Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:00
Laly
Chiar asa...nu te-as vedea nevasta de calugar.... Dumnezeu,a dat toate lucrurile de pe Pamant Omului....DAR sa le foloseasca cu intelepciune...!!!!BUCURATE DE VIATA...!!!!
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:14
thx...si tu,Symy...
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:32
ce parere aveti despre faptul ca satanistii se inregistreaza ca si cult oficial?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:00
cum adica "nevasta de calugar " ?asta a fost tare de tot !
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:24
Florine,daca s-au inrecistrat atatea culte care mai de care mai intelepte,disputandu-si intaietatea,ca si partidele la tribunal,de ce n-ar face-o si ei,ce altiialtele sunt mai cu mot?
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:25
scuze--inregistrat-
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:30
Florin
Un lucru bun....cand va veni FOC din cer vor fi toti adunati la un loc....!!!!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:30
ie.youtube.com/watch?v=R42TxJBkE7I E ,sublima melodia ...dar ?nu,corespunde in nici un caz cu prerogativele lui Dumnezeu... DUMNEZEU NU ESTE ASA CUM L-AU DESCRIS INTELEPTII... sa ma scuze cu toata intelepciunea lor cu tot. culmea ca jumate din cei ce dau citate sunt masoni sau reptilieni....si mai au curaj sa vorbeasca despre Dumnezeu... N-au nici-o valoare vorbele lor, atata timp cat nu sunt realitati. |
|
|
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:42
de la quasar... Cine va avea toti boii acasa sigur nu va mai posta dupa raspunsul meu,procedati intocmai precum proverbul: un nebun aranca o piatra in balta; zece destepti se chinuie sa o scoata,parerea mea: AJUNGE;deci Bati apa-n piu...ce-ai fi vrut sa se scrie pe acest topic,dupa mintea ta ? Sa scriem despre moartea lui Toma Caragiu din 1977?citeste titlul topicului,sau dezaboneza-te daca nu-ti place . |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 11:01
A-ti avut timp sa cercetati,a-ti avut timp sa intrebati ,sa cautati, sa aflati adevarul, a-ti avut ocazia sa cunoaste-ti adevarata lumina, si sa aceptati pe Isus si adevarul SAU in vietile voastre.
Nu a-ti vrut , nu v-a interesat ,ci din contra a-ti batjocorit numele lui DUMNEZEU, luandu-l in deradere, ponegrindu-L etc. Asa ca acum este valabil si pt.voi cuvintele Domnului Isus ,care le-a rostit aupra celor care L-au respins si batjocorit : Ierusalime,Ierusalime,care omori pe proroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine. De cate ori am vrut sa strang pe copiii tai cum isi strange gaina puii supt aripi, si n-a-ti vrut. Iata ca vi se lasa casa pustie...caci va spun ca de-acum incolo nu MA veti mai vedea pana cand veti zice : Binecuvantat este Celce vine in NUMELE DOMNULUI. Ps: nu la toti ma refer, si poate nu pt.toti harul s-a inchis...DUMNEZEU STIE .( eu v-am avertizat ). |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:17
BETI APA PE STOMACUL GOL
In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata. Mai mult, testele cercatatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei. Publicam mai jos o descriere a folosirii apei pentru cititorii nostri. Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli: Dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organelle genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului. METODA DE TRATAMENT 1. Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x 160 ml apa ( aproximativ o jumatate de litru in total) 2. Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute. 3. Dupa 45 minute puteti bea si manca normal. 4. Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mancati si nu beti nimic 2 ore. 5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa la inceput pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare pe zi. 6. Metoda de mai sus va vindeca boli si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa. Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/ controlul/ reducerea principalelor boli: 1. Presiune ridicata a sangelui- 30 zile 2. Gastrita - 10 zile 3. Diabet 30 zile 4. Constipatie- 10 zile 5. Cancer- 180 zile 6. Tuberculoza- 90 zile 7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic. Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse; oricum, la inceputul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati de mai multe ori. Este si mai bine daca continuati acest tratament ca o activitate de rutina in viata voastra. Beti apa si ramaneti sanatosi si activi. Pentru cei carora le place sa bea apa rece,la masa, aceste randuri sunt pentru voi! Apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat. Va va incetini digestia. Odata ce acest "noroi" reactioneaza cu acidul, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine. Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si va duce la cancer. Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa. O nota importanta despre atacurile de inima: Femeile ar trebui sa stie ca nu fiecare simptom de atac de inima va fi durerea in mana stanga. Fiti atente la durerile intense in maxilar. S-ar putea sa nu ai niciodata prima data durere in piept, in timpul unui atac de inima. Greata si transpiratul intens sunt si ele simptome obisnuite. 60% din persoanele care au atac de inima in timp ce dorm, nu se trezesc. Durerea in maxilar va poate trezi dintr-un somn adanc. Fiti cu grija si atente Cu cat stim mai multe, cu atat sansele de a supravietui sunt mai mari Un cardiolog spune ca, daca fiecare din cei care primeste acest mail, il trimite la toti cunoscutii sai, putem fi siguri ca vom salva cel putin o viata. |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:14
Multumim pentru postare,dar ce legatura are cu topicul???
|
|
fortunaturism 1 mesaj Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:34
e minunat ca de altfel tot ce a creiat DUMNEZEU.Scopul nostru aici este(cred eu)sa evoluam mult spiritual,sa fim altruisti,iubitori,blanzi.Kred ca fiEcare in parte are de invatat cate o lectie.A IUBIRII,A IERTARII,A SMERENIEI.Dupa aceea putem sa ne apropiem de lumina.DUPA CE INVATAM TOT CE VREA DUMNEZEU DE LA NOI. CHIAR EXISTA DUMNEZEU.AVIZ NECREDINCIOSILOR;CE VA COSTA SA CREDETI????O SCHIMBARE IN BINE SI ATAT
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 17/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:40
ale_xa_ro, sau black_id, imi cer scuze. am confundat cu altcineva. ti-am citit posturile cu atentie, impart aceleasi credinte cu tine. nu credeam ca mai exista persoane care sa vada astfel lucrurile. o zi cat se poate de frumoasa.
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 14:41
INTREBATIL PE OMUL ALA DE LA BRASOV CARE A MURIT SARACUL.DUMNEZEU SA-L IERTE. A MERITAT?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 16:46
da, a meritat ! a pus viata celuilalt mai presus de viata sa ,incercind sa i-o salveze si astfel si-a salvat-o pe a sa !...ai inteles ce-am zis ? sau cum a spus Iisus : cine-si teme viata si-o pierde !
|
|
lucamarinel 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:00
FRATILOR NU VA MAI CERTATI SI CONTRAZICETI>SFATUL MEU ESTE SA CITITI BIBLIA DAR MAI INTII RUGATIVA LA D_ZEU SA VA DEA INTELEPCIUNE S_O INTELEGETI>ESTE CEA MAI CITITA CARTE DE PE PAMINT>IN EA VETI GASI RASPUNS LA TOATE>NU MAI DA_TI CU PRESUPUSUL SAU CU IMAGINATIA
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:20
CONCETATENII MEI.....HAI SA NU NE MAI CERTAM ATAT SI SA NU NE MAI INTREBAM CE POATE FACE BOC PT ATRA SAU ALTII CI CE PUTEM FACE NOI FIECARE IN PARTE PT EA:)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:24
EU NU SUNT DE CAORD CU EL(AVORTUL) PT CA TU CA PERSOANA NU AI DERPT SA STOPEZI VIATA UNUI COPIL PT CA NU TU AI DATO
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:13
GREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Calatorul 68 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 21:42
Sunt CALATOR pe-acest Pamant....nu am adus nimic in lume...nu duc nimic din lume..!!!
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:44
mai schimbati intrebarea asta STUPIDA!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 20:39
De la: , la data 2009-01-28 16:17:37BETI APA PE STOMACUL GOL |
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 20:40
si care-i legatura cu ce se mananca pe aici,ca sunt cam nelamurit
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 20:44
totusi s-ar putea sa ai si tu dreptatea ta,dar nu mai bine creezi un topic aparte ca sa citeasca toata lumea?sa vina fiecare cu parerile lui pro si contra?
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:36
Florin ...vad ca esti pe val....go on
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:44
Viata pe pamint are 2 scopuri care APARENT sint contrare:
Perpetuarea vietii pe pamint sau chiar in acest univers "material". O evolutie spirituala a vietii care acum este in progresie geometrica. De fapt raminem cu cunostinte despre aceasta lume, in plan spiritual. Am spus aparent antagonice, dar in realitate evolutie spirituala fara manifestare si creatie in cadrul "materiei" nu prea are cum sa fie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 00:57
"Moartea succede vieții, viața succede la moarte",
Alt sens n-are lumea asta, n-are alt scop, altă soarte; Oamenii din toate cele fac icoană și simbol; Numesc sunt, frumos și bine ce nimic nu însemnează, Împărțesc a lor gândire pe sisteme numeroase Și pun haine de imagini pe cadavrul trist și gol.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Calatorul 68 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 12:44
DAR SUFLETUL E VESNIC..!!!!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 12:49
De la: Calatorul, la data 2009-02-05 12:44:47DAR SUFLETUL E VESNIC..!!!! Daaa????? Câte ai văzut până acum???
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
|