necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 23:42
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 10:51
Meditatia Zilei
Iov 1:1
Era in tara Ut un om care se numea Iov.
Pare de necrezut că Dumnezeu are grijă de fiecare om în parte. Este greu de înțeles după mintea noastră acest lucru deoarece în același timp trăiesc pe pământ miliarde de oameni. Și este totuși adevărat acest lucru: Dumnezeu cunoaște pe fiecare om și El știe toate mișcările lui. Seriozitatea acestui fapt izvorăște chiar din Maleahi 3.5: Mă voi apropia de voi pentru judecată și mă voi grăbi să mărturisesc împotriva descântătorilor și preacurvarilor, împotriva celor ce jură strâmb, împotriva celor ce opresc plata simbriașului, care asupresc pe văduvă și pe orfan, nedreptățesc pe străin și nu se tem de Mine, zice Domnul oștirilor". Ne aduce îmbărbătare situația în care se găsea Agar. Nimeni nu o vedea rătăcită în pustietate, dar Dumnezeu a văzut-o și a ajutat-o. Dumnezeu cunoștea inima dornică de adevăr a famenului etiopian care nu a făcut degeaba drumul cel lung. Filip a fost trimis să-i spună lucrurile de căpătâi ale Evangheliei. Iar cartea Iov cu cele 42 de capitole ale ei, este o mărturie a acestui adevăr: Dumnezeu se ocupă îndeaproape de fiecare om. Oamenii nu pot accepta că Dumnezeu îi cunoaște pe fiecare dintre ei, că El știe toate tainele inimii, toate păcatele. Dar Domnul va aduce o dată la lumină totul când va face marea judecată. Nimeni nu va scăpa de acest Judecător; toți vor sta în fața tronului mare și alb la judecata cea mare.
Care este starea ta? Dumnezeu te cunoaște pe tine personal. El te cunoaște pe nume și știe unde locuiești. El îți cunoaște viața în întregime cu toate părțile ei însorite și cele umbrite. Dumnezeu nu ar dori să te cheme la judecată pentru păcatele tale. De aceea El a dat pe singurul Său Fiu, ca să plătească cu sângele Lui cel scump păcatele tuturor, îndurând suferințe grele și murind pe cruce la Golgota.
El însuși îți spune și ție iubite cititor: Pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară (Ioan 6.37).
El însuși a zis: Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi (Evr. 13.5).
Încrede-te deci ÎN El!
Powered by Biblia Online
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:59
merci d_popic!
cred ca postarea ta a raspuns in cel mai frumos mod si la cauza si la scopul aparitiei vietii ...nu numai pe Pamant!
e adevarat ca nu toti oamenii au ajuns inca sa traiasca,,viata sufletului"...dar se indreapta cu siguranta inspre ea!
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:41
si isihastul ne indeamna sa coborim mintea in inima .....si barbatul si femeia sa fie totuna....dar poate ca atunci cind se va-ntimpla asta,va sosi si sfirsitul astei civilizatii,ca una care si-a indeplinit menirea !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
618 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:09
Mai oameni buni,uitati-va si voi cat ati batut apa-n piua aici..Marea majoritate a raspunsurilor nici macar nu au legatura cu topicul,sunt doar divagatii personale.Scrie unul o impresie,vine urmatorul si il contrazice categoric,expunandu-si in acelasi timp propria versiune care,vezi-doamne,e SINGURA adevarata si SINGURA de valoare si...apoi al treilea pe al doilea si tot asa,totul pe marginea unui subiect complet steril..
De ce naiba ne caracterizeaza pe noi,ca natie,vorbitul mult,prost si fara rost si mishtourile gratuite,idioate si care ii descurajeaza pe cei care incearca sa faca efectiv ceva? Oare asta sa fie cauza ptr care suntem unul dintre neamurile cele mai putin incununate de succes din lume?!?In loc sa ii tragem cu doctrina religioasa,asupra careia ,parerile noastre nu au oricum nici un efect,mai bine ne-am concentra,ca oameni,pe ceea ce ne doare cu adevarat,cu ceea ce ne preocupa ,cu problemele comune care ne-au facut tara si viata un iad si am incerca sa gasim impreuna solutii.
Chiar nu ne putem inchipui pe noi insine ca pe un grup de oameni care vorbesc aceeasi limba,au aceleasi interese si care pot lucra ,folosindu-si mintile,la gasirea unor rezolvari comune,asa cum fac majoritatea oamenilor din tarile cu adevarat civilizate, in loc sa fugim la ei,in cautarea faramiturilor de cascaval,departe de propria noastra prostie si incompetenta,pe care o luam insa oricum dupa noi,ca pe o tinichea legata de coada??
In loc sa ii dati inainte cu povestile astea vechi si rasuflate,cu basme si legende,cu religia asupra caruia oricum nu aveti nici o putere sa va pronuntati,cu pareri personale mai mult sau mai putin elaborate si la fel de inutile,pe care oricum nu vi le cititi unul altuia,fiecare fiind preocupat doar de propria parere si imagine si inchipuindu-se mai presus de restul - mai bine v-ati documenta cum fac altii sa traiesca mai bine,cum de reusesc sa aiba sisteme medicale mai bune,in ce mod stiu ei sa isi ceara si sa isi obtina drepturile firesti,garantate prin nastere pentru fiecare om sau cum reusesc sa renunte la comoditatea de a sta in spatele unui televizor/calculator,visand cai verzi pe pereti, pentru a iesi in strada si a cere inlaturarea cate unui golan si un coate-goale,care incearca sa ajunga, peste noapte, din hot profesionist,mare demnitar in aparatul de stat..De atata inactivitate si din spirit de oaie,romanul a ajuns sa fie furat nu de un coate-goale cu pretentii,ci de o intreaga haita.Atat timp cat stam ca babele la gura sobei,sporovaind verzi si uscate, ne meritam cu adevarat soarta.
Mai dormim mult ,divagand tampenii inutile?
Atunci somn usor si vise placute..
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 22:35
Darkone.....
Dupa ce ai disparut....ca m......l....in ceata,ai devenit si FILOZOF?????????
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 23:26
Hai,mai Symy ....ca are dreptate...
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 00:18
De la: balabanandrei, la data 2009-01-18 20:00:14Pt Symi
Symi, de ce nu vrei sa recunosti, motivul pt care ai plecat de pe celalalt topic "sa ne aparam ortodoxia", nu a fost faptul ca nu ai vrut sa te contrazici cu altii, ci pur si simplu faptul ca nu ai putut suporta adevarul. Explicatiile pe care ti le-au dat moon si andu, sunt mai mult decat clare si adevarate, dar tot degeaba. Voi comiteti doua pacate grave. Unul este ca luptati impotriva adevarului dovedit, si acesta este cel mai grav pacat pe care-l poate face omul, despre care Mantuitorul spune ca nu se va ierta. Acesta se numeste pacat impotriva Duhului Sfant. Mantuitorul spune : "Toate pacatele omului se vor ierta, dar cele impotriva Duhului Sfant nu se vor ierta". De ce impotriva Duhului Sfant? Pt ca si Sf Apostoli au primit adevarul prin Duhul Sfant. Al doilea pacat este ca v-ati lepadat de ortodoxie, dar acesta se poate ierta, daca pacatosul se pocaieste, si se intoarce inapoi in Biserica Ortodoxa.
Va veni timpul cand ai sa-ti doresti sa te caiesti pt greselile tale, dar sa nu fie prea tarziu!
... scrisoarea a 3-a ... gabita ... cam nasol ...  ... seful plateste pentru toti ...  ... parintii trebuie respectatii ...  ...
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:46
Laly
Toti santem de vina....nimeni nu face NIMIC...!!!
Eu iam zis lui Darkone...fa tu prima miscare....DOVEDESTE.ca nu vorbesti degeaba.Vreau FAPTE,daca sant sustinute cu dovezi,vom fi alaturi de el..!!!
|
danez74
6 mesaje
Oras: Slobozia
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:31
Poate plictisesc pe unii (si imi cer scuze) si nu sunt in foarte apropiat de tema acestui forum, dar am gasit ceva interesant in legatura cu ce s-a discutat pe aici si am zis ca e bine sa prezint, mai jos :
Cele bune, Dan
Extras din [Sfantul Macarie Egipteanul, "21 de cuvantari despre mantuire", Editura Luminatorii lumii, 2001]
"La destui dintre oamenii din Biserica am intalnit adesea acest fenomen, poate mai mult inconstient, de imitare/mimare a comportamentului crestinesc, in lipsa unui continut interior (dat de sinceritatea constiintei si de harul Duhului Sfant), o stradanie indreptata spre a arata ca ai o virtute pe care n-o ai, doar pentru ca asa trebuie. Dar grava nu e numai indeplinirea pur formala, din datorie a unor randuieli si porunci, ci si inchipuirea, parerea care se instaleaza cu timpul ca tu intr-adevar le indeplinesti, ca tu chiar faci ce trebuie, ca ai virtuti, ca faci poruncile, ca esti bun crestin. Asa incepe inselarea si asa intra viclenia in suflet: prin parerea de sine. Treptat risca sa se instaleze o constiinta fariseica, care ajunge pur si simplu sa nici nu mai stie(!) sub nici o forma de Duh, orbita fiind de litera, de forma pe care se amageste ca o respecta ori de legitimitatea/indreptatirea pe care si-o ia din lucruri corecte numai in mod exterior sau oficial. Asa cum fariseii credeau ca se indreptatesc prin faptul ca erau, dupa neam, fiii lui Avraam sau prin aceea ca tineau foarte strict prevederile cele mai minutioase ale Legii, si astazi crestinii cauta, prin felurite mijloace, sa-si minta si sa-si calce in picioare constiinta, dar sa se si simta in regula, impacati, pentru ca au
acoperire regulamentara. Crestinul legalist tine numai la cele care se vad, judeca dupa conformitatea cu regulile, observa numai incalcarile de ordin moral si disciplinar si este foarte vigilent la a nu leza cu nimic orice tine de autoritatea oficiala. Nu-l preocupa ceea ce este in inima sa sau a fratelui sau, nu este interesat de motivatia sincera, de scopul si de duhul unor actiuni, ci numai si numai de acoperirea lor legala, de obtinerea unor parafe (simbolice sau chiar scrise) - care sa aprobe si ceea ce nu poate fi aprobat - sau, dimpotriva, de iesirea (altora) din litera unor prevederi canonice. Asa cum descria, dramatic de exact, si Vladica Averchie: Îndreptîndu-și atenția spre lumea exterioară, omul caută poziția acceptată oficial - ce este bine și ce este rău în ochii celorlalți - mai mult decât să fie bine în interior cu Dumnezeu și propria conștiință. A idealiza și a te conforma la ceva numai pentru că e drept sau recunoscut din punct de vedere oficial înseamnă să ceri să fii înșelat, pentru că Satana poate să facă ușor - mai ales în vremea noastră - să coexiste oficialitatea exterioară cu falsitatea interioară. Fariseismul se manifesta atunci cand invocam orice pretext si orice justificare aparent corecte, legale, dar in realitate NESINCERE, pentru actele noastre evlavioase. De exemplu, cand ni se pare suficient ca avem binecuvantare/ascultare (de la duhovnic sau de la episcop) sa facem ceva, dar prin care stim, daca suntem sinceri cu noi, ca incalcam poruncile Duhul Evangheliei, prin care ne inselam propria constiinta si lucram impotriva voii lui Dumnezeu si impotriva slujitorilor Sai sinceri. De fapt, adesea acea binecuvantare nu poarta atat pecetea Duhului, cat este o aprobare sau un ordin administrativ sau omenesc
Ce mai facem inca? Decupam textele si exemplele care ne convin si par sa ne confirme in patimile noastre, alegem sa urmam pe aceia care nu ne cer sa ne schimbam defel viata, pentru ca le scoatem din contextul si din Duhul lor, producem interpretari arbitrare, reluam clisee, scoatem ca din joben canoane sau citate din Scriptura, toate numai pentru a avea dreptate si a ne strecura patimile sau slabiciunile pe usa din dos a Bisericii, facandu-le sa apara (inclusiv pentru noi insine!) ca virtuti! Se creeaza astfel in spatiul eclezial un duh fatarnic, de artificialitate, de imitatie, de ipocrizie, de formalism, care pentru foarte multi este smintitor. Se imita pacea, bucuria, iubirea, evlavia, smerenia, ne-judecarea, ascultarea, etc. si pentru cine stie gustul autentic al lor, surogatele acestea lasa un gust amar. Sa dam cateva exemple mai des intalnite: disciplina cazona si slugarnicia se dau drept ascultare duhovniceasca, manierele elegante sau dragostea siropoasa mimeaza iubirea, actele de caritate calculate meschin sau exploatate pentru imaginea proprie pastiseaza milostenia, gesturile si cuvintele mieroase joaca smerenia, optimismul orb are aparenta nadejdii, nepasarea este echivalata cu lasarea in voia lui Dumnezeu, achitarea regulata, expeditiva (sau, din contra, foarte scrupuloasa la tipic) si formala de Spovedanie tine locul caintei inimii (1), pravila tinuta ultra-constiincios, rigid si mecanic face inutila relatia vie a inimii cu Domnul, moliciunea si slabiciunea iau masca blandetii, lasitatea sau indiferenta se ascund sub nejudecare, lingusirea, prostia sau orbirea se dau drept supunere, suficienta si superficialitatea inlocuiesc linistea duhovniceasca, micile necazuri suferite sunt luate drept mari prigoniri pentru dreptate, desfatarea mai mult sau mai putin lumeasca sau nepasarea provenita din iubirea sine sunt confundate cu Bucuria Invierii s.a.m.d"
|
pusy_55
283 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:08
GREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
255 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:40
Viata pe pamant este un experiment. Intelegerea lui nefiind data mintii decat in masura desfasurarii mele in spatiul si timpul parcurs.
Aparitia vietii este atributul Creatorului,eu sunt doar profitorul ei,poate chiar fara sa-I multumesc.
Eu,viata salasluita intro fiinta umana-OM-,ar trebui sa pot intelege scopul ei pe pamant.
Ideal ar fi: sa stiu rostul meu sub soare,cum sa stau vertical,cand,cum si ce trebuie sa mananc.
Ideal ar fi : sa stiu rolul meu printre semeni,sa-mi fac prieteni,sa nu am dusmani,sa stiu sa iert si sa-mi cer iertare.
Ideal ar fi: sa pot da haina mea celui care n-o are deoarece; "daruirea,folosinta si pierderea sunt cele trei stari ale bogatiei;
cine nici nu da nici nu foloseste,aceluia ii ramane doar starea a treia"
Ideal ar fi: sa cunosc principiul echilibrului si a masurii in toate;in ce sa cred,cand,cui sa ma rog,ce vorbesc,cum sa ma adresez,cand pot da sfaturi,cand devin plictisitor si nesuferit.
Sa inteleg atunci ca scopul meu contribuie la scopurile altora mai nobile si
ca astfel viata devine mai frumoasa.
|
Fosta membra 9am.ro
255 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:47
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:10
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:17
De la: d_popic, la data 2009-01-23 10:40:07Viata pe pamant este un experiment. Intelegerea lui nefiind data mintii decat in masura desfasurarii mele in spatiul si timpul parcurs.
Aparitia vietii este atributul Creatorului,eu sunt doar profitorul ei,poate chiar fara sa-I multumesc.
Eu,viata salasluita intro fiinta umana-OM-,ar trebui sa pot intelege scopul ei pe pamant.
Ideal ar fi: sa stiu rostul meu sub soare,cum sa stau vertical,cand,cum si ce trebuie sa mananc.
Ideal ar fi : sa stiu rolul meu printre semeni,sa-mi fac prieteni,sa nu am dusmani,sa stiu sa iert si sa-mi cer iertare.
Ideal ar fi: sa pot da haina mea celui care n-o are deoarece; "daruirea,folosinta si pierderea sunt cele trei stari ale bogatiei;
Ideal ar fi: sa cunosc principiul echilibrului si a masurii in toate;in ce sa cred,cand,cui sa ma rog,ce vorbesc,cum sa ma adresez,cand pot da sfaturi,cand devin plictisitor si nesuferit.
ca astfel viata devine mai frumoasa.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:19
intru totul de acord cu cele expuse de tine aici sunt si eu,nici nu mai este nevoie de alte opinii de-ale mele sau de-ale altora,frumoasa expunere,s-auzim numai de bine!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:20
intr-adevar,ce-ai scris tu @popicule,este ideal; dar ce-a scris @danezul te pune pe ginduri si cind vad bataliile date ptr. a se ajunge la sarmale sau fasole pe la cite un hram,tocmai de catre cei care se tirau smeriti pe coate si genunchi ,atunci chiar ma-ntreb cit de crestini suntem cu adevarat ?
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 15:16
De la: d_popic, la data 2009-01-23 10:40:07Viata pe pamant este un experiment. Intelegerea lui nefiind data mintii decat in masura desfasurarii mele in spatiul si timpul parcurs.
ca astfel viata devine mai frumoasa.[/quote/]
SUPER!!
.-------------------------------------------------------------------------------------------
''Scopul vietii nu este moartea, ci o exprimare superioara a Omului ca expresie individuala ..Ca sa putem experimenta ceea ce tine de uman trebuie sa acumulam mai intai ceea ce este Divin...Adica Iubirea..Trebuie sa urmarim detasat orice manifestare a emotiilor,spijinindu-ne pe sentimentul de iubire Divina...Trebuie sa ne detasam de emotia care vine din agresivitate ...Nu intamplator vechii greci considerau tragedia drept o culme a artei dramatice..Tragedia favoriza patrunderea intr-o stare superioara-catharsis-prin care se obtinea purificarea..
Pentru a nu deveni dependent de sentimente si emotii,trebuie sa traim in doua dimensiuni diferite:in Iubirea Divina care ne absolva de orice dependenta si fericirea omeneasca ce oscileaza intre starile concrete ale noastre..Stapanirea sentimentelor ,cand se incepe perceperea caracterului real al eu-lui Divin este etapa principala in evolutia noastra..cand ne marginim doar in a ne stapani sentimentele si subconstientul,fara a ne concentra asupra celor Divine,urmarind doar scopuri umane ,se produce dezintegrarea emotiilor....''
|
pusy_55
283 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 19:10
|
Fosta membra 9am.ro
255 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:30
gabigabi; Cred ca ce a axprimat laly31,ar trebui sa fie grija de a nu oscila excesiv spre o dimensiune sau alta. Aceasta ar fi echilibrul,stapanirea EGO-ului. Iata cate idei frumoase ati dat multi pe acest forum,indiferent de sex,varsta. Daca am putea sa invatam din greseli,sa ni le recunoastem,sa spunem altora ce gresesc fara ofensa,am sti sa pastram echilibrul,dar EGO-ul este uneori mai puternic decat ratiunea. Sa incercam sa ne luam modele de viata,intotdeauna pe cele care ne depasesc.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 21:07
si ce te faci @pisicuta frumoasa cind intelegi ca viata-i o Iluzie ?cum ar trebui sa ti-o "traiesti "?
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 23:34
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 23:55
Laly
Interesant linkul....dar ce vreau sa zic....tu faci meditatie....ai margele...ca calugarii????  sa nu te superi ca intreb...poate ar trebuii sa meditez dupa aia sa vorbesc
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 01:14
Asa par????
Nu Symy,nici vorba ....sunt ABSOLUT NORMALA....si nici soricel de biblioteca nu-s....din contra
Pisicutele mele iti sugereaza ca as fi asa cum zici?? Ele sunt spontane,haioase si pline de personalitate...Gandeste-te ca nu le-am ''cules'' degeaba ...
|
quasar
73 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:25
Cine va avea toti boii acasa sigur nu va mai posta dupa raspunsul meu,procedati intocmai precum proverbul:
un nebun aranca o piatra in balta;
zece destepti se chinuie sa o scoata,parerea mea:
AJUNGE;deci
afara este trist si cenusiu.........
|
inmandi
58 mesaje
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:34
exista o simbioza pe care noi cei de acum nu o putem vedea si explica, noua in primul rind si apoi celorlalti ,nu avem mijloacele de interpretare si mesaje suficinte,nu avem perceptia ,nici individuala nici colectiva ,dintre BIG BANG si teoria religioasa a nasterii lumii din HAOS,facerea ei, asa cum zice Biblia.
Distanta propice de la Pamint la soare care nu permite abatere nici uin plusnici in minus pentru a fi propice vietii a fost aleasa de dumnezeu si a fost populata insamantata de dumnezeu si data in proprietate si exploatare omului
Pamintul e un partener omului,o fiinta vie ,cu ape ,plante ,animale ,aer,curenti ,vinturi,taifunuri,cicloane,cutremure,toate intr-o anumita consonanta ,intr-un mecanism pe care omenirea incepe sa-l descifreze
E posibil sa fie descifrat prea tirziu sau e posibil sa facem miscarea care e necesara la timp, sa salvam planeta vie de la pieire ,daca nu cumva ea ne va da noua pieirea si se va salva ea pe ea cu mijloacele ei native creeate de dumnezeu.
Cred in evolutia speciilor, e naturala,e adevarata dar nu cred in evolutia omului din maimuta.Omul a fost creat de dumnezeu,nu e nimik mai inteligent si mai prost decit omul
Originea SPECIILOR E O LUCRARE DE STIINTA BAZATA PE STUDIU CERCETARE,OBSERVARE ,APROFUNDATA SI EXPLICATA RATIONAL SI E IN PARTE ADEVARATA DAR E A SE LOVESTE LA UN MOMENT DAT IN EXPLICITAREA EI DE DUMNEZEU, FIINDCA FOLOSESTE UN TERITORIU DE STUDIU CREEAT DE INSUSI DUMNEZEU
|
inmandi
58 mesaje
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:42
SA NU CONFUNDAM FOAMEA CU DIVINUL, FRIGUL CU CALDURA SI SA NU AMESTECAM REALUL CU IMAGINARUL ,NU PUTEM AMESTECA MALAIUL CU APA SA OBTINEM AUR,VOM OBTINE CEL MULT O MAMALIGA DACA O SUPUNEM UNUI TRATAMENT TERMIC
|
nagylevente1
1 mesaj
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 13:15
Nu stiu si sincer nici nu ma intereseaza cum a aparut pamantul si viata pe Pamant. Atat stiu ca-s aici pe pamant si am un scop in viata asta ca oricine altcineva. Scopul meu si al omenirii este numai Una '' Sa fii FERICIT!!!!!!''. Pentru fericire ne straduim in fiecare zi si tragem ca un caine zi de zi. Multi confunda banii cu fericirea, dar e o mare diferenta pentru ca banii sunt numai o unealta catre fericire. Pentru fericire ne luptam in fiecare zi, ne cautam un loc de munca unde sa ne simtim bine, vrem prieteni si oameni in jurul nostru cu care sa ne simtim bine si sa ne faca fericiti, vrem sa calatorim in luume in vacante ca sa fim fericiti si asa mai departe...Deci cine este fericit peste tot unde mere si se simte bine in pielea lui ii zic ca BRAVO teai realizat in viata si ttineo tot ASA!!!!! Deci in concluzie toata lumea sa-si gaseasca FERICIREA in viata!!!!!!
|
pusy_55
283 mesaje
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:50
DIN CE IN CE MAI GREA VIATA PE PAMANT,NU TE MAI GANDESTI CUM A AOPARUT SI NICI LA SCOP- SCOPUL ACTUAL PT. (0% din OAMENI ESTE SA SUPRAVIETUIASCA
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:53
SANT...CALATOR PE ACEST PAMANT....NU AM ADUS NIMIC IN LUME...NU DUC NIMIC DIN LUME...!!!!
|
|
|