Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
Fosta membra 9am.ro 802 mesaje Membru din: 15/12/2011 |
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 20:23
De la: ion00, la data 2010-11-14 10:54:39 www.youtube.com/watch?v=bsuXbkrA_AQ video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317 Cum a devenit Isus Christ(os) |
|
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 22:31
De la: gabigabi2, la data 2012-05-06 08:12:26De la: 9am250228, la data 2012-05-05 21:17:41De la: gabigabi2, la data 2012-05-04 17:28:54De la: 9am250228, la data 2012-05-04 17:21:11'Unde dai si unde crapa', viata pe sub nas ne scapa, scopul vietii il cam stim; in gratare si in vin. Am reusit s-o copiez In format pdf si in format txt. Am reusit s-o citesc, este interesanta, chiar o lectura f placuta si m-a surprins Davidovici, nu stiam nimic despre el. Acum sa trec la comentarii. Nu stiu la ce informatie te-ai referit ca interesanta, dar intuiesc sau banuiesc faptul ca la structura zeitei. Cristale de metal care aveau in interior structura spiralata a acizilor nucleici, continand informatii genetice. Asta imi intareste si mai mult concluziile si parerile mele, formate din diferite lecturi, ca legile Universale, probabil aparute mult mai tarziu decat Zeita de oricalc confirma aceste adevaruri, ca inclusiv materia are energie si memorie. Eu cred ca evolutia planetei noastre de miliarde de ani a suferit transformari progresive, spre evolutie, ca urmare a unui plan care a dus de fapt la aparitia speciilor si a celei mai evoluata, specia umana. Nu intram in detalii cum a evoluat specia umana, dar asupra ei in procesul de cunoastere si dezvoltare(evolutie) Creatorul a actionat prin diferite mijloace, initial si punitive. Spuneam intro alta postare de distrugere si autodistrugere a sistemelor, civilizatiilor, natiunilor.. Poate fi credibila chiar si existenta altor civilizatii extraterestre, care au avut rolul de a ajuta pamantenii sa evoluieze. ( a se vedea Anunakii din planeta Nibiru, (Zecheria Sitchin)) Interesanta este si istoria Atlandidei cu uluitoarea ei civilizatie si inalta tehnologie. Alte surse cum am mai spus au fost revelatiile, culminand cu trimiterea unor entitati ale divinitatii ca: Vishna, Budha si mai apoi Isus. Ce mi se pare mie extrem de ridicol, nu numai pentru cei care au scris sau au modificat Biblia cit si pentru o mare populatie a globului (de credinciosi), este capitolul Geneza. Las capitolul Adam si Eva ca l-am mai comentat, tot ridicol. Dar a trece cu usurinta peste inmultirea neamurilor doar din Adam si Eva este o imposibilitate, numai daca nu s-a practicat incestul, si atunci ar fi fost necesare mii de generatii care nu incap in Biblie. Dar ma opresc aici la acest capitol si fiecare e liber sa creada ce vrea. mi se par mai veridice mitologiile antice, mai realiste unde se diferentiaza pamantenii de asa zisii Zei, dar si contopirea lor pentru fortificarea speciei umane. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 23:21
Sint fiinte care chiar creeaza alte fiinte similare lor, ptr a putea ele evolua.
Sintem precum copiii lor. Scopul este evolutia lor, dar prin evolutia noastra. E posibil, acele fiinte sa nu le mai vedem niciodata. Fiindca ele, evolueaza in alte dimensiuni, inaintea noastra, continuu. dar prin noi, cu ajutorul nostru. Se hranesc cu evolutia noastra, ca intreaga specie umana. Mie imi vine asta, ca o....imagine complexa. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 09:12
De la: 9am250228, la data 2012-05-08 22:31:09De la: gabigabi2, la data 2012-05-06 08:12:26De la: 9am250228, la data 2012-05-05 21:17:41De la: gabigabi2, la data 2012-05-04 17:28:54De la: 9am250228, la data 2012-05-04 17:21:11'Unde dai si unde crapa', viata pe sub nas ne scapa, scopul vietii il cam stim; in gratare si in vin. da, aia a fost o informatie si inca una ca avea 6 degete, ducindu-ma pe mine cu gindul la o alta civilizatie - a lui 7 , cu alte caracteristici psihice, filosofice si spirituale ..... cea in care suntem acum, a lui 6 , venita special pe Pamint ptr. a cerceta si intelege Materia....de unde si desvoltarea stiintelor pozitive .... nu mai stiu daca Davidovici....aaaaa, incearca si Lumi Galactice .....si-a scris cartea inainte sau dupa Inteligenta Materiei ! cit despre Facerea si sporirea populatiei, eu i-am spus si lui Karpov ca de jurr-imprejurul evreilor erau deja alte popoare cu o cultura avind citeva mii de ani inainte ! Biblia este, dupa parerea mea, o incercare a lor- a evreilor, de a-si explica aparitia lumii , strict din pctul lor de vedere, local ! si dovada cea mai buna ca este asa , este faptul ca a preluat elemente de la celelate religii de dinaintea ei si, mai spun o data : toate s-au nascut si dezvoltat dintr-una-n alta , avind elementele comune ale unui Adevar revelat ! |
|
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 09:16
De la: nastasemihail, la data 2012-05-08 23:21:54Sint fiinte care chiar creeaza alte fiinte similare lor, ptr a putea ele evolua. m-ai lovit cu asta, Mihaile ! acu' vreo 20 ani mi-a aparut imaginea unui stup de albine caruia i se ia surplusul de miere si ceara , omul prelucrind aceasta materie prima dar, lasindu-i-se stupului necesarul ptr. a trai si produce pe mai departe ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 09:32
@228- am uitat sa mai adaug ceva , a carei relevanta imi cam scapa, dar tocmai d'aia spun ca poate o lamurim impreuna !
in timp ce noi analizam zodiacul in sensul de miscare a acelor de ceasornic si avem berbec, taur, geaman s. a. m.d , Terra se-nvirteste pe Inversul acelor de ceasornic si ca atare , stim ca a traversat o Era a Taurului de unde ne-a ramas boul Apis si vitelul de Aur....apoi se duce spre era Berbecului de unde vine mitul Linii de Aur si ajunge la era Pestilor si-l primim pe Isus ..... se spune ca intram sau am intrat in era Varsatorului .....mai intram sau aici se Termina zodiacul , caci zodia pestilor a fost ultima zodie si anul 2012 cu spaimele lui de sfirsit de lume, de aici vine ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 01:45
Era pestilor, se spune ca tine pina prin 2100.
Dar influenta erei varsatorului, se cunoaste de prin 1500. In acesti ani, de prin 1989, este un ultim zvicnet al erei pestilor, cu influenta puternica a acestei ere, ca sfirsit al ei. Toate fenomenele ce ne exaspereaza, cum ar fi intoarcerea la o viata mai apropiata de....natura, si distrugerea elementelor moderne, sint ale erei pestilor. Intoarcerea la natura ar trebui sa se faca de pe principii moderne. Mijlocul erei pestilor a fost chiar ....evul mediu. Multa liniste si multa singuratate. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 01:59
De la: gabigabi2, la data 2012-05-09 09:16:43De la: nastasemihail, la data 2012-05-08 23:21:54Sint fiinte care chiar creeaza alte fiinte similare lor, ptr a putea ele evolua. Ei nu se hranesc cu ceva anume de la noi. Sintem ptr ei, precum animalele salbatice ptr noi, pastrind proportiile. Adica sintem pe alte trepte evolutive. Prin ocuparea unei nise de noi oamenii, in univers, lor li se asigura evolutia in alte dimensiuni. E ceva energetic, nu material. Ptr acelasi motiv noi nu trebuie sa eradicam alte specii, fiindca dereglam grav ecosistemul. Poate efectul sa fie chiar o degenerare a noastra, prin ocuparea acelei nise distruse, ptr zeci de ani, dar energetic nu fizic, pina apare ocuparea ei de alte fiinte, aici pe Pamint. Imi e cam greu sa explic, dar eu le....vad, dintr-o imagine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 08:53
De la: nastasemihail, la data 2012-05-10 01:59:57De la: gabigabi2, la data 2012-05-09 09:16:43De la: nastasemihail, la data 2012-05-08 23:21:54Sint fiinte care chiar creeaza alte fiinte similare lor, ptr a putea ele evolua. pai, nici eu nu m-am referit c-ar lua strict material surplusul lumii noastre, desi nu exclud nici aceasta varianta ci, categoric energetic .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 17:07
De la: gabigabi2, la data 2012-05-09 09:32:48@228- am uitat sa mai adaug ceva , a carei relevanta imi cam scapa, dar tocmai d'aia spun ca poate o lamurim impreuna ! ajuta-ma sa dezleg "misterul " asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 19:04
De la: nastasemihail, la data 2012-05-10 01:45:46Era pestilor, se spune ca tine pina prin 2100. Dupa unele surse se pare ca am intrat in era varsatorului de cativa ani buni, dupa altele vom intra in anul acesta 2012, 21 dec, cu toate consecintele lui. Era varsatorului se mai numeste si era luminii, era de aur, care presupune in primul rand un mare salt spiritual dar si tehnologic. In plan spiritual se va dezvolta subconstientul, ca urmare a inaltelor vibratii, apare comunicarea telepatica, clarviziunea. Dar mai elocvent sunt date aceste consecinte in CENTURA FOTONICA, si se va vedea ca are legatura cu Calendarul Mayas si alte scrieri. Centura fotonica CONSIDERATII STIINTIFICE. Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie. Totusi, atentia publica nu a fost mult timp retinuta de acesta descoperire, decit cu mult mai tirziu, cind s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar. La inceputul anilor '80 in S.U.A. , a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani". Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica. Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu cimpurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp:sateliti in jurul planetelor,planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore, si tot asa la infinit. Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000 -26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone. Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor. Ea consta din multe benzi fotonice, emanind din centrul Galaxiei, si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Deci Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita. Incercati sa va imaginati citeva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este centura Fotonica. Inseamna ca Sistemul nostru solar, trece prin aceasta Centura de 2 ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii, ii ia Sistemului solar cam 2000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre 2 intilniri cu Centura. Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 =25.000 ani. Cind se va intimpla "ciocnirea"?? Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avind in vedere ca Centura are oscilatii neregulate. Surse care au aflat prin "channeling" spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamina in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca din 1998 , Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decit in 2012. In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul? Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice. Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind spectrul razelor X. Mass Media deja a atras atentia despre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumite regiuni ale planetei. O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata sau in spatele Soarelui , daca ne gindim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele , ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si se contracta pe rind. Daca Soarele va intilni primul Centura, a fost comunicat prin "channeling" ca vor urma 3-5 zile de intuneric total, si vor cadea toate sursele de curent electric. Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric. Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme, cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile. O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturor corpurilor. Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani. Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni ( antielectroni). In fizica, atunci cind o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amindoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta-fotoni. Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric. Oricum energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta. Intilnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte , isi va da seama ca anticipata "Epoca de Aur" , se manifesta deja. Centura poate fi impartita in 3 zone: 1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile, si care va include 72 de ore de intuneric total. 2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani. 3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula , inca 5-6 zile. Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare.SoareleCentral al Constelatiei este numit Alcyone, si sistemele sale solare sunt :Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta, si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani. Conform profetiilor Maya, in 22 Decembrie 2012, noi vom intra definitiv in cimpul radiant al Centurii. In urmatorii 10 ani , planeta Terra si vecinii sai , isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute , vor fi excitate-lucru care va crea un tip de lumina constant si nou-o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre. In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar, intreaga materie va deveni luminoasa., dar fara ardere propriu-zisa. Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si cimpuri de gheata se vor intinde pina la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie, si curind va incepe radiatia constanta care, bombardind Terra va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cind se vor retrage vom avea un "Cer nou si un Pamint nou". Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei. CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE. Nu se poate pune la indoiala faptul ca pentru Omenire, intilnirea cu Centura Fotonica, va fi in esenta o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare.Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa. Daca comportamentul nostru ramine negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala. Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente, are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intimplator in Univers, totul este perfect coordonat de Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei. Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers, trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spiritala si Divina. In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ. Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a " Rapirii in Slava", a " Ascensiunii" , termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina. Intilnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica"Transforamare a omului". Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua venire a lui Christos. Dar in realitate acest " Christ" este o stare a Constiintei , a Fiintei in ansamblu care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu. Este vorba de o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu 3 dimensiuni , asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra care va trece intr-un Univers paralel cu 4 dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucit esenta lor este spirituala. Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel, si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe glob. Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi , ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamintul mult mai evoluat din a 4-a dimensiune sau densitate, iar altii vor ramine pe Terra cea cu 3 dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei , pentru citeva mii de ani,. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal, ca sa ii astepte pe altii din urma. Actualmente ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfirsitul unui mare numar de alte cicluri, de ex 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani -un virf al evolutiei in 4 cicluri de 26.000 de ani, culminind cu o Convergenta Armonica la timpul cind se prevede intrarea-anul 2012. Convergenta este sfirsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pina in 2012-2017. Activitatea stelara se produce cind Sistemul notru solar se alineaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade ( steaua Alcyone) Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului. Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari. Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor, vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da asfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar si in cazul unor persoane prea "dereglate" se vor produce boli, depresii si moarte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 22:10
De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare Pai contrar teoriilor promulgate in mod interesat pe pamânt,viata este de export,cu mult timp in urma noi cei de pe Luna ne ânmulțisem asa mult ca a trebuit sa exportam viața pe Pamânt. Sa nu credeți in minciunile comerciale americane sau rusesti ,precum ca au ajuns pe Luna și ca Luna ar fi satelitul natural al Pamintului,nicidecum.Luna este o planeta mai speciala ,este goala pe dinauntru ,locuita de noi cei care dirijam viața pe Pamânt,cei nemuritori.Noi va vizitam mereu ,voi inca nu aveți tehnologia necesara,va jucati de-a cosmonauții sa aveți motive sa motivați cheltuielile masive pe care Guvernele vi le pun in sarcina.Acum sa fim seriosi ,va-ți cam inmultit,ați ajuns la 7 miliarde și sunteți din ce in ce mai leneși,vreți ca munca sa o faca roboții,lasati pamintul roditor nelucrat si-l scotociti dupa petrol,gaze,diamante,aur,argint,platina,carbuni,in loc sa va cultivați cele necesare traiului,griu,cartofi,porumb,orez,orz,ovaz,fructe,legume,preocupari de care va indepartati din ce in ce mai mult,fapt care ne face sa luam masuri coercitive drasnice Este suficient sa ne deplasam Luna noastra un grad in spatiu ca pe Pamint sa se produca un cataclism,deoarece fara echilibrul pe care-l tinem sub contral noi cei de și din Luna Pamintul se dezintegreaza,așa ca atenție mare.......!!!! ![]() Nu uitati sa va iubiți nu sa va dusmaniti ! Sa nu pierdeți ...... www.youtube.com/watch?v=IbWjBivtqgY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 01:04
De la: 9am250228, la data 2012-05-10 19:04:31De la: nastasemihail, la data 2012-05-10 01:45:46Era pestilor, se spune ca tine pina prin 2100. Sint 2 teorii ce spun de intrarea in acea zona energizata. Una spune de vreo 2000 de ani. Alta ca se intra si se iese de 6 ori in 225 milioane de ani. Eu stiam din 1982 de ea, dar uitasem. Am o poza cu zona energizata, vizualizata de cele 2 voyager. Acolo se spune ca se intra peste 5000 de ani. Si densitatea este de 1000 de ori mai mare decit zona actuala. De unde stiu astia efecte anticipat? Cine le spune, sau prin meditatie. Prin vizualizare am vazut si eu ceva alb, format din 3, impletit. Nu stiu ce era. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 01:44
Maya nu aveau de unde sa stie de....centura fotonica.
Eu nu prea cred multe din ce se spune de acele efecte. Dar nu imi bat capul cu ele, fiindca stiu ca sint culese si puse pe seama acestui fenomen, fara a se dovedi asta. poza cu zona energizata. Desen, bineinteles. science.nasa.gov/media/medialibrary/2009/12/22/23dec_voyager_res... Deci nu e poveste. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 03:06
Nu ar exista capitolul stiinta daca nu ar exista minciunile si scornelile ce nu pot fi verificate .
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 03:17
De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 15:02
De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare |
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 17:47
De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare |
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 17:54
De la: 9am250228, la data 2012-05-11 17:47:55De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare |
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 17:55
De la: LYLYKAE, la data 2012-05-11 03:17:04De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare |
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 22:50
De la: LYLYKAE, la data 2012-05-11 03:06:19Nu ar exista capitolul stiinta daca nu ar exista minciunile si scornelile ce nu pot fi verificate . Pai minciuna e chiar viata in care....traiesti? Te intreb fiindca esti f sigura de....minciuni. De adevar sau adevaruri ce ai de spus? Daca ptr tine faptul ca vezi ceva e minciuna imi e mila de tine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 22:53
De la: LYLYKAE, la data 2012-05-11 03:17:04De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare
|
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 22:55
De la: gabigabi2, la data 2012-05-11 17:54:40De la: 9am250228, la data 2012-05-11 17:47:55De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare
|
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 23:19
De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare Pai ca sa fim intelesi viata este secretul nostru si o distribuim in virtutea faptului ca trebuie sa obtinem omul ,animalul,planta,pestele,leguma,molusca etc perfecta.Viata este un complex de reactii chimice,dar noi am preferat sa o reproducem pe pamint prin nastere,oua,seminte etc deoarece nu mai avem imunitatea necesara sa stam in atmosfera paminteana si am creiat acest mecanism fizico-genetic monitorizat de noi permanent..Am diferentiat omul de primate prin acordarea unor gene specifice dintre cele 12 esentiale,dar am limitat functiunile creerului.Acum cind constatam ca experimentul cu civilizatia actuala este pe cale sa esueze,vom proceda ca dupa exemplul varului meu semizeul Noe,vom selecta seminte pentru toate plantele,arborii,oua pentru toate vetuitoarele ,ADNul pentru toate fiintele ,le vom stoca prin criogenie si vom produce un nou cataclism terestru sa lichidam resturile de pe planeta ,dupa care vom constitui o noua lume cu ajutorul materialului selectat.YAAH A FOST DETURNAT DE NISTE ZANATICI PAMINTENI SI CONVERTIT LA GRESELILE LUMESTI,DE ACEIA SE IMPUNE MASURA RADICALA. Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 11:13
De la: nastasemihail, la data 2012-05-11 22:55:08De la: gabigabi2, la data 2012-05-11 17:54:40De la: 9am250228, la data 2012-05-11 17:47:55De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare |
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 11:42
De la: 9am250228, la data 2012-05-12 11:13:02De la: nastasemihail, la data 2012-05-11 22:55:08De la: gabigabi2, la data 2012-05-11 17:54:40De la: 9am250228, la data 2012-05-11 17:47:55De la: CONDOR, la data 2012-05-10 22:10:10De la: suteudaniel8, la data 2008-08-31 14:14:05Prefer sa nu comentez nimic pana nu primesc ceva commentarii referitor la intrebare
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 13:06
... noi vedem de pe Pământ doar o singură jumătate a Lunii, oricând am privi-o? Asta se întâmplă deoarece mișcarea de rotație a Lunii are aceeași durată ca mișcarea de revoluție a ei în jurul Pământului.
ca sa se reproduca evenimentele din timpul potopului lui Noe trebuie sa se topeasca toata gheata de la Polul Nord ,dacă se va topi toată gheața de la Polul Nord nivelul apei oceanelor nu va crește? De ce? Deoarece această gheață plutește pe apă, iar prin topire, moleculele de apă din gheață vor ocupa același spațiu al lichidului dezlocuit inițial de gheață. Bineînțeles, trebuie să fim atenți la definirea regiunii Polului Nord. Dacă includem gheața de pe unele insule, atunci această gheață va aduce alte molecule de apă celei din oceane și ușor va crește și nivelul mării. Invers, majoritatea din gheața de la Polul Sud se găsește pe pământ, iar topirea ei ar ridica semnificativ nivelul mării. daca o nava de pe Luna AR INCERCA SA AJUNGA PE PAMINT,ODATA INTRATA IN STRATOSFERA AR LUA FOC,minciunile dezvoltate in cosmonautica aduc beneficii mari,deoarece nu se pot verifica si sunt foarte bine pazite.Pamintul este singura planeta pe care a fost posibila aplicarea reactiei fizico-chimice prin care ia nastere celula vie.Laboratoarele de pe fata nevazuta a Luni,studiaza modul cu a evoluat viata in singurul mediu posibil de dezvoltare al celulelor. Pentru început, trebuie să înțelegem faptul că celulele dau naștere altor celule, adică fiecare celulă care există în prezent în interiorul vreunui organism, oricare ar fi acela, provine dintr-o celulă părinte, care la rândul ei are la origine o altă celulă și așa mai departe. Dacă ne continuăm drumul în trecut ajungem la prima celulă care a existat acum aproximativ 3 miliarde de ani, iar înaintea acesteia găsim molecule de ADN care nu erau parte componentă a vreunor celule. Începând în urmă cu mai bine de trei miliarde și jumătate de ani, în interiorul moleculelor de ADN are loc un proces neîntrerupt până în prezent. Moleculele de ADN conțin instrucțiuni codificate care sunt transmise urmașilor, iar ulterior urmașilor acestora ș.a.m.d. Aceste instrucțiuni au fost transmise plecând de la cel mai primitiv organism, primul apărut pe Terra, până la fiecare dintre noi, oamenii actualmente în viață pe Pământ. Pe parcursul acestei călătorii, pe măsură ce planeta albastră s-a schimbat, setul de instrucțiuni a suferit și acesta modificări și adăugiri. În acest moment, ADN-ul uman conține urme din codul ADN caracteristic fiecărei creaturi apărute pe parcursul evoluției formelor de viață de pe Pământ subordonate în cadrul arborelui filogenetic al lui homo sapiens. Acest set de instrucțiuni este conținut în interiorul unei structuri chimice incredibile pe care noi o denumim moleculă de ADN. Această moleculă conține informații pe care poate nu dorim să le cunoaștem, dar pe care le vom afla negreșit în viitor. Care sunt cei dintre noi care vor fi inteligenți sau buni atleți, înalți ori frumoși? Cine va suferi (ori este predispus la îmbolnăviri cu) de cancer, artrită sau maladia Alzheimer? Când vom cunoaște toate secretele moleculei de ADN, oare vor stabili părinții destinele copiilor lor alegând pentru aceștia caracteristicile ideale prin manipularea genomului? Fiecare dintre noi își începe viața sub forma unei celule unice. În inima acelei celule, în interiorul nucleului său, există o fortăreață care conține toată informația genetică necesară pentru construirea fiecărui detaliu care definește și caracterizează o ființă umană. Pe măsură ce acea celulă se divide formând două celule și apoi patru, opt, șaisprezece, ș.a.m.d., fiecare dintre acestea conține în nucleul propriu o copie identică a acestei informații genetice. Fiecare din cele un trilion de celule ale organismului uman conține manualul de instrucțiuni pe baza căruia se dezvoltă respectivul individ Dacă am fi capabili de o călătorie fantastică în nucleul uneia dintre celulele corpului uman, în căutarea codului ADN specific individului ales ca destinație a voiajului nostru științifico-fantastic, am începe prin a traversa peretele exterior al respectivei celule. Ulterior am ajunge să înotăm printr-un material vâscos denumit citoplasmă și în plus față de nucleul care plutește prin citoplasmă, am întâlni și observa alte părți componente minuscule ale celulei. Am trece pe lângă ribozomi, lizozomi, aparatul golgi și mitocondrii. Am ajunge și la nivelul nucleului celulei și după ce am pătrunde prin peretele său, am întâlni 23 de perechi de molecule de ADN - cromozomii. Fiecare celulă umană are 46 de cromozomi și aceștia sunt grupați în perechi. Un cromozom din fiecare pereche provine de la mama și celălalt de la tatăl organismului uman în interiorul căruia se găsește celula-gazdă a cromozomilor Alte specii posedă un număr diferit de cromozomi, deși noi, oamenii, avem în comun cu acestea foarte multe gene. De pildă, planta cunoscută drept "coada calului" are 216 cromozomi, crevetele are 200, un câine are 78, oamenii au 46, șoarecii au 40, musca domestică are 12, drosofila are 8, pe când furnica are doar 2. După cum se poate vedea, numărul cromozomilor nu este un indicator relevant pentru gradul de complexitate a organismelor în cauză. Și cu toate că avem numere diferite de cromozomi, conținutul total de material genetic al acestora este adesea, în mod surprinzător, aproape identic. Fiecare dintre cromozomii d-voastră este de fapt un fir unic, continuu de ADN o moleculă enormă. Pe măsură ce această moleculă se înfășoară sau se desface, fiecare cromozom poate varia ca formă plecând de la o formațiune de tip filament, larg desfășurată, atunci când îndeplinește un anumit rol, până la o masă foarte dens împachetată atunci când se apropie momentul diviziunii celulare. Această înfășurare este atât de eficientă încât 1 metru de spirală ADN încape în nucleul unei celule. Fiecare treaptă a acestei scări spiralate măsoară 3.4 angstromi. In prezent laboratoarele de pe Luna sunt preocupate de modificarea genomului uman,deoarece actuala civilizatie a devenit nociva si poate distruge Pmintul ,singurul mediu in care se poate dezvolta VIATA.
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 14:30
...asa si,...concluzia.... rezultata-n urma acestei compilari,... care ar fi ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 16:07
Ca nu exista, care va sa zica....
ca sii la batalul de mai sus care da cu coarnele in perete... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 23:47
Faptul ca Lula e atit de bine reglata sa ne arate numai o parte pledeaza ca.....e reglata artificial.
Chiar a facut cineva un calcul de probabilitate sa se regleze singura natural? Gauri apar in litosfera in urma racirii pungilor de magma. Si Luna, nu stiu daca a avut magma. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Bine maica , da' aia cu ce traiesc "pe si in " Luna ? Si matale tot d' acolo esti ? Le spune bine lunaticii astia maica , daca zici numarul de la birou' de emigrari , iti las mostenire pensia mea pe viata ,ca ma tenteaza al naibii sa cer azil politic pe luna ! Sau .. în ...