back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 15:55

De la: 9am_2522, la data 2013-10-26 15:10:47
De la: SocratEea, la data 2013-10-26 13:23:09
De la: nastasemihail, la data 2013-10-26 13:17:14Germania vrea sa implementeze a nivel mondial, un venit minim garantat, ptr absolut toti.
Fara obligatii din partea persoanei.
Va dispare impozitul pevenit.
Si TVA-ul va prelua acest venit. E posibil sa fie mai mare decit acum.
Munca va deveni optionala, nu obligatorie. Oare?

Mira-m-as, Mihai...Neamtu' sa ia astfel de decizii? Sa fie incurajata clasa capuselor? Nu cred!

Aoleuuuuuuu.....! Sa vedeti acum cu cata dragoste va privi electoratul USL catre Germania.....!

Astia sunt in transa, sau intr-atat de stresati incat nici nu-si mai dau seama ceea ce vorbesc!
Trepadusi cu mintea-n copci !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 16:01

De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 15:01:58
De la: 9am_2522, la data 2013-10-26 11:42:43
De la: gabigabi2, la data 2013-10-25 15:43:06 iubirea mea, care te-ncadrezi in a 3 a categorie de pupati , tocmai enuntata de mine in Cafenea , iti mai spun o data :
in 89 a fost o lovitura de Stat mascata de o revolta a populatiei mai mult sau mai putin spontana , dar Ingaduita de securitate si armata , caci lovitura le Apartinea ....consemnul ca Ceasescu trebuie sa cada , se spune ca a fost " Radu cel Frumos !
intelegi cuvintul INGADUIT ? bine !
ca atare , aparitia lui Iliescu nu a fost Intimplatoare ! nici transformarea FSN in partid si participarea la alegeri si nici alegerea lui Iliescu ce era de dinainte HOTARITA , Indiferent ce vota populatia !

nimeni dintre cunoscutii, colegii, prietenii mei, NU l-au votat pe Iliescu ....am convingerea ca putea sa iasa I. Ratiu cu 87 % si Iliescu avind doar 3 % , tot degeaba : era hotarita deja linia de evolutie a Ro si ca atare, nu bat moneda ca tine pe cit de prosti sau nu, sunt romanii ! si, ca sa n-ai nici-un dubiu ca asa este , adu-ti aminte de noaptea in care pres. era ales Geoana si dimineata ne-am trezit ciuruiti de Bas' si, anul trecut cind ne-a fost din nou Impus Bas' !

deci, cine, ce Alege ? mai ai tu convingerea ca ceea ce vrei tu conteaza ?
mai crezi tu ca exista cineva care sa nu faca parte din Sistem si ajuns la Putere sa nu faca ceea ce i se cere sa faca ? mai este Ro o tara suzerana ?
ei bine, eu nu mai cred in basmul asta !

Daca ai convingerea ca ILIESCU si camarila lui sunt vinovati indiscutabil de raul care a cuprins Romania dupa 23 dec....de ce le mai dai votul?
Nu cumva te-ai facut complice cu acesti monstrii.
Cine este PONTA?
Pupila lui Iliescu......si atunci de ce il sustii?
Nu cumva ai ceva putred in dovleacul pe care il duci pe umeri?

ptr. ca romanul NU ARE pe cine vota, NU INTELEGI ?
si ptr. ca ne agatam ca disperatul de pai, cu Speranta ca astia mai tineri sunt altfel decit cutrele batrine provenite din PCR ca Iliescu, Basescu si colaboratori ai secu.... d'aia am crezut ca poate Ponta....dar, nu mai e cazul sa trag nici-o speranta !

Pai este simplu......nu votezi ori anulezi buletinul .
Te intreb......daca la un interval de timp...doi hoti iti sparg casa......primul pleaca cu frigider,tv etc.....iar al doilea pe langa alte bunuri mai iti fura si portofelul......cand pleci in concediu caruia ii lasi cheile pentru ati uda florile?
PS. Sa nu-mi raspunzi ca il adopti pe cel care te-a si violat............ Cacam asa ai procedat matale?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 16:15

De la: 9am_2522, la data 2013-10-26 16:01:10

Gresit, votul nul se contorizeaza ca atare: NUL.
Un vot in ALB nu este un vot NUL, reprezinta un protest al electorului (nu are cine sa-l reprezinte)
Un procent de peste 50%+1 voturi ALBE, SCRUTINUL nu poate fi validat de Biroul Electoral Central.
O succesiune de scrutine in care majoritatea voturilor sun albe, inseamna nesupunere civica fata de o clasa politica incompetenta,corupta, iresponsabila.
Este singura metoda democratica(pasnica) prin care electoratul poate inlocui intreaga clasa politica a unui stat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 16:50

De la: _1075_, la data 2013-10-26 16:15:40

Un vot in ALB nu este un vot NUL, reprezinta un protest al electorului (nu are cine sa-l reprezinte)
Un procent de peste 50%+1 voturi ALBE, SCRUTINUL nu poate fi validat de Biroul Electoral Central.
O succesiune de scrutine in care majoritatea voturilor sun albe, inseamna nesupunere civica fata de o clasa politica incompetenta,corupta, iresponsabila.
Este singura metoda democratica(pasnica) prin care electoratul poate inlocui intreaga clasa politica a unui stat.

lasa Spritzu, musiu Clondir , c-ai inceput sa sprijini gardul democratiei romanesti !
CE zici matale ? omuleeeee, in clipa in care ai dat votul in alb, o persoana iute de mina, pune o stampila pe ce vrea muschiul lui ... si iese cine trebe ....asa a fost reales in al doilea mandat dom pres. !
sa fii tu sanatos : nici 70 % voturi ANULATE nu-i mai sperie si vor bate saua de cit de prosti sunt romanii ca nu stiu sa voteze !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 16:52

De la: gabigabi2, la data 2013-10-25 15:43:06 iubirea mea, care te-ncadrezi in a 3 a categorie de pupati , tocmai enuntata de mine in Cafenea , iti mai spun o data :
in 89 a fost o lovitura de Stat mascata de o revolta a populatiei mai mult sau mai putin spontana , dar Ingaduita de securitate si armata , caci lovitura le Apartinea ....consemnul ca Ceasescu trebuie sa cada , se spune ca a fost " Radu cel Frumos !
ca atare , aparitia lui Iliescu nu a fost Intimplatoare ! nici transformarea FSN in partid si participarea la alegeri si nici alegerea lui Iliescu ce era de dinainte HOTARITA , Indiferent ce vota populatia !

nimeni dintre cunoscutii, colegii, prietenii mei, NU l-au votat pe Iliescu ....am convingerea ca putea sa iasa I. Ratiu cu 87 % si Iliescu avind doar 3 % , tot degeaba : era hotarita deja linia de evolutie a Ro si ca atare, nu bat moneda ca tine pe cit de prosti sau nu, sunt romanii ! si, ca sa n-ai nici-un dubiu ca asa este , adu-ti aminte de noaptea in care pres. era ales Geoana si dimineata ne-am trezit ciuruiti de Bas' si, anul trecut cind ne-a fost din nou Impus Bas' !

mai crezi tu ca exista cineva care sa nu faca parte din Sistem si ajuns la Putere sa nu faca ceea ce i se cere sa faca ? mai este Ro o tara suzerana ?

Daca ai convingerea ca ILIESCU si camarila lui sunt vinovati indiscutabil de raul care a cuprins Romania dupa 23 dec....de ce le mai dai votul?
Cine este PONTA?

si ptr. ca ne agatam ca disperatul de pai, cu Speranta ca astia mai tineri sunt altfel decit cutrele batrine provenite din PCR ca Iliescu, Basescu si colaboratori ai secu.... d'aia am crezut ca poate Ponta....dar, nu mai e cazul sa trag nici-o speranta !

Te intreb......daca la un interval de timp...doi hoti iti sparg casa......primul pleaca cu frigider,tv etc.....iar al doilea pe langa alte bunuri mai iti fura si portofelul......cand pleci in concediu caruia ii lasi cheile pentru ati uda florile?
PS. Sa nu-mi raspunzi ca il adopti pe cel care te-a si violat............ Cacam asa ai procedat matale?

m-ai convins : o sa votez un Prunc de maxim 1 an de zile dar si aici am o problema : poi, stiu eu ce lapte a supt de la ma-sa ?
asadar , o sa-mi spui tu pe Cine sa votez !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:06

De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 16:50:08

lasa Spritzu, musiu Clondir , c-ai inceput sa sprijini gardul democratiei romanesti !
CE zici matale ? omuleeeee, in clipa in care ai dat votul in alb, o persoana iute de mina, pune o stampila pe ce vrea muschiul lui ... si iese cine trebe ....asa a fost reales in al doilea mandat dom pres. !
sa fii tu sanatos : nici 70 % voturi ANULATE nu-i mai sperie si vor bate saua de cit de prosti sunt romanii ca nu stiu sa voteze !

Sa mori tu , ca poate stampila peste 50%voturi albe, cine isi va permite un asemenea lux puscariabiol ?
Mai du-te-n ma-ta de toanta , Maqadam Tigaie !
Vorbesti sa te afli-n treaba, TAMPITO , mars la CRATITZA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:20

daca te raportez ptr. limbaj neadecvat, te superi tot tu, desi esti un mizerabil !
desteptule : DE UNDE au aparut la sectia aia din Paris si inca la citeva ,de pe ici pe colo , 74.000 mii de voturi ptr. Bas, toti votind intr-un timp imposibil de realizat , adica : secunda dupa secunda ? zici ca Nu se poate ? ti s-a dovedit ca ba da- se poate !
si mai lasa Clondirul ca faci urit la betie !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:28

Ce mai asteptzi , fa-o!
Turnatoare ai fost, sifon ai ajuns !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:36

Exista un precedent?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:38

De la: _Ingrid, la data 2013-10-26 17:36:24

Exista un precedent?

Da, Exista !
dar tu n-ai fost iluminata si nici secularizata .

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 17:20:13daca te raportez ptr. limbaj neadecvat, te superi tot tu, desi esti un mizerabil !
desteptule : DE UNDE au aparut la sectia aia din Paris si inca la citeva ,de pe ici pe colo , 74.000 mii de voturi ptr. Bas, toti votind intr-un timp imposibil de realizat , adica : secunda dupa secunda ? zici ca Nu se poate ? ti s-a dovedit ca ba da- se poate !

De ce n-au iesit in strada cei 49,9% ai lui Geoana sa denuntze frauda electorala de la Paris, mmmmm!?
Dasteapta mai esi Maqadam Tigaie, mars la CRATITZ !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:46

,,Mergem la vot ºi lãsãm buletinul neºtampilat.

Varianta asta a circulat la alegerile parlamentare de anul trecut sub numele de vot alb. Douã lucruri mi se par inacceptabile la buletinul neºtampilat: faptul cã votul exprimat astfel este anulat si riscul ca buletinul respectiv sã fie ºtampilat în timpul procesului de numãrare. Lãsând riscul la o parte, rãmâne faptul cã este un vot NUL. La fel de nul ca votul lui nea caisã care ºi-a uitat ochelarii acasã când a plecat sã voteze, a uitat sã punã ºtampila pe candidatul lui favorit ºi a uitat sã lase ºtampila cand a plecat de la secþia de votare."

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:49

Pe ce articol/alineat din legea electorala iti fundamentezi afirmatia : vot alb=vot nul. ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 17:53

De la: _1075_, la data 2013-10-26 17:49:55Pe ce articol/alineat din legea electorala iti fundamentezi afirmatia : vot alb=vot nul. ?

Exact asta cautam si eu pe Google, ce articol valideaza votul alb.. ..mai caut

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 18:05

De la: _1075_, la data 2013-10-26 17:28:09Ce mai asteptzi , fa-o!

DACA , inteligentule....am spus DACA ...si poate te simti....

da'mi placi, mai musiu Clondir : tot la turnat ti-e gindul ....aaaa si-l bei cu sifon, daca inteleg bine ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 18:07

De la: _1075_, la data 2013-10-26 17:40:54
De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 17:20:13daca te raportez ptr. limbaj neadecvat, te superi tot tu, desi esti un mizerabil !

De ce n-au iesit in strada cei 49,9% ai lui Geoana sa denuntze frauda electorala de la Paris, mmmmm!?
Dasteapta mai esi Maqadam Tigaie, mars la CRATITZ !

ai revenit la sentimente mai bune fata de Jupin ? ati inceput sa va beti vischiul impreuna ?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 18:35

De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 18:05:26
De la: _1075_, la data 2013-10-26 17:28:09Ce mai asteptzi , fa-o!

DACA , inteligentule....am spus DACA ...si poate te simti....

da'mi placi, mai musiu Clondir : tot la turnat ti-e gindul ....aaaa si-l bei cu sifon, daca inteleg bine ?!

Mars la CRATITZA, Maqadam TIgaie, jumuleste-tzi ciripitoarea si gateste-o la foc mic, cum numai tu stii !
Clondiroasa tu erai, exact asa dupa cum te si laudai, dar tzi-ai schimbat look-ul, acum faci pe tine si te ocupi cu artele culinare prin zona. Maqadam Tigaie.
N-ai spus tu ca erai betzivanca formului, Maqadam Hac-Hac Tigaie!?
Nu mai esti turmentata, aveai o scuza, acum esti doar tampita si fraiera!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 19:00

ei, hai, ca asta-i Mortala cu Clondiroasa ! nu -mi spuneai tu ca e numele dat de tine si-mi demonstrai printr-o postare ca e numele cu care ai gratulat-o tu pe @Ana Trotir ?
au nu cu mine, Gabi-Gabi vorbeai, capiatule ?
da' esti tare si cind mintile omului sunt duse, te poti astepta de la el la orice- orice !
dar, ma scirbesti, sa stii si pe zi ce trece se duce si din bruma de apreciere pe care o mai aveam ptr. tine ! PACAT !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 19:13

Inventzii Maqadam Hac-Hac Clondir Tigaie, pure inventzii speculativ-subiective.
Nu te-ai scarbit deoarece nu potzi constientiza ceea ce esti, Maqadam Tgqaie Hac-Hac Clondiroasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 19:16

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 19:35

De la: _Ingrid, la data 2013-10-26 17:53:34
De la: _1075_, la data 2013-10-26 17:49:55Pe ce articol/alineat din legea electorala iti fundamentezi afirmatia : vot alb=vot nul. ?

Exact asta cautam si eu pe Google, ce articol valideaza votul alb.. ..mai caut

Cauta !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 20:47

Din Legea Electorala

Capitolul IX
Stabilirea rezultatului votãrii
Secþiunea 1. Consemnarea rezultatelor votãrii

(2) Votul este nul în urmãtoarele cazuri:
a) în cazul în care pe buletinul de vot pe care nu a fost aplicatã ºtampila biroului electoral al secþiei de votare;
b) în cazul în care a fost utilizat un buletin de vot de alt model decât cel legal aprobat sau un buletin de vot fals;
c) în cazul în care ºtampila cu menþiunea "VOTAT" este aplicatã pe mai multe patrulatere ale buletinului de vot sau în afara acestora;
(3) Votul este alb în cazul în care pe buletinul de vot nu a fost aplicatã ºtampila cu menþiunea "VOTAT".
(4) Voturile nule ºi voturile albe nu intrã în calculul voturilor valabil exprimate.

Interesant, daca s-ar mobiliza societatea civila sa nu se fure rezultatele, chiar s-ar putea face o actiune de acest gen. Intrebarea este care ar fi pasii urmatori.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2013, ora 21:02

De la: _Ingrid, la data 2013-10-26 20:47:07Din Legea Electorala

Capitolul IX

a) în cazul în care pe buletinul de vot pe care nu a fost aplicatã ºtampila biroului electoral al secþiei de votare;
b) în cazul în care a fost utilizat un buletin de vot de alt model decât cel legal aprobat sau un buletin de vot fals;
c) în cazul în care ºtampila cu menþiunea "VOTAT" este aplicatã pe mai multe patrulatere ale buletinului de vot sau în afara acestora;
(3) Votul este alb în cazul în care pe buletinul de vot nu a fost aplicatã ºtampila cu menþiunea "VOTAT".
(4) Voturile nule ºi voturile albe nu intrã în calculul voturilor valabil exprimate.

Interesant, daca s-ar mobiliza societatea civila sa nu se fure rezultatele, chiar s-ar putea face o actiune de acest gen. Intrebarea este care ar fi pasii urmatori.

ora 17:53

ora 20:47

trei ore ti-au tebuit, greu, foarte greu la deal cu boii mici, on fine...

intr-o asemenea situatie , ce iti dicteaza logica, care ar fi urmatorul pas dupa ce BEC-ul invalideaza scrutinul?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 07:54

De la: _1075_, la data 2013-10-26 21:02:23

Capitolul IX

intr-o asemenea situatie , ce iti dicteaza logica, care ar fi urmatorul pas dupa ce BEC-ul invalideaza scrutinul?

Scuze, nu mi-am inchipuit ca ma astepti cu ochii pe ceas....eu trec sporadic pe aici.
Nu mi se pare un lucru pe care sa il deduc eu logic, intreb care sunt procedurile de urmat ale acestei situatii, daca stie cineva. Ce zic prevederile legale si cum pot fi in folosul tarii.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 10:53

De la: gabigabi2, la data 2013-10-26 16:52:51

Cine este PONTA?

m-ai convins : o sa votez un Prunc de maxim 1 an de zile dar si aici am o problema : poi, stiu eu ce lapte a supt de la ma-sa ?
asadar , o sa-mi spui tu pe Cine sa votez !

Citeste si reciteste ,,Povestea prostului'' de I Creanga .......poate te vei regasi in aceasta minunata capodopera........
Apoi ,,Povesta p--li'' de acelasi autor........cu siguranta vei intelege ca ce semeni (votezi) ....aia mananci

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 11:07

Intradevar la Paris au aparut ceva voturi intr-un timp record si sunt convins ca si acolo au fost facute manarii.......dar nu iuta de referendum...si nu uita diferenta de 2400000 de voturi rezultata printr-o scadere simpla dintre nr prostilor de la referendum si cel de la alegerile parlamenare.
Sa nu-mi arunci povestea cu demobilizarea armatei USL deoarece cunosc destui sustinatori usl care dupa referendum erau mult mai porniti si hotarati sa aduca cloaca mafiota Iliestiana la putere.
Nu tine......prostii care au votat la referendum pentru demitere cu siguranta au fost si mai motivati sa voteze USL.
In concluzie 2400000 voturi au fost fraudate.
Justitia va scoate la lumina aceasta frauda de proportii....nu-ti face griji.......

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 13:58

De la: _Ingrid, la data 2013-10-27 07:54:23

Capitolul IX

Scuze, nu mi-am inchipuit ca ma astepti cu ochii pe ceas....eu trec sporadic pe aici.
Nu mi se pare un lucru pe care sa il deduc eu logic, intreb care sunt procedurile de urmat ale acestei situatii, daca stie cineva. Ce zic prevederile legale si cum pot fi in folosul tarii.

ipocrizie crunta, acele, citez: "scuze" !

Mai gandeste-te! Sau ai fost invatata (dresata) sa gandeasca altii pentru tine/voi, sa va rezolve altii problemele, sa asteptati sa va ofere altii idei, concepte, perspective sau noi orizonturi etc.?
Ai creier? Foloseste-l !
Daca nu vrei/vreti , nu stii, nu poti, sa-l folosesti/folositi, asteptati sa va rezolve dumnezeu problemele, eventual, le va rezolva vreun politician smeker, insa, va va rezolva problema/ele totdeauna in favoarea lui!
Totusi, un mic experiment imaginar nu ti-ar dauna starii de sanatate mintala.
Presupunand ca: acei 70% din masa electorala care au votat usl-ul ar fi nemuntumiti de pactul de coabitate ponta-basescu, de proasta/dezastruasa guvernare a usl-ului, si ar vota in alb la urmatorul scrutin electoral.
scrutinul electoral va fi, sau nu, validat de catre BEC?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 14:59

"Partidele, la noi, nu sunt partide de principii, ci de interese personale care calcã fãgãduielile fãcute naþiei în ajunul alegerilor ºi trec, totuºi, drept reprezentanþi ai voinþei legale ºi sincere a þãrii. Cauza acestei organizãri stricte e interesul bãnesc, nu comunitatea de idei“

"Mizeria materialã ºi moralã a populaþiei, destrãbãlarea administraþiei, risipa banului public, cumulul, corupþia electoralã, toate acestea n-au a face, la drept vorbind, cu cutãri sau cutãri principii de guvernamânt. Oricare ar fi guvernul ºi oricare vederile sale supreme, corupþia ºi malonestitatea trebuie sã lipseascã din viaþa publicã; oricare ar fi, pe de altã parte, religia politicã a unui guvern, ea nu-i dã drept de-a se servi de nulitãþi venale, de oameni de nimic, pentru a guverna.”

"Din momentul în care luptele de partid au degenerat în România în lupta pentru existenþa zilnicã, din momentul în care mii de interese private sunt legate de finanþe sau de cãderea unui partid, nu mai poate fi vorba de neatîrnarea politicã a diferitelor grupuri care-ºi disputã puterea statului. Din momentul în care interesul material de-a ajunge la putere precumpãneºte, o spunem cu pãrere de rãu: lupta egalã în þarã ºi Parlament, nu mai e decît manipulul unor ambiþii personale, al unor apetituri, pe cât de nesãþioase, pe atât de vrednice de condamnat.”

MIHAI EMINESCU

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 16:14

De la: _1075_, la data 2013-10-27 13:58:56
De la: _Ingrid, la data 2013-10-27 07:54:23

Capitolul IX

ipocrizie crunta, acele, citez: "scuze" !

Mai gandeste-te! Sau ai fost invatata (dresata) sa gandeasca altii pentru tine/voi, sa va rezolve altii problemele, sa asteptati sa va ofere altii idei, concepte, perspective sau noi orizonturi etc.?
Ai creier? Foloseste-l !
Daca nu vrei/vreti , nu stii, nu poti, sa-l folosesti/folositi, asteptati sa va rezolve dumnezeu problemele, eventual, le va rezolva vreun politician smeker, insa, va va rezolva problema/ele totdeauna in favoarea lui!
Totusi, un mic experiment imaginar nu ti-ar dauna starii de sanatate mintala.
Presupunand ca: acei 70% din masa electorala care au votat usl-ul ar fi nemuntumiti de pactul de coabitate ponta-basescu, de proasta/dezastruasa guvernare a usl-ului, si ar vota in alb la urmatorul scrutin electoral.
scrutinul electoral va fi, sau nu, validat de catre BEC?

nu va fi validat, sa zicem si se reia votarea ...cu ce rezultat? cu acelasi , sa zicem !
ce urmeaza ?
Cit Timp poate functiona un Parlament cu alesi expirati ?
in Cit Timp ar putea partidele sa-si reintocmeasca liste noi , cu oameni credibili ?
si, mai important decit asta : de UNDE oamenii noi si cit credit mai au partidele-n ochii populatiei dezamagite si amagite ? mai iese ea la vot ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2013, ora 16:18

De la: _1075_, la data 2013-10-27 14:59:57"Partidele, la noi, nu sunt partide de principii, ci de interese personale care calcã fãgãduielile fãcute naþiei în ajunul alegerilor ºi trec, totuºi, drept reprezentanþi ai voinþei legale ºi sincere a þãrii. Cauza acestei organizãri stricte e interesul bãnesc, nu comunitatea de idei“

"Mizeria materialã ºi moralã a populaþiei, destrãbãlarea administraþiei, risipa banului public, cumulul, corupþia electoralã, toate acestea n-au a face, la drept vorbind, cu cutãri sau cutãri principii de guvernamânt. Oricare ar fi guvernul ºi oricare vederile sale supreme, corupþia ºi malonestitatea trebuie sã lipseascã din viaþa publicã; oricare ar fi, pe de altã parte, religia politicã a unui guvern, ea nu-i dã drept de-a se servi de nulitãþi venale, de oameni de nimic, pentru a guverna.”

"Din momentul în care luptele de partid au degenerat în România în lupta pentru existenþa zilnicã, din momentul în care mii de interese private sunt legate de finanþe sau de cãderea unui partid, nu mai poate fi vorba de neatîrnarea politicã a diferitelor grupuri care-ºi disputã puterea statului. Din momentul în care interesul material de-a ajunge la putere precumpãneºte, o spunem cu pãrere de rãu: lupta egalã în þarã ºi Parlament, nu mai e decît manipulul unor ambiþii personale, al unor apetituri, pe cât de nesãþioase, pe atât de vrednice de condamnat.”

MIHAI EMINESCU

recitindu-l si pe Caragiale, vei constata acelasi lucru : ca Nimic nu s-a schimbat in tarisoara noastra draga !

Pagini: << 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: