Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:51
cu o completare,insa,adevarata educatie,nu surogatul sau falsa educatie din republica actuala!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 11:02
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-08 22:51:49cu o completare,insa,adevarata educatie,nu surogatul sau falsa educatie din republica actuala!
Se pare ca ati inceput sa vorbiti ca doi oameni, ca pana acuma ...
Referitor la afirmatia facuta va contrazic :
Adevarat educatie se face de catre FAMILIE in primul rand. Scoala vine sa ajute FAMILIA nu sa o suplineasca (exceptie o fac Centrele de Plasament care gazduiesc copiii care nu au Familie - dar acestea sunt cazuri de exceptie, nu sunt o regula).
Deci, daca aveti sa reprosati ceva cuiva atunci reprosati Familiei cuiva nu Autoritatiei scolare ca nu aveti cei 6-7 ani de acasa, precum si paritilor care nu au grija de copiii lor. Ai da numai la scoala, nu inseamna ca si-au facut datoria de parinti si de acum incolo numai scoala il educa. Cat vor trai, parintii lor ii vor educa in permanenta, indiferent ca isi dau seama sau nu ei (atat copiii cat si parintii).
P.S.
Dar, discutia asa cum a ajuns face obiectul unui alt topic asa ca ma opresc aici. Daca doriti sa aprofundati acest subiect deschideti un topic pe aceasta tema si am sa particip la discutii daca doriti.
|
Fosta membra 9am.ro
255 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 12:35
Republica,republica,dar s-o stim si noi.
Care sa fie partidul acela dintre cele cocotate pe esicherul politic?
Care sa fie acela ,asa cum spune pasadro,si bine spune,sa instituie educatia si morala,cand toate n-au nici o educatie,de morala ce sa mai vorbim in Republica noastra Originala.
Monarhia sub regii Carol si Ferdinand a fost benefica in Romania,dar e greu de presupus ca mai este dorita,populatia are in memorie aproape intotdeauna ultimele evenimente.
|
Fosta membra 9am.ro
293 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:36
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:36
si ce partid vezi tu @republicanule ,dar mai ales :ce personalitate atit de charismatica ; atit de culta si de morala ai in vizor pentru a se realiza ceea ce,in fond ,dorim cu toti ? il poti spune ,ca eu ma uit in toate cele 4 zari si nu-l vad .....dar,apropos de vazut : unul din motivele,intr-adevar,serioase,dar pe care tu nu-l consideri c-ar fi asa este ca REGELE este unsul lui Dumnezeu pe pamint....sigur,intr-o lume in care ateismul a ajuns religie de stat,asta-i un argument absurd !
|
pusy_55
283 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 17:51
republica
|
galactica
55 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:08
Acum cativa ani ,in tembelismul lor meschin unii monarhisti liberali l-au propus candidat la presedintie pe Mihaita intaiul-asta tot din lipsa de mari personalitati cu potential de viitor presedinte- si in cateva zile partidul s-a rupt ,apoi s-a ales praful si a intrat in ochii romanilor de lacrimeaza saracii si acum de dorul marelui exilat.Bineinteles ca domnul nu a dat curs invitatiei si i-a lasat cu ochii in soare pe toti cei care se si vedeau dand cu matura pe aleile ce duc spre palat avizi de functii si privilegii de tot felul. In sinea lui revedea pe firul istoriei felul marsav in care a revenit la tron taicutul lui atat de iubit.De data asta romanii au dat cu el de pamant si l-au lasat sa-si linga ranile inconjurat de o armata de fete care se roaga in fiecare zi poate -poate o reusi vreun @mytcor  sa influienteze forumistii sa-i mai dea vreo speranta...sarmanul
costelini
|
|
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:16
De la: Republicanus, la data 2009-03-08 15:15:36 ....Tu ce argumente pro-monarhie ai? Ca pana acum n-am vazut aici nici macar UN argument. Daca vrei argumente, cauta cu cateva pagini in urma, am dat eu o lista destul de lunga cu argumente anti-monarhie/pro-republica. Astept sa dai si tu argumente pro-monarhie, fii tu primul, ca pana acum n-am vazut chiar pe nimeni sa aduca vreun argument bun (in afara de prostescul "monarhu e unsul lui d-zeu" sau alte idiotenii din astea). Mai citeșe odată cu atenție cele peste 30 de pagini, vezi "argumentele" antimonarhice și poate vei înțelege ceva în sfîrșit..! Mie, cel puțin, văzînd cine este înverșunat împotriva monarhiei, m-a convins definitiv: Decît cu ei, mai bine cu Monarhia!
|
|
|
galactica
55 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:28
@gabigabi de ce crezi tu ca esti ateu daca nu crezi ca regele este trimisul lui Dumnezeu pe pamant?Unde naiba ai vazut tu ca ateismul este religie de stat?Vai de minne ti-a luat unsul mintile?Poate doar in statul din capusorul ala al tau mic si inapoiat exista aceasta religie ca in rest jignesti si ce este mai sfant in inima romanilor-credinta in Dumnezeu!Mai mai ce crocodil impaiat ti-a iesit pe gura!In goana mare dupa senzational dai cu nasucul in mizerii draga si miroase a placintuta animala tot ce scoti pe gura chiar daca dai cu odicolon.Mare e gradina ta Doamne!!!
costelini
|
galactica
55 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:36
"mihai 5 2 candva erai mai ponderat,faceai calcule probabilistice si ajungeai la niste concluzii ,perfectibile bineinteles,ca monarhia va veni peste cativa ani, va rupe gura targului si va aduce prosperitatea in casele romanilor.Ti+ai schimbat oare aceasta viziune de esti atat de hotarat dintr+odata?
costelini
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:22
@Galactico, de ce nu-mi raspunzi la intrebarile precedente ?....
De ce eviti raspunsul, sa cred ca nu-l stii sau ca fentezi "polologhic" ?
|
misteva2005
53 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 19:56
Of Doamne, bine ca mai citesc si vorbe placute!
Si eu visez sa ajung sa vad în Romania din nou instaurata monarhia!
Sper din toată inima sa ne vina mintea la cap.
Mi-e ciuda nespus ca romanii nu-si dau seama ca Romania este monarhie de drept iar guvernarea ceausista si cea de dupa revolutie sunt ilegale.
Trecerea de la monarhie la dictatura comunista s-a facut silnic, ilegal, regele a fost nevoit sa abdice.
Am trait o mare fericire in 1989 si sper sa traiesc si ziua cand Romania va deveni din nou un mandru regat asa cum a mai fost.
Te salut.
|
manuelabadoiu
3 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:06
"Monarhia salveaza Romania!" Intr-adevar, cred ca este singura solutie care ar imbunatatii lucrurile. Aceasta tara nu a putut fi guvernata niciodata din interior; istoria ne-o dovedeste: "domnii au taiat pe boieri.......si boierii pe domni". Astfel, a fost nevoie de un domn strain. Oricum.............istoria o stie toata lumea; oare se repeta? Ne-am saturat de...............  ......vrem un membru al familiei regale!
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:21
 Dumnezeule,cite prostii poti citi scrise de niste neintarcati! daca acest om numit rege era un om cinstit , de ce a revendicat pina si muntii ,o parte, sinteti unii dintre noi cu gindirea la pamint! cum de are doar citiva adepti, si acei mare parte de pe timpul bunicii mele care a decedat de peste 40 de ani?voi chiar credeti ca familia regala a venit in romania din dragoste pantru tara?ei au venit sa jecmaneasca tara in totalitate!decit sa vorbiti prostii, mai bine voi cei tineri ati pune mina pe carte si sa va pregatiti pentru a schimba o mare parte de sobolani din conducerea tarii i-ati urma exemplul lui basescu, iar tara s-ar descurca si fara rege,regina, printi ,printese ,cu alte cuvinte fara excrocii din familia regala!mai ginditi inainte de a trinti prostii!
teo
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:15
Discutii pentru pierdere de timp cand am putea sa punem picioarele pe pamant si sa vedem ce-i de facut la alegerile ce vin. Acest subiect nu are absolut nici-o valoare. Monarhia nu mai este posibila in Romania chiar daca nici-un roman nu ar cunoaste nimic despre trecut asa cum nu cunosc unii parteneri de pe acest topic. Nu cunosc, nu citesc nici argumentele spuse de altii si o tin una si buna despre ceea ce stiu cel mai putin. Cine ignora greselile trecutului este condamnat sa le repete. Dar ce le pasa unora ? Si ce daca mai aruncam o piatra in balta. Este adevarat ca si daca unii ar putea citi vreodata istoria umanitatii cu diferitele sisteme de conducere si tot nu ar intelege nimic. De ce ? Simplu. Pentru ca asa vor ei si gata. Logos.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:36
@mihai5_2... nimic de comentat, daca tu pur si simplu esti cu monarhia ca sa dai un vot negativ politicienilor romani de astazi (care ar fi fost aceiasi indiferent daca l-am pus in frunte pe ilici sau daca venea hohenzollern), pleaca nene si culca-te ca nu mai gandesti (cine stie, au fost mucenicii astazi, oi fi baut cele 40 de pahare, asta e). Nu poti sa construiesti o tara bazata numai pe voturi negative (d-aia nu ne miscam deloc acum, pentru ca toate schimbarile de la putere s-au bazat pe voturi negative de genul "partidul X a furat prea mult, nu mai votez cu ei votez cu ceilalti")
@gabi: nu are nici o importanta religia, romania e stat laic, si nici pe vremea cand era monarhie regele nu era considerat unsul lui dumnezeu (citeste constitutiile vremii, mytcor le-a tot postat - tot a facut si el ceva bun- ). Unsul lui dumnezeu este o aberatie medievala, cu care isi legitimau regii atunci pozitia pe care o aveau. E penibil ca in secolul 21 sa mai sustii ca a coborat dumnezeu din cer si l-a uns pe rege, trebuie sa nu prea te duca mintea ca sa sustii asa ceva!
Aici ai pus degetul pe rana, ca nu vad pe nimeni in momentul asta care sa scoata Romania din rahat, toata clasa politica este ori din fosta nomenclatura, ori corupta pana in maduva oaselor ori pur si simplu incompetenta. Este nevoie de o schimbarea a intregii clase politice, asta nu poate fi negat. Dar in nici un caz restaurarea monarhiei nu va aduce progresul pe care il vrem, n-ar face decat sa ne intoarca in secolul 19! De ce crezi tu ca un cap incoronat care are liber la furat (ca nu-i asa, nu-l poate da nimeni jos de acolo) va urmari interesele tarii? Uita-te la celebrul retardat mihaita hohenzollern care s-a intors dupa ce a terminat "prada" incarcata in nu stiu cate vagoane in 1947 cand a fugit si a venit sa revendice pelesul (desi Carol I a lasat scris ca Pelesul trebuie sa ramana MUZEU) si pelisorul, nu stiu cate hectare de padure si alte terenuri, ma mir ca n-a revendicat toata tara. Pai nu trebuie decat sa deschizi putin ochii sa vezi ca un rege ar "jecmani" natiunea asta mai rau decat orice presedinte sau prim ministru care stie ca dupa 4 ani (sau 5 in cazul presedintelui) ii expira mandatul.
@misteva2005: forma de guvernare de drept este cea decisa de POPOR prin REFERENDUM! Constitutia de acum a fost votata in urma unui referendum, si acceptata de majoritatea populatiei, prin urmare este legitima si "de drept", monarhia a fost abolita in 1947 (desi intr-adevar, statul comunist nu a avut legitimitate) dar apoi in 1991poporul a votat cu o majoritate covarsitoare noua constitutie care spunea ca Romania este republica. Ar trebui sa stii ceva: in politica si relatiile internationale NU SE FOLOSESTE NICIODATA dreptul istoric! Din simplul motiv ca este foarte comod ca fiecare sa mearga fix la perioada istorica ce i se potriveste convingerii lui. Dreptul se face NUMAI pe baza legilor si constitutiei in vigoare la momentul asta.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 23:25
De la: misteva2005, la data 2009-03-09 19:56:56Of Doamne, bine ca mai citesc si vorbe placute!
Si eu visez sa ajung sa vad în Romania din nou instaurata monarhia!
Sper din toată inima sa ne vina mintea la cap.
Mi-e ciuda nespus ca romanii nu-si dau seama ca Romania este monarhie de drept iar guvernarea ceausista si cea de dupa revolutie sunt ilegale.
Trecerea de la monarhie la dictatura comunista s-a facut silnic, ilegal, regele a fost nevoit sa abdice.
Am trait o mare fericire in 1989 si sper sa traiesc si ziua cand Romania va deveni din nou un mandru regat asa cum a mai fost.
Te salut.  De ce ponegresti Romania in halul asta? Stii ce vorbesti? sa ajungem pe mainile infectiei monarhice?viseaza viseaza ,ca in realitate niciodata monarhie . de ce vrei raul Romaniei?Monarhia, acest puroi infectabil, a fost inlaturat legal, monarhie inseamna mocirla omenirii .!Moarte monarhiei !
Ticu
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 18:00
Kogalniceanu nu a fost un prost.Cu cat romanimea i-si va da seama mai repede ca SINGURA solutie este monarhia,cu atat mai repede vom intra si noi in normalitate.va pup pe toti.
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 21:13
Asa-zisi "monarhisti" ar trebui sa stabileasca cu cine "tin" :
Ce fel de "monarh" doresc : un "Domn roman" (roman "get-beget") sau ... un strain. Si dupa aceea sa se apuce sa discute "in contradictoriu" cu "republicanii".
Se pare ca majoritatea de pe acest Forum este la varsta discutiilor in contradictoriu numai de "amorul artei". Varsta bate-o vina ! Cand se vor "maturiza" va fi prea tarziu pentru unii !
|
galactica
55 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 21:49
@mytcor cum dracu nu mai intelegi puiule?Tu care cunosti atat de multe despre constitutia din 23,care faci PIB-urile sa se rusineze de memoria ta, care dai citate cu nemiluita din toate publicatiile de la Seneslau incoace si invarti pe degete toate republicile lumii de se ascund saracele in umbra milenarelor monarhii ,tu mistocarul si blajinul ,marele doctor in lingvistica cum naiba nu intelegi ca n-am sa permit nimanui sa ma jigneasca si sa ma considere comunist doar prin faptul ca sunt republican?Eu am trait sub "aripa" acestui monstru,am suferit ,am plans ,am sperat si mi-am jurat ca nici copii mei si nici ai celorlalti romani sa nu respire macar aceste mizerii si vii tu marele sambelan sa spui ca cine nu este monarhist are nostalgii comuniste?Cum iti permiti?Si-apoi vii cu smecherii ieftine si cu tupeu idiot sa ma intrebi ce am vrut sa spun?Ai fost vreun mare dizident politic in trecut de iti permiti sa iei lumea la misto si sa-ti bati joc de marea majoritate a romanilor?Ca sa ma edific sa stii ca te-am vizitat si sub avatar ,vrand sa pari tu inteleptul lui peste ,ai incercat sa ne dai cu cracii in sus si ai debitat o vorba de duh din care ai mancat o litera si a iesit-vai tie-o sperma lugubra asa cum de altfel iti este bagajul alambicat de cunostiinte enciclopedice.Corecteaza-te repede sa nu te faci de ras...
costelini
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:54
Vitrilolant scrii, bre! Mai bine ai vedea ca noi, monarhistii, de regula scriem corect romaneste (nu ca matale, vezi "excroci"), stim istorie si in general il uram pe baselu' mata! Pentru ca e INCAPABIL, nu stie nimic din dialectica istoriei, habar n-are ce e ala bun-simt (vezi Ileana "copil cuminte" pe care o vrea si europarlamentar!!!) si nu face ABSOLUT DELOC cinste Romaniei!
"Nihil sine Deo!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:03
Batran si , din pacate, senil (sau comunist feroce) esti d-le gigilipianu, ca orice comunist, care crede ca el "are experienta", ca el "stie", ca "ceilalti sunt prosti, tineri sau manipulati". In marea lor majoritate, monarhistii au scoala, nenea Secu', nu ca a mata - Baneasa, ci una normala, cu dascali onesti, dedicati profesiei lor si care au avut bunatatea sa ne transmita si noua cate ceva din cunostintele lor! Spre marea voastra suparare, a securistilor, nu ati reusit sa distrugeti TOT invatamantul romanesc interbelic, o parte a urmasilor (in spirit) lui Blaga, Rebreanu, Sadoveanu, Petrescu, Lovinescu etc. supravietuind!!! VOI ce stiti, distrugatorilor de cultura romaneasca?
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 16:01
De la: gigigrozea, la data 2009-03-10 18:00:36Kogalniceanu nu a fost un prost.Cu cat romanimea i-si va da seama mai repede ca SINGURA solutie este monarhia,cu atat mai repede vom intra si noi in normalitate.va pup pe toti.  Kogalniceanu a fost tradator, vanzator. La vandut si tradat pe Cuza , pentru strainul Carol .
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 21:42
De la: ticu, la data 2009-03-11 16:01:53De la: gigigrozea, la data 2009-03-10 18:00:36Kogalniceanu nu a fost un prost.Cu cat romanimea i-si va da seama mai repede ca SINGURA solutie este monarhia,cu atat mai repede vom intra si noi in normalitate.va pup pe toti.
Kogalniceanu a fost tradator, vanzator. La vandut si tradat pe Cuza , pentru strainul Carol .
Aceste instituții pe care partida națională le socoate ca neapărate și singurele mântuitoare pentru țară sunt următoarele:
. Neatârnarea administrativă și legislativă în toate cele din lăuntru, fără amestec a orice puteri străine.
. Egalitatea drepturilor civile și politice.
. Adunarea obștească compusă de reprezentanții tuturor stărilor societății.
. Domnul ales din toate stările societății după vechiul obicei.
. Lista civilă proporționată cu veniturile și mijloacele țării.
. Responsabilitatea miniștrilor și a tuturor funcționarilor în funcțiile ce ocupă.
. Libertatea tiparului.
. Răsplătirile naționale date de către nație prin Adunarea obștească, iar nu prin domn.
. Reprezentanții țării în tot timpul mandatului lor să nu primească funcții, cinstiri de la guvern.
. Publicitatea seanțelor Adunării obștești și a tribunalurilor.
. Dritul inițiativ și de petiție pentru Adunare.
. Reprezentantul țării la Constantinopol ales de către Adunare dintre români.
. Închizășluirea libertății individuale și a domiciliului.
. Instrucție egală și gratuită pentru toți românii.
. Întemeierea unei garde urbane și rurale.
. Desființarea pedepsei de moarte și a bătăilor trupești.
. Întemeierea unui ordin de avocați spre libera apărare atât în cele civile, cât și în cele criminale.
. Întemeierea ministeriului public.
. Reforma tribunalelor și inamovibilitatea judecătorilor.
. Neamestecarea domnului în ramul judecătoresc și aducerea în împlinire a sentințelor fără întărirea sa.
. Desființarea a orice tribunaluri și comisii excepționale.
. Ridicarea morală și socială a clerului ortodox.
. Libertatea culturilor.
. Organizarea clerului catolic pentru românii de această religie.
. Drepturi politice pentru orice compatrioți de orice credință creștină.
. Dritul fiecărui ținut, oraș și comună de a-și controla administrațiile prin sfaturile ținutale, municipale și comunale.
. Desființarea a orice dări asupra exportației productelor naționale.
. Reforma codicelor civilă, comercială și criminală și a procedurii lor.
. Întemeierea legilor de poliție și a așezămintelor penitenciare potrivite cu veacul.
. O lege energică pentru secarea corupției răspândită în țară de către guvernul de astăzi.
. Înlesnirile comerțului și libertății muncii prin: 1. Promulgarea legilor de credit spre a asigura plătirea datoriilor fără excepție de persoane. 2. Întemeierea unei bănci naționale și de escontă și a caselor de păstrare. 3. Așezarea de școli profesionale. 4. Deschiderea canalurilor și drumurilor de comunicație. 5. Regularea tarifurilor și 6. Mai ales desființarea a orice beilicuri, cărături și havalele, precum la drumuri publice etc. Toată munca publică trebuind a fi făcută cu bani.
..................................................................................................................................................................................................................................................
|
renataradu
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 17:13
Abia scaparam de un nebun(o.k."ales si reales" sa dam peste alt parazit al carui merit este si va fie din familie regala,"sange albastru"?Apoi sa-i suportam toti descendentii ca pe ceva normal ca doar "ce naste din pisica...".Consider ca suntem putin mai mult evoluati si nu vrem un regres.Avem drept de vot,luat sau nu in considerare,dar am cucerit un drept cu pretul vietii multora,cine vrea sa piarda ceva dobandit cu multa truda?Si fie vorba intre noi,povestile cu fata regelui cea buna,printi si printese,hm,varsta aceea am depasit-o demult,indeosebi cine a citit istorie,nu numai pe cea romaneasca...
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 19:42
teo
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 12:23
Un consilier englez a fost suspendat din partid, dupa afirmatiile jignitoare pe care le-a facut la adresa romanilor
12 martie, 17:59
Dupa afirmatiile jignitoare pe care le-a facut la adresa romanilor, consilierul regiunilor Ratby si Groby, Robert Fraser, a fost suspendat din grupul conservator din care facea parte, informeaza HotNews. Robert Fraser a afirmat, la o intrunire a Consiliului Parohiei Groby, ca "unii romani ar infige cutitul in tine in momentul in care te-au vazut" si "unii europeni ii fac pe irlandezi sa para amatori", scrie publicatia "The Leicester Mercury". Afirmatia acestuia a fost inregistrata si publicata pe internet.
Robert Fraser isi va putea exercita in continuare functia, dar nu ca reprezentant al gruparii conservatoare. Fraser a fost trimis de presedintele gruparii la cursuri pentru diversitate, pe care consilierul le va plati din propriul buzunar.
"Cursul la care va lua parte se va concentra, cel mai probabil, pe problemele tiganilor si ale nomazilor. Suspendarea lui reprezinta, din mai multe perspective, un gest pozitiv", a adaugat presedintele grupului conservator. La finalul cursului, grupul se va intruni pentru a decide daca lui Fraser i se va permite sa redevina membru.
Ambasada Romaniei la Londra a transmis publicatiei ca mesajul a ajuns deja in tara si a infuriat pe multi. Presedintele Grupului de Legatura al Consiliului Tiganilor din Leicester, Alfred Kefford, s-a aratat multumit de suspendarea consilierului: "Sper ca, in timpul cursului, sa invete atat cultura, cat si ce poate sau nu poate sa spuna. Nu cred ca ar trebui sa-si recastige calitatea de membru decat daca dovedeste ca vrea sa invete. Am fi mai mult decat bucurosi sa-l invatam despre cultura noastra", citeaza Leicester Mercury.
Mai sa fie, cat de "ramolite-s" monarhiile ........
|
9am3300
1 mesaj
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 13:59
traiasca regele unica solutie si nu va mai credeti romani destepti ca nu sunteti sevede clar nivelu la care suntem si felu in care traim si tot odata parerile voastre sunt inutile . am fost un popor fara caracter si vom fi in continuare f...... republica
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:03
De la: 9am3300, la data 2009-03-13 13:59:13traiasca regele unica solutie si nu va mai credeti romani destepti ca nu sunteti sevede clar nivelu la care suntem si felu in care traim si tot odata parerile voastre sunt inutile . am fost un popor fara caracter si vom fi in continuare f...... republica de acord cu tine,dar care rege,balbaitul mihai I,care n-a fost nici o secunda rege sau domnul unirii ALEXANDRU IOAN CUZA?studiaza istoria si abia apoi sa-ti permiti judecati de valoare,te rog
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:43
argumente in favorea monarhiei?
PREZENTUL...este suficient!
daca prezentul nostru este minunat atunci fostul regimul comunist si actualul regim republican merita respect!!
|
|
|