back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 11:53

De la: 9am_2522, la data 2013-09-22 11:22:12
De la: 9am_1454, la data 2013-09-21 11:04:49
De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 09:24:02
De la: _1075_, la data 2013-09-20 19:18:21Halloooo, D'na Cotoroanta Cucufurytta, si D'le Nerod Berleruz, nu danseaza Ponticul dupa instrumentala lui "Baselu" si nici invers, ambii danseaza dupa cum le canta manelistii IMF-ului, mai draga animalelor viermicoase.

O sa va cocoseje Mr. Pona, taxte peste taxe si impozite cat cuprinde zarea mioritico-baligoasa.

De asemenea, HAM remarcat si mult uzata tehnica de tip bolsevico-NKVD-ist prin care "faimoasa" bucatareasa stahanovista a reusit sa deturneze dezbaterea unei teme actuale de-o gravitate maxima , afacerea RMGC, trimitand-o in derizoriu, (printr-o fudula si acerba dezbatere si etalare "sofisticata" a cunostintelor pe care le detine madam Tingire in ceea ce priveste domeniul gastronomic si de cost al unui "cos" alimentar necesar unui cetatean roman al carui venit lunar minim garantat de stat il pozitioneaza intr-o postura cu mult mai jos decat a unui puscarias din penitenciarele romanesti), ale carei efecte politico-financiare, de mediu, si socio-economice real dezastruoase, pot genera efectiv consecinte juridice insuportabile, sau catastrofale, pentru intreaga clasa politica romaneasca, in special USL-Gov.Ponta.

esti o HAHALERA, neica ! o hahalera si, inca o data te dovedesti fudul de ochi , caci am SPUS nu o data ca, dupa Referendumul de anul trecut, am aflat cine conduce cu adevarat Romania si ca Bas' iubitu' de popor nu e decit un EXECUTANT ....ca daca pina atunci mai avea cineva vreo indoiala, dupa Impunerea lui Bas' in scaunul cotrocenist de catre UE s-a vazut ale cui interese le slujeste el si ptr. care a fost rasplatit in pofida celor 7. 400 mil. de voturi impotriva sa !
cit despre trancaneala cu tingirile minuite de mine deturnind discutia despre R. M, ma lasi ? care discutie, cu cine am purtat-o sau e numai asa, ca sa te legi de mine ?
himm : cosul zilnic, despre care Nu mai spune nimeni nimic , era calculat de INS acum vreo 2 ani la valoarea de 981 lei .....dar a tinut vreodata, cineva , cont de asta ,cind in contra-partida salariul minim este de 750 ? de unde face omu' rost de diferenta dintre acel salariu si cosul minimal de subzistenta ....da' si despre asta s-a discutat mai demult dar, vad ca ai uitat-o si pe asta, nu ?

Iar incepi cu 7,4 mil de alegatori care au votat impotriva lui Base la referendum ?
Iar esti tampita, ipocrita !
Basescu a comunicat 19,3 mil inscrisi pe lista ?
Basescu a dat legea referendumului din 2000 ?
UE a dat-o ?
La parlamentare votantii USL au fost numai 4,2 mil. Si s-a furat si la alea ...
De ce n-au mai fost tot 7,4 mil ?
Te lauzi ca gandesti.
Ia, gandeste-te !
UE n-a sarit sa-l apere pe Basescu, tampito, ci legea roman !
Respectarea legii din Romania !
Lucru pe care, cei ca tine, nu par sa-l inteleaga pentru ca asa le spun diversi ticalosi la televizor.
De ce crezi, hadicapato, ca au schimbat legea referendumului cu pragul de 30% ?
Alta idiotenie ...
Ca sa le iasa bobi, zevzeaco, pentru ca si-au dat seama ca nu pot fura atat de mult cat au nevoie ca sa de aparenta de legalitate ...
Ia, gandeste !
Daca poti ...
Ma indoiesc, dar, cine stie ...

Cine are curiozitatea sa citesca jurnalele unionistilor din timpul razboiului pentru abolirea sclaviei vor constata o situatie ridicola.
Majoritatea sclavilor de pe plantatiile de bumbac nu doreau sa devina oameni LIBERI.
Din contra multi, foarte multi erau inrolati in armata sudista sustinand pur si simplu sclavagismul.
Nu doreau sa fie liberi asa cum sunt si amaratii care si acum dupa 23 de ani voteaza tot cu stapanii lor , adica cu PSD continuatorul PCR.
Mama lor de idioti!

Asa este, dar asta se intampla nu pentru ca sunt idioti, prosti sau cum vrem sa spunem despre ei ci pentru ca asa au fost crescuti de mici. Este acelasi lucru cum se intampla cu femeile musulmane. De mici nu sunt invatate altfel, nu exista altfel. Nici pentru ele nici pentru tatii lor, pentru fratii lor ... nu exista altceva. Si nu sunt in stare sa depaseasca pragul. Pentru ca, majoritatea oamenilor nu este obisnuita sa gandesca.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 13:49

Cine este convins, sau indraznesste sa-si imagineaze ca, sclavia ar fi fost abolita pe intreaga planeta, se inseala amarnic, se afla intr-o grava eroare , chiar indrazneste sa-si imagineaze si sa emita ipoteze absurde.
Sclavia exista si rezistata de facto ca model de organizare de la nivel de indivad si chiar pana la forme de organizare sociala.
Astazi, in sec. XXI , chiar daca sclavia a fost scoasa in afara legii, pe Terra exista inca, peste 25-30 Mil. de sclavi , efectiv. De la traficul de fiinte umane, utilizat si definitoriu in fortarea femeilor si a copiilor de a practica prostitutia in industria sexului, si pana la: servitutea ptr. datorii financiare (care se poate transfera de la un debitor decedat catre urmasii acestuia) adoptii prin intermediul carora copii sunt fortati sa munceasca ca sclavi, eventual sa-i transforme in soldati pentru a lupta cu efectiv cu arma-n mana, casatoriile obligatorii in schimbul dobandirii unor valori materiale sau financiare, casatoriile fortate, este o alta forma de sclavaj excamotat sub un vag concept traditional-cultural etc.
Estimativ, UNICEF declara peste 200 mii de copii din Africa Centrala si de Vest sunt vanduti ca sclavi in fiecare an, de asemenea, milioane de barbati femei si copii sunt tinuti impotriva vointei lor ca sclavi moderni, aveti ca exemple Sudan, India, Haiti, Pakistan, Mauritania etc.

Si romanii pot ajunge sclavi in propria lor tara fara sa-si dea seama, sclavii politicienilor, sclavii bancilor, sclavii "oamenilor de afaceri", sclavii pietei bunurilor de larg consum, sclavii ...fara sa realizeze ceeea ce se intampla cu adevarat in piata muncii, perceptia publica actuala fata de sclavia moderna se poate rezuma la raporturile de munca dintre angajat si angajator, cum ar fi: salarii mici, conditii inumane de munca, program de munca obligatoriu pe o perioada orara mai mare de zece ore zilnic etc.

www.iabolish.org/index.php?option=com_content&view=category&id=3...

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 15:37

bravo, mei : descoperisi apa calda !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 15:43

De la: 9am_1454, la data 2013-09-22 11:53:33
De la: 9am_2522, la data 2013-09-22 11:22:12
De la: 9am_1454, la data 2013-09-21 11:04:49
De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 09:24:02
De la: _1075_, la data 2013-09-20 19:18:21Halloooo, D'na Cotoroanta Cucufurytta, si D'le Nerod Berleruz, nu danseaza Ponticul dupa instrumentala lui "Baselu" si nici invers, ambii danseaza dupa cum le canta manelistii IMF-ului, mai draga animalelor viermicoase.

O sa va cocoseje Mr. Pona, taxte peste taxe si impozite cat cuprinde zarea mioritico-baligoasa.

De asemenea, HAM remarcat si mult uzata tehnica de tip bolsevico-NKVD-ist prin care "faimoasa" bucatareasa stahanovista a reusit sa deturneze dezbaterea unei teme actuale de-o gravitate maxima , afacerea RMGC, trimitand-o in derizoriu, (printr-o fudula si acerba dezbatere si etalare "sofisticata" a cunostintelor pe care le detine madam Tingire in ceea ce priveste domeniul gastronomic si de cost al unui "cos" alimentar necesar unui cetatean roman al carui venit lunar minim garantat de stat il pozitioneaza intr-o postura cu mult mai jos decat a unui puscarias din penitenciarele romanesti), ale carei efecte politico-financiare, de mediu, si socio-economice real dezastruoase, pot genera efectiv consecinte juridice insuportabile, sau catastrofale, pentru intreaga clasa politica romaneasca, in special USL-Gov.Ponta.

esti o HAHALERA, neica ! o hahalera si, inca o data te dovedesti fudul de ochi , caci am SPUS nu o data ca, dupa Referendumul de anul trecut, am aflat cine conduce cu adevarat Romania si ca Bas' iubitu' de popor nu e decit un EXECUTANT ....ca daca pina atunci mai avea cineva vreo indoiala, dupa Impunerea lui Bas' in scaunul cotrocenist de catre UE s-a vazut ale cui interese le slujeste el si ptr. care a fost rasplatit in pofida celor 7. 400 mil. de voturi impotriva sa !
cit despre trancaneala cu tingirile minuite de mine deturnind discutia despre R. M, ma lasi ? care discutie, cu cine am purtat-o sau e numai asa, ca sa te legi de mine ?
himm : cosul zilnic, despre care Nu mai spune nimeni nimic , era calculat de INS acum vreo 2 ani la valoarea de 981 lei .....dar a tinut vreodata, cineva , cont de asta ,cind in contra-partida salariul minim este de 750 ? de unde face omu' rost de diferenta dintre acel salariu si cosul minimal de subzistenta ....da' si despre asta s-a discutat mai demult dar, vad ca ai uitat-o si pe asta, nu ?

Iar incepi cu 7,4 mil de alegatori care au votat impotriva lui Base la referendum ?
Iar esti tampita, ipocrita !
Basescu a comunicat 19,3 mil inscrisi pe lista ?
Basescu a dat legea referendumului din 2000 ?
UE a dat-o ?
La parlamentare votantii USL au fost numai 4,2 mil. Si s-a furat si la alea ...
De ce n-au mai fost tot 7,4 mil ?
Te lauzi ca gandesti.
Ia, gandeste-te !
UE n-a sarit sa-l apere pe Basescu, tampito, ci legea roman !
Respectarea legii din Romania !
Lucru pe care, cei ca tine, nu par sa-l inteleaga pentru ca asa le spun diversi ticalosi la televizor.
De ce crezi, hadicapato, ca au schimbat legea referendumului cu pragul de 30% ?
Alta idiotenie ...
Ca sa le iasa bobi, zevzeaco, pentru ca si-au dat seama ca nu pot fura atat de mult cat au nevoie ca sa de aparenta de legalitate ...
Ia, gandeste !
Daca poti ...
Ma indoiesc, dar, cine stie ...

Cine are curiozitatea sa citesca jurnalele unionistilor din timpul razboiului pentru abolirea sclaviei vor constata o situatie ridicola.
Majoritatea sclavilor de pe plantatiile de bumbac nu doreau sa devina oameni LIBERI.
Din contra multi, foarte multi erau inrolati in armata sudista sustinand pur si simplu sclavagismul.
Nu doreau sa fie liberi asa cum sunt si amaratii care si acum dupa 23 de ani voteaza tot cu stapanii lor , adica cu PSD continuatorul PCR.
Mama lor de idioti!

Asa este, dar asta se intampla nu pentru ca sunt idioti, prosti sau cum vrem sa spunem despre ei ci pentru ca asa au fost crescuti de mici. Este acelasi lucru cum se intampla cu femeile musulmane. De mici nu sunt invatate altfel, nu exista altfel. Nici pentru ele nici pentru tatii lor, pentru fratii lor ... nu exista altceva. Si nu sunt in stare sa depaseasca pragul. Pentru ca, majoritatea oamenilor nu este obisnuita sa gandesca.

si care-i libertatea de gindire sau, si mai si : indemnul basescului de a gindi, cind ti-a spus Clar ca tzara n-are nevoie de filosofi ? stii,mei , ce-i unu' d'ala dupa intelegerea celui care Nu se poarta ca un Stapin si pe care tu-l admiri fara margini ? filosofu' e individu' ala de sta ciuci si se gindeste....si se gindeste si-i neproductiv....si nu accepta sa-i impuna un altul cum sa traiasca, gindeasca, munceasca .. adica , un parazit pe bugetul de stat si tre' stirpit ca sa nu faca pui !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 16:30

Iti ingradeste cineva libertatea de gandire ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 16:54

De la: _2148_, la data 2013-09-22 16:30:31 Iti ingradeste cineva libertatea de gandire ?

oare cu cine vorbeam, doamna draga ? cumva cu Silviu caruia i-am si raspuns la afirmatia lui cu neginditu' ?
mai uita-te si tu la mersul discutiei ca sa stii despre ce-i vorba !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 17:27

De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 16:54:02
De la: _2148_, la data 2013-09-22 16:30:31 Iti ingradeste cineva libertatea de gandire ?

oare cu cine vorbeam, doamna draga ? cumva cu Silviu caruia i-am si raspuns la afirmatia lui cu neginditu' ?
mai uita-te si tu la mersul discutiei ca sa stii despre ce-i vorba !

Poi ma uitai si vaz ca vrei sa duci discutia de la societatea actuala care refuza sa gandeasca inspre scuza ca din cauza lui Base nu gandeste lumea

Atacuri pisicotronice , dom'le

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 17:40

da' nu neaparat, desi bas' e de vina.... asta se stie ,caci atunci cind tu, presedinte de tara ,ai semnale ca elevii sunt din ce in ce mai slab pregatiti si asta-i un lucru ce ar trebui sa Ingrijoreze orice societate normala, vii tu si spui ca scoala scoate numai timpiti, ca nu ne trebuiesc filosofi, ca daca medicii sunt nemultumiti, pot pleca Afara ca nu-i tine nimeni si ca, in general Statul nu-i responsabil ptr. cetatenii lui !
a Spus el cu gurita lui toate astea ? A SPUS si atunci, cind se observa o impartire a societatii - si nu numai la noi - in formarea unei Elite si restul cu circa , tinichigii sau ospatari , a merge pe linia asta a idiotizarii populatiei , nu inseamna ca-i PROGRAMAT totul si -n acest caz, pentru ce mai faci teorii cu cit de idioti sunt unii si ca IQ poporului roman e de 87 ? ptr. ce, devreme ce totul e dirijat si asta se vrea ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 17:56

De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 17:40:00da' nu neaparat, desi bas' e de vina.... asta se stie ,caci atunci cind tu, presedinte de tara ,ai semnale ca elevii sunt din ce in ce mai slab pregatiti si asta-i un lucru ce ar trebui sa Ingrijoreze orice societate normala, vii tu si spui ca scoala scoate numai timpiti, ca nu ne trebuiesc filosofi, ca daca medicii sunt nemultumiti, pot pleca Afara ca nu-i tine nimeni si ca, in general Statul nu-i responsabil ptr. cetatenii lui !
a Spus el cu gurita lui toate astea ? A SPUS si atunci, cind se observa o impartire a societatii - si nu numai la noi - in formarea unei Elite si restul cu circa , tinichigii sau ospatari , a merge pe linia asta a idiotizarii populatiei , nu inseamna ca-i PROGRAMAT totul si -n acest caz, pentru ce mai faci teorii cu cit de idioti sunt unii si ca IQ poporului roman e de 87 ? ptr. ce, devreme ce totul e dirijat si asta se vrea ?

Totul e programat ? Eu cred ca societatea asa zisa "normala " nu cumpara pentru odrasle diplome de" filozofi" , acceptand tacit ca elevii sa fie slab pregatiti si nu accepta in primul rand drept etalon si model pentru copiii ei -un premier care isi copiaza teza de doctorat .
Asta numesti dumneata societate normala ? Cea in care diplomele nu se obtin pe merit ?

Nu stiu de cati filosofi avem nevoie , da' de alti meseriasi de prin COR avem nevoie cu siguranta , daca vrem sa fim pragmatici .
Daca vrem sa fim toti liber cugetatori , nu ne retine nimic , putem sa latram toti la luna alaturi de cainii cu covrigi in coada .

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 18:37

Cotoroanto, tu nu suferi de negandire ci de deosebit de proasta gandire !
AI facut cea i facut si te-ai intors la Basescu. Ca a zis sau a facut aiai sau ailalta Basescu ...
Esti obsedata, mamaita, pari sa ai talas in cap, o lada mare cu talas pe care scrie, mare, Basescu.

Chiar, ia sa te intreb din nou, direct, cine ti se pare tie mai vinovat de situatia in care ne aflam:
1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 18:54

De la: _2148_, la data 2013-09-22 17:56:54
De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 17:40:00da' nu neaparat, desi bas' e de vina.... asta se stie ,caci atunci cind tu, presedinte de tara ,ai semnale ca elevii sunt din ce in ce mai slab pregatiti si asta-i un lucru ce ar trebui sa Ingrijoreze orice societate normala, vii tu si spui ca scoala scoate numai timpiti, ca nu ne trebuiesc filosofi, ca daca medicii sunt nemultumiti, pot pleca Afara ca nu-i tine nimeni si ca, in general Statul nu-i responsabil ptr. cetatenii lui !

Totul e programat ? Eu cred ca societatea asa zisa "normala " nu cumpara pentru odrasle diplome de" filozofi" , acceptand tacit ca elevii sa fie slab pregatiti si nu accepta in primul rand drept etalon si model pentru copiii ei -un premier care isi copiaza teza de doctorat .
Asta numesti dumneata societate normala ? Cea in care diplomele nu se obtin pe merit ?

Nu stiu de cati filosofi avem nevoie , da' de alti meseriasi de prin COR avem nevoie cu siguranta , daca vrem sa fim pragmatici .
Daca vrem sa fim toti liber cugetatori , nu ne retine nimic , putem sa latram toti la luna alaturi de cainii cu covrigi in coada .

ahhhh, mama care m-ai facut ! ce-am spus si ce- a inteles aceasta doamna,ca ma apuca durerea de cap, dar e super-inteligenta si nu-i poate suferi pe prosti si idioti !
madam, am spus ca o societate Normala ar TREBUI sa se ingrijoreze...ori noi, n-avem nici-o tresarire ba, dimpotriva : marsaluim intr-o veselie intr-o directie distructiva ! acum e clar ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 19:01

De la: 9am_1454, la data 2013-09-22 18:37:19Cotoroanto, tu nu suferi de negandire ci de deosebit de proasta gandire !
AI facut cea i facut si te-ai intors la Basescu. Ca a zis sau a facut aiai sau ailalta Basescu ...
Esti obsedata, mamaita, pari sa ai talas in cap, o lada mare cu talas pe care scrie, mare, Basescu.

Chiar, ia sa te intreb din nou, direct, cine ti se pare tie mai vinovat de situatia in care ne aflam:
1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

DECEBAL ....sau, intr-o alta varianta : HITLER !
dar , pe cuvint ca esti guguman ....tu nu intelegi nimic ; nici nu analizezi ce se-ntimpla cu noi ; nici nu-ti pui problema ce-i cu tineretu' asta de traieste pe banii babachii, da' tot eu am o gindire deosebit de proasta !
hai, mai gindeste si tu cu capu' tau, nu mai lua de la Bas', ca asta spune ce vrea sa auda boboru' ca tine si arareori se scapa si spune ce gindeste cu adevarat si atunci apar "zicerile " citate de mine mai sus si inca alte citeva precum zoaie sau g,ozari , adica vorbe la nivelul cognitivului dumnealui !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 19:07

De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 18:54:21
De la: _2148_, la data 2013-09-22 17:56:54

ahhhh, mama care m-ai facut ! ce-am spus si ce- a inteles aceasta doamna,ca ma apuca durerea de cap, dar e super-inteligenta si nu-i poate suferi pe prosti si idioti !
madam, am spus ca o societate Normala ar TREBUI sa se ingrijoreze...ori noi, n-avem nici-o tresarire ba, dimpotriva : marsaluim intr-o veselie intr-o directie distructiva ! acum e clar ?

Ahhh , doamna ! Si pentru ca societatea normala de care vorbesti nu se ingrijoreaza deloc si nu-i tresare nik de vina este evident Basescu sau Ponta , care au plantat niste cipuri in capetele noastre (ca totul e programat ) ce ne incurca procesul de gandire ...nu ca nu am fi noi niste super dotati la cutiuta

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 19:15

nu, madam, nu au implantat cipuri : ni s-a spus ca scoala scoate numai idioti ,ca atare stati acasa prostior ca tzara asa va vrea si facem si economie inchizind scoli si taind salariile profesorilor !
si mataluta pricepi cam greu, dar mai intreaba-ma miine ca acum ma retrag !
o seara klumea !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 19:48

De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 19:15:09 nu, madam, nu au implantat cipuri : ni s-a spus ca scoala scoate numai idioti ,ca atare stati acasa prostior ca tzara asa va vrea si facem si economie inchizind scoli si taind salariile profesorilor !
o seara klumea !

Daca ni se spunea ca scoala scoate eminenti pe banda rulanta , era ok pentru dumneata ???
Sincer , cred ca esti mult prea obisnuita cu planurile indeplinite ale lui Ceau ...
Asa ...s-au taiat salariile profesorilor .De ce nu s-au marit salariile profesorilor , cum s-a promis ? De ce nu ies profesorii sa protesteze ?
Ah ...am uitat , tre' sa le spuna Basescu Pentru ca Basescu le-a spus sa stea acasa

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2013, ora 20:57

Vezi tu? Generatiile astea tampe pe care tu le reprezinti ca Sefa de Promotie sunt obisnuite sa fie mintite.
Adevarul pe voi va afecteaza cel mai mult.
Dusmanul vostru cel mai aprig este Adevarul deoarece toata viata ati mintit si ati fost mintiti.
Oare presedintele a spus un neadevar ori ceva corect?
Parerea mea este ca a pus degetul pe rana si asta deranjeaza categoria sociala a muhaielelor comuniste.
Intradevar pe voi ADEVARUL va ucide, preferati minciuna chiar daca sunteti convinsi ca sunteti mintiti.......astia sunteti.....
In schimb USL a mintit si mint cu mult profesionalism si va place.
Nu conteaza pentru voi faptul ca au promis ceva .....important este ca au mintit si merita votul vostru deoarece minciuna va hraneste....asta ati auzit in primele secunde de viata ....asa ramaneti pana la sfarsitul zilelor voastre mizerabile.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 08:03

De la: _2148_, la data 2013-09-22 19:48:33
De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 19:15:09 nu, madam, nu au implantat cipuri : ni s-a spus ca scoala scoate numai idioti ,ca atare stati acasa prostior ca tzara asa va vrea si facem si economie inchizind scoli si taind salariile profesorilor !
o seara klumea !

Daca ni se spunea ca scoala scoate eminenti pe banda rulanta , era ok pentru dumneata ???
Sincer , cred ca esti mult prea obisnuita cu planurile indeplinite ale lui Ceau ...
Asa ...s-au taiat salariile profesorilor .De ce nu s-au marit salariile profesorilor , cum s-a promis ? De ce nu ies profesorii sa protesteze ?
Ah ...am uitat , tre' sa le spuna Basescu Pentru ca Basescu le-a spus sa stea acasa

Individa aceasta este obisnuita doar cu sloganuri de genul...Cincinalul realizat cu sase ani inainte de termen.....asa ca este scuzabila saracuta.
Daca presedintele a dat glas unor adevaruri .....hopa trec muhaielile la suspendare.
Ponta pentru faptul ca minte cu nerusinare este elogiat,,,,,,,,asa sunt astia,,,,dependenti de minciuna....

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 08:57

De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 19:01:04
De la: 9am_1454, la data 2013-09-22 18:37:19Cotoroanto, tu nu suferi de negandire ci de deosebit de proasta gandire !

1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

dar , pe cuvint ca esti guguman ....tu nu intelegi nimic ; nici nu analizezi ce se-ntimpla cu noi ; nici nu-ti pui problema ce-i cu tineretu' asta de traieste pe banii babachii, da' tot eu am o gindire deosebit de proasta !
hai, mai gindeste si tu cu capu' tau, nu mai lua de la Bas', ca asta spune ce vrea sa auda boboru' ca tine si arareori se scapa si spune ce gindeste cu adevarat si atunci apar "zicerile " citate de mine mai sus si inca alte citeva precum zoaie sau g,ozari , adica vorbe la nivelul cognitivului dumnealui !

Capra batrana, educatia generatiei tinere este rezultatul politicii de indobitocire dusa de catre Iliescu&FSN,PDSR,PSD.....ca doar au guvernat aproximativ 17 ani din cei 23 scursi din 89.
Daca stam si analizam pana la urma si in timpul CDR tot EI erau in fruntea bucatelor.
Intrebarea mea este urmatoarea....
De ce ii mai alegeti?
Nu cumva pentru simplul fapt ca va reprezinta?
Voi sunteti sustinatirii starii actuale iar rezultatele se vad la tot pasul.
Ati distrus viitorul copiilor vostri cu bunastiinta, premeditat si din pacate ireparabil.
Chiar daca va convine ori nu....ramaneti in istoria tarii ca generatiile cele mai idioate.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 12:33

S-au TREZIT !

www.spiegel.de/fotostrecke/photo-gallery-protesting-the-rosia-mo...

The beginning of the end !... nu numai pentru Gov. Ponta si USL, este inceputul sfarsitului pentru intreaga clasa politica romaneasca postdecembrista, inclusiv Traian Basescu.

www.youtube.com/watch?v=1ZdLU11CxJE

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 12:48

De la: 9am_2522, la data 2013-09-23 08:03:15
o seara klumea !

Individa aceasta este obisnuita doar cu sloganuri de genul...Cincinalul realizat cu sase ani inainte de termen.....asa ca este scuzabila saracuta.
Daca presedintele a dat glas unor adevaruri .....hopa trec muhaielile la suspendare.
Ponta pentru faptul ca minte cu nerusinare este elogiat,,,,,,,,asa sunt astia,,,,dependenti de minciuna....

Nici Base nu-I un sfant , sa nu exageram
Numai ca Gabi critica exact acolo unde nu trebuie , uneori chiar ma intreb daca nu-i cumva basista , ca prea ii face publicitate

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 12:52

De la: _1075_, la data 2013-09-23 12:33:11S-au TREZIT !

www.spiegel.de/fotostrecke/photo-gallery-protesting-the-rosia-mo...

The beginning of the end !... nu numai pentru Gov. Ponta si USL, este inceputul sfarsitului pentru intreaga clasa politica romaneasca postdecembrista, inclusiv Traian Basescu.

www.youtube.com/watch?v=1ZdLU11CxJE[/quote]
Imi dai o veste minunata si sper din toata inima sa ai dreptate.......totusi NEMERNICII astia nu vor lasa puterea asa simplu.
Pe acesti mafioti dor glontul ii mai poate opri din actiunea concentrata de distrugere a poporului roman.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:01

De la: _2148_, la data 2013-09-23 12:48:24
De la: 9am_2522, la data 2013-09-23 08:03:15
o seara klumea !

Nici Base nu-I un sfant , sa nu exageram
Numai ca Gabi critica exact acolo unde nu trebuie , uneori chiar ma intreb daca nu-i cumva basista , ca prea ii face publicitate

Ai mare dreptate.......

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:03

De la: gabigabi2, la data 2013-09-22 19:01:04

1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

br />

ma mir ca nu ai spus TRAIAN

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:04

In mod pasnic, numai justitia va poate scapa de asemenea secaturi politice, fiti alaturi de ea , sustineti si constrangeti justitia sa-si intre-n rolul si atributiile pe care un veritabil stat de drept i le impune, statul sunteti voi si interesele voastre, altfel...

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:10

De la: _1075_, la data 2013-09-23 13:04:33In mod pasnic, numai justitia va poate scapa de asemenea secaturi politice, fiti alaturi de ea , sustineti si constrangeti justitia sa-si intre-n rolul si atributiile pe care un veritabil stat de drept i le impune, statul sunteti voi si interesele voastre, altfel...

Nu uitati ca sloganul ,,revolutiei'' din 89 a fost ,,fara violenta'' si uite cu ce ne-am pricopsit.
Justitia? Hmmm,,,,,,,,in proportie covarsitoare este corupta si este tot in slujba leprelor numite politicieni.

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:16

1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

in ordinea vinovatiei, a gravitatii vinovatiei clasamentul ar arata cam asa:

1. ION ILIESCU
2. TRAIAN BASESCU
3. EMIL CONSTANTINESCU
4. NICOLAE CEAUSESCU
asa ar arata clasamentul dintre cei enumerati de tine...dar numa' ca i-ai exclus pe multi altii mult mai vinovati....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:35

De la: 9am_2522, la data 2013-09-23 13:10:44
De la: _1075_, la data 2013-09-23 13:04:33In mod pasnic, numai justitia va poate scapa de asemenea secaturi politice, fiti alaturi de ea , sustineti si constrangeti justitia sa-si intre-n rolul si atributiile pe care un veritabil stat de drept i le impune, statul sunteti voi si interesele voastre, altfel...

Nu uitati ca sloganul ,,revolutiei'' din 89 a fost ,,fara violenta'' si uite cu ce ne-am pricopsit.
Justitia? Hmmm,,,,,,,,in proportie covarsitoare este corupta si este tot in slujba leprelor numite politicieni.

Chiar daca sunt o minoritate, exista magistrati integri in justitia romaneasca, ei sunt cei pe care este imperios necesar sa-i sustineti, iar pe ceilalti, sa-i constrangeti pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu pentru care voi le achitati salariile.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:44

De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 13:16:14

1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

in ordinea vinovatiei, a gravitatii vinovatiei clasamentul ar arata cam asa:

1. ION ILIESCU
2. TRAIAN BASESCU
3. EMIL CONSTANTINESCU
4. NICOLAE CEAUSESCU
asa ar arata clasamentul dintre cei enumerati de tine...dar numa' ca i-ai exclus pe multi altii mult mai vinovati....

Daca stam putin si analizam Ion Iliescu nu putea sa faca altceva decat ce a invatat intr-o viata pusa in slujba URSS.
Dupa mine marele vinovat este Emil Constantinescu deoarece atunci dupa 6 ani de guvernare FSN,PDSR, trebuia sa instaureze democratia ....dar el imediat ce a fost urcat pe tron a uitat cu desavarsire idealurile lui Coposu si a tradat sperantele celor care l-au votat.
Acum se poate observa ca a facut impreuna cu consilierii lui front comun cu Iliescu, USL si putem intelege ca EMIL CONSTANTINESCU este marele tradator al democratiei romane.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:54

De la: _1075_, la data 2013-09-23 13:35:58
De la: 9am_2522, la data 2013-09-23 13:10:44

Chiar daca sunt o minoritate, exista magistrati integri in justitia romaneasca, ei sunt cei pe care este imperios necesar sa-i sustineti, iar pe ceilalti, sa-i constrangeti pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu pentru care voi le achitati salariile.

Se pare ca vom avea de asteptat pana cand se vor destepta minoritarii din justitia romana.
Am fost ieri in strada si majoritatea celor prezenti gandesc la fel ca mine.
Rezolvarea situatiilor extreme nu se pot rezolva decat prin solutii extreme.
Nemernicii astia care ne-au condus si ne conduc trebuiesc striviti precum mustele.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:57

1) Ceausescu
2) Iliescu
3) Constantinescu
4) Basescu

.... ?

Intreg activul de cadre PCR se face vinovat, atat de teroarea ideologica impusa psihic si fizic unei intregi populatii, ante, cat si de catastrofica evolutie politica, financiara, economica si sociala postdecembrista, pana nu scapati din ghiarele acestor secaturi care s-au mentinut la putere prin intermediul unor propagandisti, straini de interesele romanilor, si tortionari atroce, nu o sa reusiti sa iesiti din infernul in care incercati sa supravietuiti.

Pagini: << 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: