back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 16:48

De la: gabigabi, la data 2011-05-31 15:08:52extraordinar ce senzatie de deja vu am in legatura cu tine, mai @baltoaca...parc-as mai fi avut discutia asta , dar cu Mytcor ! o iau de la inceput , ce zici sau mai stii ce spuneam atunci ?

BASESCU face parte din structurile de conducere ale acestei tari ,inca din ' 86 ....fie ca Sef la Anvers, fie in guvernul lui Dascalescu, fie ca Director sau Subsecretar de Stat in Min. Transporturilor ....ca Ministru plin -6 mandate si sub parinteasca obladuire a FSN.ului si a lui ILIESCU , fie sub P.Roman si PD , pina l-a indepartat spunindu-i cit de bun e, cel mai bun !
PD .ul a fost in toate combinatiile posibile si s-a folosit de tot ce putea fi folosit ca sponsor, storcindu-i de bani si pe Patriciu si pe Vintu si pe Felix , caruia i-a luat PUR ca sa poata shunta PSD care a cistigat in 2004 alegerile si ar fi trebuit sa dea premierul.....ma rog, in 2009 au guvernat impreuna da' cica in politica e permis orice ! orice-orice, dar acest ORICE ne-a adus in starea de jeg moral in care ne balacim azi, la tine in baltoaca ! Jeg si jeguri umane ajunse in pozitia de a hotari soarta poporului roman , din toate partidele ,care trec de la stg-la dreapta prin centru de n-au treaba si nu mai au doctrina decit pe hirtie si doar interese personale ! jegul uman promovat pina in fruntea statului roman,de unde ne improasca cu zoaie , insultindu-ne cum NIMENI, NICIODATA n-ar indrazni s-o faca , a coborit nivelul discursului politic si economic atit de jos incit eu nu stiu cum si cine ne-ar mai putea reda demnitatea si stima de sine !

ehhhhh, spre aducere aminte !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 17:02

Si totusi....
Exista vreo diferenta intre: o mentalitate internationalist-conunista, scolita prin CCCP, la Moscova, si- o mentanitate nationalist-comunista, plimbata pe la Anvers?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 17:16

se pare ca Anversul bate Moscova , cel putin asa sustine Gabi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 18:55

cum adica ? n-am inteles !

dar chiar mai ieri discutam cu ai mei, in casa , ca de Iliescu mi-e sila dar a avut un crez si si l-a urmat asa cum a facut-o ,crezind cu sinceritate ca ala-i drumul corect al omenirii !

Basescu NU are nici-un crez ! si despre sinceritatea vorbelor si convingerilor lui politice nici nu poate fi vorba ,caci omul este total cameleonic si nu-si urmareste decit propriul interes , dar stie sa mimeze tot ce-si doreste sa auda auditoriul sau , manipulind cu grosolanie !
ca atare , daca fata de Iliescu am o sila , fata de Base' am un imens dezgust, dispret si o apriga dorinta sa fie trasi la raspundere - Amindoi - ptr. tot ce-au facut ....

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 19:14

De la: gabigabi2, la data 2013-09-18 18:55:46 cum adica ? n-am inteles !

dar chiar mai ieri discutam cu ai mei, in casa , ca de Iliescu mi-e sila dar a avut un crez si si l-a urmat asa cum a facut-o ,crezind cu sinceritate ca ala-i drumul corect al omenirii !

Basescu NU are nici-un crez ! si despre sinceritatea vorbelor si convingerilor lui politice nici nu poate fi vorba ,caci omul este total cameleonic si nu-si urmareste decit propriul interes , dar stie sa mimeze tot ce-si doreste sa auda auditoriul sau , manipulind cu grosolanie !
ca atare , daca fata de Iliescu am o sila , fata de Base' am un imens dezgust, dispret si o apriga dorinta sa fie trasi la raspundere - Amindoi - ptr. tot ce-au facut ....

ma faci sa rad cu lacrimi....vai saracu tovarasu' iliescu....a avut un crez....care crez....ca toti oamenii care nu-l servesc pe el si nu sunt comunisti ,,luminati'' merita sa fie dusi la canal...,,animalele''....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 19:54

Nou episod din guvernarea USL :vindem un avion cumparam altul de 56 mil euro! Lasa ca nu se vede votantii sunt ocupati cu tortionarii !
Sa va traiasca guvernantii!...........Stupid people!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 20:12

De la: sirboby, la data 2013-09-18 19:54:52 Nou episod din guvernarea USL :vindem un avion cumparam altul de 56 mil euro! Lasa ca nu se vede votantii sunt ocupati cu tortionarii !
Sa va traiasca guvernantii!...........Stupid people!

Uite inca una !

ACTUALIZAT
Astãzi, la 17:52

SURSA
Mediafax

Camera Deputaþilor a adoptat, miercuri, cu 235 de voturi "pentru", 21 voturi "împotivã" ºi 45 abþineri, ordonanþa care eliminã din competenþa Direcþiei Naþionale Anticorupþie cauzele privind unele infracþiuni.

Cica nu se mai trece pe la DNA pentru "gainarii " mai mici de 1 million de euro !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 20:59

De la: gabigabi2, la data 2013-09-18 14:28:17
De la: 9am_2522, la data 2013-09-18 10:05:20
De la: gabigabi2, la data 2013-09-13 15:55:58draga, io i-am probat pe toti , ca ne fiind in Structuri , n-aveam de unde sa stiu care ce hram poarta....poate ca voi ati stiut , dar prea putin a contat si , greseala mea a fost ca nu mi-am dat in bobi sa vad care cum e ,asa cum a facut @1075 !
l-am votat pe I. Ratiu , n-a iesit !
l-am votat si pe Cimpeanu, dar n-a fost sa fie
io mi-as fi dorit Regalitate, dar se pare ca nu mai e la moda pe nicaierea ...
l- am votat si pe Constantinescu ....a doua oara n-a mai fost cazul
pe Iliescu l-am barat la egalitate cu Vadim in 2000
gresii si-l votai pe Bas in 2004 ....eeeee, dar a doua oara n-am mai gresit
....da' acum ca ma spovedii tie, nu vrei sa spui si tu ce PERSONALITATE pura si nevinovata ai votat ?

Minti cu nerusinare hodoroago!
Ai votat cu Iliescu & company pana ai facut bataturi la stampila.
Se vede clar ca esti o psdista inraita mamare,
Sa faca ,,muci la fund si rahat la nas'' ala care a votat cu Iliescu si partidul lui de derbedei ?

DA , sa faca !
dar iar ai uitat amnezico sa spui tu cu cine ai votat, ca tot o dai cotita, neavind curajul sa spui care ti-au fost optiunile ! nu-i corect sa imputi altora ce tu insati ai facut, basisto care esti tu basista pina-n maduva oaselor !

HODOOAGO,,,,,,,,,spre deosebire de voi ,,robotii'' setati de cate PCR,FSN,PDSR,PSD , atunci cand au nevoie de legalizaea jafuilor, cand va incolonati ca pinguinii la cabinele de vot....fara sa ganditi si mai mult faa a realiza raul pe cae il faceti............noi ,,,,astia mai mici peferam sa ne abtinem de la vot .
Mai bine asa decat sa LEGALIZAM JAFUL INSTITUTIONALIZAT pentru 3 lei ciubuc la pensie ori o galeata.
HODOROAGO,,,,,,,,in momentul cand voi veti fi ,,deconectati'' .....atunci tara va mai ava o sansa de redresare...........pana atunci suntem sortiti deziegrarii morale, sociale dar si statale.......asa dupa chipul si asemanarea voastra.
RUSINE HODOROAGO!

El-Cinque

23 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 21:46

Bine zis !
Hodorogii astia au votat NUMAI AIUREA , incepand cu Duminica Orbului din 1990 si pana la Marea Chioreala din 2009 !
Pe de alta parte , colaborationismul lor balos si impaciuitorismul misel nu ne vor lasa sa facem ORDINE IN TARA atata timp cat vor face umbra pamantului Patriei cu spinarile lor cocarjate in fata oricarui conducator vremelnic , ales pe mici si bere, vezi in cazul asta Bashescu si lataratorii lui de pe acest forum si alte locuri !

La data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 : Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...>>>>>>>OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC ! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 07:29

Nu sunt sustinatoare a guvernarii pdl , nu i-am votat deoarece am considerat si consider ca ,,,,,,,,,tot ce naste din FSN indiferent de titulatura ....tot dezastru inseamna pentru tara.
Totusi pot remarca urmatorul aspect si cred ca fiecare cetaten al acestei tari poate realiza daca mai are cat de cat putin discernamant...........
Pana sa vina USL la guvernare....cu toate taierile de salariu pe care le-am avut atat eu cat si sotul ...totusi reuseam sa ne descurcam onorabil.
Concret......in perioada guvernarii Boc cheltuielile cu hrana nu depaseau 500 de lei pe luna iar acum sub guvernarea USL...... depasesc 700 lei.
Unde sunt promisiunile facute de catre USL in campanie??
'Idiotii au inteles ca au fost prostiti?
In concluzie cu toata cresterea economica cu care se lauda nesimtitul de Ponta ....in relitate pentru a putea sa acopere mituirea prostilor .....guvernul USL a dat drumul inflatiei care este intr-o crestere alarmanta.
Asta este rezultatul DELIRULUI national din anul de gratie 2012.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 07:45

De la: El-Cinque, la data 2013-09-18 21:46:48 Bine zis !
Hodorogii astia au votat NUMAI AIUREA , incepand cu Duminica Orbului din 1990 si pana la Marea Chioreala din 2009 !
Pe de alta parte , colaborationismul lor balos si impaciuitorismul misel nu ne vor lasa sa facem ORDINE IN TARA atata timp cat vor face umbra pamantului Patriei cu spinarile lor cocarjate in fata oricarui conducator vremelnic , ales pe mici si bere, vezi in cazul asta Bashescu si lataratorii lui de pe acest forum si alte locuri !

Adevarul este ca avem conducatorii pe care ii meritam.
Politicienii sunt oglinda celor care ii voteaza.
Cei care aduc prin vot la guvernare hoti si ticalosi ....o parte sunt prosti dar marea majoritate sunt la randul lor tot hoti si pungasi.
Acesta este generatia parintilor si bunicilor nostrii........indivizi fara coloana vertebrala, fara onoare si ei sunt principalii vinovati pentru destinul tragic pe care il avem ca popor.
Degeaba incercam sa-i dezvinovatim........

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 08:11

Asa, maica! Rezolvati voi cazul, uite noi stam cuminti acasa si asteptam sa scoateti tara din foame!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 08:57

Inveseaza !
Pe langa Iliescu, Basescu e mielusel.
Are Basescu belelele lui, dar Iliescu este bestia care a pus, temeinic, bazele pentru tot ce ni se intampla.
Ai probleme mari cu perceptia, Cotoroanto !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 09:52

Ne intrebam pe buna dreptate de ce am ajuns aici.
Raspunsul este simplu.....dar tragic.
COMPLICITATEA generatiei comuniste este raspunsul corect.
EI au simtit ca sunt vinovati pentru destinul tragic al Romaniei deoarece atunci cand Visinescu& Company decimau rezistenta......EI adica parintii si bunicutii nostrii...APLAUDAU.......
In 89 pamanul le-a fugit de sub picioare si au preferat varianta COMPLICITATII si din pacate nici acum nu vor renunta chiar si prin distrugerea viitorului copiilor lor.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:02

De la: 9am_2522, la data 2013-09-19 09:52:26Ne intrebam pe buna dreptate de ce am ajuns aici.
EI au simtit ca sunt vinovati pentru destinul tragic al Romaniei deoarece atunci cand Visinescu& Company decimau rezistenta......EI adica parintii si bunicutii nostrii...APLAUDAU.......
In 89 pamanul le-a fugit de sub picioare si au preferat varianta COMPLICITATII si din pacate nici acum nu vor renunta chiar si prin distrugerea viitorului copiilor lor.

Pai sigur, e mai usor sa te intrebi cum ai ajuns aici, decat sa spui ce vei face de aici incolo.

Bun, ati stabilit ca batranii sunt de vina, oricum nu vor mai trai mult, deci ce faceti voi, astia care nu sunteti de vina?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:15

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:17

De la: _Ingrid, la data 2013-09-19 10:02:17
De la: 9am_2522, la data 2013-09-19 09:52:26Ne intrebam pe buna dreptate de ce am ajuns aici.

Pai sigur, e mai usor sa te intrebi cum ai ajuns aici, decat sa spui ce vei face de aici incolo.

Bun, ati stabilit ca batranii sunt de vina, oricum nu vor mai trai mult, deci ce faceti voi, astia care nu sunteti de vina?

Monstrul creat are prea multe capete........asa ca atat noi cat si generatiile ce vor urma vom avea mult de tras.
Consecintele sunt devastatoare.......asa ca va multumim din inima pentru tot .......

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:40

De la: 9am_2522, la data 2013-09-19 07:29:59Nu sunt sustinatoare a guvernarii pdl , nu i-am votat deoarece am considerat si consider ca ,,,,,,,,,tot ce naste din FSN indiferent de titulatura ....tot dezastru inseamna pentru tara.
Totusi pot remarca urmatorul aspect si cred ca fiecare cetaten al acestei tari poate realiza daca mai are cat de cat putin discernamant...........
Pana sa vina USL la guvernare....cu toate taierile de salariu pe care le-am avut atat eu cat si sotul ...totusi reuseam sa ne descurcam onorabil.
Concret......in perioada guvernarii Boc cheltuielile cu hrana nu depaseau 500 de lei pe luna iar acum sub guvernarea USL...... depasesc 700 lei.
In concluzie cu toata cresterea economica cu care se lauda nesimtitul de Ponta ....in relitate pentru a putea sa acopere mituirea prostilor .....guvernul USL a dat drumul inflatiei care este intr-o crestere alarmanta.

baiiiii, 500 lei ptr. 2 persoane/ luna ? hahaha, probabil ca suplimentezi cu ceva maro si urit mirositor , ca e IMPOSIBIL sa traiesti din doar 500-700 ptr 2 Persoane ....IMPOSIBIL !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:51

De la: 9am_1454, la data 2013-09-19 08:57:36

Inveseaza !
Pe langa Iliescu, Basescu e mielusel.
Are Basescu belelele lui, dar Iliescu este bestia care a pus, temeinic, bazele pentru tot ce ni se intampla.
Ai probleme mari cu perceptia, Cotoroanto !

sa inversez, zici ? de ce ? Crede Basescu in ceva, cu adevarat, mai Silviule, cind tot ce spune este o Minciuna si-si schimba discursul de la moment la alt moment ? daca tu nu observi ca azi zice una si miine alta, dupa atita timp de cind ne balacarim pe aici ptr. el, inseamna ca perceptia ta este - nu spun defecta- ci , mai curind unilaterala !
si am spus si mai spun ptr. a nu stiu cita oara : si bas' si Iliescu au supt de la aceeasi tzitza comunista, cu deosebirea ca Iliescu a fost un comunist inrait si adinc lucrat ,la fibra , inca din tineretea lui revolutionara ....iar Bas' e un oportunist ce s-a folosit de sistemul comunist si aplicindu-l si acum , spre pripasirea personala !
dar, nici nu-i de mirare : diferenta de virsta dintre ei doi este de 20 ani, timp in care comunistii de tip vechi au fost dati de 'oparte ,ptr. a face loc "omului nou " !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:57

De la: gabigabi2, la data 2013-09-19 15:40:11
De la: 9am_2522, la data 2013-09-19 07:29:59Nu sunt sustinatoare a guvernarii pdl , nu i-am votat deoarece am considerat si consider ca ,,,,,,,,,tot ce naste din FSN indiferent de titulatura ....tot dezastru inseamna pentru tara.

baiiiii, 500 lei ptr. 2 persoane/ luna ? hahaha, probabil ca suplimentezi cu ceva maro si urit mirositor , ca e IMPOSIBIL sa traiesti din doar 500-700 ptr 2 Persoane ....IMPOSIBIL !

reciteste textu' gabi...era vorba de cheltuieli nu venituri...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 17:25

De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 15:57:30

poi, tot despre cheltuieli vorbesc si eu ....de unde ai scos-o cu venitul ? dar pot cheltui 2 persoane doar 500 lei pe luna de mincare, ca asa a spus !? si ca acum, de cind cu USL .ul, cheltuieste 700 lei pe luna ! sunt o femeie econoama ; stiu sa gatesc bine si fac dintr-un pui mincare ptr. 3-4 zile si tot nu pot spune ca ma-ncadrez in 500 sau 7oo lei/ 2 persoane/ luna ....ca atare, NU CRED ce spune si cum discutia asta parca e ecoul unei alte discutii de acum vreo 2 ani, mai zic o data ca maninca ce nu trebe ! ....
P.S
da' mai stii, poate face foamea si i-e rusine sa spuna si-n cazu' asta, tre' sa-mi cer scuze !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 20:56

Poate dumneata mananci mai mult decat dansul !
De mancare zic...

Lola666

3 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 21:27

Haoleo mooo , femeie batrana si nu intelegi ! Omul / femeia asta mananca de la parinti / socri , de la tara , de asta da doar 500 de lei pe mancare pe luna

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 21:42

De la: gabigabi2, la data 2013-09-19 17:25:24
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 15:57:30

poi, tot despre cheltuieli vorbesc si eu ....de unde ai scos-o cu venitul ? dar pot cheltui 2 persoane doar 500 lei pe luna de mincare, ca asa a spus !? si ca acum, de cind cu USL .ul, cheltuieste 700 lei pe luna ! sunt o femeie econoama ; stiu sa gatesc bine si fac dintr-un pui mincare ptr. 3-4 zile si tot nu pot spune ca ma-ncadrez in 500 sau 7oo lei/ 2 persoane/ luna ....ca atare, NU CRED ce spune si cum discutia asta parca e ecoul unei alte discutii de acum vreo 2 ani, mai zic o data ca maninca ce nu trebe ! ....
P.S
da' mai stii, poate face foamea si i-e rusine sa spuna si-n cazu' asta, tre' sa-mi cer scuze !

De unde mai mult nesimtito?
Noi tineretul muncim pe branci pentru a va da voua pensii cu mult mai mari decat veniturile noastre.

Nu degeaba votati voi cu toti hotii si borfasii.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 22:41

De la: 9am_2522, la data 2013-09-19 13:17:03
De la: _Ingrid, la data 2013-09-19 10:02:17

Monstrul creat are prea multe capete........asa ca atat noi cat si generatiile ce vor urma vom avea mult de tras.
Consecintele sunt devastatoare.......asa ca va multumim din inima pentru tot .......

Da, am inteles partea asta, ai spus-o in toate formele. Ma indrept catre cimitir, ca sa nu mai incurc locul, dar inainte de asta, spune-ne ce faceti sau veti face pentru viitor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 02:32

Astia de acum sint sunniti, aia erau siiti....
Nu prea e gluma, cam real.
Cine a studiat comportarea celor 2 categorii prin alte tari, isi da seama de comparatie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:11

Ia, zi, Gabi, se traieste mai bine acum sub guvernarea USL in comparatie cu perioada PDL ?
Fara vrajeli cu Basescu, cu toate cacaturile cu care ne-ai obisnuit pana peste cap.
E mai bine, e la fel sau e mai rau ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:30

De la: _2148_, la data 2013-09-19 20:56:21Poate dumneata mananci mai mult decat dansul !
De mancare zic...

bascalie, bascalie , dar tu crezi ca se poate incadra cineva in cei 500 lei / luna/ 2 persoane ?
chiar crezi ? esti priceputa la bucatareala si STII exact cit costa mincarea, ca doar consuma bugetul familiei in proportie de 70-80 % ....chiar crezi chestia asta cu 500 lei ?
aaaaa, da, poate ca face foamea sau e cum spune @Lola : maninca de unde poate !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:37

De la: 9am_1454, la data 2013-09-20 14:11:41Ia, zi, Gabi, se traieste mai bine acum sub guvernarea USL in comparatie cu perioada PDL ?
Fara vrajeli cu Basescu, cu toate cacaturile cu care ne-ai obisnuit pana peste cap.
E mai bine, e la fel sau e mai rau ?

ia mai lasa-ma-n pace, uitucule ! vorbiram deja despre asta ....du-te si cauta discutia ce-am purtat-o mai in primavara , eeeeee....ca ma-nervezi acus' si n-am chef , ca-s obosita !
am facut mai zilele trecute, zacusca ....ieri am pus un rind de castraveti , iar azi am pus castravetii turul 2 , caci iarna-i lunga si acum suntem 3 in casa, chit ca sor' mea abia ciuguleste ; am gasit si niste gogonele usor pirguite -n rozaliu si le-am pus la bidonas ....asa ca, daca vii mai pe tirziu , am cu ce te omeni la o votka ( tzuica) : cartofi fierti si castronul cu acrituri asortate, in stil rusesc ....da' sa nu-mi cer icre negre ca n-am !
....da' pot sa scot ochii de la niste hamsii , daca tii neaparat !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:17

De la: gabigabi2, la data 2013-09-20 14:30:10
De la: _2148_, la data 2013-09-19 20:56:21Poate dumneata mananci mai mult decat dansul !
De mancare zic...

bascalie, bascalie , dar tu crezi ca se poate incadra cineva in cei 500 lei / luna/ 2 persoane ?
chiar crezi ? esti priceputa la bucatareala si STII exact cit costa mincarea, ca doar consuma bugetul familiei in proportie de 70-80 % ....chiar crezi chestia asta cu 500 lei ?
aaaaa, da, poate ca face foamea sau e cum spune @Lola : maninca de unde poate !

Si ce vrei sa spui , madam' ? Ca nu or fi existand familii in Romania care sa traiasca din pensii sociale ?
Nu am trecut prin situatii d'astea , dar mi-e greu sa cred ca dumneata esti cea mai econoama de pe planeta .Sunt o gramada de familii care supravietuiesc din ajutoare sociale , pensii minime sau ajutor de somaj .
E clar ca omul/oama supravietuieste cum poate si poate chiar face foamea .

Asta nu era un motiv sa-i spui dumneata ca mananca " ceva maro " ca sa te citez ...bascalioaso !

Pagini: << 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: