back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 August 2008, ora 13:29

ptr mine politia romana are doua chipuri: 1 agentul din intersectie care este foarte dur si hartuieste soferii , 2 agentul care tremura de frica atunci cand vede un membru al lumii interlope . ce parere aveti despre politistii care au un salariu - sa zicem - de 2500 de lei . cum de au masina de 30.000 de E , casa de vacanta la munte si casa de vacanta la mare?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 August 2008, ora 17:56

politia romana este o institutie si nu poate fi un instrument.politistul roman poate fi un instrument,asa ca ai grija la prostiile care le debitezi chiar daca ai moaca aia de plutas pinochio. PENTRU alinush

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 August 2008, ora 20:25

am inteles , sa traiti domnule tablagiu tvikea !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 16:03

În primul rand vreau sa spun ca nu deloc asa cum pare.
In al doile rand, politistul roman este inca unul dintre acei politisti capabili din Europa. Desi cu mijolace destul de rudimentare fata de ononimii lor din Europa reusesc performante destul de bune. Evident ca in Romania lucrurile se exacerbeaza, doar suntem romnani, facem din tantar armasar...Din pacate in toate canalele media se discuta de cazurile destul de rare de politisti corupti fara a vedea si cazurile bune. Daca vom face comparatie intre profesii vom vedea ca la partea corupta cei in floare sunt de fapt altii, adika, judecatori, medici, profesori chiar. Asa ca...parerea mea acest subiect este prea discutat si rasdiscutat, daca pot spune asa.
Si sa raspund la intrebare, da politia este institutia care inspira siguranta si incredere, sau cel putin asa ar trebui.

cristina_cantacuz

4 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:40

politia este chipul si asemanarea statului ... uniforme curate, corupte si total ineficiente

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 19:17

stiu un politist care-mi reprez. toata tagma

krs_krs18

2 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 13:27

atata timp cat politistii de la circulatie umbla dupa gainarii gen amenzi de 50 de de lei pt ca nu ai semnalizat sau ca nu ai semne de incepator sau cine stie sunt niste incompetenti ! cand vor veni cu solutii viabilept reducerea accidentelor s-ar putea sa li se ridice nivelul putin! aaa si cand vor invata sa scrie si sa citeasca corect

silvia_dumitru_radulescu

19 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 07:27

Nu toti ,dar sunt d multi politisti care-si fac de cap,mina in mina cu cele mai versate paturi ale mafiilor de tot felul .Nu dau nume ,insa puteti fii siguri ca sunt in proportie dr 50 la suta corupti .Oameni si ei .Mie mi s-a intimplat o chestiune hilara .Stateam cu sotul meu care este artist plastic ,Deci stateam cu sotul meu care este artist plastic,eu fiind avocat,in fata cercu,lui militar din Buc. sotul meu are o pareza si ta in caruciur. Eu sunt avocat. La un moment dat a venit un tip la noi cu o fufa linga el si a vrut sa ne dea bani .I0am spus ca ne jugneste si a inceput sa ma faca curva samd .Am cehmat un politist care a vazut scena, si l-a intrebat pe respectivul V-au cerut bani? adica eu si sotul meu stateam sa cerm bani oasmenilor .Am ramas perplexa.Nu mia aveam grai ,venisem de lao expozitie,a profesorului sotului meu sotul meu este membru al acedemiei internationale de ceramica si politistului caruia ii explicasem toate aceste lucrui i-a trevut prin minte ca noi doi cersim .Si cel care a vrut sa ne dea bani a ramas perplex, si ne-a facut in toate felurile pe toti romanii pentru un timpit de politist analfavet samd . Sunt sina si exemple bune dar prea putine .

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 13:41

Silvia Dumitru Radulescu a scris ;''Nu toti ,dar sunt d multi politisti care-si fac de cap,mina in mina cu cele mai versate paturi ale mafiilor de tot felul.'''

Aveti dreptate d-na , nu toti politistii sunt ca cei pe care i-ati intalnit dvs si sotul dvs.
Dar sa nu uitam ca acuzand un politist de un fapt necinstit sau ilegal, acesta va fi protejat de colegii dansului pentru a nu strica imaginea politiei .
Afirm acest lucru deoarece familia mea se confrunta cu o problema foarte grava de coruptie .
In decursul a patru ani de zile am aflat multe lucruri necinstite savarsite de multi politisti , lucruri ilegale pentru care niciun politist nu a fost tras la raspundere de catre organele abilitate .
In momentul de fata, familia mea se afla in proces cu doi politisti pe care i-am acuzat de abuz in serviciu , iar in faza de cercetare este un alt politist pe care familia mea l-a acuzat tot de abuz in serviciu .
Pe internet am postat nenumarate mesaje in care am povestit cu lux de amanunte cum unii politisti de la Politia Petrosani cerceteaza un caz penal .
NU mai trebuie tolerate ilegalitatile politistilor ,a venit timpul ca noi romanii sa luptam impotriva coruptiei din acesta tara pentru a avea parte de un trai decent si o viata linistita.
Viata mea de 4 ani de zile s-a transformat intr-o continua lupta pentru adevar si dreptate .
Sunt o femeie simpla , dar care s-a saturat sa mai inghita atata nedreptate .
Persoanele care ma cunosc imi spun :'' Mai puteti d-na sa mai luptati impotriva atator persoane ? Va distrugeti sanatatea . Nu mai aratati cum aratati inainte de a vi se intampla acest necaz . Vad ca ati uitat sa zambiti si ati uitat ca si viata dvs conteaza . ''
Eu cu ochii tristi, ma uit la ele si le spun ; '' Cum as putea trai linistita stiind ca unicul meu fiu a fost facut criminal de oamenii legii fara ca acesta sa fie vinovat de comiterea acestei fapte ?
Cum pot eu sa traiesc stiind ca fiul meu va trebui sa traiasca cu acest stigmat toata viata ?
Pentru el sunt in stare de orice sacrificiu ,fericirea lui si viata lui este mai presus decat viata si fericirea mea .''
Am 44 de ani , sunt foarte bolnava ,iar ceeea ce fac oamenii legii familiei mele imi poate curma viata in orice moment .
Cui ii pasa ca aceasta nedreptate facuta familiei mele poate distruge viata unui om ?
Cazul nostru se afla in momentul de fata in cercetare la Serviciu DIICOT Alba Iulia , in posesia d-nei procuror sef serviciu DIICOT , Emilia Dinu.
Pe forumurile pe care le postez la acest mesaj se afla povestea tragica a familiei mele.

politiadinromania.ro/index.php?topic=103.0
pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
www.otvforum.com/viewtopic.php?t=15

silvia_dumitru_radulescu

19 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 23:13

in provincie politia ceste ceva mai nenorociuta decit in Bucresti .Daca aveti probleme puteti sesiza acest lucru ls inspectoratul general al politei romanie din Bucresti str. Mihai Voda ,sau pe site-ul acestora .neaparat va trebuie un avocat .radulescu .Daca insa puteti sa-i evitati mai bine sa-i evitati. nu trebuie sa va irositi viata. Dreptatea o face pina la urma dumnezeu si fiecare cu viermii lui moare radulescu silvia

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 09:47

NU AI NICI O BAZA IN POLITIE. iSI FAC DE CAP PE BANII NOSTRII.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 10:50

Familia mea a adresat petitii d-lui ministru Cristian David , Ministrului Justitiei, Directiei Generale Anticoruptie Bucuresti , Serviciului DIICOT Bucuresti , Serviciului DIICOT Alba Iulia , DNA , CSM, Directiei Inspectiei Judiciare a CSM , Presedintelui Romaniei Traian Basescu , ICCJ , multor ONG-uri si memorii adresate presei si televiziunilor din aceasta tara.
In urma petitiilor trimise nu s-a rezolvat nimic, doar ne-am trezit cu noi procese .
Cum poate o familie de oameni simpli sa lupte impotriva coruptiei din politie si din justitie fara a avea sprijinul organelor superioare abilitate ale statului roman ?
Cei patru avocati pe care i-am avut pana in faza de recurs a acestui caz ne-au tradat interesele , aparand interesele celor trei infractori recidivisti si totodata interesele persoanelor care i-au favorizat pe acestia.
Pe multe forumuri de pe internet am scris tot cosmarul trait de familia mea in decursul a 4 ani de zile .
Familia mea a luptat pentru adevar si dreptate , NU pentru bani, asa cum a luptat liderul grupului infractional , Argeseanu.
Acest infractor recidivist cu ajutorul banilor si al relatiilor pe care le are in politie si in justitie a obtinut tot ce si-a dorit , bani , o renta lunara pe o perioada nelimitata si despagubiri morale si materiale.
Am mediatizat cazul familiei mele pe internet in speranta ca cineva va auzi strigatul meu de disperare si de neputinta si ne va ajuta sa scoatem la lumina adevarul cazului nostru .
Multi oameni de rea credinta au insinuat ca as avea probleme psihice , dar niciunul nu a indraznit sa isi faca public numele adevarat .
O aseamenea afirmatie trebuie probata , nu poti afirma asa ceva fara dovezi.
Nu am probleme de acest gen , sunt perfect sanatoasa din punct de vedere psihic , dar facand public numele persoanelor corupte implicate in cazul nostru, trebuia sa ma astept si la astfel de reactii negative .
Nu voi tace , nu voi opri lupta pe care am inceput-o impotriva coruptilor pana cand adevarul nu va iesi la lumina, pentru ca fiul meu sa fie achitat de fapta pe care oamenii legii i-au pus-o in spate printr-un mod necinstit si ilegal .
Romanii din aceasta tara trebuie sa stie la ce se poate astepta cand sesizeaza fapte ilegale si fapte de coruptie organelor abilitate .
Sa stie ca o asemenea lupta necesita multa rabdare, foarte multi bani , documentare juridica , sprijiinul familiei, al prietenilor si al persoanelor care iubesc adevarul si dreptatea.

Pe site-ul '' aparati drepturile '' sunt postate nenumarate dovezi care demonstreaza ca tot ceea ce afirm este 100% ADEVARAT.

pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

flo_pantea

1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 14:22

il copiati pe mircea badea

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 18:49

;;;;;;;;;;Politia Romana,, este;;inexistenta!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 17:19

POLITIA ROMANA ESTE INSASI CORUPTIA SI INCOMPETENTA

adycucu_85

259 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 00:56

Nu se poate vorbi despre Politia Romana ca institutie atat timp cat statul roman este dizolvat si nu mai exista ca entitate politico-sociala !!!

roxafoxa

34 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 08:29

cred ca si in aceasta institutie exista padure care are si uscaturi.cred ca politistii romanii mai au de invatat carte si mai trebuie perfectionatii in meserie.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 09:04

Poliția din România...Își fac de cap, violează, își omoară nevestele, se cred dumnezei și asta pentru că e țara lu Papură Vodă, iar justiția e coruptă. Aici funcționează doar legea banului.

mariana_monica77

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 09:52

cel care a spus mai sus ca un politist castiga 2500-3000 de ron se inseala amarnic.salariul asta il are un ofiter care sta la birou,in nici un caz politistul pe care-l vedeti voi in intersectie.sotul meu este jandarm si castiga 1500 de ron pe luna ,dar va semnalez faptul ca eu si copilul meu nu prea il vedem acasa este chemat la serviciu si zi si noapte ,nu imi pot face nici un program in care sa-l includ si pe el...........asa ca nu generalizati ,cei bogati din ministere care au masini si bani sunt acolo sus in varf nu in intersectii sau pe stadioane,acolo e jale va spun eu

izzabb3lla

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 10:17

bun subiect..hehe.. chiar ieri am vazut o faza simpatica undeva prin centrul bucurestiului. iesisem de la facultate, cand,pe langa mine trece un individ care alerga (destul de lejer pot spune) si tipa in gura mare..dupa el un ofiter de politie care incerca sa-l prinda. un grup de tineri din fata mea a inceput sa rada si le zic.. nu mai radeti, eu in conditiile astea ma simt in siguranta (bineinteles, individul fusese deja prins de ofiterul de politie), ma simt protejata. iar cei 2 imi spun: pai, e bine ca macar tu te simti in siguranta, ca mai devreme il prinsesera pe individ, dar un moment de neatentie uite la ce a dus..hahahaha.

oricum,important e ca politia romana si-a facut datoria.. acel individ chiar era infractor si sparsese geamul unei masini (fapt dovedit chiar 20 m mai incolo de locul unde se derulasera evenimentele haioase).

exocet_2003

2 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 14:35

De la: roxafoxa, la data 2008-10-30 08:29:03cred ca si in aceasta institutie exista padure care are si uscaturi.cred ca politistii romanii mai au de invatat carte si mai trebuie perfectionatii in meserie.

Eu cred ca sunt foarte competenti! In comparatie cu alte tari stam f bine la competenta numai ca e trist ca o folosesc preferential in functie de interese...Deci, sa nu blama Politia ca Institutie din cauza unora care fac legea in loc sa o serveasca chiar daca sunt destul de multi...
Asteptam de la noua generatie de politisti sa faca o schimbare!

sergiuprepelita

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 18:56

Politia=mafie=lume interlopa.
Politia=bani negri,multi=nepotism exacerbat=o lume inchisa, omerta
Politia=dispret fata de cetatean
Politia=stat in stat
Politia=cel mai mare raport intre avere si munca
Politia=program 8 ore, rup poarta la ora 16.00, pensionare la 50 ani, stres!!!!
Sa continui???Inutil....

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 16:31

Sergiu, mare parte din lucrurile enumerate de tine sunt adevarate. Dar tu ai aratat doar partea negativista sau negativa a lucrurilor. Mai sunt si parti bune. Eu cred ca mai sunt si oameni adevarati in Politie desi nu am exemple sa iti dau acum. Peste tot in lume si in orice domeniu sunt oameni si oameni.

yo3cnn

4 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:35

DOMNILOR
POLITIA ROMANA ESTE PLINA DE CIURUCURI .INTRATI ,MULTI DINTRE IEI PE USA DIN DOS .MULTI NU AU SCOLI MILITARE SAU DE SPECIALITATEA PE CARE UN INDIVID O OCUPA .SE OCUPA CU ORICE ,NUMAI CU APARAREA LEGII SI A CETATEANULUI .NU . DACA ASTEPTI AJUTORUL POLITIEI ,INTR-UN CONFLICT ,VE-I MURI SIGUR .SANT LASI ,INCULTI SI NE EDUCATI .ACESTI DERBEDEI CU EPOLETI ,INGROAPA ,DISTRUGE ,MUNCA UNOR POLITISTI ADEVARATI ,CARE-SI PUN VIATA IN PERICOL SI FAMILIA .PERCEPTIA CETATENILOR ,CU PRIVIRE LA POLITIE ,ESTE CORECTA .EX. DAU TELEFON LA 112 ,RASPUNDE O OPERATOARE ,IMI FACE LEGATURA LA POLITIA CAPITALEI .INDIVIDUL DE ACOLO ,DUPA CE POVESTESC CE A PATIT COPILUL MEU ,IMI SPUNE ....DUTE ACOLO VEZI CE S-A INTAMPLAT SI APOI ,DACA....DACA .......ESTE NEVOIE NE CHEMI SI PE NOI . PAI STITI DRAGII MEI CE VROIA NEMERNICUL ???? SA INTRU IN CONVERSATIE CU O PERSOANA VIOLENTA ,ACEASTA SA MA AGRESEZE ,DUPA CARE SA MA APAR SI EU .SFARSITUL SITUATIEI STITI CARE ERA ??? .AMENDA PENTRU AMBELE PARTI .DE CE ??PAI VI DIN DR. TABEREI SA FACI SCANDAL IN PAJURA ??......ESTI VINOVAT DE INCALCAREA LEGII 61 .PE CARE NICI IEI NU O CUNOSC .IN CONCLUZIE POLITIA ROMANA ESTE CAT SE POATE DE PUTREDA ,INCEPAND CU SEFII. CU TOATE ACESTEA ESTE UN GRUP DE POLITISTI ADEVARATI ,CARE REZOLVA CAZURI ,ISI FAC DATORIA ,APOI JUDECATORII ,LE DAU DERBEDEILOR DRUMUL PE STRADA .REZULTATUL ....DERBEDEUL II RADE IN NAS POLITISTULUI SI II REAMINTESTE CA ARE FAMILIE SI CA V-A FI VIZITAT.ORICUM ACTUALUL MINISTRU DE INTERNE ESTE CEL MAI SLAB SI MAI NEAVENIT ,PENTRU ASEMENEA FUNCTIE EXTREM DE IMPORTANTA IN STAT . LEGEA ESTE UNA SINGURA PENTRU INFRACTOR .DE CE POLITISTII ,TRATEAZA DIFERIT PE CEI PRINSI SI ARESTATI ???
DAN BUCURESTI

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 10:57

In Politie lucreaza si multe persoane impecabile care isi dedica viata si cariera sigurantei noastre dar exista si "jeguri" care discrediteaza aceasta institutie. Filtrarea ar trebui sa intervina din interiorul institutiei. Cei integri ar trebui sa nu-i tolereze pe "copoii in slujba smecherilor" in preajma lor. Sa foloseasca toate mijloacele sa curete birourile politiei de aceste scursuri si astfel se va impune o noua cultura in cadrul institutiei si se instaureaza o noua scara de valori, civilizata, morala si demna.

Nu le-ar strica sa-i mai trimita la cursuri de deontologie profesionala si sa le mai dea teste din statutul politistului ca unii l-au uitat cu desavarsire. Lucrurile trebuie si pot fi indreptate. Sa gandim pozitiv! PS- CEI BUNI TREBUIE PLATITI SI STIMULATI FIINDCA E GREU SA-TI PASTREZI DEMNITATEA NEPATATA IN ACEST SISTEM. SUNT DEMNI DE TOATA STIMA.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
lyly

500 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 12:32

In Politie lucreaza si multe persoane impecabile care isi dedica viata si cariera sigurantei noastre dar exista si \"jeguri\" care discrediteaza aceasta institutie. Filtrarea ar trebui sa intervina din interiorul institutiei. Cei integri ar trebui sa nu-i tolereze pe \"copoii in slujba smecherilor\" in preajma lor. Sa foloseasca toate mijloacele sa curete birourile politiei de aceste scursuri si astfel se va impune o noua cultura in cadrul institutiei si se instaureaza o noua scara de valori, civilizata, morala si demna.
Nu le-ar strica sa-i mai trimita la cursuri de deontologie profesionala si sa le mai dea teste din statutul politistului ca unii l-au uitat cu desavarsire. Lucrurile trebuie si pot fi indreptate. Sa gandim pozitiv! PS- CEI BUNI TREBUIE PLATITI SI STIMULATI FIINDCA E GREU SA-TI PASTREZI DEMNITATEA NEPATATA IN ACEST SISTEM. SUNT DEMNI DE TOATA STIMA.[/quote]

Este adevarat ca in politie lucreaza si persoane impecabile care isi dedica viata si cariera sigurantei noastre ,dar cum se face ca familia mea nu a gasit niciun poltist curajos la Politia Petrosani care sa indeplineasca aceste calitati ?
Cunosc politisti care isi exercita cu seriozitate atributiile de serviciu ,dar cunosc si politisti care profita de statutul lor pentru a-si impune parerile .
In data de 4-04-2007 l-am rugat pe agentul principal de politie judiciara, Ionescu A ,de la Politia Petrosani ,sa consemneze in declaratiile martorilor audiati in cazul nostru adevarul spus de acestia verbal si nu altceva, asa cum au facut colegii dansului in anii 2004-2005.
Raspunsul primit a fost''Eu sunt mic , doamna ! ''
Oare ce a vrut sa imi spuna ?

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 10:32

Apara hotii ! Inactiva , ineficienta , ineficace si in final .... inutila , de vreme ce nu - si indeplineste menirea . Este o componenta a mafiei !

lyly

500 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 18:06

Politistii care ''au cercetat '' cazul nostru nu numai ca au abuzat de functia pe care o detin , ci au favorizat trei infractori recidivisti care in toata viata lor nu au stiut decat sa fure, sa faca scandaluri , sa agreseze oameni si sa savarseasca fel de fel de infractiuni, care mai de care mai grave.
Din 11 decembrie 2004 pana in februarie 2006 am trait incontinuu intr-o stare de frica si stres, datorita hartuirilor verbale , fizice si a amenintarilor care i se aduceau familiei mele, in special fiului meu , de catre liderului grupului infractional Argeseanu .
Am cerut ajutorul politiei, dar nu s-a luat nicio masura mai drastica impotriva acestui infractor.
Cand veneau politistii la domiciliul familiei nostre , ii rugam cu lacrimi in ochii sa ne ofere siguranta si protectie, deoarece infractorul Argeseanu ne transmitea amenintari prin martorii nostri .
'' Ce tot faceti plangeri la politie , ce o sa faceti o sa va mutati din Romania ?''
Intr-o zi ma aflam la cumparaturi in Piata Cartierului Aeroport.
Argeseanu era insotit de doi prieteni de ai lui si de sotia sa .
Cand m-au zarit, au inceput sa se uite insistent la mine .
Eu i-am observat , dar nu le-am dat atentie
.La un moment dat unul dintre prietenii lui s-a apropiat de mine si a inceput sa se plimbe in jurul meu , privindu-ma cu ura .
Nu m-am speriat, asa cum ar fi dorit Argseanu si prietenii lui sa se intample , ci m-am uitat fix in ochii lui si i-am zis; ''Care-i problema ?''
Vazand ca nu a reusit sa ma intimideze a plecat , iar prietenii lui au inceput sa rada pe seama acestui lucru .
Pe forumul ''Politia din Romania '' sunt postate multe inregistrari audio efectuate de mine in timpul unor discutii libere avute cu martorii nostri audiati in proces cat si cu prietenii celor trei infractori, care fac referire la cazul nostru.
Persoanele care nu cred in nevinovatia noastra , le rog sa le audieze aceste inregistrari, pentru a constata cum a fost cercetat si judecat cazul Mihalcea .
politiadinromania.ro/index.php?PHPSESSID=91460bcc88762f5070fd885...

cristina_cantacuz

4 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 22:24

www.realitatea.net/judecatoarea-din-targoviste-acuzata-de-conduc...

- uitati societatea in care traim ... decat sa te imbolnavesti psihic mai bine iti faci dreptate singur ... cumperi o pusca cu luneta ... "baltagul"

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 14:27

Roxana, ai vreo legatura cu Florian Pitis ? Esti fiica lui ?

Acum nu e momentul !
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?
Mergi la: