Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 14:10
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-01 22:32:54De la: dora_visinescu, la data 2009-05-01 15:07:50"pt ca daca vei oferi rautate,rautate vei primi tu crezi ca viata au demonii ceea ce nici nu ma intereseaza, ei ofera rautate si primesc rautate dar si ispitele astea de demoni se fac cu acordul lui dumnezeu,sa testeze credinta omului,pt ca omul poate refuza ispita si fugarind demoniii facand fapte bune si nefacand pe placul demonilor adica facand doar rele pt ca asa vei deveni din ce in ce mai posedat si mai rau." Haoleu tantii... esti TERMIANTA.
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 19:41
Principalul SCOP pentru care ne aflam pe pamant,este sa auzim EVANGHELIA ,so credem,sa implini apoi mai departe voia lui Dumnezeu scrisa in Biblie www.youtube.com/watch?v=nlZhBvfZH-8
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 02:19
Principalul scop este sa traim si sa ne implinim.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 16:05
De la: ion00, la data 2009-09-29 19:41:59Principalul SCOP pentru care ne aflam pe pamant,este sa auzim EVANGHELIA ,so credem,sa implini apoi mai departe voia lui Dumnezeu scrisa in Biblie www.youtube.com/watch?v=nlZhBvfZH-8[/quote]
TASA
|
|
ghita_49 3 mesaje Membru din: 24/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 21:23
De la: martin_culcea, la data 2008-09-03 14:19:08mmm, dificil de discutat despre aparitia omenirii, dar de un lucru sunt foarte sigur, si anume ca viata nu a aparut din pura intamplare, prima celula nu a aparut intamplator, sunt sigur ca a fost creata....de cine ???? unii spun ca de Dumnezeu, altii ca de alte forme de viata extraterestre, pe undeva probabil ca inseamna acelasi lucru..in orica caz noi ca specie mai avem Foarte mult de invatat ....probabil ca o sa aflam mai multe in 2012 |
|
ghita_49 3 mesaje Membru din: 24/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 21:28
eu nu pot neglija Biblia.ba mai mult,daca-i gaseste cineva o greseala sa o publice.pt.asta Biblia trebuie citita cu atentie si meditat la cele citite.nu va luati dupa ce zic uni sau altii,dar care poate n-au citit Biblia niciodata,poate nu o au in familie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 04:38
pentru elitele lumii ............noi sclavii lor....este un cosmar viata de pe pamant aparitia din scopul banii banii banii
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 19:43
Ca stare de lucruri,in plan "SOCIAL",lumea de la facerea ei si pana azi,poate fi impartita indoua (ca stare de lucruri) 1INAINTE DE PACAT si 2 DUPA PACAT.Protoparintii nostri Adam si Eva la inceputul creatiei, au trait in perioada 1,adica inainte de pacat.Dar au nesocotit porunca lui Dumnezeu cu pomul oprit,si astfel s-a infaptuit PACATUL.Ei ca si urmasii lor (ca si noi),ne-am nascut in PACAT (2).Dar Dumnezeu a tinut si tine la neamul omenesc enorm de mult; FIINDCA ATIT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU-CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA.Scopul Sau pentru noi deci este salvarea din moarte.(MOARTE inseamna doua lucruri 1 decesul 2 despartirea de Dumnezeu.Hristos este :CALEA,ADEVARUL si VIATA. Nu o DOMINATIUNE ,BISERICA .GRUPARE RELIGIOASA,sau un om deosebit,rezolva starea noastra de separare (PACAT).Problema noastra poate fi rezolvata doar de Dumnezeu,si anume daca credem in unicul Sau Fiu .1 Sa azim evanghelia 2 sa o credem si sa implinim voia Lui Dumnezeu si NU a oaamenilor. Unde auzim EVANGHELIA ? Incepeti sa cititi NOUL TESTAMENT si intreaga Biblie ,incepand cu evanghelia dupa Ioan.Respectati aceasta carte prin incercand sa implinim ce scrie in ea. Sa ne ruga Lui DUMNEZEU sa ne ajute sa intelegem,sa implinim. Daca vom fi sinceri vom primi ajutor de la El. SI ASTFEL VOM AVEA CU ADEVARAT UN SCOP PE PAMANT,IN PLUS mai tarziu vom mosteni imparatia Lui Dumnezeu intru-n cer nou si un pamant nou.Aparitia ca si destinul omului este ca el sa fie salvat din aceasta stare si mutat candva intr-o alta stare de lururi:FERICITA ,INTR-O SARBATOARE VESNICA..etc Noi acum decidem ne intoarcem la Dumnezeu sau nu. Hristos este raspunsul la toate
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:13
De la: ion00, la data 2009-10-01 19:43:57Ca stare de lucruri,in plan "SOCIAL",lumea de la facerea ei si pana azi,poate fi impartita indoua (ca stare de lucruri) 1INAINTE DE PACAT si 2 DUPA PACAT.Protoparintii nostri Adam si Eva la inceputul creatiei, au trait in perioada 1,adica inainte de pacat.Dar au nesocotit porunca lui Dumnezeu cu pomul oprit,si astfel s-a infaptuit PACATUL.Ei ca si urmasii lor (ca si noi),ne-am nascut in PACAT (2).Dar Dumnezeu a tinut si tine la neamul omenesc enorm de mult; FIINDCA ATIT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU-CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA.Scopul Sau pentru noi deci este salvarea din moarte.(MOARTE inseamna doua lucruri 1 decesul 2 despartirea de Dumnezeu.Hristos este :CALEA,ADEVARUL si VIATA. Nu o DOMINATIUNE ,BISERICA .GRUPARE RELIGIOASA,sau un om deosebit,rezolva starea noastra de separare (PACAT).Problema noastra poate fi rezolvata doar de Dumnezeu,si anume daca credem in unicul Sau Fiu .1 Sa azim evanghelia 2 sa o credem si sa implinim voia Lui Dumnezeu si NU a oaamenilor. Unde auzim EVANGHELIA ? Incepeti sa cititi NOUL TESTAMENT si intreaga Biblie ,incepand cu evanghelia dupa Ioan.Respectati aceasta carte prin incercand sa implinim ce scrie in ea. Sa ne ruga Lui DUMNEZEU sa ne ajute sa intelegem,sa implinim. Daca vom fi sinceri vom primi ajutor de la El. SI ASTFEL VOM AVEA CU ADEVARAT UN SCOP PE PAMANT,IN PLUS mai tarziu vom mosteni imparatia Lui Dumnezeu intru-n cer nou si un pamant nou.Aparitia ca si destinul omului este ca el sa fie salvat din aceasta stare si mutat candva intr-o alta stare de lururi:FERICITA ,INTR-O SARBATOARE VESNICA..etc Noi acum decidem ne intoarcem la Dumnezeu sau nu. Hristos este raspunsul la toate Pai aici cred ca gresesti putin,nu toti suntem pacatosi ! Eva si Adam au avut niste copii , Cain si Abel ,acestia au fost nevoiti sa lupte intre ei pentru sfera de influenta si unul a decedat ! Cel care a ramas s-a casatorit cu o femeie care banuiesc ca nu era fiica lui Adam si Eva(incest ?) ,deci nu era o pacatoasa ( nu mancase din marul cunoasterii -cel mult poate era retardata ,avand in vedere ca nu avea acces la informatii nemancand mere ) ! Daca dumnezeu a facut si alte personaje ,pentru a evita incestul, atunci e posibil ca unii dintre acestia sa nu se fi cuplat cu urmasi ai perechii pacatoase si deci sa nu fie nevoiti sa lupte pana la a 999 -a generatie ! Acestia nu au fost pedepsiti poate nici pe vremea lui Noe si e posibil ca doar evreii sa fie cei pacatosi -e vorba de poporul ales sa pacatuiasca si sa lupte ,prin Iisus ,pentru iertarea pacatului originar ! Cineva nu a inteles acest aspect si ne-a bagat si pe noi cei ne-pacatosi in aceeasi oala ! Eu simt ca nu fac parte din randul acelor pacatosi si ca urmare nu simt nevoia sa lupt pentru mantuirea mea -eu sunt mantuit prin nastere!
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 14:38
Prin deceniul 6, sec al 20 lea,in Uniunea Sovietica a avut un mare simpozion,prezidat de Pr Oparin
Au fost prezenti savanti atat din Apus cat si Rasarit. Tema principala a fost:Aparitia vietii pe Pamant. Au fost expuse multe pareri,conceptii......... Unele aspecte f interesante au fost expuse intr-o carte: Originea omului,Destinul omului A E Wilder Smith |
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 19:48
Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau.
Incearca sa construiesti nu sa distrugi. Cum? Prin exemplul tau luminos. Cauta numai bunatatea. Vorbeste numai in adevar. Actioneaza numai in dragoste. Traieste Legea Iubirii acum si mereu. Da totul, nu pretinde nimic.Evita tot ce e nedemn.Nu accepta inacceptabilul. Fa din fiecare moment al vietii tale o revarsare de iubire. Foloseste fiecare clipa ca sa gandesti gandul cel mai inalt, sa spui cavantul cel mai inalt, sa faci fapta cea mai inalta. Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi. Fii pace. Simte si exprima in fiecare clipa legatura ta Divina cu Totul, cu fiecare persoana, loc si lucru. Imbratiseaza fiecare imprejurare, insuseste-ti fiecare vina, impartaseste fiecare bucurie, contempla fiecare mister, pune-te in pielea fiecaruia, iarta orice jignire(inclusiv cea adusa de tine), vindeca fiecare inima, respecta adevarul fiecarei persoane, iubeste Dumnezeul fiecarei persoane, protejeaza drepturile fiecarei persoane, pastreaza intacta demnitatea fiecarei persoane, promoveaza interesele fiecarei persoane, ingrijeste-te de nevoile fiecarei persoane, accepta ca fiecare persoana este sfanta, scoate in evidenta cele mai mari daruri ale unei persoane. Fii un exemplu viu, insufletit, al celui mai inalt Adevar care salasluieste in tine. Vorbeste despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai inalt adevar al tau sa fie interpretat in mod gresit, ca o laudarosenie. Vorbeste bland ca nu cumva sa se creada ca incerci doar sa captezi atentia. Vorbeste cu bunatate ,pentru ca toti sa poata cunoaste dragostea. Vorbeste deschis ca nu cumva sa se creada ca ai ceva de ascuns. Vorbeste sincer, ca sa nu fii inteles gresit. Vorbeste adesea, astfel incat cuvantul tau sa nu fie uitat. Vorbeste cu respect, ca nimeni sa nu fie jignit. Vorbeste cu dragoste, astfel incat fiecare silaba sa vindece. Fa din viata ta un dar> Aminteste-ti mereu ca tu esti darul.! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri.Fii atent, sa nu intri in viata altuia, daca nu poti sa fii un dar.(Tu poti fi intotdeauna un dar, pentru ca intotdeauna esti un dar-desi uneori nu iti dai voie sa stii acest lucru). Cand cineva intra pe neasteptate in viata ta, afla ce dar trebuie sa primeasca acea persoana de la tine. De ce altceva crezi ca vine cineva la tine? Fiecare persoana care a venit vreodata la tine a venit sa primeasca un dar. Primindu-l el iti da tie un dar- darul de a trai experienta si implinirea lui Cine Esti. Cand vezi acest adevar simplu, cand il intelegi, vezi cel mai mare adevar dintre toate.," |
|
9am053647 2 mesaje Membru din: 16/05/2009 Oras: Medias |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:11
Accesati mitcadumitru.blogspot.com/search si veti vedea ce parere am!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:19
De la: 9am053647, la data 2009-12-14 10:11:46Accesati mitcadumitru.blogspot.com/search si veti vedea ce parere am!!nu tine conasule,asta-i reclama mascata
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:22
De la: ghita_49, la data 2009-09-30 21:28:55eu nu pot neglija Biblia.ba mai mult,daca-i gaseste cineva o greseala sa o publice.pt.asta Biblia trebuie citita cu atentie si meditat la cele citite.nu va luati dupa ce zic uni sau altii,dar care poate n-au citit Biblia niciodata,poate nu o au in familie.bai ghita,cand scriai te gandeai la mancare,asa-i??? ti-era foame,ca se vede in poza??? ai fi vrut si tu un piept de pui[sau puicuta???],ceva acolo si nu stiai cum sa ceri,este pezevenchiule???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am055083 3 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: Slatina |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 14:47
vrei un raspuns, iata-l: scopul omului pe pamant este sa se inmulteasca pentru ca el este exact bacteria cea mai periculoasa, care ajuta la distrugerea a "restului" de resurse, este exact cum electronii graviteaza in jurul nucleului ca un fel de scut, doar ca omul consuma treptat acel nucleu, de ce credeti ca deja cautam noi planete unde sa ne continuuam mizerabila viata pe care o avem majoritatea?
O da ar mai fi un scop, dar nu cred in el cu adevarat, chiar daca este mai mult un citat, scopul omului este acela de a distra pe un mare pervers care ne priveste un serial, pervers pe care preotii il numesc Dumnezeu, si care este la fel de posibil sa nu existe, pentru ca daca ar exista nu vad cum ar putea sa lase un om bun sa se chinuie, iar un chiminal, sau alte genuri de raufacatori sa o duca bine, cum poate sa dea o boala ca leucemia unui copil de 3 ani, sau la o tinerete frageda cand nu poate nici sa realizeze ce i se intampla, dar sa faca vreun rau, si pentru toate astea noi tre sa il slavim pe nemernic pentru ca asa ne cere traditia si toti stramosii nostri au facuto,scopul este perpetuarea speciei, rostul aparitiei cred ca suntem un fel de antimaterie, chiar daca in chimie se zice ca nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci totul se transforma, deci daca nu suntem antimaterie suntem mijloace de translormare si ce va urma pare a fi interesant, chiar foarte, poate cand mori devii ca si un bec care se arde, poc nu mai esti..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:09
De la: 9am055083, la data 2010-01-08 14:47:00vrei un raspuns, iata-l: scopul omului pe pamant este sa se inmulteasca pentru ca el este exact bacteria cea mai periculoasa, care ajuta la distrugerea a "restului" de resurse, este exact cum electronii graviteaza in jurul nucleului ca un fel de scut, doar ca omul consuma treptat acel nucleu, de ce credeti ca deja cautam noi planete unde sa ne continuuam mizerabila viata pe care o avem majoritatea? sunt impresionat , am chicat pe spate dupa cele citite ! mah da' ce profund potzi sa gandeshti la varsta lu' matale ! eshti cumva pe...invers, ca numa' aia sunt capabili de asemenea cugetari ? daca nu, nu-i bai , mai ai timp sa devii ( bulangiu adica-te-le-a !)
Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:30
BAZAZELE! ASTI ACOLO? MA AUZI SI PE MINE? BATMANULE !PROTECTORULE! DUPA CE LE AP[ERI ,,PREMEDITAT,, CE FACI ? CU REZULTATUL PREMEDITARII TALE! ESTI TARE MOSULE!PUN PARIU CA O SA O DAI N INJURAT PINA LA URMA ! A! AM UITAT! ESTI SI ACADEMICIAN!
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:40
De la: IPU, la data 2010-01-09 20:30:58BAZAZELE! ASTI ACOLO? MA AUZI SI PE MINE? BATMANULE !PROTECTORULE! DUPA CE LE AP[ERI ,,PREMEDITAT,, CE FACI ? CU REZULTATUL PREMEDITARII TALE! ESTI TARE MOSULE!PUN PARIU CA O SA O DAI N INJURAT PINA LA URMA ! A! AM UITAT! ESTI SI ACADEMICIAN! Mare academician.....si cred ca face parte din categoria alora care au bucurii si ard tot ce prind de la pisica in sus....mai putin femei !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 21:22
SUNT SIGUR CA AI DREPTATE! D-AIA SE ,,MIORLAIE,,
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:14
De la: IPU, la data 2010-01-09 21:22:28SUNT SIGUR CA AI DREPTATE! D-AIA SE ,,MIORLAIE,,
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 19:22
Iubire,iubire si iar iubire!
Asta e scopul vietii pe pamint! Caci fara iubire, n-ar mai fi omenire! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 226 mesaje Membru din: 10/01/2010 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 00:18
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 19:22:21Iubire,iubire si iar iubire!''Voi va trageti din noi.'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 00:20
fantomas???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 00:25
De la: PICARD, la data 2010-01-11 00:18:24De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 19:22:21Iubire,iubire si iar iubire!''Voi va trageti din noi.'' Iote că apăru' și Star Treck
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 05:19
De la: PICARD, la data 2010-01-11 00:18:24Si tu cum o faci cu 'trasul". Tu de unde, sau cum, sau cu cine?De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 19:22:21Iubire,iubire si iar iubire!''Voi va trageti din noi.''
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 05:19
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 19:22:21Iubire,iubire si iar iubire! Normal ca nu s-a inventat inmultitul fara iubire.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 09:35
De la: nastasemihail, la data 2010-01-11 05:19:53De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 19:22:21Iubire,iubire si iar iubire! CLONATUL ESTE IUBIREA DINTREEEE....SI DINTEEEE...???
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 11:16
De la: karpov, la data 2009-10-01 20:13:16De la: ion00, la data 2009-10-01 19:43:57Ca stare de lucruri,in plan "SOCIAL",lumea de la facerea ei si pana azi,poate fi impartita indoua (ca stare de lucruri) 1INAINTE DE PACAT si 2 DUPA PACAT.Protoparintii nostri Adam si Eva la inceputul creatiei, au trait in perioada 1,adica inainte de pacat.Dar au nesocotit porunca lui Dumnezeu cu pomul oprit,si astfel s-a infaptuit PACATUL.Ei ca si urmasii lor (ca si noi),ne-am nascut in PACAT (2).Dar Dumnezeu a tinut si tine la neamul omenesc enorm de mult; FIINDCA ATIT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU-CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA.Scopul Sau pentru noi deci este salvarea din moarte.(MOARTE inseamna doua lucruri 1 decesul 2 despartirea de Dumnezeu.Hristos este :CALEA,ADEVARUL si VIATA. Nu o DOMINATIUNE ,BISERICA .GRUPARE RELIGIOASA,sau un om deosebit,rezolva starea noastra de separare (PACAT).Problema noastra poate fi rezolvata doar de Dumnezeu,si anume daca credem in unicul Sau Fiu .1 Sa azim evanghelia 2 sa o credem si sa implinim voia Lui Dumnezeu si NU a oaamenilor. Unde auzim EVANGHELIA ? Incepeti sa cititi NOUL TESTAMENT si intreaga Biblie ,incepand cu evanghelia dupa Ioan.Respectati aceasta carte prin incercand sa implinim ce scrie in ea. Sa ne ruga Lui DUMNEZEU sa ne ajute sa intelegem,sa implinim. Daca vom fi sinceri vom primi ajutor de la El. SI ASTFEL VOM AVEA CU ADEVARAT UN SCOP PE PAMANT,IN PLUS mai tarziu vom mosteni imparatia Lui Dumnezeu intru-n cer nou si un pamant nou.Aparitia ca si destinul omului este ca el sa fie salvat din aceasta stare si mutat candva intr-o alta stare de lururi:FERICITA ,INTR-O SARBATOARE VESNICA..etc Noi acum decidem ne intoarcem la Dumnezeu sau nu. Hristos este raspunsul la toate Insusi Dumnezeu spune ca suntem pacatosi. Apoi spune ca toti oamenii sunt pacatosi nu doar evreii. In pacat ne-a nascut mama noastra. Vrem sau nu ,acceptam sau nu ,aceasta este realitatea. Daca deexemplu stim sa facem un bine si nu-l facem,am pacatuit.Daca am mintit o singura data in viata,sau am fost invidiosi pe cineva,am pacatuit. Daca am poftit o femeie ,un barbat,am inselat pe cineva,sau am fost mandri ,am pacattuit. Am putea umple 10 pagini sau mai multe cu alte lucruri asemanatoare care arata aceleasi lucruri pacatoase pe care le facem mai mult sau mai putin fiecare.De aceia fiecare trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu prin credinta in Isus Hristos. Noi suntem cu totii pacatosi (unii mantuiti),in timp ce Dumnezeu este Sfant,Sfant,Sfant. Nu cred ca merita sa ne punem atatea intrebati despre incestul urmasilor directi ai lui Adam si ai Evei. Mai bine si potrivit mi se pare sa ne uitam la noi fiecare la viata personala.pentru-ca de acest fapt atarna mantuirea.Noi trbuie sa luptam impotriva pacatului doar.Mntuirea ne este data in dar si fara plata de Dumnezeu. Nimini nu se poate mantui singur,ci doar prin Isus Hristos. Noul testament-Biblia 16Zic dar: umblați cârmuiți de Duhul, și nu împliniți poftele firii pământești. Rom 6.12;Rom 8.1-12;Rom 13.14;Gal 5.25;1Pet 2.11; 17Căci firea pământească poftește împotriva Duhului, și Duhul împotriva firii pământești: sunt lucruri potrivnice unele altora, așa că nu puteți face tot ce voiți. Rom 7.23;Rom 8.6-7;Rom 7.15-19; 18Dacă sunteți călăuziți de Duhul, nu sunteți sub Lege. Rom 6.14;Rom 8.2; 19Și faptele firii pământești sunt cunoscute, și sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăția, desfrânarea, 1Cor 3.3;Efes 5.3;Col 3.5;Iac 3.14-15; 20închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînțelegerile, dezbinările, certurile de partide, 21pizmele, uciderile, bețiile, îmbuibările, și alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri, nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu. 1Cor 6.9;Efes 5.5;Col 3.6;Apoc 22.15; 22Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, Ioan 15.2;Efes 5.9;Col 3.12;Iac 3.17;Rom 15.14;1Cor 13.7; 23blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. 1Tim 1.9; 24Cei ce sunt ai lui Hristos Isus, și-au răstignit firea pământească împreună cu patimile și poftele ei. Rom 6.6;Rom 13.14;Gal 2.20;1Pet 2.11; 25Dacă trăim Duhul, să și umblăm prin Duhul. Rom 8.4-5;Gal 5.16; 26Să nu umblăm după o slavă deșartă, întărâtându-ne unii pe alții, și pizmuindu-ne unii pe altii. www.youtube.com/watch?v=ueu5SF2M-WI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 13:35
OAMENII SANATOSI NU SUNT REALI . AU TOTUL IN AFARA DE" FIINTA"-PE CARE TI-O CONFERA O SANATATE IMPROBABILA.
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 02:58
De la: PICARD, la data 2010-01-11 13:35:23OAMENII SANATOSI NU SUNT REALI . AU TOTUL IN AFARA DE" FIINTA"-PE CARE TI-O CONFERA O SANATATE IMPROBABILA.Maninci mult ardei iute?
|
|
|
|

le scoateți?!
pentru elitele lumii ............noi sclavii lor....