Fosta membra 9am.ro
678 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 15:09
Ce faci Monseuro, nu te pregatesti pentru meetingul de protest, n-ai nemultumiri pe care sa le arunci in fata guvernantilor?
-cazul Papici, poi ce faceti, sustrineti o justitie depolitizata si integra, sau nu ?
-speta CFR marfa, poi ce faceti, va lasati mintiti de Ponta cu asa zisa, privatizare ?
-Rosia Montana, si coruptia endemica care bantuie prin clasa politica, poi ce faceti, va lasati jefuiti si prostiti in fata?
-etc.
mmmmm!?
Ai schimbat subiectul?
O fi bine, Monseuro, sau n-o fi bine sa-l schimbi ?
Poi, d'aia a dat kix si "base", nu a avut sustinatori, prezenti fizic, in strada, atunci cand a intreprins acele demersuri justitiare, evident, avand ca scop asanarea clasei politice de mafioti transpartinici .
|
|
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 15:43
De la: _1075_, la data 2013-10-06 15:09:37Ce faci Monseuro, nu te pregatesti pentru meetingul de protest, n-ai nemultumiri pe care sa le arunci in fata guvernantilor?
-cazul Papici, poi ce faceti, sustrineti o justitie depolitizata si integra, sau nu ?
-speta CFR marfa, poi ce faceti, va lasati mintiti de Ponta cu asa zisa, privatizare ?
-Rosia Montana, si coruptia endemica care bantuie prin clasa politica, poi ce faceti, va lasati jefuiti si prostiti in fata?
-etc.
mmmmm!?
Ai schimbat subiectul?
Poi, d'aia a dat kix si "base", nu a avut sustinatori, prezenti fizic, in strada, atunci cand a intreprins acele demersuri justitiare, evident, avand ca scop asanarea clasei politice de mafioti transpartinici .
Adevar graiesti.
Ma mai gandesc ...
Mai caut.
Dar de ce sa fie fericit sau nefericit din cauza guvernului ?
Pe mine guvernul asta nu m-a dezamagit.
Face exact ce credeam c-o sa faca !
Chiar imi depaseste asteptarile.
Sa iasa aia de l-au votat si acum se dau loviti ...
N-asa ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 16:34
De la: sirboby, la data 2013-10-05 19:09:50De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 15:45:07De la: sirboby, la data 2013-10-05 13:42:31De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 16:03:51De la: 9am_1454, la data 2013-10-04 12:29:41De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 09:27:39dupa toate cite s-au spus pe aici, tu continui s-o tii pe' a ta cu o incapatinare de catir !
eu macar m-am scirbit de toti, tu INSISTI si INSISTI !
omuleeee, bas' al tau se BAGA-n toate , inclusiv in treburile Justitie....de fapt, mai ales acolo , caci e instrumentul cel mai eficace ptr. a-si tine dusmanii sub cheie si acum, cu Papici asta, a Intervenit iar, desi Constitutia Nu ii permite !
Nu zau ?
Cum face Ponta cate-o tampenie, cum e de vina Basescu.
Basescu a declarat ce-a zis Ponta, este.
Evident ca Basescu e de vina.
Toti sunt Basisti si Macovisti, dupa capul lui Ponta si al uselistilor ...
Si al tau ...
Vrei Justitie ca pana-n 2004 ?
Asta e calea !
Nu vrei ca Dan Voiculesc sa ajunga la puscarie ?
Perfect. Sa-i schimbe pe basisti cu pontisti si voiculescieni si gata treaba !
Basescu e ala raul si Ponta e de la aia bunii ...
Dar noua, noua celorlalti, cum ne va fi ?
Ne e mai bine ?
Ce ni se va intampla noua, astora simpli, cand vom contesta in justitia lui Ponta nu a lui Basescu o amenda de circulatie in valoare de cateva sute de milioane ? Cam ce crezi tu Gabi, ca ni se va intampla ? Ne vom vinde casele sa le dam spaga politistilor, procurorilor si judecatorilor pontisti ?
ma lasa rece treaba cu amenda si, din pctul meu de vedere sa-i arda la buzunare pe toti nesimtitii ce umplu soselele Ro ! nu o data ni s-a-ntimplat sa mergem cu 100 km/ ora pe autostrada si sa fim claxonati, presati, injurati ca la usa cortului sau trimisi la cimitirul Vesnica Pomenirea, ca cica mergem prea incet ....ca dupa nush' citi km . sa-i vedem facind accident ,bagindu-i si pe altii in spital sau mai rau ! ....deci, dupa capul meu "timpit" nu exista decit o varianta : Respecta Legea si-i bine !
la fel si cu bas' : sa respecte-ntii si-ntii Constitutia ca ea e LEGEA-n statul asta !
da, Ponta , in infatuarea lui i-a ridicat Jupinului mingea la fileu spunind de basisti si toate discutiile s-au concentrat pe asta ,uitindu-se ca i s-a luat papica de la gura lui Papici ptr. simplu motiv ca avusese deja 2 mandate si prelungire la prelungire si asta incalca Legea .... era de ajuns sa spuna asta si sa nu-i dea apa la moara scandalagiului-sef !
100 km/h PE AUTOSTRADA???????????? Si la capitolul circulatie esti varza??? In alte tari iti luai chiar amenda! Dar in Romania ,desi exista legea punerea in aplicarelasa de dorit! Limita maxima de viteza pe autostrazile(multe sau putine e alta discutie) din Romania este de 130km/h iar daca circuli in mod nejustificat cu viteza mult redusa e contraventie pentru stanjenirea circulatiei!
asa-i pe la tine, prin Englitera, p'aici pe la noi, unde mai circula si d'alde mine cu o Dacia 141o din ' 97, 100 km/ ora e onorabil ....poa' sa mearga si cu 110-120 da' i tremura toate tablele !
da' daca nu-ti place " varza" mea, cadoriseste-ma cu ceva mai fitos, ca doar ai de unde, Syrule !
Dar bani de timbrul ,,de mediu'' a lui Tonta ai?
PS. Daca nu te tine ,,caroseria'' folosesti drumurile nationale ca vitezele sunt limitate a 90Km /h sau in cel mai rau caz nu te bagi in depasirea ,,TIR-rilor'. stai in urma lor cu 90 km/h si nu te mai clacsoneaza nimeni!
mai, Sirule, oricita bunavointas avea - si am, caci ptr. Mare folosesc drumul vechi ,de ex .sau in ultima vreme ma duc cu trenul- ptr. a ajunge la "mosia " unor prieteni din jud. Olt, trebe, musai , sa merg pe autostrada Buc- Pitesti si acolo ,dar si dincolo , pe drumul national, TZOAPA tot te-njura sau claxoneaza si, uite faza : vine unu' din spate , preseaza-n draci , depaseste periculos de era sa-l bage-n sant pe cel in fata caruia iesise si se cara val- virtej, de credeai ca-i naste nevasta, ii moare soacra....da de unde , caci dupa nush citi 1-2 km , pe cine vedem trasi intr-un refugiu si intinzind masa bogata ? da, exact : pe IDIOT ! eeee, pe unul ca asta l-as lasa fara carnet Definitiv !
P.S
ha  si sa crezi tu ca daca merg in trena TIR.ului nu ma clacsoneaza , ba fac unii ca trenul de nebuni ce sunt ,ca-ti si spui ca parca -l trage atza sa apara la Stirile de seara de la Tv ....cred ,insa, ca tu n-ai mai fost demult p'acasa
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 16:50
De la: 9am_1454, la data 2013-10-06 15:43:52De la: _1075_, la data 2013-10-06 15:09:37Ce faci Monseuro, nu te pregatesti pentru meetingul de protest, n-ai nemultumiri pe care sa le arunci in fata guvernantilor?
-etc.
mmmmm!?
Ai schimbat subiectul?
Adevar graiesti.
Ma mai gandesc ...
Mai caut.
N-asa ?
poi, de ce as mai iesi in strada ? ca sa ce ? sa mi-o iau iar ? da, am crezut ca poate fi si altfel....n-a fost si licheaua , indiferent de "culoarea " afisata nu are decit o iubire : BANUUUU ' !
tragedia mea si a altora ca mine este ca NU AVEM ALTERNATIVA si Speranta a sucombat sleita !
P.S
referitor la celalalt subiect :sa stii ca circulam pe banda 1 si lasam suficient spatiu intre noi si cel din fata ca sa putem fi depasiti daca asa vor muschii vreunuia mai naravas ! dar, mitocanu' cind e mitocan, repede-si da-n petec !
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 17:35
De la: 9am_1454, la data 2013-10-06 13:30:42De la: sirboby, la data 2013-10-05 19:09:50De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 15:45:07De la: sirboby, la data 2013-10-05 13:42:31De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 16:03:51De la: 9am_1454, la data 2013-10-04 12:29:41De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 09:27:39dupa toate cite s-au spus pe aici, tu continui s-o tii pe' a ta cu o incapatinare de catir !
omuleeee, bas' al tau se BAGA-n toate , inclusiv in treburile Justitie....de fapt, mai ales acolo , caci e instrumentul cel mai eficace ptr. a-si tine dusmanii sub cheie si acum, cu Papici asta, a Intervenit iar, desi Constitutia Nu ii permite !
Nu zau ?
Si al tau ...
Asta e calea !
Ne e mai bine ?
Ce ni se va intampla noua, astora simpli, cand vom contesta in justitia lui Ponta nu a lui Basescu o amenda de circulatie in valoare de cateva sute de milioane ? Cam ce crezi tu Gabi, ca ni se va intampla ? Ne vom vinde casele sa le dam spaga politistilor, procurorilor si judecatorilor pontisti ?
ma lasa rece treaba cu amenda si, din pctul meu de vedere sa-i arda la buzunare pe toti nesimtitii ce umplu soselele Ro ! nu o data ni s-a-ntimplat sa mergem cu 100 km/ ora pe autostrada si sa fim claxonati, presati, injurati ca la usa cortului sau trimisi la cimitirul Vesnica Pomenirea, ca cica mergem prea incet ....ca dupa nush' citi km . sa-i vedem facind accident ,bagindu-i si pe altii in spital sau mai rau ! ....deci, dupa capul meu "timpit" nu exista decit o varianta : Respecta Legea si-i bine !
la fel si cu bas' : sa respecte-ntii si-ntii Constitutia ca ea e LEGEA-n statul asta !
da, Ponta , in infatuarea lui i-a ridicat Jupinului mingea la fileu spunind de basisti si toate discutiile s-au concentrat pe asta ,uitindu-se ca i s-a luat papica de la gura lui Papici ptr. simplu motiv ca avusese deja 2 mandate si prelungire la prelungire si asta incalca Legea .... era de ajuns sa spuna asta si sa nu-i dea apa la moara scandalagiului-sef !
100 km/h PE AUTOSTRADA???????????? Si la capitolul circulatie esti varza??? In alte tari iti luai chiar amenda! Dar in Romania ,desi exista legea punerea in aplicarelasa de dorit! Limita maxima de viteza pe autostrazile(multe sau putine e alta discutie) din Romania este de 130km/h iar daca circuli in mod nejustificat cu viteza mult redusa e contraventie pentru stanjenirea circulatiei!
asa-i pe la tine, prin Englitera, p'aici pe la noi, unde mai circula si d'alde mine cu o Dacia 141o din ' 97, 100 km/ ora e onorabil ....poa' sa mearga si cu 110-120 da' i tremura toate tablele !
da' daca nu-ti place " varza" mea, cadoriseste-ma cu ceva mai fitos, ca doar ai de unde, Syrule !
PS. Daca nu te tine ,,caroseria'' folosesti drumurile nationale ca vitezele sunt limitate a 90Km /h sau in cel mai rau caz nu te bagi in depasirea ,,TIR-rilor'. stai in urma lor cu 90 km/h si nu te mai clacsoneaza nimeni!
Cred ca se interpreteaza gresit chestiunea cu 130 km/h viteza maxima pe autostrazi.
Eu inteleg ca asta e viteza maxima cu care am voie sa rulez pe autostrada.
Dar, daca exista, si exista pe unele portiuni, indicatoare care imi arata, pentru fiecare banda, care e viteza cu care pot rula pe fiecare, atunci pot merge si cu 80 km/h pe prima banda, cu exceptia portiunilor din apropierea benzilor de accelerare din intrarile laterale, fara sa supar pe nimeni.
Ca sa nu mai vorbesc despre mersul cu 100 km/h pe prima banda care este folosita, de obicei, de toata lumea, in special de autocamioane.
Eu cred ca esti in eroare cu privire la observatia pe care i-ai facut-o lui Gabi.
Pe autostrada nu esti OBLIGAT sa rulezi cu 130 km/h ! Nu am vazut (se poate sa existe pe la unii, dar foarte rar, cred) sa existe semn rutier cu viteza minima obligatorie. Am vazut astfel de semne dar rare si nu pe autostrazi ! Pe autostrazi nu exista decat semne care limiteaza viteza pe anumite portiuni din ele. Referitor la viteza, vorbesc.
Revenind la patania lui Gabi-Cotoroanta, desi e o tampita cu privire la politica, in exemplul pe care l-a dat avea dreptate. Avea dreptul sa mearga cu 100 km/h, linistita, din orice motiv dorea, fara s-o semnalizeze nimeni, chiar daca ar fi mers pe banda a doua si prima era libera.
Daca am inteles bine ea a subliniat ca numai in romania se intampla asta !
Si are dreptate !
Cum iesi din Romania, pe nici o autostrada, nu te face nimeni cu farurile ca sa-i eliberezi lui drumul, chiar daca esti deosebit de prost si conduci ca o cisma. Toti te ocolesc pe banda libera si-si vad de drum cu viteza pe care o cred ei de cuviinta, uneori peste cea legala, fara sa faca gesturi obsecene, fara sa faca nimic. E mult mai multa toleranta in afara si mult grobianism pe soselele si autostraizle noastre. Si spun asta dupa ce am rulat, in ultimii 6 ani, aproape 40.000 km pe autostrazile din afara tarii. Numai romanii si bulgarii au apucaturi de genul asta, ceilalti nu !
Deci, mai pe scurt: limitarea de viteza nu insemna ca trebuie sa rulezi cu viteza aia ci cu oricare viteza mai mica decat aceea, daca nu exista, subliniez, un indicator care sa regelemnteze viteza minima obligatorie !
Am vazut soferi varstnici, cam la 80 de ani, mergand cu 70-80 km/h, pe autostrada, pe prima banda, alaturi de o batranica tot cu parul alb, fara ca cineva sa-i injure sau sa le faca nu stiu ce semne.
Se pare ca numai la noi exista soferi care cred ca le-a luat ma-sa sosea si toti ceilalti trebuie sa se arunce in santuri cand apar ei pe sosea, autostrada ...
E cu atat mai jalnica atitudinea asta cu cat pe autostrada ai optiuni foarte facile sa depasesti pe cineva care merge mai incet, fara sa te basici ca nu merge cu viteza pe care o crezi tu de cuviinta.
Daca @ gabi a fost clacsonata si ,,blituita'' pe autostrada sigur nu a circulat pe banda I ....greseala e ca nici nu circula cu viteza ,,TIR''-urilor care sunt limitate la 90-92km/h(mai putin cisternele care sunt limitate la 80-85km/h) ca sa se poata incadra in traficul de pe banda I nici cu 130 cat se circula pe banda II! Deci era nici calare nici pe jos! Referitor de civilizatia de pe soselele patriei ea reflecta nivelul mental al poporului !
In Germania de exmplu daca nu circuli pe prima banda libera din dreapta iti iei amenda,chiar daca circuli cu viteza maxima de pe acel sector d drum!
PS. si spre Pitesti este drum national @gabi de il puteai folosi cu succes!
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 18:05
De la: sirboby, la data 2013-10-06 17:35:56De la: 9am_1454, la data 2013-10-06 13:30:42De la: sirboby, la data 2013-10-05 19:09:50De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 15:45:07De la: sirboby, la data 2013-10-05 13:42:31De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 16:03:51De la: 9am_1454, la data 2013-10-04 12:29:41De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 09:27:39dupa toate cite s-au spus pe aici, tu continui s-o tii pe' a ta cu o incapatinare de catir !
Nu zau ?
Si al tau ...
Asta e calea !
Ne e mai bine ?
Cred ca se interpreteaza gresit chestiunea cu 130 km/h viteza maxima pe autostrazi.
Dar, daca exista, si exista pe unele portiuni, indicatoare care imi arata, pentru fiecare banda, care e viteza cu care pot rula pe fiecare, atunci pot merge si cu 80 km/h pe prima banda, cu exceptia portiunilor din apropierea benzilor de accelerare din intrarile laterale, fara sa supar pe nimeni.
Ca sa nu mai vorbesc despre mersul cu 100 km/h pe prima banda care este folosita, de obicei, de toata lumea, in special de autocamioane.
Eu cred ca esti in eroare cu privire la observatia pe care i-ai facut-o lui Gabi.
Pe autostrada nu esti OBLIGAT sa rulezi cu 130 km/h ! Nu am vazut (se poate sa existe pe la unii, dar foarte rar, cred) sa existe semn rutier cu viteza minima obligatorie. Am vazut astfel de semne dar rare si nu pe autostrazi ! Pe autostrazi nu exista decat semne care limiteaza viteza pe anumite portiuni din ele. Referitor la viteza, vorbesc.
Revenind la patania lui Gabi-Cotoroanta, desi e o tampita cu privire la politica, in exemplul pe care l-a dat avea dreptate. Avea dreptul sa mearga cu 100 km/h, linistita, din orice motiv dorea, fara s-o semnalizeze nimeni, chiar daca ar fi mers pe banda a doua si prima era libera.
Si are dreptate !
Cum iesi din Romania, pe nici o autostrada, nu te face nimeni cu farurile ca sa-i eliberezi lui drumul, chiar daca esti deosebit de prost si conduci ca o cisma. Toti te ocolesc pe banda libera si-si vad de drum cu viteza pe care o cred ei de cuviinta, uneori peste cea legala, fara sa faca gesturi obsecene, fara sa faca nimic. E mult mai multa toleranta in afara si mult grobianism pe soselele si autostraizle noastre. Si spun asta dupa ce am rulat, in ultimii 6 ani, aproape 40.000 km pe autostrazile din afara tarii. Numai romanii si bulgarii au apucaturi de genul asta, ceilalti nu !
Deci, mai pe scurt: limitarea de viteza nu insemna ca trebuie sa rulezi cu viteza aia ci cu oricare viteza mai mica decat aceea, daca nu exista, subliniez, un indicator care sa regelemnteze viteza minima obligatorie !
Am vazut soferi varstnici, cam la 80 de ani, mergand cu 70-80 km/h, pe autostrada, pe prima banda, alaturi de o batranica tot cu parul alb, fara ca cineva sa-i injure sau sa le faca nu stiu ce semne.
Se pare ca numai la noi exista soferi care cred ca le-a luat ma-sa sosea si toti ceilalti trebuie sa se arunce in santuri cand apar ei pe sosea, autostrada ...
E cu atat mai jalnica atitudinea asta cu cat pe autostrada ai optiuni foarte facile sa depasesti pe cineva care merge mai incet, fara sa te basici ca nu merge cu viteza pe care o crezi tu de cuviinta.
Daca @ gabi a fost clacsonata si ,,blituita'' pe autostrada sigur nu a circulat pe banda I ....greseala e ca nici nu circula cu viteza ,,TIR''-urilor care sunt limitate la 90-92km/h(mai putin cisternele care sunt limitate la 80-85km/h) ca sa se poata incadra in traficul de pe banda I nici cu 130 cat se circula pe banda II! Deci era nici calare nici pe jos! Referitor de civilizatia de pe soselele patriei ea reflecta nivelul mental al poporului !
In Germania de exmplu daca nu circuli pe prima banda libera din dreapta iti iei amenda,chiar daca circuli cu viteza maxima de pe acel sector d drum!
ti-am raspuns Strict la chestiunea asta si tie si lui Silviu ( 1454), dar vad ca nu ai vazut-o ! circul pe banda -ntii si ti-am spus si o mica poveste !
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2013, ora 19:39
De la: sirboby, la data 2013-10-06 17:35:56De la: 9am_1454, la data 2013-10-06 13:30:42De la: sirboby, la data 2013-10-05 19:09:50De la: gabigabi2, la data 2013-10-05 15:45:07De la: sirboby, la data 2013-10-05 13:42:31De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 16:03:51De la: 9am_1454, la data 2013-10-04 12:29:41De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 09:27:39dupa toate cite s-au spus pe aici, tu continui s-o tii pe' a ta cu o incapatinare de catir !
Nu zau ?
Si al tau ...
Asta e calea !
Ne e mai bine ?
Si are dreptate !
Pai si in Romania e la fel ca in Germania. Se merge pe banda 1 cu 130 ... !
Doar ca la noi n-aqre cine sa te amendeze, ca nici politistii nu stiu.
La noi s-a creat impresia ca banda unu e de mers mai incet iar a doua pentru mai tare, mai in viteza. Daca nu sunt reglemantate, nu e asa, pe ambele benzi se poate rula cu viteza maxima permisa pe sectorul respectiv.
Gabi mai subliniaza ceva cu care m-am intalnit si eu, anume ca o gramada de cretini, se baga, te fac din faruri, depasesc la mimita, strans, ca dupa 200-300 m sa faca la stanga sau la dreapta obligandu-te sa franezi si adesea sa opresti din cauza lui. Sunt de acord cu ea, le-as lua permisul pe viata acestor cretini pentru chestia asta. La fel as face cu cei care, desi au posibilitatea sa scoata masina complet in afara carosabilului cand trag pe dreapta, o lasa jumate sau un sfert pe asfalt nepasandu-le de ceilalti, mai ales de camioane care sunt nevoiti sa opreasca pentru ca vine din fata. Si astora le-as lua permisul pe trei ani pe putin. In trafic sunt foarte multi bolnavi mintal ... niste veritabili nenorociti de oameni.
Si politistii sunt tot niste javre pentru ca nu le fac nimic astora si asta pentru ca buna parte din ei sunt la fel. Lipsa crasa de educatie ... oameni de nimic.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 09:25
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 10:22
De la: gabigabi2, la data 2013-10-06 16:50:14De la: 9am_1454, la data 2013-10-06 15:43:52De la: _1075_, la data 2013-10-06 15:09:37Ce faci Monseuro, nu te pregatesti pentru meetingul de protest, n-ai nemultumiri pe care sa le arunci in fata guvernantilor?
-etc.
mmmmm!?
Ai schimbat subiectul?
Adevar graiesti.
Ma mai gandesc ...
Mai caut.
N-asa ?
poi, de ce as mai iesi in strada ? ca sa ce ? sa mi-o iau iar ? da, am crezut ca poate fi si altfel....n-a fost si licheaua , indiferent de "culoarea " afisata nu are decit o iubire : BANUUUU ' !
tragedia mea si a altora ca mine este ca NU AVEM ALTERNATIVA si Speranta a sucombat sleita !
P.S
referitor la celalalt subiect :sa stii ca circulam pe banda 1 si lasam suficient spatiu intre noi si cel din fata ca sa putem fi depasiti daca asa vor muschii vreunuia mai naravas ! dar, mitocanu' cind e mitocan, repede-si da-n petec !
Singura alternativa este STRADA  Pentru ca aia care vor veni , peste un an , peste 5 sau peste 10 ani sa fie mai responsabili atunci cand fac promisiuni electorale . Avem o clasa politica needucata din cauza somnului civic pe care il practicam de atatia ani .
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 14:15
Super tare ! Cica s-au inasprit amenzile de circulatie datorita numarului ridicat de accidente si victime colaterale , in schimb , noul cod rutier da unda verde alcoolului la volan
Si cum , dupa o bere , romanului nostru i se pare ca ar mai merge si-nca una , ba chiar doua ...singurul care va avea de castigat va fi contul unic in care se platesc amenzile  Bravos strategie
|
rupavili
66 mesaje
Oras: Hunedoara
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 14:31
 Politistii , procurorii si judecatorii au castigat salarii de 200 de miliarde lei in 15 ani de cand ma judec cu ei , pentru ca au incalcat legea cu buna stiinta, am fost torturat nevinovat si nici unul dintre ei nu a fost pedepsit , in schimb am fost amenintat ca , o sa fiu arestat prin alta inscenare si omorat in inchisoare . Statul Roman de ce este obligat sa plateasca , interlopi cu legitimatie de la stat ,infractori periculosi pentru societatea civila ?
Justitiarul de Hunedoara
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 14:38
De la: _2148_, la data 2013-10-07 14:15:14Super tare ! Cica s-au inasprit amenzile de circulatie datorita numarului ridicat de accidente si victime colaterale , in schimb , noul cod rutier da unda verde alcoolului la volan
Si cum , dupa o bere , romanului nostru i se pare ca ar mai merge si-nca una , ba chiar doua ...singurul care va avea de castigat va fi contul unic in care se platesc amenzile Bravos strategie
E foarte bine ca se baga chestia asta !
Sunt perfect de acord cu ea. S-a redus alcolemia de la 0,8 la 05 cand devine infractiune, dar a aparut ca sub 0,2 nu e nici contraventie. Asta e bine, e foarte bine. Se da voie unui om cu scaun la cap sa bea un pahar de vin, la o masa, festiva sau nu, fara sa fie pedepsit. Cine e cretin si bea mai mult o face si acum si o va face si in viitor. Si o s-o ia pe cocoasa ! In chip de contravenient sau de infractor. Se face ceva si pentru cel de buna-credinta ! Asta e de apreciat in masura asta. Asa e si pe la altii din UE asta. Noi nu trebuie sa luam din legislatia altor tari numai p-alea nasoale rau ci si p-alea mici si bune. Asta e d-aia mica si buna !
Eu as vrea sa faca ceva, lafel de sever cum se face impotriva soferilor tembeli si impotriva carutasilor, a pietonilor tembeli, a traselor si impinselor cu mana, a biciclistilor, intr-un cuvant a tuturor celorlalti participanti la trafic, nu numai impotriva soferilor
Si, daca vor fi pusi la punct si ceilalti, nu numai soferii idioti, soferilor corecti le va fi mai usor sa circule chiar si pe infrastructura existenta !
Cam asa vad eu treaba asta.
C-asa e la altii: toti sunt disciplinati ! Nu numai soferii !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 17:34
De la: 9am_1454, la data 2013-10-07 14:38:45De la: _2148_, la data 2013-10-07 14:15:14Super tare ! Cica s-au inasprit amenzile de circulatie datorita numarului ridicat de accidente si victime colaterale , in schimb , noul cod rutier da unda verde alcoolului la volan
Si cum , dupa o bere , romanului nostru i se pare ca ar mai merge si-nca una , ba chiar doua ...singurul care va avea de castigat va fi contul unic in care se platesc amenzile Bravos strategie
E foarte bine ca se baga chestia asta !
Sunt perfect de acord cu ea. S-a redus alcolemia de la 0,8 la 05 cand devine infractiune, dar a aparut ca sub 0,2 nu e nici contraventie. Asta e bine, e foarte bine. Se da voie unui om cu scaun la cap sa bea un pahar de vin, la o masa, festiva sau nu, fara sa fie pedepsit. Cine e cretin si bea mai mult o face si acum si o va face si in viitor. Si o s-o ia pe cocoasa ! In chip de contravenient sau de infractor. Se face ceva si pentru cel de buna-credinta ! Asta e de apreciat in masura asta. Asa e si pe la altii din UE asta. Noi nu trebuie sa luam din legislatia altor tari numai p-alea nasoale rau ci si p-alea mici si bune. Asta e d-aia mica si buna !
Eu as vrea sa faca ceva, lafel de sever cum se face impotriva soferilor tembeli si impotriva carutasilor, a pietonilor tembeli, a traselor si impinselor cu mana, a biciclistilor, intr-un cuvant a tuturor celorlalti participanti la trafic, nu numai impotriva soferilor
Si, daca vor fi pusi la punct si ceilalti, nu numai soferii idioti, soferilor corecti le va fi mai usor sa circule chiar si pe infrastructura existenta !
Cam asa vad eu treaba asta.
C-asa e la altii: toti sunt disciplinati ! Nu numai soferii !
Habar n-am daca-i bine sau nu , eu stiu ca acest cod rutier s-a modificat cu motivatia "prea multe accidente !" . Or , restrictia cu amenzi usturatoare mi se pare mie ca se cam bate cap in cap cu permisivitatea cu alcoolul ,din punct de vedere al accidentelor rutiere .
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 17:47
Mai bine ar desparti sensurile de mers, sa nu se mai atinga.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 18:41
pai, banda continua, ce crezi ca face ?
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 19:50
GASCA PENALILOR USL REACTIONEAZA COMFORM LEGILOR CLANURILOR MAFIOTE !
GUVRERNAREA USL ESTE CEA MAI MARE ADUNATURA PENALA DIN ISTORIA ROMANIEI!
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2013, ora 22:16
Si uite cum a ajuns Senatul pe post de instanta de judecata in Romania !
"În urma declaraþiei pe care am fãcut-o în plenul Senatului, am avut întâlnire cu liderii USL ºi am explicat din nou care este motivaþia declaraþiei mele ºi, în acelaºi timp, pentru a înlãtura orice posibilã ambiguitate, orice posibilã controversã privind activitatea Guvernului, am explicat de ce este utilã prezentarea demisie mele de onoare din funcþia de ministru al Economiei. Aceasta, în contextul în care, pe de o parte, votul din Senat a dovedit nevinovãþia mea....."(Varujan Vosganian )
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 10:00
Da, Vosganian e un jeg de om.
S-a rugat de colegii parlamentari sa voteze impotriva solicitarii de urmarire penala nu pentru ca stie ca e nevinovat ci exact pe dos !
Pentru ca stie ca e perfect vinovat.
Ca si Videanu !
Nu poti sa spui ca dai cuiva un discount de 40% pentru crearea sau mentinerea locurilor de munca si alte tampenii de genul asta ca argument.
Pentru ca facand chestia asta, o sa dispara alte locuri de munca, de obicei mai multe, favorizand un actor din piata economica. Nu poti sa-l imbogatesti pe Ioan Niculaie furnizandu-i energie mei ieftina cu 40% in timp ce le maresti celorlalti pretul aceluiasi articol si sa te creada cineva ca ai facut-o complet dezinteresat si preocupat de locurile de munca din firmele lui IN. De ce n-ai aplicat metoda asta si celorlalti consumatori ? Acolo nu erau locuri de munca ? Alea nu trebuiau protejate ?
Vosganian, ca si Videanu sunt doi borfasi care trebuie si sper sa ajunga la puscarie !
Ca si cei care-i sustin pe imbecilii astia !
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 10:07
De la: _2148_, la data 2013-10-07 22:16:25Si uite cum a ajuns Senatul pe post de instanta de judecata in Romania ! 
"În urma declaraþiei pe care am fãcut-o în plenul Senatului, am avut întâlnire cu liderii USL ºi am explicat din nou care este motivaþia declaraþiei mele ºi, în acelaºi timp, pentru a înlãtura orice posibilã ambiguitate, orice posibilã controversã privind activitatea Guvernului, am explicat de ce este utilã prezentarea demisie mele de onoare din funcþia de ministru al Economiei. Aceasta, în contextul în care, pe de o parte, votul din Senat a dovedit nevinovãþia mea....."(Varujan Vosganian )
Votul din Senat nu a dovedit nevinovatia acestui excroc, ci faptul ca Parlamentul incepe sa semene cu un grup infractional organizat care are posibilitatea sa se fereasca de puterea judecatoreasca, si-a facut o lege pentru asta si o si foloseste.
Cu oameni ca Antonescu si Ponta, orice este posibil !
Si este posibil pentru ca s-au gasit destui prosti care sa-i creada, care sa ne injure pe noi, cei care le spuneam ca nu e char asa cum rageau astia .....
Numai ca ponoasele nu le trag votantii USL ci noi toti !
Era greu sa iti dai seama ce se va intampla, cum vor guverna din moment ce Fenechiu, Becali, Voiculescu, Ponta, Somnorici, ... personaje abosolut sinistre s-au asociat si au urlat ca ei reprezinta schimbarea ... ?
|
Iisus
250 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 12:43
De la: 9am_1454, la data 2013-10-06 15:43:52De la: _1075_, la data 2013-10-06 15:09:37Ce faci Monseuro, nu te pregatesti pentru meetingul de protest, n-ai nemultumiri pe care sa le arunci in fata guvernantilor?
-etc.
mmmmm!?
Ai schimbat subiectul?
Adevar graiesti.
Ma mai gandesc ...
Mai caut.
N-asa ?
www.divahair.ro/cuplu/clitorisul_sau_penisul_mic_clitorisul
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 14:26
Culmea nesimtirii !!!
Conducerea Camerei Deputaþilor a aprobat, luni, redeschiderea punctului de eliberare a reþetelor medicale pentru demnitari ºi angajaþi din Palatul Parlamentului, care va asigura medicamentele de maximã urgenþã, reduse cu 10-20% faþã de preþul pieþei, iar orice medicament poate fi adus în 2-4 ore, relateazã Mediafax.
Secretarul Camerei Niculae Mircovici a fãcut acest anunþ, dupã ºedinþa Biroului Permanent, arãtând cã "s-a aprobat redeschiderea farmaciei, în principal, pentru angajaþi, pentru ca sã nu mai trebuiascã sã meargã în oraº sã ridice medicamentele".
Potrivit memorandumului intern, punctul farmaceutic pentru eliberarea medicamentelor prescrise în reteþele medicale compensate ºi cu plata directã, propus spre reînfiinþare, poate asigura medicamentele de maximã urgenþã; medicamente reduse cu 10-20% faþã de preþul pieþei; baza de date a medicamentelor poate fi accesatã în timp real de cãtre farmacist, iar orice medicament, inclusiv cele pe bazã de reþetã, poate fi adus în 2-4 ore.
De asemenea, se vor elibera reþete compensate ºi gratuite (veterani, ASRL ºi diagnostic) recomandate de medicii de familie ce deservesc cabinetele medicale ale Camerei Deputaþilor ºi Senatului care au contract cu Casa de Asigurãri OPSNAJ, se pot elibera reþete de urgenþã ºi cronice cu plata directã pentru medicamente ce nu se aflã pe lista medicamentelor compensate.
Totodatã, se vor elibera cu plata directã ºi medicamente de urgenþã pentru cazurile consultate de medicii aflaþi în incinta cabinetelor din Camera Deputaþilor ºi Senat, în timpul acþiunilor Parlamentului desfãºurate pe perioade mai lungi, cu participarea unor invitaþi sau delegaþii strãine.
Delimitari ipocrite
Redeschiderea farmaciei din Parlament a fost criticatã, luni, în plenul Camerei, de deputatul PNL Horia Cristian, care a spus cã se delimiteazã de beneficiile decise, iar, preºedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a replicat cã este un lucru bun pentru angajaþi ºi cã nu este vorba de niciun beneficiu, informeazã Mediafax.
"Apare pe toate televiziunile cã demnitarii ºi-au mai decis niºte beneficii, cã s-a reînfiinþat o farmacie care practicã preþuri mai mici pentru parlamnetari. Eu, în mod clar, vreau sã mã delimitez de aceastã lucrare ºi vreau sã spun cã legea este unicã pentru toatã lumea din România ºi cã nu existã preþuri mai mici sau preþuri favorizante pentru parlamentari, funcþionarii parlamentari", a afirmat Horia Cristian, potrivit Mediafax.
Valeriu Zgonea i-a spus cã nu a fost informat de liderul de grup asupra deciziei corecte a Biroului Permanent în legãturã cu redeschiderea farmaciei care este un lucru bun pentru angajaþii Camerei Deputaþilor.
"Nu este pentru dumneavoastrã, ca deputat, este pentru angajaþii Camerei Deputaþilor. Acest punct a existat ºi este ºi un cabinet medical de 23 de ani ºi nu existã niciun beneficiu pentru dumneavoastrã ºi ceilalþi. (...) Eu cred cã pentru angajaþii Camerei care stau pânã târziu este un lucru foarte bun ca sã nu se mai ducã pânã în oraº pentru o pastilã. ªi am fãcut un lucru bun pentru aceºti angajaþi, cã beneficiaþi dumneavoastrã, ca parlamentari, cã beneficiazã ºi jurnaliºtii ºi toatã lumea care e pe aici...", a spus Zgonea.
El a adãugat cã este o decizie luatã în consens cu liderii grupurilor parlamentare. "Nu ne certaþi pe noi, e o decizie luatã în consens cu liderii grupurilor parlamnetare, la cererea angajaþilor care lucreazã cu noi ºi este un lucru bun", a mai arãtat Zgonea, menþionând cã "decizia a luat-o Biroul Permanent, nu Valeriu Zgonea".
Zgonea a explicat, ulterior, necesitatea punctului farmaceutic din Palatul Parlamentului spunând cã doreºte o soluþie pentru angajaþii cãrora le vine rãu, arãtând cã toþi cei din clãdire au nevoie de un prim ajutor ºi precizând cã nu se poate intra nici mãcar cu o targã.
"În orice comunã din România existã un punct farmaceutic, existã o farmacie (...) Aici am avut parlamentari cãrora le-a venit rãu, angajaþi, ºi am stabilit cu Casa de sãnãtate cã asta e cea mai bunã soluþie. Avem un om cãruia i-a venit rãu, nu avem medicamente aici, nu putem face nimic. Atunci facem o chestiune simplã: dacã nu e un medicament compensat, trebuie sã aibã tot ce trebuie... o trusã de prim ajutor, în aceastã uzinã sunt mii de oameni. Nu mai judecaþi pe cei de la Camera Deputaþilor, de la Senat, Curtea Constituþionalã, toþi aceºti oameni au nevoie de un prim ajutor, noi nici nu putem sã venim nici mãcar cu o targã în Camera Deputaþilor", a explicat Zgonea.
El a mai spus cã în toate Parlamentele din lume existã un punct farmaceutic de prim ajutor. "Vreau sã gãsesc o soluþie pentru angajaþii cãrora le vine rãu", a adãugat Zgonea.
Astora a inceput sa li se faca rau de atata bine . Pai de ce nu gratis ??
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 15:45
De la: 9am_1454, la data 2013-10-08 10:07:29De la: _2148_, la data 2013-10-07 22:16:25Si uite cum a ajuns Senatul pe post de instanta de judecata in Romania ! 
Votul din Senat nu a dovedit nevinovatia acestui excroc, ci faptul ca Parlamentul incepe sa semene cu un grup infractional organizat care are posibilitatea sa se fereasca de puterea judecatoreasca, si-a facut o lege pentru asta si o si foloseste.
Si este posibil pentru ca s-au gasit destui prosti care sa-i creada, care sa ne injure pe noi, cei care le spuneam ca nu e char asa cum rageau astia .....
Era greu sa iti dai seama ce se va intampla, cum vor guverna din moment ce Fenechiu, Becali, Voiculescu, Ponta, Somnorici, ... personaje abosolut sinistre s-au asociat si au urlat ca ei reprezinta schimbarea ... ?
 de ce nu te-ai sesizat de acest aspect si cind PDL.ul avea tot 70% in Parlament si se vota la semnul lui Toader , liderul de grup, prin ridicarea unui deget ?
 de ce nu te-ai sesizat de acest aspect atunci cind nenumaratele si remaniatele guverne Boc guvernau prin Ordonante de urgente ?l
cind va spuneam voua, basistilior, ca ceea ce a inaugurat Bas' in politica romaneasca , adica stilul Mafiot , cu greu va fi stirpit , imi ziceati ca sunt timpita ! na, ce-ati semanat, aia culegeti : politica de gang ati vrut si facut , asta avem.... caci toti s-au dedulcit la acest comportament !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 17:21
De la: gabigabi2, la data 2013-10-08 15:45:21De la: 9am_1454, la data 2013-10-08 10:07:29De la: _2148_, la data 2013-10-07 22:16:25Si uite cum a ajuns Senatul pe post de instanta de judecata in Romania ! 
de ce nu te-ai sesizat de acest aspect si cind PDL.ul avea tot 70% in Parlament si se vota la semnul lui Toader , liderul de grup, prin ridicarea unui deget ?
de ce nu te-ai sesizat de acest aspect atunci cind nenumaratele si remaniatele guverne Boc guvernau prin Ordonante de urgente ?l
cind va spuneam voua, basistilior, ca ceea ce a inaugurat Bas' in politica romaneasca , adica stilul Mafiot , cu greu va fi stirpit , imi ziceati ca sunt timpita ! na, ce-ati semanat, aia culegeti : politica de gang ati vrut si facut , asta avem.... caci toti s-au dedulcit la acest comportament !
 Gabi daca PDL=USL= Hoti de ce i-am mai schimbat????
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2013, ora 08:49
De la: gabigabi2, la data 2013-10-08 15:45:21De la: 9am_1454, la data 2013-10-08 10:07:29De la: _2148_, la data 2013-10-07 22:16:25Si uite cum a ajuns Senatul pe post de instanta de judecata in Romania ! 
In ce secol a avut PDL, in parlament 70%, tampito si ipocrito ce esti ?
Ai uitat, idioato, ca Basescu a apelat la solutia imorala, ca sa poata depasi 50%, la mustata.
Minti cu aceeasi seninatate ca mitomanul Ponta !
Stilul mafiot, handicapato, l-a inaugurat Iliescu si gasca lui de infractori, ei au sugrumat si subordonat justitia. Basescu a facut posibil, incurajand procurori si judecatorii sa-si faca treaba si de la el incoace avem premieri si ministri la puscarie, tampita pamantului.
Auzi, tu chiar esti proasta ?
Sau ne incerci ?
Tu chiar nu vezi ca Ponta si Antonescu nu sunt decat doi pacalici, doi mincinosi ordinari cu tupeu jegos ?
De ce crezi tu ca Ponta ii face pe unii procurori ”basisti”, ”macovisti” si anume tocmai pe cei care au instrumentat dosare lui Dragnea sau altii care au incalcat legea, pentru imensa frauda de la referendum ? Pentru justitie sau impotriva ei ?
Si daca sunt scosi pe tusa procurori basisti, cu cine o sa fie inlocuiti, Cu aia pontisti ?
Cotoroanto, esti deosebit de tampita si am sa nu mai stau cu tine la vorbe pentru ca depasesti orice imaginatie in materie de nesimtire.
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2013, ora 09:59
De la: 9am_1454, la data 2013-10-08 10:00:10Da, Vosganian e un jeg de om.
S-a rugat de colegii parlamentari sa voteze impotriva solicitarii de urmarire penala nu pentru ca stie ca e nevinovat ci exact pe dos !
Pentru ca stie ca e perfect vinovat.
Ca si Videanu !
Nu poti sa spui ca dai cuiva un discount de 40% pentru crearea sau mentinerea locurilor de munca si alte tampenii de genul asta ca argument.
Pentru ca facand chestia asta, o sa dispara alte locuri de munca, de obicei mai multe, favorizand un actor din piata economica. Nu poti sa-l imbogatesti pe Ioan Niculaie furnizandu-i energie mei ieftina cu 40% in timp ce le maresti celorlalti pretul aceluiasi articol si sa te creada cineva ca ai facut-o complet dezinteresat si preocupat de locurile de munca din firmele lui IN. De ce n-ai aplicat metoda asta si celorlalti consumatori ? Acolo nu erau locuri de munca ? Alea nu trebuiau protejate ?
Vosganian, ca si Videanu sunt doi borfasi care trebuie si sper sa ajunga la puscarie !
Ca si cei care-i sustin pe imbecilii astia !
Caracatita este mai puternica decat oricand......interesele enorme.......acum nu mai este vorba de doi pungasi(Vosganian&Videanu).......deoarece in acesta mega escrocherie sunt bagati majoritatea politicienilor(unii au luat spga, altii au acceptat tacit protejand propriul interes) asa ca nu cred in varianta penala.
Totul va fi ,,ingropat'' adanc in mocila coruptiei generalizate.
Marele blestem al tarii sunt pana la urma cetatenii imbecilizati care dupa cum observam inca mai sustin cu mult elan pe cei care sunt indiscutabil dovediti ca infractori.
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2013, ora 10:09
De la: 9am_1454, la data 2013-10-09 08:49:55De la: gabigabi2, la data 2013-10-08 15:45:21De la: 9am_1454, la data 2013-10-08 10:07:29De la: _2148_, la data 2013-10-07 22:16:25Si uite cum a ajuns Senatul pe post de instanta de judecata in Romania ! 
In ce secol a avut PDL, in parlament 70%, tampito si ipocrito ce esti ?
Ai uitat, idioato, ca Basescu a apelat la solutia imorala, ca sa poata depasi 50%, la mustata.
Minti cu aceeasi seninatate ca mitomanul Ponta !
Stilul mafiot, handicapato, l-a inaugurat Iliescu si gasca lui de infractori, ei au sugrumat si subordonat justitia. Basescu a facut posibil, incurajand procurori si judecatorii sa-si faca treaba si de la el incoace avem premieri si ministri la puscarie, tampita pamantului.
Auzi, tu chiar esti proasta ?
Sau ne incerci ?
Tu chiar nu vezi ca Ponta si Antonescu nu sunt decat doi pacalici, doi mincinosi ordinari cu tupeu jegos ?
De ce crezi tu ca Ponta ii face pe unii procurori ”basisti”, ”macovisti” si anume tocmai pe cei care au instrumentat dosare lui Dragnea sau altii care au incalcat legea, pentru imensa frauda de la referendum ? Pentru justitie sau impotriva ei ?
Si daca sunt scosi pe tusa procurori basisti, cu cine o sa fie inlocuiti, Cu aia pontisti ?
Cotoroanto, esti deosebit de tampita si am sa nu mai stau cu tine la vorbe pentru ca depasesti orice imaginatie in materie de nesimtire.
Panarama asta comunista este etalonul prostiei ori al ipocriziei.
Se da liberala dar modul de gandire este profund comunist.
Mai mult......ai ideie ce hram poarta panarama?
Nu avem de unde sa stim ce invart copilasii ei ori ,,rudilii''?
Dupa parerea mea acesta individa infecta nu este atat de prosta cum pare si cu siguranta are radacini adanci in clauza celor fara de tara si principii democratice.
Dupa cum posteaza sunt convins ca in perioada ,,mult iubitului'' ciripea pe ici pe colo si din acest motiv si sustie pe cei din acelasi leat, adica hotii, mincinosii, impostorii, etc.
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2013, ora 13:05
Cica se va reduce TVA-ul la 9% si la carne ....
De ce dracu sa-i ia nu aduc TVA-ul asta, la toate produsele cu exceptia celor de lux, la 16% spre exemplu, sau la 19% cum a fost ?
Daca MRU n-ar fi fost fraier, o facea el si alta era situatia. Ar fi putut, dar habar n-a avut s-o faca. A contemplat si analizat pana au dezertat traseistii parlamentari.
Dupa debarcarea lui Boc, lumea se astepta ca s-a sfarsit un cosmar si ca lucrurile se vor indrepta. Lucru care nu s-a intamplat deindata ! Asa ca, pentru greseala facut au platit.
Si Basescu se inseala crezand ca poporul intelege ca Boc a trecut tara prin criza.
E o greseala politica, ca sa zica si el ceva.
Basescu nu pricepe ca poporului asta, de zeci de ani i se explica de catre un sef ca trebuie sa se sacrifice in prezent pentru un viitor mai bun. Lucru fals ! Pentru ca viata ne-a aratat ca prin sacrificii nu s-a realizat decat imbogatirea unui grup infractional organizat sub forma de guvern si parlament, in timp ce poporul a dus-o din ce in ce mai rau.
Imi pare rau, dar daca Basescu si Boc ar fi avut capacitatea sa-i duca capul pe ei insisi sau sansa sa-i sfatuiasca niste economisti adevarati, nu alde Stolo si Isa, niste nulitati, ca reprezentanti ai unei forte politice de dreapta, pentru evitarea efectelor crizei, ar fi trebuit sa faca restructurarea bugetarilor nu sa le reduca salariile si sa reduca taxele, nu sa creasca TVA-ul.
Daca tot s-au imprumutat, se imprumutau un pic mai mult si treceau hopul. Au gresit flagrant si asta nu se va uita. Vor pierde si urmatoarele alegeri din cauza acestei greseli majore.
Orice idiotenie va face USL, poporul nu va uita gafele facute de PDL.
Gafele astea i-au adus la putere pe cei doi pacalici din prezent. MRU este responsabil de accederea la putere a USL. Pentru ca n-a facut ce ar fi trebuit ! Mai putea drege busuiocul dar n-a facut-o !
Acum vom suporta cel putin 8 ani, daca nu mai mult, depinde de USL cat de tampit va fi, pana cand se va ajunge in situatia psihologica din 2004, respectiv 2012 ...
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2013, ora 14:26
De la: 9am_1454, la data 2013-10-09 13:05:56Cica se va reduce TVA-ul la 9% si la carne ....
De ce dracu sa-i ia nu aduc TVA-ul asta, la toate produsele cu exceptia celor de lux, la 16% spre exemplu, sau la 19% cum a fost ?
Daca MRU n-ar fi fost fraier, o facea el si alta era situatia. Ar fi putut, dar habar n-a avut s-o faca. A contemplat si analizat pana au dezertat traseistii parlamentari.
Dupa debarcarea lui Boc, lumea se astepta ca s-a sfarsit un cosmar si ca lucrurile se vor indrepta. Lucru care nu s-a intamplat deindata ! Asa ca, pentru greseala facut au platit.
Si Basescu se inseala crezand ca poporul intelege ca Boc a trecut tara prin criza.
E o greseala politica, ca sa zica si el ceva.
Basescu nu pricepe ca poporului asta, de zeci de ani i se explica de catre un sef ca trebuie sa se sacrifice in prezent pentru un viitor mai bun. Lucru fals ! Pentru ca viata ne-a aratat ca prin sacrificii nu s-a realizat decat imbogatirea unui grup infractional organizat sub forma de guvern si parlament, in timp ce poporul a dus-o din ce in ce mai rau.
Imi pare rau, dar daca Basescu si Boc ar fi avut capacitatea sa-i duca capul pe ei insisi sau sansa sa-i sfatuiasca niste economisti adevarati, nu alde Stolo si Isa, niste nulitati, ca reprezentanti ai unei forte politice de dreapta, pentru evitarea efectelor crizei, ar fi trebuit sa faca restructurarea bugetarilor nu sa le reduca salariile si sa reduca taxele, nu sa creasca TVA-ul.
Daca tot s-au imprumutat, se imprumutau un pic mai mult si treceau hopul. Au gresit flagrant si asta nu se va uita. Vor pierde si urmatoarele alegeri din cauza acestei greseli majore.
Orice idiotenie va face USL, poporul nu va uita gafele facute de PDL.
Gafele astea i-au adus la putere pe cei doi pacalici din prezent. MRU este responsabil de accederea la putere a USL. Pentru ca n-a facut ce ar fi trebuit ! Mai putea drege busuiocul dar n-a facut-o !
Acum vom suporta cel putin 8 ani, daca nu mai mult, depinde de USL cat de tampit va fi, pana cand se va ajunge in situatia psihologica din 2004, respectiv 2012 ...
si-mi zici mie, enervindu-te peste masura, ca sunt TIMPITA ?
chestia asta cu MRU seamana al naibii de bine cu fraza de dupa ' 90 spusa de unii ca d'alde tine : DACA Ceausescu ne dadea ceva mai multa mincare ,nu se-ntimpla nimic !
ptiu, imbecililor , Nimic nu se-ntimpla BRUSC ,ci totul se cumuleaza - din greseala-n greseala si-tr-o zi ,plezneste !
@2522 , sa nu uit sa-ti spun ca mi-e Scirba de tine din ce in ce mai mult !
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2013, ora 15:32
S-a amanat chestiunea cu codul rutier ...
PSD a cam inceput sa-si dea seama ca ori Stroie e un mare prost, ori o face intentionat cu propunerile lui de modificari ale codului rutier si ca numai din cauza problemei amenzilor enorme va pierde voturi.
A inceput sa priceapa ca motivatia de a proteja vieti e vrajeala !
Daca vrei sa protejezi vieti si nu sa-i jupoi pe cei care gresesc in trafic (culmea, numai pe soferi, pe ceilalti, nu !) de ce nu investesti in autostrazi, in infrastructura ?
De ce nu dai o ordonanta prin care sa-i sanctionezi, spre exemplu, pe cei care ar trebui sa atraga fonduri europene pentru autostrazi si modernizari de drumuri, cu amenzi colosale, pe masura miliardelor de euro care, desi sunt la dispozitia Romanie, nu sunt consumate.
Ni se spune, nu de azi, ca nu sunt bani !
Cum nu sunt bani, cand se vorbeste de zeci de miliarde de euro puse la dispozitia Romaniei de catre UE si care nu sunt folositi decat in procent de cca 20% ?
De ce nu incepe ca asta guvernul asta ?
PDL-ul la fel a facut cu prostii lui ...
Astia la fel !
Hai sa folosim fiecare resursa disponibila, bani neramburasbili, si pe urma sa vedem ce masuri coercitive mai luam impotriva propriilor cetateni.
Nenorocitul asta de ministru de interne, ce-ar fi sa faca ordine cu politistii lui ? Sa fie adevarati politisti cu care nu se poate da la pace !
Si pe urma sa se framante de grija numarului de accidente.
Politia are rolul ei in numarul de accidente, contribuie la cresterea numarului de accidente din cauza conduitei unei parti din politistii rutieri ! E inadmisibil sa vezi, in trafic, masina politiei trecand pe langa o caruta, doua, sapte, o mie, zi de zi, luna de luna, an de an, si tot asa la nesfarsit, pe DN, fara sa faca nimic, neputincioasa, in timp ce mie, ca sofer, e gata sa-mi ia gatul pentru o greseala minora. La fel si in cazul pietonilor care sunt brambura pe unde vrei si unde nu vrei si care, si ei, constituie cauza multor accidente grave.
Nu spun ca nu sunt soferi cretini, sunt si-nca prea multi si ca n-ar trebui pedepsiti mai drastic. Vezi cazul Huidu, Paunescu (madam) si altii, dar de ce nu se inaspresc masurile pentru toti participantii la trafic ?
De ce nu se iau masuri impotriva celor care nu-si achita amenzile ? Ce e greu ?
Ar trebui sa faca si ministerul de interne ceva ...
Ori tocmai asta nu e in stare sa faca si Stroie asta bun de clanta ...
Repara nene, ce nu merge in sistemul prezent, adu corectiile necesare si dupa ce ai facut actualul mecanism sa functioneze, ia si alte masuri !
Sunt intru totul de acord cu noile prevederi privind alcoolul !
Vreau sa pot sa beau si eu un pahar de vin, ca francezul, la o masa.
Si daca nu ma opresc si ma urc la volan sa ma bage la puscarie ! O sa ma opresc.
De ce sa luam din vest numai coercitia si nu si bunacredinta ! Vorbesc unii despre faptul ca romanii nu ar fi pregatiti ... nu au mentalitatea necesara. Pe dracu, beau de rupa, la volan fara nici o treaba cand le interzici. De ce sa nu aiba voie sa bea o bere sau un pahar cu bere ?
Mentalitate de prosti. Sa fim la fel ca aia, dar noi sa fim mereu mai prosti, si nu ca ne pun aia, nu punem singuri !
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 10:43
Daca Ceausescu era un pic mai smecher.....segmenta PCR in PSD, PNL, PC, UNPR,PDL iar acum familia lui conducea inca Romania.
Acum el a fost asasinat de catre gruparea stalinista condusa de Iliescu dar la putere este tot PCR imbracat in haine de sarbatoare...adica ,,incoructibilul USL.
|
|
|