 07:20
LUATI SI CITITI PROSTILOR........ Comitetul de urgen anunat astzi de Ponta exist n lege din 2004. Dac s-ar fi aplicat legea, Stroe ar fi trebuit s conduc structura de Anca SIMINA, Clarice DINU Publicat la: 22.01.2014 16:39 Ultima actualizare: 22.01.2014 23:32 Share On Facebook Share on G+ Voi nfiina, n cel mai scurt timp, la nivelul Guvernului, comitetul interministerial de intervenie n situaii de urgen pentru ca n viitor asemenea situaii s poat s fie evitate i intervenia s se fac mai rapid i mai eficient, a fost soluia avansat public de premierul Victor Ponta dup ce operaiunea de cutare a victimelor accidentului de aviaie din Apuseni a fost declarat oficial un eec. nfiinarea imediat a unui Comitet similar celui anunat de Victor Ponta, care s controleze dintr-un singur punct de comand, funcionarea tuturor instituiilor implicate ntr-o salvare este ns obligatorie n situaii de urgen, n Romnia, nc din 2004. La acel moment, Guvernul Adrian Nstase a nfiinat, prin ordonana de urgen 21/2004, un Sistem Naional de Management al Situaiilor de Urgen, n contextul atentatelor din Spania i Rusia, dar i a constatrii c sistemul este parial nchegat. Pentru ca acesta s devin realitate, o Hotrre a Guvernului din septembrie 2004, HG 1489/2004, descrie n amnunt cum ar trebui s se nfiineze imediat o celul de criz la Ministerul de Interne, sub conducerea ministrului i n coordonarea prim-ministrului. Dei ordonana i legea sunt n vigoare, acest lucru nu s-a ntmplat dup prbuirea avionului n Munii Apuseni. Dac legea era respectat, Radu Stroe ar fi trebuit s conduc o celul de criz din care s fi fcut parte reprezentani ai Ministerului Transporturilor, condus de Ramona Mnescu, responsabil n acest caz, i reprezentani ai instituiilor subordonate, respectiv ROMATSA, condus pn azi de Aleodor Frncu, reprezentani ai STS, condus de Marcel Opri, toate structurile din MAI responsabile pe intervenie - IGSU(Ion Burlui), Jandarmi, Pompieri, secretarul de stat pentru probleme de ordine public, Florea Oprea i secretarul de stat pentru relaia cu prefecturile i ISU, Ctlin Chiper. Cum ar fi trebuit s funcioneze celula de criz Astfel, hotrrea menionat arat c n situaii de urgen se nfiineaz Comitetul Naional pentru Situaii de Urgen, ca organism interministerial de management, sub conducerea nemijlocit a ministrului administraiei i internelor i n coordonarea primului-ministru, n cadrul Sistemului Naional de Management al Situaiilor de Urgen. Actul normativ menioneaz explicit i cine trebui s preia comanda rapid: ministrul de Interne, acelai care prin ordin ministerial, desemneaz membrii din rndul secretarilor de stat din mai multe ministere i din cel al efilor instituiilor guvernamentale implicate. n plus, pot fi cooptai specialiti, drept consultani: (2) Comitetul Naional se compune din: a) preedinte: ministrul administraiei i internelor; b) vicepreedinte: un secretar de stat din Ministerul Administraiei i Internelor; c) membri: unul sau mai muli secretari de stat de la fiecare minister sau un adjunct al conductorului fiecrei instituii publice centrale prevzute n anexa nr. 1, n funcie de tipurile de risc gestionate, de funciile de sprijin repartizate i de complexitatea acestora, i inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaii de Urgen; d) consultani: cte 1 - 2 experi i/sau specialiti din fiecare minister i instituie public central prevzute n anexa nr. 1. (3) Componena nominal a Comitetului Naional se aprob prin ordin al ministrului administraiei i internelor, pe baza propunerilor fcute de minitrii i conductorii instituiilor publice centrale. n locul acestui Comitet, raportul oficial prezentat n Guvern, menioneaz la comand doar ISU Alba. (Ora, n.red.) 16.29 MApN a luat legtura cu ROMATSA i a transmis disponibilitatea ministerului de a participa cu fore la aciunile de cutare/salvare. eful de tur ROMATSA a informat c acestea sunt coordonate de ISU Alba, se arat n documentul oficial. Planurile de viitor ale lui Ponta n singura intervenie pe care a avut-o legat de accident, miercuri la prnz, premierul a vorbit despre faptul c exist acte normative referitoare la accidentele de aviaie civil, care descriau procedura de urmat, nominaliznd ns doar Regulamentul ROMATSA: Exist HG 741/2008, care stabilete foarte clar cine, cum se organizeaz. Din pcate, aceast hotrre de guvern i celelalte proceduri nu au funcionat suficient de rapid i suficient de bine, a spus el. Pentru viitor, Ponta susine ns c va schimba normele. voi nfiina, n cel mai scurt timp, la nivelul guvernului, comitetul interministerial de intervenie n situaii de urgen, coordonat la nivel de vicepremier, n care alturi de vicepremierul pe probleme de ordine public i siguran naional s fie direct implicai, n toate situaiile de acelai gen, secretarul de stat Raed Arafat i eful ISU, alturi de reprezentani ai tuturor celorlalte instituii, fie guvernamentale, fie neguvernamentale, pentru ca n viitor asemenea situaii s poat s fie evitate i intervenia s se fac mai rapid i mai eficient. Practic, singura diferen fa de normele actuale ar fi schimbarea conducerii de la Ministerul de Interne i din coordonarea sa, la vicepremierul pentru ordine public, Gabriel Oprea. Blaga: Celula de criz era obligatorie la MAI Fostul ministru de interne Vasile Blaga a declarat pentru gndul c n cazul tragediei aviatice din Apuseni era obligatorie nfiinarea unei celule de criz la mivelul MAI care s fie condus de ministrul Radu Stroe. El a precizat c dup adoptarea ordonanei privind situaiile de urgen n 2004 s-au emis mai multe hotrri de guvern n 2004 i n 2006 n care s-a formalizat coordonarea la nivelul Internelor a operaiunilor n caz de urgen, sediul celulei de criz fiind stabilit la MAI, precum i responsabilitile instituiilor implicate. Dac v aducei aminte, n 2010, a czut n Bucegi un elicopter militar israelian care fcea pregtiri i au murit ase militari israelieni i unul romn. Ministerul responsabil atunci era cel al Aprrii, ns celula de criz s-a nfiinat la MAI i a fost sub coducerea mea deoarece MAI coordoneaz intervenia. n cazul tragediei din urm cu dou zile ministerul responsabil este cel al Transporturilor, ns celula de criz trebuie nfiinat la MAI care coordoneaz intervenia. La mAI sunt toate structurile: IGSU, Jandarmi, Pompieri, dar i tehnica necesar. n astfel de situaii trebuie s existe o voce unic, fiind extrem de important comunicarea, a spus Blaga. n opinia sa, din celula de criz ar fi trebuit s fac parte, pe lng Radu Stroe, secretarul de stat pe probleme de ordine public i structurile MAI- IGSU, pompierii i jandarmii., Ministerul Transporturilor, ROMATSA. La rndul su, fostul ministru de Interne Ioan Rus a fost rezervat n comentarii, mulumindu-se s declarre pentru gndul c se tie legea, exist o procedur Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 09:24
De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I Sa mori tu ca STS se ocupa doar cu telefoanele fixe? Nu cumva si cu celelalte? Ia citeste si infiormeaza-te si abia dupa aia sari sa mananci cu polonicul si sa-ti aperi stapanul. www.112.ro/index.php?pag=9 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 10:19
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-05 09:24:25De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I |
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 10:40
Sarmanul, pe unde se duce tot cu nasul rosu ajunge !
lasa-l dom'e, ca nu la are cu legislatia, se preocupa cu elucubratia, e bata !
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 11:38
Se nashparleste situatiunea rau di tat, boieri dumneavoastra.
Ukraina este in pragul razboiului civil. Gagauzii din R. Moldova s-au metamorfozat in deshtul lui Putin si doresc scindare teritoriala Polonia, cehia, slovacia si ungaria, isi pregatesc planuri de urgenta ca urmare a situatiei imprevizibile din ukraina, pm-ul roman si romania doarme! Us navy parcheaza in black sea Nashpa, romanii iar sunt prinsi cu izmenele-n vine ! Si mai nashpa: Chinezii inregistreaza un recul al cresterii economice, Pretul cuprului scade pe bursa S&P de asemenea, in scadere Fmi,bm, bce, nu finanteaza romania, dar solicita romaniei achitarea la timp a ratelor scadente , mmmdeh, datornici GS , ordin: vinde romania Guvernatorul bnr risipeste valuta incercand sa mentina pe linia de plutire cursul leului, Urmeaza al treilea val al crizei Usl-ul in cadere libera in sondaje, au pierdut 20% numai in luna Ianuarie Facturile agentului termic pe luna ianuarie n-au sosit inca, dupa sosirea lor, uslamistii vor mai pierde inca vreo 20 de procente Taxele, impozitele, accizele si tva-ul au sufiocat economia privata, imm-urile sunt in insolventa, vanzarile au scazut dramatic Mai sa fie, premierul joaca baschet si organizeaza sindrofii simandicoase, crede ca economia este pe crestere si romanii plesnesc de fericire Mai vedem...
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 11:45
De la: __hakon__, la data 2014-02-05 11:38:24Se nashparleste situatiunea rau di tat, boieri dumneavoastra. Ce conteaza......Ponta viseaza si minte cu nerusinare......... Poate ca vrea sa aderam si noi la UNIUNEA VAMAVA POST SOVIETICA..........visul bunicutei poate fi realizat de catre nepotel........... Din pacate tara romaneasca are prea multi prosti pe metru patrat si de aici ne va veni si colapsul mult visat de catre psd partidul marioneta al imperialismului rusesc.... PS. Acum inteleg de ce plagiatorul doreste sub comanda lui STS.........mititelul vrea sa vorbeasca fara sa poata fi interceptat cu fratii lui de la Moscova....... ..
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 12:39
De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 11:35:12BLACKULET .......am primit un mesaj in privat si vreau sa-l verific inaite de al face public..... Nu m-ai dezamagit cu raspunsul tau, pentru ca nu ma asteptam la altceva din partea ta. Iti confimi nivelul de urangutan prost si primitiv care in lipsa de argumente face trimiteri la rudele interlocutorului, scuipa, injura si da cu pietre. Asta iti este nivelul de inteligenta, asa ca te iau ca atare. Primitivule, eu nu zic ca oficialitatile, reprezentantii diferitelor ministere conduse pina la urma de Ponta, nu s-au facut de ras. Au fost incompetenti, da, dar eu m-am referit strict la STS-ul pe care sari tu repede sa-l pupi sub coada pentru ca asa ti-a ordonat stapanul de la Treicoceni, iar tu esti suficient de prost ca sa nu te intrebi daca stapanul are sau nu dreptate. STS pe pagina proprie de internet precizeaza ca localizeaza apelurile la 112, fara sa mentioneze daca e vorba de telefonie fixa sau mobila. Despre asta e vorba. Supravietuitorii accidentului au sunat la 112, nu la Guvern si nici la Presedintie. STS trebuia sa localizeze apelul! Ai priceput sau trebuie sa iti desenez? Sau sa iti traduc in comenzile cu care sunt dresati cainii, ca sa pricepi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 13:34
OMUL,NU MAI STIE ,CU CE CRITICI CA SA SE MAI AGATE, CA ASTFEL CA SA CREASCA RETINGUL SI VOTANTII LA P.D.L.-2 " MAREA MANIPULATIE A MISCARII DE DREAPTA! ".-PENTRU CA STANGA (PRAPADITII ,CA SA MOARE DE FOAME !).
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 15:23
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-05 09:24:25De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 16:53
De la: Black_Friday_, la data 2014-02-05 09:24:25De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I sa mori tu ca n-ai habar in baza carei legi a fost infiintat sts-ul? sa mori tu ca n-ai habar de regulamentul de functionare al sts-ului? sa mori tu daca nu stii exact care sunt atributiile si responsanbilitatile sts-ului in cadrul situatilor de urgenta? sa mori tu daca nu stii in baza carei legislatii , care este regulamentul de functionare, care ii sunt posibilitaile tehnico-aplicative, si care sunt componentele de baza ale serviciului, cat si rolul si atributiile serviciului 112? buey 2/1, lamuriri despre sts, nuami daca esti in stare sa te mentii in viata dupa ce imi raspunzi la cele 4 intrebari. numai elucubratii vehiculezi,dom' inginer filogerman.
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 17:36
Parca acest STS momentan se ocupa de jocuri politice . ca si presedintele care numai mediator nu e /
-Cine ste ce tin eu sb palarie ?
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 18:00
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2014-02-05 17:36:45Parca acest STS momentan se ocupa de jocuri politice . ca si presedintele care numai mediator nu e / du-te bre, nene pascule, cu jalba in protap si adreseaza /solicita informatii edificatoare, de intereses public, conf. legii, secretariatului STS, si nu mai sta cu palaria-n mana ca cersetorii de prin iarmaroc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 18:52
De la: __hakon__, la data 2014-02-05 16:53:46De la: Black_Friday_, la data 2014-02-05 09:24:25De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I www.expresmagazin.ro/cine-a-inventat-sts-o-scurta-istorie-romant... www.legex.ro/Legea-92-1996-9048.aspx Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 19:03
De la: Fl_Orion999, la data 2014-02-05 18:52:09De la: __hakon__, la data 2014-02-05 16:53:46De la: Black_Friday_, la data 2014-02-05 09:24:25De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 19:08
bai, astia 2!
tu si zet-ul, eu stiu ca sunteti niste ofticati ! ... deoarece basescu v-a taiat spaga pe care v-a oferit-o iliescu, dar si ponta v-a promis ca v-o reofera insa v-a mintit si n-a mai oferit-o! asa ca...ciocu' mic si joc de glezna, papalaptilor !
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 19:35
De la: __hakon__, la data 2014-02-05 19:03:01De la: Fl_Orion999, la data 2014-02-05 18:52:09De la: __hakon__, la data 2014-02-05 16:53:46De la: Black_Friday_, la data 2014-02-05 09:24:25De la: 9am_2878, la data 2014-02-05 07:11:56De la: valeriulivanov, la data 2014-02-04 15:49:47I Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2014, ora 19:55
ANEXA 1
LISTA utilizatorilor retelelor de telecomunicatii speciale 1. Parlamentul Romaniei. 2. Presedintia Romaniei. 3. Guvernul Romaniei. 4. Institutiile care desfasoara activitati in domeniul apararii, sigurantei nationale si ordinii publice. 5. Administratia publica centrala si locala. 6. Autoritatea judecatoreasca: - Curtea Suprema de Justitie - Ministerul Public - Consiliul Superior al Magistraturii. 7. Curtea de Conturi. 8. Curtea Constitutionala. 9. Organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale si al unor organisme neguvernamentale de interes national. ANEXA 2 LISTA retelelor speciale si de cooperare din administrarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale A Retele speciale 1. Reteaua telefonica urbana "S" in municipiul Bucuresti. 2. Reteaua telefonica interurbana "T.O." in municipiul Bucuresti si in teritoriu. 3. Reteaua de teleconferinta "T.O." in municipiul Bucuresti si in teritoriu. 4. Reteaua telefonica internationala criptata "I.C.S.". 5. Reteaua telegrafica internationala criptata. 6. Retelele de radiocomunicatii conventionale si/sau cu acces multiplu in benzinele de frecvente gestionate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale in Bucuresti si in teritoriu. 7. Retelele de radiorelee aflate in administrarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale in Bucuresti si in teritoriu. 8. Reteaua de radiocomunicatii cifrate pe unde scurte in Bucuresti si in teritoriu. 9. Reteaua de monitorizare a spectrului de frecvente pentru asigurarea protectiei retelelor de radiocomunicatii speciale, precum si a celor din administrarea celorlalte institutii din domeniul apararii, sigurantei nationale si ordinii publice. 10. Reteaua de telex cifrata in Bucuresti si in teritoriu. B. Retele de cooperare 1. Reteaua telefonica interurbana de cooperare "I.C." municipiul Bucuresti si in teritoriu. 2. Retelele telefonice urbane de cooperare "C" in municipiul Bucuresti si in teritoriu. 3. Retelele de transmisii de date urbane si interurbane, care functioneaza pe sistemele din administrarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale. www.legex.ro/Legea-92-1996-9048.aspx Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

De unde iau caietu' de sarcini ?
punind intrebarea despre caietul de sarcini, chiar te-ai dovedit a fi blonda, asa cum ti-a zis cognitivul tau prieten , caci n-ai inteles despre ce-i vorba !