back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 16:54

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 16:38:15
De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 15:32:20
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 11:19:24
De la: 9am_1454, la data 2014-01-28 14:19:49
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 13:10:06buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in

administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !

Pe la al patrulea rând m-ai pierdut.
Si, asa am rămas.
Oricât m-aș strădui, nu mă pot ridica, nene, la nivelul tău celest.
E prea sus, e prea ca la țară ...
Pardon, asta e din altceva.
Batrânețea[quote]

pe la al patrulea?
e bine, stiam eu ca ai un indice IQ cu mult mai elevat decat al cretzolancei, prin definitie, majoritatea barbatilor deghizati pe forumuri in femei au un indice IQ superior femeilor deghizate in barbati pe acelasi forum.

.............................................................................................

Cu totul de acord cu aceasta afirmatie

Si zici ca delirul ala e un pamflet? crede-ma, nu se poate citi.
Referitor la text ai auzit vreodata de regula celor 3C?
Clar, complet, concis
Macar unul daca ai respecta....

bre, nene gigioctan, asa este !dar tot n-ai inteles scopul unei asemenea redactari editata intr-un asemenea format !
mai iti trebuie o cisterna de apa plata si dupa ce bei vreo 20.000 de litri poate o sa-ti ridici nivvelul ind.-ului IQ pe cele mai fudule culmi ale inteligentei rezultaat dintr-o temenica cunoastere si insusirea tuturor cunostintelor realiste despre lume si viata, bre tanti !

Fasss....Gigi.. ti se pare mare nume smecher, sau mare smecherie ca aduci in discutie dupa atatia ani un subiect cunoscut de toti cei de aici? daca iti masori IQ-ul cu un personaj gandit sa fie blegut si dragut mai, nici pe el n-ai nici o sansa sa-l ajungi!

Daca te referi la mine, Ingrid, da, care-i problema, mai am mult pana departe si stiu asta.
Mereu incerc sa invat de la tine, dar nu-ti scapa nimic inteligent.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:16

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 16:54:43
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 16:38:15
De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 15:32:20
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 11:19:24
De la: 9am_1454, la data 2014-01-28 14:19:49
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 13:10:06buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in

administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !

Pe la al patrulea rând m-ai pierdut.
Si, asa am rămas.
Oricât m-aș strădui, nu mă pot ridica, nene, la nivelul tău celest.
E prea sus, e prea ca la țară ...
Pardon, asta e din altceva.
Batrânețea[quote]

pe la al patrulea?
e bine, stiam eu ca ai un indice IQ cu mult mai elevat decat al cretzolancei, prin definitie, majoritatea barbatilor deghizati pe forumuri in femei au un indice IQ superior femeilor deghizate in barbati pe acelasi forum.

.............................................................................................

Cu totul de acord cu aceasta afirmatie

Si zici ca delirul ala e un pamflet? crede-ma, nu se poate citi.
Referitor la text ai auzit vreodata de regula celor 3C?
Clar, complet, concis
Macar unul daca ai respecta....

bre, nene gigioctan, asa este !dar tot n-ai inteles scopul unei asemenea redactari editata intr-un asemenea format !
mai iti trebuie o cisterna de apa plata si dupa ce bei vreo 20.000 de litri poate o sa-ti ridici nivvelul ind.-ului IQ pe cele mai fudule culmi ale inteligentei rezultaat dintr-o temenica cunoastere si insusirea tuturor cunostintelor realiste despre lume si viata, bre tanti !

Fasss....Gigi.. ti se pare mare nume smecher, sau mare smecherie ca aduci in discutie dupa atatia ani un subiect cunoscut de toti cei de aici? daca iti masori IQ-ul cu un personaj gandit sa fie blegut si dragut mai, nici pe el n-ai nici o sansa sa-l ajungi!

Daca te referi la mine, Ingrid, da, care-i problema, mai am mult pana departe si stiu asta.
Mereu incerc sa invat de la tine, dar nu-ti scapa nimic inteligent.

bre tanti, fara daca, iar ai ratat aluzia referitoare la useritele deghizate in barbati cu care erai perfect de acord.
ce sa-i faci, asa se intampla cand iti fileaza IQ-ul, iti prinzi urechile in decorul propriilor afirmatii si apoi te vaiti ca o mimoza autoaccidentata!
nu vreu sa-ti bulversez pretinsele circumvolutiuni camuflate sub acei fuduli carlionti .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:25

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 17:16:59bre tanti, fara daca, iar ai ratat aluzia referitoare la useritele deghizate in barbati cu care erai perfect de acord.
ce sa-i faci, asa se intampla cand iti fileaza IQ-ul, iti prinzi urechile in decorul propriilor afirmatii si apoi te vaiti ca o mimoza autoaccidentata!
nu vreu sa-ti bulversez pretinsele circumvolutiuni camuflate sub acei fuduli carlionti .

Bre tanti, n-am ratat-o, de aceea am fost perfect de acord.

Nu eu am un profil de barbat, cu nume aiuristic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:26

De la: 9am_1454, la data 2014-01-29 11:39:23
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 15:52:33bre, matale esti cantitate parazita asistata social, n-ai nici treaba si nici habar, speculezi aiuristic si insinuezi rastalmacind totul la modul prostesc desi nu intelegi nimic si nici n-ai sa intelegi vreodata ceva !
hai, e ultimul.

De ce e, mă, cantitate parazită asistată social ?
Adica eu care tot platesc azi de 35 ani toate nazdravăniile inventate de politicieni, ma apropii de pensie, mai am ... dar intr-o zi o sa ies si eu la pensie, dacă n-or muta-o pe la 80 de ani si nu mai apuc ... si când o fi sa fie, vine un techea-berchea ca tine sau ca oricare altul sa-mi spuna ca sunt un parazit social ?
Mai du-te, mă, spre păsărica mamii tale de berbec.
Cotoroanta e o pensionara cu o pensie cam de rahat putin peste 1000 lei, o excelenta gospodina si care are si ea păreri, e drept cam tâmpite (după părerea mea si a altora) dar la fel sunt taxate și părerile mele de catre ea și mulți alții care gâdesc la fel ca ea.
De ce e parazit social, Cotoroanța ? Pentru că ne contrazice pe noi ?
Pe unii dintre noi ... ?
Nu ți se pare ca e prea mult ?
Păi daca ești atât de idiot s-o faci p-asta cum NU se cuvine, câți bani să mai dau eu pe părerile tale docte ...
Da, poți să-i spui că, după părerea ta este o vită încălțată după modul în care abordează unele teme, dar că e parazit social in nici un caz.
Așa încât, după cum ești deja obișnuit, te rog să servești reglematara lucrare dentară care se impune în acest caz, pentru fapta jegoasă pe care ai comis-o.

Gabi, și eu te simpatizez, dar în nici un caz pentru modul în care îl zugrăvești pe Basescu si în care vezi multe din aspectele aflate in discuția unor savați geniali care suntem noi, dar pentru părerile alea, sti tu cum te-am balacărit ...

hihihi.... pupa mama pe el acu' stiu ca ma iubesti si tu ! gata, m-am linistit cit despre Bas' si parerile mele despre el, lasa-le bre Silviu....presedintii trec precum apa, pietrele care suntem, raminem si eu tin aproape de tine , de Ingrid, de Black, de Giova , de Mihail si ASTA e Talpa si Sufletul unui popor ! in rest, fleasca- pleasca !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:30

De la: gabigabi2, la data 2014-01-29 17:26:59
De la: __hakon__, la data 2014-01-28 15:52:33bre, matale esti cantitate parazita asistata social, n-ai nici treaba si nici habar, speculezi aiuristic si insinuezi rastalmacind totul la modul prostesc desi nu intelegi nimic si nici n-ai sa intelegi vreodata ceva !
hai, e ultimul.

Adica eu care tot platesc azi de 35 ani toate nazdravăniile inventate de politicieni, ma apropii de pensie, mai am ... dar intr-o zi o sa ies si eu la pensie, dacă n-or muta-o pe la 80 de ani si nu mai apuc ... si când o fi sa fie, vine un techea-berchea ca tine sau ca oricare altul sa-mi spuna ca sunt un parazit social ?
Cotoroanta e o pensionara cu o pensie cam de rahat putin peste 1000 lei, o excelenta gospodina si care are si ea păreri, e drept cam tâmpite (după părerea mea si a altora) dar la fel sunt taxate și părerile mele de catre ea și mulți alții care gâdesc la fel ca ea.
Pe unii dintre noi ... ?
Păi daca ești atât de idiot s-o faci p-asta cum NU se cuvine, câți bani să mai dau eu pe părerile tale docte ...
Da, poți să-i spui că, după părerea ta este o vită încălțată după modul în care abordează unele teme, dar că e parazit social in nici un caz.
Așa încât, după cum ești deja obișnuit, te rog să servești reglematara lucrare dentară care se impune în acest caz, pentru fapta jegoasă pe care ai comis-o.

Gabi, și eu te simpatizez, dar în nici un caz pentru modul în care îl zugrăvești pe Basescu si în care vezi multe din aspectele aflate in discuția unor savați geniali care suntem noi, dar pentru părerile alea, sti tu cum te-am balacărit ...

hihihi.... pupa mama pe el acu' stiu ca ma iubesti si tu ! gata, m-am linistit cit despre Bas' si parerile mele despre el, lasa-le bre Silviu....presedintii trec precum apa, pietrele care suntem, raminem si eu tin aproape de tine , de Ingrid, de Black, de Giova , de Mihail si ASTA e Talpa si Sufletul unui popor ! in rest, fleasca- pleasca !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:37

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 17:25:34
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 17:16:59bre tanti, fara daca, iar ai ratat aluzia referitoare la useritele deghizate in barbati cu care erai perfect de acord.

hahaha, iar sepculezi si intri-n ceata cu pozonarele doldora de concluzii aiuristice !
esti culmea, cel putin abtine-te ptr. o vreme, ia o pauza,, altfel, nu-ti ramane decat de-a continua sa dai cu stupizenia de toti peretii forumului si ridicolul sa ti-l expui in cea mai fastuoasa vitrina virtuala.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:40

hai, e ultimul.

" Bine ba, trogloditule, daca cineva este realist si iti expune adevarul verde-n fata, tu, zurliule, consideri ca te injura si acuza . "

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 17:43

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 17:37:02

hahaha, iar sepculezi si intri-n ceata cu pozonarele doldora de concluzii aiuristice !
esti culmea, cel putin abtine-te ptr. o vreme, ia o pauza,, altfel, nu-ti ramane decat de-a continua sa dai cu stupizenia de toti peretii forumului si ridicolul sa ti-l expui in cea mai fastuoasa vitrina virtuala.

Ups...ai profil de femeie...scuze tanti, m-a luat valul.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 18:07

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 17:43:23
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 17:37:02

Ups...ai profil de femeie...scuze tanti, m-a luat valul.

saraca, tocmai acum ai observat, sau acum ai contatat !? mai, mai, mai ce chestie !
a propos, pot sa-mi schimb profilul ?

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 18:25

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 16:14

A demisionat Udrea din PDL.
Nu pe Facebook, nu i-o fi mers netul, i-a dat un telefon lui Flutur.
Cred ca inscrierea in Miscarea Populara o face prin SMS.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 16:21

De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 16:14:09A demisionat Udrea din PDL.
Nu pe Facebook, nu i-o fi mers netul, i-a dat un telefon lui Flutur.
Cred ca inscrierea in Miscarea Populara o face prin SMS.

am vazut-o aseara pe nu stiu ce teveu ....habar n-am ce spunea , ca nu mai am rabdare s-o ascult...i-am remarcat insa, bretonul tras pina peste sprincene si, deh, ca o femeie ce sunt , am gindit ca seamana acum cu un pudell !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 16:30

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 16:15:01
De la: 9am_1454, la data 2014-01-29 13:48:47
De la: _2148_, la data 2014-01-29 12:41:18
De la: nastasemihail, la data 2014-01-29 12:12:18
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 11:59:18
hai, e ultimul.

Pe unii dintre noi ... ?

cum , de ce?
de trei ori traiasca si-o data ura, d'aia !
buey, atat timp cat sistemul de pensii romanesc este o imensa schema financiara ponzi cu un deficit de 5mld.euro anual, este o asistata social.
iar pe tine, berleuz prost, nu va avea cine sa-ti finanteze achitarea viitoarei pensii la care speri sa ajungi .
la un asemenea deficit si la o datorie externa de peste 115 mld euro, cu un deficit de peste 4,5 mil locuri de munca, cu indice de natalitate negativ, o rata de imbatranire a populatiei accelerata, fara industrii, fara agricultura, fara resurse mineralo-energetice, cine draku va mai credita romania, implicit fondul de pensii,tampitule !
fondul de pensii este falimentar de pe acum, si tu speri ca vei fi pensionar, fii realist ce draqu,ai inteles ?

in Rominia este cea mai mica rata a somajului, cel mai ridicat indice de dezvoltare.

Cat optimism ! Dincolo de cifrele statistice ale ANOFM privind numarul somerilor ,, ai idee cati "someri " sunt neinregistrati la Oficiul Fortelor de Munca ?
Care indice de dezvoltare ? Ala dat doar de Dacia ?
Sistemul de pensii este FALIMENTAR , asta e REALITATEA , fie ca va place sau nu !
Nu va mai imbatati cu apa rece !!!

Asa este, e falimentar, dar eu am posibilitatea sa nu mai cotizez la el ?
Am vre-o libertate in privinta asta ?

De ce sa fiu eu injurat pentru vini care nu-mi apartin ?
Cu cine sa ma bat eu, ce pot face eu in privinta asta ?
In afara de sa votez pe cine-oi crede ca e mai putin hot si corupt ?
Sa ma bat cu jandarmii pe strada pana ma rapun ?
Ce dracu, sa va ia, va tot dati destepti pe-aci ...

Bine ba, trogloditule, daca cineva este realist si iti expune adevarul vrerde-n fata, tu, zurliule, consideri ca te injura si acuza.
Ia sa-ti administrez o doza de injuraturi acuzative cronologice, buey ramolitul srl, daca tot ai afirmat ca ne dam mari pe aici.

-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva lui iliescu atunci cand a pensionat anticipat cca.30% din forta de munca a economiei romanesti?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva pensionarilor medicale in schimbul spagilor?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti cu muncitorii diferitelor ramuri agro-industriale pentru a protesta impotriva disponibilizarilor in masa si achitarea salariilor compensatorii?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva falimentarii industriilor romanesti concedierea angajatilor si privatizarea intreprinderilor pe 1 $ in schimbul spagii si taierea utilajelor ,liniilor tehnologice etc. cu f.oxiacetilenica si vinderea fierului la centrele de colectare a metalelor?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva pensionarilor anticipate din armata la o varsta de 40,45,50 de ani , si achitarea pensiilor acestor fosti militari din fondul de pensii la care nu au contribuit niciodata?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva deciziilor de-a finanta gaurile negre din regiile statului cu sume din fondul de pensii, devalizandu-l?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva infiintarii pilonului I de pensii private pe fondul reducerii accentuate a masei de contribuabili din economia romaneasca?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impreuna cu sindicalistii den sistemul medical de stat si sistemul de invatamant de stat impotriva inchiderii spitalelor si-a scolilor?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva tutuuror guvernelor postdecembriste care au falimentat intreprinderi, concediat angajatii, dar sumele care le-au fost oprite pe statele de plata , contributiile obligatorii la fondul de pensii si sanatate, nu au mai fost virate niciodata in acele conturi?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva imbecilelor masuri fiscale introduse de toate guvernele postdecembriste, care au distrus economia privata, falimentand sute de mii de s.r.l.-uri , au alungat investitorii si au determinat o relocare in masa a afacerilor de pe teritoriul fiscalizat romanesc?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva trecerii arieratelor tuturor intreprinderilor falimentate de clasa politica romaneasca la datoria publica?
-cand si unde s-au solidarizat pensionarii onesti pentru a protesta impotriva HG-ului prin care USL-Ponta ofera cadou unei firme kazahe 500 mil. $?
-etc.

Si ar mai fi injuraturi suficiente sa-ti adresez, dar m-am plictisit, de aceea sunt asistati sociali,habarnisti patentati care n-au nici o treaba cu realitatea socio-economica din romania, ai inteles imbecilule

ati putea, probabil, sa le urmati exemplul de organizare si lupta impotriva oligarhiei, impotriva unui stat in care institutiile i-au fost penetrate de interlopi si sunt conduse de famiglii mafiote:

casajurnalistului.ro/cum-au-organizat-ucrainienii-protestul-gigant/

Acum două luni, câteva sute de intelectuali apolitici din Ucraina s-au adunat să ceară președintelui integrarea în Uniunea Europeană. Președintele a trimis trupele speciale să-i căsăpească. Bătuți și hăituiți, studenții au acceptat atunci să se alieze cu partidele de opoziție. Ei veneau cu legitimitatea, partidele cu organizarea.

Așa a ajuns un protest mic, gen Uniți Salvăm, să se transforme într-un fenomen gigantic. Zilele astea sunt lupte deschise în centrul Kievului, mai e un pas până la război civil.

Uite cum au reușit să țină mișcarea în viață atâta timp

Sute de oameni aleargă pe mijlocul unui bulevard larg și urlă după ajutor. În spatele lor, polițiști mascați lovesc cu bastoanele și scuturile în tot ce mișcă. Femei și bărbați, tineri și vârstnici, jurnaliști, fotografi… Întâi le sunt distruse aparatele, apoi sunt călcați în picioarele blindate cu ghete groase ale milițienilor. Vreo sută dintre cei fugăriți sunt primiți într-o mănăstire, unde sunt îngrijiți de călugări. Restul se împrăștie pe străduțe.

A doua zi, oamenii bătuți s-au întors pe stradă, alături de alte zeci de mii. Peste o săptămână, erau juma’ de milion într-un fel de republică paramilitară în centrul Kievului: aveau armată, spital, biserică, televiziune și centre de comandă în clădiri ocupate.

............................

cel mai complet reportaj referitor la evenimentele din ukraina.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 18:20

yesssss FELICITARI I C C J !
STAT DE DREPT SI DICTATURA LEGII, hai ca se poaste !

Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, joi, de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) la cinci ani de inchisoare cu executare.

recuperati si prejudiciul financiar produs romanilor de lacest hotzoman !

next !?

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 19:28

Hakon ai dreptate mai putin cu pensiile militarilor!
Pentru USL-isti : ,,guvernul tonta(copy-paste) a iertat ROMPETROL de 500.000.000 de dolari! in timp ce voi va uitati la

Sugeţi un corn cu lapte, dacă n-aveţi dinţi Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveţi interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 19:42

Pana in 2010 MApN a avut casa lui de pensii ,dar guvernul boc cel mic a hotarat trecerea cu arme si bagaje(a se citi BANI!!!!!!!!!!) la sistemul national de pensii !La Armata existau bani pentru ca acolo nu s-a furat,nu s-au cheltuit bani pe sedii etc! Era un singur sediu la Bucuresti!
Dar cand a inceput sa scartie treaba cu pensiile Boc cel mic in intelepciunea lui a luat hotararea de mai sus! Asa ca......!

Sugeţi un corn cu lapte, dacă n-aveţi dinţi Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveţi interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 08:05

Am aflat ca noile coduri cu ajutorul carora politicienii hoti vor beneficia de pedepse mult mai blande a fost asumat de guvernul PDL in urma cu 5 ani. Vorbesc de codurile care vor intra in vigoare maine pentru ca nu vrea Ponta sa faca nimic azi ...
Pentru ca nimeni nu a fost auzit aducand in discutie aceste coduri decat ieri, am hotarat sa-l dau dracului si pe Basescu si pe Boc.
I-am sustinut cat am putut si as fi facut-o daca reuseam sa inteleg de ce Boc (si Basescu, pentru ca nu pot sa cred ca n-a stiut de codurile astea si nu le-a citit inainte de a fi asumate) au produs asemenea orori pentru cetateanul obisnuit si asemenea cadouri pentru politicieni.
Pe Ponta si Antonescu ii dadusem de mult.
Sunt toti o apa si-un pamant: niste hoti !
NIste nenorociti care-si fac legi ca sa poata fura linistiti.

Ieri Udrea a demisionat din PDL si s-a dus la PMP. Mare rahat !
Tot ieri, musiu Fenechiu a aflat ca va face puscarie pana-n cinci ani. Mara branza, era de asteptat.
Domnul Auto, fostul deputat PC, si-a recunoscut vinovatia si isi asteapta condamnarea.

M-au dezamagit toti, absolut toti. Inclusiv imbecilii de la PP-DD care n-au guvernat niciodata, dar s-au mutat dindata la cei care guverneaza.

Mi-a mai ramas o singura problema: CU CINE VOTEZ ? Pe viitor, cu cine sa votez ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 09:09

De la: 9am_1454, la data 2014-01-31 08:05:11Am aflat ca noile coduri cu ajutorul carora politicienii hoti vor beneficia de pedepse mult mai blande a fost asumat de guvernul PDL in urma cu 5 ani. Vorbesc de codurile care vor intra in vigoare maine pentru ca nu vrea Ponta sa faca nimic azi ...
Pentru ca nimeni nu a fost auzit aducand in discutie aceste coduri decat ieri, am hotarat sa-l dau dracului si pe Basescu si pe Boc.
I-am sustinut cat am putut si as fi facut-o daca reuseam sa inteleg de ce Boc (si Basescu, pentru ca nu pot sa cred ca n-a stiut de codurile astea si nu le-a citit inainte de a fi asumate) au produs asemenea orori pentru cetateanul obisnuit si asemenea cadouri pentru politicieni.

Tot ieri, musiu Fenechiu a aflat ca va face puscarie pana-n cinci ani. Mara branza, era de asteptat.
Domnul Auto, fostul deputat PC, si-a recunoscut vinovatia si isi asteapta condamnarea.

M-au dezamagit toti, absolut toti. Inclusiv imbecilii de la PP-DD care n-au guvernat niciodata, dar s-au mutat dindata la cei care guverneaza.

Mi-a mai ramas o singura problema: CU CINE VOTEZ ? Pe viitor, cu cine sa votez ?

Bine ai venit in partidul nostru! Noi nu votam cu nimeni...

Din partea mea, sa ii ia pe toti.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 09:26

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-31 09:09:53
De la: 9am_1454, la data 2014-01-31 08:05:11Am aflat ca noile coduri cu ajutorul carora politicienii hoti vor beneficia de pedepse mult mai blande a fost asumat de guvernul PDL in urma cu 5 ani. Vorbesc de codurile care vor intra in vigoare maine pentru ca nu vrea Ponta sa faca nimic azi ...

Mai am o problema ...
Sa vedem cum o rezolvam si pe asta: Daca noi nu votam cu nimeni pe motiv ca am constatat ca toti sunt niste nenorociti, nu cumva ii ajutam pe nenorociti sa ajunga mereu la putere si sa-si faca de cap ? Cum o scoatem la cap ?
Cine are solutii pertinente ?
Aplicabile ...

Daca vom milita pentru desfiintarea parlamentului facem vre-o greseala ?
Adica, dam guvernului rolul de legiferare si stim cine e de vina !
Ce ziceti ?
Sa se duca dracului parlamentul ?
Reprezinta el vointa poporului ? Ca parca asta se sustine tot timpul ...
Adica, poporul o vrea sa fie furat la nesfarsit ? Cum zic nemernicii din parlament.

Cum scapam de aceasta pacoste care a devenit parlamentul ?
Sau e un lucru bun ?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 12:17

De la: sirboby, la data 2014-01-30 19:42:10 Pana in 2010 MApN a avut casa lui de pensii ,dar guvernul boc cel mic a hotarat trecerea cu arme si bagaje(a se citi BANI!!!!!!!!!!) la sistemul national de pensii !La Armata existau bani pentru ca acolo nu s-a furat,nu s-au cheltuit bani pe sedii etc! Era un singur sediu la Bucuresti!
Dar cand a inceput sa scartie treaba cu pensiile Boc cel mic in intelepciunea lui a luat hotararea de mai sus! Asa ca......!

vechea armata ro se cam autofinanta in proportie de vreo 60-70% restul, era finantat din bugetul statului. nu am informatii certe despre impozitul pe salariu/solda/ care era retinut pe statul de plata al unui militar de carera si nici daca acele retineri erau intr-adevar virate la fondul de pensii militar, insa, odata cu reforma armatei/profesionalizare/ , reforma incropita si carpacita de politruci habarnisti, romania si-a cam pus poalele in cap distrugandu-si atat armata/ trupa+comanda, cat si ind. de aparare, iar de aici, dintr-o asemenea reforma bulibasita, nu a mai ramas decat un singur pas pana le dezastrul care se observa astazi printre militarii armatei romane, si am un singur exemplu:
se aloca sute de mil euro pentru deszapezire, dar se declara stare de alerta si se ordona militarilor sa intervina la deszapezit cu lopetile sau senilatele pentru a salva dintre nameti diferite persoane, GRATUIT.

SMEKERII POLITRUCI si CAMARILA incaseaza SUTlE DE MILIOANE DE EURO iar militarii armatei romane primesc aplauze, aprecieri, ceaiuri si pesmeti !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 12:49

militantii politici fundamentalisti au participat la vreun program de dezintoxicare ideologica sau la vreunul de degivrare cerebrala ?
poi, buey trepanatilor, au meritat userii acestui forum, conform scopurilor voastre "nobile" de sustinatori politici ferventi, insultele si jignirile pe care le-ati adresat cu generozitate amar de ani, tuturor celor care nu va impartaseau ideile propagandistice?
A. Einstein avea o maxima referitoare la cei ca voi, una in care se referea la: increderea oarba a unora intr-o oarecare autoritate, poate o sa-i descoperiti citatul si o sa va dati seama cat de prosti ati fost atunci cand v-ati abandonat gandirea rational-sceptico-critica pe altarul idolului politic preferat.

daca oferi votul tau astazi unui politician, indiferent care, si apoi dormi pe tine vreo 4 ani, in mod sigur acel politician isi va face de cap in functia de reprezentare pe care i-ai oferit-o prin vot, in momentul in care nu esti in stare sa constrangi/obligi politicianul sa-ti reprezinte cu onestitate si profesionalism ntrintr-adevar interesul tau de cetatean, indiferent, daca votezi sau nu, tot aia e !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 16:01

pfii intreaba-l pe @ cetateanul turmentat ! iti mai aduci aminte de acest user pe care-l contraziceai si-l faceai timpit ?
tot el iti spunea si de don basel si iar il dadeai naibii ca era prea pe invers cu gustul matale !
iote ca te mai intrebi inca DACA baselu nu stia de codul ala ....beiii, ce naiba ?! isi Asuma Boculet o asemenea ordonanta de urgenta ,daca nu era dorinta expresa a SEFULUI ,pe care acum o vrea Neaparat in 2 zile modificata ptr. ca el NU stia ce-a vrut atunci si s-au executat ascultari fara mandat, fara nimic, doar ptr. ca el iesea la TV si-si dadea cu parerea cine e penal si trebuie verificat ? ca poate n-a inteles ce zicea codul ala si a gresit ? moiiii si acum zice ca daca Ponta nu-l modifica, inseamna ca EL - Ponta , sustine penalii si puscariabilii? ei da, asta Tupeu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 16:36

De la: 9am_1454, la data 2014-01-31 09:26:03
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-31 09:09:53[quote name='9am_1454' date='2014-01-31 08:05:11'
Mai am o problema ...
Sa vedem cum o rezolvam si pe asta: Daca noi nu votam cu nimeni pe motiv ca am constatat ca toti sunt niste nenorociti, nu cumva ii ajutam pe nenorociti sa ajunga mereu la putere si sa-si faca de cap ? Cum o scoatem la cap ?
Aplicabile ...

Ce ziceti ?
Adica, poporul o vrea sa fie furat la nesfarsit ? Cum zic nemernicii din parlament.

Sau e un lucru bun ?

himmm, moamaaa, am ajuns la o discutie mai veche dar pe care chiar nu mai am nici chef si nici rabdare s-o caut , dar in care spuneam ca Daca nu e Parlament , Nu e Democratie ....daca nu e guvern, e Dictatura unui om si spuneam ca intii ar trebui sa stim ce vrem....sau, poate ce ne trebuie ?
- daca ne Trebuie un Ceausescu , il avem pe Base foarte dispus sa se sacrifice ptr.I" nteresul National " ...ba, chiar asta isi doreste din toti rarunchii , dar atunci s-o lasam p'aia cu Democratia si statul de Drept, ptr. ca sunt antagonice !
- daca vrem o republica parlamentara, atunci Parlamentul devine seful statului, iar functia de presedinte e reprezentativa !
- dar, poate ....si iar zic asta : poate ca a venit timpul unui Referendum cu intrebarea despre necesitatea Monarhiei, pusa Explicit!

a 4 a varianta nu o spun

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 17:48

asa se-ntampla cand te faci frate cu draqul pentru a trece puntea si crezi ca odata ajuns pe calalalt tarm de mare o sa castigi razboiul cu vreun draq, NCP-ul a fost mosit in perioada aliantei PDL-PSD, iar Ponta, nu cumva a fost seful com. juridice?
uite-asa si-a bagat draqul coada si a bagat moru-n casa presului naiv care a crezut ca va castiga razboiul cu draqul dupa ce acesta il va trece puntea,
acum, dom' basescu primeste nota de plata si kiraie aiurea-n tramvai, degeaba, "motru' de la groapa nu se mai intoarce"
inocent se mai considera acest dottore, nu !?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 18:15

De la: __hakon__, la data 2014-01-31 17:48:47

asa se-ntampla cand te faci frate cu draqul pentru a trece puntea si crezi ca odata ajuns pe calalalt tarm de mare o sa castigi razboiul cu vreun draq, NCP-ul a fost mosit in perioada aliantei PDL-PSD, iar Ponta, nu cumva a fost seful com. juridice?
uite-asa si-a bagat draqul coada si a bagat moru-n casa presului naiv care a crezut ca va castiga razboiul cu draqul dupa ce acesta il va trece puntea,
acum, dom' basescu primeste nota de plata si kiraie aiurea-n tramvai, degeaba, "motru' de la groapa nu se mai intoarce"
inocent se mai considera acest dottore, nu !?

Cine a gresit la alegerile din 2009 ?
HOTU STRIGA HOTII /

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2014, ora 19:44

Mai am o problema ...
Aplicabile ...

Ce ziceti ?

Sau e un lucru bun ?

Parlamentul este clar ca nu putem sa-l desfiintam. Am mai avut o perioada de timp o Mare Adunare Nationala care era de fapt un Parlament inexistent, un simulacru fara utilitate. Putem insa sa-l restrangem ca sa nu mai fie atat de costisitor.

Parerea mea sincera este ca singura solutie viabila in momentul de fata este reactivarea Monarhiei . In felul asta scapam de unul din factorii de dezordine, presedintele, care niciodata din 1947 incoace nu a fost independent, un garant al echilibrului puterilor in stat. In felul asta vom avea un guvern dat de o majoritate parlamentara care isi va suma intreaga raspundere a guvernarii tarii.

Avantajele ar fi:
- situatii de conflict intre presedinte si guvern, asa cum avem de aproape doi ani, nu vor mai fi posibile. Iar aceste conflicte au afectat clar situatia romanilor, pentru ca instabilitatea politica atrage instabilitate financiara

- cardasii intre presedinte si guvern, asa cum au fost in perioadele 1990-1996, 2000-2004, 2009-2012, iarasi nu ar fi posibile. Prin aceste intelegeri, rolul de arbitru al presedintelui nu a functionat si iarasi au avut de suferit romanii. Au trecut o gramada de masuri proaste la care presedintele a fost partas, daca nu initiator.

- s-ar elibera cu adevarat Justitia de influentele politice. Regele nu are interese in Justitie, pentru ca el nu isi inceteaza mandatul si nu trebuie sa dea socoteala pentru magariile facute. In momentul de fata Justitia este folosita ca arma politica impotriva opozantilor politici.

- Regele poate sa coabiteze cu orice majoritate parlamentara, presedintele nu.

Sunt mai multe avantaje. Sunt desigur si dezavantaje si avem exemple in istorie cu regi sau principi care nu au corespuns importantei functiei, dar deocamdata doar ne dam cu parerea si nefiind niciun partizanat politic la mijloc, nu vad de ce ne-am mai incaiera.

In alta ordine de idei, subiectul cred ca ar merita sa fie mai mult discutat de specialisti, juristi oameni politici si istorici si ar trebui sa se dezbata atat avantajele cat si dezavantajele Monarhiei, respectiv Republicii, pentru ca majoritatea romanilor nu cunosc exact situatia, noi venind dintr-un comunism care a falsificat istoria.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 09:22

De la: gabigabi2, la data 2014-01-31 16:01:48

pfii intreaba-l pe @ cetateanul turmentat ! iti mai aduci aminte de acest user pe care-l contraziceai si-l faceai timpit ?
tot el iti spunea si de don basel si iar il dadeai naibii ca era prea pe invers cu gustul matale !
iote ca te mai intrebi inca DACA baselu nu stia de codul ala ....beiii, ce naiba ?! isi Asuma Boculet o asemenea ordonanta de urgenta ,daca nu era dorinta expresa a SEFULUI ,pe care acum o vrea Neaparat in 2 zile modificata ptr. ca el NU stia ce-a vrut atunci si s-au executat ascultari fara mandat, fara nimic, doar ptr. ca el iesea la TV si-si dadea cu parerea cine e penal si trebuie verificat ? ca poate n-a inteles ce zicea codul ala si a gresit ? moiiii si acum zice ca daca Ponta nu-l modifica, inseamna ca EL - Ponta , sustine penalii si puscariabilii? ei da, asta Tupeu !

E, uite, pentru atitudini de genul asta, de asteptat de altminteri ... nu e nici o surpriza ... n-o sa mai intru sa postez. Nu mai am pentru cine sa tin, nu mai cred in nimeni si cei care au fost in opozitie cu mine au si inceput sa jubileze.
Mi-ar fi placut sa jubileze pentru ca traim mai bine acum decat pe vremea lui Boc. Din pacate este exact invers.
Inteleg si de ce majoritatea oamenilor nu-si recunosc greselile si nu se dezic de ce au spus candva daca isi dau seama ca s-au inselat ...
Nu e bine ...
NU ca as crede asta ci pentru ca viata imi arata cum sunt oamenii si de ce nu trebuie sa-ti recunosti greselile.

Pe chestia cu codurile astea, Basescu, pentru mine, a facut o greseala fatala. S-a increzut in niste consilieri deosebit de tembeli si nu a dat atentie acestor coduri. S-a trezit pe final si crede ca daca spune ca a gresit el si Ponta trebuie sa indrepte, gata, e iertat. Eu nu-l iert pentru ca l-am vazut sarind la gatul lui Ponta si al lui Antonescu pentru chestiuni mult mai putin importante. Acum ...
Poate ca se gandeste ca e la sfarsitul mandatului si, la modul cum inteleg astia din USL justitia, cine stie, poate ii va folosi si lui legea cea mai favorabila ....

Nu inteleg cum e posibil ca intr-o tara ca a noastra in care toti politicienii, ziaristii, analistii, oamenii simplii ... toata lumea, vorbeste despre coruptie, despre furt, despre necesitatea unor masuri care sa puna capat jafului, sa se propuna legi mult mai tolerante cu aceste fapte, coduri care sa faca furtul mai putin pedepsit ... cum e posibil sa apara asemenea propuneri si cum e posibil ca nimeni sa nu zica absolut nimic pana cu doua zile inainte de intrarea in vigoare ....

Desi nu e greu de inteles. Eminescu spunea ca ei isi fac legi pentru ei ... politicienii.
Din aceasta cauza am lansat intrebarea daca ne trebuie parlament. Mare, mic, mediu, eu nu cred ca ne mai trebuie parlament. Pentru ca nu vad cum este reprezentat poporul in actualul parlament. Si nici la ce-i foloseste poporului aceasta organizatie numita parlament.
Din moment ce, spre exemplu, se da o lege si dupa aceea ea nu intra in vigoare decat dupa ce se fac normele de aplicare de catre ministerul de resort ... Ce e aia ?
Hai sa lasam guvernul sa dea reglementarile cu privire la ceva si sa ne lipsim de parlament.

Intrebati printre cunoscuti daca este cineva care se simte reprezentat de senatorul sau deputatul din circumscriptia sa, de cel pe care l-a votat ?
Eu nu stiu decat oameni care-i injura pe parlamentari. De regula nici nu-i cunosc pe cei care i-au votat ...

In fine ... va cam spun ”La revedere !”

A, sa nu uit,
Cotoroanto, esti o tampita !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 11:37

D-L BASESCU ,SI-A JUCAT ULTIMA CARTE POLITICA PRIN FORMAREA P.D.L.2 (MAREA MISCARE POPULARA !).

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 14:43

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-31 19:44:02

Mai am o problema ...
Aplicabile ...

Ce ziceti ?

Sau e un lucru bun ?

Parlamentul este clar ca nu putem sa-l desfiintam. Am mai avut o perioada de timp o Mare Adunare Nationala care era de fapt un Parlament inexistent, un simulacru fara utilitate. Putem insa sa-l restrangem ca sa nu mai fie atat de costisitor.

Parerea mea sincera este ca singura solutie viabila in momentul de fata este reactivarea Monarhiei . In felul asta scapam de unul din factorii de dezordine, presedintele, care niciodata din 1947 incoace nu a fost independent, un garant al echilibrului puterilor in stat. In felul asta vom avea un guvern dat de o majoritate parlamentara care isi va suma intreaga raspundere a guvernarii tarii.

Avantajele ar fi:
- situatii de conflict intre presedinte si guvern, asa cum avem de aproape doi ani, nu vor mai fi posibile. Iar aceste conflicte au afectat clar situatia romanilor, pentru ca instabilitatea politica atrage instabilitate financiara

- cardasii intre presedinte si guvern, asa cum au fost in perioadele 1990-1996, 2000-2004, 2009-2012, iarasi nu ar fi posibile. Prin aceste intelegeri, rolul de arbitru al presedintelui nu a functionat si iarasi au avut de suferit romanii. Au trecut o gramada de masuri proaste la care presedintele a fost partas, daca nu initiator.

- s-ar elibera cu adevarat Justitia de influentele politice. Regele nu are interese in Justitie, pentru ca el nu isi inceteaza mandatul si nu trebuie sa dea socoteala pentru magariile facute. In momentul de fata Justitia este folosita ca arma politica impotriva opozantilor politici.

- Regele poate sa coabiteze cu orice majoritate parlamentara, presedintele nu.

Sunt mai multe avantaje. Sunt desigur si dezavantaje si avem exemple in istorie cu regi sau principi care nu au corespuns importantei functiei, dar deocamdata doar ne dam cu parerea si nefiind niciun partizanat politic la mijloc, nu vad de ce ne-am mai incaiera.

In alta ordine de idei, subiectul cred ca ar merita sa fie mai mult discutat de specialisti, juristi oameni politici si istorici si ar trebui sa se dezbata atat avantajele cat si dezavantajele Monarhiei, respectiv Republicii, pentru ca majoritatea romanilor nu cunosc exact situatia, noi venind dintr-un comunism care a falsificat istoria.

exact !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2014, ora 14:54

De la: 9am_1454, la data 2014-02-01 09:22:04
De la: gabigabi2, la data 2014-01-31 16:01:48

E, uite, pentru atitudini de genul asta, de asteptat de altminteri ... nu e nici o surpriza ... n-o sa mai intru sa postez. Nu mai am pentru cine sa tin, nu mai cred in nimeni si cei care au fost in opozitie cu mine au si inceput sa jubileze.
Mi-ar fi placut sa jubileze pentru ca traim mai bine acum decat pe vremea lui Boc. Din pacate este exact invers.
Inteleg si de ce majoritatea oamenilor nu-si recunosc greselile si nu se dezic de ce au spus candva daca isi dau seama ca s-au inselat ...
Nu e bine ...
NU ca as crede asta ci pentru ca viata imi arata cum sunt oamenii si de ce nu trebuie sa-ti recunosti greselile.

Pe chestia cu codurile astea, Basescu, pentru mine, a facut o greseala fatala. S-a increzut in niste consilieri deosebit de tembeli si nu a dat atentie acestor coduri. S-a trezit pe final si crede ca daca spune ca a gresit el si Ponta trebuie sa indrepte, gata, e iertat. Eu nu-l iert pentru ca l-am vazut sarind la gatul lui Ponta si al lui Antonescu pentru chestiuni mult mai putin importante. Acum ...
Poate ca se gandeste ca e la sfarsitul mandatului si, la modul cum inteleg astia din USL justitia, cine stie, poate ii va folosi si lui legea cea mai favorabila ....

Nu inteleg cum e posibil ca intr-o tara ca a noastra in care toti politicienii, ziaristii, analistii, oamenii simplii ... toata lumea, vorbeste despre coruptie, despre furt, despre necesitatea unor masuri care sa puna capat jafului, sa se propuna legi mult mai tolerante cu aceste fapte, coduri care sa faca furtul mai putin pedepsit ... cum e posibil sa apara asemenea propuneri si cum e posibil ca nimeni sa nu zica absolut nimic pana cu doua zile inainte de intrarea in vigoare ....

Desi nu e greu de inteles. Eminescu spunea ca ei isi fac legi pentru ei ... politicienii.
Din aceasta cauza am lansat intrebarea daca ne trebuie parlament. Mare, mic, mediu, eu nu cred ca ne mai trebuie parlament. Pentru ca nu vad cum este reprezentat poporul in actualul parlament. Si nici la ce-i foloseste poporului aceasta organizatie numita parlament.
Din moment ce, spre exemplu, se da o lege si dupa aceea ea nu intra in vigoare decat dupa ce se fac normele de aplicare de catre ministerul de resort ... Ce e aia ?
Hai sa lasam guvernul sa dea reglementarile cu privire la ceva si sa ne lipsim de parlament.

Intrebati printre cunoscuti daca este cineva care se simte reprezentat de senatorul sau deputatul din circumscriptia sa, de cel pe care l-a votat ?
Eu nu stiu decat oameni care-i injura pe parlamentari. De regula nici nu-i cunosc pe cei care i-au votat ...

In fine ... va cam spun ”La revedere !”

A, sa nu uit,
Cotoroanto, esti o tampita !

daca n-ai inteles revolta si durerea ca niste ani mi-am batut gura cu tine si alti basisti ce JUBILATI si erati dispusi oricind la o "lucrare dentara", data lui Vanea, lui Vasile sau oricui nu era de acord cu marele bas', atunci pa si pusi ! dar, esti exact in situatia lui ,intrucit si tu crezi ca daca spui ca ai gresit timp de niste amar de ani si altii au tras ponoasele de pe urma ta/ a voastra, gata, se uita, se sterge cu buretele si esti spuma laptelui !
deci, pardon, pina una-alta, realitatea de ultima ora , aia cu din greseala in greseala spre victoria finala asupra poporului roman, dovedeste ca apelativul de " timpit" ti se potriveste tie, deoarece EU am avut dreptate si nu tu !

Pagini: << 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: