back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2013, ora 13:37

De la: _1075_, la data 2013-10-22 21:27:00
De la: gabigabi2, la data 2013-10-21 15:49:57uneori sunt de acord cu iuresul tau de vorbe, dar mai pune si tu frina la cuvinte de felul lui "Zdreanta" ! nu cadreaza, domnu' cu dorinta matale de a fi sau, parea, un tip fin si rasat ....te cam da de gol la lacunele educationale , stii ?

De la: 9am_1454, la data 2013-10-20 23:06:30
Tampit cum sunt o sa incerc sa-ti explic cum e o diferenta intre Ceausescu-Iliescu si Basescu.
Daca esti atent la zdreanta care sunt ...

adica, vezi Doamne, i-ai respectat dorinta si nici nu l-ai contrazis ....ce baiat bun esti pfiii, doar pamintu-i rau !
si totusi am vaga impresie ca tu l-ai gratulat astfel, intr-o prima faza ....dar, n-am chef sa caut, asa ca ramine asa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2013, ora 14:06

De la: 9am_1454, la data 2013-10-23 08:12:57
De la: gabigabi2, la data 2013-10-22 10:03:58
De la: 9am_1454, la data 2013-10-22 09:36:17
De la: gabigabi2, la data 2013-10-22 08:57:51ia te uita, domne ,ce face Justitia romaneasca, prin conducatorii ei care de nimeni nu depand cica cel ce l-a reclamat pe Dragnea, cum ca a facut mismasuri la Referendum , ar fi un Mort din ' 91 !
buuun asa : nu-i lovita nici de Nulitate o asemenea reclamatie ; nici nu se cerceteaza cine a depus-o ; nici cine a primit-o ....si toata lumea e bine mersic si madama Kovesi si Papici si toati lumile e fericite ca coana justitiara e la datorie !
Halal Stat de Drept ; Halal Presedinte ; Halal Premier , iar Parlamentul e o bijuterie ; Halal Democratie, de s-o bagi intr-o cutie bine inchisa ca sa nu ne-o fure nimeni !

Pai, la cati morti au votat pentru demitere, pusi de Dragnea si ai lui, cine era sa-l reclame ? Aia vii ?

Mortu' a votat, a vazut c-a votat degeaba, si-a amintit cine l-a pus sa faca asta si, vazand ca a fost in zadar, ca n-au fost destui morti care sa voteze, ca el, a reclamat. De ce sa-i tulbure somnul de veci de pomana ?
Foarte bine a facut !

Bineinteles ca tu si cei ca tine, ne veti explica cum ca tot Basescu e de vina, tiranul, pentru ca el ii controleaza si pe morti, nemernicul ...

ca sa-ti raspund elegant : FLEOSC !

ce spun eu, ce raspunzi tu !
ca s-ar fi Furat, NU s-a DOVEDIT , cu toate Anchetele facute la botul calului sau al masinii si chemarile pe la parchetele judetene ! si din cele 2 MILIOAAAAANE Jumate', domne ' ca s-a speriat UE si America a venit val-virtej sa spuna ea ca Stie ca se fura, s-a ales un rahat cu motz ...

dar, neicusorule , asta este FALS in Acte publice, parafat si Inregistrat de procurori si este NULA o asemenea declaratie, iar cei ce au facut un dosar pe o asemenea nulitate, sunt PENALI !
dar, tot nu mi-ai spus : cind SEFU a declarat ,el cu gurita lui ,ca a INFLUENTAT justitia , ce-ai zis ? ca bine a facut, este ? da' nici nu ma astept sa spui altceva, sa stii !

Iar te-am prins ca esti tampita ...
Nu s-a dovedit, zici tu, ca s-ar fi furat ...
Dar flota, flota, s-a dovedit ca a furat-o Basescu ?
Mare cretina esti ... Gabita, tata, cum umbli tu cu cantare masluite...

Sa mori tu ca nu s-a furat la referendum ?

ba sa moara cine Fura, neica !
cit despre dosarul FLOTA, chiar nu stii ca e dijuncta speta lui Bas' de restu ' celor implicati ? nu stii ca aia fac puscarie , dar Jupinu' i imunizat de Morar -dragutul ?! esti tare si B1 e o televiziune MINCINOASA si Partizana si tu te uiti numa'n gura lu' Turcescu -colonelul cu armata nefacuta !

P.S
da' ce rau imi pare ca nu-ti placu diferentierea facuta de mine ,ptr. cei 3 crai comunisti : Ceau, Iliescu si Basescu !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2013, ora 23:35

De la: gabigabi2, la data 2013-10-22 08:57:51ia te uita, domne ,ce face Justitia romaneasca, prin conducatorii ei care de nimeni nu depand cica cel ce l-a reclamat pe Dragnea, cum ca a facut mismasuri la Referendum , ar fi un Mort din ' 91 !
buuun asa : nu-i lovita nici de Nulitate o asemenea reclamatie ; nici nu se cerceteaza cine a depus-o ; nici cine a primit-o ....si toata lumea e bine mersic si madama Kovesi si Papici si toati lumile e fericite ca coana justitiara e la datorie !
Halal Stat de Drept ; Halal Presedinte ; Halal Premier , iar Parlamentul e o bijuterie ; Halal Democratie, de s-o bagi intr-o cutie bine inchisa ca sa nu ne-o fure nimeni !

Maqadam Tigaie, scoate-ti dovleacul din Tembelizorul in care l-ai clocotit si informeaza-te, c-o sa mori ca proasta infectata cu Minciunile oferite de Fabulosul Gadea, teologul de la A3!
Cel care l-a reclamat pe Dragnea este in viata, traieste, exista, si-i sanatos tun, Maqadam Tigaie, culmea supei crema de Dovleac si-a ridichilor de luna infectato, pastramagiul reclamagiu se intituleaza : Romica Parpalea, fost lider PSD, Maqmaqadam Tigaie.

Chestia cu ZDREANTA nu-mi apartine, este un termen INSISTENT popularizat si consacrat de OioiRo Shparlmentarul Behehekkali si folosit de precinul tau Flocin in titlul unei teme (!?)dizgratioase a unui topic pe care Flocin il adresata domnisoarelor si doamnelor, AICI, pe forumul 9am, MaqMaqadamTigaie.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 07:22

Mai este necesar sa amintesc ca guvernarea USL este FALIMENTARA.?
Promisiuni mincinoase, guvernanti iresponsabili, deficit bugetar urias....toate duc la un dezastru national programat.
Somnul natiunii naste monstrii.
Vom asista desigur la o rocada similara cu cea din timpul domniei Tericenilor.
PSD la guvernare sustinut de PNL de pe bancile opozitiei.
O miscare inteligenta deoarece promisiunile facute nu pot fi duse la capat, cota unica se va mari cu siguranta iar guvernareaUSL se va duce la vale mai accelerat decat cea PDL.
Atunci mintile intunecate ale maharilor USL au gasit solutia
PNL chipurile in opozitie ,,,,preia nemultumirile , PSD mareste taxele,,,,se mai mentine o perioada la guvernare.....apoi cand populatia tarii va iesi cu mic cu mare in strada va pierde puterea si bineanteles PNL imbracat in haine apretate....guverneaza........dar in realitate tot USL va fi la putere.
,,DREPTATE PANA LA CAPAT'' ........nu-i asa IDIOTILOR?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 09:12

De la: _1075_, la data 2013-10-23 23:35:30

Maqadam Tigaie, scoate-ti dovleacul din Tembelizorul in care l-ai clocotit si informeaza-te, c-o sa mori ca proasta infectata cu Minciunile oferite de Fabulosul Gadea, teologul de la A3!
Cel care l-a reclamat pe Dragnea este in viata, traieste, exista, si-i sanatos tun, Maqadam Tigaie, culmea supei crema de Dovleac si-a ridichilor de luna infectato, pastramagiul reclamagiu se intituleaza : Romica Parpalea, fost lider PSD, Maqmaqadam Tigaie.

Chestia cu ZDREANTA nu-mi apartine, este un termen INSISTENT popularizat si consacrat de OioiRo Shparlmentarul Behehekkali si folosit de precinul tau Flocin in titlul unei teme (!?)dizgratioase a unui topic pe care Flocin il adresata domnisoarelor si doamnelor, AICI, pe forumul 9am, MaqMaqadamTigaie.

oare chiar nu vezi sau nu intelegi exact nuantele folosite de mine ? am inceput a spune ce voiam sa spun, folosind cuvintul "CICA".....in cognitia matale , nu intra ideea ca atunci cind cineva foloseste acest cuvint sau pe cel de " DACA" lasa o marja la credibilitate , cuvintele fiind dubitative ?
P.S
nu stiu despre ce topic "zdrenturos "vorbesti ! eu nu intru decit pe citeva si pe nici-unul de genul incriminat de tine !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 09:58

De la: 9am_1454, la data 2013-10-23 08:12:57
De la: gabigabi2, la data 2013-10-22 10:03:58
De la: 9am_1454, la data 2013-10-22 09:36:17

Pai, la cati morti au votat pentru demitere, pusi de Dragnea si ai lui, cine era sa-l reclame ? Aia vii ?

Mortu' a votat, a vazut c-a votat degeaba, si-a amintit cine l-a pus sa faca asta si, vazand ca a fost in zadar, ca n-au fost destui morti care sa voteze, ca el, a reclamat. De ce sa-i tulbure somnul de veci de pomana ?
Foarte bine a facut !

Bineinteles ca tu si cei ca tine, ne veti explica cum ca tot Basescu e de vina, tiranul, pentru ca el ii controleaza si pe morti, nemernicul ...

ca sa-ti raspund elegant : FLEOSC !

ce spun eu, ce raspunzi tu !
ca s-ar fi Furat, NU s-a DOVEDIT , cu toate Anchetele facute la botul calului sau al masinii si chemarile pe la parchetele judetene ! si din cele 2 MILIOAAAAANE Jumate', domne ' ca s-a speriat UE si America a venit val-virtej sa spuna ea ca Stie ca se fura, s-a ales un rahat cu motz ...

dar, neicusorule , asta este FALS in Acte publice, parafat si Inregistrat de procurori si este NULA o asemenea declaratie, iar cei ce au facut un dosar pe o asemenea nulitate, sunt PENALI !
dar, tot nu mi-ai spus : cind SEFU a declarat ,el cu gurita lui ,ca a INFLUENTAT justitia , ce-ai zis ? ca bine a facut, este ? da' nici nu ma astept sa spui altceva, sa stii !

Iar te-am prins ca esti tampita ...
Nu s-a dovedit, zici tu, ca s-ar fi furat ...
Dar flota, flota, s-a dovedit ca a furat-o Basescu ?
Mare cretina esti ... Gabita, tata, cum umbli tu cu cantare masluite...

Sa mori tu ca nu s-a furat la referendum ?

Prostii mor intodeauna tot prosti.
Daca ar avea un sambure de ratiune ...madam Tigaie ar putea accesa cu usurinta imformatiile referitoare la dosarul ,,Flota'' si nu ar mai da curs dezimformarilor facute tocmai de catre cei in cauza.......
Sa-i reamintesc ca la data mega ,,afacerii'' guverna USL, adica PDSR si PNL .......iar flota avea ca proprietar AVAST ...condus de catre Musetescu iar tovarasul CIUTACU era mana lui drepta?
Cum putea fi vanduta flota fara consimtamantul guvernului format din PDSR(PSD) si PNL?
Nu zic ca Basescu este strain de acesta vanzare........dar in speta NU EL ESTE RESPONSABIL.
In general.......hotii striga hotii.......iar idiotii gen madame Tigaie , iresponsabili, raspandaci din mama in fica....cu mult elan muncitoresc propaga minciuna .
Asa am ajuns cel mai sarac stat.
Mafiotii au sustinere proletara!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 10:07

iubeste-l domne ' si lasa-ma-n pace !
cita vreme Tu susti un individ uns cu toate alifiile si Imbogatit Tot din Averea Nationala, la fel ca toti excrocii ce ne conduc de 23-24 ani, lasa-ma !
esti la fel de Partinitor ca si mine sau oricine altcineva , atunci cind avem simpatii politice si, cind NU vrem sa-i vedem ticalosia unuia , inseamna sa nu o vedem pe a nici-unuia !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 10:41

De la: gabigabi2, la data 2013-10-24 10:07:50iubeste-l domne ' si lasa-ma-n pace !
cita vreme Tu susti un individ uns cu toate alifiile si Imbogatit Tot din Averea Nationala, la fel ca toti excrocii ce ne conduc de 23-24 ani, lasa-ma !
esti la fel de Partinitor ca si mine sau oricine altcineva , atunci cind avem simpatii politice si, cind NU vrem sa-i vedem ticalosia unuia , inseamna sa nu o vedem pe a nici-unuia !

Nu-l iubesc dar nici nu-l invinuiesc de acte imaginare.
Pot sa-i reprosez faptul ca si-a insusit casa din Mihaileanu, accensiunea Ebei, etc.
Corect si doresc chiar sa raspunda in fata legii.......dar nu trebuie sa-i punem in carca acte de care sunt vinovati tovarasii pe care ii sustii......
Te rog....poate mai putem sa-ti salvam sufletul si asa conectat la sursa RAULUI .........cauta ca doar esti internauta si apoi ia decizii.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 13:35

De la: gabigabi2, la data 2013-10-24 10:07:50

toti excrocii ce ne conduc de 23-24 ani

Te-a-mpins sa votezi numai ESCROCI, Maqadam Tigaie !?
NU !
Mai bine stateai acasa, cu Tigaile pe masa si-ntingeai cu mamaliga in prostia ta din? Din?
DinTigva ! DEONTOLOAGO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 14:49

De la: 9am_2522, la data 2013-10-24 10:41:44
De la: gabigabi2, la data 2013-10-24 10:07:50iubeste-l domne ' si lasa-ma-n pace !

Pot sa-i reprosez faptul ca si-a insusit casa din Mihaileanu, accensiunea Ebei, etc.
Corect si doresc chiar sa raspunda in fata legii.......dar nu trebuie sa-i punem in carca acte de care sunt vinovati tovarasii pe care ii sustii......
Te rog....poate mai putem sa-ti salvam sufletul si asa conectat la sursa RAULUI .........cauta ca doar esti internauta si apoi ia decizii.

daca tu nu vrei sa intelegi ca "tovarasii " mei au Aparut ca o Necesitate - ca o Stavila in fata Ilegalitatilor si Setei de Putere a dragului tau, manifestata in primul mandat si, si mai abitir dupa ce ne-a Ciuruit , cind deja se simtea Invincibil , nu stiu ce-as mai putea spune ca sa te dumiresti si tu cum sta treaba !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 14:55

De la: _1075_, la data 2013-10-24 13:35:36

NU !
Mai bine stateai acasa, cu Tigaile pe masa si-ntingeai cu mamaliga in prostia ta din? Din?
DinTigva ! DEONTOLOAGO !

ei, bine ca ma prinsesi cu o greseala de scriere ....cauta-ma la altfel de greseli daca vrei sa fii credibil dar, orice ai zice, tot prost spui ,ca nu te stii esprima altfel si ma scutesti pe mine de a face vreo demonstratie, intrucit textul postarilor tale stau marturie ca si cel de mai sus !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2013, ora 15:20

De la: gabigabi2, la data 2013-10-24 14:55:50
De la: _1075_, la data 2013-10-24 13:35:36

NU !
DinTigva ! DEONTOLOAGO !

ei, bine ca ma prinsesi cu o greseala de scriere ....cauta-ma la altfel de greseli daca vrei sa fii credibil dar, orice ai zice, tot prost spui ,ca nu te stii esprima altfel si ma scutesti pe mine de a face vreo demonstratie, intrucit textul postarilor tale stau marturie ca si cel de mai sus !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 13:40

De la: gabigabi2, la data 2013-10-24 14:49:21
De la: 9am_2522, la data 2013-10-24 10:41:44

daca tu nu vrei sa intelegi ca "tovarasii " mei au Aparut ca o Necesitate - ca o Stavila in fata Ilegalitatilor si Setei de Putere a dragului tau, manifestata in primul mandat si, si mai abitir dupa ce ne-a Ciuruit , cind deja se simtea Invincibil , nu stiu ce-as mai putea spune ca sa te dumiresti si tu cum sta treaba !

Parerea mea sincera este ca aiurezi madame!
Unde ai constatat tu ca acest individ are sete de putere?
A inchis el televiziuni asa cum fac idolii tai?
Il vezi tu acum incercand sa mai capete un mandat fraudulos cum au manarit idolii tai legile pentru a mai avea parte de un ragaz de patru ani necesari pentru crearea statului de tip Mafiot?
Ai vreo dovada ca a intervenit pentru arestarea ori eliberarea cuiva?
Te poti jura ca in perioada mandatelor lui justitia a funcionat la fel ca pe timpul guvernarilor anterioare cand aveam coruptie dar nu corupti....cand politicienii erau imuni la justitie?
Vezi......a facut ceva.....si acel ceva ...numit justitie si care a inceput sa functioneze chinuit dar functioneaza.
Nu idolii tai se dau acum cu fundurile dolofane de pamant incercand sa puna botnita justitiei?
Normal ca le este frica....deoarece jaful pe care l-au facut nu poate fi prescris asa cum vor acesti nemernici.
Nu inteleg de ce aveti atata ura pe un individ care inca din campanie a promis sa fie un presedinte jucator.
Eu nu l-am votat deoarece am avut anumite dubii privitoare la provenienta acestui personaj.......dar voi cei care l-ati votat credeati ca un presedinte jucator apare la tv jucand jamparalele?
Daca asta ati inteles atunci inseamna ca nu ati inteles la ce facea referire Basescu......care dupa parerea mea si-a tinut promisiunea si chiar a jucat in folosul tarii.
Tu nu vezi ca acest USL a guvernat intr-o forma ori alta timp de 17 ani si daca mai adaugam 4 ani CDR(doar majoritatea cdristilor acum sunt trup si suflet cu satana Iliesu) facem 21 din cei 23 scursi...?
Atunci cine sunt vinovatii pentru mizeria in care traim acum?...Nu cumva ingerasii nevinovati cu care ai votat?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 14:40

ai o amnezie de zile mari, nene !
si Bas' NU a fost min. transporturilor in guv. lui Iliescu , ramas acolo inca de pe timpul lui Ceausescu ?
da' n CDR NU a fost ca min .tot de transporturi ? ai uitat unde "sunt banii dvs " ? uite-i in soselele si autostrazile facute de el ...de atunci au inceput relatiile lui cu asfaltatorii - ca de ex. Casuneanu- imbogatiti peste noapte si de unde-i vin si lui Bas' niste terenuri si case ...nu le stii p'astea, nu ? B1 si Turcescu au grija sa nu va prea spuna ca sa nu va speriati si Justitia mult laudata de voi, are grija sa puna dosarele mai in fundul birourilor !

aaaa, sa nu uit sa-ti aduc aminte de afecerile cu satul francez si parcul Bordei, de pe cind era primarul general al capitalei....dar, bag de seama ca JUCATORUL daca nu triseaza, nu-i un jucator adevarat dupa parerea ta !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 15:08

N-am FABULOASA PRETENTIE, exigenta, pentru a cere unei intregi mase electorale sa nu-si gresesca optiunea votului, insa, atunci cand constat ca : majoritatea electoratului opteaza si voteaza gresit in ultimii douazecesitrei de ani, incep sa am convingerea ca: daca majoritatea dintre voi nu sunt imbecili, in mod sigur, aceasta majoritate este formata din prosti !

Maqadam Tigaie, daca nu vrei sa mai fii PROSTITA, sau sa optezi gresit ca PROASTA si sa votezi aceeasi MAFIOTI, dar cu alte masti, la viitoarele scrutine stai acasa, sau voteaza IN ALB !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 15:43

iubirea mea, care te-ncadrezi in a 3 a categorie de pupati , tocmai enuntata de mine in Cafenea , iti mai spun o data :
in 89 a fost o lovitura de Stat mascata de o revolta a populatiei mai mult sau mai putin spontana , dar Ingaduita de securitate si armata , caci lovitura le Apartinea ....consemnul ca Ceasescu trebuie sa cada , se spune ca a fost " Radu cel Frumos !
intelegi cuvintul INGADUIT ? bine !
ca atare , aparitia lui Iliescu nu a fost Intimplatoare ! nici transformarea FSN in partid si participarea la alegeri si nici alegerea lui Iliescu ce era de dinainte HOTARITA , Indiferent ce vota populatia !

nimeni dintre cunoscutii, colegii, prietenii mei, NU l-au votat pe Iliescu ....am convingerea ca putea sa iasa I. Ratiu cu 87 % si Iliescu avind doar 3 % , tot degeaba : era hotarita deja linia de evolutie a Ro si ca atare, nu bat moneda ca tine pe cit de prosti sau nu, sunt romanii ! si, ca sa n-ai nici-un dubiu ca asa este , adu-ti aminte de noaptea in care pres. era ales Geoana si dimineata ne-am trezit ciuruiti de Bas' si, anul trecut cind ne-a fost din nou Impus Bas' !

deci, cine, ce Alege ? mai ai tu convingerea ca ceea ce vrei tu conteaza ?
mai crezi tu ca exista cineva care sa nu faca parte din Sistem si ajuns la Putere sa nu faca ceea ce i se cere sa faca ? mai este Ro o tara suzerana ?
ei bine, eu nu mai cred in basmul asta !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 15:52

De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-22 17:25:07
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-22 17:04:17Oare mi se pare sau vad o urma de revolta? Oare incepe sa se trezeasca Romanul? Oare s-a terminat milionul luat pentru vot de la psd? Nu imi vine sa cred ca au inceput sa se auda voci, timide este adevarat....dar totusi voci. Eu am ragusit, dar mai cant inca: DESTEAPTA-TE ROMANE!!!

Radu Stroe, boule ce esti, mitingurile sunt organizate de poporul român, toti suntem organizatori, toti suntem nemultumuti, toti suntem tradati si furati Trebuie sa luati masuri impotriva poporului? Vei lua tu cu mascariciul de Ponta masuri impotriva noastra???
,Era lozinca:"F.N.I._ul vegheaza,voi dormiti in pace !".Ei, ,si,O.Vantuuulll, cum a vanturat banca,iar "D-na Contabila",in ce tara fugise de raspundere in fata legii????!!.Acum va intreb,F.M.I.-ul este condus de , 7 familii,de ce origine sunt ?/??!!!.Confuzie la aluzie,sau,atentie la neatentie"Deflatia" ", si primul card electronic emis -reprezentand bagnota nationala a unei anumite tari -nu prea se crede a fi o masura nevinovata, in urma"Crash-ClinK-Crank" _(Monopol-Globalizare Si Zonala ? !). -Exportata cumva,de dincolo de ocean ?!."BIG- BROTHER"?!!?!

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 16:44

hehehe, intr-atat de stresante sunt acele speculative frustrari pe care le presupui ca le-as avea !?
mai,mai, mai...

In cafeneaua virgulara, ce se-ntampla cu voi hodorogeleor !?
Maqadam Tigaie, s-au ciobit cescutele, sau nu v-ajung poxiputzele sa va dregetzi , evident, ceshcutzele?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 16:53

musiu Clondir , io va apreciez humorul de birt si de aceea cand simt ca v-a luat apa, un pupic, o imbratisare virtuala face minuni , caci nimic nu-i mai iute ca gindul si mai tamaduitoare ca iubirea frateasca !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2013, ora 18:24

Sevim humor conform capacitaztii cognitive a clientelei, Maqadam Tigaie, 'au vrei sa citesti pana orbesti si tot sa nu-ntzelegi skepsisul !?

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 11:33

De la: gabigabi2, la data 2013-10-25 14:40:16ai o amnezie de zile mari, nene !
si Bas' NU a fost min. transporturilor in guv. lui Iliescu , ramas acolo inca de pe timpul lui Ceausescu ?
da' n CDR NU a fost ca min .tot de transporturi ? ai uitat unde "sunt banii dvs " ? uite-i in soselele si autostrazile facute de el ...de atunci au inceput relatiile lui cu asfaltatorii - ca de ex. Casuneanu- imbogatiti peste noapte si de unde-i vin si lui Bas' niste terenuri si case ...nu le stii p'astea, nu ? B1 si Turcescu au grija sa nu va prea spuna ca sa nu va speriati si Justitia mult laudata de voi, are grija sa puna dosarele mai in fundul birourilor !

aaaa, sa nu uit sa-ti aduc aminte de afecerile cu satul francez si parcul Bordei, de pe cind era primarul general al capitalei....dar, bag de seama ca JUCATORUL daca nu triseaza, nu-i un jucator adevarat dupa parerea ta !

Mai stimata.......dosarele care sunt acum pe rol au fost initiate acum multi ani si rezolvarea lor a durat.
Exemplu.....Nastase....sapte case......a facut mega hotia in anul de gratie 2004 iar condamnarea a survenit dupa multi ani....
In concluzie si dosarele celor de la pdl vor ajunge sa fie rezolvate intr-un interval de timp similar.
Stai tu linistita ca tavalugul justitiei a pornit la vale si prinde viteza...iar javrele gen Voiculescu , Ponta ,Antonescu& company nu-l vor mai putea opri decat prin incalcarea flagranta a legilor existente.
Rabdare ..........dar si incredere in JUSTITIE...deoarece alta varianta nonviolenta nu mai avem

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 11:42

De la: gabigabi2, la data 2013-10-25 15:43:06 iubirea mea, care te-ncadrezi in a 3 a categorie de pupati , tocmai enuntata de mine in Cafenea , iti mai spun o data :
in 89 a fost o lovitura de Stat mascata de o revolta a populatiei mai mult sau mai putin spontana , dar Ingaduita de securitate si armata , caci lovitura le Apartinea ....consemnul ca Ceasescu trebuie sa cada , se spune ca a fost " Radu cel Frumos !
ca atare , aparitia lui Iliescu nu a fost Intimplatoare ! nici transformarea FSN in partid si participarea la alegeri si nici alegerea lui Iliescu ce era de dinainte HOTARITA , Indiferent ce vota populatia !

nimeni dintre cunoscutii, colegii, prietenii mei, NU l-au votat pe Iliescu ....am convingerea ca putea sa iasa I. Ratiu cu 87 % si Iliescu avind doar 3 % , tot degeaba : era hotarita deja linia de evolutie a Ro si ca atare, nu bat moneda ca tine pe cit de prosti sau nu, sunt romanii ! si, ca sa n-ai nici-un dubiu ca asa este , adu-ti aminte de noaptea in care pres. era ales Geoana si dimineata ne-am trezit ciuruiti de Bas' si, anul trecut cind ne-a fost din nou Impus Bas' !

mai crezi tu ca exista cineva care sa nu faca parte din Sistem si ajuns la Putere sa nu faca ceea ce i se cere sa faca ? mai este Ro o tara suzerana ?

Daca ai convingerea ca ILIESCU si camarila lui sunt vinovati indiscutabil de raul care a cuprins Romania dupa 23 dec....de ce le mai dai votul?
Nu cumva te-ai facut complice cu acesti monstrii.
Cine este PONTA?
Pupila lui Iliescu......si atunci de ce il sustii?
Nu cumva ai ceva putred in dovleacul pe care il duci pe umeri?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 11:56

De la: 9am_1454, la data 2013-10-22 09:40:57Ponta declara la W-DC ca povestea gazelor de sist merge mai departe !
Ce ziceti de asta ?
O sa va sfasiati cu jandarmii la Pungesti ?
O sa cereti alegeri anticipate ?
O sa iesiti pe strazi sa luptati contra guvernului pe care l-ati votat ?

USA-W DC
Copy/Paste a luat-o in bot, si Mld-ul negocoat de Boc , Monseuro !
,;;:;,
;;;;;
,:;;:; ,'=.
;:;:;' .=" ,'_
':;:;,/ ,__:=@
';;:; =./)_
`"=_ )_"` pana la finele ac, veveritza lu' pompalau sereveste bugetarii, asistatii social, si pensionarii, c-o prajiturica mica cersita la BM langa portica

Evident, tampit sa fii si tot trebuie sa iesi in strada, ce, pompalaul are gaze de sist, aur-ag.de dat alora , aduse de la ma-sa de acasa, astea nu sunt bunuri ale integii pulimi conlocuitoare?
Phai ce, pulimea sa moara de foame in cel mai sarac stat din UE, iar chevron, gabriel&co. s.a.m.d sa-si insuseasca profituri nesimtzite pe seama prostilor?

Va rugam sa ne scuzatzi,
Nu putetzi sa mai fuiratzi,
Suntem TINERI informatzi,
Cultivatzi, civilizatzi,
Protestam, INFURIATZI !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 12:15

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 13:04

De la: El-Cinque, la data 2013-10-23 07:51:14
De la: 9am_1454, la data 2013-10-22 09:40:57Ponta declara la W-DC ca povestea gazelor de sist merge mai departe !
Ce ziceti de asta ?
O sa va sfasiati cu jandarmii la Pungesti ?
O sa cereti alegeri anticipate ?
O sa iesiti pe strazi sa luptati contra guvernului pe care l-ati votat ?

Merci adminului pentru basismul care ragaie cu fortza pe acest site
Bine ca mi-ai cenzurat toate comentariile dar lasi injuraturile mugitoarei 2522 sa stea ca baliga pe asfalt pe tot forumul
www.zf.ro/business-international/un-elvetian-a-strans-100-000-de...

100.000 de elvetieni vor o lege prin care statul sa le dea 2.000 euro/luna. Fara munca !
Daca cereau asta 100.000 de romani, cati mai urlati p-aicea ca suntem un popor de comunisti si de lenesi...

Mamica ta a avut discernamant cant te-a facut?
Esti un Idiot , retardat irecuperabil si prost de impungi.....asa ca mai bine taci !
Saracutul de tine...........meriti compasiune.....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 13:17

Germania vrea sa implementeze a nivel mondial, un venit minim garantat, ptr absolut toti.
Fara obligatii din partea persoanei.
Va dispare impozitul pevenit.
Si TVA-ul va prelua acest venit. E posibil sa fie mai mare decit acum.
Munca va deveni optionala, nu obligatorie. Oare?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 13:23

De la: nastasemihail, la data 2013-10-26 13:17:14Germania vrea sa implementeze a nivel mondial, un venit minim garantat, ptr absolut toti.

Mira-m-as, Mihai...Neamtu' sa ia astfel de decizii? Sa fie incurajata clasa capuselor? Nu cred!

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 15:01

De la: 9am_2522, la data 2013-10-26 11:42:43
De la: gabigabi2, la data 2013-10-25 15:43:06 iubirea mea, care te-ncadrezi in a 3 a categorie de pupati , tocmai enuntata de mine in Cafenea , iti mai spun o data :

Daca ai convingerea ca ILIESCU si camarila lui sunt vinovati indiscutabil de raul care a cuprins Romania dupa 23 dec....de ce le mai dai votul?
Nu cumva te-ai facut complice cu acesti monstrii.
Cine este PONTA?
Pupila lui Iliescu......si atunci de ce il sustii?
Nu cumva ai ceva putred in dovleacul pe care il duci pe umeri?

ptr. ca romanul NU ARE pe cine vota, NU INTELEGI ?
si ptr. ca ne agatam ca disperatul de pai, cu Speranta ca astia mai tineri sunt altfel decit cutrele batrine provenite din PCR ca Iliescu, Basescu si colaboratori ai secu.... d'aia am crezut ca poate Ponta....dar, nu mai e cazul sa trag nici-o speranta !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 15:10

De la: SocratEea, la data 2013-10-26 13:23:09
De la: nastasemihail, la data 2013-10-26 13:17:14Germania vrea sa implementeze a nivel mondial, un venit minim garantat, ptr absolut toti.

Mira-m-as, Mihai...Neamtu' sa ia astfel de decizii? Sa fie incurajata clasa capuselor? Nu cred!

Aoleuuuuuuu.....! Sa vedeti acum cu cata dragoste va privi electoratul USL catre Germania.....!

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 15:52

De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 15:01:58
romanul NU ARE pe cine vota, NU INTELEGI ?
si ptr. ca ne agatam ca disperatul de pai, cu Speranta ca astia mai tineri sunt altfel decit cutrele batrine provenite din PCR ca Iliescu, Basescu si colaboratori ai secu.... d'aia am crezut ca poate Ponta....dar, nu mai e cazul sa trag nici-o speranta !

Iar esti proasta, Maqadam Tigaie !
Stai acasa, sau voteaza in alb daca n-ai pe cine vota,dasteapto !

Pagini: << 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: