Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 15:01
De la: gabigabi2, la data 2013-11-02 15:39:41De la: _2148_, la data 2013-11-02 14:41:51De la: gabigabi2, la data 2013-11-02 13:42:12 De ce crezi dumneata ca solutia pentru schimbarea economica in bine poate fi un presedinte ? Guverneaza presedintele ? Parca nu agreai ideea de "presedinte jucator " . Noi avem nevoie in primul rand de un guvern responsabil si competent care sa stie sa guverneze eficient . Si de o clasa politica necorupta . Asa ca degeaba vei avea un presedinte model daca guvernul e praf . Vad ca pe alt topic insisti pe ideea ca sunt anarhista . De ce sunt anarhista doamna ? Avem un guvern competent , economia duduie sau da vreun semn de relansare ? Cand il critic pe premier imi spui ca e mana in mana cu Basescu , deci spui ca nici dumneata nu ii agreezi . In schimb , imi spui mie ca sunt anarhista , nu e ridicol ? Singura solutie de corijare a clasei politice este iesirea masiva in strada , ori de cate ori clasa politica calca stramb ! |
|
Fosta membra 9am.ro 42 mesaje Membru din: 8/08/2013 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 15:03
De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 13:20:47De la: 1_1_0_1, la data 2013-11-03 12:25:26De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 12:08:28 Daca tu ai fost atat de inconstient sau disperat atunci cand ai optat sa-ti caligrafiezi identitatea reala pe toate gardurile virtuale crezand ca este o actiune onesta si curajoasa, dar ignorand la modul prostesc riscurile unei asemenea practici, automat, esti obligat sa suporti consecintele de rigoare in urma unei asemenea decizii lipsita de vreo virtute civica, care nu denota decat o crasa inconstienta si aberanta optiune din partea ta. Eu nu spun ca esti sau ai fost un prost insa acea optiune decidenta a fost prosteasca, si pentru a te autoconvinge, te rog sa-mi indici inca un user al spatiului virtual care si-a expus public identitatea reala. Raporteaza abuz de limbaj
.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 15:15
Eu !
si Vanea ...si Florin ....si Daniela ....si Valicoj ...si MILI si, nu-mi mai vin in minte acum alte nume ! va plingeti ca lumea-i rea si ticalosita....nu-i rea din cauza celor care nu au nimic de ascuns si se identifica fara nici-un ascunzis ci, a voastra ! a celor care considera ca totul trebuie ascuns, lucrat in secret ....asta-i Atitudinea Civica normala, asa spui tu ? o masca ipocrita din spatele careia poti face orice, ptr. ca nu te stie nimeni si n-are cum sa-ti ceara socoteala ? ei da, asta da si cinste si vitejie si responsabilitate , tipic ptr. : "omul nou " !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 15:28
De la: gabigabi2, la data 2013-11-03 15:15:29Eu ! Ai atitudine civica daca iti dai identitatea pe un forum ? Si dumneata poti face orice , chiar daca ti-ai dat indentitatea .Ai avut vreo retinere din cauza asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 42 mesaje Membru din: 8/08/2013 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 15:31
Continuati sa va aruncati gunoiul in fata unii altora, ori sa-l ascundeti sub presul liderului pe care il sustineti,dar in acest mod nu veti reusi niciodata sa dezbateti problemele importante si grave pe care "clasa politica"romaneasca le genereaza si le ofera spre a fi rezolvate obligatoriu de voi cei multi printr-o singura metoda: achitatea tuturor taxelor si impozitelor care va sunt si vor fi poveri din ce-in-ce mai multe si grele.
Raporteaza abuz de limbaj
.
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 15:57
De la: _2148_, la data 2013-11-03 15:28:07De la: gabigabi2, la data 2013-11-03 15:15:29Eu ! ti se-ntimpla sa citesti si postarea careia i se raspunde , nu de alta , dar raspunsul tau nu mi se pare potrivit absolut deloc?! si, DA, daca tot spui ca ai citit acest topic, atunci ar trebui sa stii ca Nu am injurat, ca nu am jignit si nu am spus mascari niciodata ! dar, pe de alta parte , si de as fi fost o Cifra, tot asa as fi vorbit, caci educatia temeinica nu poate face rabat de la moderatie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 16:02
De la: 1_1_0_1, la data 2013-11-03 15:31:07Continuati sa va aruncati gunoiul in fata unii altora, ori sa-l ascundeti sub presul liderului pe care il sustineti,dar in acest mod nu veti reusi niciodata sa dezbateti problemele importante si grave pe care "clasa politica"romaneasca le genereaza si le ofera spre a fi rezolvate obligatoriu de voi cei multi printr-o singura metoda: achitatea tuturor taxelor si impozitelor care va sunt si vor fi poveri din ce-in-ce mai multe si grele. poate totusi imi vei raspunde Care ar fi fost Binele cel mic de ales si-n cazul turcului vs. catolicism ...dar si ptr. zilele noastre in cazul Iliescu vs. Vadim din 2000 sau Nastase vs. Basescu in 2004 ....tu nu vezi ca noi n-am avut niciodata un bine mai mic ci, numa rau in si mai rau si intotdeauna am fost intre Scylla si Caribda ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 18:51
De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 12:08:28De la: Black_Friday_, la data 2013-11-02 23:50:18De la: 9am_1454, la data 2013-11-02 19:18:14De la: gabigabi2, la data 2013-11-02 16:38:38si Iliescu si-a dorit mai mult decit orice PUTEREA si i s-a dat ! "Un cretin ca asta de le stie pe toate ar putea sa se intrebe de ce triburile germanice au platit tribut Romei" Silviule, imi pare rau sa ti-o spun, dar esti penibil mai omule in incrancenarea asta. Ramai frate la ideea adanc fixata ca Basescu este tot ce ne pute da mai bun Dumnezeu, luceafarul Romaniei, geniul Carpatilor...cum vrei tu sa il admiri...si lasa-ne pe noi in intuneric! De unde scoti tu concluziile astea? Ti-am spus ca nu pot sa iti zic mai mult, ti-am dat o explicatie si tu, din afara, nestiind absolut nimic, imi spui ca persoana respectiva este falsa si ca ascunde adevarul. Esti cumva descendentul mamei Omida? Sau asa trebuie sa fie pentru ca niciodata conducatorul tau iubit nu poate sa fie de vina? Mai si scrii in aceeasi postare ca nu stiu cine pretinde ca le stie pe toate. Pai tu ce faci? Nu procedezi la fel? Nu, persoana nu facea politica. Nu facea parte din niciun partid. Nu trebuie sa fii intr-un partid ca sa ai de suferit din cauza politicienilor. Politicul este adanc infipt in toate institutiile statului, inclusiv acolo unde nici nu te-ai gandi ca ar exista un interes, cum este de exemplu Institutul Cultural Roman. Cine se gandea ca se pot da atatea lupte pentru conducerea lui? Prezinta pentru politicieni vreun interes ca Romania organizeaza de exemplu o expozitie de pictura in Franta? Te duce gandul ca a ajuns cultura atat de importanta pentru clasa politica? Si cu toate astea tii minte ce scandal a fost cu demiterea lui Patapievici. Asa ca nu iti mai da cu parerea acolo unde chiar nu ai nicio idee, pentru ca devii ridicol. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 19:05
Nu sunt avocatul lui Basescu, Black daca-ti spun ca apropiatii tai pot sa minta bine-merci, la fel cum minte Basescu, spre exemplu.
Habar nu am despre speta despre care vorbesti si se prea poate sa ai perfecta dreptate, dar asta nu inseamna, neaparat, ca eu nu pot avea dreptate. Si voi continua sa cred asta cat vreme nu spui nimic concret, nu descri o situatie (nu ma intereseaza nume ci doar ce anume i s-a intamplat amicului tau de te-a marcat .... Asa ca spune-mi despre ce anume e vorba. Si o sa decid singur daca e precum spui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 19:06
De la: 1_1_0_1, la data 2013-11-03 15:03:42De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 13:20:47De la: 1_1_0_1, la data 2013-11-03 12:25:26De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 12:08:28 Esti jalnic. Nu mai avem ce sa ne spunem. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2013, ora 22:57
De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 19:05:15Nu sunt avocatul lui Basescu, Black daca-ti spun ca apropiatii tai pot sa minta bine-merci, la fel cum minte Basescu, spre exemplu. Dar de ce crezi ca am eu nevoie de decizia ta? Sunt la examen si trebuie sa dai tu verdictul?
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 09:39
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-03 22:57:23De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 19:05:15Nu sunt avocatul lui Basescu, Black daca-ti spun ca apropiatii tai pot sa minta bine-merci, la fel cum minte Basescu, spre exemplu. Nici pomeneala ! Nu te afli in fata nici unui examen si nici nu trebuie sa ma convingi pe mine sau pe oricine altcineva. Eu nu dau nici un verdict ! Numai ca ne dam toti cu parerea despre personajul politic Basescu si ne argumentam parerea care cum ne duce capul. Tu zici ca te opresti la afirmatii fara sa ne argumentezi cu un exemplu concret, fara nume, despre ce s-a intamplat de ti-ai schimbat parerea identica cu a mea, intr-una pe care o exprimi ca fiind negativa la adresa lui Basescu. Asta este. Cred ca-ti dai seama ca iti scade credibilitatea cand adopti atitudinea asta atoasa. Ai voie sa faci asta, linistit, dar si eu am voie sa nu te mai cred in sustinerile tale. Fiecare din noi are voie sa creada ce il taie capul !. Dar cand vrei sa convingi pe cineva ca e ca tine, trebuie sa incerci sa-l lamuresti cu argumente, nu doar cu simple afirmatii, cu verdicte si atat. In rest, e ca tine. Multa sanatate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 09:45
Nu e nici o virtute sa-ti declini identitatea pe forum ... si nici un pacat.
La fel, nu e nici o virtute sa ti-o mentii anonima si nici un pacat. Dar, cand i te adresezi cuiva pe numele lui, indiferent cum ai ajuns sa i-l cunosti, desi el are o cifra, ca si tine, si nu-i spui pe numele de cifra, mi s-ar parea de bun simt sa-ti spui numele, sau sa i te adresezi folosind apelativul cifra. E ceva ce nu se intelege ? E o chestiune de bun-simt elementar. Asa mi se pare mie. Dar, lumea e diversa si crede orice altceva. Totul este rastalmacibil si nimic nu pare sa aiba o definitie bine conturata si clara. Si, cand e sa te dai cult la cap, primul lucru pe care-l faci e sa speculezi, sa vorbesti la oha, ca sa inteleaga toti ce grozav esti tu ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 14:31
Azi e ziua lui Basescu ...
Se cuvine sa ii spun: La multi ani ! Chiar daca n-o sa citeasca niciodata urarea mea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 14:42
De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 14:31:22Azi e ziua lui Basescu ... tin si io sa-i urez ,,la multi ani''...la ,,brutarie''....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 14:44
De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 09:45:35Nu e nici o virtute sa-ti declini identitatea pe forum ... si nici un pacat. sa fii sanatos nea,,cifra''....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 15:24
De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 09:39:50De la: Black_Friday_, la data 2013-11-03 22:57:23De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 19:05:15Nu sunt avocatul lui Basescu, Black daca-ti spun ca apropiatii tai pot sa minta bine-merci, la fel cum minte Basescu, spre exemplu. moaaaama si ce ne-ai mai convins TU ca e ca tine ! ai spus vreodata altceva innafara de traznaia cu justitia- justitia -justitia independenta un Mare Fiiiis urit mirositor , ca altceva nu e nimic de spus in favoarea Jupinului si nici aia , cu care va laudati degeaba , nu-i cum spui tu sau alti basisti, caci e fieful lui unde se joaca asa cum ii cer interesele politice ?
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 15:27
STALEMOS !
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 09:35
De la: gabigabi2, la data 2013-11-04 15:24:40De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 09:39:50De la: Black_Friday_, la data 2013-11-03 22:57:23De la: 9am_1454, la data 2013-11-03 19:05:15Nu sunt avocatul lui Basescu, Black daca-ti spun ca apropiatii tai pot sa minta bine-merci, la fel cum minte Basescu, spre exemplu. Gabi, tu n-o sa intelegi niciodata faptul ca atunci cand niste politicieni hoti poposesc la puscarie, unde le e locul (e drept ca nu toti, mai e loc) se cheama ca s-a facut un pas mic, dar gigantic, inainte. Ca e de bine. USL, n-are decat sa bage la puscarie hotii din PDL daca-i poate dovedi vinovati. Eu unul, nu ma supar. Nu sunt, ca tine, sustinatorul anumitor hoti din politica. Indiferent de la ce partid sunt, daca au furat, sa mearga la puscarie ! Pana la Basescu nu s-a intamplat asa ceva. Ar mai fi trebuit, ar mai fi fost, mai sunt, de pe la toate partidele, dar eu il apreciez pentru inceput. Exact pentru asta s-a declansat ura impotriva lui. Si au pus botul destui ca tine la vrajelile unora ca Voiculescu si USL. Nu e perfect, nimeni nu este, dar e nitel mai deasupra celorlalti politicieni. Un rau ceva mai mic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 14:59
....si un rahat ceva mai mare !
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 17:25
www.pesurse.ro/2013/11/05/acuzatii-incendiare-la-adresa-presedin...
Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat marti, in plen, pe presedintele Traian Basescu, de faptul ca “a stiut, a tolerat si a protejat toate faptele ilegale” care au fost prezentate Comisiei Rosia Montana. SRS spune ca Traian Basescu are conturi ascunse in insulele Seychelles (Oceanul Indian) si explica, in detaliu, presupusul traseu prin care banii negri ar fi ajuns la presedintele Romaniei, via Italia - Elvetia. Pentru toate aceste acuzatii extrem de grave, senatorul PNL spune ca exista probe: fotografii si inregistrari audio. Amintim faptul ca presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe senatorul PNL dupa ce acesta l-a acuzat ca ar fi luat mita pentru proiectul Rosia Montana. Iata declaratia politica: “Traian Basescu, fii atent la conturile personale! Celui care ieri m-a dat in judecata pentru ca am spus, in calitate de senator PNL, cateva adevaruri scandaloase vizand legaturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation in afacerea Rosia Montana, ii atrag astazi atentia asupra propriilor sale conturi. Din strainatate. Depozite de bani. In sucursale bancare situate in Seychelles. Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporatii. Cum ar fi: Asia Invest, Newmont Mining Corporation, Grupul Tester, Westport Communcations, Upetrom Trading, Astalvi, Technostrate si, fara doar si poate, RCS-RDS. Cand ma refer la depozitele bancare detinute de Traian Basescu, ma gandesc nu numai la milioanele de euro din Mauritius Commercial Bank, dar si la depozitele detinute de Elena Udrea in aceeasi sucursala si chiar de Marius Daniel Morar. Ca sa nu mai vorbesc si de alti cativa corifei ai Directiei Nationale Anticoruptie. Una din platile importante facute anul trecut, in valoare de zeci de milioane de dolari – echivalent euro – au provenit de la Newmont Mining Group, iar beneficiar a fost domnul Traian Basescu. Pentru ca domnul Traian Basescu sa inteleaga nu numai ca ii aduc acuzatii de complicitate la acte si fapte de o gravitate exceptionala legate de afacerea Rosia Montana, ca el sa priceapa nu numai ca-l acuz de faptul ca, in calitate de principal beneficiar al activitatii comunitatilor serviciilor secrete desfasurate cu mari eforturi si pe bani publici, a stiut, a tolerat si a protejat toate faptele ilegale care, pana in prezent, au fost devoalate Comisiei Rosia Montana, dar ca el insusi se afla in spatele unora dintre operatiunile ilegale, ii voi oferi mai jos cateva exemple asupra modului in care a operat. Iata, in cele ce urmeaza, cu titlu de exemplu, unul dintre traseele acestor fonduri: banii lichizi ai firmelor din Romania, reprezentand in ultima instanta evaziune fiscala, ajung in nord-estul Italiei, in localitatile Madonna del Capiglio, Malle sau Dimaro, de obicei, prin intermediul unui autoturism Audi negru, cu numar de inmatriculare BC – 69 – FGC. Aici, o persoana, fost membru al unui serviciu secret, preia transportul de bani si il transmite unui reprezentant Eurotrend Investment S.A., societate elvetiana. Din Elvetia, banii ajung in bancile din Seychelles. Aproape fiecare firma care a livrat bani in beneficiul lui Traian Basescu ori a acolitilor acestuia are trasee asemanatoare si doar intermediarii sunt diferiti. Daca presedintele Traian Basescu tot a decis ca este bine sa ma dea in judecata, ma voi stradui si in viitor, asa cum fac si astazi, sa-i ofer motive cat mai consistente. Sunt tare curios sa vad ce se va intampla in justitie atunci cand, vor fi facute publice probele. Cu subiect si predicat. Si, dupa caz, cu fotografii, inregistrari audio si copii dupa documente oficiale” www.realitatea.net/srs-inca-un-atac-la-basescu-corporatii-i-au-l... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 17:56
In ziua in care presedintele va ajunge vecin de celula cu Nastase Romania va striga ; TRAIASCA DEMOCRATIA / pina atunci aroganta nesimtirea ;ciocu mic noi sintem la putere/ sint legate de Basescu . Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 18:50
Gata @gabi ai votat bine uite ca Tonta al tau iti mareste pensia!!!!!!!!
? ! !Intrebarea mea e daca marirea aia va acoperi maririle la accize + taxa de drum de 0,7 eurocenti (sau 7 eurocenti ca Tonta a zis prima varianta si alt USL-ist de marca a doua varianta,depinde de ce se prinde! )Tot UE o sa fie de vina ca o sa o duci tu prost: citeste aici (daca intelegi ceva!): www.9am.ro/stiri/Business/250553/pret-benzina-guvern-incalca-leg... Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 19:27
De la: _2148_, la data 2013-11-03 15:01:47De la: gabigabi2, la data 2013-11-02 15:39:41De la: _2148_, la data 2013-11-02 14:41:51De la: gabigabi2, la data 2013-11-02 13:42:12 Iesire masiva in strada? Conditia de baza este imformarea corecta a cetatenilor nu emisiuni gen A3 care manipuleaza fraierii cu atata nerusinare. Mai putem sa adaugam ca inconvenient si nivelul intelectual catastrofal al majoritatii. Daca punem cap la cap aceste aspecte vom ajunge la un singur rezultat. Suntem un popor mult prea imbecil pentru a nu ne mai lasa manipulati iar iesirea in strada este o ideie SF. ,,DREPTATE PANA LA CAPAT.''.....
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 19:34
De la: sirboby, la data 2013-11-05 18:50:45 Gata @gabi ai votat bine uite ca Tonta al tau iti mareste pensia!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Radu_b10 719 mesaje Membru din: 17/03/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 19:50
De la: gabigabi2, la data 2013-11-03 15:15:29Eu ! Uite ca multi dintre noi am invatat, mai mult sau mai putin, sa ne pazim de fortele coercitivre ale securitatii statului sau ale forumului ! Nu foarte bine, se pare ! Ochii albastrii de securist sunt imuabili ! Mintea albastra este , din pacate, unic si bine canalizata : Deconspirarea dusmanilor poporului si ( mai recent ) ai forumului . Probabil ca gabi2 salta pe vremea raposatului prime grase : stie meserie si e tenace ! Deconspira toate clonele aparent comuniste dar cu iz capitalist . Si inca se mai antreneaza ! Din pacate nu cred ca a depasit gradul de " informator fruntas in intrecerea socialista" ! Petru a trece la gradul de sergent mai avea nevoie de ceva ... glagorie ! Dar si noi, clonele descoperite dupa o atenta supraveghiere a gaurii dorsale , nu prea ne batem capul sa fim indecidabili ! Sa mai aiba si securistul pensionat o placere ! Poate se hotaraste Ponticul si mareste pensia " cadrelor rezerviste" - ca mai pot fi de ajutor macar la nivel de propaganda ! E tare dom-le ! Numai dupa ceva miros si gust stie si daca suferi de hemoroizi ! Are o limba asa de fina incat nici nu stii cand te-a palpat ! Si pe urma papa rahat pe socoteala ta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2013, ora 21:48
De la: Radu_b10, la data 2013-11-05 19:50:21De la: gabigabi2, la data 2013-11-03 15:15:29Eu ! Trebuie sa intelegi ca acest forum este bine pus la punct in privinta ,,raspandacilor'' usl si nu numai. Am citit o serie de postari si sunt sumedenie de indivizi ciudati care la prima vedere par imbecili dar in realitate fac parte din imensul activ al ,,raspandacilor'' , zic eu , platiti pt aceste servicii. Doamna in cauza este un exempu elocvent in acest sens. Nu poate avea cineva un punct de vedere deoarece intervine ,,raspandaca'' si incerca fara mare succes sa minimalizeze si sa denigreze ideia . Ce sa faca o biata ,,pensionara''? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_2888 1 mesaj Membru din: 6/11/2013 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 11:18
Poate ca este un fel de manipulare, insa in conditiile in care numeroase [url=www.romaniatv.net/politica.html]stiri politice[/url] il plaseaza pe Traian Basescu in diverse scandaluri ori stiri ce nu fac subiectul politicii acestuia e greu de crezut ca Romania poate evolua in sens pozitiv. Poate ca viitoarea clasa politica, daca nu aceasta sa isi canalizeze fortele si energiile pentru a salva aceasta tara minunata.
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 14:07
De la: Radu_b10, la data 2013-11-05 19:50:21De la: gabigabi2, la data 2013-11-03 15:15:29Eu ! erai beat cind ai scris mizeria asta ? sa-ti fie rusine obrazului ....daca taceai ,filosof te numeai ! nu te-am insultat niciodata ba, dimpotriva am tacut complice - lucru ptr. care acum ma rusinez - cind te-ai facut @ Maria si te-am aparat dar, cind ai inceput sa dai lectii de morala ....ei, pina aici : pina la ipocrizia maxima si prostie ....ca doar nu eram singura care stia ca tu te-ai clonat !...dar, putin ti-a pasat de ce voi crede eu sau ceilalti ! e jenant, bibicule , ca te comporti ca un barbat inselat ....ti-am fost prietena, ne-am scris, mi-ai trimis ginduri si poze ....cum te-am dat de gol de minciuna, cum ma urasti si ma urmaresti cu MINCIUNI ce spun foarte multe despre caracterul tau ! sincer, imi pare rau ptr. tine , dar nu esti un barbat de onoare ! P.S dar nu am inteles ce anume te-a deranjat in enumerarea celor citeva nume ,facuta de mine ? @Cifra aia intreba care-i prostul care sa-si dea numele adevarat p' un forum ?! si am raspuns : EU si inca altii, printre care am pus si numele tau ....si am facut consideratii pe tema increderii in corectitudinea celorlalti ! deci : de ce te-ai simtit jignit si ai scris mizeria de mai sus ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 15:34
Invitatii Ziare.com Emilian Isaila: Taxa pe benzina, o noua schema de jecmanit romanii
,,Proiectul de buget a fost discutat cu FMI. Datorita acestor negocieri, opinia publica din Romania a avut sansa sa descopere viziunea guvernului despre economia tarii pentru anul 2014. Din proiectiile facute se observa ca si anul viitor va fi unul de minima rezistenta. Economia nu se va relansa, iar milionul de locuri de munca raman doar o promisiune electorala fara acoperire. Toata constructia bugetara se invarte in jurul aceleiasi idei din capul premierului - sacrificarea populatiei active si a afacerilor pe altarul salariilor bugetarilor, pensiilor si coruptiei. Reducerea impozitarii muncii ramane o poveste de adormit copiii, atata timp cat o reducere cu un procent al CAS inseamna disparitia automata a unui miliard de lei din veniturile bugetare, bani pe care nu ai de unde sa-i strangi din alta parte. De fapt, guvernul USL e prins intre nevoia de a-si tine in lesa electoratul si nevoia de a iesi din marasm. Dar orice decizie care ar genera locuri de munca inseamna reduceri in zona angajatilor publici si in zona pensiilor. Aceasta situatie nefiind acceptabila, Victor Ponta alege stagnarea economica - o politica ce aminteste de imobilismul lui Ion Iliescu din anii '90, din timpul guvernarii Vacaroiu. Pentru a face rost de bani pentru investitii, Victor Ponta inventeaza o noua acciza pe combustibil, de 7 eurocenti per litru, prin care spera sa finanteze marile proiecte de infrastructura. Analizata dintr-o perspectiva teoretica, aceasta masura pare una realista - nu exista dezvoltare fara efort. Daca acei 7 eurocenti adaugati pretului si asa destul de piperat al benzinei ar genera milionul de locuri de munca promise, ar fi o schema buna. Printr-un efort comun, economia ar iesi din starea de prostatie in care se gaseste acum, iar bugetul ar avea mai putin de suferit. Dar ce se va intampla in cazul in care acesti bani vor ajunge in buzunarele baronilor locali, functionarilor si politicienilor, fiind pierduti in hatisul de licitatii trucate, iar marile proiecte ale domnului Sova vor inainta pana la genunchiul broastei? Aceasta noua acciza ascunde o incapacitate a Guvernului Ponta, aceea de a nu reusi nici el sa rezolve eterna problema a accesarii fondurilor UE. In ciuda promisiunilor, problema banilor pentru proiecte europene au devenit neinteresanti pentru politicieni. Trebuie sa raspunda pentru cheltuirea lor. Insa pentru cei aflati in visteria bugetara, nu. Aici e viciul de fond al acestei noi taxe. Guvernul are la dispozitie suficienti bani europeni cu ajutorul carora ar putea reporni economia. Dar pentru folosirea acestora e nevoie de multa responsabilitate si nu pot fi furati. Dar o noua taxa pusa pe umerii contribubilului roman, cu usurinta, poate fi orientata spre buzunarele celor aflati la putere. Nu FMI e de vina pentru faptul ca si in 2014 Romania va fi in criza. O intelegere cu cei de la fond reprezinta o garantie pentru mediul de afaceri ca economia nationala nu se prabuseste sub demagogia si iresponsabilitatea celor care ne conduc. In rest, cei de la putere se ocupa cu inventarea de noi scheme de jecmanit romani.'' Intelegi ceva @gabi? Baga-te cu capul in nisipul forumului si nu raspunde! Iesiti in strada sa reparati ce a stricat votul vostru tampit! PS Ce bine era daca se dadea un test de inteligenta inaintea dobandirii dreptului la vot! Mare prostie asta cu drepturile omului! Unii chiar nu merita drepturi! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
|

oare chiar asa de chior sa fii si sa nu vezi ca asti citiva care urla pe aici ,in draci, te belesc pe tine ca tii cu Bas ', pe mine cu Antonescu, pe Black ca a tinut cu Bas' si acum nu mai "tine " cu nimeni ?
o masca ipocrita din spatele careia poti face orice, ptr. ca nu te stie nimeni si n-are cum sa-ti ceara socoteala ? ei da, asta da si cinste si vitejie si responsabilitate , tipic ptr. : "omul nou " !
ce doctrina dreapta, stinga sau de centru, devreme ce-ntr-o singura noapte PD s-a facut din socialist, popular ,ca doar si UE ii avea la conducere pe Merckel si Barroso, tot populari si portocaliul da bine ca orientare politica !
?
!
!
ca Tonta a zis prima varianta si alt USL-ist de marca a doua varianta,depinde de ce se prinde!
)