back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:24

De la: _2148_, la data 2013-09-20 15:17:22
De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 14:30:10
De la: _2148_, la data 2013-09-19 20:56:21Poate dumneata mananci mai mult decat dansul !
De mancare zic...

bascalie, bascalie , dar tu crezi ca se poate incadra cineva in cei 500 lei / luna/ 2 persoane ?
chiar crezi ? esti priceputa la bucatareala si STII exact cit costa mincarea, ca doar consuma bugetul familiei in proportie de 70-80 % ....chiar crezi chestia asta cu 500 lei ?
aaaaa, da, poate ca face foamea sau e cum spune @Lola : maninca de unde poate !

Si ce vrei sa spui , madam' ? Ca nu or fi existand familii in Romania care sa traiasca din pensii sociale ?
Nu am trecut prin situatii d'astea , dar mi-e greu sa cred ca dumneata esti cea mai econoama de pe planeta .Sunt o gramada de familii care supravietuiesc din ajutoare sociale , pensii minime sau ajutor de somaj .
E clar ca omul/oama supravietuieste cum poate si poate chiar face foamea .

Asta nu era un motiv sa-i spui dumneata ca mananca " ceva maro " ca sa te citez ...bascalioaso !

O cunosc, chiar e o bucatareasa excelenta, econoama, face mancare buna din nimic ... am mancat la ea si stiu ce spun ...
Si o gazda excelenta.
Nici pe departe fiara care se da pe aici ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:27

De la: _2148_, la data 2013-09-19 20:56:21Poate dumneata mananci mai mult decat dansul !
De mancare zic...

bascalie, bascalie , dar tu crezi ca se poate incadra cineva in cei 500 lei / luna/ 2 persoane ?
chiar crezi ? esti priceputa la bucatareala si STII exact cit costa mincarea, ca doar consuma bugetul familiei in proportie de 70-80 % ....chiar crezi chestia asta cu 500 lei ?

Si ce vrei sa spui , madam' ? Ca nu or fi existand familii in Romania care sa traiasca din pensii sociale ?
Nu am trecut prin situatii d'astea , dar mi-e greu sa cred ca dumneata esti cea mai econoama de pe planeta .Sunt o gramada de familii care supravietuiesc din ajutoare sociale , pensii minime sau ajutor de somaj .

Asta nu era un motiv sa-i spui dumneata ca mananca " ceva maro " ca sa te citez ...bascalioaso !

Nu-mi plac icrele negre. Nici albe.
Na, ca am citat alta chestie ...

Chestia cu "ceva maro" poate sa fie asa: un tort de ciocolata !
Daca gandim pozitiv ...
Daca nu, mananca fiecare ... ce-si doreste, indiferent de culoare.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:28

De la: 9am_1454, la data 2013-09-20 15:24:24
De mancare zic...

O cunosc, chiar e o bucatareasa excelenta, econoama, face mancare buna din nimic ... am mancat la ea si stiu ce spun ...
Si o gazda excelenta.
Nici pe departe fiara care se da pe aici ...

Nu-I neaga nimeni talentul in bucatarie , ci doar unicitatea in care crede ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:31

ei, cind omul citeste cu ochi rau-voitori, desigur ca nici nu vede si nici nu intelege ce se scrie !
dupa cum se exprima cifra cu care te confund mereu...si ma scuzati, va rog... nu da impresia unei persoane nevoiase ba, dimpotriva si -n iubirea fara margini fata de bas si PDL, a tinut neaparat sa-mi spuna CE BINE TRAIA pe vremea lui Boc ....asta ca sa-ti traduc ce-am inteles eu si de unde decurge raspunsul meu ....
pe de alta parte, am adaugat ca poate face foame si se jeneaza ca sa spuna si atunci imi cer scuze ....chiar n-ai vazut sau nu vrei sa vezi ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:33

De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 14:37:32
De la: 9am_1454, la data 2013-09-20 14:11:41Ia, zi, Gabi, se traieste mai bine acum sub guvernarea USL in comparatie cu perioada PDL ?
Fara vrajeli cu Basescu, cu toate cacaturile cu care ne-ai obisnuit pana peste cap.
E mai bine, e la fel sau e mai rau ?

ia mai lasa-ma-n pace, uitucule ! vorbiram deja despre asta ....du-te si cauta discutia ce-am purtat-o mai in primavara , eeeeee....ca ma-nervezi acus' si n-am chef , ca-s obosita !
am facut mai zilele trecute, zacusca ....ieri am pus un rind de castraveti , iar azi am pus castravetii turul 2 , caci iarna-i lunga si acum suntem 3 in casa, chit ca sor' mea abia ciuguleste ; am gasit si niste gogonele usor pirguite -n rozaliu si le-am pus la bidonas ....asa ca, daca vii mai pe tirziu , am cu ce te omeni la o votka ( tzuica) : cartofi fierti si castronul cu acrituri asortate, in stil rusesc ....da' sa nu-mi cer icre negre ca n-am !
....da' pot sa scot ochii de la niste hamsii , daca tii neaparat !

Lasa-ma cu icrele negre.
Ai raspuns dar am vrut sa te fac s-o spui raspicat acisilea !
Pentru ca, implicit, ai fi recunoscut ca tu te-ai inselat iar eu, si altii ca mine, am avut dreptate.
La alegeri, ca de obicei, am avut de ales intre doua rele !
Si, tot ca de obicei, am ales varianta cea mai proasta.
Cei ca tine !
Acum o luam pe cocoasa, tot ca de obicei, toti, si aia ca tine care merita s-o ia, si aia ca mine care n-au votat actuala majoritate.
Asa ca, ai face bine s-o lasi mai moale... Prea esti a dracu' ...
Ori tu nu esti a dracu', ci ai clanta ... ca dracu' ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:38

De la: 9am_1454, la data 2013-09-20 15:27:37
De mancare zic...

Nu-mi plac icrele negre. Nici albe.
Na, ca am citat alta chestie ...

Chestia cu "ceva maro" poate sa fie asa: un tort de ciocolata !
Daca gandim pozitiv ...
Daca nu, mananca fiecare ... ce-si doreste, indiferent de culoare.

ca de obicei, un dulce !
poanta cu icrele negre era dintr-un banc de pe vremea lui Ceau' : ca cica toarasa le-a zis copiilor sa mai vina si cu altceva la pachetel ,decit piine cu untura sau margarina si o coaja de salam ....si intr-o dimineata , Bula isi scoate tacticos servetul, il pune pe pupitru....o lingurita, piinea si mai scoate si o cutioara cu icre negre ....OOOOOOO zice toarasa , de unde ai tu icrele astea, mai Bula ?
-eiii, toarasa, toata noaptea am stat cu taica s'am scos ochii la hamsiile sarate la 2o lei kila !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:48

gata: m-ai enervat la culme si asta, tocmai cind iti ziceam ca esti un dulce si te pupam....sa-mi dai pupicul inapoi !
TU te-ai Inselat alegindu-l a doua oara !
Eu m-am inselat alegind USL.ul care -i joaca-n struna lui Basescu si pun in aplicare programul lui Bas' al mai tare din parcare : Premier, Sef de Stat, Guvernator si min. de externe, de finante si ce-si mai inchipuie el ca vrea sa fie si ESTE cu ajutorul Obedientilor care-l Slujesc !
CLAR ?
si daca nu iesea USL anul trecut si raminea MRU premier - TOT AIA ERA , ce nu intelegi ca
nu-ti era in nici-un caz mai bine azi , ca nu avea de unde ?

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:28

De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 15:48:49 gata: m-ai enervat la culme si asta, tocmai cind iti ziceam ca esti un dulce si te pupam....sa-mi dai pupicul inapoi !
Eu m-am inselat alegind USL.ul care -i joaca-n struna lui Basescu si pun in aplicare programul lui Bas' al mai tare din parcare : Premier, Sef de Stat, Guvernator si min. de externe, de finante si ce-si mai inchipuie el ca vrea sa fie si ESTE cu ajutorul Obedientilor care-l Slujesc !
CLAR ?
si daca nu iesea USL anul trecut si raminea MRU premier - TOT AIA ERA , ce nu intelegi ca

Asa cum te-ai inselat cand ai votat PDL-ul si pe Base????

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:35

Bain nene, voi mai aveti viata sociala ? 1300 de pagini pe acelasi subiect.

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:42

De la: sirboby, la data 2013-09-20 16:28:46
De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 15:48:49 gata: m-ai enervat la culme si asta, tocmai cind iti ziceam ca esti un dulce si te pupam....sa-mi dai pupicul inapoi !
CLAR ?

Asa cum te-ai inselat cand ai votat PDL-ul si pe Base????

da, asa...in 2004 ! imi scoti ochii ptr. ce-a fost acu' aproape 10 ani ? ce voiai sa votez ? pe Iliescu ? sau pe Vadim ? iti va scoate cineva din cap , vreodata, ideea ca Vadim e bun de presedinte ? NU E , Sirule, NU E !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:56

De la: vladidec, la data 2013-09-20 16:35:40Bain nene, voi mai aveti viata sociala ? 1300 de pagini pe acelasi subiect.

ei, na si cu tine acum ! si ce daca-s 1300 pagini ?
da' ia te uita matale cum Cafeaua virtuala, bauta cale de 1958 de pagini , inca nu ne-a facut rau si nici glicemia nu ne-a crescut !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 18:08

CLAR ?

Te inseli din nou daca iti inchipui ca USL joaca dupa cum ii canta Basescu.
Nici pomeneala !
Basescu nu prea mai canta pentru ca, in afara de urechile boborului pentru care mai ii da cate un spit, cate-o stearsa lui Ponta si lui Anotnescu, nu prea-l mai asculta nineni ...
Puterea e la guvern, mamaita, la guvern !
Cand era Boc se baga si Basescu ca putea, el i-a adus in postura de a guverna, el si Voiculescu, daca-ti aduci aminte, dar acum, s-ar baga dar nu prea mai are unde ...
A intrat in sucar si cu PDL-ul lui Blaga pentru ca n-a vrut sa fie PDL-ul lui Udrea si a ramas numai pe ce succes are el personal.
SI, cu cat guverneaza mai deficitar USL prin Ponta, cu atat cuvantul lui Basescu devine mai ascultat.
Te inseli profund daca iti inchipui ca Ponta asculta de Basescu.
Ponta e dirijat de tata-socru, nevasta si, din cand in cand, mai maraie si Antonescu, cum a fost acum cazul cu RM.
Asa mi se pare mie.
Dar, cum stiu ca tie ti-a intrat in cap ca Basescu e la originea tuturor relelor, pot sa pun pariu ca o s-o ti pe-a ta.
Mi se pare hazliu cand ne spui astora de-o tinem cu Base ca suntem orbi. Mie mi se pare la fel despre tine, ai prea multa ura viscerala pentru el si asta nu prea te ajuta sa vezi si sa intelegi.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 19:18

Halloooo, D'na Cotoroanta Cucufurytta, si D'le Nerod Berleruz, nu danseaza Ponticul dupa instrumentala lui "Baselu" si nici invers, ambii danseaza dupa cum le canta manelistii IMF-ului, mai draga animalelor viermicoase.

O sa va cocoseje Mr. Pona, taxte peste taxe si impozite cat cuprinde zarea mioritico-baligoasa.

De asemenea, HAM remarcat si mult uzata tehnica de tip bolsevico-NKVD-ist prin care "faimoasa" bucatareasa stahanovista a reusit sa deturneze dezbaterea unei teme actuale de-o gravitate maxima , afacerea RMGC, trimitand-o in derizoriu, (printr-o fudula si acerba dezbatere si etalare "sofisticata" a cunostintelor pe care le detine madam Tingire in ceea ce priveste domeniul gastronomic si de cost al unui "cos" alimentar necesar unui cetatean roman al carui venit lunar minim garantat de stat il pozitioneaza intr-o postura cu mult mai jos decat a unui puscarias din penitenciarele romanesti), ale carei efecte politico-financiare, de mediu, si socio-economice real dezastruoase, pot genera efectiv consecinte juridice insuportabile, sau catastrofale, pentru intreaga clasa politica romaneasca, in special USL-Gov.Ponta.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 19:21

ce faci 75 ti a iesit tabloul?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 21:54

De la: 9am_750, la data 2013-09-20 19:21:27ce faci 75 ti a iesit tabloul?

Lasa tabloul, cerseste si tu o icoana facatoare de minuni si zgaieste-te la ea pana ti-o pica lumanarile in strachina cu fasole zapacita , habotnicule !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 21:58

De la: _1075_, la data 2013-09-20 21:54:56
De la: 9am_750, la data 2013-09-20 19:21:27ce faci 75 ti a iesit tabloul?

Lasa tabloul, cerseste si tu o icoana facatoare de minuni si zgaieste-te la ea pana ti-o pica lumanarile in strachina cu fasole zapacita , habotnicule !
da fi iubit credinciosule

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 08:07

De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 15:31:00ei, cind omul citeste cu ochi rau-voitori, desigur ca nici nu vede si nici nu intelege ce se scrie !
dupa cum se exprima cifra cu care te confund mereu...si ma scuzati, va rog... nu da impresia unei persoane nevoiase ba, dimpotriva si -n iubirea fara margini fata de bas si PDL, a tinut neaparat sa-mi spuna CE BINE TRAIA pe vremea lui Boc ....asta ca sa-ti traduc ce-am inteles eu si de unde decurge raspunsul meu ....
pe de alta parte, am adaugat ca poate face foame si se jeneaza ca sa spuna si atunci imi cer scuze ....chiar n-ai vazut sau nu vrei sa vezi ?

Cred ca esti tampita, mare tampita daca ma poti cataloga iubitoare de B ori pdl.
Totusi , adauga la cei 700 lei , 600 chirie, 300-400 utilitati si calculeaza.
Cine are bugetul mic simte orice diferenta a nivelului de trai.
Intradevar , pana sa vina usl la guvernare banul avea alta valoare, ne descurcam mai binisor dar tu innemernicia ta minti cu nerusinare.
Esti o femeie de nimik.
Acolo ne-ati adus in nebunia voastra.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:17

De la: 9am_2522, la data 2013-09-21 08:07:11
De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 15:31:00ei, cind omul citeste cu ochi rau-voitori, desigur ca nici nu vede si nici nu intelege ce se scrie !

Cred ca esti tampita, mare tampita daca ma poti cataloga iubitoare de B ori pdl.
Intradevar , pana sa vina usl la guvernare banul avea alta valoare, ne descurcam mai binisor dar tu innemernicia ta minti cu nerusinare.
Esti o femeie de nimik.

De acord cu tine.
Intrebarea mea, pentru Gabi, era simpla si nu tinea de care cu cine a votat sau pe cine simpatizeaza, cu cine tine dpdv politic.
E are un fix cu Basescu.
Asta o impiedica sa raspunda.
Cum o intrebi ceva care contravine temei ei preferate, cum te eticheteaza ... ca esti pedelist, ca esti sluga lui Basescu ... ca sa nu raspunda la intrebare simpla.
Dar, daca totusi raspunde, pentru orice face Ponta sau Antonescu, le f... si rasf ... astfel incat sa rezulte ca tot Basescu e de vina ! Nu poate fi scoasa din aceasta obsesie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:24

De la: _1075_, la data 2013-09-20 19:18:21Halloooo, D'na Cotoroanta Cucufurytta, si D'le Nerod Berleruz, nu danseaza Ponticul dupa instrumentala lui "Baselu" si nici invers, ambii danseaza dupa cum le canta manelistii IMF-ului, mai draga animalelor viermicoase.

O sa va cocoseje Mr. Pona, taxte peste taxe si impozite cat cuprinde zarea mioritico-baligoasa.

De asemenea, HAM remarcat si mult uzata tehnica de tip bolsevico-NKVD-ist prin care "faimoasa" bucatareasa stahanovista a reusit sa deturneze dezbaterea unei teme actuale de-o gravitate maxima , afacerea RMGC, trimitand-o in derizoriu, (printr-o fudula si acerba dezbatere si etalare "sofisticata" a cunostintelor pe care le detine madam Tingire in ceea ce priveste domeniul gastronomic si de cost al unui "cos" alimentar necesar unui cetatean roman al carui venit lunar minim garantat de stat il pozitioneaza intr-o postura cu mult mai jos decat a unui puscarias din penitenciarele romanesti), ale carei efecte politico-financiare, de mediu, si socio-economice real dezastruoase, pot genera efectiv consecinte juridice insuportabile, sau catastrofale, pentru intreaga clasa politica romaneasca, in special USL-Gov.Ponta.

esti o HAHALERA, neica ! o hahalera si, inca o data te dovedesti fudul de ochi , caci am SPUS nu o data ca, dupa Referendumul de anul trecut, am aflat cine conduce cu adevarat Romania si ca Bas' iubitu' de popor nu e decit un EXECUTANT ....ca daca pina atunci mai avea cineva vreo indoiala, dupa Impunerea lui Bas' in scaunul cotrocenist de catre UE s-a vazut ale cui interese le slujeste el si ptr. care a fost rasplatit in pofida celor 7. 400 mil. de voturi impotriva sa !
cit despre trancaneala cu tingirile minuite de mine deturnind discutia despre R. M, ma lasi ? care discutie, cu cine am purtat-o sau e numai asa, ca sa te legi de mine ?
himm : cosul zilnic, despre care Nu mai spune nimeni nimic , era calculat de INS acum vreo 2 ani la valoarea de 981 lei .....dar a tinut vreodata, cineva , cont de asta ,cind in contra-partida salariul minim este de 750 ? de unde face omu' rost de diferenta dintre acel salariu si cosul minimal de subzistenta ....da' si despre asta s-a discutat mai demult dar, vad ca ai uitat-o si pe asta, nu ?

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:27

De la: 9am_1454, la data 2013-09-21 09:17:00
De la: 9am_2522, la data 2013-09-21 08:07:11

Esti o femeie de nimik.

De acord cu tine.
Intrebarea mea, pentru Gabi, era simpla si nu tinea de care cu cine a votat sau pe cine simpatizeaza, cu cine tine dpdv politic.
E are un fix cu Basescu.
Asta o impiedica sa raspunda.
Cum o intrebi ceva care contravine temei ei preferate, cum te eticheteaza ... ca esti pedelist, ca esti sluga lui Basescu ... ca sa nu raspunda la intrebare simpla.
Dar, daca totusi raspunde, pentru orice face Ponta sau Antonescu, le f... si rasf ... astfel incat sa rezulte ca tot Basescu e de vina ! Nu poate fi scoasa din aceasta obsesie !

Raspunsul este simplu.
Undeva tot pe acest topic....cineva ii facea prosti pe cei care au sustinut si sustin psd,usl,etc.
In realitate ticalosia , minciuna , demagogia, impostura reprezinta caracteristica de baza a elecoratului usl.
Repet, nu am simpatii pdl iar in contaxtul actual consider ca nu su nt reprezentata de niciun partid...dar pot recunoaste ca in urma cu doi ani traiam un pic mai bine.
Aceasta este realitatea ...dar ticalosii care sustin si vormai sustine hotia institutionalizata nu o vor recunoaste niciodata.
Vor ramane pana in ultima clipa a vietii lor doar niste TICALOSI.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:01

Hehehe, Madam Tingire, dejeaba spui daca tot ca vita ai votat de fiecare data, o spui de sanki, din greseala in greseala pana la extinctia finala, bre.

Pana si instinctul de conservare(supravietuire) v-a fost anihilat, eventual subtilizat, de sarlatanii politicieni hotomani.

Habar n-aveti pe cine votati si nici ce tip de ideologie politica sustineti deoarece asa ceva nu exista in Romania, majoritatea , 95 %dintre voi , traiti intr-un veritabil ambient politico-social de tip Matrix, treziti-va, altfel o sa va ia drakul cu USL-ul vostru condus de un individ care habar n-are pe ce lume traieste. Individul s-a trezit intr-o dimineata prim ministru insa, ar fi fost necesar sa-l trimiteti la scoala sa-si dobandeasca cel putin cunostintele si aptitudinile necesare unui elev promovabil din clasa zero.

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/923036_4534533047...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:04

De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 09:24:02
De la: _1075_, la data 2013-09-20 19:18:21Halloooo, D'na Cotoroanta Cucufurytta, si D'le Nerod Berleruz, nu danseaza Ponticul dupa instrumentala lui "Baselu" si nici invers, ambii danseaza dupa cum le canta manelistii IMF-ului, mai draga animalelor viermicoase.

esti o HAHALERA, neica ! o hahalera si, inca o data te dovedesti fudul de ochi , caci am SPUS nu o data ca, dupa Referendumul de anul trecut, am aflat cine conduce cu adevarat Romania si ca Bas' iubitu' de popor nu e decit un EXECUTANT ....ca daca pina atunci mai avea cineva vreo indoiala, dupa Impunerea lui Bas' in scaunul cotrocenist de catre UE s-a vazut ale cui interese le slujeste el si ptr. care a fost rasplatit in pofida celor 7. 400 mil. de voturi impotriva sa !
cit despre trancaneala cu tingirile minuite de mine deturnind discutia despre R. M, ma lasi ? care discutie, cu cine am purtat-o sau e numai asa, ca sa te legi de mine ?
himm : cosul zilnic, despre care Nu mai spune nimeni nimic , era calculat de INS acum vreo 2 ani la valoarea de 981 lei .....dar a tinut vreodata, cineva , cont de asta ,cind in contra-partida salariul minim este de 750 ? de unde face omu' rost de diferenta dintre acel salariu si cosul minimal de subzistenta ....da' si despre asta s-a discutat mai demult dar, vad ca ai uitat-o si pe asta, nu ?

Iar incepi cu 7,4 mil de alegatori care au votat impotriva lui Base la referendum ?
Iar esti tampita, ipocrita !
Basescu a comunicat 19,3 mil inscrisi pe lista ?
Basescu a dat legea referendumului din 2000 ?
UE a dat-o ?
La parlamentare votantii USL au fost numai 4,2 mil. Si s-a furat si la alea ...
De ce n-au mai fost tot 7,4 mil ?
Te lauzi ca gandesti.
Ia, gandeste-te !
UE n-a sarit sa-l apere pe Basescu, tampito, ci legea roman !
Respectarea legii din Romania !
Lucru pe care, cei ca tine, nu par sa-l inteleaga pentru ca asa le spun diversi ticalosi la televizor.
De ce crezi, hadicapato, ca au schimbat legea referendumului cu pragul de 30% ?
Alta idiotenie ...
Ca sa le iasa bobi, zevzeaco, pentru ca si-au dat seama ca nu pot fura atat de mult cat au nevoie ca sa de aparenta de legalitate ...
Ia, gandeste !
Daca poti ...
Ma indoiesc, dar, cine stie ...

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:22

Hehehe, 7.400 mil. votanti referendum = 7.400.000.000, adeca...7 Melearde 400 meleoane, Madam Tingire.

Potrivit Organizatiei Natiunilor Unite, populatia lumii a ajuns la 7 miliarde la 31 octombrie 2011

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 16:47

Haaaaaaaauzi, Madam Tigaie, ce zice Nerodu' Berleuz
Iar esti:
-tampita,
-ipocrita ,
-hadicapata,
-zevzeaca,

Poi, cum sa nu ti-o zica in public, cum sa nu te complimenteze cu asemenea delicatese lingvistice eclatante,Beherleuzul, daca tu confunzi pana si suma participantilor la referendum cu populatia planetei?

Da' sa stii zevzeaco, te-asemeni cu zbarlitul Nerod Berleuz ca doua picaturi de, de Pepsi & Coca-Cola, nici el nu-i mai breaz si nici n-atarna mai mult decat tine, Madam Tigaie.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 17:07

De la: _1075_, la data 2013-09-21 16:47:03Haaaaaaaauzi, Madam Tigaie, ce zice Nerodu' Berleuz
Iar esti:
-tampita,
-ipocrita ,
-hadicapata,
-zevzeaca,

Poi, cum sa nu ti-o zica in public, cum sa nu te complimenteze cu asemenea delicatese lingvistice eclatante,Beherleuzul, daca tu confunzi pana si suma participantilor la referendum cu populatia planetei?

Da' sa stii zevzeaco, te-asemeni cu zbarlitul Nerod Berleuz ca doua picaturi de, de Pepsi & Coca-Cola, nici el nu-i mai breaz si nici n-atarna mai mult decat tine, Madam Tigaie.

Ce-al dracu' esti, serenisime, daca vezi ca Madam Cotoroanta nu pune botul, ce te mai straduiesti tu sa asmuti ...
Bade, sa nu-mi spui ca esti din Caracal ?

Tare ti-e dor de-o lucrare dentara .... n-am vazut.
Ia de colea ... !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 17:17

Mult Iubita, Distinsa, si Stimaaaaaaata Doamna,@1454, v-ati recalificat , sunteti proaspata boboaca stomatOLOAGA?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:38

uffff, ce ma plictisiti !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 10:03

Adevarul este ca ... nu mai e ce-a fost.
Unde sunt incaierarile de alta data ?
Ce vremuri, .... ehe ... ce vremuri.
Acum, tota lumea plictiseste pe toata lumea !
Am inceput sa ma plictisesc pe mine insumi ...

Sa ajungi sa nu mai ai nici pe cine sa injuri sanatos ... e ceva de speriat.
Nu ca n-ar fi dar sunt ata de multi, atat de toti, incat n-are sens !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 10:22

De la: 9am_1454, la data 2013-09-22 10:03:33Adevarul este ca ... nu mai e ce-a fost.
Unde sunt incaierarile de alta data ?
Ce vremuri, .... ehe ... ce vremuri.
Acum, tota lumea plictiseste pe toata lumea !
Am inceput sa ma plictisesc pe mine insumi ...

Sa ajungi sa nu mai ai nici pe cine sa injuri sanatos ... e ceva de speriat.
Nu ca n-ar fi dar sunt ata de multi, atat de toti, incat n-are sens !

buna dimineata, nesuferitule ! mi-ai adus aminte de clasicele westernuri in care , daca nu se punea de'o bataie-n bar, nu era un film serios....acu', daca nu e secs-secs , nu e film serios si mai ales, educativ , de unde se vede cum se schimba gusturile si politica vremii !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 11:22

De la: 9am_1454, la data 2013-09-21 11:04:49
De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 09:24:02

Iar incepi cu 7,4 mil de alegatori care au votat impotriva lui Base la referendum ?
Iar esti tampita, ipocrita !
Basescu a comunicat 19,3 mil inscrisi pe lista ?
Basescu a dat legea referendumului din 2000 ?
UE a dat-o ?
La parlamentare votantii USL au fost numai 4,2 mil. Si s-a furat si la alea ...
De ce n-au mai fost tot 7,4 mil ?
Te lauzi ca gandesti.
Ia, gandeste-te !
UE n-a sarit sa-l apere pe Basescu, tampito, ci legea roman !
Respectarea legii din Romania !
Lucru pe care, cei ca tine, nu par sa-l inteleaga pentru ca asa le spun diversi ticalosi la televizor.
De ce crezi, hadicapato, ca au schimbat legea referendumului cu pragul de 30% ?
Alta idiotenie ...
Ca sa le iasa bobi, zevzeaco, pentru ca si-au dat seama ca nu pot fura atat de mult cat au nevoie ca sa de aparenta de legalitate ...
Ia, gandeste !
Daca poti ...
Ma indoiesc, dar, cine stie ...

Cine are curiozitatea sa citesca jurnalele unionistilor din timpul razboiului pentru abolirea sclaviei vor constata o situatie ridicola.
Majoritatea sclavilor de pe plantatiile de bumbac nu doreau sa devina oameni LIBERI.
Din contra multi, foarte multi erau inrolati in armata sudista sustinand pur si simplu sclavagismul.
Nu doreau sa fie liberi asa cum sunt si amaratii care si acum dupa 23 de ani voteaza tot cu stapanii lor , adica cu PSD continuatorul PCR.
Mama lor de idioti!

Pagini: << 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: