back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 08:25

Tânăr seropozitiv, bătut “dintr-o regretabilă confuzie”
Scris in 5 Octombrie 2009, 22:12 de Redactia in Dezvaluiri.

gazetavaii.ro/dezvaluiri/tanar-seropozitiv-batut-dintr-o-regreta...

Un tânăr seropozitiv din Petrila acuză un polițist comunitar din localitate și un jandarm de agresiune, după ce aceștia l-ar fi lovit în cursul serii de sâmbătă, pentru că l-au confundat cu un alt tânăr ce a participat la o bătaie pe raza orașului.
Sechestrat în duba poliției
Alexandru I., tânărul de 21 de ani, spune că incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, pe raza orașului Petrila.
“Niște prieteni de-ai mei s-au luat la bătaie, sâmbătă, pe la 8:30 (20:30 – n.r.). A venit o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist comunitar și un jandarm. M-au luat, mi-au sucit mâna la spate, polițistul comunitar m-a lovit cu genunchiul în burtă, iar jandarmul cu cotul în maxilar. M-au dus prin mijlocul mulțimii ca pe un infractor”, a declarat Alexandru pentru Gazeta Văii Jiului.
Sursa citată precizează că i-a întrebat pe cei doi de ce-l iau, ce a făcut, și i s-a răspuns c㠓vorbești neîntrebat” și, mai mult, nici nu a putut să-și sune mama. “Am întrebat de ce mă iau și m-a bătut polițistul comunitar, deși cei care s-au bătut erau în spatele meu și spuneau că ei sunt cei care au făcut scandal”, mai afirmă tânărul.
Luat pe sus din greșeală
Acesta a fost dus într-o mașină a organelor de cercetare unde a fost ținut până în jurul orei 21:15, când i s-a comunicat că totul a fost “o greșeală”.
“A primit jandarmul un telefon de la comandantul lui și mi-au spus că au greșit și că sunt liber să plec, dar după ce m-au bătut. Am fost la spital unde medicii au constatat leziunile, urmând să merg și la medicul legist”, a mai spus tânărul.
Potrivit acestuia, în momentul în care i-a informat pe cei doi reprezentanți ai legii despre boala pe care o are răspunsul a fost ceva de genul “mă piș pe ea”.
Polițistul comunitar nu a putut fi identificat
Gheorghe Bogeanu, șeful Poliției Comunitare Petrila, susține că afirmația tânărului nu e reală. “Noi nu am avut patrule mixte cu Jandarmeria, am avut doar cu poliția, iar sâmbătă și duminică cu ocazia manifestărilor de pe raza orașului, Poliția Comunitară a acționat pe linie de circulație și am asigurat paza la scenă. A venit mama tânărului de dimineață la noi, a depus o plângere la Primărie. Dacă a fost implicat un polițist comunitar acesta va fi sancționat, dar trebuie să identificăm persoana”, a spus Bogeanu.
Oficialii de la jandarmerie nu au oferit un răspuns până la închiderea ediției.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:50

Număr unic dosar: 606/57/2009
Înregistrat în data de: 20.05.2009
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părți:
MIHALCEA OLAVI : Petent
MIHALCEA CĂTĂLINA : Petent
TODOR VASILE : Intimat
ERNEST BALINT : Intimat

TERMENE DE JUDECATĂ:
Data
Soluție Detalii
01/09/2009 Amânat cauza la 22 septembrie 2009 la cererea petentului pentru solicitarea dosarului Tribunalului Hunedoara nr. 2207/2005. Amânat
13/10/2009 Respinge ca nefondată plângerea formulată de petenții Mihalcea Olavi și Mihalcea Cătălina, împotriva rezoluției Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Respins fond
16/06/2009 Amânat cauza la 1 septembrie 2009 la cererea petenților pentru angajare de apărător. Amânat
22/09/2009 Amânat cauza la data de 13.10.2009 pentru lipsa dosarelor solicitate de la Tribunalul Hunedoara. Amânat

JUSTIȚIE SAU INJUSTIȚIE?!
Postez concluziiile cauzei depuse de noi, familia Mihalcea , la dosarul nr.606/57/2009.

Domnule PREȘEDINTE,

Subsemnații, MIHALCEA CĂTĂLINA și MIHALCEA OLAVI, în calitate de petenți în dosarul nr. 606/57/2009, depunem

CONCLUZII

solicitând Onoratei Instanțe ca în motivarea sentinței să rețină spre competenta soluționare a prezentei cauze și următoarele argumente de fapt și de drept:
Subsemnații am adresat o plângere spamții de Apel Alba Iulia, vizând falsurile strecurate în descrierea stării de fapt de către organele de cercetare penală în dosarul nr. 1014/P/2004 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În seara de 11-12-2004, orele 20:30, 3 (trei) tineri aflați sub influența alcoolului, ne-au atacat pe stradă și ne-au bătut pe subsemnații și pe fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, fără niciun motiv anume, ci doar pentru a-și impune supremația în cartier.
Telefonic, în jurul orelor 21:00, s-a cerut intervenția poliției (apel consemnat în desfășurătorul RomTelecom, apeluri ale martorilor consemnate în declarațiile acestora).
Subcomisarul de poliție judiciară,Todor Vasile, ofițer de serviciu în seara de 11-12-2004, nu a dat curs niciunui apel telefonic și nu a luat absolut nicio măsură pentru a ne proteja! (art. 249 Cod penal- Neglijență în serviciu).
După incident, imediat, am mers la poliție pentru a depune plângere.
Deși eram plini de urmele loviturilor, iar fiul nostru avea piramida nazală fracturată și era plin de sânge, dl. subcomisar de poliție judiciară,Todor Vasile, ne-a refuzat dreptul de a depune plângere, motivând că nu este hârtie. La insistențele subsemnatei, Mihalcea Cătălina, de a depune plângere, ne-a spus să mergem la Spitalul de Urgență Petroșani pentru investigații. La spital, în camera de gardă, l-am văzut pe Argeșeanu într-un cărucior cu rotile, discutând cu medicul de gardă, Bartha Julieta. Nu prezenta nicio urmă de sânge pe față, la cap sau pe îmbrăcăminte, chiar a și zâmbit când ne-a văzut.
De la spital, ne-am reîntors, împreună cu fiul nostru și cu martorul Boacă Dorin, la Poliția Petroșani, în jurul orelor 23:45, unde am formulat și depus o plângere împotriva celor 3 (trei) agresori.
Subsemnatul Mihalcea Olavi, precizez că, în prezența a 3 persoane, subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, mi-a spus să scriu pe plângere data de 12-12-2004, pe motiv că mai erau câteva minute și se trecea de miezul nopții. (Instigare la fals!)

Subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, și agentul de poliție judiciară, Balint Ernest, nu au efectuat nici măcar un început de cercetare a incidentului din seara de 11 decembrie 2004, deși puteau să-l interogheze pe Argeșeanu Valeriu Cosmin adus la spital în stare de ebrietate și să constate la ce ora a fost adus la spital. Mai mult, în zilele următoare au acționat pentru a-i disculpa pe agresori, ducând la perceperea eronată a faptelor de către autoritățile judiciare. Au încălcat prevederile art. 129 C. p. p, neefectuând cercetarea la fața locului.

Ne-am așteptat ca măcar în urma recercetării penale să se constate :

1. Nu există, nicăieri, nicio probă care să susțină că incidentul a avut loc la orele 24:00!
Ce interes aveau polițiștii să falsifice ora?

2. De ce a raportat poliția că ne-am bătut parte în parte? S-a consemnat în referatul poliției privind propunere de declinare a competenței către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, din 12-01-2005, cât și în cele două rezoluții întocmite de d-na procuror Emilia Dinu și de dl. procuror general Vasile Luha;

3. Doi dintre cei trei agresori nu au fost cercetați în niciun fel pentru că ne-au bătut!

4. Argeșeanu Valeriu Cosmin era în stare avansată de ebrietate, (halena alcoolică în aerul expirat), fapt consemnat în Foaia de Observație Clinică Generală.
Atât el cât și frații agresori Geonea au mințit cum că ar fi fost în comă! La ora 23:20 i s-a întocmit Foaia de Observație Clinică Generală.

5. Poliția nu a acționat nici în seara incidentului și nici în zilele următoare, încălcând obligația de a efectua cercetări penale în conformitate cu art. 200 și art. 202 alin.1, 3 și 4 C. p. p, și a celorlalte dispoziții în materie penală.

Subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, și agentul de poliție judiciară, Balint Ernest, au favorizat agresorii transformând în martori, în mod ilegal, pe două dintre persoanele care ne-au bătut, și anume pe frații Geonea, persoane împotriva cărora subsemnații, împreună cu fiul nostru, am formulat plângere și am produs dovezi, solicitând și audierea martorilor oculari care îl însoțeau pe fiul nostru.
Pentru aceasta, au amânat înregistrarea plângerii noastre penale timp de trei săptămâni, respectiv din 11 decembrie 2004 până la 6 ianuarie 2005.
În timp ce pentru noi poliția nu a făcut nimic, pentru infractori a depus exces de zel spre a-i favoriza! La solicitarea lui Popan Ioan (socrul lui Argeșeanu), Poliția Petroșani a început cercetarea instantaneu, realizând performanțe uimitoare! ! !
Într-o singură zi (17-12-2004), 1) a înregistrat denunțul lui Popan Ioan; 2) i s-a luat o declarație de martor lui Popan Ioan (acesta nefiind prezent la locul incidentului), întocmindu-se dosarul nr. 69315/2004; 3) a trimis o adresă către CML Petroșani pentru efectuarea unui examen medico- legal lui Argeșeanu Valeriu Cosmin, examen care a fost efectuat în aceeași zi și de asemenea, tot în aceeași zi i s-a eliberat lui Argeșeanu Valeriu Cosmin și certificatul medico legal nr. 212212/BII/17-12-2004.

În data de 20-12-2004 agentul principal de poliție judiciară, Balint Ernest, i-a audiat la Poliția Petroșani pe frații Geonea Gheorghiță Robert și Geonea Laurențiu Daniel, în calitate de martori ai lui Argeșeanu, nicidecum în calitate de făptuitori, iar în data de 22-12-2004, în Spitalul de Urgență Petroșani, l-a audiat pe Argeșeanu Valeriu Cosmin în calitate de victimă.
Declarațiile acestora și modul suspect de prompt în care a acționat poliția doar când a fost sesizată de grupul infracțional, demonstrează că, încă de la începutul cercetărilor, poliția a căutat să ne transforme pe noi, familia Mihalcea, în agresori, iar pe adevărații agresori i-a transformat în victime și martori.
Toti aceștia au fost audiați în dosarul nr. 69315/2004.
Poliția Petroșani trebuia să comunice subsemnaților, printr-o rezoluție, motivele pentru care frații Geonea au fost scoși de sub urmărirea penală, fapt care nu ni s-a adus la cunoștința nici până în momentul de față.
Conform opisului întocmit de poliție, Argeșeanu Valeriu Cosmin a mai dat și o declarație olografă la poliție, în data de 07-01-2005, declarație ce a fost prezentată instanței abia în faza de recurs a dosarului nr. 928/57/2006.

Pentru a-i crea o situație favorabilă lui Argeșeanu Valeriu Cosmin, Poliția Petroșani, prin adresa nr. 63.401/2004 a trimis certificatul medico legal nr. 212212/BII/17-12-2004, al lui Argeșeanu, la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, pentru avizare, ocazie cu care se schimbă concluziile certificatului medico-legal, înlocuindu-se sintagma „prin lovire cu și de corp dur” cu sintagma „prin lovire activă directă cu un corp dur. (Aviz nr. 598566/B din 23-12-2004). Prin această înlocuire, Mihalcea Andrei Iulian a fost transformat, practic, din victimă în agresor, iar Argeșeanu, a obținut statutul de victimă chiar dacă leziunea a fost produsă în alte împrejurări, în incidente fără legătură cu agresarea noastră (cădere cu capul de caldarâm). Avizarea s-a făcut cu încălcarea art. 19 pct.1 și 2 din REGULAMENTUL DE APLICARE a dispozițiilor Legii 271/2004 privind ORGANIZAREA ACTIVITĂȚII ȘI FUNCȚIONAREA INSTITUȚIILOR DE MEDICINĂ LEGALĂ, instituțiile care emit avize fiind comisiile de avizare de pe lângă institutele medico-legale de la nivel interjudețean, institute ierarhic superioare serviciilor județene.
Pentru acest motiv, avizul este lovit de nulitate!
Practic, Mihalcea Andrei Iulian a fost învinuit și condamnat la 4 ani de închisoare pe baza acestui aviz lovit de nulitate și nu datorită concluziilor consemnate în certificatul medico-legal al lui Argeșeanu Valeriu Cosmin, nr. 212212/BII/17-12-2004, așa cum s-a consemnat în toate documentele întocmite de organele cercetare penală și instanțele de judecată.

În data de 28-12-2004, agentul de poliție judiciară, Balint Ernest, l-a audiat pe Mihalcea Andrei Iulian fără a-i preciza calitatea în care dă declarație și fără prezența apărătorului, încălcând drepturile prevăzute de art. 6 C. p. p.
Mai mult, profitând de faptul că Mihalcea Andrei Iulian nu avea nicun fel de cunoștințe privind procedura penală, l-a determinat să declare că l-a lovit pe Argeșeanu Valeriu Cosmin cu bâta în cap cu toate că el a susținut și susține că nu știe dacă l-a lovit.
Tot atunci, și subsemnatul Mihalcea Olavi am dat o declarație la Poliția Petroșani, fără a mi se aduce la cunoștință calitatea în care dau această declarație și fără a fi asistat de un apărător, conform art. 6 C. p. p.

Dl. subcomisar de poliție judiciară, Todor Vasile, a modificat declarațiile date de martorii Boacă Dorin, Jerca Maria Andreea, Liteanu Andrei Alexandru și Pavăl Robert Bogdan, modificare făcută cu scopul de a crea o situație favorabilă lui Argeșeanu și fraților Geonea. Prin aceasta, a reușit să-i disculpe pe frații Geonea ca luând parte, în egală masură, la agresarea familiei noastre. Acești martori au declarat în fața organelor de cercetare penală și în instanțele de judecată, întotdeauna, că noi nu am lovit pe Argeșeanu sau pe vreunul dintre frații Geonea. Faptul că subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, nu le-a înmânat declarațiile scrise olograf de dânsul pentru a le citi înainte de a le semna, demonstrează că nu a dorit ca aceștia să știe ce a scris, încălcându-le astfel dreptul prevăzut de art. 73 alin. 1 din C. p. p. Audierea acestor martori a avut loc în data de 29-12-2004 în dosarul nr. 69315/2004, adică în dosarul întocmit de poliție în urma denunțului formulat de socrul lui Argeșeanu.

În data de 29-12-2004, subsemnatul Mihalcea Olavi am predat la Poliția Petroșani bâta conservată într-o pungă de plastic, conform art. 95 C. p. p. (corp delict), care dispune că: sunt mijloace materiale de probă obiectele care au fost folosite sau au fost destinate să servească la săvârșirea unei infracțiuni, precum și obiectele care sunt produsul infracțiunii. Subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, a șters intenționat amprentele de pe bâtă, efectuând niște măsurători și constatări: „bâtă de base-ball, confecționată din lemn, L= 75 cm, cu diametrul de 6 cm., vopsită în culoare roșu-albastru. În documentul în care acesta descrie bâta preluată se arată că pe porțiunea vopsită în albastru se observă mai multe pete de culoare brun roșiatică. Acest corp delict nu a fost expertizat niciodată și nu a fost atașat ca probă la dosar, aceasta aflându-se și în momentul de față în posesia Poliției Petroșani.

Declarațiile scrise olograf de subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, pe care subsemnații le-am dat și semnat în data de 03 și 04-01-2005, în dosarul nr. 210602/2005, au fost intitulate diferit, declarații de parte vătămată sau declarații de martor, așa cum se poate observa în cuprinsul dosarului de la poliție. Aceste declarații nu ni s-au dat spre a le citi, sub pretextul lipsei de timp, ulterior observând că au fost incluse modificări la sfârșitul frazelor, în special cu privire la presupusa lovitură aplicată de fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, lui Argeșeanu Valeriu Cosmin.
Nici de data aceasta nu ni s-a adus la cunoștință faptul că am fost audiați în calitate de făptuitori, deși aceasta era prima obligație a organului de cercetare penală când audiază o persoană. Subsemnații și fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, am declarat în fața organelor de cercetare penală și în instanțe că cei trei agresori, aflati sub influența alcoolului, ne-au atacat și bătut pe toți membrii familiei fără niciun motiv anume, ci doar pentru faptul că doreau să se distreze și pentru a-și impune supremația în cartier, dar subcomisarul Todor Vasile a tratat cu indiferență acest fapt grav. Faptul că subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, nu ne-a citit și nici nu ne-a înmânat declarațiile scrise olograf de dânsul pentru a le citi înainte de a le semna, demonstrează că nu a dorit să știm ce a scris, încălcându-ne astfel dreptul prevăzut de art. 73 alin. 1 din C. p. p.

În zilele de 4 și 5 ianuarie 2005, martora Jerca Maria Andreea a fost audiată la Poliția Petroșani de subcomisarul de poliție judiciară, Todor Vasile, în dosarul nr. 1014/P/2004. Și această martoră a declarat verbal că fiul nostru a fost bătut de trei persoane fără niciun motiv anume, dar în declarația sa, subcomisarul de poliție judiciară,Todor Vasile, nu a consemnat acest fapt.
Este evident că numărul de dosar 1014/P/2004 este fictiv deoarece pe declarația lui Jerca Maria Andreea este modificat numărul dosarului din 1014/P/2005 în 1014/P/2004, acest număr neputând exista la momentul respectiv, fiind atribuit de parchet abia în 20 ianuarie 2005.

După cum reiese din cele relatate, Poliția Petroșani a efectuat urmărirea penală în trei dosare, și anume: 69315/2004, 210602/2005 și 1014/P/2004.

Prin rezoluția nr. 220/P/2008 din 07-04-2009, d-na procuror Emilia Dinu a comunicat subsemnaților conținutul adlitteram al rezoluției cu același număr dar din altă dată (24-09-2008), corectând doar partea în care se consemnase o aberație, și anume, neînceperea urmăririi penale față de subsemnații, pentru savărșirea infracțiunii de abuz în serviciu.
Cu privire la motivele pe care le-am invocat în plângerea adresată spamții de Apel Alba Iulia, în data de 18-11-2008, și la măsurile dispuse de instanță, d-na procuror nu s-a pronunțat în rezoluția dată.

Prin rezoluția nr. 393/II/2/2009 din 30-04-2009, emisă de procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, Vasile Luha, ni s-a comunicat că Poliția Petroșani a intervenit cu întârziere la locul incidentului și nu a observat anumite fapte, realități și că incidentul s-a produs la o altă oră decât cea consemnată în actele constatatoare.

Afirmațiile din rezoluție sunt fictive, ele nu au niciun suport, nu există nicăieri consemnat ceea ce afirmă dl. procuror general în rezoluție, fapt ce dovedește cu prisosință că nu s-a cercetat nimic!

Dacă d-na procuror Emilia Dinu și dl. procuror general, Vasile Luha, ar fi analizat declarațiile martorilor, Boacă Dorin, Pavăl Robert Bogdan și Liteanu Alexandru Andrei, date în dosarul nr. 5961/278/2007, care au fost atașate la dosarul nr.1213/57/2007 și la plângerea formulată de noi împotriva rezoluției nr. 220/P/2008 din 07-04-2009, ar fi constatat că declarațiile consemnate olograf de către organele de cercetare penală și declaratiile date în instanță, în anii 2004-2005, sunt contradictorii. Ambii procurori nu au cercetat probele care atestă adevărul incidentului din seara de 11-12-2004 și nici nu s-au pronunțat prin rezoluții asupra neconcordanțelor!

Parchetul consideră ca fiind nejustificate demersurile subsemnaților deoarece, cu privire la incidentul din 11 decembrie 2004, s-a pronunțat instanța printr-o hotârâre definitivă și probabil de aceea nici nu cercetează cu adevărat gravele ilegalități semnalate de noi și nici nu dorește să înceapă vreo urmărire penală pentru infracțiunile comise de numiții Todor Vasile și Balint Ernest.
Prin plângerile formulate, subsemnații am reclamat tocmai modul defectuos în care a fost descrisă starea de fapt de către organele de cercetare penală și acceptată de instanțele de judecată, acest fapt aducându-ne mari prejudicii morale și materiale.
La momentul în care Înalta Curte de Casație și Justiție soluționa dosarul nr. 928/57/2006, dosarul de mărturie mincinoasă (5961/278/2007) se afla în curs de soluționare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și din acest motiv ÎCCJ nu a luat cunoștință de aceste probe legale care atestă adevarul incidentului din seara de 11-12-2004. Aceste probe dovedesc că fiul nostru nu a săvârșit infracțiunea de tentativă de omor descrisă și consemnată în rechizitoriu și reținută fără nicio verificare în toate sentințele și deciziile judecătorești.

Organele de urmărire penală au încălcat dispozițiile art. 62 C. p. p, nelămurind cauza sub toate aspectele sale pe baza de probe și ne-au încălcat dreptul fundamental la apărare prevăzut printre altele și în art. 6 C. p. p., în care se stipulează ca în cursul procesului penal, organele judiciare sunt obligate să asigure părților deplina exercitare a drepturilor procesuale în condițiile prevăzute de lege și să administreze probele necesare în apărare.

În toate rezoluțiile date de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia nu se menționează nimic cu privire la dosarul nr. 1014/P/2005, modificat în dosarul nr. 1014/P/2004 de Politia Petroșani.
Mai mult, s-a încălcat legea întrucât persoana care a efectuat urmărirea penală, în speță d-na procuror Emilia Dinu, era incompatibilă să procedeze la refacerea acesteia, luând în considerare că dânsa a mai efectuat cercetări în această cauză.
Art. 49 C.p.p prevede: ’’ Incompatibilitatea procurorului, a organului de cercetare penală, a magistratului-asistent și a grefierului
Dispozițiile art. 46 se aplică procurorului și magistratului-asistent sau, după caz, grefierului de sedință, când cauza de incompatibilitate există între ei sau între vreunul dintre ei și unul dintre membrii completului de judecată.
Dispozițiile privind cazurile de incompatibilitate prevăzute în art. 48 alin. 1 lit. b)-i) și alin. 2 se aplică procurorului, persoanei care efectuează cercetarea penală, magistratului-asistent și grefierului de ședință.
Procurorul care a participat ca judecător la soluționarea cauzei în primă instanță nu poate pune concluzii la judecarea ei în căile de atac.
Persoana care a efectuat urmărirea penală este incompatibilă să procedeze la refacerea acesteia, când refacerea este dispusă de instanță.’’
Prin aceste dispoziții legiuitorul a urmărit să asigure eliminarea oricăror îndoieli cu privire la obiectivitatea organului judiciar în rezolvarea cauzei.

În rezoluția nr. 393/II/P/2009 din 30-04-2009, emisă de procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, Vasile Luha, s-a consemnat că numitul Balint Ernest este ofițer de poliție judiciară. Declarațiile părților audiate de numitul Balint Ernest, în decembrie 2004, atestă că acesta deținea funcția de agent de poliție judiciară.
Conform art. 14 alin. 2 pct. II din Legea 360/2002, în raport de dispozițiile art. 27 alin. 2 din Legea nr. 218/2002, modificat și completat prin Legea nr. 281/2003, urmărirea penală privind cauza agentului de poliție judiciară, Balint Ernest, trebuia disjunsă și trimisă spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. ‘’Art. IV - Legea privind organizarea și funcționarea Poliției Române nr. 218/2002, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 305 din 9 mai 2002, se modifică și se completează după cum urmează: 1. Articolul 27 va avea următorul cuprins:"Art. 27 - (1) Ministrul de interne, cu avizul procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiție, desemnează politiști care au calitatea de organe de cercetare ale poliției judiciare. (2) Urmărirea penală se efectuează în mod obligatoriu de procuror în cazul infracțiunilor savârșite de polițistii care au calitatea de organe de cercetare ale poliției judiciare. (3) Infracțiunile săvârșite de polițiștii care au calitatea de organe de cercetare ale poliției judiciare se judecă în prima instanță de către: a) tribunal, în cazul polițistilor prevăzuti în art. 14 alin. (2) pct. II din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului; b) curtea de apel, în cazul polițistilor prevăzuți în art. 14 alin. (2) pct. I lit. e) - j) din Legea nr. 360/2002;
c) Curtea Supremă de Justiție, în cazul polițiștilor prevăzuți în art. 14 alin. (2) pct. I lit. a) - d) din Legea nr. 360/2002."

Ca urmare, apreciem că în acest dosar se impune soluția prevăzută de art. 278/1 alin. 8 lit. b, C. p. p, de admitere a plângerii, desființarea rezoluției nr. 220/P/2008 din 07-04-2009 și a rezoluției nr. 393/II/P/2009 din 30-04-2009, și dispunerea de cercetări reale și legale, față de numiții Todor Vasile și Balint Ernest pentru comiterea infracțiunilor de neglijență în serviciu (art. 249 Cod penal), favorizarea infractorului ( art. 264 Cod penal) și abuz în serviciu (art. 246 Cod penal).

13-10-2009
Mihalcea Olavi
Mihalcea Cătălina

9am101828

7 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 20:38

Siguranta incredere despre ce vorbiti ,te omoara in plina strada si nu intervine.Cind trebuie sa fie corectii si dreptii mai mult ii incinta grosul pungii infractorilor facind de rusine uniforma care o poarta.Vor salarii marii si multe favoruri si nu-si cunosc suficient obligatiile ci doar drepturile.

f_56

7 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 22:35

ESTE NUMARUL UNU >>>>

lyly

500 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 23:19

Din anul 2006 acționez cu toate forțele mele împotriva persoanelor corupte care au distrus reputația fiului meu și liniștea familiei mele.
Deși văd că în Romania justiția e de prea multe ori de partea infractorilor și a corupților care distrug vieți nevinovate, voi duce lupta până la capăt.
Multe persoane îmi spun că aceasta luptă mă va băga în pământ, dar nu-mi pasă.
Viața și fericirea fiului meu sunt mai presus decât ale mele.
În scurt timp voi face public lucruri inedite despre care nu am putut scrie pe forumuri până acum.

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 07:25

BUNA DIMINEATA TUTUROR.
DUPA MULTA VREME MAI INTRU SI EU PE AICI.
EU AM MAI SPUS CA LA ORA ACTUALA IN POLITIE SUNT PROMOVATE MULTE PERSOANE INCAPABILE , ADICA NEPOTUL , NEAPOATA S.A.M.D SI FAC ACEASTA AFIRMATIE IN CUNOSTINTA DE CAUZA PENTRU CA AM FACUT PARTE DIN M.I
AM LUCRAT 20 DE ANI LA JUDICIAR SI 9 LA C.C.O.C .
ACUM AU ANGAJAT DIN AIA CARora NU LE SARE TIGARA DIN MANA SI PAHARUL DE CAFEA SI NU AU CURAJ SA SE DEA LA INFRACTOR CA ORI LE ESTE FRICA ORI AU CEVA IN COMUN CU EL >
ACUM O LUNA AM DAT O INFORMATIE UNUI OFITER DE JUDICIAR PE LINIE DE PROXENETISM CU DATE CONCRETE SI NU A FACUT ABSOLUT NIMIC .
ZILELE ASTEA VOI PLECA IARASI IN CURSA SI VOI OPRI UN POLITIST SPANIOL SII VOI DA INFORMATIA SA_I ARESTEZE AIA CA LA NOI NU SE POATE DAR POATE II IA SI PE POLITISTI.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:43

De la: lyly, la data 2009-10-17 23:19:50Din anul 2006 acționez cu toate forțele mele împotriva persoanelor corupte care au distrus reputația fiului meu și liniștea familiei mele.
Deși văd că în Romania justiția e de prea multe ori de partea infractorilor și a corupților care distrug vieți nevinovate, voi duce lupta până la capăt.
Multe persoane îmi spun că aceasta luptă mă va băga în pământ, dar nu-mi pasă.
Viața și fericirea fiului meu sunt mai presus decât ale mele.
În scurt timp voi face public lucruri inedite despre care nu am putut scrie pe forumuri până acum.

Mult noroc !

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:44

De la: virgilvlad, la data 2009-10-18 07:25:41
BUNA DIMINEATA TUTUROR.
DUPA MULTA VREME MAI INTRU SI EU PE AICI.
EU AM MAI SPUS CA LA ORA ACTUALA IN POLITIE SUNT PROMOVATE MULTE PERSOANE INCAPABILE , ADICA NEPOTUL , NEAPOATA S.A.M.D SI FAC ACEASTA AFIRMATIE IN CUNOSTINTA DE CAUZA PENTRU CA AM FACUT PARTE DIN M.I
AM LUCRAT 20 DE ANI LA JUDICIAR SI 9 LA C.C.O.C .
ACUM AU ANGAJAT DIN AIA CARora NU LE SARE TIGARA DIN MANA SI PAHARUL DE CAFEA SI NU AU CURAJ SA SE DEA LA INFRACTOR CA ORI LE ESTE FRICA ORI AU CEVA IN COMUN CU EL >
ACUM O LUNA AM DAT O INFORMATIE UNUI OFITER DE JUDICIAR PE LINIE DE PROXENETISM CU DATE CONCRETE SI NU A FACUT ABSOLUT NIMIC .
ZILELE ASTEA VOI PLECA IARASI IN CURSA SI VOI OPRI UN POLITIST SPANIOL SII VOI DA INFORMATIA SA_I ARESTEZE AIA CA LA NOI NU SE POATE DAR POATE II IA SI PE POLITISTI.

Am cunoscut unii politisti fata de care Garcea era un geniu !

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 18:32

3/4 din politie este instrument de coruptie si corupti,ceilalti vor fi ca ei inviitorul apropiat nici in 100 de ani nu vom fi altceva decat fraierii jmecherilor din asta tara ptr ca verticalitate si drepti au disparut.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 09:04

În vremuri ale înșelătoriei universale, a spune adevărul este un act revoluționar.
(George Orwell)

Spune întotdeauna adevarul și nu va mai trebui sa ții minte.
( Mark Twain)

JUSTITIE SAU INJUSTITIE? (CAZUL MIHALCEA)

Postez motivele declarate de noi, familia Mihalcea, impotriva Sentinței penale nr. 223 din 22 iulie 2009 pronuntata de Tribunalul Hunedoara in dosarul nr. 2624/97/2009.
In album am postat sentinta penala nr. 560 din 01-10-2009 pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul 2624/97/2009.

Domnule PREȘEDINTE ,

Subsemnații: Mihalcea Olavi și Mihalcea Cătălina, domiciliați în municipiul Petroșani, strada Aviatorilor, bloc 66, apartament 25, județul Hunedoara, în calitate de recurenți în dosarul penal numărul 2624/97/2009, în termen legal declarăm:

RECURS
împotriva Sentinței penale nr. 223 din 22 iulie 2009, pronunțată de Tribunalul Hunedoara, prin care s-a respins plângerea subsemnaților privind abuzurile comise de agentul principal de poliție judiciară Ionescu Adrian.

MOTIVE DE RECURS
În fapt:
prin sentința penală enunțată s-a hotarât neînceperea urmăririi penale față de agentul principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, pe care subsemnații l-am acuzat de comiterea infractiunii de abuz în serviciu în efectuarea actelor de cercetare penală în dosarul de mărturie mincinoasă nr. 905/P/2007 al Parchetului de pe lăngă Judecătoria Petroșani. Considerăm sentința ca netemeinică și nelegală sub următoarele aspecte:

1)- Prin rezoluția nr.803/II/2/2008 din 08-09-2008 emisă de Parchetul Tribunalului Hunedoara s-a încălcat art. 278 din Codul de procedura penală. Acesta nu prevede posibilitatea ca prim-procurorul parchetului sau, după caz, procurorul general ori procurorul -șef de secție să fie substituit în aceste atribuții de un adjunct ori un alt înlocuitor, nefiind deci acceptată delegarea de atribuții . În speta, d-na prim procuror adjunct, Draia Sanda Ioanela, care a emis rezoluția, nu avea dreptul să soluționeze plângerea subsemnatilor împotriva rezoluției 446/P/2007 din 29 iulie 2008, în locul d-lui prim procuror Paștiu Nicolae. Mai mult,d-na prim procuror adjunct semnează în dreptul numelui d-lui prim procuror…!!! ( Art. 385 ind.9 alin. ( 1) pct.1 C.p.p)

2)- În mod nejustificat se reține în sentința nr. 223 din 22 iulie 2009 și în rezoluțiile Parchetului de pe lăngă Tribunalul Hunedoara că frații Geonea Gheoghiță Robert și Geonea Laurențiu Daniel ar fi fost audiați, la poliție, de un coleg al agentului Ionescu, în dosarul de mărturie mincinoasă (5961/278/2007).
În timp ce se dosarul 5961/278/2007 se afla pe rol la Judecătoria Petroșani, agentul principal de politie judiciară, Ionescu Adrian, era cercetat de către dl. inspector de poliție, Vladimirescu, de la Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara, ca urmare a plângerii noastre adresate ministrului de interne.
În cadrul acestei cercetări, frații Geonea Gheorghiță Robert și Geonea Laurențiu Daniel au declarat că nu au fost audiați nici de agentul Ionescu Adrian,nici de alt polițist, la Poliția Petroșani, în dosarul de mărturie mincinoasă.
Instanța nu s-a pronunțat asupra acestui aspect și nici nu a luat în considerare probele, respectiv declarațiile fraților Geonea date în prezența d-lui inspector de poliție, Vladimirescu.( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p)

3)- În data de 24-07-2007 Poliția Petroșani, Biroul cercetări penale, comunică, în fals, Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani că s-au efectuat cercetările față de frații Geonea sub aspectul comiterii infracțiunii de mărturie mincinoasă ! Frații Geonea declară că nu au fost cercetați de niciun polițist în dosarul de mărturie mincinoasă. Instanța nu s-a pronunțat în niciun fel cu privire la acest aspect. .( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p)

4)- Instanta de fond și parchetul nu s-au pronunțat cu privire la refuzul de a o audia pe martora Jerca Maria Andreea, refuz manifestat în mod ostentativ de agentul principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, ori de câte ori am solicitat să fie audiată martora Jerca, chiar și prin cererea de probațiune. Declarația ei era crucială pentru mersul corect al anchetei deoarece a fost prezentă la desfașurarea întregului incident din 11-12-2004, în care subsemnații și fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, am fost atacați și bătuți cu brutalitate de numiții Argeșeanu Valeriu Cosmin, Geonea Gheorghiță Robert și Geonea Laurențiu Daniel. ( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p)

5)-Instanța nu s-a pronunțat cu privire la sustragerea cererii de probațiune depusă de noi la Poliția Petroșani în data de 12-04-2007, sustragere produsă în momentul înaintării dosarului către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. Cu privire la cererea de probațiune, agentul principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, ne-a comunicat verbal în data de 23-08-2007, în prezența avocatului nostru, că această a fost clasată , ‘’că asa a vrut șeful Mihu’’, fapt pentru care am fost nevoiți să o depunem în aceeași zi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, unde se afla spre cercetare dosarul 905/P/2007. Potrivit art. 242 C.p, sustragerea ori distrugerea unui dosar, registru, document sau orice alt înscris care se află în păstrarea ori în deținerea unui organ sau unei instituții de stat ori a unei alte unități din cele la care se referă art. 145 (instituțiile publice) se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 5 ani.( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p)

6)- Nu s-a ținut cont în niciun fel de faptul că noi, petenții, am susținut tot timpul că am fost atacați și bătuti de 3 agresori, iar în instanță a apărut numai unul. De asemenea, instanța nu a luat în considerare nici declarațiile martorilor Boacă Dorin , Pavăl Robert Bogdan și Liteanu Alexandru Andrei, date în prezența agentului principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, care susțin că am fost bătuți de Argeșeanu Valeriu Cosmin, Geonea Gheorghiță Robert și Geonea Laurențiu Daniel.(Art. 385 ind.9 pct. 10 C.p.p)

7)- Pe lângă aspectele prezentate până aici, rugăm instanța de recurs să aibă în vedere și faptul că atât instanța de fond cât și procurorul au respectat doar parțial normele de procedură, nu și-au exercitat rolul activ în aflarea adevărului, aducând atingere dreptului la un proces echitabil(art. 2, 4 și art. 6, pct. 2 C.p.p).
Emiterea, în cadrul elaborării considerentelor unei hotărâri, a unor aprecieri cu caracter general, fără a realiza o evaluare proprie asupra probelor administrate în cursul procedurii, echivalează cu nemotivarea sentinței și circumscrie soluția cazului de casare prevăzut de art. 385 ind. 9 pct. 9 C.p.p.

În consecință, vă rugăm să admiteți recursul, să casați sentința atacată și să trimiteți cauza spre rejudecare la instanța competentă în vederea refacerii probatoriului necesar pentru lămurirea tuturor motivelor arătate mai sus.
.
În drept, ne întemeiem motivele de recurs pe baza dispozițiile art. 385 ind. 6 alin.3 C.p.p., art.385 ind.9 pct.1, 9, 10 C.p.p.
Dovada motivelor o facem cu documentele existente în dosarul 2624/97/2009, precum și cu cele din dosarul 5961/278/2007, a cărui acvirare se impune.

01-09-2009

Mihalcea Olavi
Mihalcea Cătălina

lyly

500 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:03

Doi polițiști petrileni au snopit în bătaie un pensionar din Petroșani
Data publicarii: 11/04/2009 Autor: Mihaela BRAGA

www.zvj.ro/node/3179

Pentru majoritatea dintre noi, ziua de 22 septembrie a fost o zi obișnuită de toamnă. Pentru Augustin Felea însă, a fost o zi fatidică. El se afla, la această dată, la casa părintească din Lonea. Bărbatul era preocupat de treburile gospodărești, când un echipaj al poliției din Petrila a descins în curte.

Din relatările avocatului Ilie Șerban, undeva în intervalul orar 10-12 dimineața, o mașină a poliției a oprit în dreptul casei părintești din Lonea. Din ea au coborât doi agenți de poliție din Petrila. Dorel P., agent șef în cadrul Poliției Petrila și Claudiu A., agent la Poliția Comunitară. Îmbrăcați în uniforme, fără caschete pe cap, au intrat în locuința părintească a lui Augustin Felea, deși nu aveau asupra lor niciun ordin de aducere sau mandat de percheziție. L-au găsit însă pe bărbat în spatele grădinii și au tăbărât să-l bată. Deși i-a întrebat cine sunt și ce doresc, cei doi oameni ai legii nu au dat explicații, ci pur și simplu l-au bătut cu pumnii, cu palmele, pulveri­zând spray lacrimogen pe fața lui, după care l-au încătușat și l-au urcat cu forța în mașina poliției.

Lui Augustin Felea i s-a înmânat o citație pentru 26 septembrie, urmând să revină la sediul poliției pentru semnarea procesului verbal. Bărbatul s-a aflat însă, din cauza stării de sănătate precară, generată de agresivitatea loviturilor care i-au fost aplicate, în imposibilitatea deplasării în vederea semnării acelui proces verbal. Ca urmare, Augustin Felea a fost amendat cu 300 de lei. Potrivit avocatului Ilie Șerban, joi urmează să aibă loc prima înfățișare a procesului privind plângerea împotriva procesului verbal în care bărbatul în fost amendat cu 300 de lei, din cauza neprezentării pentru semnarea lui, urmând să fie depuse plângeri și împotriva celor doi polițiști. În urma acestor agresiuni, Augustin Felea a devenit din om, neom. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la spital, primind următoruldiagnostic excoriații liniare la nivelul toracelui, dispnee, echimoze la nivelul regiunii pectorale și brațului drept, dar și traumatism cranio cerebral închis și fractură la nivelul arcului costal 8. Practic bărbatul a fost snopit în bătaie, din motive care nu i-au fost încă lămurite. În urma bătăii aplicate de către cei doi apărători ai legii, consecințele grave asupra psihicului lui Augustin Felea nu au întârziat să apară. Acuzând neliniște, insomnii, coșmaruri, simptome caracteristice apărute după o psihotraumă majoră, bărbatul a stat internat o perioadă în secția de Psihiatrie a Spitalului de Urgență din Petroșani.

Contactat telefonic în legătură cu o posibilă anchetă internă derulată pentru soluționarea acestui caz, comisa­rul Ovidiu Zaharie din cadrul Poliției Petrila a declarat că nu este în măsură să facă o anchetă. Potrivit dumnealui, în perioada imediat următoare va veni o comisie de la Compartimentul Inspecție Internă din cadrul IPJ Hunedoara, aceste prero­gative fiind de competența polițiștilor de la județ. În cazul în care cei doi oameni ai legii vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă inclusiv pierderea locurilor de muncă.

(va urma)

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:15

Ca politia sa inspire incredere, trebuie sa foloseasca mai mult forta si armamentul, sa fie mai duri ca sunt prea moi !

Ticu
9am168562

23 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:56

Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta

este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,

repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata

este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

Eram sceptica, totusi...
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum

faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot

sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de

numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa

fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.

Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare

din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si

adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la

minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!

Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa

prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in

afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in

privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au

confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de

60.000 de lei.(vechi adica 6 ron)

Surpriza!...
Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput

sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil

se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana

am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000.

In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa

vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei

si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la

bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In

primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul

ca sa il aveti la indemana.
Cum?...
PASUL 1:

Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA

LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum

iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6

coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE

coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6

plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare

dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.

Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4

ap 3 ,jud iasi
2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea
3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc.

A apt.25. sector 2.
4)Dumitru Aurel

Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.206;sc.b;ap.20
5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38

A,calimanesti,judetul VALCEA
6>POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12
PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie

mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber:

completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar

sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei

primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se

diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si

SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din

circuit semanind neincrederea.

PASUL 3:
Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul

cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe

forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie

dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei

castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa

selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria

calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu

'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in

pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt.

Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message

board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la

diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va

sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca

acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA!

Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare

newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI

BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

Calcule...
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei

poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de

scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari

pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu

FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe

pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au

trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de

articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de

lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai

departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si

totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand

numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei

ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele

care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici

articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si

citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti

permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...

Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un

ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-

50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel

de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!

lyly

500 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:59

Eugen Alimanescu – Legenda Justitiarului de fier

www.descopera.ro/maratoanele-descopera/descopera-secretele-mafie...

...''Bucurestiul ultimului Razboi Mondial - Chicago-ul balcanic

Razboiul isi pusese puternic amprenta asupra Bucurestilor, asa cum facuse cu mai toate marile orase ale Europei. Din pricina puternicei crize economice, alimentele si produsele de baza devenisera peste noapte adevarate bunuri de lux, numai bune pentru operatiuni de contrabanda. Restrictiile la energie electrica transformasera capitala intr-un veritabil crater pe timp de noapte, un loc ideal pentru actiunile raufactorilor. In plus, amnistierea detinutilor din inchisori nu putea decat sa intareasca un fenomen al criminalitatii deja extrem de dezvoltat. Intr-un atare mediu, nasterea unor grupari criminale dupa model american nu mai a fost decat o problema de timp. Gangsteri imbracati si inarmati asemenea celor de peste ocean impanzisera Bucurestiul, epatand prin lux si prin comportamente extravagante in mijlocul unei populatii subjugate de lipsuri si saracie. Fiefurile lor erau reprezentate de cele mai rau famate cartiere ale vremii: Ferentari, Rahova, Petre Ispirescu sau Sebastian, adevarate fortarete ale crimei in care pana si politistii cu experienta se temeau sa mai intre.

Coruptia atinsese cote inimaginabile, timidele tentative ale politiei de a prinde unii dintre criminali finalizandu-se rapid cu eliberarea acestora sub pretexte care mai de care mai ridicole. In schimbul unor sume de bani, a unor bunuri sau favoruri, avocatii, judecatorii, procurorii, medicii sau politistii faceau scapat aproape orice raufacator. Probele incriminatoare dispareau fara urma, martorii erau ucisi inainte de a putea depune marturie in fata justitiei iar cei care scapau cu viata isi retrageau subit afirmatiile. In rarele situatii in care un gangster ajungea in spatele gratiilor, acesta era eliberat din cauza "gravelor probleme medicale", "pentru buna purtare" sau, pur si simplu, pentru ca pedeapsa data era prea mica in comparatie cu gravitatea faptelor. Va suna cunoscut?

Parea ca nimic nu se mai poate face dar, totusi, in Romania acelor vremuri existau inca oameni care nu puteau fi cumparati. Iar unul dintre ei a fost comisarul Eugen Alimanescu.

Nascut la Slatina, in anul 1916, tanarul Alimanescu opta pentru o existenta pasnica, urmand cursurile scolii care l-ar fi ajutat sa devina contabil. Razboiul este cel care schimba radical optiunea viitorului comisar, iar Eugen Alimescu, dupa ce ia parte activ la luptele de pe frontul sovietic, este decorat si, la intoarcerea in tara, este numit in functia de comisar-sef la Prefectura Bucurestiului. In aria sa de actiune intrau atunci cele mai rau famate cartiere ale Bucurestiului. Dupa primele esecuri, Alimanescu realizeaza ca nu va putea nicicand sa reuseasca in initiativele sale. Coruptia era prea puternica si cuprinsese prea adanc structurile statului.

Urmand modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimanescu apeleaza la recruti, tineri aflati inca pe bancile Academiei de Politiei, si aspiranti la un post in Politia Bucurestiului, pentru a infiinta organizatia "Fulger". 22 de membri, alesi personal de catre comisar, antrenati si pregatiti de acesta, urmau sa intre intr-un razboi nemaivazut cu crima organizata din capitala. Asemenea omologului sau din Statele Unite ale Americii, Alimanescu isi formeaza o veritabila retea de informatori din randul gangsterilor, creaza rubrici permanente in presa vremii prin care sa isi etaleze victoriile si da startul unor veritabile lupte de strada cu infractorii. Stia ca, odata arestati, ei vor scapa din fata justitiei uzand de influenta pe care o aveau in randul magistratilor. Solutia aleasa de Alimanescu? Exterminarea crimei si a criminalilor.

Putini au fost cei care au sfarsit in spatele gratiilor. Cei mai multi dintre raufacatorii locali au cazut secerati sub tirul gloantelor de revolver sau de pistol-automat ale membrilor echipei "Fulger". De fiecare data, un reprezentat al presei se afla de fata in momentul confruntarilor iar comisarul se asigura ca, in fotografii, alaturi de cadavrele infractorilor, va aparea o pancarta prin care lumea sa stie ca Brigada Alimanescu isi facuse datoria. Extrem de atent, el isi motiva de fiecare data actiunile prin deschiderea focului de catre infractori, refuzul lor de a se preda sau incercarea acestora de a fugi din arestul politiei. Cazul era finalizat si nimeni nu il putea acuza de moartea criminalilor. In fond, cine ar fi vrut sa o faca?

Evident, astfel de masuri neortodoxe au starnit reactii diferite in randul mafiotilor locali. Daca unii alegeau sa paraseasca in graba Bucurestiul, sperand in van ca Alimanescu nu ii va urmari in alte orase, altii incercau sa il reduca definitiv la tacere pe incomodul om al legii. Comisarul, desi refuzase escorta, era protejat zi si noapte de membrii echipei pe care o infiintase. Astfel, tentativele de a-l ucide au esuat pe rand. Iar Brigada Alimanescu continua sa dea lovitura dupa lovitura bandelor criminale din tara. Evident, vocile magistratilor si ale politistilor corupti care criticau masurile lui Alimanescu au rasunat zgomotos. Pentru oamenii de zi cu zi, insa, comisarul era o legenda vie, o speranta, iar asta era cel mai important in ochii autoritatilor. Ultimul lucru care mai lipsea in Bucuresti era o revolta a populatiei.

Moartea vine de la rusi

In decursul a numai cativa ani, Alimanescu si agentii "Fulger" au reusit, practic, imposibilul. Lumea isi facea din nou curaj sa iasa din case dupa lasarea intunericului, fara teama unui atac armat sau a bandelor de talhari care bantuisera Capitala. Sub gloantele comisarului a cazut temutul Petre Silberschmied, poreclit Argintaru, liderul unei bande de spargatori in care activau mai multi dezertori nemti din corpul de armata Dirlewanger, corp creat, la cererea expresa a lui Himmler, din condamnati la moarte sau la inchisoare pe viata. A urmat banda lui Gica Cioc, poreclit Balaurul, si cea a rivalului acestuia Sandu Moise, zis Hitler, datorita mustatii asemanatoare cu cea a dictatorului german; infractori din Ferentari specializati in contrabanda cu bunuri furate, jocuri de noroc, prostitutie si spargeri de locuinte.

Poate cea mai rasunatoare lovitura a dat-o Eugen Alimanescu criminalilor infiltrati in randul politiei. Este vorba de comisarii sefi Cairo si Voinescu. Fosti infractori, acestia fusesera recrutati in randul politiei si numiti chiar comisari in speranta ca vor putea da mult mai usor de urma eventualilor raufacatori. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea targ, iar cei doi, odata imbracati in uniforma, si-au reluat un mai vechi obicei... spargerile de banci. Din Brasov si Bucuresti, cei doi au reusit in doar cateva saptamani sa sustraga din filialele Bancii Nationale o suma colosala... peste 2 milioane de dolari. Descoperiti de Alimanescu chiar in timpul unui nou jaf, Cairo si Voinescu au ales sa se impuste reciproc decat sa ajunga din nou in spatele gratiilor. Sau cel putin asa sustine raportul oficial din acea perioada. Primul hot din lume caruia i-a venit ingenioasa idee sa fure casa de bani cu totul, Lica Ciungu, zis Cap de Fier, a fost capturat tot de comisarul Alimanescu si agentii sai. Mai mult, in urma unei meticuloase operatiuni de filare, "Incoruptibilii" romani au reusit sa lichideze intreaga banda a spargatorilor. Nici unul dintre ei nu a scapat viu.

Printre cei care alesesera calea fugii din Bucuresti se numara si Nicolae Purecica, poreclit Nae Chioru, un individ deja dat in urmarire generala in toata tara pentru mai multe crime, jafuri si talharii, majoritatea petrecute in Ferentari. De aceasta data, criminalul alesese Oradea ca viitoare tinta si, la scurt timp, orasul transilvanean intra in stare de soc. Zeci de atacuri armate asupra oamenilor nevinovati lasau in urma o multime de victime, dar ceea ce era de-a dreptul sinistru era modul in care victimele erau ucise. Criminalii nu se multumeau doar cu talharirea nevinovatilor ci, pentru a-i reduce la tacere, ii transau asemenea vitelor de la abator. Omorurile au fost atat de numeroase incat autoritatile oradene s-au vazut nevoite sa apeleze la singurul om care putea sa puna stavila ororilor, comisarul Eugen Alimanescu. Deghizat in om de afaceri, omul legii ii dadea de urma criminalului si se lasa condus in mijlocul intregii bande. Ceea ce parea a fi o noua talharie urmata de crima s-a transformat, insa, in macel. Agentii "Fulger" au deschis focul la vederea raufacatorilor. In doar cateva minute, din grupul lui Nae Chioru nu mai ramasesera decat cateva cadavre ciuruite.

Dar totul are un sfarsit. Bucurestiul arata altfel si oamenii intelegeau ca pot sa traiasca liber, fara teama gangsterilor care ii terorizasera nu de mult. Alimanescu era un nume cu notorietate in randul criminalilor si toti evitau sa si-l puna pe urme. A venit insa "Cazul de la Sinaia", caz descris de fostul comisar, Traian Tandin, in cartea sa "Jafuri celebre din Romania". Chemat sa investigheze furtul unei cantitati impresionante de bijuterii din casa unui aristocrat din Sinaia, comisarul dadea rapid de urma raufacatorilor. Era vorba de o intreaga banda formata din ofiteri rusi. Cum la vremea aceea, Romania se afla in plina ocupatie sovietica, cazul parea cu atat mai dificil. Obisnuit sa nu faca nicio concesie, Alimanescu i-a chemat pe toti cei implicati in casa pe care o jefuisera de curand. A urmat un schimb rapid de focuri iar ofiterii rusi zaceau intr-o balta de sange. A fost sfarsitul comisarului Alimanescu.

Ceea ce a urmat este invaluit in mister. Arestat, comisarul a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru omor deosebit de grav. O versiune a povestii spune ca ar fi fost aruncat din trenul ce il ducea catre inchisoarea comunista. O alta sursa indica faptul ca Alimanescu ar fi fost executat la scurt timp dupa incarcerare. Cert este ca autoritatile comuniste au incercat cu orice chip sa il stearga din amintirea oamenilor. Rapoartele sale au disparut in mare parte alaturi de multe dintre articolele care ii redau actiunile. Grupul "Fulger" a fost desfiintat, iar membrii sai si-au pierdut urma. In fond, in lumea comunista tocmai se instaura un alt fel de Mafie.''

lyly

500 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 14:50

Lupta familiei Mihalcea pentru adevar si dreptate va continua si in anul 2010.
Cu toate ca, pana in prezent, nu am avut parte de niciun proces echitabil, tot continuam sa luptam impotriva persoanelor care au masluit cazul nostru, favorizand astfel trei infractori recidivisti.
Pe rol la ICCJ se afla, in faza de recurs, dosarul nr. 606/57/2009 (dosarul politistilor acuzati de abuz in serviciu in efectuarea actelor de cercetare privind incidentul din 11-12-2004).
Dorim casarea sentintei penale nr. 122/13 -12-2009 data in dosarul nr. 606/57/2009 si rejudecarea cauzei, deoarece constatarea Curtii de Apel Alba Iulia este ilegala si abuziva cu privire la faptul ca, ar exista in cauza , o dorinta legitima” a mea si a sotului meu, de a fi trasi la raspundere penala cei doi politisti pentru incidentul in care a fost implicat fiul nostru.
Mai mult decat atat, constatarea nici nu este argumentata in fapt.
Curtea de Apel nu se pronunta asupra inadvertentelor relevabile in argumentarea cu privire la modul defectuos in care au procedat cei doi politisti reclamati (TODOR VASILE, subcomisar de politie si BALINT ERNEST, agent principal de politie), la intocmirea actelor de cercetare penala, in speta (date, fapte, elemente privind starea de fapt si imprejurarile in care s-au petrecut faptele), ce se constituie ca argumente ale existentei elementelor constitutive ale comiterii infractiunii de abuz in serviciu.
In concluzie, Instanta Curtii de Apel Alba Iulia nu s-a pronuntat asupra unor fapte retinute in sarcina celor doi politisti prin actul de sesizare (sau s-a pronuntat nefondat), nu s-a pronuntat asupra unor probe si nici cu privire la unele cereri esentiale de natura sa influenteze solutia procesului.
Am informat Curtea Europeana a Drepturilor Omului cum au fost solutionate si dosarele: 606/57/2009 si 2624/97/2009 de catre Curtea de Apel Alba Iulia.
Justitia si politia au fost nedrepte cu noi, familia Mihalcea, in schimb, cu cei trei infractori au fost tolerante si indulgente, fapt pentru care liderul grupului infractional, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare (Argeseanu Valeriu Cosmin), a fugit in Anglia (cum de s-a putut ca un condamnat sa paraseasca tara?) continuindu-si nestingherit viata in Anglia.
Politia si justitia au distrus o familie de oameni nevinovati, spre beneficiul unor infractori periculosi, care au la activ nenumarate condamnari pentru multe alte infractiuni.

gabi_grig75

3 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 22:18

cine mai are incredere in politia romana?

Raporteaza abuz de limbaj
fulgerul1989

133 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:17

De la: alinushy, la data 2008-08-24 13:29:48ptr mine politia romana are doua chipuri: 1 agentul din intersectie care este foarte dur si hartuieste soferii , 2 agentul care tremura de frica atunci cand vede un membru al lumii interlope . ce parere aveti despre politistii care au un salariu - sa zicem - de 2500 de lei . cum de au masina de 30.000 de E , casa de vacanta la munte si casa de vacanta la mare?

Pai trebuie sa privim la cap ,nu la picioare !

manuelrotaru

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:31

O caruta plina de hoti,care au legea in spatele lor pentru protectie.Vai de capul lor acei noi intrati care nu au pe cineva sus.Dar cum in politia romana se intra numai cu ,,nasi" se descurca ei.,, Pestele de cap se strica".Romania este tara celui care este protejat de lege.De sus pina la ultimul ,,sectorist".Daca nu s-a facut curatenie dupa ,,revolutie".

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 15:40

De la: fulgerul1989, la data 2010-01-25 00:17:08
De la: alinushy, la data 2008-08-24 13:29:48ptr mine politia romana are doua chipuri: 1 agentul din intersectie care este foarte dur si hartuieste soferii , 2 agentul care tremura de frica atunci cand vede un membru al lumii interlope . ce parere aveti despre politistii care au un salariu - sa zicem - de 2500 de lei . cum de au masina de 30.000 de E , casa de vacanta la munte si casa de vacanta la mare?

Pai trebuie sa privim la cap ,nu la picioare !
Pai are masina de 30 000 euroi? cred ca e mult mai scumpa si de unde? pai merge saracu dupa ce iese de la intersectia in care incurca circulatia,merge la prasit cu sapa ca acum e 50 lei ziua ,plus masa,tigari,cafea,si ceva udatura,din aia ca pentru don sef , ca acolo nu e oprit militianu ,poate sa dea cu sapa si noaptea la luna sau la stele ,saU MAI NOU ACUM CU LANTERNA PE FRUNTE SI MERGE TZAIS.

9am101828

7 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:33

Ce dreptate mare ai sint cei mai josnici corupti nu erau nici pe timpul lui Ceausescu cum sint acum

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:58

De la: 9am168562, la data 2009-11-04 18:56:09Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta

este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,

repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata

este sa citesti cu atentie si pana la final textul.

Eram sceptica, totusi...
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum

faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot

sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de

numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa

fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.

Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare

din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si

adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la

minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!

Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa

prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in

afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in

privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au

confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de

60.000 de lei.(vechi adica 6 ron)

Surpriza!...
Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput

sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil

se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana

am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000.

In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa

vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei

si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la

bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In

primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul

ca sa il aveti la indemana.
Cum?...
PASUL 1:

Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA

LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum

iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6

coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE

coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6

plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare

dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.

Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4

ap 3 ,jud iasi
2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea
3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc.

A apt.25. sector 2.
4)Dumitru Aurel

Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.206;sc.b;ap.20
5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38

A,calimanesti,judetul VALCEA
6>POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12
PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie

mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber:

completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar

sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei

primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se

diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si

SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din

circuit semanind neincrederea.

PASUL 3:
Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul

cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe

forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie

dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei

castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa

selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria

calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu

'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in

pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt.

Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message

board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la

diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va

sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca

acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA!

Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare

newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI

BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

Calcule...
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei

poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de

scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari

pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu

FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe

pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au

trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de

articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de

lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai

departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si

totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand

numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei

ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele

care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici

articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si

citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti

permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...

Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un

ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-

50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel

de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!
L A MUNCA JA.....V.R.O.

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:07

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:07

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:06

politia romana este cel mai inalt grad de copruptie din europa si de pe mapamond ! este de fapt rusinea lumii !!!
rusine sa va fie criminali si aparatori ai crimelor !!!

Social_life

20 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:24

PFF..voi vedeti ce scrieti?
Unul zice ca politistii sunt prea moi..pai mai "inteligentule" tu nu ai vazut ce reactii au romanii daca vad un politist care ia masuri mai dure? I se urca in cap..vai de mine...ce face Politia Romana! Penal....
Faceti o comparatie cu America (de ex), ei folosesc forta excesiva chiar..si nimeni nu zice nimic..ca sunt constienti ca numai cu forta se poate face ceva in lumea asta mizera.
O alta tot posteaza aici nu stiu ce cazuri..bai femeie...tu chiar te plictisesti asa-i?
Altul zicea ca politia da ameni pt semnalizare si de astea. pai normal..sa dea. Ca poate o semnalizare va costa viata unui om!! Frustratilor!!
Sunteti fenomenali...

Ps: nu faceti supozitii ca as fii politist sau ceva..ca nu-s..ci doar ma mir de prostia umana!!!

kosmyn

2 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 13:19

...salutare
...nu stiu ce se va alege de politia ROMANA...

kosmyn

2 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 13:32

buna ...nu stiu ce se va intampla cu politia ROMANA...VOI CE CREDETI???

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 16:46

Foare multi politisti se comporta cu acei oameni care platesc tacxe si impozite ca ei sa aibe salari mari foarte urat si fara nici un respect,atentie nu ma refer la toti politisti numai la 85% dintre ei.An tara asta fiecare cetatean ar trebui sa aiba drepturi la fel,dar din pacate oameni care lucreza din greu platesc taxe si impozite si pe langa toate aceste greutati mai santem luoati de prosti de politisti ,eu daca as vre as pute sa omor zilnic un politist.Mesajul meu pentru politisti;Sa nu crezi ca hainele pe care le porti din bani cetatenului de rand ati da si putere.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 00:36

De la: 9am101828, la data 2009-10-16 20:38:29Siguranta incredere despre ce vorbiti ,te omoara in plina strada si nu intervine.Cind trebuie sa fie corectii si dreptii mai mult ii incinta grosul pungii infractorilor facind de rusine uniforma care o poarta.Vor salarii marii si multe favoruri si nu-si cunosc suficient obligatiile ci doar drepturile.
astia s-au facut militieni pentru ca acolo ori ai pile sa intrii ori dai grosul si sunt din cei care habar nu au avut de carte si nu au intrat in facultati bune ,ramanand pe afara au intrat si ei sa se faca militieni stiind ca acolo se castiga mai mult salariu plus spagi de inca maimulte salarii,mai sunt si oameni seriosi dar raritati,chiar ieri am stat si am privit cum stau la vanatoare dupa colt si opreau doar rable de dacii ,dar gipane nici gand sa opreasca vreunul,azi in piata un nenea de la asa zisa politie comunitara plecase omul cu plasa in piata la colectat de ceapa,salata,ridichii de pe la bisnitarii din piata,statui si ma uitai cum intindea plasa sa-i arunce in ea ceva,dar nu se cam lasara induplecati asa usor,ba chiar unul ii ceru 2 lei el in loc de bani deschise un caiet ,il inchise si se targuia cu precupetul ,ii dadu 1 leu ,precupetul zise ca mai trebuie 1 ca nu-i marfa lui si n-avu in cotro,asa politie asa primarie

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 00:36

De la: 9am101828, la data 2009-10-16 20:38:29Siguranta incredere despre ce vorbiti ,te omoara in plina strada si nu intervine.Cind trebuie sa fie corectii si dreptii mai mult ii incinta grosul pungii infractorilor facind de rusine uniforma care o poarta.Vor salarii marii si multe favoruri si nu-si cunosc suficient obligatiile ci doar drepturile.
astia s-au facut militieni pentru ca acolo ori ai pile sa intrii ori dai grosul si sunt din cei care habar nu au avut de carte si nu au intrat in facultati bune ,ramanand pe afara au intrat si ei sa se faca militieni stiind ca acolo se castiga mai mult salariu plus spagi de inca maimulte salarii,mai sunt si oameni seriosi dar raritati,chiar ieri am stat si am privit cum stau la vanatoare dupa colt si opreau doar rable de dacii ,dar gipane nici gand sa opreasca vreunul,azi in piata un nenea de la asa zisa politie comunitara plecase omul cu plasa in piata la colectat de ceapa,salata,ridichii de pe la bisnitarii din piata,statui si ma uitai cum intindea plasa sa-i arunce in ea ceva,dar nu se cam lasara induplecati asa usor,ba chiar unul ii ceru 2 lei el in loc de bani deschise un caiet ,il inchise si se targuia cu precupetul ,ii dadu 1 leu ,precupetul zise ca mai trebuie 1 ca nu-i marfa lui si n-avu in cotro,asa politie asa primarie

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?
Mergi la: