symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 12:57
Dora...chiar si o FANTOMA...este un suflet(duh)!!! 
Inca ceva:Curentul nu se vede....SE SIMTE..!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:00
De la: symy1, la data 2009-02-05 12:57:49Dora...chiar si o FANTOMA...este un suflet(duh)!!!
Ai vãzut tu vreuna cu ochii tãi?!
Eu sunt de pãrere cã mai bine ar consulta un psihiatru....cei care cred cã au vãzut una!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:10
De la: Calatorul, la data 2009-02-03 21:42:14Sunt CALATOR pe-acest Pamant....nu am adus nimic in lume...nu duc nimic din lume..!!!
Asa-i, te referi la partea MATERIALA care ramane pe Pamant, precum o haina uzata ...
insa aceasta HAINA poarta totusi urma VIBRATIEI tale SPIRITUALE care trece precum vantul pe acest Pamant si merge mai departe in Univers luand cu ea (cu el, cu spiritul tau) incarcatura vibrationala a ceea ce ai facut pe Pamant.
Daca ar fi sa CREDEM si deci sa CONSTIENTIZAM si sa aplicam practic in viata de zi cu zi ... ''RAI'' ar deveni Pamantul !!!
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:27
Eirene
Daca aici ,pe acest Pamant nu putem sta unul cu altul(nu ne suportam,uram,ect)crezi ca in alta dimensiune vei fi mai buna????
De ce nu putem schimba totul in bine???Avem in noi un EU malefic..prefer sa-l las pe Dumnezeul meu sa ma schimbe...!!!
|
|
|
pusy_55
283 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:11
|
sea_shell
418 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 02:01
Welcome back,Symy...Se intregeste vechea garda?
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 12:59
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 16:23
intr-un bar din vestul salbatic : muzica,antren, fetite vesele,fum,bautura...poc ! usa de perete si intra un indian vinjos ce zice : eu sunt Vulturul negru ! tai o mina,nu ma doare ; tai un picior,nu ma doare ; vreau femeia alba !...inhata una si se duce ! dupa 3 zile : muzica,antren,fetite,fum ,bautura si betivi...poc usa de perete si apare indianul cu femeia alba pe umar,pe care o trinteste jos si zice : eu sunt Vulturul Negru ...tai o mina nu ma doare....etc.etc....dar cind fac pipi,ma usturaaaa ! :
|
|
|
pusy_55
283 mesaje
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:29
"VIATA DE CAINE VAGABOND" ESTE ACUM PE PAMANT.
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:00
Si care are nevasta???si copii???....
|
pusy_55
283 mesaje
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 17:58
nu am nici o parere! de ce? pentru ca nu vreau sa ma obosesc sa mai gandesc si despre asa ceva! apasritia si scopul vietii_greu de raspuns, hai sa o lasasm balta!
|
Fosta membra 9am.ro
255 mesaje
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 18:00
Viata poate fi dusa in claustrare,in infranare,in asceza,dar si in prea plina libertate. Libertatea de a abuza de libertatea altora.
"asceza; dorinta de a nu avea dorinte"
"fericirea este sensul si scopul vietii,singura tinta in finalul existentei umane"
Aristotel Da,dar n-a plecat nimeni cu ea,altfel n-ar mai plange cei ramasi.
Banii,acumularea bogatiei pe pamant nu aduc fericirea ci iluzia ei.
"Bogatia are trei componente;daruirea,folosinta si pierderea. Cine nici nu daruieste,nici nu foloseste,ramane cu partea a treia."
A plecat cineva cu bogatia dincolo? Pana si micile bijuterii puse in mormant din snobism sunt jefuite.
"Toti banii din lume sunt cheltuiti pentru a ne simti bine" Ry Cooder
Sunt cheltuiti de cei care ii poseda si care cred ca se simt bine,dar asta inseamna un mare egoism.
"Intotdeauna mi-am dorit insemnele bogatiei,in schimb,am avut parte de insemnele saraciei.." Peter Coock
Atunci sa ne dorim atat cat meritam si mai ales lucrurile cele mai de pret;iubirea,sanatatea si lipsa grijei de maine.
"viata este o indelungata lectie de umilinta."
Poate umilinta in fata Creatorului dar nu si in fata stapanilor daca ei sunt neomenosi. " Singurul secret al existentei este sa nu-ti fie teama.."
"Viata este pentru a lega prietenii,sa iubesti si sa fii iubit este cea mai frumoasa parte a existentei"
Unii inteleg in viata doar sa fie iubiti,sa primeasca fara sa daruiasca iubire.
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 12:10
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:40
Daca nu daruiesti ,nu vei primi niciodata nimic....
|
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:25
Raspunsul se gaseste in Teologia Ortodoxa "neprelucrata", adica in cea sustinuta de Sfintii Parinti ai Bisericii Lui Hristos.
|
a1a1a1a1
10 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:38
De la: d_popic, la data 2009-02-08 18:00:35Viata poate fi dusa in claustrare,in infranare,in asceza,dar si in prea plina libertate. Libertatea de a abuza de libertatea altora.
"asceza; dorinta de a nu avea dorinte"
"fericirea este sensul si scopul vietii,singura tinta in finalul existentei umane"
Aristotel Da,dar n-a plecat nimeni cu ea,altfel n-ar mai plange cei ramasi.
Banii,acumularea bogatiei pe pamant nu aduc fericirea ci iluzia ei.
"Bogatia are trei componente;daruirea,folosinta si pierderea. Cine nici nu daruieste,nici nu foloseste,ramane cu partea a treia."
A plecat cineva cu bogatia dincolo? Pana si micile bijuterii puse in mormant din snobism sunt jefuite.
"Toti banii din lume sunt cheltuiti pentru a ne simti bine" Ry Cooder
Sunt cheltuiti de cei care ii poseda si care cred ca se simt bine,dar asta inseamna un mare egoism.
"Intotdeauna mi-am dorit insemnele bogatiei,in schimb,am avut parte de insemnele saraciei.." Peter Coock
Atunci sa ne dorim atat cat meritam si mai ales lucrurile cele mai de pret;iubirea,sanatatea si lipsa grijei de maine.
"viata este o indelungata lectie de umilinta."
Poate umilinta in fata Creatorului dar nu si in fata stapanilor daca ei sunt neomenosi. " Singurul secret al existentei este sa nu-ti fie teama.."
"Viata este pentru a lega prietenii,sa iubesti si sa fii iubit este cea mai frumoasa parte a existentei"
Unii inteleg in viata doar sa fie iubiti,sa primeasca fara sa daruiasca iubire.
bre nene,scrie ce intelegi matale nu din carti.....maammmaaa.....cata intelepciune....
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 13:42
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:38
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:56
All Things Grow With Love
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:33
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate
si pretuire, se coace la caldura
inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna dragii mei.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 13:00
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 08:05
@gabita777-  frumos-frumos !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 23:18
De la: , la data 2009-01-28 16:17:37BETI APA PE STOMACUL GOL
In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata. Mai mult, testele cercatatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei. Publicam mai jos o descriere a folosirii apei pentru cititorii nostri. Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli:
Dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organelle genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.
METODA DE TRATAMENT
1. Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe
dinti, beti 4x 160 ml apa ( aproximativ o jumatate de litru in
total)
2. Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.
3. Dupa 45 minute puteti bea si manca normal.
4. Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mancati
si nu beti nimic 2 ore.
5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa la inceput pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare pe zi.
6. Metoda de mai sus va vindeca boli si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa.
Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/ controlul/ reducerea principalelor boli:
1. Presiune ridicata a sangelui- 30 zile
2. Gastrita - 10 zile
3. Diabet – 30 zile
4. Constipatie- 10 zile
5. Cancer- 180 zile
6. Tuberculoza- 90 zile
7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse; oricum, la inceputul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati de mai multe ori.
Este si mai bine daca continuati acest tratament ca o activitate de rutina in viata voastra. Beti apa si ramaneti sanatosi si activi.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece,la masa, aceste randuri sunt pentru voi!
Apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat.
Va va incetini digestia. Odata ce acest "noroi" reactioneaza cu acidul, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine.
Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si va duce la cancer.
Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa.
O nota importanta despre atacurile de inima: Femeile ar trebui sa stie ca nu fiecare simptom de atac de inima va fi durerea in mana stanga.
Fiti atente la durerile intense in maxilar.
S-ar putea sa nu ai niciodata prima data durere in piept, in timpul unui atac de inima.
Greata si transpiratul intens sunt si ele simptome obisnuite. 60% din persoanele care au atac de inima in timp ce dorm, nu se trezesc.
Durerea in maxilar va poate trezi dintr-un somn adanc. Fiti cu grija si atente Cu cat stim mai multe, cu atat sansele de a supravietui sunt mai mari…
Un cardiolog spune ca, daca fiecare din cei care primeste acest mail, il trimite la toti cunoscutii sai, putem fi siguri ca vom salva cel putin o viata.
shefu'
matale ne indemni sa bem apa pe stomacu' gol,
io l-am sunat pe guru Bivolaru in suedia ,si i-am comunicat ce-ai zis mata .
el mi-o zis sa-ti transmit ca cel mai bine si mai bine este sa bei matale pe stomacu' gol...urina !
deci ,apuca-te nene de beut urina pe stomacu' gol sa vezi ce sanatos te faci !
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 23:26
Noi am aflat de procedeul asta cu apa si il aplicam.
Nevasta mea se simte bine, eu ma simt bine.
Nu e o prostie.
Nu e nevoie sa va luati dupa unul sau altul.
O puteti incerca fiecare dintre cei care sunt interesati.
E o treaba buna !
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 00:24
de azi inainte despre sosirile si plecarile lui isus,va rugam apelati informatii gara de nord
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 10:57
Viata pe pamint = gradinita de copii a universului. Nu am spus-o eu ci unii care stiu lucruri cu mult mai importante decit stim noi.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
yonex84eu
90 mesaje
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 12:57
De la: martin_culcea, la data 2008-09-03 14:19:08mmm, dificil de discutat despre aparitia omenirii, dar de un lucru sunt foarte sigur, si anume ca viata nu a aparut din pura intamplare, prima celula nu a aparut intamplator, sunt sigur ca a fost creata....de cine ???? unii spun ca de Dumnezeu, altii ca de alte forme de viata extraterestre, pe undeva probabil ca inseamna acelasi lucru..in orica caz noi ca specie mai avem Foarte mult de invatat ....probabil ca o sa aflam mai multe in 2012
DE ce in 2012?
|
yonex84eu
90 mesaje
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 12:59
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 13:00
De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 10:57:59Viata pe pamint = gradinita de copii a universului. Nu am spus-o eu ci unii care stiu lucruri cu mult mai importante decit stim noi. nea mihai,fara a te contrazice,daca pamantul este un fel de puscarie pt.suflete?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 20:56
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-12 13:00:31De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 10:57:59Viata pe pamint = gradinita de copii a universului. Nu am spus-o eu ci unii care stiu lucruri cu mult mai importante decit stim noi. nea mihai,fara a te contrazice,daca pamantul este un fel de puscarie pt.suflete?
mah prietene , tu esti de-al meu ,adica fan SF !!!
dar pt.ca tot suntem prieteni iti recomand o carte ; -secretul suprem- autor david Icke. dupa ce o lecturezi poate schimbam impresii ...
si electronica !
|
|
|