back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 14:24

De la: irina_24ro, la data 2009-04-30 14:19:54
De la: irina_24ro, la data 2009-04-30 14:04:07
De la: sabina_prodan, la data 2009-04-29 09:30:06
De la: irina_24ro, la data 2009-04-26 10:43:07DE ASTA FRATILOR NU VA MAI LUATI DUPA ALTII DACA INCEARCA SA VA INVETE DE RAU, PT CA OAMENII NEGATIVI NECREDINCIOSI NICIODATA NU VA VOR INVATA DE BINE,CI VA VOR INCERCA SA VA ATRAGA LA CREDINTA LOR DIABOLICA,PT CA SUNT LUCRURI PE CARE UN OM NECREDINCIOS NU LE POATE INTELEGE.DAR ENERGIA NEGATIVA LUCREAZA IN OAMENII NECREDINCIOSI CARE INCEARCA SA VA FACA SA DEVENITI LA FEL CA EII, DE ASTA FERITIVA DE OAMENI NEGATIVI, PT CA CU EI VETI AVEA DOAR DE PIERDUT

Pana si diavolii cred si se cutremura... si totusi au soarta pe care o au.. Nu conteaza doar sa fiu credincioasa.. daca aceasta credinta nu are roade pot sa cred pana nu mai pot....
Pai credinta in dumnezeu fara fapte este moarta,pt ca cum scrie in biblie daca faci pacate peste pacate esti pedepsit din ce in ce mai mult.Pt ca ceea ce oferi asa primesti,mintea ta va fii incetosata si viata ta la fel.
Si in legatura cu razboiele, cu sacrificarile ele nu au fost facute de dumnezeu, ci doar tot de oameni ca voi necredinciosi si posedati de lucrul rau.Pt ca daca nu esti credicios normal ca lucrul rau te poseda,si iti ghideaza pasiii de asta se intampla atatea rautati.Nu cred ca este cel mai intelegent lucru sa alegi sa fii rau pt ca asa ca asa vei primi la fel,si viata ta va fii un chin si pe pamant dar si dupa moarte.
pt ca daca vei oferi rautate,rautate vei primi tu crezi ca viata au demonii ceea ce nici nu ma intereseaza, ei ofera rautate si primesc rautate dar si ispitele astea de demoni se fac cu acordul lui dumnezeu,sa testeze credinta omului,pt ca omul poate refuza ispita si fugarind demoniii facand fapte bune si nefacand pe placul demonilor adica facand doar rele pt ca asa vei deveni din ce in ce mai posedat si mai rau.

vizual_art

41 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 13:36

i_mi pare rau ca un subiect atat de intetresant si de vast este monopolizat de chestii pe care nu vreau sa le calific pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni .
am intalnit si pareri pertinente dar care din pacate raman fara ecou
ca sa putem sa intelegem trebuie sa avem o minte deschisa si mai ales sa citim carti fundanentale si nu reviste de scandal iar daca nu citim macar sa -i ascultam pe cei care citesc.
daca dupa ce am citit ceva articole ne bagam in seama cu pareri pe care credeti-ma sunt la furat mai bine v-as sfatui sa mai citim sa ne mai informam si poate prin intrebari si raspunsuri putem aduce aceste probleme intradevar grele pentru mintea omeneasca mult mai aproape de noi.
ar fi mult mai cinstit daca ori ce interventie ar incepe cu o intrebare.

SUCCES !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 15:07

"pt ca daca vei oferi rautate,rautate vei primi tu crezi ca viata au demonii ceea ce nici nu ma intereseaza, ei ofera rautate si primesc rautate dar si ispitele astea de demoni se fac cu acordul lui dumnezeu,sa testeze credinta omului,pt ca omul poate refuza ispita si fugarind demoniii facand fapte bune si nefacand pe placul demonilor adica facand doar rele pt ca asa vei deveni din ce in ce mai posedat si mai rau."
Nu-mi vine să cred cât de limitați sunt unii în gândire!!!! Auzi acolo: "demoni", "posedați" De unde le scoateți?!
Mare-i grădina!!!! dar voi ați sărit gardul...de multă vreme!!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:06

nu stiu!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 22:32

De la: dora_visinescu, la data 2009-05-01 15:07:50"pt ca daca vei oferi rautate,rautate vei primi tu crezi ca viata au demonii ceea ce nici nu ma intereseaza, ei ofera rautate si primesc rautate dar si ispitele astea de demoni se fac cu acordul lui dumnezeu,sa testeze credinta omului,pt ca omul poate refuza ispita si fugarind demoniii facand fapte bune si nefacand pe placul demonilor adica facand doar rele pt ca asa vei deveni din ce in ce mai posedat si mai rau."
Nu-mi vine să cred cât de limitați sunt unii în gândire!!!! Auzi acolo: "demoni", "posedați" De unde le scoateți?!

acestia exista.. chiar si in dumneavoastra... Isi fac lucrarea foarte bine prin dumneavoastra

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 22:38

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-01 22:32:54
De la: dora_visinescu, la data 2009-05-01 15:07:50"pt ca daca vei oferi rautate,rautate vei primi tu crezi ca viata au demonii ceea ce nici nu ma intereseaza, ei ofera rautate si primesc rautate dar si ispitele astea de demoni se fac cu acordul lui dumnezeu,sa testeze credinta omului,pt ca omul poate refuza ispita si fugarind demoniii facand fapte bune si nefacand pe placul demonilor adica facand doar rele pt ca asa vei deveni din ce in ce mai posedat si mai rau."

acestia exista.. chiar si in dumneavoastra... Isi fac lucrarea foarte bine prin dumneavoastra

Dar mai ales prin dumneavostra..

Nu e suficient sa vorbesti despre iubire, ca sa si iubesti,sau despre bunatate,ca sa nu fii rau..

Daca ai macar o urma de simt critic ramas, reciteste mesajele la care se referea..Astfel de mesaje ,acuzatoare,vorbind despre rau,criticand,aratand cu degetul intr-un gest plin de ura,sa fie oare expresia mult-laudatei ''iubiri crestine''?Bunele intentii nu functioneaza,daca exemplul personal e jalnic..De fapt,''drumul spre iad e pavat cu bune intentii'',cum bine stim..

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 23:40

Atâta timp cât pot să aduc fericire în viața celor de lângă mine, pe care-i iubesc....mă duc și la ...nu-mi pasă....decât să pot și să fac tot ce-i mai bun pentru ei!!!!
Știu că am aici și acum o viață, alături de cei dragi mie. Nu-mi pasă ce se întâmplă cu mine după ce mor!!! Dar îmi pasă de ceea ce las în urma mea!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 01:02

Teoriile despre aparitia vietii pe Pamant au evoluat odata cu omul care le-a creat. De la vechile mitologii pana la curentele si experimentele moderne, omul a incercat sa afle de unde vine.
Rezultatul nu-l stim. Problema care apare in momentul in care spui ca Dumnezeu este Creatorul, este aceea ca Dumnezeu nu poate fi explicat.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:10

Un film bun, o varianta.

www.youtube.com/v/5B3mNASNgCg&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/5B3mNASNgCg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:11

www.youtube.com/v/ooVDCMUbGLo&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/ooVDCMUbGLo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:12

www.youtube.com/v/i74U_Vq4n5A&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/i74U_Vq4n5A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:13

www.youtube.com/v/HKd70SoinhQ&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/HKd70SoinhQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:13

www.youtube.com/v/wA62cQLSacs&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/wA62cQLSacs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:14

www.youtube.com/v/DdSF1LjCrLE&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/DdSF1LjCrLE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:15

www.youtube.com/v/khMpByFO1ng&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/khMpByFO1ng&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 02:20

Gregg Braden - Trezirea la punctul zero

Există un proces de schimbări fără precedent ce se desfășoară pe Pământ. Tu ești o parte din acea Schimbare. Fără cunoașterea granițelor artificiale ale religiei, științei sau tradițiilor mistice antice, Schimbarea este caracterizată în inversări dramatice a parametrilor fizici ai Planetei, și însoțită de o transformare rapidă în înțelegerea, perpepția și experiența umană. Această perioadă este referită istoric ca "Schimbarea Erelor". În timp ce știința stă martoră unor evenimente ce nu au elemente de comparație, tradițiile antice ne spun că suntem sub un program intact; Evenimentele Schimbării se produc acum. Fiecare eveniment poartă cu el un mesaj similar, și reprezintă o consecință a unui Proces mult mai important decât evenimentul în sine. În momente cheie din istoria umanității, înțelepciunea a fost transmisă, permițând astfel oamenilor să trăiască schimbări rapide fără Frică. Acum este unul din acele momente. Trăim încheierea unui ciclu ce a început acum aproape 200.000 de ani, și un proces de Inițiere demonstrat acum 2000 de ani. Filmul este făcut în 1996.

video.google.com/googleplayer.swf?docid=-19789395453285455&hl=en..." style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash">

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:21

De la: Dorulet, la data 2009-05-01 23:40:42

Atâta timp cât pot să aduc fericire în viața celor de lângă mine, pe care-i iubesc....mă duc și la ...nu-mi pasă....decât să pot și să fac tot ce-i mai bun pentru ei!!!!
Știu că am aici și acum o viață, alături de cei dragi mie. Nu-mi pasă ce se întâmplă cu mine după ce mor!!! Dar îmi pasă de ceea ce las în urma mea!
in mine nu prea cred ca exista demoni pt ca nu fac nimanui,ci incerc sa deschid mintea oamenilor.Ceea ce nu imi place la oameni este ca ei ajuta doar daca primesc ceva in schimb,adica ajuta dar conditionat.Daca aŽti fii citit biblia a-ti fii inteles multe lucruri,eu nu judec pe nimeni.Dar multi oamenii pretind multe dar nu ofera nimic.Este adevarat pt ca sa asculti un om trebuie sa fie un exemplu bun,pot sa zic ca eu sunt respectata pe unde merg si au incredere in mine,dar problema este ca eu nu prea am incredere in nimeni pt ca ca sa poti sa ai incredere in cineva in primul rand el trebuie sa fie de increedere pt ca increderea e castiga.Pt ca orice fapta care o faci eu cred ca este scrisa acolo undeva sus si exact cum faci asa primesti.Degeaba spui ca esti crestin daca tu nu faci fapte bune,pt ca asa nu il ai pe dumnezeu aproape.Daca ajuti pe cine doar conditionat,asa vei primi inapoi.Stiti ca sa ajuti un om nu inseamna ca sa il lasi sa profite de tine, pt ca inainte sa faci o fapta rea trebuie sa iti fie frica de dumnezeu pt ca asa vei primi inapoi. in biblie scrie, ca daca faceti pacate peste pacate o sa ajungeti sa va omorati unii pe altii, si nu o sa aveti puterea sa va impune-ti si am ajuns sa cred ca tot ce scrie este adevarat pt ca o stiu din proprie experienta.Acuma normal ca voi ca sa ascultati un om trebuie sa capatati incredere intr-un om,pt ca multi vorbesc despre dumnezeu si fac o groaza de prostii

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:31

De la: dark1secret, la data 2009-05-01 22:38:20

Dar mai ales prin dumneavostra..
Nu e suficient sa vorbesti despre iubire, ca sa si iubesti,sau despre bunatate,ca sa nu fii rau..
Daca ai macar o urma de simt critic ramas, reciteste mesajele la care se referea..Astfel de mesaje ,acuzatoare,vorbind despre rau,criticand,aratand cu degetul intr-un gest plin de ura,sa fie oare expresia mult-laudatei ''iubiri crestine''?Bunele intentii nu functioneaza,daca exemplul personal e jalnic..De fapt,''drumul spre iad e pavat cu bune intentii'',cum bine stim..
DEmoniii lucreaza in cei care fac fapte rele,pt ca acei oameni nu il au pe dumnezeu cu ei.Ci facand cate o mica fapta buna,fiindu-ti mila de altii incepe si lui dumnezeu sa ii fie mila de tine.Facannd fapte bune,il apropiii pe dumnezeu si ii castigi increderea.Sa il rogi pe dumnezeu sa ajute sa te schimbi,sa devii mai bun, si sa nu il urasti pe dumnzeu cand te mai pedepseste pt ca El o face mereu daca meriti asta

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:39

Stiti eu m-am referit la oamenii necredinciosi,nu am dat un nume anume,dar ei se simt singuri,ce le pot face,fiecare este liber sa isi exprime ideile.Este adevarat ca sa poti asculta un om,trebuie sa il respecti si pt a-l putea respecta trebuie sa-l cunosti adica el sa fie un exemplu bun ca sa se poata face ascultat de altii.Pt ca daca a-ti analiza logic ce am scris acolo,o sa va dati seama ca este realitatea,de ce oamenii sunt asa rai si negativi,pt ca toti se plang de asta.Eu nu judec pe nimeni,ci doar am incercat sa dau exemple directe si pt intelesul tuturor.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:42

De la: irina_24ro, la data 2009-05-04 16:39:20Stiti eu m-am referit la oamenii necredinciosi,nu am dat un nume anume,dar ei se simt singuri,ce le pot face,fiecare este liber sa isi exprime ideile.Este adevarat ca sa poti asculta un om,trebuie sa il respecti si pt a-l putea respecta trebuie sa-l cunosti adica el sa fie un exemplu bun ca sa se poata face ascultat de altii.Pt ca daca a-ti analiza logic ce am scris acolo,o sa va dati seama ca este realitatea,de ce oamenii sunt asa rai si negativi,pt ca toti se plang de asta.Eu nu judec pe nimeni,ci doar am incercat sa dau exemple directe si pt intelesul tuturor.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:44

De la: irina_24ro, la data 2009-05-04 16:42:03
De la: irina_24ro, la data 2009-05-04 16:39:20Stiti eu m-am referit la oamenii necredinciosi,nu am dat un nume anume,dar ei se simt singuri,ce le pot face,fiecare este liber sa isi exprime ideile.Este adevarat ca sa poti asculta un om,trebuie sa il respecti si pt a-l putea respecta trebuie sa-l cunosti adica el sa fie un exemplu bun ca sa se poata face ascultat de altii.Pt ca daca a-ti analiza logic ce am scris acolo,o sa va dati seama ca este realitatea,de ce oamenii sunt asa rai si negativi,pt ca toti se plang de asta.Eu nu judec pe nimeni,ci doar am incercat sa dau exemple directe si pt intelesul tuturor.
Pt unii adevarul este dureros,de aceea reactioneaza asa urat,eu doar incercam sa dau exemple.

dkk0

83 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 12:15

De la: irina_24ro, la data 2009-05-04 16:44:20
Pt unii adevarul este dureros,de aceea reactioneaza asa urat,eu doar incercam sa dau exemple.

Uite ca pe mine nu ma doare.
Daca am anliza LOGIC ce scrii tu acolo am face o eroare. Tu incerci sa dai exemple, presupui ce gandesc altii, ce simt altii.
De ce trebuie voi sa deschideti ochii altora? Lasati-i pe ei sa il descopere pe dumnezeul vostru, nu incercati sa ii atrageti prin santaj: Daca nu crezi in dumnezeu vei arde in IAD!!!!

Unde este iubirea de care vorbiti? O iubire trebuie sa fie neconditionata.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:27

De la: dkk0, la data 2009-06-04 12:15:20

Daca am anliza LOGIC ce scrii tu acolo am face o eroare. Tu incerci sa dai exemple, presupui ce gandesc altii, ce simt altii.
De ce trebuie voi sa deschideti ochii altora? Lasati-i pe ei sa il descopere pe dumnezeul vostru, nu incercati sa ii atrageti prin santaj: Daca nu crezi in dumnezeu vei arde in IAD!!!!

Unde este iubirea de care vorbiti? O iubire trebuie sa fie neconditionata. Pai poate mie imi pasa de ceilalti oameni,poate nu sunt o fire egoista care sa imi pese doar de mine.Si nu sunt genul de om care sa vad doar greselile celorlanti.Egoismul si nepasarea oamenilor unul fata de celalalt duce la distrugerea planetei.Mie imi pasa de oameni si de asta incerc sa ii ajut,si ii sunt recunoscator la dumnezeu ca ma ajuta pe mine si la fel incerc si eu sa ajut pe altii prin sfaturi bune,sa incerc sa le deschid ochii sa gandeasca pozitiv ca sa le mearga pozitiv.Incerc sa nu ii judec,ci doar sa le dau sfaturi care sa le fie de folos.Pt ca sa stiti ca nu toti oamenii sunt egoisti,si sa le pese doar de ei.Mie nu imi pasa doar de mine,imi pasa si de ceilati oameni si m-as bucura enorm daca i-as putea sa ii ajut prin sfaturile mele sa le poata schimba viata sa gandeasca ma pozitiv.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:34

De la: irina_24ro, la data 2009-06-06 15:27:27

Unde este iubirea de care vorbiti? O iubire trebuie sa fie neconditionata. Pai poate mie imi pasa de ceilalti oameni,poate nu sunt o fire egoista care sa imi pese doar de mine.Si nu sunt genul de om care sa vad doar greselile celorlanti.Egoismul si nepasarea oamenilor unul fata de celalalt duce la distrugerea planetei.Mie imi pasa de oameni si de asta incerc sa ii ajut,si ii sunt recunoscator la dumnezeu ca ma ajuta pe mine si la fel incerc si eu sa ajut pe altii prin sfaturi bune,sa incerc sa le deschid ochii sa gandeasca pozitiv ca sa le mearga pozitiv.Incerc sa nu ii judec,ci doar sa le dau sfaturi care sa le fie de folos.Pt ca sa stiti ca nu toti oamenii sunt egoisti,si sa le pese doar de ei.Mie nu imi pasa doar de mine,imi pasa si de ceilati oameni si m-as bucura enorm daca i-as putea sa ii ajut prin sfaturile mele sa le poata schimba viata sa gandeasca ma pozitiv.

Pai eu sunt ortodoxa,doar un dumnezeu este .Numai ca oamenii nu vor sa creada in dumnezeu.Sau ei cred, dar credinta in dumnezeu fara fapte este moarta.Eu nu cred ca conteaza religia,ci conteaza sa repecti cele 1o porunci sa incerci sa devii un om mai bun,sa ii inveti pe altii de bine..Sa iti pese de ei,pt ca oamenii cateodata sunt rai si nu asculta mai trebuie pedepsiti,pt ca de obicei omenilor cand le merge bine,cam uita de dumnezeu ei il cauta pe dumnezeu doar atunci cand au probleme si nu este corect.Pt ca asa cum noua nu ne place sa fim folositi,sa ne caute cineva doar atunci cand au nevoie de ceva,si sa ne faca doar rautati.Asa nici la dumnezeu nu ii place sa il cauti doar ca sa iti rezolve problemele si tu faci doar rautati,de asta dumnezeu nu ajuta,si sunt razboie certuri,ura.Din cauza oamenilor din cauza rautatilor lor si neascultariii lor sa respecte poruncile lui dumnezeu ca dumnezeu sa fie cu ei,sa fie mai pozitivi.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:36

De la: irina_24ro, la data 2009-06-06 15:34:44
De la: irina_24ro, la data 2009-06-06 15:27:27

Pai eu sunt ortodoxa,doar un dumnezeu este .Numai ca oamenii nu vor sa creada in dumnezeu.Sau ei cred, dar credinta in dumnezeu fara fapte este moarta.Eu nu cred ca conteaza religia,ci conteaza sa repecti cele 1o porunci sa incerci sa devii un om mai bun,sa ii inveti pe altii de bine..Sa iti pese de ei,pt ca oamenii cateodata sunt rai si nu asculta mai trebuie pedepsiti,pt ca de obicei omenilor cand le merge bine,cam uita de dumnezeu ei il cauta pe dumnezeu doar atunci cand au probleme si nu este corect.Pt ca asa cum noua nu ne place sa fim folositi,sa ne caute cineva doar atunci cand au nevoie de ceva,si sa ne faca doar rautati.Asa nici la dumnezeu nu ii place sa il cauti doar ca sa iti rezolve problemele si tu faci doar rautati,de asta dumnezeu nu ajuta,si sunt razboie certuri,ura.Din cauza oamenilor din cauza rautatilor lor si neascultariii lor sa respecte poruncile lui dumnezeu ca dumnezeu sa fie cu ei,sa fie mai pozitivi.
Pai poate mie imi pasa de ceilalti oameni,poate nu sunt o fire egoista care sa imi pese doar de mine.Si nu sunt genul de om care sa vad doar greselile celorlanti.Egoismul si nepasarea oamenilor unul fata de celalalt duce la distrugerea planetei.Mie imi pasa de oameni si de asta incerc sa ii ajut,si ii sunt recunoscator la dumnezeu ca ma ajuta pe mine si la fel incerc si eu sa ajut pe altii prin sfaturi bune,sa incerc sa le deschid ochii sa gandeasca pozitiv ca sa le mearga pozitiv.Incerc sa nu ii judec,ci doar sa le dau sfaturi care sa le fie de folos.Pt ca sa stiti ca nu toti oamenii sunt egoisti,si sa le pese doar de ei.Mie nu imi pasa doar de mine,imi pasa si de ceilati oameni si m-as bucura enorm daca i-as putea sa ii ajut prin sfaturile mele sa le poata schimba viata sa gandeasca ma pozitiv.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:46

Eu sunt ortodoxa,si cred ca cu totii avem doar un dumnezeu pt ca nu conteaza religiile.Religie inseamna traditie ci credinta este importanta.Eu nu incerc sa atrag oamenii in santaj,incerc sa le deschid ochiii sa ii ajut cumva sa gandeasca pozitiv pt ca imi pasa de ei si vreau sa le mearga bine.Imi place sa ii ajut pe oamenii, intodeauna mni-a placut sa ii ajut pe ceilalti.si de cand sunt credincioasa simt ca imi place si mai mult.Imi place sa ii sfatuiesc pe oameni m-as bucura enorm ca sfaturile mele sa fie puse in practica si ca viata lor sa se schimbe.O viata linistita si avand pe dumnezeu cu ei.Pt ca multi cred in dumnezeu,dar fac fapte rele si faptele rele il indeparteaza pe dumnezeu de ei.Ca sa il poti primi pe dumnezeu in viata ta,trebuie sa te stradui sa faci fapte bune,sa ii inveti pe altii de bine,sa ii ajuti cu un loc de munca.Nu sa le dai totul de-a gata ca se invata putori.Sa le dai si tu o mana,pt ca tot ceea ce faci tu este scris acooo sus si exact cum dai asa primesti.Sau daca vrei sa te fereasca dumnezeu de rau,trebuie sa nu faci rau nimanui sa nu minti,sa nu furi,sa nu inseli pe nimeni pt ca si pe tine te vor insela altiii pt ca asa cum faci asa primesti

vizual_art

41 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:33

asa dupa cum ma asteptam nu numai ca acest topic a deviat de la subiect dar s-a transormat intr-o tampenie si i-mi pare rau ca nu se gaseste cineva sa traga de maneca pe asfel de persoane care se trezesc misionari dar nu au habar de nimic ( si apropo daca tot vreti sa ajutati omenirea din prea multa dragoste si va credeti asa destepti e mai bine daca a-ti renunta pentru ca pentru chesia asta va trebuie ceva ce nu ve-ti avea niciodata adica intelepciune )
si de ce nu va deschideti topicul vostru unde sa discutati ce vreti si sa=i lasati pe cei ce vor sa discute la subiect in pace.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 14:23

Eu din acest motiv am parasit acest forum de ceva vreme.(si ca mine si altii din ''vechea garda")... acum sunt alte nick-uri dar tot aceeasi rautate...Nu v-ati plictisit de voi?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:12

De la: laly_3l, la data 2009-06-08 14:23:49Eu din acest motiv am parasit acest forum de ceva vreme.(si ca mine si altii din ''vechea garda")... acum sunt alte nick-uri dar tot aceeasi rautate...Nu v-ati plictisit de voi?

Laly, la un moment dat ne-am plictisit fiecare la randul lui. Despre mine pot sa-ti spun doar ca am mai invatat sa ignor rautatile, experienta pe acest forum mi-a fost utila, m-a calit pentru viata reala. Deocamdata nu imi inchid contul fiindca nu se rezolva mare lucru. Comentariile raman, daca nu se sterg si comentariile odata cu inchiderea contului ce rost ar avea? Apoi, nu ma asteptam tocmai de la tine sa ne certi. Cea mai buna dovada ca experienta noastra e una benefica aici este tocmai faptul ca si de la tine mi-a ramas ceva legat despre "rasplata legillor nescrise ale universului". Vezi fiecare dintre noi e important si insemnam constiinta colectiva, nu crezi ?

All Things Grow With Love
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 14:08

Nu va certam...era doar o remarca...

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: