Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 29/08/2013 |
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 19:51
De la: gabigabi2, la data 2013-10-11 19:42:47Doamneeee, cit de prost esti si nu pricepi ,neam, ce ti se spune ! ba, desteptule : toti barbatii au singe-n... DIN NOU DAI DOVADA DE IPOCRIZIE MADAM TINGIRE. EI BINE PAREREA MEA ESTE CA IN VIATA POLITICA AVEM NEVOIE DE OAMENI CU SANGE IN INSTALATIE.....NU MUIERI PRECUM BOMBONEL, MINCINOSI CA PONTA SI ZOMBI PRECUM K-AK-ARAU. Partea nasoala ca voi sunteti sustinatorii RAULUI in acesta tara. Voi ati creat acest stat si tot voi sunteti in termenii cei mai reali BLESTEMUL ROMANIEI! |
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 20:02
Tigaie, Madam Tigaie , pls u !
Chestia cu aghiassma si dezintegrarea-descompunerea Madamei Tigaie nu tine, este o enoriasa habotnica, un Verde de Iliescu ar matrasi-o definitiv si irevocabil.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 20:16
STENOGRAME EXPLOZIVE DIN DOSARUL ”BANCHERII 2” - Procuroarea Aurelia Enache de la DIICOT l-a salvat pe cuscrul Presedintelui Romaniei, Bebe Ionescu, din schema inculpatilor.
Cuscrul presedintelui Traian Basescu a invartit pe degete toti bancherii din dosarul ”BANCHERII 2„, in care Vasile Crestin si altii au fost, recent, trimisi in judecata de catre DIICOT central prin rechizitoriul intocmit de procurorul Aurelia Enache. Totusi, desi din multe documente, declaratii si ambientale reiesea ca Bebe Ionescu (foto, in dreapta imaginii, impreuna cu procurorul Dumitru Cismaru de la PICCJ) este cel care facea si desfacea totul in ce priveste acordarea creditelor de catre BRD, cuscrul Presedintelui a ramas in dosarul ”Bancherii„ doar cu calitatea de martor, procurorii aratand ca el a facut, de fapt, lobby (aceasta activitate nu este reglementata in Romania si e asociata cu traficul de influenta!). Stenograme din dosarul „Bancherii 2”, aflate in posesia noastra dovedesc ca ”buricul” tuturor aranjamentelor era, totusi, un fel de „capo dei tutti capi” in caracatita acordarii de credite neperformante de la BRD. Lumeajustitiei.ro publica azi stenograme din convorbirile telefonice de la dosarul 102/D/P/2012, procesele verbale fiind realizate de catre ofiteri de politie judiciara din DGA. Multe dintre inregistrari sunt ambientale, iar din ele transpare rolul pe care l-a avut Bebe Ionescu in avizarea unor credite importante de catre BRD. Din aceste inregistrari reiese si faptul ca invinuitii discutau intre ei despre pasii in care se efectuau cercetarile. Data: 12.11.2012, ora 14.30- dialog intre Nedelcu Valentin si Suditu Andrei. (...) Nedelcu Valentin: E facut de DIICOT Bucuresti. Suditu Andrei: Da. Pai la plangerea BCR. (...) N.V.: Asta a fost la audiere, si-a notat pe un caiet ce l-a intrebat asta, printre care l-a intrebat si de mine. A intrebat de Cristi, de BLITZ ...i-a dat o lista cu vreo 38 de firme, i-a dat o d-asta sa verifice din grup niste oameni. S.A.: Plai noi din grup, poa sa ne ia. Eu n-am avut nicio treaba... N.V.: Pe mine... (...) N.V.: Nu. Pai si de asta vreau sa-ti spun ca unde s-a ajuns. S-a ajuns la BEBE IONESCU ala. La Popa cu BEBE ala cu COS...cu asta cu CRESTIN asta, cica era prieten cu BEBE IONESCU ala. Eu nici n-am stiut cine. Da asta a inceput sa spuna, sa dea din el. S.A.: Da nu cred ca stia asta de chestia asta. Stia si el? Nu stia filiera cu CRESTIN. N.V.: S-a luat bani multi, ma! (...) N.V. Da, ma rog, nu...nu ma intereseaza pe mine....Problema e ce c....t o sa spunem si ce o sa justificam. Ma rog! Vorbesc de...Ba, pa ei ii intereseaza cine-i dadea bani lu BEBE IONESCU, cine-i dadea bani lu MARTIS, cine-i dadea bani lu p...a. Nu intereseaza de mine si de tine ca imparteam 30.000. (...) N.V.: Ba, sti care e nenorocirea mare ca jocurile au fost facute de smecheri. Acuma inteleg eu de ce dadea asta pe banda ca era BEBE nu stiu care, care era... S.A.: Era prin consiliul de administratie si la EXIM si la...peste tot. N.V. : Pai da! Si..de fapt, o sa intram noi, septarii si astia n-o sa-l ia pe BEBE si pe SARAMET...tu nu vezi ca nu-l ia? P'ala nu-l ia, p'ala nu-l ia..P'astia mai ma...Ma rog! Pa mosu asta l-a luat ca era la pensie, cred. (…) N.V.: Si lu MOSU i-a dat mandat? S.A.: Da. N.V. E! Na! S.A. Mosu e arestat, Mosu. Pai l-a aratat pa ENE la Rahova. Unde ai fost tu aicea la... (...) N.V: Stii ce se intampla? Parerea mea este ca, daca vor ajunge la CRESTIN sa-l faca in vreun fel sa spuna, ala...ar fi un...cum se cheama, baza importanta, un pion ca in rest stii care...de ce mi-e mie? Ca pa mine stii cum, ca pe mine m-a mai luat...Da? Pe tine te-a mai luat ca ai mai fost...Adica o sa ne ia tot pe noi. Voi sinteti ma, cum zice ea.: pai, tu esti cuiul lui Pepelea si acuma incep sa aflu, sa aud ca era BEBE, ca era MEBE, sa sunt senatori, ca sunt deputati, ca e...nu stiu care VIDEANU... S.A.: Asta numai... N.V. : Cica l-a intrebat p'asta de VIDEANU, da...si ce-o avea VIDEANU...nu stiu... (...) N.V.: Bine. Una e sa te duci la receptie sa ceri o harltie si alta e sa te duci la SARAMET sau la PIZDUREL. Da! Ei aicea vor sa ajunga, vor sa ajunga la varfuri. Acuma...,am vorbit si cu FANE, FANE zice: ba, s-ar putea sa fie bine daca-l vad pe BEBE asta, ca...asta opreste ancheta pentru moment. Mai stam vreo doi-trei ani pana iese asta la pensie. Ma rog...eu m-am gandit ca... (...) N.V. Singuru care ...singuru care poa sa-l ia e VASILE. Sa-l dea, da nu cred eu ca se sparge VASILE. Mi-a zis FANE ca s-a dus la ziua lu...asta, cum il cheama, lu...VIDEANU si a stat la masa cu VASILE si cu...BEBE asta, care erau invitati amandoi... S.A.: Da. Sunt prieteni. Alt PROCES VERBAL din 12 noiembrie 2012-inresgirare in mediu ambiental, la restaurantul Second Cup, intre NEDELCU VALENTIN si TACHE STEFAN (...) Nedelcu Valentin: Da fii atent ce da, sa vezi unde se duc. Cica toate creditele alea erau aprobate de POPA ala, SORIN, da ala avea ordine sa dea credite de la CRESTIN, il trimitea pe asta, pe cuscru lui BASESCU, pe IONESCU ala. Tache Stefan: Mi-a si si...(neinteligibil)...aceeasi chestie. N.V.: Cum il cheama pe ala, TRAIAN? T.S.: BEBE IONESCU. N.V.: BEBE IONESCU. T.S.: Jean mi-a zis aceeasi chestie. N.V.: Si cica a inceput asta sa zica de BEBE. Ala: Ba,...”Ar fi bine sa zica de BEBE ala, ca ala opreste... Dupa cum se poate observa, BEBE IONESCU a oprit, dar nu ancheta, ci posibila sa inculpare, ramanand smplu martor ”lobby-st”. Personajele din convorbiri sunt: Andrei Suditu era, conform procurorului de caz, Aurelia Enache, "responsabil cu retragerea in numerar a banilor la dispozitia coordonatorilor", Valentin Nedelcu (anchetat ca si Suditu in stare de libertate, deveniti denuntatori!), MOSU este Vasile Crestin, Videanu e Adriean Videanu si Saramet este Aurel Saramet, fostul director al Fondului National de Garantare (FNGCIMM). Cat despre Bebe Ionescu, se stie, e socurul fiicei lui Traian Basescu, Elena, “lobby-stul” martor in dosar si nimic mai mult. Alte declaratii din dosar Lumeajustitiei.ro a avertizat inca din data de 7 aprilie 2013 ca afaceristul Vasile Crestin este un pacalici si ca adevaratii ȚgranguriȚ sunt ocoliti din targetul procuroarei de caz desi existau destule elemente la dosar in defavoarea lui Bebe Ionescu, cuscrul presedintelui Traian Basescu. In dosar atrage atentia declaratia unei angajate a Euroconsult SRL, Roata Lavinia, care afirma ca "in noapte de 13/14.12.2012, in timp ce se afla la sediul Parchetului de pe laanga Inalta Curte de Casatie si Justitie, l-a auzit pe Suditu Andrei spunand ca BEBE IONESCU este una din persoanele care au legatura cu acest dosar, in sensul ca a beneficiat de sumele de bani obtinute prin creditare". Fostul directorul comercial adjunct al BRD Dorobanti, Nanu Mihail Andrei, afirma urmatoarele: "Inculpatul declara ca in toamna anului 2009, Bajescu Dana, director general BRD Grup Dorobanti, i-a transmis ca Popa Sorin (n.red.- seful mare), le-a pus in vedere sa-l primeasca pe IONESCU GHEORGHE zis BEBE pentru a avea o discutie si, dupa cateva zile, l-a vazut pe IONESCU GHEORGHE in birou la BAJESCU DANA. Ulterior, BAJESCU DANA i-a spus ca a discutat cu IONESCU GHEORGHE despre mai multe societati comerciale cae doresc sa obtina credite de la BRD Grup Dorobanti. La scurt timp, la sediul bancii s-a prezentat Roata Lavinia si posibil Sava Tipa, care au afirmat ca vin din partea lui POPA SORIN si doresc sa lase documentatia pentru SC COMERT SI PRODUCTIE DOINA SRL in vederea obtinerii unei linii de credit in valoare de 3 milioane euro. (...) Inculpatul declara ca acest credit nu a fost platit decat cateva luni in care s-au platit doar dobanzile, dupa care creditul a fost trecut in gestiunea creditelor neperformante. La scurt timp, inclupatul l-a vazut din nou pe BEBE IONESCU in birou la Bajescu Dana si, dupa plecarea acestuia, a aflat de la Bajescu Dana ca urmeaza sa mai primeasca doua sau trei societati comerciale recomandate de catre acesta ca fiind societati profitabile si de incredere. Dupa ce BEBE IONESCU venea in banca, la scurt timp se prezenta ori Sava Tipa ori Roata Lavinia din partea EUROCONSULT si aduceau dosarele de credit pe care invinuitul trebuia sa le repartizeze (...) Inculpatul mentioneaza ca in aceleasi conditii au fost primite dosarele mai multor societati respectov MALITEX GROUP SRL, FILOMENA CONSTRUCT SRL. GFR GRAND LOGISTIC, KINLEY, PIU &BIF, REISTE GRUP, GROUP ALPHA PRO INVET, SC INO OIL, ORAMAS CONSTRUCT SRL, KREEKE DMX MARKETING SRL, DOMINA CONSULTING, BLITZ TRANSPORT, DISEL BENZ. Toate aceste societati au fost recomandate de GHEORGHE IONESCU si SORIN MIHAI POPA, prin intermediul caruia GHEORGHE IONESCU a venit la Grup Dorobanti. (...) De la data cand societatile comerciale care au beneficiat de credite la indicatiile date de Popa Sorin si Ionescu Gheorghe au inregistrat intarzieri la plata, acesta din urma nu a mai venit niciodata la Bajescu Dana". In declaratia sa, directorul Nanu mai arata ca acordarea creditelor unor societati recomandate pe filiera POPA-IONESCU "era o activitate mai mult decat riscanta", pentru ca aceste firme nu aveau conturi deschise la BRD si nu li se putea verifica bonitatea iar actionarii lor erau persoane necunoscute pe piata. Vom reveni si cu alte detalii, in curand, din acest amplu dosar cu deznodamant dinainte anuntat. www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/stenograme-explozive-din-dosarul-... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 20:21
De la: Black_Friday_, la data 2013-10-11 20:16:17STENOGRAME EXPLOZIVE DIN DOSARUL ”BANCHERII 2” - Procuroarea Aurelia Enache de la DIICOT l-a salvat pe cuscrul Presedintelui Romaniei, Bebe Ionescu, din schema inculpatilor. Ai dat de drakul daca citeste Monseura ceea ce ai postat aici, praf si pulbere te face, i-ai atentat la siguranta si confidentialitatea afacerilor familiaale ale Idolului, o sa te beleasca de viu Monseura.
|
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 12:24
Sunt convinsa ca si cei din preajma presedintelui sunt la fel de nemernici.
De ce? Simplu, sistemul nasit de catre FSN-PDSR-PSD si mai nou USL nu poate functiona decat prin spagi si influente politice. Un amarat care reuseste cu greu sa-si deschida o afacere corecta nu poate rezista pe piata romaneasca daca nu da spagi. Asa este conceput de catre tartorii Iliestieni...deghizati acum in straiele curate ale USL. Cei care acum au simpatii USL daca mai sunt in stare pot sa-si aminteasca de toata frauda la care au participat politicienii USL. Ei au guvernat timp de 20 ani din 23 deoarece si CDR tot din aceasi gasca a facut parte. Nu inteleg cum mai pot gira unii acesta adunatura de haimanale, mai mult sa creada ca astia vor sa instaureze un stat de drept tinand cont si de ce au facut anul trecut. Cu siguranta ca si anturajul presedintelui are acelasi numitor comun deoarece fara influente, spagi sidelapidari nupoti rezista in sistem. Totusi...acum cand UE impune crearea unei justitii independente si se pare ca a inceput de voie de nevoie chiar sa functioneze.....ne trezim unii dintre noi, aceia cu sipatii de stanga .....sa sustinem pe principalii vinovati de devalizarea Romaniei. Eu cred ca trebuie sa avem rabdare.......Basescu asa corupt cum este......impins de la spate de cerintele UE....a deschis Cutia Pandorei iar acum acesta mutare este ireversibila cu toate incercarile USL de a stopa tavalugul proceselor celor corupti. OK...unii dintre noi, simpatizantii USL ar vrea ca justitia sa ancheteze si sa condamne doar pe cei din tabara adversa.......dar cred ca le vor venii randul si celor care chipurile sunt protejeti de catre presedinte iar rezultatele incep sa apara. EX VIDEANU.... Trebuie sa sustinem justitia si orice abatere gen schimbarea procurorului Papici facuta intr-un fel ocolind anumite modalitati prevazute in regulamente sa fie un semnalde alarma. De ce USL nu respecta legile asa cum sunt ele si inearca sa le scurteze traseele prevazute in legile facute tot de catre ei? Avem procedeul pentru suspendarea presedintelui....unde printr-o ordonanta de urgenta neconstitutionala au fost debarcati presedintii camerelor. Nu puteau sa faca totul asa cum prevede Constitutia Romaniei. Aici se poate vedea cu ochiul liber ca gasca USL urmareste acapararea puterii prin mijloace nedemocratice iar o parte din populatia tarii chiar aproba aceste manevre. Daca dori sa traim mai bine trebuie respectata litera legii indiferent de continutul ei...iar daca nu este buna trebuie inlocuita tot prin mijloace legale. Adica daca USL era o formatiune politica cu adevarat demoratica pentru inlocuirea presedintilor camerelor dar si al Avocatului Poporului trebuiau sa modifice Constitutia facuta pentru Bombonel de catre PSD -PNL care guvrnau in momentul cand a fost validata aceasta. Aici se poate vedea aspectul infractional mafiot al USL. In concluzie.....nu cred ca exista la ora actuala vreun politician curat. Ei stiu ca o justitie invicibila poate ajunge la fiecare dintre ei deoarece toti au probleme de acest fel.....asa ca fac tot posibilul sa stopeze acest tavalug . Acesta cred eu ca este meritul presedintelui Basescu si din acest motiv chiar daca nu l-am votat ....acum il sustin. Parerea mea este ca la ora actuala este SINGURUL POLITICIAN CARE DORESTE SINCER O JUSTITIE INDEPENDENTA deoarece a inteles ca fara acesta JUSTITIE statul Roman mai devreme ori mai tarziu va inceta sa functioneze. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 13:02
De la: 9am_2522, la data 2013-10-12 12:24:19Sunt convinsa ca si cei din preajma presedintelui sunt la fel de nemernici. Nu stiu sigur cine esti si nici nu conteaza. Te inteleg, pentru ca pina in urma cu un an si eu ma agatasem de iluzia asta, ca Basescu este raul cel mai mic si ca doar votandu-l pe el avem o sansa. Recunosc ca eram determinat sa cred asta din prea multa scarba si ura fata de tot ce a nascut Iliescu si FSN-ul lui, fiind anti-Iliescu din 1990. M-am inselat! Nu exista rau mai mare sau mai mic. Raul este generalizat si la fel de nociv pentru romanii simpli cum suntem noi. Dusmanul nostru cel mai mare este intreaga clasa politica, pentru ca toti politiciienii de 23 de ani au distrus si au jefuit tara asta, au dexindustrializat-o si nu mai putem spune nici macar ca Romania este o tara eminamente agrara, cum se spunea in perioada interbelica, pentru ca nici agricultura nu se mai face la noi. Cum s-a reusit asta? Prin folosirea Justitiei si a SRI de catre toti care au fost la putere. Daca nu si le subordonau, trebuia ca cineva sa platesca sau trebuia sa se impiedice dezastrul. Tu spui ca Basescu vrea o Justitie independenta? Ma faci sa rad! Peste tot, in functiile cheie sunt oamenii subordonati lui. CCR, DNA, DIICOT, CSM, ICCJ, Curti de Apel.... Daca urmaresti siteul luju.ro o sa te crucesti vazand cum a ajuns sarmana Justitie in Romania, cine aplica legile si cum. Si nu stiu daca ai sa mai spui ca Basescu vrea o Justitie independenta. Cum iti explici ca DNA nu a luat in seama nicio sesizare a Corpului de Control al Guvernului, referitoare la jaful facut in ministerele conduse de PDL pina anul trecut? PDL nu mai este la putere si nu mai poate influenta politic Justitia, insemnand atunci ca cel care musamalizeaza jaful este Presedintele si atunci intelegi de ce s-a luptat atat cu Ponta si a facut pe in patru ajutat fiind de prietenii din UE, ca sa isi impuna oamenii lui in fruntea Justitiei.Daca nu ma crezi, citeste aici: www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/dna-nu-se-atinge-de-pdl-i-jaful-d... Pot sa iti dau nenumarate dovezi ca oamenii lui Basescu sunt peste tot si conduc treburile in favoarea lui, dar imi este prea scarba de tot si de toate ca sa o mai fac. Suntem lipsiti de speranta. Daca nu se intampla ceva radical, Romania nu va mai reveni pe o cale normala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 14:35
nu-mi pot inchipui nimic Radical ,atit de radical, incit toti politicienii sa aibe -brusc- revelatia ticalosiei si mizeriei lor umane si cuprinsi de mustrari de constiinta, sa repare imensul rau facut Romaniei si cetatenilor ei, cu buna stiinta !
|
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 16:21
Suntem precum un inecat care se agata si de un fir de pai pentru a supravitui.
In acesta situatie ne aflam noi majoritatea cetatenilor Romaniei in fata METASTAZEI careate cu bunastinta de CLANUL POLITICIENILOR...asa ca trebuie sa speram.........si singura speranta este JUSTITIA. Eu merg mai departe si sper ca acesta CUTIE a PANDOREI deschisa poate din greseala de catre Basescu sa faca ravagii in acesta cloaca politica. Acesti NEMERNICI trebuiesc anchetati si judecati indiferent de CLANUL caruia ii apartin. Merg pe o zicala ......,,intarata-i drace''..... si sper ca aceste canalii sa se devoreze unii pe altii....iar de aici sa reusim sa supravietuim in fata acestei adunaturi de LICHELE POLITICE. NU EXISTA LA OARA ACTUALA INDIFERENT DE VARSTA VREUN POLITICIAN FARA PROBLEME IN JUSTITIE.......TOTI SUNT DOAR NISTE MAFIOTI ORDINARI CARE TREBUIESC STRIVITI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:08
mda, asta ar fi singura sansa : sa inceapa a se turna intre ei !
da' pe B al tau, tot vreau sa-l vad JUDECAT ptr. tot prejudiciul adus Romaniei cu dorinta lui nebuna de Putere si ptr. care ne-a vindut strainatatii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 17:11
O sa suferiti tare cind nu o sa va mai fie iubitelul presedinte.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 21:30
De la: gabigabi2, la data 2013-10-12 17:08:53mda, asta ar fi singura sansa : sa inceapa a se turna intre ei ! Crede-ma ca si eu doresc asta ...daca se face vinovat de atatea pacate cate ai impresia. De vandut strainatatii din pacate nu el este responsabi. Nu uita guvernarea CDR...atunci a inceput vanzarea sistematica a Romaniei, apoi Guvernarea Nastase cand au fost facute cele mai nefavorabile contracte dar si privatizari pe 1$. De ce oare? Daca mai adaugam si guvernarea PNL....avem ecuatia completa. Bineanteles ca pe buna dreptate te intrebi de ce nu amintesc de PDL. Este simplu....in acesta perioada nu au fost privatizari. Daca te referi la faptul ca trebuie sa ascultam de UE......pai nu noi vrem acolo......asa ca ne comformam. Totusi nu crezi ca o tara ca a noastra nu poate fi o Elvetie neutra? Nu avem cum/...deoarece Romania niciodata nu a fost independenta iar in cazul de fata prefer UE si NATO decat pe Maica Rusie. Dar spune-mi cinstit.........treci peste ura pe are o porti lui B si raspunde-mi corect. Ce parere ai despre cei carora le-ai dat votul? Te reprezinta? Recunosti ca ai fost mintita? Eu cred ca indiferent de animozitati ...totusi suntem in aceeasi barca. Cred ca generatia la care am facut referire in postarile mele are obligatia sa indrepte greselile facute incepand cu 1989. Tu ce crezi/? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 14:12
De la: gabigabi2, la data 2013-10-12 14:35:30 Da da , vezi sa nu ! Asteapta dumneata mult si bine pana sa aibe clasa politica vreo revelatie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 16:09
Citind webpress, cu surprindere am aflat, m-am informat , tinerii GOLANI ai PU din Iunie'90, astazi GOLANI SENIORI, vor reocupa Piata UNIVERSITATII din BUC.
GOLANIII SENIORI poseda o lista de revandicari foarte clara, si devastatoare in acelasi timp, adresata actualei clase politice din Romania ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 16:20
De la: _2148_, la data 2013-10-13 14:12:22De la: gabigabi2, la data 2013-10-12 14:35:30 SIGUR VOR FI PLINI DE REVELATII....DA' DIN SPATELE GRATIILOR....ADICA DE LA....BRUTARIE....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2013, ora 17:14
De la: _2148_, la data 2013-10-13 14:12:22De la: gabigabi2, la data 2013-10-12 14:35:30 pfiiii, ma uluiesti de fiecare data : dar eu ce altceva am spus ? ca NU vad nimic ce-ar putea sa-i determine sa aibe mustrari .....lalala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 13:46
adevarul.ro/news/politica/m-am-saturat-1_525b9804c7b855ff563536a...
Niciodata n-a fost, cred, Romania mai pedepsita ca acum - Andrei Plesu Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 14:16
De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 13:46:15adevarul.ro/news/politica/m-am-saturat-1_525b9804c7b855ff563536a... Dumnezeu nu da cu parul!......................Sta la colt si pune piedica! Remember veselia crestineasca de Craciunul '89? Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 14:24
De la: sirboby, la data 2013-10-14 14:16:30De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 13:46:15adevarul.ro/news/politica/m-am-saturat-1_525b9804c7b855ff563536a... Ce sa spun...numai la Dumnezeu nu m-as fi gandit ca e de vina. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 15:26
De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 14:24:29De la: sirboby, la data 2013-10-14 14:16:30De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 13:46:15adevarul.ro/news/politica/m-am-saturat-1_525b9804c7b855ff563536a... Nu e El de vina( nu sunt mistic)! El ne da mintea din fata urnei de vot! Ps. Gabi tot nu m-ai lamurit ! Daca se destrama USL-ul se fac sau nu alegeri anticipate???? PS la Ps:,,"Din acest moment, din punctul de vedere al legii, USL este o formatiune politica, ce va avea candidati proprii, comuni la consiliile judetene, primariile resedinta de judet, noi ne dorim chiar toate primariile daca se poate, la Parlament, Camera Deputatilor si Senat si, de asemenea, la functia de presedinte al Romaniei", spunea atunci liderul PSD, Victor Ponta.'' Deci daca Tonta zicea ca e ,,o formatiune politica" ca orice alt partid ,daca se desfiinteaza USL-ul ar trebui alegeri anticipat! Sau atunci or sa aibe USL-istii mai putine mustrari de constiinta ? Pe principiul:pai eu nu am votat PSD-ul(PC,PNL) eu am votat USL-ul....................DAca mai ra USL-ul ce bine o duceam...................!
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 17:48
"
CE SE TRAGE DE LA MOTAN-CUVANTARE,TOT CAUTA SOARECE, CA SA TAVALEASCA !."ASTA REFERITOR LA TAMPONUL INTRE FATA-LEANA"OBRAZNICUTA"(AM MAI AVUT NOI UNA RAUTACIOASA AL LUI-CEAUSESCU),SI PREMIER.DECI CONCHID : "A.D.N.-UL DE SANTAJ AL TATALUI,VORBESTE IN FICA "!." CE SE TRAGE DE LA MOTAN-CUVANTARE,TOT CAUTA SOARECE, CA SA TAVALEASCA !."ASTA REFERITOR LA TAMPONUL INTRE FATA-LEANA"OBRAZNICUTA" (AM MAI AVUT NOI UNA RAUTACIOASA AL LUI-CEAUSESCU),SI PREMIER.DECI CONCHID : "A.D.N.-UL DE SANTAJ AL TATALUI,VORBESTE IN FICA "!.
|
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 17:54
iar ati gresit doza...
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 17:59
De la: sirboby, la data 2013-10-14 15:26:24De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 14:24:29De la: sirboby, la data 2013-10-14 14:16:30De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 13:46:15adevarul.ro/news/politica/m-am-saturat-1_525b9804c7b855ff563536a... nu stiu Sirule , ca nu ma mai uit pe la politice, dar tinind cont ca-n 2011 PDL .ul, care si-a reinnoit statutul si sefii A UITAT sa se inscrie-n Statulpartidelor si NU i s-a-ntimplat Nimic conf. Legii , adica sa fie Radiat , s-ar prea putea ca si acum sa fie la fel si sa se mearga pe burta ! tie cum ti-ar conveni si de ce ? mai vreo speranta in Vadim, D D sau Becali sau astepti aparitia vreunei formatiuni de Stinga Pura ,care sa reconsidere comunismul si sa-l construiasca ca lumea ?
|
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 19:03
Hallooooooooooooooooooooooo ! meletantii pulitici, halloooooo !Phai ce faceti ma sarmanilor, idolii vostri bulitici v-au cocosat cu taxe si impozite,v-au vandut rezervele energetico-minerale, va vand terenurile agricole si cele intravilanne de sub cashi, v-au impozitat pana si aerul pe care-l respirati punandu-va bir inclusiv pe hapele pluviale, si voi dormitati la umbra cu matele chiaraind de foame si bascile trase pha ochi !? Halloooo, aia va genocideaza si voi stati precum balarile in lanul de cucuruz asteptand prasila astora ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:31
De la: gabigabi2, la data 2013-10-14 17:59:33De la: sirboby, la data 2013-10-14 15:26:24De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 14:24:29De la: sirboby, la data 2013-10-14 14:16:30De la: _Ingrid, la data 2013-10-14 13:46:15adevarul.ro/news/politica/m-am-saturat-1_525b9804c7b855ff563536a... Nu @ Gabi1 Eu nu cred in doctrine! Eu cred in Oameni! Un Om fac treaba sau nu face! Ma doare in p.....artea dorsala daca aplica masuri de stanga,dreapta,Centru,Extraterestre,Dumnezeiesti,Sus-Jos,Piticot,Monopoly,Nu te supara frate etc! Sau le amstca pe toate! Pana atunci votez cu oricine mai putin cu cei care au condus Romania intr 1989 si 2013! Chiar daca nu are nu stiu c diplome sau a facut bani din Elodii sau e un taran! Tot ce imi doresc la algeri e sa ,,sa-i scot din mana'' pe cei care au fost la ciolan! ca si cu ala care are 4 clase traiesc la fel de prostin Romania ca si cu ,,intelectualii'' gen Copy-Paste,Matrozul, Nea Ilici,Tapul din Carpati ,Petrica fara de Gat,Votcaroiu etc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 07:08
De la: _1075_, la data 2013-10-13 16:09:16Citind webpress, cu surprindere am aflat, m-am informat , tinerii GOLANI ai PU din Iunie'90, astazi GOLANI SENIORI, vor reocupa Piata UNIVERSITATII din BUC. Din pacate majoritatea Golanilor din 1990 acum sunt mari aparatori ai ideologiei ILIESTIENE, sustin acest sistem criminal,apar la tv lepadati de haina democratiei autentice se dau mari democrati. Spiritul PU nu mai exista. Partea urata este ca din nou tineretul va trebui sa-si asume riscul scibarilor deoarece actualul sistem este in stare sa verse si sange nevinovat pentru a ramane la putere. Astia sunt cu mult mai rai . Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 08:15
De la: 9am_2522, la data 2013-10-15 07:08:55De la: _1075_, la data 2013-10-13 16:09:16Citind webpress, cu surprindere am aflat, m-am informat , tinerii GOLANI ai PU din Iunie'90, astazi GOLANI SENIORI, vor reocupa Piata UNIVERSITATII din BUC. Care tineret ? Ala care sta acasa si traieste din banii alora batranii ? Care s-a invatat sa fure incepand din scoala, pentru ca asa este mai usor, mai lesne. Care s-a invatat sa minta dupa cum a vazut la el in casa de la aia batranii ? Care are ca model pe alde Becali ? Ce fel de tineri au zamislit partidele politice ? Alde Ponta ? Corlateanu ? Tinerii care dau spaga la BAC pentru a trece in fata celor care au invatat de-adevaratelea patru ani ? Sa fim seriosi ! Nu exista un tineret sanatos in Romania ! Pentru ca jigodiile alea batrane au avut grija sa-l creasca dupa modelul lor ... De partea cealalta, uitati-va la MRU, Nemtu, ... tinerii de-ai lui Basescu ... vi se par mai convingatori decat Corlateanu si Ponta ? USL guverneaza de aproape doi ani, de mai bine de doi ani ... si sondajele il plaseaza tot in topul prefernitelor electoratului. Tinerii nu se prea duc la vot ... Batranii se duc. Nu mai avem scapare. Nici nadejde. Nici speranta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 08:57
Pai tinerii astia, ca @2522, in ei ne e baza, ce nu intelegi!
Lasa ca avem palinca, iese si vinul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 09:46
De la: _Ingrid, la data 2013-10-15 08:57:54Pai tinerii astia, ca @2522, in ei ne e baza, ce nu intelegi! Din nou dai doada de o ipocrizie iesita din comun. Chiar nu intelegeti ca generatia voastra a creat acest sistem mafiot? Tot voi perpetuati acest sistem iar tineretul actual este oglinda actiitatii voastre. Generatia tanara este produsul caracterului vostru . Nu mai incercati sa va disculpati.? Tot raul actual este oglinda ,,relizarilor'' voastre si nu exagerez daca afirm ca ati facut totul premeditat. Ce ati facut voi din 89 pana in prezent? Pai ati vandut tot ce se putea vinde,,,,,ati pradat prin alesii vostrii toate bunurile tarii iar acum aveti si neobrazarea sa cereti pensii mari fara a tine cont ca ,,a intarcat balaia''. Sunteti precum lacustele.....ati devorat tot iar acum ati trecut la sclavagism,,,,,,,deoarece tinerii sunt obligati sa va intretina ,,,,,,mai mult sa muncesca pentru salarii cu mult mai mici decat pensiile voastre. Intradevar sunteti niste generatii de tot rahatul . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 10:21
De la: 9am_1454, la data 2013-10-15 08:15:33De la: 9am_2522, la data 2013-10-15 07:08:55De la: _1075_, la data 2013-10-13 16:09:16Citind webpress, cu surprindere am aflat, m-am informat , tinerii GOLANI ai PU din Iunie'90, astazi GOLANI SENIORI, vor reocupa Piata UNIVERSITATII din BUC. Hai sa facem o paralela intre cei amintiti. Ponta @ Corlateanu.......Doi parveniti.....unul cu un cv 90% trucat, celalalt clar un produs ,,alterat'', lipsit total de inteligenta, fara scrupule, mafioti din tata in fiu. Mercenari prin excelenta. De partea celalta avem doi indivizi scoliti pe bune(MRU,Neamtu) ...ceva mai democrati, un pic mai spalati si ceva mai corecti. Nu imi pun mare baza in ei dar........totusi sunt ceva mai rasariti. si ...........nu fac parte din pepiniera de cadre a FSN . Raporteaza abuz de limbaj |
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 12:59
De la: 9am_2522, la data 2013-10-15 10:21:16De la: 9am_1454, la data 2013-10-15 08:15:33De la: 9am_2522, la data 2013-10-15 07:08:55De la: _1075_, la data 2013-10-13 16:09:16Citind webpress, cu surprindere am aflat, m-am informat , tinerii GOLANI ai PU din Iunie'90, astazi GOLANI SENIORI, vor reocupa Piata UNIVERSITATII din BUC. Odatã, o maimuþã din neamul Anecdotic , Venind la sfat pe-o creangã de arbore exotic, A zis: Atenþiune! Sunt foarte afectatã! Tot circulã o vorbã, deloc adevãratã Cã omul ar descinde din buna noastrã rasã. Ideea asta-mi pare de-a dreptul odioasã! ªi, zãu, savantul Darwin, tot neamul ni-l jigneºte Când spune cum cã omul cu noi se înrudeºte!Aþi pomenit vreodatã divorþuri printre noi? Copii lãsaþi pe drumuri sau arme de rãzboi?Am inventat noi cipuri ºi alte drãcovenii? Însemne sataniste, otrãvuri, ºmecherii? Vãzut-aþi pe vreunul, retras în jungla deasã, Ca sã scorneascã arma distrugerii în masã? Tot ce lãsãm în urmã, când mai sãrbãtorim, E biodegradabil. Natura o-ngrijim. Iar omul otrãveºte, în fiecare zi, Pãduri, câmpii ºi ape, ºi zãrile-azurii . . . N-avem starlete porno sau dive-travestiþi, ªi, oriºice s-ar zice, nu suntem troglodiþi! Cine-a vãzut în hoardã la noi bolnavi mintali, Drogaþi, lacomi de sânge sau homosexuali, Escroci, bandiþi, gherile sau vreo tutungerie? În neamul nostru nobil nu vezi aºa prostie! Noi n-avem mafii crude în stirpea noastrã-aleasã, Nici teroriºti, nici dogme, nici luptele de clasã . . . Cât am bãtut eu jungla, scuzaþi, n-am observat În obºtea maimuþeascã vreun cocotier privat. Urmând calea cea bunã ºi, evident, corectã, Adolescenþii noºtri pãrinþii ºi-i respectã. În ierarhia noastrã, cum e firesc ºi drept, Devine ºef acela viteaz, agil, deºtept, Capabil viaþa obºtei s-o þinã, s-o pãzeascã, De rele ºi primejdii turma sã ºi-o fereascã. Adesea ºeful nostru îºi riscã mândra blanã, Ca turmei sã-i gãseascã loc de dormit ºi hranã. Pe când, priviþi ! La oameni, fereascã Domnul sfânt, ªefi sunt cei fãrã suflet ºi fãrã de cuvânt, Corupþi, vicleni, jigodii, cu gura cât mai mare, Nebuni dupã putere ºi dupã bunãstare! De turma lor n-au grijã nici cât un bob de mei, Conteazã doar averea ºi înmulþirea ei. Nu veþi vedea vreodatã, cât soarele ºi luna, O minte de maimuþã dospind în ea minciuna. La om, tot ce înseamnã minciunã, intrigi, urã Sunt legi de referinþã, a doua lui naturã. Chiar dac-aº fi silitã de vreun laborator, N-aº deveni vreun Iuda ori vreun informator . . . ªi iatã înc-un lucru din lumea mea frumos: La noi nu se întâmplã rãzboi religios, Nici sfinte inchiziþii, nici libertãþi în lanþuri, Nici chefuri dupã care sã ne culcãm prin ºanþuri, Nici ordine mondialã ºi nici naþionalism, ªi nici vreo îndoialã ce-aduce ateism . . . E-ADEVÃRAT Cà OMUL, ACEST BIPED, GUNOI, ARATà CA MAIMUÞA , DAR N-A DESCINS DIN NOI ! Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
|
|

si nu-i de batut moneda pe asta, caci asa-i firesc !
in patru ajutat fiind de prietenii din UE, ca sa isi impuna oamenii lui in fruntea Justitiei.
nu-mi pot inchipui nimic Radical ,atit de radical, incit toti politicienii sa aibe -brusc- revelatia ticalosiei si mizeriei lor umane si cuprinsi de mustrari de constiinta, sa repare imensul rau facut Romaniei si cetatenilor ei, cu buna stiinta !
? Pe principiul:pai eu nu am votat PSD-ul(PC,PNL) eu am votat USL-ul....................DAca mai ra USL-ul ce bine o duceam...................!
"A.D.N.-UL DE SANTAJ AL TATALUI,VORBESTE IN FICA "!." CE SE TRAGE DE LA MOTAN-CUVANTARE,TOT CAUTA SOARECE, CA SA TAVALEASCA !."ASTA REFERITOR LA TAMPONUL INTRE FATA-LEANA"OBRAZNICUTA"
(AM MAI AVUT NOI UNA RAUTACIOASA AL LUI-CEAUSESCU),SI PREMIER.DECI CONCHID :