Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 21:37
Pt Symi
Symi tu spui ca te bazezi pe Biblie in viata, si zici foarte bine. La fel i-am zis si Gabrielei. Dar nu stiu daca ai inteles esenta mesajului meu, si esenta acelui exercitiu cu cei trei oameni. Cred ca multor persoane li s-a intamplat, la fel cum mi s-a intamplat si mie, sa crezi in ceva de care esti aproape sigur, dar pana nu verifici tu, nu crezi 100 %. La fel, cred ca multor persoane li s-a intamplat, desigur cum mi s-a intamplat si mie, sa gresesc si sa-mi dau seama de greseala mea, si sa incep sa zic: "bai ce prost mai sunt, ce bou mai sunt", si fara sa sa ma supar. Si altadata sa gresesc si cineva sa-mi spuna ca am gresit si ca am facut o prostie, si atunci imediat am sarit ca ars, si m-a deranjat, desi stiam ca persoana respectiva avea dreptate si a facut o observatie pertinenta. Cand ne reprosam noi insine greselile noastre, nu ne doare, dar atunci cand ni le reproseaza altii imediat sarim ca arsi, si nu stim sa spunem: "am gresit". Din contra, spunem ca nu am gresit si ca avem dreptate, desi stim ca nu avem, dar facem asa, ca sa nu-i dam dreptate celuilalt, si ne imaginam singuri, ca daca i-am da dreptate, i-am face pe plac, si el ar zice "ai vazut ca eu am avut dreptate si tu ai gresit?", sau sa ni sa para ca daca i-am da dreptate celuilalt, cadem de fraieri, sau mai exista situatia ca cel care ne-a facut observatia sa fie mult mai tanar ca noi, si sa zicem "dar ce ma invata pe mine unul de 30 de ani, eu care am 50 de ani?". Cat traim avem de invatat. Daca gandim asa, inseamna ca noi in loc sa tinem la adevar, de fapt tinem la un ideal mandru si egoist, pe care-l avem in noi, si care nu are nicio legatura cu adevarul. O spun fara rautate si din tot sufletul, nu-mi place sa spun cuiva "eu detin adevarul". NU! Vreau ca acel cineva sa caute singur, pt ca atunci cand cauti singur si te convingi, cu adevarat atunci nu mai ai nicio urma de indoiala. E ca si cum un om ar sta in varful unui copac, copac care de fapt exista de la jumatate in sus spre varf, nu are radacina, si este suspendat in aer, si un alt om ar sta in varful altui copac care este intreg, si care sta pe pamant si are si radacina infipta in pamant. Ambii oameni spun ca detin adevarul. Pt primul om, inaltimea copacului sau suspendat, de la jumatate in sus, reprezinta adevarul sau. Pt al doilea om, inaltimea copacului sau, de la radacina din pamant si pana la varf, reprezinta adevarul sau. Varful fiecarui copac reprezinta prezentul. Primul om nu are o baza a adevarului sau, pt ca copacul sau nu are radacina si este suspendat in aer. Al doilea om are ca baza a adevarului sau, radacina copacului sau, care exista si este infipta in pamant. Pentru ca cei doi oameni, sa descopere fiecare baza (radacina) adevarului sau, ei trebuie sa coboare din copac. Daca cei doi oameni, coboara fiecare din copacul lui, atunci primul se opreste undeva la jumatate si observa ca copacul sau nu are radacina si sta suspendat in aer, deci nu are o baza(radacina) a adevarului sau. In timp ce, cel de-al doilea, coboara pana jos si ajunge la radacina, care este baza adevarului sau. Se stie foarte bine ca Dumnezeu lucreaza cu fiecare om in parte, dar El lucreaza si prin oameni, asa cum a lucrat si prin Sfintii Apostoli, care au propovaduit Evanghelia la alti oameni si oamenii aia la alti oameni, si tot asa pana in zilele noastre. Nu putem spune ca Dumnezeu nu lucreaza prin oameni, pentru ca asa, am minti, pentru ca Evanghelia ne-a fost transmisa prin oameni. Dumnezeu lucreaza pentru fiecare om in parte, si lucreaza si prin oameni pt alti oameni, dar trebuie ca si omul sa contribuie cu ceva. Dumnezeu nu te poate forta sa crezi sau sa accepti ceva, daca tu nu vrei. De ce? Pentru ca El ne-a lasat liberi. Nu vreau sa intru in polemica, pentru ca am putea purta discutii contradictorii pana la nesfarsit si tot degeaba. Numai bine la toata lumea!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 22:13
Menirea omului se determină:
a). în raport cu Dumnezeu; b). cu sine însuși și c). cu natura externă. a). În raport cu Dumnezeu, menirea omului intră în cadru rostului general al creației, anume preamărirea lui Dumnezeu și fericirea creaturilor. În special, menirea omului este să-L cunoască, să-L iubească și să-L preamărească pe Dumnezeu, prin acestea putând ajunge la adevărata fericire, la apropierea de Dumnezeu, adevărul, binele și frumosul absolut, prin care se realizează personalitatea umană în forma ei cea mai deplină. În vederea acestui scop, Creatorul l-a cinstit pe om cu mari daruri, în fruntea cărora stau: rațiunea spre adevăr, voința spre bine și sentimentul spre frumos și fericire, conștiința morală și libertatea. Pe oameni, Dumnezeu "cu știința înțelegerii i-a umplut, și bune și rele le-a arătat. Pus-a ochiul Său peste inimile lor, ca să le arate mărimea lucrurilor Sale... Pusu-lea știința și legea vieții le-a dat moștenire. Legătura veșnică a făcut cu ei și judecățile Sale le-a arătat" (Sir. 17, 6-7, 9-10; "Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, încât să vadă faptele voastre cele bune și să-L mărească pe Tatăl vostru Cel din ceruri" (Nt. 5,16); "Preamăriți-L pe Dumnezeu în trupul vostru și în duhul vostru" (1 Co 6,20); "toate spre mărire lui Dumnezeu să le faceți" (1 Co 10, 31). b). În raport cu sine însuși, menirea omului constă în neîncetata perfecționare proprie, prin trăirea virtuților, până la asemănarea cu Dumnezeu. Această menire a omului esre mijloc de ajungere și la preamărirea lui Dumnezeu. Căci prin dezvoltarea puterilor sale spirituale și prin viața virtuoasă, manifestată în fapte bune, omul se apropie de Dumnezeu, vestindu-i prin aceasta chiar perfecțiunile, adică preamărindu-L, și ajungând astfel la o treaptă superioară de viată, la fericire. Viața virtuoasă este chip de preamărire a lui Dumnezeu. Dumnezeu ne cere: "Sfințiți-vă si veți fi sfinți, că Eu, Domnul, Dumnezeul vostru, sfânt sunt" (Lv 11, 44); "Fiți desăvârșiți, precum și Tatăl vostru Cel din ceruri desăvârșit este" (Mt 5, 48). Sfântul Grigorie Teologul zice: "Suntem crea'i spre fapte bune, ca să Se laude și să Se preamărească Creatorul și, întrucât se poate, să-L imităm pe Dumnezeu". c). În raport cu natura externă, menirea omului este de a stăpâni lumea materială (Fc 1, 24), ca reprezentant a lui Dumnezeu pe pământ și ca mijlocitor între Creator și făpturile neraționale, ca profet vestitor al voii lui dumnezeu și ca preot aducător al jertfei de preamărire și mulțumire Părintelui ceresc în numele făpturilor necuvântătoare, în vederea realizării celor de Dumnezeu rânduite pentru toți, și om. |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:28
ANDREI
Orce informatie...se verifica din cel putin trei surse(asa zic ziaristi)....Eu vreau sa vorbesc in dreptul meu...STIU CE AM FOST.....STIU CE SANT....STIU CE VOI FI....aceste lucruri le-am invatat din Biblie...CUVANTUL LUI DUMNEZEU.....stiu ca invataturile Domnului Isus....sant ADEVARATE....si FAPTELE LUI ADEVARATE....Odata ce Duhul lui Dumnezeu locuieste in tine....TE NASTI DIN NOU.....si face din viata ta ,o viata in armonie cu Dumnezeu!!! |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:41
Andrei...again. Exercitiul cu cei 3 oameni ,nu va conduce niciodata pe nimeni la a cunoaste adevarul despre Dumnezeu. In Ioan 14cu vers.6 spune :Isus i-a zis...Eu sunt calea ,adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin mine. Iar in Isaia 8 cu vers.20 spune :La lege si la marturie, caci daca nu vor vorbi asa nu vor mai rasari zorile peste poporul acesta. Deasemeni in Apoc.14 cu 12 spune : Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui Isus...Iar psalmistul David in cap.19 cu vers.7 spune : LEGEA DOMNULUI ESTE DESAVARSITA , si invioreaza sufletul, marturia Domnului este adevarata si da intelepciune celui nestiutor...iar verst.8 partea a 2-a spune: poruncile Domnului sunt curate si lumineaza ochii. Andrei cat timp vei cauta adevarul la oameni sau in traditiile biserici care sunt de fapt, nascocirile preotilor si calugarilor tinand in intuneric spiritual 1260 de ani aproape o lume intreaga ,prin persecutiile biserici (roata ,securea calaului, rugul, amfiteatrul coloseului din Roma unde crestini erau aruncati de vii la fiarele salbatice ) pt.un singur lucru : pt.ca credeau in cuvantul lui Dumnezeu ...Nu vei gasi adevarul. |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:55
Voi ati auzit de ''black wholes''?? Cam asta ne paste...
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:59
Laly
Buna seara....fetito....cum de ai nimerit aici????....Aici este ora de teologie....nu de astronomie....ai gresit clasa!!!!
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 00:23
Noapte buna ,Symy....
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 00:25
Laly
Noapte buna....
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 07:17
Buna Dimineata! Asa mai zic si eu toleranta!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:19
@gabita - roboti ? asa cum i-am construit noi, incercind sa imitam Creeatia,NU ! ...desi au si ei un "plan"= program dupa care functioneaza ! dar noi mai avem si 5 simturi si simtaminte ; asadar,roboti nu,dar actori,da ! ....Dumnezeu este Autorul scenariului,el este si regizorul ce-l pune-n scena si scenograful responsabil cu decorul,noi suntem actorii ce nu se pot abate de la script ! si vorba lui Shakespeare :o scena-i lumea si noi suntem actorii ei !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:52
De la: gabigabi, la data 2009-01-14 11:19:18@gabita - roboti ? asa cum i-am construit noi, incercind sa imitam Creeatia,NU ! ...desi au si ei un "plan"= program dupa care functioneaza ! dar noi mai avem si 5 simturi si simtaminte ; asadar,roboti nu,dar actori,da ! ....Dumnezeu este Autorul scenariului,el este si regizorul ce-l pune-n scena si scenograful responsabil cu decorul,noi suntem actorii ce nu se pot abate de la script ! si vorba lui Shakespeare :o scena-i lumea si noi suntem actorii ei ! ....c-o singua conditie @gabigabi, sa nu se viruseze softwer-ul in primul caz,iar in al doi-lea , nu cumva actorii sa fie analfabeti . |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:54
de la gabgabi...
@gabita - roboti ? asa cum i-am construit noi, incercind sa imitam Creeatia,NU ! ...desi au si ei un "plan"= program dupa care functioneaza ! dar noi mai avem si 5 simturi si simtaminte ; asadar,roboti nu,dar actori,da ! ....Dumnezeu este Autorul scenariului,el este si regizorul ce-l pune-n scena si scenograful responsabil cu decorul,noi suntem actorii ce nu se pot abate de la script ! si vorba lui Shakespeare :o scena-i lumea si noi suntem actorii ei ! Cum adica Autorul ? Deci Dumnezeu este autorul a tot raul care se intampla pe pamant,iar noi suntem victime ...Dumnezu se distreaza pe seama noastra ,atunci cand suferim sau cand murim ? Autorul a ce ? Tu il acuzi pe Dumnezeu ca fiind autorul tuturor relelor, care ne-a creat pt.suferinta si moarte ...ca sa nu mai vb. ca il acuzi ca fiind partinitor,iar noi fiind predestinati...adica pe altii i-a creat sa traiasca fericiti, pe alti pt.suferinta ,saracie ,pe altii buni ,pe altii rai etc. Asta e gandirea ta draga mea ...dar stii un lucru? Asta e o incumetare si un pacat groaznic sa il acuzi pe Dumnezeu in acest mod .Nu stiu cat de constienta esti de aceasta ? Si daca ti-a facut deja o ideie gresita despre Dumnezeu asa vei ramane. Tu in loc sa citesti biblia vii cu mottoul lui Shakespeare...ce legatura are asta cu cuvantul lui Dumnezeu ?oare nu-i si el un om care poate gresi ?Dar DUMNEZEU NU GRESESTE NICIODATA ...NU SHAKESPEARE SI-A DAT VIATA PT.TINE CI DOMNUL ISUS HRISTOS...asa ca increde-te in Dumnezeu nu in oameni,care si ei au defectele lor. |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 12:07
Gabita...nu fi suparata pe lumea aceasta..!! Dragoste cu de-a sila nu se poate....
Dumnezeu ....A DAT.....MULTI AU REFUZAT...!!!! Eu intreb...cum poti iubi,pe cel care nu-l vezi ???Daca nu-l iubesti pe cel de langa tine..!!!
|
|
balmusl 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:43
Dragii mei, topicul a degenerat! Putine pareri au substanta, restul e somn, vis, decadenta.Sper sa identificati si o alta cale spre cunoastere. Cine cauta....v-a gasi!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 18:52
mai @gabito - noi nici nu existam aevea,fata draga ! suntem cum spune si @balsml - doar somn si vis! suntem personaje dintr-o lume virtuala,scumpo ! EL doarme si viseaza si ce viseaza El ,suntem noi si lumea noastra....un cosmar,de altfel !in rest, va doresc voua,toata pacea si dragostea din lume si apropierea de EL ca sa intelegeti cine sunteti ....LA REVEDERE !
P>S aaaa, sa nu credeti ca nu-L iubesc ! IL iubesc din toata inima caci am devenit un gind constient ca sunt in El si a LUI !
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:48
De la: d_popic, la data 2009-01-13 13:17:36
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 20:38
www.youtube.com/watch?v=_XOHpJ-UPD4&feature=related
Gheorghe Gheorghiu - Unde dragoste nu e Au fost o vreme impreuna Si-aveau atatea zeci de ganduri Sa-ti spun povestea lor iubit-o? Dar tu citeste-o printre randuri. Ar fi trecut neluati in seama Cu traiul lor cel fara vina Chiar daca eu stiam ce-ascunde: Si fantezie si lumina REFREN: Dar unde dragoste nu e, nimic nu e Nici soare nu-i, nici viata nu-i Iar eu ma simt al nimanui. Acolo unde nu esti tu(bis) Au fost o vreme impreuna Doua straine emisfere Calatoreau acei doi tineri Prin anotimpuri efemere. De la prieteni de la rude, Luau duminici cu imprumut Stiau mai bine ca oricine Sa le transforme ïn trecut REFREN Dar unde dragoste nu e, nimic nu e Nici soare nu-i, nici viata nu-i Iar eu ma simt al nimanui. Acolo unde nu esti tu(bis) Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 21:14
Pt d_popic
Nu sunt de acord cu afirmatia ta ca nicio religie nu detine adevarul absolut. In Biblie spune clar: "Un singur Dumnezeu, o singura credinta, un singur botez". A spune ca toate religiile sunt bune e gresit, pt ca daca toate ar fi bune, ar fi numai una, deci nu toate sunt bune. Poate toate au indemnuri spre bine, poate asta ai vrut sa spui. Dar in spatele multora se ascunde viclenia si mandria. Daca in lume ar exista o singura religie, inseamna ca ar fi aia buna, dar sunt mai multe, si atunci trebuie sa vezi care din ele e buna. Dar daca in ziua de azi un om care ar vrea sa se apropie de Dumnezeu, vede ca sunt atatea religii, si toate vin din toate partile si spun: "eu am adevarul, ba nu, eu il am, ba eu il am", si tot asa, omul ala cum isi da seama care din ele e buna? Pt ca daca toate ar fi bune, toti oamenii s-ar uni intr-una singura. A spune ca nicio religie nu detine adevarul absolut inseamna sa te contrazici cu Biblia, adica cu Dumnezeu: "Un singur Dumnezeu, o singura credinta, un singur botez". Nu ti-o spun cu rautate sau cu repros. Numai bine!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 21:44
Symy fratelo... Nu la mine e problema ca eu nu iubesc ci dimpotriva fiindca iubesc trebuie sa nu tac si sa strig in gura mare : TREZITI-VA OAMENI BUNI ,DIN PARALIZIA ACEASTA SPIRITUALA... stii la ce ma gandesc chiar acum cand scriu ?...atunci cand Isus ii mustra pe oameni ,eu nu cred ca le spunea cam asa ...tuturel dragasel esti un mormant varuit ,te rog frumos pocaieste-te , sau cand Ioan Botezatorul striga : nu striga incet cam : puisorii mei de naparci ,cine v-a invatat sa fugiti de mania viitoare etc. ...Nu ci ei strigau , si-i mustra pe oameni indiferent daca ei se suparau sau nu ...SI TOCMAI PT.CA II IUBEA CU O IUBIRE VESNICA...ACESTA E DUMNEZEU. Adevarata dragoste pt.oameni nu inseamna numai cuvinete dulci ,si placute imii lor ci si cuvinte taioase ,atunci cand ii iubesti.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:20
De la: gabita, la data 2009-01-14 11:54:54de la gabgabi... ... auzi SOAIAO ... dar nu te cam contrazici ? ... nu discipolii tai spuneau ca razboiul este creat de d-zeu nu de oameni ? ... acum ce faci ? ... o dai la intors ? ... mai cautati, mai cautati ... si lamuriti-va ... sinteti haiosi tare ... credeti ca totise schimba iar voi le aruncati ce va trece prin minte si nimeni nu mai citeste polologhiile voastre imbirligate
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:28
De la: balabanandrei, la data 2009-01-14 21:14:28Pt d_popic ... daca te gindesti care ''religie'' s-a facut sute si mii de aschii care de care mai ''adevarata'' si mai agresiva iti dai seama cite parale face ... si asta sa intimplat in nici 600 de ani ... unii oamenii singuri au inteles MINCIUNA ... doar ca nu au mai avut smerenia sa se intoarca inapoi la religia lor initiala ... si au ''creat'' o alta aschie si alta aschie ... asa e cu protestantii ... de orice fel ar fi ei ... aschii ... pina se fac pulbere ... inca agonizeaza ... pe banii altora ... in rest tot respectul pentru ei ca oameni ... meritau sa stea in banca celor corecti ... acum e prea tirziu pentru ca au invatat sa INTERPRETEZE cuvintele domnului singuri ... pacat ... |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 00:06
Re: balabanandrei; Pt d_popic Nu sunt de acord cu afirmatia ta ca nicio religie nu detine adevarul absolut. In Biblie spune clar: "Un singur Dumnezeu, o singura credinta, un singur botez". A spune ca toate religiile sunt bune e gresit, pt ca daca toate ar fi bune, ar fi numai una, deci nu toate sunt bune. Poate toate au indemnuri spre bine, poate asta ai vrut sa spui. Dar in spatele multora se ascunde viclenia si mandria. Daca in lume ar exista o singura religie, inseamna ca ar fi aia buna, dar sunt mai multe, si atunci trebuie sa vezi care din ele e buna. Dar daca in ziua de azi un om care ar vrea sa se apropie de Dumnezeu, vede ca sunt atatea religii, si toate vin din toate partile si spun: "eu am adevarul, ba nu, eu il am, ba eu il am", si tot asa, omul ala cum isi da seama care din ele e buna? Pt ca daca toate ar fi bune, toti oamenii s-ar uni intr-una singura. A spune ca nicio religie nu detine adevarul absolut inseamna sa te contrazici cu Biblia, adica cu Dumnezeu: "Un singur Dumnezeu, o singura credinta, un singur botez". Nu ti-o spun cu rautate sau cu repros. Numai bine! Partial am fost citat eronat: " din toate inveti cate ceva bun" deci n-am spus ca toate sunt bune. In alta fraza: "Hai sa recunoastem ca fiecare religie are paiul ei de scos din ochi mai intai" Privitor la : "..nicio religie nu detine adevarul absolut.." Adevarul absolut il reprezinta existenta Lui Dumnezeu,a Fiului,a Sf. Duh,respectiv Invataturile lui Isus din cele 4 Evanghelii. Las" ca aceste invataturi sunt si in cele asa zise apocrife. Atunci ce cauta tot soiul de canoane si alte sfaturi preotesti prin religii,au ele ceva cu adevarul absolut? Botezul? Sa mai revin la subiect? Care este adevarul absolut despre botez? Cel dat de ortodoxie,de catolici,de alte culte dupa atatea schisme? Deci se pare ,cu mici exceptii,ca in afara celor atei toti credem in Dumnezeul Unic,in Isus,dar unii mai cred si in ineptii. |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 00:28
Gheorghe Gheorghiu - Unde dragoste nu e Au fost o vreme impreuna Si-aveau atatea zeci de ganduri Sa-ti spun povestea lor iubit-o? Dar tu citeste-o printre randuri. Ar fi trecut neluati in seama Cu traiul lor cel fara vina Chiar daca eu stiam ce-ascunde: Si fantezie si lumina REFREN: Dar unde dragoste nu e, nimic nu e Nici soare nu-i, nici viata nu-i Iar eu ma simt al nimanui. Acolo unde nu esti tu(bis) Au fost o vreme impreuna Doua straine emisfere Calatoreau acei doi tineri Prin anotimpuri efemere. De la prieteni de la rude, Luau duminici cu imprumut Stiau mai bine ca oricine Sa le transforme ïn trecut REFREN Dar unde dragoste nu e, nimic nu e Nici soare nu-i, nici viata nu-i Iar eu ma simt al nimanui. Acolo unde nu esti tu(bis) Superb,pasadro! Cine a vazut aseara emisiunea pe Antena 2,invitat Ilie Nicolov,care a cantat melodia cu acelasi titlu, "mama" si altele,a avut revelatia sensibilitatii si a iubirii,a frumosului. A vazut emotia nestapanita pana la lacrimi,a auzit emotionante declaratii aduse femeii(moderatoarei)de acest om sensibil,romantic,roman inradacinat,mare in suflet si simtiri. A auzit frumoasele si emotionantele aprecieri pentru emisiune dar si pentru Nicolov. Ieri s-a trimis o unda a iubirii in univers,unda care i-a mangaiat pe cei inflacarati,transfigurandu-le sufletele lor frumoase. BIIIIIIS! pentru FRUMOS,pt. IUBIRE,pentru tot ce inalta si exalta sufletul. Omul a fost totusi creat pentru a fi bun. |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 00:46
de la gabigabi... mai @gabito - noi nici nu existam aevea,fata draga ! suntem cum spune si @balsml - doar somn si vis! suntem personaje dintr-o lume virtuala,scumpo ! EL doarme si viseaza si ce viseaza El ,suntem noi si lumea noastra....un cosmar,de altfel !in rest, va doresc voua,toata pacea si dragostea din lume si apropierea de EL ca sa intelegeti cine sunteti ....LA REVEDERE ! P>S aaaa, sa nu credeti ca nu-L iubesc ! IL iubesc din toata inima caci am devenit un gind constient ca sunt in El si a LUI ! Draga mea ce s-a intamplat azi cu tine ?ce mesaj e asta ? nu inteleg semnificatie lui?ce somn ,ce vis ? Cine doarme si viseaza ? esti ca un fluture care zboara din floare in floare ... Doarme cumva Dumnezeu ,sau viseaza cai verzi pe pereti cum visam noi ? Sau cumva trebuie sa ne jucam bine rolul(dupa cum am fost programati )ca dde altfel vom fi nimiciti ? E jale in lumea asta ...
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 01:07
Sa mai luam o pauza la Teologie si sa vedem scopul vietii pe pamant si altfel.. "Frumusetea exista pretutindeni. Nu ea lipseste ochilor nostri ci ochii nu stiu s-o vada" RODIN "Sa dam totul,sa sacrificam totul fara speranta de rasplata,asta inseamna iubire" CAMUS "Cine e sarac in dorinti e bogat in multumiri" CHARRON "Doamne,da-mi seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, puterea de a schimba ce pot,si intelepciune de a discerne intre acestea" MARCUS AURELIU -se pare ca trecuse la crestinism. - Socrate a fost consultat de un amic; Ce sa fac sa ma casatoresc sau nu? O,bunul meu prieten,ori te casatoresti,ori ramai burlac,peste cativa ani tot o sa regreti. - Apoloniu calatorind spre un oras indepartat,vamesul la intrebat ce bunuri are asupra sa; -bunatatea,modestia,dreptatea,puterea,stapanirea de sine si speranta a zis el. - Sunt sclavele dvs?,zise vamesul nedumerit. - Nu. Sunt stapanele mele. - Fiul este intro mare dilema,are doua prietene si nu se decide pe care s-o aleaga. Cere parerea tatalui. Ce profesii au zise acesta? Pai,una este frizerita alta este invatatoare. Dupa o scurta gandire ii zice; -eu zic sa iei invatatoarea,deoarece frizerita spune; altul la rand,pe cand invatatoarea spune -mai repeta odata- "sunt unii oameni care nu stiu cum sa-si petreaca timpul liber,acestia sunt pacostea oamenilor ocupati" ?????? "sunt trei lucruri pe care trebuie sa le pazesti in viata; punga,sanatatea si curatenia sufleteasca. Trei lucruri pe care nu trebuie sa le pazesti; femeia,grija altuia si ceasul mortii" |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:55
Popica
Mai....mai.....ce filozof ai devenit.... ...Acum ne lovesti la sentiment????
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:01
d popic ....
pentru ultimul tau mesaj
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:29
symy; Iti savurez ironia ta. Sa crd ca religia ta n-are nimic in comun cu sentimentul?, sau ca refuza orice gandire libera in afara ei?
Filozofia mea este sa iau mereu de la cei dotati,sa dau discret si altora ce am insusit. Nu cumva cam asta vrei sa intelegi prin iubirea aproapelui? vorba gabitei; GOD BLESS YOU ! |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:47
De la: d_popic, la data 2009-01-15 01:07:17
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 18:08
Popica
Am glumit,nu am vrut sa gandesti asa ceva Din partea mea poti expune orce doresti(fara injurii)....daca aduci si dovezi...ok!!!
|
|
|
|

Dana P