back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 09:29

Evident, Mult Iubita, Distinsa, si Stimata Doamna, atat timp cat susti interesele unui partid sau lider politic in detrimentul intereselor economico-sociale generale ale cetatenilor, Mult Iubita, Distinsa, si Stimata Doamna@1454, Berleuzule!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 09:33

De la: _2148_, la data 2013-09-24 00:04:49
De la: gabigabi2, la data 2013-09-23 16:56:02
De la: _2148_, la data 2013-09-23 12:48:24
De la: 9am_2522, la data 2013-09-23 08:03:15
De la: _2148_, la data 2013-09-22 19:48:33
De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 19:15:09 nu, madam, nu au implantat cipuri : ni s-a spus ca scoala scoate numai idioti ,ca atare stati acasa prostior ca tzara asa va vrea si facem si economie inchizind scoli si taind salariile profesorilor !
si mataluta pricepi cam greu, dar mai intreaba-ma miine ca acum ma retrag !
o seara klumea !

Daca ni se spunea ca scoala scoate eminenti pe banda rulanta , era ok pentru dumneata ???
Sincer , cred ca esti mult prea obisnuita cu planurile indeplinite ale lui Ceau ...
Asa ...s-au taiat salariile profesorilor .De ce nu s-au marit salariile profesorilor , cum s-a promis ? De ce nu ies profesorii sa protesteze ?
Ah ...am uitat , tre' sa le spuna Basescu Pentru ca Basescu le-a spus sa stea acasa

Individa aceasta este obisnuita doar cu sloganuri de genul...Cincinalul realizat cu sase ani inainte de termen.....asa ca este scuzabila saracuta.
Daca presedintele a dat glas unor adevaruri .....hopa trec muhaielile la suspendare.
Ponta pentru faptul ca minte cu nerusinare este elogiat,,,,,,,,asa sunt astia,,,,dependenti de minciuna....

Nici Base nu-I un sfant , sa nu exageram
Numai ca Gabi critica exact acolo unde nu trebuie , uneori chiar ma intreb daca nu-i cumva basista , ca prea ii face publicitate

cum critic, mai doamna , acolo unde nu trebuie ? daca-l scoateti vinovat pe Ceausescu, pe Iliescu sau pe Constantinescu ptr. ca in timpul mandatului lor Au Trasat o anume directie societatii, cum Dumnezeu reusiti sa-l ocoliti si sa-l spalati pe Bas' a carui Domnie tine de 9 ANI ?! meiiiiii, de 9 Ani, timp in care ce bruma de independenta a justitiei sau Separare a Puterilor in Stat se realizase pina la el, s-a ales Prafuuuuuullll !

meiiii, un presedinte de tara este Primul Om al tarii si Primul si cel mai important MODEL ptr. cetatenii acelei tari !
daca el hahaie si face bancuri proaste la un inceput de an scolar si stiti bine despre ce spun si toata atitudinea jemanfisista fata de Educatie si Scoala , basca reducerea sumei alocate din PIB ptr. invatatura si sport sau sanatate si NU intereseaza ce se-ntimpla cu tineretul- viitorul RO - atunci de CE va mirati de IQ scazut ; de ce va mai mirati de lipsa interesului ptr. invatat a elevilor sau lipsa de profesionalism a profesorilor ? si cine-i de vina ? Decebal ? Hitler sau poate eu, mai stii ?!

Nu-l spala nimeni , madam ' , calmeaza-te ! Are si dansul multe bubite .
Dar ia zi , unde ai vazut mataluta vreo bruma de independenta in justitie acu' 9ani ? Asta e banc sec ?

Da, tampita asta ne spune ca Macovei si-a subordonat justitia de parca pana sa se intample asta justitia era independenta de nu mai putea.... Gemea de independenta pe vremea lui Nastase si a lui Iliescu ... Cata ipocrizie, cata nesimtire.
Daca e asa, de ce acum, subordonata USL, justitia asta nu-i baga la puscarie macar pe toti hatii din PDL ?
De ce dracu, oricine vine la putere din USL-ul asta in loc sa faca ce zice c-o sa faca pe cand era in opozitie, ne spune despre Basescu la nesfarsit ?
Basescu isi da acordul pentru cercetarea lui Videanu, aproape instant, USL-ul nu pentru a lui Vosganian, pentru aceeasi chestiune, iar cretinii care nu sunt in stare sa observe un lucru atat de simplu ne spun ca justitia face sluj in fata lui Basescu, ca si cum d-aia nu-si da acordul parlamentul pentru trimiterea in instanta a lui Vosganian. Cat de idiot trebuie sa fi, cat de nemernic sa fi ca sa schimonosesti lururile in asemenea hal ?

Cat de retardat trebuie sa fi sa nu vezi ca, dupa ce s-au vazut la putere alde Ponta si Antonescu, nu fac absolut nimic din ce se laudau ca or sa faca, ca snt niste lasi sa ia orice decizie si sunt infricosati de un grup de manifestanti de cateva sute sau mii de oameni .... ?
Pentru ce i-ati votat pe astia ?
Ca sa se uite in piata universitatii sa vada ce reactii au mitingistii la deciziile lor, sau ca sa guveneze ? Sau sa faca ce ziceau c-o sa faca daca ar avea puterea pe vremea cand era Boc la guvernare ?

In loc sa taceti macar, ca un om de bun-simt care vede c-a zbarcit-o, dupa ce a comis-o, ne tineti discursuri imbecile cu Basescu ...

Citind pe forumurile astea, comentariile diversilor postaci pe diverse teme, pe net in general, imi dau seama ca avem conducatori dupa chipul si asemanarea alegatorilor.
Asa se explica de ce traim cum traim.
Cata vreme poporul voteaza pe unul care si-a copiat teza de doctorat si pe unul care e campionul chiului din parlament, nu se pot obtine alte rezultate decat cele prezente.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 09:42

De la: _1075_, la data 2013-09-26 09:29:55Evident, Mult Iubita, Distinsa, si Stimata Doamna, atat timp cat susti interesele unui partid sau lider politic in detrimentul intereselor economico-sociale generale ale cetatenilor, Mult Iubita, Distinsa, si Stimata Doamna@1454, Berleuzule!

Mai dute-n mata cu "intereselor economico-sociale generale ale cetatenilor".
Sti tu si cu muma-ta care sunt alea ...

Toti demagogii vorbesc despre "interesul national", "binele comun", toate fufele analfabete lupta pentru "protectia animalelor" (dar se indoapa cu fripturi selecte, ca si cum pestii, porcii, gainile, melcii n-ar fi animale), toti idiotii din lumea asta mare sunt adeptii protectiei mediului, al salvarii planetei de la incalzirea globala provocata de om, dupa care se cocoata intr-un jipan de 5000 cmc, si pleaca multumiti sa se scalde in piscine de sute de mc cu apa incalzita si purificata cu chimicale produse de industrii poluatoare si energofage. D-astia esti tu, demagogule !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 09:49

Ei bravos, Berleuzule, acum ai dres busuiocul cu o pamflezie de toata isprava, sa nu-mi zici mie 3/2 daca n-or sa te coopteze aia in FABULOASA redactie a celor de la A3.

a propos, mi-am propus sa urmaresc emisia celor de la A3 , sinteza zilei, pentru o saptamana, deja m-au agasat dupa 3 zile, n-am avut ocazia sa constart, dtpdv, un moderator tv mai stupid decat Dl. Gadea, se exprima pe sticla exact asa cum s-ar exprimain fata unei auditoriu din cl. zero sau format in totalitate din intarziati mintali, jalnic !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 09:54

De la: 9am_1454, la data 2013-09-26 09:33:42
In loc sa taceti macar, ca un om de bun-simt care vede c-a zbarcit-o, dupa ce a comis-o, ne tineti discursuri imbecile cu Basescu ...

Dupa ce liniste s-a facut pe la politice, inteleg ca au cam vazut ca au zbarcit-o si aia si ceilalti acum vorbiti discutii, num-ase!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 10:09

De ce i-am votat pe astia ? ca sa-l dea JOS pe iubiticu tau,dar Ponta, jucind la doua capete , a batut palma cu el , asta a facut si atunci, ptr. mine, USL .ul nu mai exista !
cit despre Justitie, capsomanule, atita timp cit s-a facut rocada si madam Kovesi - tot ea - si Morar- tot el si Haineala si Zegrean- oamenii basescului sunt TOT ACOLO, la cirma institutiilor unde i-a pus gasca pedelista, NU s-a schimbat nimic si justitia este Aservita lui Bas' ! e CLAR ?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 10:55

Na, c-ai ramas de caruta Madam Tigaie, Berleuzul este fun USL deoarece Pontacul copy/paste s-a facut frate cu Dracul, iar tu, Madam Tigaie, ai ramas cu buza umflata dupa toata truda pe care ai depus-o in slujba USL in campania electorala.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 11:01

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 12:22

Il ascult acum, pe realitatea, pe imbecilul Geambasu, un mare artist despre care habar n-are nimeni, cum pledeaza pentru cainii maidanezi spunandu-ne cau maidanezul Tarzan, l-a atacat pe copilul lui pe care-l hraneste zilnic, in timp ce el filma toata tarasenia. Tipul, Geambasu asta, are un discurs de o tampenie de neimaginat.
Daca citeste vreun procuror chestia asta, il rog sa ia reportajul cu debilul asta mintal si sa faca un act de dreptate sa-l amendeze pe tembel pentru ca hraneste cainii vagabonzi, pe cainele Tarzan in speta, si sa-i intocmeasca si un dosar penal acestui idiot pentru complicitate la crima, alaturi de autoritatile locale, pentru moartea tanarului copli de 4 ani.
Din tot reportajul cu cretinul Geambasu, n-am inteles decat ca desi era sa-i sfasie copilul in timp ce el filma marele eveniment, el e de partea cainilor si ca nu vrea eutanasiere. Vrea adaposturi in care sa traiasca domnii caini, fericiti, pana la adanci batraneti.
Multi asa-numit artisti cred ca da bine pentru imaginea lor sa declare ceva pro-caini maidanezi. Si reusesc sa devina ridicoli.
Legea s-a votat, a fost promulgata si trebuie pusa in aplicare !
O sa fie ?
Si daca n-o sa fie, ce ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 12:26

De la: gabigabi2, la data 2013-09-26 10:09:01De ce i-am votat pe astia ? ca sa-l dea JOS pe iubiticu tau,dar Ponta, jucind la doua capete , a batut palma cu el , asta a facut si atunci, ptr. mine, USL .ul nu mai exista !
cit despre Justitie, capsomanule, atita timp cit s-a facut rocada si madam Kovesi - tot ea - si Morar- tot el si Haineala si Zegrean- oamenii basescului sunt TOT ACOLO, la cirma institutiilor unde i-a pus gasca pedelista, NU s-a schimbat nimic si justitia este Aservita lui Bas' ! e CLAR ?

Pai, handicapato, nu Ponta, ala de tuna si fulgera impotriva lui Basescu, i-a numit pe astia de zici tu ca sunt oamenii lui Basescu ?
L-am pus io, tampito ?
L-ai pus tu, handicapato ?

Cum, dracu sa te cante, reusesti tu sa afirmi ca, pentru ce face Ponta e de vina ... Basescu ...

Bine, bine, Basescu e ala raul, am priceput, dar cum raspunde el si [pentru ce fac sau nu fac aia bunii, aia ai tai, ...
Cotoroanto, esti ridicola, pari sa fi in delir, ti-ai pierdut dracului mintile de tot ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 12:46

De la: 9am_1454, la data 2013-09-26 12:22:41Il ascult acum, pe realitatea, pe imbecilul Geambasu, un mare artist despre care habar n-are nimeni, cum pledeaza pentru cainii maidanezi spunandu-ne cau maidanezul Tarzan, l-a atacat pe copilul lui pe care-l hraneste zilnic, in timp ce el filma toata tarasenia. Tipul, Geambasu asta, are un discurs de o tampenie de neimaginat.
Daca citeste vreun procuror chestia asta, il rog sa ia reportajul cu debilul asta mintal si sa faca un act de dreptate sa-l amendeze pe tembel pentru ca hraneste cainii vagabonzi, pe cainele Tarzan in speta, si sa-i intocmeasca si un dosar penal acestui idiot pentru complicitate la crima, alaturi de autoritatile locale, pentru moartea tanarului copli de 4 ani.
Din tot reportajul cu cretinul Geambasu, n-am inteles decat ca desi era sa-i sfasie copilul in timp ce el filma marele eveniment, el e de partea cainilor si ca nu vrea eutanasiere. Vrea adaposturi in care sa traiasca domnii caini, fericiti, pana la adanci batraneti.
Multi asa-numit artisti cred ca da bine pentru imaginea lor sa declare ceva pro-caini maidanezi. Si reusesc sa devina ridicoli.
O sa fie ?
Si daca n-o sa fie, ce ?

Macar de s-ar mobiliza asa sa salveze niste oameni...
A pus Mihai zilele trecute un clip despre cum sunt matrasiti puii pe care ii mancam, azi maine va sari cineva sa le apere drepturile.
Cred ca poti sa fii sensibil la salvarea cainilor maidanezi si a porcisorilor de Guineea dupa ce ai rezolvat cu brio lista de prioritati, ceea ce nu e cazul la noi, poate ca Brigitte Bardot e in situatia asta.
La mine la bloc aveam o haita uriasa de caini acum cativa ani, am numarat intr-o dimineata pe ,,gazonul" din fata camerei fetelor 17 javre tolanite. Nu erau nici dragalasi, nici cu ochi lacrimosi si inteligenti de inginer, nici agresivi, nici prietenosi, doar convietuiau cu noi. Nu stiu cum au disparut si nu mi-am batut capul cu asta, dar am fost multumita sa nu-i mai vad.
Oricum ii vad pe ai vecinilor, cred ca fiecare apartament are cel putin un caine mai mult sau mai putin simpatic dar cata vreme are grija de el nu supara pe nimeni.
Asta consider normalitate si cred ca asa trebuie sa fie peste tot.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 13:00

De la: 9am_1454, la data 2013-09-26 12:22:41
O sa fie ?
Si daca n-o sa fie, ce ?

Cum ce, Berleuzule?
Iiesi in strada si rupe-ti camasa de pe tine pentru aplicarea Legii, Mult Iubita, Distinsa, si "Stimata"Duuuuuoana !

Berleuzule, eutanasiere sa fie, nu macelarirea "maidanezilor" in stil ROMANESC, PRIMITIV, INUMAN, ai inteles BERLEUZULE ?

Buey, p'aia cu ECOLOGIA n-ai NEMERIT-O, asa-i cand te uiti numai in gura idolului, mai bine te uitai in OCCIDENT-ul MEU ecologic !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 13:39

De la: sirboby, la data 2013-09-25 19:32:25

Lasa-i Sir-ule, militantii politici de toate culorile s-au adunat intr-un conclav forumistic si-acum, cand se vad tepuiti si beliti, sau jupuiti, de trei randuri de piele, majorari continue de: accize, taxe, impozite, sau: inflatie, depreciere curs, fuga investitorilor din ro, lipsa investitiilor in economie etc., isi plang de mila unul-altuia.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 15:39

De la: _1075_, la data 2013-09-26 11:01:53www.youtube.com/watch?v=clMD09tzv_k

Pai , da...si sunt niste inconstienti pe forum care nu inteleg de ce nu ne putem intoarce noi la comunism ..

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 15:47

Ia uitati ce scuza buna si-a gasit premierul pentru scaderea investiilor straine !
Nici vorba ca nu exista infrastructura , ca ar exista birocratie sau ca sistemul fiscal este ridicat si stufos , noooooo....ci pentru ca nu se realizeaza proiectul RMGC !

Sursa : MEDIAFAX

Victor Ponta: Respingerea proiectului Roºia Montanã - mesaj împotriva investitorilor, ceea ce ar fi o "catastrofã" pentru România

Respingerea de cãtre Parlamentul României a proiectului Roºia Montanã ar fi o "catastrofã" pentru România, pentru cã ar fi un "mesaj împotriva investitorilor strãini", a declarat premierul Victor Ponta la un seminar.

"Dacã Parlamentul va decide sã nu se facã acest proiect, nu va fi o mare problemã (din punct de vedere economic), dar dacã România oferã mesajul cã suntem împotriva investitorilor strãini, împotriva exploatãrii potenþialului nostru, acest lucru ar fi o catastrofã pentru România", a declarat Ponta, în englezã, cu ocazia Summitului pentru Investiþii în Europa de Est, organizat de Reuters.

"Roºia Montanã este un proiect foarte important ca simbol, nu în primul rând din punct de vedere economic", a subliniat Ponta.

"Trebuie sã profitãm de resursele noastre naturale, bineînþeles respectând toate standardele de mediu, dar, dacã acestea se respectã, ar trebui sã fim în favoarea explorãrii", a precizat Ponta.

Premierul României a recunoscut cã proiectul Roºia Montanã este unul controversat, de aceea este corect sã existe o dezbatere publicã pe aceastã temã. Însã Ponta i-a îndemnat pe susþinãtorii sãi din Parlament "sã demonstreze încã o datã cã România nu îºi neagã propriul drept la dezvoltare".

"Este vorba de dreptul nostru la dezvoltare ºi voi continua sã lupt pentru asta", a adãugat Ponta.

"Lipsa de curaj a guvernelor anterioare de a aborda proiecte controversate - cred cã a fost o greºealã", a completat Ponta.

În altã ordine de idei, Ponta a declarat cã nu va permite nicio relaxare a disciplinei fiscale în urmãtorii trei ani, în pofida probabilelor presiuni politice legate de scrutinul prezidenþial din 2014. "Vom opune rezistenþã oricãror tipuri de abordãri populiste. Guvernul nostru va fi foarte stabil ºi rigid", a insistat premierul, apreciind cã orice tensiuni care ar apãrea între partidul sãu (PSD) ºi partenerii din coaliþie nu vor afecta stabilitatea Guvernului. "..........

D'aia nu vin investitorii straini , ca nu vrem noi sa producem o catastrofa naturala in Romania

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 15:52

De la: 9am_1454, la data 2013-09-26 12:26:56
De la: gabigabi2, la data 2013-09-26 10:09:01De ce i-am votat pe astia ? ca sa-l dea JOS pe iubiticu tau,dar Ponta, jucind la doua capete , a batut palma cu el , asta a facut si atunci, ptr. mine, USL .ul nu mai exista !

Pai, handicapato, nu Ponta, ala de tuna si fulgera impotriva lui Basescu, i-a numit pe astia de zici tu ca sunt oamenii lui Basescu ?
L-am pus io, tampito ?

Cum, dracu sa te cante, reusesti tu sa afirmi ca, pentru ce face Ponta e de vina ... Basescu ...

Bine, bine, Basescu e ala raul, am priceput, dar cum raspunde el si [pentru ce fac sau nu fac aia bunii, aia ai tai, ...
Cotoroanto, esti ridicola, pari sa fi in delir, ti-ai pierdut dracului mintile de tot ...

Punem pariu ca la viitoarele alegeri va fi sustinatoare PSD.........cu conditia de a nu apare in viata politica PCR........ca atunci intoarce foaia......din monarhista-pnlista-psdista- conservatorista -tractorista va trece acolo unde inima ei a batut si bate cu putere.
O inteleg....prima dragoste nu se uita niciodata!
Atunci sa vezi lupta pe Gaboanta .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 15:53

De la: _2148_, la data 2013-09-26 15:39:26

Pai , da...si sunt niste inconstienti pe forum care nu inteleg de ce nu ne putem intoarce noi la comunism ..

In Germania se va implementa un sistem de venit minim garantat, ptr toata populatia.
Venit curat, fara ....cum se spune....conditii gen munca sau justificari de alte venituri.
Acest venit minim garantat va fi luat in principal din TVA, ce ca fi cit trebuie ptr a asigura bugetul.
Vor sa implementeze sistemul in toata lumea.

Eu il consider bun.
Dar este ceva de tip comunist fara tagada.
Nu stiu daca va fi ptr totdeauna sau nu Viata va demonstra asta.
Deci comunismul nu e inventia rominilor.
Ci a francezilor, rusilor, chinezilor, germanilor mai recent.
Si chiar americanii sint....comunarzi in idei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 16:00

L-am pus io, tampito ?

alooooo, limpezirea frate ! si postarea asta, ca si cea cu Geambasu e dezlinata rau ....ce ai ? esti nervos sau ce ?
nervozatule , Bas i-a bagat sula coabitarii -n coaste lui Ponta, care a obligat-o pe Pivniceru s-o readuca pe Kovesi de la Strasbourg si s-o instaleze sefa la DNA in locul lui Morar, care a trecut la CCR ....pe chestia asta , de scirba ce i-a fost, Pivnicereasa si-a dat Demisia ! nu-i asa ca nici p'asta n-o stii ,ptr. ca B1 nu te-a informat ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 16:17

De la: gabigabi2, la data 2013-09-26 16:00:27

L-am pus io, tampito ?

alooooo, limpezirea frate ! si postarea asta, ca si cea cu Geambasu e dezlinata rau ....ce ai ? esti nervos sau ce ?
nervozatule , Bas i-a bagat sula coabitarii -n coaste lui Ponta, care a obligat-o pe Pivniceru s-o readuca pe Kovesi de la Strasbourg si s-o instaleze sefa la DNA in locul lui Morar, care a trecut la CCR ....pe chestia asta , de scirba ce i-a fost, Pivnicereasa si-a dat Demisia ! nu-i asa ca nici p'asta n-o stii ,ptr. ca B1 nu te-a informat ?

Gabi ,daca tontul asta al tau nu are ,,balls,cojones,c..ie'' de ce dracu se baga???? Ceea ce ma deranjeaza la voi e ca nu invatati nimic! Tot cauti scuze sau circumstaante atenuante(gen am votat cu ala ca nu aveam cu cine sa votez,parca a fost singurul candidat,l-am votat pe ala ca sa ne scape de celalalt,pe care l-am votat ca sa ne scape de ala mai vechi.......=> infinit!)
Mai bine v-ati uita in oglinda si v-ati da doua palme!
Cand am facut pariu cu voi ca usl-ul va face exact ceea ce facea pdl-ul ce ziceati?????
Daca romanii ar invata sa gandeasca Romania o va duce mai bine! Pana atunci ,,stupid people'' dar cu bashini de mari intelectuali!
PS.Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 16:43

De la: nastasemihail, la data 2013-09-26 15:53:47

In Germania se va implementa un sistem de venit minim garantat, ptr toata populatia.
Venit curat, fara ....cum se spune....conditii gen munca sau justificari de alte venituri.
Acest venit minim garantat va fi luat in principal din TVA, ce ca fi cit trebuie ptr a asigura bugetul.

Eu il consider bun.

TVA -ul nu e un impozit pe munca . E o taxa pe care o achita consumatorul final , deci noi toti cand cumparam bunuri sau servicii . De ce e ceva de tip comunist ?Nu se ia de la cei ce muncesc sa se asigure un venit minim pentru cei care nu muncesc .Daca se lua din impozitul pe profit , atunci da..era de tip socialist .
Da' ce sa vorbim noi de Germania , cand la noi , banii alocati de la buget pentru un caine maidanez sunt de 10 x alocatia unui copil ?!!! Pai ne comparam noi cu Germania ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 16:50

De la: sirboby, la data 2013-09-26 16:17:40

L-am pus io, tampito ?

Gabi ,daca tontul asta al tau nu are ,,balls,cojones,c..ie'' de ce dracu se baga???? Ceea ce ma deranjeaza la voi e ca nu invatati nimic! Tot cauti scuze sau circumstaante atenuante(gen am votat cu ala ca nu aveam cu cine sa votez,parca a fost singurul candidat,l-am votat pe ala ca sa ne scape de celalalt,pe care l-am votat ca sa ne scape de ala mai vechi.......=> infinit!)
Cand am facut pariu cu voi ca usl-ul va face exact ceea ce facea pdl-ul ce ziceati?????
Daca romanii ar invata sa gandeasca Romania o va duce mai bine! Pana atunci ,,stupid people'' dar cu bashini de mari intelectuali!

ai inceput sa ma scoti si tu din sarite !
Siruleeeee, pune-ti pofta-n cui : nici Vadim, nici DD sau Becali , NU vor fi votati vreodata,asa ca Tu vei fi nemultumit intotdeauna si mereu vei reprosa altcuiva ca n-a votat bine !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:26

De la: gabigabi2, la data 2013-09-26 16:50:11
De la: sirboby, la data 2013-09-26 16:17:40

L-am pus io, tampito ?

ai inceput sa ma scoti si tu din sarite !
Siruleeeee, pune-ti pofta-n cui : nici Vadim, nici DD sau Becali , NU vor fi votati vreodata,asa ca Tu vei fi nemultumit intotdeauna si mereu vei reprosa altcuiva ca n-a votat bine !

Gabi nu ma intereseaza ca nu votezi cu DD,CVT sau Jiji! Ce ma intereseaza e sa votezi cu Badea Cartan(sau cu Badea Vasile din Vascautii de Campiesau cu cine iti trece prin cap) dar sa nu mai votezi ca..........o persoana scoasa din sarite cu USL,PDL,UDMR sau derivatele lor! Tu si restul romanilor! Atat! O sa o mai ducem rau un mandat dar dupa acel mandat lumea politica va fi primenita!
PS Guvernarea prin imprumuturi si marirea taxelor poate fi facuta de orice ..destept''! Mai greu e sa ai o strategie,un plan(stiu ca e o masura comunista dar daca nu iti faci plan nu stii de unde dracu pleci incotro vrei sa ajungi si in cat timp!!!!!!!!! Deci esti ca o p.....apusa beata,oaie capie etc)

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 22:28

De la: _2148_, la data 2013-09-26 16:43:36
De la: nastasemihail, la data 2013-09-26 15:53:47

Eu il consider bun.

TVA -ul nu e un impozit pe munca . E o taxa pe care o achita consumatorul final , deci noi toti cand cumparam bunuri sau servicii . De ce e ceva de tip comunist ?Nu se ia de la cei ce muncesc sa se asigure un venit minim pentru cei care nu muncesc .Daca se lua din impozitul pe profit , atunci da..era de tip socialist .
Da' ce sa vorbim noi de Germania , cand la noi , banii alocati de la buget pentru un caine maidanez sunt de 10 x alocatia unui copil ?!!! Pai ne comparam noi cu Germania ?

Le-am oferit un link referitor la asigurarea unui venit minim garantat ptr. toti cetatenii comunitatii europene, insa, Herr Erevan a incurcat borcanele cu informatii, n-a inteles despre ce si cum. In Germania, cabinetul merkel a optat pentru o politica economica in care a introdus salariul minim garantat, la presiunea spd-ului.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 22:57

"Dan Voiculescu a fost CONDAMNAT, joi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru spãlare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetãri Alimentare (ICA), decizia Tribunalului Bucureºti nefiind definitivã. Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsã de ºase ani de închisoare cu executare"

MEDIAFAX

Madam Tigaie, angajeaza repede o cohorta de bocitoare-sustinatoare, l-au prins pe Motanul Felix cu mustatile in zzzzzzzzzmantana statuli si l-au condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, nashpa Madam Tingire, A3 este vaduvita de FABULOSUL mentor-finantator, ce s-o face de-acum Fabulosul Gadea, dar ala , Badia, care este ocupat tot timpul cu Romanica, ce s-o mai faceashte el, sieracu'?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 23:31

De la: _1075_, la data 2013-09-26 22:57:38

"Dan Voiculescu a fost CONDAMNAT, joi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru spãlare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetãri Alimentare (ICA), decizia Tribunalului Bucureºti nefiind definitivã. Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsã de ºase ani de închisoare cu executare"

MEDIAFAX

Eu la asta chiar sunt foarte curioasa daca-l si inchid Am vazut alt personaj care astepta verdictul cu bagajelele facute pentru patru ani de inchisoare, poate ca parnaia devine noul bon-ton.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 09:20

Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid.
Nemaiavand cine sa le spele pe cap, adica sa le faca spalarea pe creieraselea alea mici, se vor vedea in situatia sa se spele singure, le va creste cheltuiala cu samponul mental ... nasol, ce mai.

Ia, ziceti, nu e asa ca, in capsoarele voastre e incrementata ideea ca, la fel ca Bombonel, nenea Voiculescu e "victima" lui Basescu ?
Este ca ati fost incantate de idiotenia cu "telepatia" si ca v-ati insusit cretinatatea asta de la pitecantropii Antenei-3 ?
Ma insel, sau sunteti sfasiate de durere, de mila lui Voiculescu ... ?

Acum, macar acum, intelegeti si voi de ce a trebuit sa se initieze suspendarea lui Basescu de catre Voiculescu asta si ne-am facut de rahat, ca tara, acum un an ?
Intelegeti de ce zicea Voiculescu ca "daca n-avem justitia, n-am facut nimic" ?
Acum intelegeti de ce si-au unit fortele toti puscariabilii astia impotriva lui Basescu ?

Pun pariu, din cate va cunosc, ca tot n-ati inteles nimic !
Adica, sunteti in parametrii vostri normali ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 09:38

De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid.
Nemaiavand cine sa le spele pe cap, adica sa le faca spalarea pe creieraselea alea mici, se vor vedea in situatia sa se spele singure, le va creste cheltuiala cu samponul mental ... nasol, ce mai.

Ia, ziceti, nu e asa ca, in capsoarele voastre e incrementata ideea ca, la fel ca Bombonel, nenea Voiculescu e "victima" lui Basescu ?
Este ca ati fost incantate de idiotenia cu "telepatia" si ca v-ati insusit cretinatatea asta de la pitecantropii Antenei-3 ?

Acum, macar acum, intelegeti si voi de ce a trebuit sa se initieze suspendarea lui Basescu de catre Voiculescu asta si ne-am facut de rahat, ca tara, acum un an ?
Acum intelegeti de ce si-au unit fortele toti puscariabilii astia impotriva lui Basescu ?

Da prietene, eu sunt in parametrii mei normali si n-am nici o sfasiere, credeam ca reiese chiar din comentariul sub care ai postat.
Presupun ca nu tii minte, pentru ca dupa un timp si memoria te lasa, eu am zis ca vreau sa fie inchisi TOTI penalii, indiferent din ce tabara fac parte si sa ramana doar cei curati.

Cred ca ti-era dor de mine de m-ai pomenit, ca nu ca m-am evidentiat cu ceva in ultimul timp.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 09:43

Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului .
Macar daca s-ar mentine confiscarea averii pentru recuperarea prejudiciului , ar fi ceva ...caci sigur va folosi tot felul de tertipuri sa se sustraga de la efectuarea pedepsei cu inchisoarea .

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 11:31

De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 09:38:26
De la: 9am_1454, la data 2013-09-27 09:20:07Odata cu condamnarea Varanului, cele care vor avea de suferit cel mai mult vor fi Gabi si Ingrid.

Da prietene, eu sunt in parametrii mei normali si n-am nici o sfasiere, credeam ca reiese chiar din comentariul sub care ai postat.
Presupun ca nu tii minte, pentru ca dupa un timp si memoria te lasa, eu am zis ca vreau sa fie inchisi TOTI penalii, indiferent din ce tabara fac parte si sa ramana doar cei curati.

Cred ca ti-era dor de mine de m-ai pomenit, ca nu ca m-am evidentiat cu ceva in ultimul timp.

Da, da, bla, bla, bla, d-aia ai votat cu cel mai cinstit si penal guvern ... si l-ai promovat in postarile tale in mod indirect, ca majoritatea de altfel ... injurand (hai sa fiu baljin ... denigrand) guvernarea BOC, Basescu, si netezind astfel drumul spre putere al celor de genul lui Voiculescu, Fenechiu, Becali ... desi stiati foarte bine despre ce se vorbea in dosarele in care acum se dau sentinte ....
Tu si altii ca tine sunteti complicii acestor banditi care ne-au jefuit.
Ne-ati latrat la cap cu flota aia a lui Basescu, ca niste papagali, repetand idioteniile de la trustul Varanului pana cand vi s-a parut ca a devenit adevar absolut, fara sa vreti sa ne ascultati pe astia de ne ziceati voi, tot inspirati de latraii de la A3, slugi portocalii, cand va spuneam ca, desi ne e rau, desi Boc a facut si el greselile lui, avea si el javrele lui, alternativa la ei va fi mult mai rea ! Si viata ne-a dovedit ca asa a fost !
Voi, mari destepte, va luptati ce repetitiile despre Basescu ... cu huo Basescu. Altceva nu stiati.
Unde sunt acum marii corifei ai luptei impotriva lui Basescu ?
Becali ? La puscarie !
Fenechiu ? La puscarie (inca nu, dar va fi !)
Voiculescu ? La puscarie (idem !)
Videanu ? O sa fie si burdura asta ... cel putin asa sper eu.
Vosganian ? Si la el la fel ...
Nastase ? La puscarie ! In cazul astuia si acum se gasesc prosti care sa caste gura la un puscarias. Pentru ca asa ar trebui sa i se adreseze acestui individ cineva, ori de cate ori iese in spatiul public ...
Ministrul Caltabos si ametitul ala de electronist de la agricultura ? La puscarie !
Multi altii ... de care am uitat acum ...

Unde este Basescu ?
In functie, la Cotroceni !
Cine a avut dreptate ?
A, ma scuzati, am uitat, va intreb ca si cum ati avea capacitatea sa ganditi...
Imi cer scuze, va rog sa ma iertati ...
Nu va mai intreb nimic.
De sute de pagini, sporadic, am tot postat si am incercat sa va fac sa intelegeti ca mereu si mereu avem de ales intre doua rele, unul mai mic si unul mai mare ... ca nimeni nu e usa de biesrica in politica .. in nici o tara, dar voi v-ati lasat tarate, din comoditate mentala, in lupta oarba impotriva lui Basescu, fara sa realizati pe cine ajutati.
Ati vrut USL ? Foarte bine ! Il aveti ! Spalati-va cu el pe cap ...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 12:13

inca odata vedem in actiune ,,justitia'' basesciana....inca odata ne este confirmat ca traim in ,,republica judecatoresco-parchetara BASESCU''...exact ca in cazurile nastase si becali....justitia basesciano-comunistoido-securista si-a facut datoria condamnandu-l pe felix varanu intr-un caz in care respectivu' infractor nici macar nu avea ce cauta...dacat cel mult ca martor....daca s-ar fi constatat vreo frauda sau orice altceva de natura penala cei care trebuiau trasi la raspundere trebuiau sa fie reprezentantii statului roman si ai i.c.a., nicidecum un investitor privat ....indiferent de numele sau renumele sau....acum io ce sa zic...manipularea se desfasoara in ambele sensuri...cei care-l vor pe batranul varan in parnaie sunt fericiti...ceilalti care-l vad pe tamponatu' vinovat de absolut toate relele din tarisoara...sustin cu tarie c-ar fi dosar politic---ceea ce pe jumatate este adevarat----si varanu este un biet,,domn' profesor ''care vrea binele oamenilor din popor....

ASTA DA JUSTITIE.....TOVARASI....BRAVO...HALAL SA VA FIE....VINOVAT SAU NU....NU CONTEAZA....E DUSMANUL DE CLASA SI TREBUIE INCARCERAT.....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: