back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 >> Sari la pagina:

9am011680

1 mesaj
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 23:13

viata pe Pamant are sigur un scop, altfel nu ar avea nici un rost perpetua nastere si moarte a indivizilor umani si animali. Suntem creati sigur cu un scop. Ramane sa caute fiecare om si sa afle ce poate. Daca nu cautam, riscam sa traim degeaba , ca niste animale sau plante, descalificandu-ne ca fiinte inteligente .Oricum artele ce ne bucura simturile estetice nu au nici o legatura cu selectia naturala si alte inventii de acest soi. Selectia naturala vizeaza dezvoltarea capacitatii de supravietuire in medii nefavorabile privind hrana si ambientul. Deci ce rost au muzica, pictura , coregrafia, teatrul , etc ? Scopul vietii nu este deci selectia naturala si evolutia animala . Dar evolutia spirituala spre ce trebuie sa mearga ? Cine a stabilit parametrii superiori spirituali ? Dar notiunile de bine si rau ? Hmm, s-ar putea sa fim singuri in lumea materiala pe care o vedem , adica in acest Univers de corpuri ceresti !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 08:21

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 08:22

De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 10:57:59Viata pe pamint = gradinita de copii a universului. Nu am spus-o eu ci unii care stiu lucruri cu mult mai importante decit stim noi.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 08:23

barsanromekk

6 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:24

aparitia si scopul sant un lucru,dar sa-mi spuna si mie cineva care este telul omenirii?vorbind de un intreg sau chiar individual?????????????????????

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:26

RELIGIA ESTE OPIUMUL POPOARELOR!

evanghelistul

3 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:29

Dumnezeu este ratiunea tuturor lucrurilor

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:31

Poate tu consumi doar LSD....Heroina...!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:32

RELIGIA ESTE OPIUMUL POPOARELOR!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:56

Freddy...chiar vrei sa ne strici ziua????Te-au eliberat conditionat????

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:00

Ce stie sa faca o raþa?
Sa bage capul in apa cat mai afund,cand creierii i s-au infierbantat si þine coada sus. Nu conteaza in ce balta.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 18:16

De la: d_popic, la data 2009-03-14 17:00:40Ce stie sa faca o raþa?
Sa bage capul in apa cat mai afund,cand creierii i s-au infierbantat si þine coada sus. Nu conteaza in ce balta.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 20:10

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 23:59

vai de capu" vostru '
ramelor !

si electronica !
eduard87_2005

77 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:47

daca esti la munca si sefu nu te lasa sa stai pe mess,vrei sa vb cu un prieten direct de pe site fara sa instalezi vreun program acum ai posibilitatea.
got-you.org/

nikmirhm

2 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:41

EU CRED CA OMUL NU A APARUT LA INTAMPLARE, EU CRED IN CREATIUNE- SI NU MA CONFORM CU DEFINITIA -CA OMUL SE "TRAGE" DIN MAIMUTA-CE PROSTIE.

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:46

SINGURII OAMENI CARE SE TRAG DIN MAIMUTE SI NU AU EVOLUAT SUNT CRESTINII DE FORUM,MOARTE CRESTINILOR!

mariusraducu

4 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 12:57

Viata de pe pamant e trecatoare nu vedeti ce repede trec ani peste noi ce va urma dupa aceasta viata nu stie inca nimeni dupa pamant singurul care stie ce se va fi este bunul DUMNEZEU.

MihaelaC

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:29

Viata pe Pamant este doar ca un pod.... o cale de trecere, de la etapa de initiere la adevarata viata, care este vesnica...

Unii dintre noi ajung pana la capat, pe celalalt mal unde se cunosc adevaratele valori, cele spirituale, iar altii.....ajung din neferice dedesubt, sub pod....

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:19

..putini trec podul,cei mai multi cad in mocirla si se complac in ea.

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 23:01

Viata e pur si simplu un fenomen (ca orice alt fenomen natural) care apare in anumite conditii. La fel cum pentru un fulger este nevoie de o anumita energie statica si o diferenta de voltaj, cum pentru ploaie este nevoie de o anumita presiune atmosferica si o anumita greutate a vaporilor de apa din nori.
La fel este si viata, pur si simplu un fenomen al naturii care apare in anumite conditii (ceva mai complexe) de temperatura, umiditate, lumina etc. Sa nu uitam ca viata nu se rezuma la om care are nevoie de niste conditii foarte stricte pentru existenta, sa ne gandim ca viata exista inclusiv in vulcani unde sunt temperaturi mari si gaze toxice pentru noi, inclusiv la poli unde sunt temperaturi foarte mici etc.
Eu asta cred, ca viata este pur si simplu un fenomen natural (ceva mai complex, ce e drept).

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 17:53

Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.?

- furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului;
- gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii;
- furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..);
- face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite;
- organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati;
- ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica;
- ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor;
- face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer.

Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ.

Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!!

Alocarea a 2% nu este o obligatie!
Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre!

Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site.
Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este.
In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti.

Astfel:
- ii ajutati pe cei suferinzi;
- va implicati in viata comunitatii;
- va exprimati un drept democratic;
- luati decizii privind fondurile din bugetul statului;
- va simtiti util si implicat într-o cauza care merita;

Ce trebuie sa faceti ?

Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare.

Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale.

La destinatia fondurilor veti trece:
- Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L.
- Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti
- Cod de identificare fiscala : 8956076
- Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti

Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire.

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI!

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:52

Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:53

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:46:23SINGURII OAMENI CARE SE TRAG DIN MAIMUTE SI NU AU EVOLUAT SUNT CRESTINII DE FORUM,MOARTE CRESTINILOR!

Tu ti-ai facut un control la ficat. De acolo vin gindurile negre. E tot cam negru. Nu glumesc.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:55

De la: nikmirhm, la data 2009-03-15 19:41:10EU CRED CA OMUL NU A APARUT LA INTAMPLARE, EU CRED IN CREATIUNE- SI NU MA CONFORM CU DEFINITIA -CA OMUL SE "TRAGE" DIN MAIMUTA-CE PROSTIE.

Corpul initial este din primate, cu interventii masive asupra noastra. Este o combinatie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 14:53

De la: nastasemihail, la data 2009-04-03 00:55:00
De la: nikmirhm, la data 2009-03-15 19:41:10EU CRED CA OMUL NU A APARUT LA INTAMPLARE, EU CRED IN CREATIUNE- SI NU MA CONFORM CU DEFINITIA -CA OMUL SE "TRAGE" DIN MAIMUTA-CE PROSTIE.

Corpul initial este din primate, cu interventii masive asupra noastra. Este o combinatie.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bravo bai mihaile esti destept tare adica esti o mica maimutica ,,,bravo baaaaaaa nota zece la biologie schilodita

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 22:40

te gandesti la vacanta? intra pe www.taberelemele.ro

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 02:29

De la: gangsta1, la data 2009-04-03 14:53:33

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bravo bai mihaile esti destept tare adica esti o mica maimutica ,,,bravo baaaaaaa nota zece la biologie schilodita

Da, si sint mindru ca ma trag din maimuta.

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 14:52

De la: nastasemihail, la data 2009-04-05 02:29:16
De la: gangsta1, la data 2009-04-03 14:53:33

Da, si sint mindru ca ma trag din maimuta.
,,,,,,,,,,,,,,pe cine aplauzi ,,,ori e un obicei ce ti-a ramas de la stramosi

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 14:54

in locul leului pune o maimuta sa te reprezinte

Pagini: << 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: