back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 13:52

Delirezi exact ca o gospodina expirata.
N-am afirmat ca: "toti romanii ar fi, sau sunt prosti", insa, majoritatea, 90%, sunt prosti, fuduli rai, suspiciosi, mistici, si superstitiosi, asa cum sustine Atorputernicul Subred cu adaugirile de rigoare din partea mea, mai vrei ceva?
Da, INGRID,mai vrei, o idee geniala de-a gata, tu n-ai creier!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 14:32

De la: _1075_, la data 2013-10-30 13:52:08Delirezi exact ca o gospodina expirata.
N-am afirmat ca: "toti romanii ar fi, sau sunt prosti", insa, majoritatea, 90%, sunt prosti, fuduli rai, suspiciosi, mistici, si superstitiosi, asa cum sustine Atorputernicul Subred cu adaugirile de rigoare din partea mea, mai vrei ceva?
Da, INGRID,mai vrei, o idee geniala de-a gata, tu n-ai creier!

E o presupunere, dar oricum, nici nu m-am laudat

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 14:40

e clar @75 : esti un geniu neinteles, restul sunt prosti, tigai si gospodine expirate !
dar tot n-ai spus, geniule, CE anume Urmeaza dupa o invalidare,doua, de scrutin electoral ?! si cit Timp poate functiona un Parlament expirat si in cit timp se pot propune oameni noi, de catre partide !?

P.S
dar, un control psihiatric de cind n-ai mai facut mata , ia spune ?!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 14:47

De la: gabigabi2, la data 2013-10-30 14:40:19e clar @75 : esti un geniu neinteles, restul sunt prosti, tigai si gospodine expirate !
dar tot n-ai spus, geniule, CE anume Urmeaza dupa o invalidare,doua, de scrutin electoral ?! si cit Timp poate functiona un Parlament expirat si in cit timp se pot propune oameni noi, de catre partide !?

P.S

Lasa-l in pace, e suparat astazi.
Altfel ti-ar spune ca asteapta ca noi sa gandim, sa gasim solutiile, sa le expunem aici si el sa dea cu pixul o apostila.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 18:21

DIN FOTOGRAFIA CU GRADINARITUL ,OBSERV IMPLINIREA SUFLETEASCA IN NATURA!.UN AGRICULTOR, I-MI POVESTEA ,CA EL ,CAND SE DUCEA CA SA FACA SEX,SE FRECA INAINTE,CU ARDEI IUTE LA FUND!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 18:56

De la: _Ingrid, la data 2013-10-30 14:47:51
De la: gabigabi2, la data 2013-10-30 14:40:19e clar @75 : esti un geniu neinteles, restul sunt prosti, tigai si gospodine expirate !

P.S

Altfel ti-ar spune ca asteapta ca noi sa gandim, sa gasim solutiile, sa le expunem aici si el sa dea cu pixul o apostila.

e, 'mnealui e suparat toata ziua, de dimineata pina seara, c'asa-i-e naturelul !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 20:13

P.S

www.youtube.com/watch?v=AebcqZXD6aQ

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 20:40

De la: _1075_, la data 2013-10-30 20:13:42

P.S

www.youtube.com/watch?v=AebcqZXD6aQ
....

i2.best-price.ro/images/preturi/big_new/2/9/1/124291.jpg

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 08:50

Ponta tot vorbeste, ca un bou sadea, despre firme serioase care-si platesc taxele si despre ”alte firme” care nu-si platesc taxele, cu o seninatate care s-ar potrivi mai bine unui bolnav mintal.
Spun asta pentru ca tocmai el este cel care ar trebui sa faca ceva impotriva acelor firme care NU-si platesc taxele ! Nu sa tot vorbeasca despre existenta lor dar sa nu stim niciodata CARE sunt acele firme.
Acest prost care ocupa functia de premier de aproape doi ani, nu a aflat nici acum ca ele detine puterea ! Continua sa vorbeasca de parca s-ar afla, si acum, in opozitie.
Si leaga, invariabil, orice lucru despre care face vorbire, cumva, senin sau fortat, de numele lui Basescu. Sugereaza mereu ca el ar face, dar Basescu sau altcineva nu-l lasa. Ieri a spus ca CCR tine cu evazionistii, favorizeaza evazionistii, pentru ca CCR a declarat chestia cu insolventa ca fiind neconstitutionala.
E halucinant sa vezi ca ai un asemenea premier complet retardat.

Acum a aparut cu o noua chestie, asta cu taxa pe carburant. Buna idee ... dar aplicarea ei ar trebui sa duca si la disparitia Vignietei precum si a taxei de mediu. Asa s-ar rezolva mai multe probleme dintr-un foc. Consumi ? Poluezi ! Poluezi ? Platesti ! Consumi ? Te deplasezi ! Uzezi calea de rulare ... Plateste ! Cam asa e pe la nemti din cate am auzit ...
Dar acest prostanac mai prostanac decat prostanacul predecesor al lui (musiu Geoana) nu intelege chestia asta. El o sa le lase pe toate, taxe peste taxe, pentru acelasi lucru.

Care mama dracului i-ati votat pe astia, idiotilor ? Gospodinelor ? Proastelor ? Voi va dati seama cu cat vor creste preturile in urma acestei idiotenii lansate de un cretin ca Fenechiu ?
Va injura tembelul asta de 1705, meritati toate astea ...
Nu inteleg ce treaba are el de pe unde-si duce comodul trai ... occtidental.
N-a obosit sa ne tot traga de urechi ca un ”dom profesor” ... e sarguincios.
Datator din gura.
N-are si el cu cine socializa, saracul, nu l-o baga nimeni in seama pe-acolo si, nu inteleg de ce, i se pare ca noi am fi adecvati pentru luat la ciomege de catre domnia sa.
Ma rog, e treaba lui.

Nu dau doi bani pe el.
Mai degraba pe gospodinele tampite as da doi bani.
Si stiti de ce ?
Pentru ca muistul face parte din categoria ”Mona Simona”, una care le stia pe toate de prin America ...
Pana cand, am rugat-o sa faca ceva concret, ceva aplicat, ceva pe care nu puteam sa-l fac eu aci, in Romania mea; sa cumpere ceva (un nenorocit de storcator de legume de un anumit tip) si sa mi-l trimita, evident contra-cost. Ei bine, a batut din gura si muista aia despre orice, numai ce-am rugat-o. N-A facut.
In timp ce ”gospodinele”, proaste si tampite cum le-am facut de-atatea ori din motive strict politice, fara prea multa filozofie, cand a fost sa miste un deget sau o mana, fara sa fie rugate decat odata, Cotoroanta nici n-a fost rugata, m-a sunat ea sa-si ofere ajutorul dupa ce a auzit ce n-am ...

Ca sa vezi cu e cu teoreticienii astia ... cu astia de le stiu pe toate ... si cu proastele de pe forumuri.
Si cu floarea cea rara numita ”recunostinta”.
Ca sa vezi cum e cu ”laudatu” si cu ”injuratu” ...

Voi ce credeti, le-am laudat sau le-am injurat pe tampite ?
Dar pe muist ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 08:55

P.S

Nu e un geniu neinteles ci un biet dobitoc care sufere de suficienta. O boala psihica ...
Sunt multi ca el ...
Si .... n-o fi avnd omul cu cine sa socializeze, nu l-o baga nimeni in seama ... o fi avand si el scuza lui, scuzele lui ....
Este, mai degraba, demn de mila ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 09:12

si mie mi-esti drag, capatana patrata!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 09:20

De la: 9am_1454, la data 2013-10-31 08:50:40Ponta tot vorbeste, ca un bou sadea, despre firme serioase care-si platesc taxele si despre ”alte firme” care nu-si platesc taxele, cu o seninatate care s-ar potrivi mai bine unui bolnav mintal.
Spun asta pentru ca tocmai el este cel care ar trebui sa faca ceva impotriva acelor firme care NU-si platesc taxele ! Nu sa tot vorbeasca despre existenta lor dar sa nu stim niciodata CARE sunt acele firme.
Acest prost care ocupa functia de premier de aproape doi ani, nu a aflat nici acum ca ele detine puterea ! Continua sa vorbeasca de parca s-ar afla, si acum, in opozitie.
Si leaga, invariabil, orice lucru despre care face vorbire, cumva, senin sau fortat, de numele lui Basescu. Sugereaza mereu ca el ar face, dar Basescu sau altcineva nu-l lasa. Ieri a spus ca CCR tine cu evazionistii, favorizeaza evazionistii, pentru ca CCR a declarat chestia cu insolventa ca fiind neconstitutionala.
E halucinant sa vezi ca ai un asemenea premier complet retardat.

Acum a aparut cu o noua chestie, asta cu taxa pe carburant. Buna idee ... dar aplicarea ei ar trebui sa duca si la disparitia Vignietei precum si a taxei de mediu. Asa s-ar rezolva mai multe probleme dintr-un foc. Consumi ? Poluezi ! Poluezi ? Platesti ! Consumi ? Te deplasezi ! Uzezi calea de rulare ... Plateste ! Cam asa e pe la nemti din cate am auzit ...
Dar acest prostanac mai prostanac decat prostanacul predecesor al lui (musiu Geoana) nu intelege chestia asta. El o sa le lase pe toate, taxe peste taxe, pentru acelasi lucru.

Care mama dracului i-ati votat pe astia, idiotilor ? Gospodinelor ? Proastelor ? Voi va dati seama cu cat vor creste preturile in urma acestei idiotenii lansate de un cretin ca Fenechiu ?
Va injura tembelul asta de 1705, meritati toate astea ...
Nu inteleg ce treaba are el de pe unde-si duce comodul trai ... occtidental.
N-a obosit sa ne tot traga de urechi ca un ”dom profesor” ... e sarguincios.
Datator din gura.
N-are si el cu cine socializa, saracul, nu l-o baga nimeni in seama pe-acolo si, nu inteleg de ce, i se pare ca noi am fi adecvati pentru luat la ciomege de catre domnia sa.
Ma rog, e treaba lui.

Nu dau doi bani pe el.
Mai degraba pe gospodinele tampite as da doi bani.
Si stiti de ce ?
Pentru ca muistul face parte din categoria ”Mona Simona”, una care le stia pe toate de prin America ...
Pana cand, am rugat-o sa faca ceva concret, ceva aplicat, ceva pe care nu puteam sa-l fac eu aci, in Romania mea; sa cumpere ceva (un nenorocit de storcator de legume de un anumit tip) si sa mi-l trimita, evident contra-cost. Ei bine, a batut din gura si muista aia despre orice, numai ce-am rugat-o. N-A facut.
In timp ce ”gospodinele”, proaste si tampite cum le-am facut de-atatea ori din motive strict politice, fara prea multa filozofie, cand a fost sa miste un deget sau o mana, fara sa fie rugate decat odata, Cotoroanta nici n-a fost rugata, m-a sunat ea sa-si ofere ajutorul dupa ce a auzit ce n-am ...

Ca sa vezi cu e cu teoreticienii astia ... cu astia de le stiu pe toate ... si cu proastele de pe forumuri.
Si cu floarea cea rara numita ”recunostinta”.
Ca sa vezi cum e cu ”laudatu” si cu ”injuratu” ...

Voi ce credeti, le-am laudat sau le-am injurat pe tampite ?
Dar pe muist ?

a naibii lauda ! asta se-ncadreaza -n categoria : orice sut in fund ,e un pas innainte !
sau, nu oricine te baga-n rahat iti vrea raul !

dar, eu tin sa-ti spun ca te mai iubesc inca si sa-ti aduc aminte de taxa basescu ....

P.S
Mona Simona , daca e sa-mi aduc bine aminte , a fost avatarul unui barbat foaaaarte liber la exprimare si care si-a tot schimbat avatarul, dar de plecat din Bucuresti, n-a plecat niciodata....da' , poate ca ma-nsel eu si e vorba despre altcineva !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 09:50

I-ete, caprele, s-au si prezentat !
Se putea ?

Da stiu, prima oara taxa de drum a bagat-o Basescu in benzina si a ramas acolo pana cand s-a trecut la chestia cu acciza cand s-au facut ca nu-si mai amintesc despre ea. Bine, a fost Basescu un bou ... asa, si ? Daca a fost el trebuie sa inghitim si alti boi ?

Te inseli, MonaSimona era ”una” care-si facea veacul prin state. Asa zicea ea ... Poate fabula, cine stie ? Dar dupa ce am scris despre cum a facut-o cu storcatorul ala, cum ma compara ea cu unul care-i cerea sa-i cumpere un jeep ... n-a mai postat.
Sau o fi postat sub alt nume.
Io n-am facut altceva decat sa descriu categoria, caprelor raioase ce sunteti.
Sunt satul de muisti plini de bune-intentii si degraba stiu toti a ce trebuie facut de catre mine si altii, in afara de ei.
La fel de stiutori erau si astia de guverneaza acum pe cand nu erau la putere .

Cum zicea soacra lui Spirache Necsulescu: Ai de sunt la putere orbesc, iar alora de trec in opozitie le mai iese o pereche de ochi !
Al dracului Musatescu asta ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 10:04

mda si cind ajung la Putere fac toti la fel !

mona simona era unul romeo tarhon , pe numele lui ....era un regalist infocat ,dar si basist, ceea ce se potrivea ca nuca-n perete, dar si jupin mytcor ne daduse de stire la un moment dat ca, basele pregateste monarhia dupa ce va iesi el la penzie !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 10:08

Mare dobitoc, ilustu imbecil oligofren epileptic degenerat mintal, poi cine l-a desemnat pe pompalau idiotenia dvs.?
Bhai S de la sbucur,atotputernic subred si demolat mintal, mai du-te bai smiorcanila si recapituleaza paginile acestui topic si apoi sa vorbesti despre dezastrul economico-social in care iti tari inepta existenta de biped care pretinde ca este apt sa-si analizeze realist propriile actiuni civice, profesionale, sau umane.
Cine sunt cei care ti-au distrus ambianta mediului socio-economic, romanii plecati sa-si castige in mod onest existenta prin occident sau marlanii lingai si mafiotii care au preferat sa-si perie bossii politici sau economici, sa le ridice osanale si sa-I sustina si voteze intr-o veselie in ultimii 20 de ani rotind aceeasi imbecili la guvernare?

Ai ajuns sa chitai ca un sobolan deoarece ai sa platesti 10 eurocenti in plus pe litrul de carburant, dar habar n-ai ce taxe si impozite vor urma sa fie introduse din 2014 de acest maimutoi desemnat de idolul tau. M mai paralizatule mintal, ia aboneaza-te la  newsletters-ul posturi.gov.ro si-ai sa observi, daca te-o duce mintea sa si intelegi ar fi mai bine, la ce dezmat se dedau cei pe care ii votati voi.
Pai cum sa nu majoreze taxe si impozite, cum sa nu diversifice si extinda masa de impozitare, cum sa nu isi bata joc de voi in cel mai crunt mod posibil, atat timp cat esti o mamaliga nesarata exact ca si cei 90% dintre voi.
Deja sunteti pe primul loc in UE din punct de vedere al volumului de taxe si impozite care v-au fost impuse, deja ocupati un onorabil loc intai, cu 45% impozitate directa a venitului lunar/individ uman activ in campul muncii, iar in ceea ce priveste suma impozitelor directe plus indirecte per individ, rezulta o impozitare de 90% a venitului individual lunar.
Mai oligifrenule, or sa va impoziteze si nr-ul ferestrelor pe care le aveti la domiciliu, apoi o sa va impoziteze si obiectele de mobilier din locuinta, pentru a-si mentine salariile, diurnele, sporurile, privilegiile, si avantajele dobandite de pe urma unui electorat oligofreno- mamaligos .

Prostane, n-o mai face pe interesantul pe aici ca-ti explodeaza mintea de nerod falos ce esti,
Hai, ia-ti caprele raioase cu tine si scoate-le la pascut !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 10:22

ia mai du-te si te leagana de'o craca inalta , ca m-am saturat de tine ca de'o buba neagra !
cine si ce se poate face in tara asta, cind totul e arvunit si parafat ,marca UE !?

mythcore, hai ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 10:32

De la: mythcore, la data 2013-10-31 10:26:34
De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 10:22:29ia mai du-te si te leagana de'o craca inalta , ca m-am saturat de tine ca de'o buba neagra !
cine si ce se poate face in tara asta, cind totul e arvunit si parafat ,marca UE !?

mythcore, hai ?!

Hodoroago, taca-ti fleanca, ce tot behai aici ?!
M-am clonat, ce nu va convine?
N-ati vrut-o voi?
CAPRELOR RAIOASE !

bine, n-am nici o obiectie la metamorfoza ta dar, spune-mi : EFECTIV ce poate face vax populi ca sa scape de metastaza in care a ajuns Romania ?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 10:45

Ai uitat conditionarea, numai daca ma rogi frumos !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 10:49

pai nu te-am tot intrebat ce-i de facut , ca doar am recunoscut in scris ca : eu nu vad nici-o solutie !?
hai, gindeste-te si desfasoara-te pin' pe la prinz, incolo, cind voi reveni , ca acum am ceva treaba !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 15:25

De la 01 ian 2014 revine forfetarul . Sunt discutii de majorare a cotei unice la 22 % .
De s-ar face cota asta 100 % sa ne linisteasca pe toti si sa se termine si cu economia privata , ca si asa e pe butuci !
Sa vedem cum plateste pontacul salariile bugetare si pensiile !
Credeti ca iese vreunul in strada sa protesteze ? Da' de unde , vor face toti cozi la biserici sa se roage la moaste pentru viata de apoi .
Doamna Gabi , daca nu exista solutii , tre' sa ne achizitionam de pe-acum sfoara si sapun ?Ce zici ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 15:34

daca asta -i solutia finala , o facem si pe asta, ca doar don base' ne spuse prin viu grai ,dar si prin gura vuvuzelei boc, ca se asteapta la o "iesire din sistem "a pensionarilor in numar mai mare desigur, pe cale naturala ! s'apoi, daca Patria ne-o cere....da' tu sa vi sa-mi tragi scaunelul de sub picioare , ca am incredere in tine ca nu vei rata....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 16:03

De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 15:34:19daca asta -i solutia finala , o facem si pe asta, ca doar don base' ne spuse prin viu grai ,dar si prin gura vuvuzelei boc, ca se asteapta la o "iesire din sistem "a pensionarilor in numar mai mare desigur, pe cale naturala ! s'apoi, daca Patria ne-o cere....da' tu sa vi sa-mi tragi scaunelul de sub picioare , ca am incredere in tine ca nu vei rata....

da' de ce ai avea nevoie de asistenta , te suspectezi singura de lasitate ?
Am scris "ne achizitionam " , nu "iti achizitionezi " , dar ce-ti mai place sa te victimizezi !
Ai prefera sa mori decat sa iesi in strada , asta e optiunea dumitale dupa cum spui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 16:27

De la: _2148_, la data 2013-10-31 16:03:31
De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 15:34:19daca asta -i solutia finala , o facem si pe asta, ca doar don base' ne spuse prin viu grai ,dar si prin gura vuvuzelei boc, ca se asteapta la o "iesire din sistem "a pensionarilor in numar mai mare desigur, pe cale naturala ! s'apoi, daca Patria ne-o cere....da' tu sa vi sa-mi tragi scaunelul de sub picioare , ca am incredere in tine ca nu vei rata....

Am scris "ne achizitionam " , nu "iti achizitionezi " , dar ce-ti mai place sa te victimizezi !
Ai prefera sa mori decat sa iesi in strada , asta e optiunea dumitale dupa cum spui !

esti seaca si acra precum o lamiie stoarsa , daca n-ai prins sensul "glumitei" mele ....ca, oricum bateai moneda si tu ca si 2522 pe "carcasele " care suntem noi, pensionarii ....deci, chiar n-am de ce sa ma " victimizez " inutil : SUNTEM deja si ale sistemului, dar si ale voastre, ale tinerilor !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 16:46

De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 16:27:05
De la: _2148_, la data 2013-10-31 16:03:31

esti seaca si acra precum o lamiie stoarsa , daca n-ai prins sensul "glumitei" mele ....ca, oricum bateai moneda si tu ca si 2522 pe "carcasele " care suntem noi, pensionarii ....deci, chiar n-am de ce sa ma " victimizez " inutil : SUNTEM deja si ale sistemului, dar si ale voastre, ale tinerilor !

Hai nu zau !? Atunci cand ma confundai dumneata si o luai mereu pe aratura , crezand ca sunt 2522?
Jalnic ! Un pensionar afirma ca este victima tinerilor si nu invers
De multe ori am insistat pe ideea ca daca pensionarii vor sa se schimbe ceva in sistemul asta ticalosit si comunist , trebuie sa-i sustina pe tineri si sa nu se mai buluceasca la vot pentru o sticla de ulei si o punga de zahar ! Asa cum pot sa se buluceasaca la coada la mostele vreunei sfinte , pot sa iasa o ora si pentru a sustine o cauza REALA , nu cai verzi pe pereti visati de ei , gen viata in imparatia cerurilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 17:31

si nu suntem victime ? de cind s-au facut acele declaratii aberante , ale lui bas si boc, opinia publica basista a preluat porcariile spuse de ei si numai asa o tineti : in insulte, jigniri si blesteme !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 17:47

De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 17:31:53si nu suntem victime ? de cind s-au facut acele declaratii aberante , ale lui bas si boc, opinia publica basista a preluat porcariile spuse de ei si numai asa o tineti : in insulte, jigniri si blesteme !

Mda , paranoia e boala grea la dumneata . A cui victima esti doamna ? A tinerilor sau a lui Basescu ?
Rar gasesti o fraza la dumneata in care sa nu-l introduci si pe Basescu , esti obsedata de Basescu ?
Cine te-a blestemat , doamna ? Dumneata mai intelegi limba romana ?Ce porcarii am preluat eu spuse de de Basescu , MINCINOASO ? Ai un tupeu fara limite si minti cu nerusinare !
Intelegi intotdeauna pe dos sau te prefaci ca nu intelegi doar ca sa-ti mai oferi un prilej pentru a te victimiza SINGURA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 18:00

De la: _2148_, la data 2013-10-31 17:47:00
De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 17:31:53si nu suntem victime ? de cind s-au facut acele declaratii aberante , ale lui bas si boc, opinia publica basista a preluat porcariile spuse de ei si numai asa o tineti : in insulte, jigniri si blesteme !

Mda , paranoia e boala grea la dumneata . A cui victima esti doamna ? A tinerilor sau a lui Basescu ?
Rar gasesti o fraza la dumneata in care sa nu-l introduci si pe Basescu , esti obsedata de Basescu ?
Cine te-a blestemat , doamna ? Dumneata mai intelegi limba romana ?Ce porcarii am preluat eu spuse de de Basescu , MINCINOASO ? Ai un tupeu fara limite si minti cu nerusinare !
Intelegi intotdeauna pe dos sau te prefaci ca nu intelegi doar ca sa-ti mai oferi un prilej pentru a te victimiza SINGURA !

dar n-ai vrea sa te-ntorci doar la postarile lui 2522 caruia-i tineai trena si sa nu ma mai faci mincinoasa ?
dar n-ai vrea sa te uiti pur-si simplu, prin topicul asta ? ia cauta -l tu pe @ Pensionarul care ne trimitea la cimitirul Invierea, cu cearceaful pe cap ! si nu numai el...o puzderie ....sa nu uiti de @camioneros si pe @silver...chiar si pe la @silviu.sa te uiti .. in mai 2010 era furibund ....haide, ca tot te dai de "fata mare " si nestiutoare pe forum ....macar sa fii informata si sa intelegi ca victimile voastre suntem noi , cei munciti o viata de om !

si nu-mi vorbi mie de obsesia basescu, cind obsesia voastra sunt "carcasele care v-au distrus voua viitorul ".... nascindu-va si crescindu-va cu chiu cu vai !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 18:09

Doamne,ma ingrozesc numa' citindu-va...Saraca tara bogata...

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 18:21

De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 18:00:24
De la: _2148_, la data 2013-10-31 17:47:00

dar n-ai vrea sa te-ntorci doar la postarile lui 2522 caruia-i tineai trena si sa nu ma mai faci mincinoasa ?
dar n-ai vrea sa te uiti pur-si simplu, prin topicul asta ? ia cauta -l tu pe @ Pensionarul care ne trimitea la cimitirul Invierea, cu cearceaful pe cap ! si nu numai el...o puzderie ....sa nu uiti de @camioneros si pe @silver...chiar si pe la @silviu.sa te uiti .. in mai 2010 era furibund ....haide, ca tot te dai de "fata mare " si nestiutoare pe forum ....macar sa fii informata si sa intelegi ca victimile voastre suntem noi , cei munciti o viata de om !

si nu-mi vorbi mie de obsesia basescu, cind obsesia voastra sunt "carcasele care v-au distrus voua viitorul ".... nascindu-va si crescindu-va cu chiu cu vai !

Cucoana , ce treaba am eu cu trecutul dumitale glorios pe 9am ?
Ia-te de pretenul dumitale black , care te gratula cu ce pretinzi ca ti-as fi facut eu .Ca de obicei , atunci cand nu ai argumente , arunci cu rahat in ventilator
Cand ti-am spus ca black te jignea in ultimul hal , ai zis ca lupta de pe politice nu se pune , ca aici asa va dragasteatzi voi , acu' zici ca esti victima acelor jigniri
Mataluta nu prea mai esti in toate mintile !
Sa stii ca eu ma descurc si m-oi descurca cumva , orice decizii proaste ar lua acest guvern ! Problema este a voastra ca nu intelegeti ca cei tineri lupta inclusiv pentru voi si incearca sa va determine sa-i sustineti .Pentru ca atunci cand li s-o pune pata si or pleca fara numar din tara , veti ramane singuri sa va plangeti de mila , ca nu vine Ponta cu bani de-acasa sa va plateasca pensiile . Voi va victimizati si va refugiati in biserica , dupa dealuri ..

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 18:41

De la: gabigabi2, la data 2013-10-31 10:22:29ia mai du-te si te leagana de'o craca inalta , ca m-am saturat de tine ca de'o buba neagra !

mythcore, hai ?!

Gabi hai sa vedem: Ungaria si-a platit datoriile si nu mai vrea FMI.guvern extremist(zic unii) nu prea fac ce zic altii si nu ii scoate nimeni din UE si din NATO!
Bulgaria a scos exploatarea gazelor de sist iar nu a dat-o afara nimeni din EU si din NATO!
Exemplele pot continua DECI INTREBAREA MEA PENTRU TINE: CE TOT II TRAGI CU UE?
Tuu chiar nu vezi ca in Romania UE e ACARUL PAUN? Cand prostii pe care ii votati fac prostii dau vina pe UE desi aia ne urechesc pentru tot ce nu e bine! Daca am lua toate legile si pe cei care le aplica din UE cred ca o vom duce foarte bine!
Ai dost vreodata in Ungaria? Sa vezi ce au facut ungurii cu fonduri europene? Cu guvernul ala extremist etc!
De o c.u.r.v.a. te folosesti dar nu te insori cu ea si nici nu o apreciezi ca pe o femeie cinstita!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Pagini: << 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: