Info
x
Basescu
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 12:18
De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului . PREJUDICIUL in cazul ica ....dac-ar putea fi demonstrat ....trebuie recuperat din averile celor care-au facilitat acea privatizare....,,capitalistu'' varan nu a adus nici un prejudiciu nimanui...decat propriei sale imagini....asta ca sa discutam strict din punct de vedere juridic....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 12:22
tovarasu' basescu si ,,justitia'' sa nu vor condamnarea infractorilor pt.adevaratele lor fapte....vezi cazu' nastase si cazu' becali....ei vor numai sa le arate cine e jupanu' si cine decide daca trebuie sau nu sa faca parnaie...atat...restu-s povesti pt. analfabeti politic care inca-i mai vad tamponatului oaresce spini si merite in chelia-i prezidentiala....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 12:31
Eeeehe, nu-i asa ca-i bine atunci cand faci rau ca sa iti fie bine si-apoi determini pe ceilalti s-o faca bine pentru a nu-ti fi tie rau ?
Este cat se poate de clar, si evident, pentru orice individ cu minim bun simt si bac-ul luat fara spaga, ca un oligarh imbogatit peste noaptea tranzitiei romanesti foloseste o afacere media proprietate personala pentru a-si apara intresele politice, economice, juridice, statutul social pe care l-a dobandit, si nu numai. Numai un imbecil poate fi determinat de un moderator tv sa creada balivernele pe care le mediatizeaza un mijloc de informare in masa, o componenta media de-o asemenea factura, numai un FABULOS intarziat mintal poate fi manipulat de "vedetele" tv , gen: Fabulosul si-n acelasi timp Penibilul Gadea, Badea &co.,ai unei asemenea televiziuni private, "vedete tv" care isi castiga un salariu frumusel de la patronul in slujba caruia TREBUIE sa presteze servicii media la randament maxim, poate fi manipulat informational de asemenea trepadusi media. Ca Voiculescu, Popescu,Ionescu etc., incearca orice pentru a scapa basma curata este evident, ca televiziunea al carui proprietar este ii apara interesele politice si economice este ok., insa, atunci cand televiziune incearca sa se implice in apararea patronului sau din punct de vedere juridic, implicandu-se la nivel mass-media in dezbaterea partizana, cointeresata, prin metode mediatice manipulativ-subversive prin care incearca sa determine opiniea publica sa creada ca justitia in general este corupta si aservita unor politicieni, sa compromita un act al unei instante de judecata prin care s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca, indiferent de cum ar suna acea hotarare, prin efectuarea unei insistente presiuni media impotriva justitiei in vederea determinarii acesteia sa judece intr-un mod favorabil propriului patron, sau pur si simplu agresand justitia prin campanii media de denigrare, decredibilizare a justitiei si/sau a unor magistrati, nu mai este ok. Ceea ce ma surprinde, sunt declaratiile avocatilor, aparute in mass-media romaneasca, cu referire la spetele in care sunt implicati, subiectivismul meu poate sa-mi produca impresii false si poate gresesc dar, avocatii din Romania, nu-si apara clientii de potentialele abuzuri pe care le-ar comite justitia, nu doresc aflarea adevarului juridic si nici nu doresc sa-si apere clientii intr-un mod profesionist incat acestia sa primeasca o sentinta echitabila, sau in vederea achitarii lor de catre instantele de judecata ca urmare a unei aparari bazate pe dovezi materiale indubitabile si fapte dovedite stiintific, nu ! Pentru orice avocat Roman, prin declaratiile pe care le pune la dispozitia mass-media, clientul sau, este nevinovat din start si este imperios necesar sa fie achitat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:10
De la: _1075_, la data 2013-09-27 12:31:39Eeeehe, nu-i asa ca-i bine atunci cand faci rau ca sa iti fie bine si-apoi determini pe ceilalti s-o faca bine pentru a nu-ti fi tie rau ? youtu.be/RYzyFMJU3oI
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:23
De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid. cind te vad cum scrii si ce scrii, imi pun intrebarea cine-i mai TIMPIT ? eu sau tu , ca o ti langa cu Bas al tau ? maiiii, incapatinatule : NU e nicio deosebire intre " telepatia " lu' Voiculescu si cea a lu' Base' cind STIE el cine urmeaza sa fie arestat ! maiiii, a naibii treaba : cind a avut nevoie de Felix , in 2004 , a stiut sa se duca "sa-i linga presu " la Grivco, nu-i asa ? si nu erau dusmani si Voiculescu nu era nici mogul si nici dosar penal n-avea ....atunci era Bun ! si abia dupa ce s-a vazut cu sacii-n caruta si-a dat seama ca-i "o solutie imorala " unirea cu PUR si-a-nceput sa sape la Voiculescu .... dar, zici tu ca asa-i in politica : nema prieteni de care tre' sa scapi cind te-ai vazut la Putere , nema morala, nema printzipuri ! P.S dar, ca sa-ti spun drept : mi se rupe-n pai'spe de felix motanul si-l astept pe Popoviciu ,caci si el are o invirtita cu Inst. Agronomic ....stii tu, d'acolo de unde a primit donsoara Basescu cea mare - ca cadou de la Popoviciu - un apartament mistoc de tot ....dar, s-ar parea ca nu-i graba inca si asta ptr. ca don Bas' a zis ca-i baiat bun si dosarul s-a pus la rece , ptr. altadata, probabil !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:39
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului . Curentul Voiculescu - "tun" de 40 milioane de euro in afacerea ICA de Curentul Marþi, 27 februarie 2007, 0:00 "Cinstitul si moralul" sef de partid conservator Dan Voiculescu nu a avut nicio mustrare de constiinta in 2004 cand a obtinut un profit de zeci de milioane de euro, cu sprijinul guvernarii PSD; • Desi liderul PC critica acum asocierea dintre mediul de afaceri si cel politic, privatizarea Institutului de Cercetare Alimentara contrazice morala cu care ii place lui Felix sa isi atace adversarii; • In urma afacerii ICA, presedintele PC a devenit proprietarul unui teren si a 13 cladiri in Baneasa, in valoare de 40 de milioane de euro, platind doar circa 100 000 de euro; • Afacerea a fost ingropata de Parchet. Zeci de milioane de euro au trecut din contul statului in buzunarul lui Dan Voiculescu prin acelasi mecanism imoral pe care liderul PC il infiereaza acum: cel al favoritismelor politice. Este vorba despre privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, ale carui terenuri au intrat in posesia liderului PC pentru o suma infima: cu numai 100.000 de euro, Voiculescu a devenit cu ajutorul partenerilor de guvernare din 2, proprietarul unor terenuri si cladiri a caror valoare de piata a fost estimata in jurul cifrei de 40 de milioane de euro. Povestea afacerii a inceput in anul 2002, atunci cand Guvernul Nastase a emis H.G. 451/2002 prin care Institutul de Chimie Alimentara (ICA) se transforma in societate comerciala, cu unic actionar statul roman, prin Agentia Domeniilor Statului (ADS), aflata in subordinea guvernului. Un an mai tarziu, Consiliul de Administratie al ADS a anuntat ca vinde Institutul de Cercetari Alimentare. Surpriza, la licitatie s-au prezentat doar doi actionari: GRIVCO S.A, societatea detinuta de Voiculescu si persoana fizica Gheorghe Mencincopschi, directorul ICA, cel cu care dom? profesor mai derulase afaceri si inainte de privatizarea Institutului . Decizia de privatizare era insa nula pentru ca Ministerul Agriculturii nu publicase in "Monitorul Oficial" societatea care urma sa fie scoasa la licitatie, anuntul privind licitatia fiind publicat intr-o publicatie cu un tiraj extrem de redus, tocmai pentru a nu cadea sub ochii mai multor doritori. Gaselnita lui Sarbu Corpul de Control din Ministerul Agriculturii s-a sesizat in cele din urma in legatura cu nerespectarea obligatiei de publicare in "Monitorul Oficial" a deciziei de privatizare si a propus suspendarea privatizarii. Pentru a nu relua privatizarea de la zero, ceea ce ar fi amenintat sansele lui Voiculescu de a prelua milioanele de euro, ministrul agriculturii de atunci, Ilie Sarbu a publicat retroactiv in "Monitorul Oficial" anuntul privind privatizarea ICA. In acest fel, Sarbu a impiedicat participarea la licitatie a altor persoane sau societati interesate de privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare. Profitul Dupa publicarea in "Monitorul Oficial" a deciziei de privatizare, S.C. GRIVCO S.A. a castigat licitatia cu 3,8 miliarde de lei, aproximativ 100.000 de euro. Astfel, Voiculescu a intrat in posesia unui teren de aproximativ 30.000 de metri patrati intr-o zona rezidentiala din cartierul rezidential Baneasa, pe strada Garlei numarul 1. Tot acolo, Voiculescu a devenit proprietar si peste 13 cladiri, plus alte doua proprietati situate in Busteni si pe strada Ion Minulescu din Capitala. La care se adauga aparatura care se afla in proprietatea Institutului de Cercetare. Potrivit estimarilor presei, proprietatile se ridica la suma de 40 de milioane de euro. Ultimele retusuri Ca afacerea sa fie completa, Voiculescu a schimbat structura actionariatului ICA, a trecut 92% din actiuni pe numele sau, iar diferenta pe numele membrilor familiei, a schimbat denumirea Institutului in SC Compania de Cercetari Aplicative si Investitii SA si l-a pus pe fostul director al ICA, Gheorghe Mencincopschi, directorul Companiei. Merita omul, dupa prestatia avuta la licitatie Hehehe , vreau sa iau si io niste teren si cladiri mai ieftine , de vreo 40 de ori sub pretul pietii , care are ,ca-i transmit un mesaj telepatic ?! Musai sa fie in Baneasa !Alooo , dom' Voiculescu , esti pe receptie ?
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:42
De la: gabigabi2, la data 2013-09-27 14:23:15De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid. Ramane cum am vorbit; esti tampita mult peste limita legala ! Da, daca a facut hent.musiu Popoviciu, ca si Videanu, sa se prezinte in fata coanei Justitia ! Handicapato, tot repeti rahatul ala din 2004 cu solutia imorala ... ca tampita. Cine a fost fraierul la faza aia ? Base sau Voiculescu ? Doamne .... nu mai scot om din tine in veacul vecilor .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:48
REFERIRE LA DISPUTA PRIVIND CONVENTIA U.E. PENTRU LIVRAREA DE GAZE CATRE REPUBLICA MOLDOVA ,AICI,A.D.N.-UL TATALUI-BASSS!!,VORBESTE IN FIICA,SUB ASPECTUL STRATEGIILOR PRIVIND SANTAJELE !.CA,SA NE ADUCEM AMINTE,
CUM A INCERCAT CA SA SANTAJEJE MAESTRU"-BASSS!!!,U.E.-UL,CU AMERIICANII (SEMNAND SCUTUL -MILITAR),ACEASTA PENTRU A DETERMINA INTRAREA IN SPATIUL SCHENGEN PRIN USA DIN DOS(INGANG),NEINDEPLININD CONDITIILE ADERARII,NEAVAND ASTFEL LECTIILE FACUTE,SI CUM A SANTAJAT OPOZITIA OLANDEI PRIN BLOCAREA LALELELOR IN VAMA !?
|
|
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:54
Bine-mi pare de ce i s-a intamplat pacaliciului de Mecinimpkoshi sau cum dracu l-o chema pe idiotul asta.
La puscarie cu cretinul asta. Io l-as fi bagat la bulau pentru recomandarile cu privire la ce sa mancam. Intr-o vreme, tembelul asta, ne inspaimanta cu privire la absolut orice se gasea de cumparat de pe rafturile supermarketurilor. Scria carti despre nutritie ... sperietori ambulante. Victima colaterala, zice jigodia ... Nici pomeneala ! Complice la jaf ! Asta e mosilca asta de ne spune ca victima e el in povestea asta. O javra batrana, ca majoritatea mosilor si babelor, gata sa colaboreze, plin de intelegere, cu un securist de teapa lui Voiculescu, pentru jefuirea tuturor, cu un aer ca vezi-doamne nu se puteau opune ... c-asa trebuia .... Locul lui e la puscarie pentru mult mai multi ani decat i s-a dat ... sper ca justitia sa dea pedepse la fel de severe cum se doreste pentru soferii indisciplinati, pentru a se pune capat jafului organizat de clasa politica. Daca oameni ca M .... schi asta, vor fi condamnati la 20 de ani de puscarie, atunci cei care sunt in posturi de raspundere se vor gandi de mai multe ori cand un politician vreos o sa le propuna praduieli de genul asta ... Asta nu inseamna ca Voiculescu nu ar merita 12 ani, ca popa cum se spune. Nu pentru ca e dusmanul lui Basescu ci pentru frauda pe care a comis-o ! Si cred ca nu e singura ... Aia cu santajul credeti ca e tot dosar politic ? Dupa ce am vazut stennogramele alea ale pacaliciului lui Voiculescu, nu mai am nici un dubiu. Niste borfasi ordinari. Mai sunt cretini care se chiombeaza la Antena 3 ? Am impresia ca da ! Asta este ! Cand n-ai creier de loc .... te uiti la A3 ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:09
sau la B1 !
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:10
De la: _2148_, la data 2013-09-27 14:39:45De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului . din tot ce-ai insirat....am citit cu mare atentie sa nu-mi scape nimic...nu rezulta de nicaieri ca felix ar fi facut vreo neregula ca,, om de afaceri''....tot politicienii vremurilor respective,inclusiv conducerea ica, poarta raspunderea penala a invartelii....varanu poate fi acuzat cel mult de imoralitate si incheierea cu rea-credinta a unui contract comercial....ceea ce nu-l implica penal....e greu de demonstrat acum dupa atatia ani ca s-ar fi spalat niste bani sau s-au dat niste spagi....
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:27
De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 11:31:53De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 09:38:26De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid. A, asta era, voiai sa joci pe cineva in picioare de bucurie ca a picat un dusman al preacinstitului Basescu, presedintele nostru. Ok, la ce-s buni prietenii? sper ca te simti mai bine ca vad ca ai in cap o varza totala. Asa concluzii tampite mai rar, dar important e ca esti multumit. Eu as zice ca daca toti dusmanii lui Base sunt la inchisoare si el nu, inseamna ca el e... bucuros, nu cinstit. Cand i-o veni si lui randul ii urez un sincer ,,La multi ani, cu executare".. eu o sa fiu draguta cu tine si o sa te las sa plangi pe umarul meu Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 29/08/2013 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:01
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului . Mai ,,juristule'', mai k-A-K-ATt bolnav, mai sparcaitule.......ai idei nastrusnice,,,,,,,totusi matale gandesti cand afirmi ca statul roman nu a fost prejudiciat? Tu ai impresia ca cei care i-au facilitat acesta mega excrocherie( cunosti macar cum au actionat, pe etape, etc?) au facut totul asa din simpatie pt Varan? In astfel de situatii ...niciodata nu se actioneaza fara acceptul guvernului....mai precis al guvernului Nastase care impartea bucate celos ,,saraci'' gen Voiculescu. Mai mult legea PNA facuta la insistentele UE ( 10/2004)specifica clar urmatoarele.........beneficiarul mega excrocheriei chiar daca nu este demonstrat ESTE VINOVAT. Sparcaiala, mai usor cu intoxicari marca A3. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:04
De la: 9am_2522, la data 2013-09-27 17:01:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului . esti prea urat de prost ce esti pt.a ma cobori io sa discut cu tine ....cu atat mai mult despre probleme juridice....
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:22
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 16:10:06[de Curentul din tot ce-ai insirat....am citit cu mare atentie sa nu-mi scape nimic...nu rezulta de nicaieri ca felix ar fi facut vreo neregula ca,, om de afaceri''....tot politicienii vremurilor respective,inclusiv conducerea ica, poarta raspunderea penala a invartelii....varanu poate fi acuzat cel mult de imoralitate si incheierea cu rea-credinta a unui contract comercial....ceea ce nu-l implica penal....e greu de demonstrat acum dupa atatia ani ca s-ar fi spalat niste bani sau s-au dat niste spagi.... [/quote]Inteleg eu ce zici tu , dar parca nici nea Jiji n-a fost gasit nevinovat in schimbul de terenuri cu Armata ...Si nu ca n-a avut avocati ! Dar dom' Voiculescu are dreptate cand spune ca e o mare nedreptate . Intr-adevar , e o mare nedreptate sa dai un tun de 40 de milioane de Euro si sa stai la bulau maxim 2 ani , avand in vedere circumstantele de varsta si alte tertipuri pe care le-o mai gasi .Mai cheltuie statul cu dansul inca vreo 5 pensii medii lunar , in puscarie . O mare nedreptate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:40
De la: _2148_, la data 2013-09-27 17:22:35De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 16:10:06[de Curentul Inteleg eu ce zici tu , dar parca nici nea Jiji n-a fost gasit nevinovat in schimbul de terenuri cu Armata ...Si nu ca n-a avut avocati ! [/quote] ca sa inchei odata cu toata aceasta discutie in contradictoriu...nici nea,,jiji''...nici nastase,,patru case''...nici varanu...nu pot fi acuzati cu probe solide....si nu din cauza ca n-ar fii lasat urme, ci din cauza incompetentei procurorilor de caz si a lenei de a cauta si gasi dovezi cu adevarat compromitatoare...ei sunt niste infractori....la fel ca ponta si baselu' si ar trebui bagati in mina la cel mai de jos abataj, la un loc cu toate gastile lor si toata familia lor pana la gradu' 100 si ceva...problema apare insa atunci cand vrei sa-i infatisezi lumii ca marii infractori ai epocii de tranzitie si nu gasesti probe solide sau n-ai chef sa cauti si trebuie neaparat agatati cu ceva...cel mai celebru caz in materie ramane ,,cazul al capone''....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:42
De la: _2148_, la data 2013-09-27 17:22:35De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 16:10:06[de Curentul Inteleg eu ce zici tu , dar parca nici nea Jiji n-a fost gasit nevinovat in schimbul de terenuri cu Armata ...Si nu ca n-a avut avocati ! Dar dom' Voiculescu are dreptate cand spune ca e o mare nedreptate . Intr-adevar , e o mare nedreptate sa dai un tun de 40 de milioane de Euro si sa stai la bulau maxim 2 ani , avand in vedere circumstantele de varsta si alte tertipuri pe care le-o mai gasi .Mai cheltuie statul cu dansul inca vreo 5 pensii medii lunar , in puscarie . O mare nedreptate ![/quote] vrei sa facem un pariu ca nu va sta nici macar o secunda in parnaie....ba mai mult va fi viitorul presedinte al romanasilor....??? BASESCU...STIE....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:45
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 17:42:44De la: _2148_, la data 2013-09-27 17:22:35De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 16:10:06[de Curentul vrei sa facem un pariu ca nu va sta nici macar o secunda in parnaie....ba mai mult va fi viitorul presedinte al romanasilor....??? BASESCU...STIE.... [/quote] NICIODATA nu va ajunge Voiculescu presedinte al Romaniei !!! ![]() daca va sta sau nu la parnaie , n-am de unde sa stiu ! Este posibil sa nu stea nicio secunda , dar presedinte de stat nu va fi NICIODATA , nici macar nu cred ca are dreptul sa candideze !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:01
De la: _2148_, la data 2013-09-27 17:45:34De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 17:42:44De la: _2148_, la data 2013-09-27 17:22:35De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 16:10:06[de Curentul NICIODATA nu va ajunge Voiculescu presedinte al Romaniei !!! ![]() daca va sta sau nu la parnaie , n-am de unde sa stiu ! Este posibil sa nu stea nicio secunda , dar presedinte de stat nu va fi NICIODATA , nici macar nu cred ca are dreptul sa candideze !!! [/quote] sper din tot sufletu' sa n-am dreptate si poporul nost' sa-si aleaga in sfarsit oamenii providentiali conform principiilor meritocratice....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:15
Nici macar nu concep asa ceva , Voiculescu-presedinte , pai plec draqu' din tara daca dupa 25 de ani punem un securist comunist presedinte !
De unde-ti vin ideile astea ?
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:17
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 17:42:44 Ce-ai ma!! mai bine il votez pe Alin Croitoru decat vreun d-asta!
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:34
De la: _2148_, la data 2013-09-27 18:15:40Nici macar nu concep asa ceva , Voiculescu-presedinte , pai plec draqu' din tara daca dupa 25 de ani punem un securist comunist presedinte ! daca-ti inchipui ca votul tau conteaza....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:41
De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:17:11De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 17:42:44 aminteste-ti ce spunea tamponatu....desi nici el nu avea sanse reale.... adriane...nici nu sti...cat de mic incepi sa fii.... i-am ciuruit.... tamponatu negociase cu aceiasi oameni care i-au promis si lu' varanu ca va ajunge -n stalp la cotroceni....negocieri dure....noroc cu videanu care stie sa lase din pretentii c-altfel....matusa tamara si prostanacu ne-ncalecau.....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:46
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 18:34:44De la: _2148_, la data 2013-09-27 18:15:40Nici macar nu concep asa ceva , Voiculescu-presedinte , pai plec draqu' din tara daca dupa 25 de ani punem un securist comunist presedinte ! nici macar nu mai pun problema votului ! Mi se pare o ofensa la adresa poporului roman , numai simpla(potentiala ) lui candidatura ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:54
De la: _2148_, la data 2013-09-27 18:46:24De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 18:34:44De la: _2148_, la data 2013-09-27 18:15:40Nici macar nu concep asa ceva , Voiculescu-presedinte , pai plec draqu' din tara daca dupa 25 de ani punem un securist comunist presedinte ! cat timp e calaul gadea la antene....totul este posibil....are popa asta o tehnica de manipulare....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 19:40
De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 16:27:54De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 11:31:53De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 09:38:26De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid. N-are decat sa mearga si Basescu la puscarie daca a facut ceva sa merite asta. Eu am facut niste constatari cu privire la ce s-a intamplat pana acum. Tu crezi ca eu am orgasme pe chestia asta. Mi se rupe basca. Incerc sa va arat unde sunt aia de i-ati sustinut voi si cine se dovedesc a fi. Poate intelegeti cat de toante sunteti. Desi, vad ca ma omor degeaba cu voi, nu vreti sa pricepeti lucruri simple. Evidente ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 19:47
A fost de ajuns ca u prost sa arunce o piatra intr-o balta, ca s-au si repezit filozofii s-o scoata !
Piatra ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 20:16
De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 19:40:32De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 16:27:54De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 11:31:53De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 09:38:26De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid. Lasa ma, ca ne-am prins: ti-a spus Base in particoler ca ai ramas singur in tara, noi ne-am roit si trebuie sa ne informezi cumva. N-as putea sa spun ca minte, n-as fi credibila cred ca ti-a spus asta numai asa, sa vada daca stii de gluma.
|
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 22:23
Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Ce va tot miorlaiti pe aici, treceti la fapte cu efecte contodent-cotonogibile interumanoide daca simtiti ca aveti presiune ideologica neurocognitiva. Invitati si tembeliziunile la o asemenea razmerita intermilitanti politici, ce mama-drak, poate incasati si ceva gologani din partea sponsorilor daca o sa chiraiti artistic in urma argumentelor contodente pe care le incasati peste moacele desfigurate si pline de bulion, or sa va imbogateasca PR-ii tv, cu siguranta isi doresc sa doboare vreun record al rating-urilor tv., dintre cele deja existente pe mapamond. La lupta vitejii mei, nu va lasati, f'tzi-ai dreak, c-ajungeti bossi politici buey! Mult Prea Stimata, Iubita , si Distinsa Duuuuoaaaaamna@1454, te-a cosiliat techico-aplicativ Rabdu si pe duuuumneavoastra Duuuuoamna ? Ati reusit sa va depanati singura masina de spalat si acum aveti in progrm spalatul zdrentelor din politica romaneasca? Vai tuuuuuuuu, ai grija sa nu introduci in cuva masinii de spalat albiturile impreuna cu zdrentele colorate politic c-o sati cacioresti asternuturile, tuuuuu !
|
Di_Baciu 18 mesaje Membru din: 23/09/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 22:30
De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi ! Tu unde lucrezi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

....dar, s-ar parea ca nu-i graba inca si asta ptr. ca don Bas' a zis ca-i baiat bun si dosarul s-a pus la rece , ptr. altadata, probabil !
Musai sa fie in Baneasa !Alooo , dom' Voiculescu , esti pe receptie ?