Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:49
De la: symy1, la data 2010-01-22 21:27:14Florin-boy....rabdarea lui Dumnezeu are o limita.!!!!SI MANA FOARTE LUNGA.!!!Iar un proverb romanesc; ""Cum iti asterni ...asa dormi !"" E tare ! A ajuns dumnezeu-dupa mintea ta -pe post de camerista sau lenjereasa !!! E destept rau de tot daca se coboara la asa ceva -cred ca atunci cand a confectionat universul a plagiat pe careva-(sau a avut fituici la el) -vreun marduk,mithra sau horus ! Bai ,de aici se vede cum il vedeti voi pe cel care a creat totusi un univers ,ceva viata ...etc -voi il comparati cu voi-credeti ca o divinitate s-ar cobora la barfele voastre-credeti ca e acelasi dumnezeu primitiv cu care v-au potcovit de cateva mii de ani evreii -sunteti la acelasi nivel -de pestera-nu reusiti sa intelegeti ca daca ar exista o asemenea forta ,nu ar semana nici macar in procent de 1% cu cel creat de voi ! Treziti-va !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:25
Karpov...cunosti cumva Istoria Religiilor.???Sau faci doar niste remarci dupa ureche???
In privinta Bibliei mai ai multe de invatat.....doar laptic,Karpov
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:30
De la: symy1, la data 2010-01-24 20:25:42Karpov...cunosti cumva Istoria Religiilor.???Sau faci doar niste remarci dupa ureche??? Symy, te-ar interesa subiectul?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:30
Karpoaveee!
Nu mai umbla cu capu-n nori! O sa calci pe grebla, si te va lovi-n...stiinta! Precis te vei trezi, mai baietel, cu mofturi imprumutate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:31
Gata, hai cu Mircea Eliade!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:32
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:30:35Karpoaveee! Emile, tu pe ce-ai cãlcat ?...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:36
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:31:38Gata, hai cu Mircea Eliade! ...dacã-mi spui pe ce-ai cãlcat !...grebla-i ocupatã de Karpov, da' tu , pe sapa cui ai cãlcat de þi-a iþit ,... mândreþe de cucui în frunte ?...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:37
Pe pavaj!
Ca de aia merg drept! Hai cu istoria! Sint pi buni! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:39
Dom'le io is telectual, nu folosesc obiecte d-astea!
Cei ce le arunca fara grije, creaza hazarduri, accidente! Asa ca ia-ti sapa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:40
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:37:22Pe pavaj! ...Emile, istoria religiilor se rezumã într-o singurã frazã, dacã am s-o postez, ai sã fugi cât te þin cataligele !... ...mai bine las-o aºa, în coadã de peºte !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:43
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:39:41Dom'le io is telectual, nu folosesc obiecte d-astea! ...Emile ai cam uitat proverbul: " unde sapã sapa locu', sare din pãmânt norocu' "...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:43
Nu ne speriem asa usor
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:45
Da mai ales daca dai de-o oala cu galbeni
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:48
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:45:34Da mai ales daca dai de-o oala cu galbeni ...la roºia montanã eºti mai sigur decât oriunde altundeva !..
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:54
Hai, pi buni,ai?
Ma duc sa cumpar ceva de sapat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi37dia 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:16
Daca vreti o carte STIINTIFICA originala despre evolutia vietii pe pamant, in special despre evolutia omului, exista una in Romania, este chiar romaneasca. Numele ei este Civilizatia foametei/ o alta abordare a umanizarii.
www.civilizatiafoametei.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:19
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:39:41Dom'le io is telectual, nu folosesc obiecte d-astea!bine mai nea mapa
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:19
De la: gabi37dia, la data 2010-01-25 14:16:48Daca vreti o carte STIINTIFICA originala despre evolutia vietii pe pamant, in special despre evolutia omului, exista una in Romania, este chiar romaneasca. Numele ei este Civilizatia foametei/ o alta abordare a umanizarii. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:01
De la: mytcor, la data 2010-01-24 20:40:42Mytcor....scrie fraza si iti dau tot pestele,nu numai coada..!!!De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:37:22Pe pavaj!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:05
De la: symy1, la data 2010-01-25 16:01:57citeste-l pe mark twainDe la: mytcor, la data 2010-01-24 20:40:42Mytcor....scrie fraza si iti dau tot pestele,nu numai coada..!!!De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:37:22Pe pavaj!
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 17/01/2010 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:17
Viata pe pamant e vazuta diferit:
- de savanti - de filozofi, idealisti sau materialisti - de oamenii de cultura din toiate domeniile - de doctrine religioase, fie Crestine sau de alta credinta - de muritorul de rand. Cel mai confruntat in viata avand si cea mai mica intelegere asupra ei, este muritorul de rand. Cat o traieste nu prea o intelege, tot el se sperie de moarte, gasit nepregatit in fata ei. Dupa caz, spera Raiul promis sau se teme de Iadul infricosator, ambele inventate de doctrinele religioase crestine. Ignorand Stiinta si Filozofia, acceptand misticismul exacerbat si habotnic, ritualul rugaciunii, aproape la orice crede, sau a fost invatat sa creada, ca e sfintit, isi cladeste un scop propriu in viata. Fie bazat pe o viata ordonata, controlata, responsabila, fie pe una dezordonata, iresponsabila, nedand socoteala nimanui, uneori nici legilor omenesti. Cei cu o viata dezordonata au preocuparile mai apropiate de degradare si primitivism: Impulsivitate, lipsa de respect, grija majora a infulecarii, teama de orice, preocupare majora de sex distractie, barfa, ura, razbunare, intoleranta, jaf, crima, lacomie, acumulare materiala, etc. Cei cu o viata ordonata, cred in sinele lor interior, in constiinta, ca sunt controlati in faptele lor, devin responsabili de faptele lor, nu sunt capabili sa faca rau, pot si doresc sa faca un bine. Acestia au un grad dezvoltat de inteligenta, cultura, sau poate nu-l au, dar constientizeaza binele in raport cu raul. Acestia acumuleaza in timp o vibratie mai inalta si, deci, o Spiritualitate. O credinta in Creator. Sunt impacati cu sine, cu natura inconjuratoare, isi vad rolul in viata cu implicare si responsabilitate. Au o smerenie pentru ceva si la final nu se rusineaza de viata traita. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:25
well...well...si ajung in a 5-a dimensiune
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:28
De la: symy1, la data 2010-01-25 18:25:32well...well...si ajung in a 5-a dimensiunece cauti acolo bre,vezi sa n-ai rau de inaltime,da-te jos,sa nu cazi d'acolo
Albert Einstein
|
|
danez74 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Slobozia |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:11
Bine spus, florist!
Cele bune,... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:16
Florin-boy....ai fost acolo sti ceva???Asteptam detalii...
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:38
Domnu` Florin, am urmarit o mare parte din interviul lui Pavel Corut de la OTV, si am avut impresia ca, o parte din ideile lui le-am vazut postate pe forum. Ai vre-o legatura... sau m-am inselat?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 09:56
De la: rodik_mi, la data 2010-01-26 09:38:27Domnu` Florin, am urmarit o mare parte din interviul lui Pavel Corut de la OTV, si am avut impresia ca, o parte din ideile lui le-am vazut postate pe forum. Ai vre-o legatura... sau m-am inselat? nu cred ca te-ai inselat ! l-am urmarit si eu si mi-am si zis in gindul meu : aha, florine dela guru asta iti vin invataturile ! ce uita sau ignora Corut este ca acel DUMNEZEU adevarat se Manifesta ....doar ca ,oameni fiind pe diverse nivele de intelegere, receptarea Sa este ori insuficienta,ori exagerata ; sau ignorata ...oricum cuvintele noastre NU-L pot cuprinde si de aici nenumaratele religii sau filozofii ale Lumii de cind e ea lume ....de cautat ,toti il cautam,caci el este Creeatorul nostru si al lumii in care traim ! iar taina nasterii noastre este cel mai mare mister ce se cere dezlegat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 10:13
De la: gabigabi, la data 2010-01-26 09:56:20Deci nu m-am inselat! Fiecare il percepem pe D-zeu cu capacitatile noastre de-aceea nu ni se cere mai mult decat ni s-a dat.Sunt curioasa daca Florin a urmarit emisiunea si cum comenteaza.De la: rodik_mi, la data 2010-01-26 09:38:27Domnu` Florin, am urmarit o mare parte din interviul lui Pavel Corut de la OTV, si am avut impresia ca, o parte din ideile lui le-am vazut postate pe forum. Ai vre-o legatura... sau m-am inselat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 10:13
Noi venim din UNIVERS....avem un CREATOR....
Cei care nu cred,abia sau coborat din copaci,...si vor fi ingropati alaturi de Zamolxe....Buhhda....Mahomed..... ....la loc cu verdeata...bineanteles
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 10:18
De la: symy1, la data 2010-01-26 10:13:52Noi venim din UNIVERS....avem un CREATOR....Dar cei ce au credinta domnului Corut, spun ca dupa moarte acest corp material trebue incinerat , nu ingropat ,pentru ca sufletul sa se desprinda de materie si sa treaca in alta existenta superioara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

In privinta Bibliei mai ai multe de invatat.....doar laptic,Karpov