Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 23:27
De la: Di_Baciu, la data 2013-09-27 22:30:32De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Ce va tot miorlaiti pe aici, treceti la fapte cu efecte contodent-cotonogibile interumanoide daca simtiti ca aveti presiune ideologica neurocognitiva.
Invitati si tembeliziunile la o asemenea razmerita intermilitanti politici, ce mama-drak, poate incasati si ceva gologani din partea sponsorilor daca o sa chiraiti artistic in urma argumentelor contodente pe care le incasati peste moacele desfigurate si pline de bulion, or sa va imbogateasca PR-ii tv, cu siguranta isi doresc sa doboare vreun record al rating-urilor tv., dintre cele deja existente pe mapamond.
La lupta vitejii mei, nu va lasati, f'tzi-ai dreak, c-ajungeti bossi politici buey!
Mult Prea Stimata, Iubita , si Distinsa Duuuuoaaaaamna@1454, te-a cosiliat techico-aplicativ Rabdu si pe duuuumneavoastra Duuuuoamna ?
Ati reusit sa va depanati singura masina de spalat si acum aveti in progrm spalatul zdrentelor din politica romaneasca?
Vai tuuuuuuuu, ai grija sa nu introduci in cuva masinii de spalat albiturile impreuna cu zdrentele colorate politic c-o sati cacioresti asternuturile, tuuuuu !
Tu unde lucrezi?
..la vivificarea inexistentei.
|
|
|
Di_Baciu
18 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 23:43
De la: _1075_, la data 2013-09-27 23:27:08De la: Di_Baciu, la data 2013-09-27 22:30:32De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Ce va tot miorlaiti pe aici, treceti la fapte cu efecte contodent-cotonogibile interumanoide daca simtiti ca aveti presiune ideologica neurocognitiva.
Invitati si tembeliziunile la o asemenea razmerita intermilitanti politici, ce mama-drak, poate incasati si ceva gologani din partea sponsorilor daca o sa chiraiti artistic in urma argumentelor contodente pe care le incasati peste moacele desfigurate si pline de bulion, or sa va imbogateasca PR-ii tv, cu siguranta isi doresc sa doboare vreun record al rating-urilor tv., dintre cele deja existente pe mapamond.
La lupta vitejii mei, nu va lasati, f'tzi-ai dreak, c-ajungeti bossi politici buey!
Mult Prea Stimata, Iubita , si Distinsa Duuuuoaaaaamna@1454, te-a cosiliat techico-aplicativ Rabdu si pe duuuumneavoastra Duuuuoamna ?
Ati reusit sa va depanati singura masina de spalat si acum aveti in progrm spalatul zdrentelor din politica romaneasca?
Vai tuuuuuuuu, ai grija sa nu introduci in cuva masinii de spalat albiturile impreuna cu zdrentele colorate politic c-o sati cacioresti asternuturile, tuuuuu !
Tu unde lucrezi?
..la vivificarea inexistentei.
Aaaa, esti la stat. Stiu ca in privat se castiga mai bine. Sau n-ai aspiratii asa mari?
Raporteaza abuz de limbaj
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 07:34
De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Frumos delir ... filozoafe.
Ai reusit sa sari gardul aseara ?
Ai scapat boul la trascau ?
Asa se pare.
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 07:52
De la: Di_Baciu, la data 2013-09-27 22:30:32De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Tu unde lucrezi?
Imi dau cu parerea, neintrebat, o fi si el vreun patronas cu doi-trei angajati care-i zambesc slugarnic si tamp toata ziua facandu-l sa creada ca e un geniu.
Ori e vreun sefulet de birou pe la vre-o prefectura.
Omul sufera de boala psihica numita "suficienta" ...
Spun asta pentru ca din toate darile lui cu parerea, de cand scrie, totdeauna noi ceilalti trebuie sa facem si sa dregem, el niciodata nu trebuie sa faca nimic. Numai noi. Si aia raii si aia buni. C-asa e aci, unii sunt buni,ceilalti rai, depinde de unde te uiti, dar tembelul asta e deasupra tuturor si ii trage pe toti de urechi, ii mustra, ii sfatuieste cu un aer de atotcunoscator de parca s-ar afla undeva in stratosfera..
S-ar putea sa lucreze pe undeva pe-afara din tara, sa-i fie dor, sa nu-l bage nimeni in seama pe acolo, sa n-aiba cu cine socializa si ... baga material pe-aici.
Asta crede ca noi ar trebui sa facem oridine in tara si sa i-o predam lui la cheie gata curata.
Niciodata n-a folosit expresia "ar trebui sa facem aia sau ailalta", totdeauna a spus "trebuie sa faceti aia si ailalta !". ....
Scuipa-n floci asta de 1705 crede ca se afla in postura de a da indicatii tuturor cu un aer doct de mare savant care le stie pe toate ...
Aia care posteaza pro-Base se incaiera cu aia de sunt anti-Base. Normal ...
Pulafrici asta, ii ciomageste pe toti. El da sfaturi din care rezulta ca nu e bine in nici un fel, cu nimeni. Si crede ca ne-a spart ... Ce grozav e el ...
Dobitocul nu intelege ca asta stim si noi de mult, dar noi avem mereu si mereu de ales intre doua rele provenite din acelasi Partid Comunist Roman si din instrumentul sau numit Securitate !
Si fiecare are argumentele lui, care cum il duce capul.
E, asta are argumente doar pentru un fel de anarhie, are solutii care nu se pot aplica, sfaturi docte, alambicate, infasurate in sfaturi sforaitoare sofisticate, in fapt niste deliruri continui.
Asta este omul.
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 10:19
De la: 9am_2522, la data 2013-09-27 17:01:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului .
Macar daca s-ar mentine confiscarea averii pentru recuperarea prejudiciului , ar fi ceva ...caci sigur va folosi tot felul de tertipuri sa se sustraga de la efectuarea pedepsei cu inchisoarea .
PREJUDICIUL in cazul ica ....dac-ar putea fi demonstrat ....trebuie recuperat din averile celor care-au facilitat acea privatizare....,,capitalistu'' varan nu a adus nici un prejudiciu nimanui...decat propriei sale imagini....asta ca sa discutam strict din punct de vedere juridic....
Mai ,,juristule'', mai k-A-K-ATt bolnav, mai sparcaitule.......ai idei nastrusnice,,,,,,,totusi matale gandesti cand afirmi ca statul roman nu a fost prejudiciat?
Tu ai impresia ca cei care i-au facilitat acesta mega excrocherie( cunosti macar cum au actionat, pe etape, etc?) au facut totul asa din simpatie pt Varan?
In astfel de situatii ...niciodata nu se actioneaza fara acceptul guvernului....mai precis al guvernului Nastase care impartea bucate celos ,,saraci'' gen Voiculescu.
Mai mult legea PNA facuta la insistentele UE ( 10/2004)specifica clar urmatoarele.........beneficiarul mega excrocheriei chiar daca nu este demonstrat ESTE VINOVAT.
Sparcaiala, mai usor cu intoxicari marca A3.
multumesc de demonstratie , caci in acest caz Guvernul condus de Radu Vasile in compozitia caruia intra si prea-cinstitul don bas' este VINOVAT in corpore ptr facilitarea infractiunii de inselare a Statului Ro in cazul Rosia Montana ; sau cel al lui Nastase, in corpore , ptr. Bechtell ; Stolojan, Udrea, Cocos si Bas' ptr. ALRO .....moaaaama, Astept sa fie luati la Intrebari toti acesti oameni, dar pina una-alta, independenta justitie basesciana se lupta cu dusmanii dumnealui ....da' poate dupa 2014 sa se-ntimple ceva- ceva, prin partile esentiale !
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 11:01
De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
 Nuu..nu ma pot intalni cu @1454, precis ca-i vreun chelios maruntel cu casa portocalie si tricou cu Base cu mainile pe gura - cea mai reusita poza a lui.
N-as vrea sa-i fac vreun rau din neatentie si sa spuna pe urma ca m-a pus Antena 3 sa-i dau pumni in bot lui Basescu.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 12:09
De la: _Ingrid, la data 2013-09-28 11:01:44De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Nuu..nu ma pot intalni cu @1454, precis ca-i vreun chelios maruntel cu casa portocalie si tricou cu Base cu mainile pe gura - cea mai reusita poza a lui.
N-as vrea sa-i fac vreun rau din neatentie si sa spuna pe urma ca m-a pus Antena 3 sa-i dau pumni in bot lui Basescu.
Buna !!!
Am inteles; m-ai bate, dar numai in nume personal.
Hai, prezinta-te !
Hai la chelios sa i-o tragi .... ho, nu te repezi, ... pe cocoasa !
Ca dracu' n-am nici un tricou cu Base ... Ezigsta ?
Oricum, acum e vrema sa-mi iau o șubã cu Base ... o fi egzistândã, maicã, o fi fãcutãrã aștia ... ?
Lasa cã te prind eu pe tine ... chelios, ai ? Mãrunțel, ai ...
Bineeeee, bine scafaroago ... bine ...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 12:43
De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 07:34:29De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Frumos delir ... filozoafe.
Ai reusit sa sari gardul aseara ?
Ai scapat boul la trascau ?
Asa se pare.
Duoamna @1454, Mult Iubita, Mult Prea Mult Stimata, si intr-atat de Distinsa incat asa ceva nici ca s-a mai auzit, vazut, intalnit vreodata, de unde drak ti-ai achizitionat acea baza de date speculativa din care te inspiri, pe care le analizezi si din care ajungi sa emiti asemenea predictii opinente eronate, Ma' Berleuzule Spalacit si Latilungit ?
Totusi, este musai sa recunosti ca intodeauna am dreptate, altfel o sa te molipseti cu vreun pojar, de fapt, tu nici nu realizezi pisicologic cat de dezamagit si stresat poti sa fii de atitudinea,comportamentul, si deciziile politice care ti-au fost aplicate pe spinarea scoliotica personala de intreaga clasa politica romaneasca, inclusiv de preaiubitul tau idol politic caruia incerci sa-i speli sosetele aici.
Phai, D'le. Berleuz, eu anticipez ca te revoltata efectele deciziilor politice care ti-au fost aplicate de intreaga clasa politica, incompetenta si iresponsabila, inclusiv de preaiubitul tau lider, cocosandu-te sub povara colosalelor samare pline ochi cu taxe, impozite, accize, dubla sau chiar tripla impozitare etc. insa, esti incapabil sa faci distinctia intre: revolta si revolutie, intre solidaritate sociala si solidaritate de breasla, ca sa nu spun de clasa (clasa sociala Berleuzule) sau intre: anarhie vs haos eventual extinctiqa unei natii, intelegi D-le. Berleuz?
Lasa, daca n-o sa intelegi tu, Berleuzule Desirat, o sa-i recomand (sugerez) Mult Prea Mult Iubitei, Stimatei, si Distinsei Duoooooooamne@1454, lecturi suplimentare pentru vacanta din iarna, Incepi cu Tucidide Stimata Duoooamna, si la final sfarsiti pria a citi cateceva din Psihologia Multimilor, nu va recomand (...) vreun autor, Stimata Duoooamna, puteti selecta unul dintre acei multi autori care au scris pe intelesul fiecaruia , evident, acel fiecaruia , musai este necesar sa aibe un nivel de pregatire intelectuala peste media celor care si-au luat bac-ul fara spaga, altfel e naspa Berleuzule, n-o sa-nteleaga nimic si-o sa ajunga ca tine: ecologist prin vestul meu, occidental.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 12:57
Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Care ar fi, in opinia, sau convingerea ta: fundamentul logico-politico-economic si social, motivatia, deciziilor politice si a masurilor de austeritate pe care le-a anutat Traian Basescu, si aplicat: guvernele E.Boc si V.Ponta ?
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 13:14
De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Care ar fi, in opinia, sau convingerea ta: fundamentul logico-politico-economic si social, motivatia, deciziilor politice si a masurilor de austeritate pe care le-a anutat Traian Basescu, si aplicat: guvernele E.Boc si V.Ponta ?
Dacã e sã te iau in serios, îți raspund ca și cum te-ar interesaȘ
Ca sã aibã motivația sã fure liniștiti !
Sub masca crizei s-au facut averi imense.
Și de cãtre ãia ai lui Boc, și de cãtre aștia ai lui Ponta.
Se poate, dar nu cred cã Boc și Basescu au facut bani din treaba asta ... mai degrabã s-au luat dupa alde Videanu și Dragnea.
Mulțumit ?
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 13:20
De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 13:14:36De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Se poate, dar nu cred cã Boc și Basescu au facut bani din treaba asta ... mai degrabã s-au luat dupa alde Videanu și Dragnea.
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
Care ar fi, in opinia ta, premisa/le de la care s-a decis acele masuri de austeritate, si scopul aplicarii masurilor de austeritate ?
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:26
De la: _1075_, la data 2013-09-28 13:20:22De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 13:14:36De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
Care ar fi, in opinia ta, premisa/le de la care s-a decis acele masuri de austeritate, si scopul aplicarii masurilor de austeritate ?
Sã fii sãnãtos !
N-am de gând sã ma joc de-a rãspunsurile pânã o sã-l nimeresc pe ãla care-ți place tie .
Ți-am rãspuns si asta e povestea.
Nu-ți place, sã fii sãnãtos !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:26
De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 07:52:26De la: Di_Baciu, la data 2013-09-27 22:30:32De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Tu unde lucrezi?
Imi dau cu parerea, neintrebat, o fi si el vreun patronas cu doi-trei angajati care-i zambesc slugarnic si tamp toata ziua facandu-l sa creada ca e un geniu.
Ori e vreun sefulet de birou pe la vre-o prefectura.
Omul sufera de boala psihica numita "suficienta" ...
Spun asta pentru ca din toate darile lui cu parerea, de cand scrie, totdeauna noi ceilalti trebuie sa facem si sa dregem, el niciodata nu trebuie sa faca nimic. Numai noi. Si aia raii si aia buni. C-asa e aci, unii sunt buni,ceilalti rai, depinde de unde te uiti, dar tembelul asta e deasupra tuturor si ii trage pe toti de urechi, ii mustra, ii sfatuieste cu un aer de atotcunoscator de parca s-ar afla undeva in stratosfera..
S-ar putea sa lucreze pe undeva pe-afara din tara, sa-i fie dor, sa nu-l bage nimeni in seama pe acolo, sa n-aiba cu cine socializa si ... baga material pe-aici.
Asta crede ca noi ar trebui sa facem oridine in tara si sa i-o predam lui la cheie gata curata.
Niciodata n-a folosit expresia "ar trebui sa facem aia sau ailalta", totdeauna a spus "trebuie sa faceti aia si ailalta !". ....
Scuipa-n floci asta de 1705 crede ca se afla in postura de a da indicatii tuturor cu un aer doct de mare savant care le stie pe toate ...
Aia care posteaza pro-Base se incaiera cu aia de sunt anti-Base. Normal ...
Pulafrici asta, ii ciomageste pe toti. El da sfaturi din care rezulta ca nu e bine in nici un fel, cu nimeni. Si crede ca ne-a spart ... Ce grozav e el ...
Dobitocul nu intelege ca asta stim si noi de mult, dar noi avem mereu si mereu de ales intre doua rele provenite din acelasi Partid Comunist Roman si din instrumentul sau numit Securitate !
Si fiecare are argumentele lui, care cum il duce capul.
E, asta are argumente doar pentru un fel de anarhie, are solutii care nu se pot aplica, sfaturi docte, alambicate, infasurate in sfaturi sforaitoare sofisticate, in fapt niste deliruri continui.
Asta este omul.
ntzzzz, iti spui io cine-i ,da' sa n-afle satu ' ca se-nghesuie p'orma ca la pomana : e Baselu', Silviuleeee, intrupat in avatar numeric, special ptr. tine ca sa te faca sa ai orgasm  c'ai zis ca n-ai si el isi iubeste pretenii si-i ajuta la nevoie mare ...  stau eu si ma gindesc in timpenia mea ca altu n'are cin' sa fie, ca- i taman ca el !
este ca-ti place de dumnealui ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:31
De la: _Ingrid, la data 2013-09-28 11:01:44De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
acuuuuu, mie-mi vine sa-ti spui ceva la ureche : daca eram cu fo 10 ani mai tinara, il luam pe asta de barbat ....doaaaamne si ce distractiv ar fi fost ....nu numa' ptr. noi ca toata strada s-ar fi distrat la cum se bat 2 nevoi  da' mie mi-e drag de el, asa zarghit cum e !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:37
De la: _1075_, la data 2013-09-28 13:20:22De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 13:14:36De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
ce scirt de intrebare e asta, cind toata lumili stie ca i-a facut pe plac Anjelikai marchiza de est , la schimb de interese : io te sustin pe tine, tu ma susti pe mine ?!
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:48
De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 12:09:57De la: _Ingrid, la data 2013-09-28 11:01:44De la: _1075_, la data 2013-09-27 22:23:47Buey, lasati-o drakului de treaba, daca nu va dati o intalnire in care sa va paruiti, la propriu, tot nimic nu rezolvati cu lalaiala de pe topic, cel putin dupa o asemenea actie razboinica cel care invinge avand shforta si argumentul cel mai contodent ajunge boss, iar voi restul supusi, adica sclavi !
Buna !!!
Am inteles; m-ai bate, dar numai in nume personal.
Hai, prezinta-te !
Hai la chelios sa i-o tragi .... ho, nu te repezi, ... pe cocoasa !
Ca dracu' n-am nici un tricou cu Base ... Ezigsta ?
Oricum, acum e vrema sa-mi iau o șubã cu Base ... o fi egzistândã, maicã, o fi fãcutãrã aștia ... ?
Lasa cã te prind eu pe tine ... chelios, ai ? Mãrunțel, ai ...
Bineeeee, bine scafaroago ... bine ...  si daca n-oi nimeri cocoasa...asta e, ghinion de nesansa!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:52
Cheltuielile bugetare sint prea mari, fata de venituri.
In toata lumea se produce fenomenul, fiindca nu exista un reglaj al acestor cheltuieli.
S-a ajuns la o limita a cheltuielilor, in principal din cauza achizitiilor guvernamentale cu preturi si de 10 ori cit pretul de piata.
De fapt asta e partea a doua a crizei.
Prima fiind cea bancara.
2 exemple clare....
Magistrala 5 de metrou ce nu mai inainteza din cauza banilor. Nu mai sint bani, iar utilitatea metroului nu era asa mare mai ales in timp de crizA. OAMENII MERGEAU LEJER IN MIJLOACELE DE TRANSPORT, DECI NU SE JUSTIFICA.
Reabilitarea parcului Dr Taberei, ce va fi 50 milioane de euro. Se spune ca nu mai sint bani.
Iar parcul era f frumos, refacut de vreo 3-4 ori din 1996.
O cheltuiala ce nu se justifica.
Micsorarea cheltuielilor bugetare se justica.
Atit doar ca nu trebuia sa se ia atit de mult din salariile bugetarilor. Maxim 15 % trebuia.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 14:53
De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 14:26:10De la: _1075_, la data 2013-09-28 13:20:22De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 13:14:36De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
Sã fii sãnãtos !
N-am de gând sã ma joc de-a rãspunsurile pânã o sã-l nimeresc pe ãla care-ți place tie .
De ce s-a prabusit Romania in ultimii douazeci de ani in care s-a dorit (oare?) schimbarea unui sistem politico-administrativ de comanda cu unul : liber, de drept,democrat, competitivitate-con aplicandui-se o metodica tranzitiva original-democratica ?
Simplu, absenta educatiei, ignoranta, indolenta, si prostia majoritatii populatiei a carei mentalitate contine cateva ingrediente cum ar fi:
N-am timp sa ma informez/documentez pentru a-mi investi prin vot un reprezentant onest si competent , sau pentru a fi in deplina cunostinta de cauza, baietii spun: prefer sa merg impreuna cu amicii la un PUB sau la o bere, iar domnisoarele si doamnele prefera telenovelele, lectura unor reviste viu colorate in care se publica diverse povestiri hilar-naive, veritabile kitsch-uri romantic-siropoase, eventual cateva barfe despre "vedetele "din comunitatea "mondena" romaneasca.
Intr-o asemenea situatie evidenta a majoritatii populatiei, analfabetismul civic si absenta unei educatii civice in spiritul solidaritatii, fiecare incearca sa se descurce cum poate, mai cu o spaga sau cu traditionalul merge si-asa, un las' ca vad eu cum o dreg, sau ce si cum improvizez sa-mi iasa bine numai pentru mine, in rest, nu-mi pasa, nu stiu, sau nu ma intereseaza, da-i dreak de fraieri! hai sa ascultam manele, sa dezlegam integrame facile, poate jucam si-un septic, sau o canasta, vreun joc "de societate" in care ne stoarcem creierii la o spanzuratoare literata, postam infantil si-n prostie, dintr-un reflex mecanic, diferite cuvinte pe topicul fazanilor a la grandma, sau, cei mai elevati intelectual in ale "stiintelor" ezoterice incep a-si analiza si predictibiliza infantil viitorul "rezolvand" astrograme care mai de care pe cat de aiuritoare, pe atat de "complexe", si uite asa, se trece in cealalta extrema, a superstitiilor religioase, mai o rugaciune ca urmare a unei superstitii ancestrale, mai o socializare virtuala pe teme bisericesti de interes particular, eventual majoritar, pur si simplu absurd.
Si uite-asa, coane4 Fanica, incepe mica descurcareala cotidiana a romanilor, trec prin scoli, precum gastele prin ploaie, acumuleaza teancuri de diplome si certificari profesionale care nu le folosesc la nimic, deoarece nu au avut de unde si cine sa le deschida mintea, sau sa le descopere aptitudinile real utile, atat lor, cat si comunitatii din care fac parte.
Manelistii si telenovelistele se vor inmultii exponential insa , sunt fuduli si le place faptul ca mai exista inca, elevi medaliati pe la olimpiade, dar nici prin cap nu le trece sa constate ca toti acesti olimpici vor parasi tara cu proxima ocazie, sa se laude ca au medici deosebit de performanti dar uitata sa remarce si sa afirme faptul ca acele zeci de mii de medici veritabili au parasit demult Romania, sau ca cei mai buni dointre ei parasesc grabiti Romania in continuare.
Stiti foarte bine faptul ca, vedetele televiziunilor romanesti sunt, si vor fi, toti posesorii unei proaste cresteri , nesimtitii si tupeistii, toti incultii si semiimbecilii care compun acea fauna bipeda, a pitipoancelor si pitiponcilor, produc rating . II prefereti pe ei, manelisti, pitiponci si pitipoance, in schimbul mediatizarii unor valori intelectual-umane performante in varii domenii.
Simtiti pe propria piele efectele indolentei voastre civice prin nivelul de trai catastrofal pe care continuati sa-l suportati stoic, dar votati in continuare sarlatani politici, mari patrioti lipsiti de patriotism, doctoranzi fara doctorate, pe cei mai tupeisti si cei mai competitivi incoptetenti.
Votati continuu tot felul de indivizi intoliti in costume scumpe si jeepane de lux, dar uitati sa-I intrebati daca le-au dobandit onest sau fraudulos, daca sunt ale lor sau daca le-au inchiriat, daca si-au achitat ratele la banci si camatari, daca sunt cu taxele si impozitele personal-obligatorii achitate statului la zi, sau daca le-au primit cadou, si uite-asa va prosternati in fata unor smekerasi care va obtin votul pentru cateva confetii si promisiuni electorale pe care niciodata nu le vor onora.
Va meritati pe deplin soarta si nimic nu se va schimba atat timp cat continuati sa va jeliti, sa asteptati rezolvare problemelor socio-economice tot timpul de catre altcineva, eventual de catre Europa, dar sa nu faceti nimic la voi acasa pentru a va achita obligatiile civice, insusii libertatea,drepturile cetatenesti, si pretinde, (celor pe care ii trimiteti in parlament sa va reprezinte, si in guvern pentru a va administra economico-financiar interesele) un nivelul de trai decent si din ce in ce mai ridicat , ca efect de normalitate intr-o societate emencipata similara civilizatiei vesteuropena a sec.XXI.
Epilog, Apoteotic- Fabulos :
Atat timp cat copiii celor pe care i-au servit tortionarii, (tortionari carora , astazi, le sunt achitate pensii cu mult mai mari decat ale unui muncitor calificat pensionat, tortionari pe care abia acum , dupa 23 de ani, doriti sa-i anchetati pentru genocid), va vor reprezenta si administra, ca urmare a voturilor pe care le-ati acordat unor asemenea progenituri ale predecesorilor comunisti, nimic nu se va schimba, dimpotriva, situatia voastra se va agrava continuu.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:10
De la: _1075_, la data 2013-09-28 14:53:32De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 14:26:10De la: _1075_, la data 2013-09-28 13:20:22De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 13:14:36De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
Sã fii sãnãtos !
De ce s-a prabusit Romania in ultimii douazeci de ani in care s-a dorit (oare?) schimbarea unui sistem politico-administrativ de comanda cu unul : liber, de drept,democrat, competitivitate-con aplicandui-se o metodica tranzitiva original-democratica ?
Simplu, absenta educatiei, ignoranta, indolenta, si prostia majoritatii populatiei a carei mentalitate contine cateva ingrediente cum ar fi:
N-am timp sa ma informez/documentez pentru a-mi investi prin vot un reprezentant onest si competent , sau pentru a fi in deplina cunostinta de cauza, baietii spun: prefer sa merg impreuna cu amicii la un PUB sau la o bere, iar domnisoarele si doamnele prefera telenovelele, lectura unor reviste viu colorate in care se publica diverse povestiri hilar-naive, veritabile kitsch-uri romantic-siropoase, eventual cateva barfe despre "vedetele "din comunitatea "mondena" romaneasca.
Intr-o asemenea situatie evidenta a majoritatii populatiei, analfabetismul civic si absenta unei educatii civice in spiritul solidaritatii, fiecare incearca sa se descurce cum poate, mai cu o spaga sau cu traditionalul merge si-asa, un las' ca vad eu cum o dreg, sau ce si cum improvizez sa-mi iasa bine numai pentru mine, in rest, nu-mi pasa, nu stiu, sau nu ma intereseaza, da-i dreak de fraieri! hai sa ascultam manele, sa dezlegam integrame facile, poate jucam si-un septic, sau o canasta, vreun joc "de societate" in care ne stoarcem creierii la o spanzuratoare literata, postam infantil si-n prostie, dintr-un reflex mecanic, diferite cuvinte pe topicul fazanilor a la grandma, sau, cei mai elevati intelectual in ale "stiintelor" ezoterice incep a-si analiza si predictibiliza infantil viitorul "rezolvand" astrograme care mai de care pe cat de aiuritoare, pe atat de "complexe", si uite asa, se trece in cealalta extrema, a superstitiilor religioase, mai o rugaciune ca urmare a unei superstitii ancestrale, mai o socializare virtuala pe teme bisericesti de interes particular, eventual majoritar, pur si simplu absurd.
Si uite-asa, coane4 Fanica, incepe mica descurcareala cotidiana a romanilor, trec prin scoli, precum gastele prin ploaie, acumuleaza teancuri de diplome si certificari profesionale care nu le folosesc la nimic, deoarece nu au avut de unde si cine sa le deschida mintea, sau sa le descopere aptitudinile real utile, atat lor, cat si comunitatii din care fac parte.
Manelistii si telenovelistele se vor inmultii exponential insa , sunt fuduli si le place faptul ca mai exista inca, elevi medaliati pe la olimpiade, dar nici prin cap nu le trece sa constate ca toti acesti olimpici vor parasi tara cu proxima ocazie, sa se laude ca au medici deosebit de performanti dar uitata sa remarce si sa afirme faptul ca acele zeci de mii de medici veritabili au parasit demult Romania, sau ca cei mai buni dointre ei parasesc grabiti Romania in continuare.
Stiti foarte bine faptul ca, vedetele televiziunilor romanesti sunt, si vor fi, toti posesorii unei proaste cresteri , nesimtitii si tupeistii, toti incultii si semiimbecilii care compun acea fauna bipeda, a pitipoancelor si pitiponcilor, produc rating . II prefereti pe ei, manelisti, pitiponci si pitipoance, in schimbul mediatizarii unor valori intelectual-umane performante in varii domenii.
Simtiti pe propria piele efectele indolentei voastre civice prin nivelul de trai catastrofal pe care continuati sa-l suportati stoic, dar votati in continuare sarlatani politici, mari patrioti lipsiti de patriotism, doctoranzi fara doctorate, pe cei mai tupeisti si cei mai competitivi incoptetenti.
Votati continuu tot felul de indivizi intoliti in costume scumpe si jeepane de lux, dar uitati sa-I intrebati daca le-au dobandit onest sau fraudulos, daca sunt ale lor sau daca le-au inchiriat, daca si-au achitat ratele la banci si camatari, daca sunt cu taxele si impozitele personal-obligatorii achitate statului la zi, sau daca le-au primit cadou, si uite-asa va prosternati in fata unor smekerasi care va obtin votul pentru cateva confetii si promisiuni electorale pe care niciodata nu le vor onora.
Va meritati pe deplin soarta si nimic nu se va schimba atat timp cat continuati sa va jeliti, sa asteptati rezolvare problemelor socio-economice tot timpul de catre altcineva, eventual de catre Europa, dar sa nu faceti nimic la voi acasa pentru a va achita obligatiile civice, insusii libertatea,drepturile cetatenesti, si pretinde, (celor pe care ii trimiteti in parlament sa va reprezinte, si in guvern pentru a va administra economico-financiar interesele) un nivelul de trai decent si din ce in ce mai ridicat , ca efect de normalitate intr-o societate emencipata similara civilizatiei vesteuropena a sec.XXI.
Atat timp cat copiii celor pe care i-au servit tortionarii, (tortionari carora , astazi, le sunt achitate pensii cu mult mai mari decat ale unui muncitor calificat pensionat, tortionari pe care abia acum , dupa 23 de ani, doriti sa-i anchetati pentru genocid), va vor reprezenta si administra, ca urmare a voturilor pe care le-ati acordat unor asemenea progenituri ale predecesorilor comunisti, nimic nu se va schimba, dimpotriva, situatia voastra se va agrava continuu.
vorbesti ca la carte, maica , brava  si, nu te pot contrazice nici pe ici ,nici pe colo si nici prin partile esentiale , dar am intrebare : da'-n Spania, in Grecia, in Italia ,chiar si-n Franta sau Anglia, ca sa nu spun de America ...si acolo cetatenii au trait un regim comunist care numa de educatia lor politica nu s-a ocupat ? ca nici aia nu-s prea mari savanti; nici scoala lor nu se ridica la mai mult de nivel mediu ; nici pe ei nu-i prea intereseaza politica ; nici ei n'o duc prea bine si stau cu mina-ntinsa la UE....oare ce'o fi asta, aaaaa, ce zici ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 16:50
aha, deci asta n-a fost replica  asta a fost filosofia tzuiculitei ...bine a zis cine a zis ca in vino veritas si mi-a placut concluzia cu baselu' fraier ! te-ai gindit multe tzuici la asta ?
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 19:55
De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 16:00:10Mai bine iau o țuiculițã decat sã vã mai dau ”replici”.
Mari filozofi, domnule, mari ...
Mai ales muistul asta de 1705.
Ești pe-afarã, este ?
La propriu ...
Ca la figurat ne-am dat seama de mult ...
Bați câmpii, amice, rãu de tot ... sistematic.
N-ai soluții, ai doar acuze ...
Asta este ...
.
Stimata Duoooooamna, @1454, am solutii, insa, pana sa va prezint, sau sa va expun, acele solutii, ramanem la premisele, sau dorintele politice, care au determinat , atat luarea deciziilor, masurile, cat si aplicarea unui program de austeritate neaos romanesc, deciziile n-au avut alta fundamentare socio-economica, sau explicatie deductiva din ceea ce s-a observat si constatat, decat: mascarea incompetentei si iresponsabilitatii unei intregi clase politice romanesti, daca tu, pardon, dumneavoastra Stimata Duoaaaaamna , doresti/iti sa incluzi/deti aici frauda, deturnarea de fonduri , sau orice alt matrapaslac, este problema ta, pardon, sorry, a dumneavoastra Duoooamna !
In fond, premisele de la care se porneste o analiza socio-economica in vederea implementarii unor masuri de austeritate este/sunt falimentul statului, a unei intregi politici economice, esuare unei strategii financiar-economice, a unei intregi clase politico-administrative, si nu in ultimul rand incapacitatea de plata a unei administratii centrale sau locale si chiar intrarea in insolventa a individului-cetatean.
Asemenea masui de austeritate se implementeaza numai in momentul in care ai un masterplan fundamentat pe datele, in put-urile, reale din punct de vedere financiar, economic, social, iar scopul unui asemenea masterplan de austeritate este/sunt :
-simplificare
-eficientizare
-stimularea competentei si competitivitatii
-stimularea educatiei , invatamantului, si cercetarii, ---->a inventiilor si inovatiilor
-asanare spatiului economico-productiv prin retechnologizare
-debirocratizare
-relaxare fiscala
-consolidarea sistemului de sanatate
-eficientizarea justitiei si a cadrului juridic ,
-eficientizarea institutiilor care asigura ordinea publica si siguranta cetateanului
-combaterea cu eficienta maxima a evaziunii fiscale, a muncii la negru, si a mafiei interne si transfrontariere.
Ati observat, constatat dumneavoastra asa ceva, printre masurile de austeritate care v-au cocosat, Duoaaaamna ?
Ar mai fi, dar tare mi-e teama ca: dupa trascaul naturel cu care te-ai omenit, hac-hac, ti-au ajuns toti neuronii pe bigudiuri si tigva in cine stie ce , ca oistea-n gard, Mult Stimata Prea MUlt Iubeata, Euforica ,si Destinsa Duoooamna@1454.
|
Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 23:09
De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 15:10:16De la: _1075_, la data 2013-09-28 14:53:32De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 14:26:10De la: _1075_, la data 2013-09-28 13:20:22De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 13:14:36De la: _1075_, la data 2013-09-28 12:57:40Silviu, sa-mi raspunzi la o intrebare simpla, sunt curios sa aflu de la tine:
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
Sã fii sãnãtos !
vorbesti ca la carte, maica , brava si, nu te pot contrazice nici pe ici ,nici pe colo si nici prin partile esentiale , dar am intrebare : da'-n Spania, in Grecia, in Italia ,chiar si-n Franta sau Anglia, ca sa nu spun de America ...si acolo cetatenii au trait un regim comunist care numa de educatia lor politica nu s-a ocupat ? ca nici aia nu-s prea mari savanti; nici scoala lor nu se ridica la mai mult de nivel mediu ; nici pe ei nu-i prea intereseaza politica ; nici ei n'o duc prea bine si stau cu mina-ntinsa la UE....oare ce'o fi asta, aaaaa, ce zici ?
"ca la carte" o spun altii, cu mult mai bine decat o spun eu.
e.g.
Cei care au crezut in Romania au pierdut tot!
Peste 3 milioane de romani au stat in tara pina la limita emigrarii, astazi sint imprastiati pe intreg Pamintul.
Cei care au ramas in tara sint plini de datorii la banci, au ipoteci pentru urmatorii 20-30 de ani, ei si copiii lor au datorii suplimentare de zeci de miliarde de dolari pentru tot restul vietii. Cei care au firme sint in pragul falimentului desi muncesc 14-16 ore pe zi si tin Romania din taxele si impozitele lor!
Toti ceilalti, care nu se regasesc mai sus, traiesc sub pragul subzistentei, fie ca sint pensionari, tineri, angajati sau someri, tarani sau oraseni.
Dar cel mai grav este ca 22 de milioane de romani au pierdut orice speranta pentru natiunea lor, pentru tara lor!
Cu totii am fost liberi o zi, in decembrie ’89, iar de 23 de ani sintem sclavi. Munca silnica si credinta in tara noastra ne-au orbit. Abia astazi deschidem ochii si intelegem ca nu doar Revolutia ne-a fost confiscata. Miza a fost confiscarea Romaniei, cu oamenii si cu bogatiile ei. “Gradina Maicii Domnului”, cum murmura Papa Ioan Paul al II-lea, a fost vinduta de Iudele dintre noi la pret de nimic. TRADARE, GENOCID, SUBMINARE la pachet cu VINZAREA SUVERANITATII NATIONALE!
Sint prea batrin sa plec din tara mea,
E prea tirziu sa imi gasesc o tara!
Sa ies in strada este tot ce am,
Atit mi-au mai lasat dusmanii mei de neam,
Si voi fi linga cei mai buni romani
Ce inteleg ca EI ne sint stapini!
Voi sta in ploi si frig, afara,
S-arat ca nu sint tradator de tara,
Voi fi pe strazi pina tirziu in noapte,
Pina la ultimul gram de libertate!
Fiindca ASA, NU SE MAI POATE!
E tara mea si nu a LOR,
E viata mea si simt ca mor
Daca ii las pe ei sa-mi vinda
Si SUFLETUL, pe-o biata punga!
Eu am pierdut cind am crezut in Romania,
Dar vine timpul sa intorc acest destin,
Sa-mi iau curajul, disperarea si minia
Si sa-i zdrobesc cu gindul cel divin!
Sint prea batrin sa plec din tara mea,
E prea tirziu sa imi gasesc o tara!
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
(Multumesc Dan Teodorescu pentru primul vers, asa e!)
sursa: www.nasultv.ro
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 12:35
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 17:04:59De la: 9am_2522, la data 2013-09-27 17:01:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului .
Macar daca s-ar mentine confiscarea averii pentru recuperarea prejudiciului , ar fi ceva ...caci sigur va folosi tot felul de tertipuri sa se sustraga de la efectuarea pedepsei cu inchisoarea .
PREJUDICIUL in cazul ica ....dac-ar putea fi demonstrat ....trebuie recuperat din averile celor care-au facilitat acea privatizare....,,capitalistu'' varan nu a adus nici un prejudiciu nimanui...decat propriei sale imagini....asta ca sa discutam strict din punct de vedere juridic....
Mai ,,juristule'', mai k-A-K-ATt bolnav, mai sparcaitule.......ai idei nastrusnice,,,,,,,totusi matale gandesti cand afirmi ca statul roman nu a fost prejudiciat?
Tu ai impresia ca cei care i-au facilitat acesta mega excrocherie( cunosti macar cum au actionat, pe etape, etc?) au facut totul asa din simpatie pt Varan?
In astfel de situatii ...niciodata nu se actioneaza fara acceptul guvernului....mai precis al guvernului Nastase care impartea bucate celos ,,saraci'' gen Voiculescu.
Mai mult legea PNA facuta la insistentele UE ( 10/2004)specifica clar urmatoarele.........beneficiarul mega excrocheriei chiar daca nu este demonstrat ESTE VINOVAT.
esti prea urat de prost ce esti pt.a ma cobori io sa discut cu tine ....cu atat mai mult despre probleme juridice....
MAI JEGOSULE, inainte de ati da cu parerea ....citeste in puii mei....apoi fa pe idiotul......pardon...al naibi de idiot!
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 14:57
De la: _1075_, la data 2013-09-28 19:55:15De la: 9am_1454, la data 2013-09-28 16:00:10Mai bine iau o țuiculițã decat sã vã mai dau ”replici”.
Mari filozofi, domnule, mari ...
Mai ales muistul asta de 1705.
Ești pe-afarã, este ?
La propriu ...
Ca la figurat ne-am dat seama de mult ...
Bați câmpii, amice, rãu de tot ... sistematic.
N-ai soluții, ai doar acuze ...
Asta este ...
.
Stimata Duoooooamna, @1454, am solutii, insa, pana sa va prezint, sau sa va expun, acele solutii, ramanem la premisele, sau dorintele politice, care au determinat , atat luarea deciziilor, masurile, cat si aplicarea unui program de austeritate neaos romanesc, deciziile n-au avut alta fundamentare socio-economica, sau explicatie deductiva din ceea ce s-a observat si constatat, decat: mascarea incompetentei si iresponsabilitatii unei intregi clase politice romanesti, daca tu, pardon, dumneavoastra Stimata Duoaaaaamna , doresti/iti sa incluzi/deti aici frauda, deturnarea de fonduri , sau orice alt matrapaslac, este problema ta, pardon, sorry, a dumneavoastra Duoooamna !
In fond, premisele de la care se porneste o analiza socio-economica in vederea implementarii unor masuri de austeritate este/sunt falimentul statului, a unei intregi politici economice, esuare unei strategii financiar-economice, a unei intregi clase politico-administrative, si nu in ultimul rand incapacitatea de plata a unei administratii centrale sau locale si chiar intrarea in insolventa a individului-cetatean.
Asemenea masui de austeritate se implementeaza numai in momentul in care ai un masterplan fundamentat pe datele, in put-urile, reale din punct de vedere financiar, economic, social, iar scopul unui asemenea masterplan de austeritate este/sunt :
-simplificare
-eficientizare
-stimularea competentei si competitivitatii
-stimularea educatiei , invatamantului, si cercetarii, ---->a inventiilor si inovatiilor
-asanare spatiului economico-productiv prin retechnologizare
-debirocratizare
-relaxare fiscala
-consolidarea sistemului de sanatate
-eficientizarea justitiei si a cadrului juridic ,
-eficientizarea institutiilor care asigura ordinea publica si siguranta cetateanului
-combaterea cu eficienta maxima a evaziunii fiscale, a muncii la negru, si a mafiei interne si transfrontariere.
Ati observat, constatat dumneavoastra asa ceva, printre masurile de austeritate care v-au cocosat, Duoaaaamna ?
Ar mai fi, dar tare mi-e teama ca: dupa trascaul naturel cu care te-ai omenit, hac-hac, ti-au ajuns toti neuronii pe bigudiuri si tigva in cine stie ce , ca oistea-n gard, Mult Stimata Prea MUlt Iubeata, Euforica ,si Destinsa Duoooamna@1454.
Toate punctele insirate de tine, Excelenta, au fost, de 23 de ani, mai ales in ultimii 15, în campaniile electorale, pe agenda tuturor partidelor politice, cu ele ne-au aburit mai toți politicienii.
La fel ca tine, acum.
Vorbe goale ce din coada frumos sunã ...
Cu cine sã faci toate astea ? Cu Vanghelie ? Cu Becali, cu CTV ?
Nici un guvern n-a fost în stare sã introducã simplul card de sãnãtate ...
Sistemul este fãcut ca sã se poatã fura și oricine a ajuns la putere n-a vut nici un interes sã schimbe nimic, pentru cã și-a dorit sã ajungã la putere pentru a se îmbogãți el insuși nu pentru a inlãtura inechitãțile.
Alegatorii sunt cheia. Câtã vreme vor gândi ca mulți din cei care posteaza pe aici, nu se va schimba nimic în bine.
Și pentru asta vor mai trebui sã treacã alte câteva zeci de ani. Pentru cã leprele din toate partidele au avut grijã sã prãbușeascã si sistemul de învãțãmânt și sã-l pervertescã.
Excelențã, nu ne-ai spus nimic nou, mai știm și noi de prin ele, dar nu ne-ai spus cum putem realiza dezideratele astea ... cum sã schimbãm sistemul ?
Ia, mai screme-te, Excelețã, mai încearcã ....
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 15:34
pstpst, hai sa-ti spun ceva : cel ce a Anuntat ,pe 6 mai 2010 , intrarea-n zodia Austeritatii, pusa-n aplicare de guvernul Boc , a fost dragul si exceptionalul om politic, economist, ministru de finante si min. dezvoltarii, inclusiv cel al muncii si protectiei sociale , cu voia dvs : Traiiiiian Basescuuuuu !
si asa cum dezbaturam deja problema la vremea respectiva, reiau si spun ca s-a facut OTOVA, fara discernamint si fara a avea vreun plan de dezvoltare, iar azi suntem TERMINATI !
|
sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 19:03
De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 10:19:30De la: 9am_2522, la data 2013-09-27 17:01:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului .
multumesc de demonstratie , caci in acest caz Guvernul condus de Radu Vasile in compozitia caruia intra si prea-cinstitul don bas' este VINOVAT in corpore ptr facilitarea infractiunii de inselare a Statului Ro in cazul Rosia Montana ; sau cel al lui Nastase, in corpore , ptr. Bechtell ; Stolojan, Udrea, Cocos si Bas' ptr. ALRO .....moaaaama, Astept sa fie luati la Intrebari toti acesti oameni, dar pina una-alta, independenta justitie basesciana se lupta cu dusmanii dumnealui ....da' poate dupa 2014 sa se-ntimple ceva- ceva, prin partile esentiale !
Guvernul Radu Vasile a fost inainte sau dupa ce l-ai votat pe Basescu presedinte???Daca ai stiut de ce ai votat un hot?????
Ti-am mai scris sa nu mai faci referiri la alte popoare ca nu ai mentalitatea lor....!
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 19:36
ÎLupul o prinde pe Scufita Rosie in padure si, desigur, o violeaza. Dupa ce termina, Scufita Rosie il ameninta:
- O sa merg la politie si o sa le spun ca m-ai violat salbatic de patru ori!
Lupul, consternat:
- Cum adica de patru ori???
Scufita:
- Da ce, te grabesti undeva?Î
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 20:14
D'aia pleaca tot mai multi prin tarile alea , ca o duc la fel de "bine " ca acasa ..
Gabigabi2 :...."dar am intrebare : da'-n Spania, in Grecia, in Italia ,chiar si-n Franta sau Anglia, ca sa nu spun de America ...si acolo cetatenii au trait un regim comunist care numa de educatia lor politica nu s-a ocupat ? ca nici aia nu-s prea mari savanti; nici scoala lor nu se ridica la mai mult de nivel mediu ; nici pe ei nu-i prea intereseaza politica ; nici ei n'o duc prea bine si stau cu mina-ntinsa la UE....oare ce'o fi asta, aaaaa, ce zici ? "
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 20:37
De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 10:19:30De la: 9am_2522, la data 2013-09-27 17:01:47De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-27 12:18:47De la: _2148_, la data 2013-09-27 09:43:29Cam mica pedeapsa pentru acest individ care este unul dintre primii indivizi ce au compromis capitalismul in Romania prin tunurile din bugetul statului .
Nu-i mai baga asa pe toti la un loc....asa de dragul conversatiei pot doar sa-ti amintesc ca acum......la ora actuala...nu exista politician roman indiferent de varsta care sa nu poata lua cu usurinta cel putin o CONDAMNARE.
Intelegi.....nu exista, toti sunt sarlatani.....dar ,,elita saratanilor'' se afla in USL.
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 20:39
Mulțumit ?
Nu.
Mai incearca
simplific:
Simplificat
Deficit bugetar -----------------> presiune FMI----------------->
1)miscorarea cheltuielilor bugetare (program de austeritate )prin
1.1)reducere personal bugetar sau
1.2)scaderea salariilor intregului personal bugetar si
2)cresterea veniturilor bugetare prin
2.1)relaxare fiscala->investitii straine->locuri de munca -> diminuare somaj->mai multe surse la buget sau
2.2)taxe noi sau crestere taxe existente
S-a ales varianta cea mai usoara( si cea mai proasta ,evident )
|
|
|