Info
x
Politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 08:25
T�n�r seropozitiv, b�tut �dintr-o regretabil� confuzie�
Scris in 5 Octombrie 2009, 22:12 de Redactia in Dezvaluiri. gazetavaii.ro/dezvaluiri/tanar-seropozitiv-batut-dintr-o-regreta... Un t�n�r seropozitiv din Petrila acuz� un poli�ist comunitar din localitate �i un jandarm de agresiune, dup� ce ace�tia l-ar fi lovit �n cursul serii de s�mb�t�, pentru c� l-au confundat cu un alt t�n�r ce a participat la o b�taie pe raza ora�ului. Sechestrat �n duba poli�iei Alexandru I., t�n�rul de 21 de ani, spune c� incidentul s-a petrecut s�mb�t� seara, pe raza ora�ului Petrila. �Ni�te prieteni de-ai mei s-au luat la b�taie, s�mb�t�, pe la 8:30 (20:30 � n.r.). A venit o patrul� mixt�, format� dintr-un poli�ist comunitar �i un jandarm. M-au luat, mi-au sucit m�na la spate, poli�istul comunitar m-a lovit cu genunchiul �n burt�, iar jandarmul cu cotul �n maxilar. M-au dus prin mijlocul mul�imii ca pe un infractor�, a declarat Alexandru pentru Gazeta V�ii Jiului. Sursa citat� precizeaz� c� i-a �ntrebat pe cei doi de ce-l iau, ce a f�cut, �i i s-a r�spuns c� �vorbe�ti ne�ntrebat� �i, mai mult, nici nu a putut s�-�i sune mama. �Am �ntrebat de ce m� iau �i m-a b�tut poli�istul comunitar, de�i cei care s-au b�tut erau �n spatele meu �i spuneau c� ei sunt cei care au f�cut scandal�, mai afirm� t�n�rul. Luat pe sus din gre�eal� Acesta a fost dus �ntr-o ma�in� a organelor de cercetare unde a fost �inut p�n� �n jurul orei 21:15, c�nd i s-a comunicat c� totul a fost �o gre�eal�. �A primit jandarmul un telefon de la comandantul lui �i mi-au spus c� au gre�it �i c� sunt liber s� plec, dar dup� ce m-au b�tut. Am fost la spital unde medicii au constatat leziunile, urm�nd s� merg �i la medicul legist�, a mai spus t�n�rul. Potrivit acestuia, �n momentul �n care i-a informat pe cei doi reprezentan�i ai legii despre boala pe care o are r�spunsul a fost ceva de genul �m� pi� pe ea�. Poli�istul comunitar nu a putut fi identificat Gheorghe Bogeanu, �eful Poli�iei Comunitare Petrila, sus�ine c� afirma�ia t�n�rului nu e real�. �Noi nu am avut patrule mixte cu Jandarmeria, am avut doar cu poli�ia, iar s�mb�t� �i duminic� cu ocazia manifest�rilor de pe raza ora�ului, Poli�ia Comunitar� a ac�ionat pe linie de circula�ie �i am asigurat paza la scen�. A venit mama t�n�rului de diminea�� la noi, a depus o pl�ngere la Prim�rie. Dac� a fost implicat un poli�ist comunitar acesta va fi sanc�ionat, dar trebuie s� identific�m persoana�, a spus Bogeanu. Oficialii de la jandarmerie nu au oferit un r�spuns p�n� la �nchiderea edi�iei. |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:50
Num�r unic dosar: 606/57/2009
�nregistrat �n data de: 20.05.2009 Obiect dosar: pl�ngere �mpotriva rezolu�iilor sau ordonan�elor procurorului de netrimitere �n judecat� (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridic�: Penal Stadiu procesual: Fond P�r�i: MIHALCEA OLAVI : Petent MIHALCEA C�T�LINA : Petent TODOR VASILE : Intimat ERNEST BALINT : Intimat TERMENE DE JUDECAT�: Data Solu�ie Detalii 01/09/2009 Am�nat cauza la 22 septembrie 2009 la cererea petentului pentru solicitarea dosarului Tribunalului Hunedoara nr. 2207/2005. Am�nat 13/10/2009 Respinge ca nefondat� pl�ngerea formulat� de peten�ii Mihalcea Olavi �i Mihalcea C�t�lina, �mpotriva rezolu�iei Parchetului de pe l�ng� Curtea de Apel Alba Iulia. Respins fond 16/06/2009 Am�nat cauza la 1 septembrie 2009 la cererea peten�ilor pentru angajare de ap�r�tor. Am�nat 22/09/2009 Am�nat cauza la data de 13.10.2009 pentru lipsa dosarelor solicitate de la Tribunalul Hunedoara. Am�nat JUSTI�IE SAU INJUSTI�IE?! Postez concluziiile cauzei depuse de noi, familia Mihalcea , la dosarul nr.606/57/2009. Domnule PRE�EDINTE, Subsemna�ii, MIHALCEA C�T�LINA �i MIHALCEA OLAVI, �n calitate de peten�i �n dosarul nr. 606/57/2009, depunem CONCLUZII solicit�nd Onoratei Instan�e ca �n motivarea sentin�ei s� re�in� spre competenta solu�ionare a prezentei cauze �i urm�toarele argumente de fapt �i de drept: Subsemna�ii am adresat o pl�ngere spam�ii de Apel Alba Iulia, viz�nd falsurile strecurate �n descrierea st�rii de fapt de c�tre organele de cercetare penal� �n dosarul nr. 1014/P/2004 al Parchetului de pe l�ng� Tribunalul Hunedoara. �n seara de 11-12-2004, orele 20:30, 3 (trei) tineri afla�i sub influen�a alcoolului, ne-au atacat pe strad� �i ne-au b�tut pe subsemna�ii �i pe fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, f�r� niciun motiv anume, ci doar pentru a-�i impune suprema�ia �n cartier. Telefonic, �n jurul orelor 21:00, s-a cerut interven�ia poli�iei (apel consemnat �n desf�ur�torul RomTelecom, apeluri ale martorilor consemnate �n declara�iile acestora). Subcomisarul de poli�ie judiciar�,Todor Vasile, ofi�er de serviciu �n seara de 11-12-2004, nu a dat curs niciunui apel telefonic �i nu a luat absolut nicio m�sur� pentru a ne proteja! (art. 249 Cod penal- Neglijen�� �n serviciu). Dup� incident, imediat, am mers la poli�ie pentru a depune pl�ngere. De�i eram plini de urmele loviturilor, iar fiul nostru avea piramida nazal� fracturat� �i era plin de s�nge, dl. subcomisar de poli�ie judiciar�,Todor Vasile, ne-a refuzat dreptul de a depune pl�ngere, motiv�nd c� nu este h�rtie. La insisten�ele subsemnatei, Mihalcea C�t�lina, de a depune pl�ngere, ne-a spus s� mergem la Spitalul de Urgen�� Petro�ani pentru investiga�ii. La spital, �n camera de gard�, l-am v�zut pe Arge�eanu �ntr-un c�rucior cu rotile, discut�nd cu medicul de gard�, Bartha Julieta. Nu prezenta nicio urm� de s�nge pe fa��, la cap sau pe �mbr�c�minte, chiar a �i z�mbit c�nd ne-a v�zut. De la spital, ne-am re�ntors, �mpreun� cu fiul nostru �i cu martorul Boac� Dorin, la Poli�ia Petro�ani, �n jurul orelor 23:45, unde am formulat �i depus o pl�ngere �mpotriva celor 3 (trei) agresori. Subsemnatul Mihalcea Olavi, precizez c�, �n prezen�a a 3 persoane, subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, mi-a spus s� scriu pe pl�ngere data de 12-12-2004, pe motiv c� mai erau c�teva minute �i se trecea de miezul nop�ii. (Instigare la fals!) Subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, �i agentul de poli�ie judiciar�, Balint Ernest, nu au efectuat nici m�car un �nceput de cercetare a incidentului din seara de 11 decembrie 2004, de�i puteau s�-l interogheze pe Arge�eanu Valeriu Cosmin adus la spital �n stare de ebrietate �i s� constate la ce ora a fost adus la spital. Mai mult, �n zilele urm�toare au ac�ionat pentru a-i disculpa pe agresori, duc�nd la perceperea eronat� a faptelor de c�tre autorit��ile judiciare. Au �nc�lcat prevederile art. 129 C. p. p, neefectu�nd cercetarea la fa�a locului. Ne-am a�teptat ca m�car �n urma recercet�rii penale s� se constate : 1. Nu exist�, nic�ieri, nicio prob� care s� sus�in� c� incidentul a avut loc la orele 24:00! Ce interes aveau poli�i�tii s� falsifice ora? 2. De ce a raportat poli�ia c� ne-am b�tut parte �n parte? S-a consemnat �n referatul poli�iei privind propunere de declinare a competen�ei c�tre Parchetul de pe l�ng� Tribunalul Hunedoara, din 12-01-2005, c�t �i �n cele dou� rezolu�ii �ntocmite de d-na procuror Emilia Dinu �i de dl. procuror general Vasile Luha; 3. Doi dintre cei trei agresori nu au fost cerceta�i �n niciun fel pentru c� ne-au b�tut! 4. Arge�eanu Valeriu Cosmin era �n stare avansat� de ebrietate, (halena alcoolic� �n aerul expirat), fapt consemnat �n Foaia de Observa�ie Clinic� General�. At�t el c�t �i fra�ii agresori Geonea au min�it cum c� ar fi fost �n com�! La ora 23:20 i s-a �ntocmit Foaia de Observa�ie Clinic� General�. 5. Poli�ia nu a ac�ionat nici �n seara incidentului �i nici �n zilele urm�toare, �nc�lc�nd obliga�ia de a efectua cercet�ri penale �n conformitate cu art. 200 �i art. 202 alin.1, 3 �i 4 C. p. p, �i a celorlalte dispozi�ii �n materie penal�. Subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, �i agentul de poli�ie judiciar�, Balint Ernest, au favorizat agresorii transform�nd �n martori, �n mod ilegal, pe dou� dintre persoanele care ne-au b�tut, �i anume pe fra�ii Geonea, persoane �mpotriva c�rora subsemna�ii, �mpreun� cu fiul nostru, am formulat pl�ngere �i am produs dovezi, solicit�nd �i audierea martorilor oculari care �l �nso�eau pe fiul nostru. Pentru aceasta, au am�nat �nregistrarea pl�ngerii noastre penale timp de trei s�pt�m�ni, respectiv din 11 decembrie 2004 p�n� la 6 ianuarie 2005. �n timp ce pentru noi poli�ia nu a f�cut nimic, pentru infractori a depus exces de zel spre a-i favoriza! La solicitarea lui Popan Ioan (socrul lui Arge�eanu), Poli�ia Petro�ani a �nceput cercetarea instantaneu, realiz�nd performan�e uimitoare! ! ! �ntr-o singur� zi (17-12-2004), 1) a �nregistrat denun�ul lui Popan Ioan; 2) i s-a luat o declara�ie de martor lui Popan Ioan (acesta nefiind prezent la locul incidentului), �ntocmindu-se dosarul nr. 69315/2004; 3) a trimis o adres� c�tre CML Petro�ani pentru efectuarea unui examen medico- legal lui Arge�eanu Valeriu Cosmin, examen care a fost efectuat �n aceea�i zi �i de asemenea, tot �n aceea�i zi i s-a eliberat lui Arge�eanu Valeriu Cosmin �i certificatul medico legal nr. 212212/BII/17-12-2004. �n data de 20-12-2004 agentul principal de poli�ie judiciar�, Balint Ernest, i-a audiat la Poli�ia Petro�ani pe fra�ii Geonea Gheorghi�� Robert �i Geonea Lauren�iu Daniel, �n calitate de martori ai lui Arge�eanu, nicidecum �n calitate de f�ptuitori, iar �n data de 22-12-2004, �n Spitalul de Urgen�� Petro�ani, l-a audiat pe Arge�eanu Valeriu Cosmin �n calitate de victim�. Declara�iile acestora �i modul suspect de prompt �n care a ac�ionat poli�ia doar c�nd a fost sesizat� de grupul infrac�ional, demonstreaz� c�, �nc� de la �nceputul cercet�rilor, poli�ia a c�utat s� ne transforme pe noi, familia Mihalcea, �n agresori, iar pe adev�ra�ii agresori i-a transformat �n victime �i martori. Toti ace�tia au fost audia�i �n dosarul nr. 69315/2004. Poli�ia Petro�ani trebuia s� comunice subsemna�ilor, printr-o rezolu�ie, motivele pentru care fra�ii Geonea au fost sco�i de sub urm�rirea penal�, fapt care nu ni s-a adus la cuno�tin�a nici p�n� �n momentul de fa��. Conform opisului �ntocmit de poli�ie, Arge�eanu Valeriu Cosmin a mai dat �i o declara�ie olograf� la poli�ie, �n data de 07-01-2005, declara�ie ce a fost prezentat� instan�ei abia �n faza de recurs a dosarului nr. 928/57/2006. Pentru a-i crea o situa�ie favorabil� lui Arge�eanu Valeriu Cosmin, Poli�ia Petro�ani, prin adresa nr. 63.401/2004 a trimis certificatul medico legal nr. 212212/BII/17-12-2004, al lui Arge�eanu, la Serviciul Jude�ean de Medicin� Legal� Hunedoara, pentru avizare, ocazie cu care se schimb� concluziile certificatului medico-legal, �nlocuindu-se sintagma �prin lovire cu �i de corp dur� cu sintagma �prin lovire activ� direct� cu un corp dur. (Aviz nr. 598566/B din 23-12-2004). Prin aceast� �nlocuire, Mihalcea Andrei Iulian a fost transformat, practic, din victim� �n agresor, iar Arge�eanu, a ob�inut statutul de victim� chiar dac� leziunea a fost produs� �n alte �mprejur�ri, �n incidente f�r� leg�tur� cu agresarea noastr� (c�dere cu capul de caldar�m). Avizarea s-a f�cut cu �nc�lcarea art. 19 pct.1 �i 2 din REGULAMENTUL DE APLICARE a dispozi�iilor Legii 271/2004 privind ORGANIZAREA ACTIVIT��II �I FUNC�IONAREA INSTITU�IILOR DE MEDICIN� LEGAL�, institu�iile care emit avize fiind comisiile de avizare de pe l�ng� institutele medico-legale de la nivel interjude�ean, institute ierarhic superioare serviciilor jude�ene. Pentru acest motiv, avizul este lovit de nulitate! Practic, Mihalcea Andrei Iulian a fost �nvinuit �i condamnat la 4 ani de �nchisoare pe baza acestui aviz lovit de nulitate �i nu datorit� concluziilor consemnate �n certificatul medico-legal al lui Arge�eanu Valeriu Cosmin, nr. 212212/BII/17-12-2004, a�a cum s-a consemnat �n toate documentele �ntocmite de organele cercetare penal� �i instan�ele de judecat�. �n data de 28-12-2004, agentul de poli�ie judiciar�, Balint Ernest, l-a audiat pe Mihalcea Andrei Iulian f�r� a-i preciza calitatea �n care d� declara�ie �i f�r� prezen�a ap�r�torului, �nc�lc�nd drepturile prev�zute de art. 6 C. p. p. Mai mult, profit�nd de faptul c� Mihalcea Andrei Iulian nu avea nicun fel de cuno�tin�e privind procedura penal�, l-a determinat s� declare c� l-a lovit pe Arge�eanu Valeriu Cosmin cu b�ta �n cap cu toate c� el a sus�inut �i sus�ine c� nu �tie dac� l-a lovit. Tot atunci, �i subsemnatul Mihalcea Olavi am dat o declara�ie la Poli�ia Petro�ani, f�r� a mi se aduce la cuno�tin�� calitatea �n care dau aceast� declara�ie �i f�r� a fi asistat de un ap�r�tor, conform art. 6 C. p. p. Dl. subcomisar de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, a modificat declara�iile date de martorii Boac� Dorin, Jerca Maria Andreea, Liteanu Andrei Alexandru �i Pav�l Robert Bogdan, modificare f�cut� cu scopul de a crea o situa�ie favorabil� lui Arge�eanu �i fra�ilor Geonea. Prin aceasta, a reu�it s�-i disculpe pe fra�ii Geonea ca lu�nd parte, �n egal� masur�, la agresarea familiei noastre. Ace�ti martori au declarat �n fa�a organelor de cercetare penal� �i �n instan�ele de judecat�, �ntotdeauna, c� noi nu am lovit pe Arge�eanu sau pe vreunul dintre fra�ii Geonea. Faptul c� subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, nu le-a �nm�nat declara�iile scrise olograf de d�nsul pentru a le citi �nainte de a le semna, demonstreaz� c� nu a dorit ca ace�tia s� �tie ce a scris, �nc�lc�ndu-le astfel dreptul prev�zut de art. 73 alin. 1 din C. p. p. Audierea acestor martori a avut loc �n data de 29-12-2004 �n dosarul nr. 69315/2004, adic� �n dosarul �ntocmit de poli�ie �n urma denun�ului formulat de socrul lui Arge�eanu. �n data de 29-12-2004, subsemnatul Mihalcea Olavi am predat la Poli�ia Petro�ani b�ta conservat� �ntr-o pung� de plastic, conform art. 95 C. p. p. (corp delict), care dispune c�: sunt mijloace materiale de prob� obiectele care au fost folosite sau au fost destinate s� serveasc� la s�v�r�irea unei infrac�iuni, precum �i obiectele care sunt produsul infrac�iunii. Subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, a �ters inten�ionat amprentele de pe b�t�, efectu�nd ni�te m�sur�tori �i constat�ri: �b�t� de base-ball, confec�ionat� din lemn, L= 75 cm, cu diametrul de 6 cm., vopsit� �n culoare ro�u-albastru. �n documentul �n care acesta descrie b�ta preluat� se arat� c� pe por�iunea vopsit� �n albastru se observ� mai multe pete de culoare brun ro�iatic�. Acest corp delict nu a fost expertizat niciodat� �i nu a fost ata�at ca prob� la dosar, aceasta afl�ndu-se �i �n momentul de fa�� �n posesia Poli�iei Petro�ani. Declara�iile scrise olograf de subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, pe care subsemna�ii le-am dat �i semnat �n data de 03 �i 04-01-2005, �n dosarul nr. 210602/2005, au fost intitulate diferit, declara�ii de parte v�t�mat� sau declara�ii de martor, a�a cum se poate observa �n cuprinsul dosarului de la poli�ie. Aceste declara�ii nu ni s-au dat spre a le citi, sub pretextul lipsei de timp, ulterior observ�nd c� au fost incluse modific�ri la sf�r�itul frazelor, �n special cu privire la presupusa lovitur� aplicat� de fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, lui Arge�eanu Valeriu Cosmin. Nici de data aceasta nu ni s-a adus la cuno�tin�� faptul c� am fost audia�i �n calitate de f�ptuitori, de�i aceasta era prima obliga�ie a organului de cercetare penal� c�nd audiaz� o persoan�. Subsemna�ii �i fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, am declarat �n fa�a organelor de cercetare penal� �i �n instan�e c� cei trei agresori, aflati sub influen�a alcoolului, ne-au atacat �i b�tut pe to�i membrii familiei f�r� niciun motiv anume, ci doar pentru faptul c� doreau s� se distreze �i pentru a-�i impune suprema�ia �n cartier, dar subcomisarul Todor Vasile a tratat cu indiferen�� acest fapt grav. Faptul c� subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, nu ne-a citit �i nici nu ne-a �nm�nat declara�iile scrise olograf de d�nsul pentru a le citi �nainte de a le semna, demonstreaz� c� nu a dorit s� �tim ce a scris, �nc�lc�ndu-ne astfel dreptul prev�zut de art. 73 alin. 1 din C. p. p. �n zilele de 4 �i 5 ianuarie 2005, martora Jerca Maria Andreea a fost audiat� la Poli�ia Petro�ani de subcomisarul de poli�ie judiciar�, Todor Vasile, �n dosarul nr. 1014/P/2004. �i aceast� martor� a declarat verbal c� fiul nostru a fost b�tut de trei persoane f�r� niciun motiv anume, dar �n declara�ia sa, subcomisarul de poli�ie judiciar�,Todor Vasile, nu a consemnat acest fapt. Este evident c� num�rul de dosar 1014/P/2004 este fictiv deoarece pe declara�ia lui Jerca Maria Andreea este modificat num�rul dosarului din 1014/P/2005 �n 1014/P/2004, acest num�r neput�nd exista la momentul respectiv, fiind atribuit de parchet abia �n 20 ianuarie 2005. Dup� cum reiese din cele relatate, Poli�ia Petro�ani a efectuat urm�rirea penal� �n trei dosare, �i anume: 69315/2004, 210602/2005 �i 1014/P/2004. Prin rezolu�ia nr. 220/P/2008 din 07-04-2009, d-na procuror Emilia Dinu a comunicat subsemna�ilor con�inutul adlitteram al rezolu�iei cu acela�i num�r dar din alt� dat� (24-09-2008), corect�nd doar partea �n care se consemnase o abera�ie, �i anume, ne�nceperea urm�ririi penale fa�� de subsemna�ii, pentru sav�r�irea infrac�iunii de abuz �n serviciu. Cu privire la motivele pe care le-am invocat �n pl�ngerea adresat� spam�ii de Apel Alba Iulia, �n data de 18-11-2008, �i la m�surile dispuse de instan��, d-na procuror nu s-a pronun�at �n rezolu�ia dat�. Prin rezolu�ia nr. 393/II/2/2009 din 30-04-2009, emis� de procurorul general al Parchetului de pe l�ng� Curtea de Apel Alba-Iulia, Vasile Luha, ni s-a comunicat c� Poli�ia Petro�ani a intervenit cu �nt�rziere la locul incidentului �i nu a observat anumite fapte, realit��i �i c� incidentul s-a produs la o alt� or� dec�t cea consemnat� �n actele constatatoare. Afirma�iile din rezolu�ie sunt fictive, ele nu au niciun suport, nu exist� nic�ieri consemnat ceea ce afirm� dl. procuror general �n rezolu�ie, fapt ce dovede�te cu prisosin�� c� nu s-a cercetat nimic! Dac� d-na procuror Emilia Dinu �i dl. procuror general, Vasile Luha, ar fi analizat declara�iile martorilor, Boac� Dorin, Pav�l Robert Bogdan �i Liteanu Alexandru Andrei, date �n dosarul nr. 5961/278/2007, care au fost ata�ate la dosarul nr.1213/57/2007 �i la pl�ngerea formulat� de noi �mpotriva rezolu�iei nr. 220/P/2008 din 07-04-2009, ar fi constatat c� declara�iile consemnate olograf de c�tre organele de cercetare penal� �i declaratiile date �n instan��, �n anii 2004-2005, sunt contradictorii. Ambii procurori nu au cercetat probele care atest� adev�rul incidentului din seara de 11-12-2004 �i nici nu s-au pronun�at prin rezolu�ii asupra neconcordan�elor! Parchetul consider� ca fiind nejustificate demersurile subsemna�ilor deoarece, cu privire la incidentul din 11 decembrie 2004, s-a pronun�at instan�a printr-o hot�r�re definitiv� �i probabil de aceea nici nu cerceteaz� cu adev�rat gravele ilegalit��i semnalate de noi �i nici nu dore�te s� �nceap� vreo urm�rire penal� pentru infrac�iunile comise de numi�ii Todor Vasile �i Balint Ernest. Prin pl�ngerile formulate, subsemna�ii am reclamat tocmai modul defectuos �n care a fost descris� starea de fapt de c�tre organele de cercetare penal� �i acceptat� de instan�ele de judecat�, acest fapt aduc�ndu-ne mari prejudicii morale �i materiale. La momentul �n care �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie solu�iona dosarul nr. 928/57/2006, dosarul de m�rturie mincinoas� (5961/278/2007) se afla �n curs de solu�ionare la Parchetul de pe l�ng� Judec�toria Petro�ani �i din acest motiv �CCJ nu a luat cuno�tin�� de aceste probe legale care atest� adevarul incidentului din seara de 11-12-2004. Aceste probe dovedesc c� fiul nostru nu a s�v�r�it infrac�iunea de tentativ� de omor descris� �i consemnat� �n rechizitoriu �i re�inut� f�r� nicio verificare �n toate sentin�ele �i deciziile judec�tore�ti. Organele de urm�rire penal� au �nc�lcat dispozi�iile art. 62 C. p. p, nel�murind cauza sub toate aspectele sale pe baza de probe �i ne-au �nc�lcat dreptul fundamental la ap�rare prev�zut printre altele �i �n art. 6 C. p. p., �n care se stipuleaz� ca �n cursul procesului penal, organele judiciare sunt obligate s� asigure p�r�ilor deplina exercitare a drepturilor procesuale �n condi�iile prev�zute de lege �i s� administreze probele necesare �n ap�rare. �n toate rezolu�iile date de procurorii de la Parchetul de pe l�ng� Curtea de Apel Alba Iulia nu se men�ioneaz� nimic cu privire la dosarul nr. 1014/P/2005, modificat �n dosarul nr. 1014/P/2004 de Politia Petro�ani. Mai mult, s-a �nc�lcat legea �ntruc�t persoana care a efectuat urm�rirea penal�, �n spe�� d-na procuror Emilia Dinu, era incompatibil� s� procedeze la refacerea acesteia, lu�nd �n considerare c� d�nsa a mai efectuat cercet�ri �n aceast� cauz�. Art. 49 C.p.p prevede: �� Incompatibilitatea procurorului, a organului de cercetare penal�, a magistratului-asistent �i a grefierului Dispozi�iile art. 46 se aplic� procurorului �i magistratului-asistent sau, dup� caz, grefierului de sedin��, c�nd cauza de incompatibilitate exist� �ntre ei sau �ntre vreunul dintre ei �i unul dintre membrii completului de judecat�. Dispozi�iile privind cazurile de incompatibilitate prev�zute �n art. 48 alin. 1 lit. b)-i) �i alin. 2 se aplic� procurorului, persoanei care efectueaz� cercetarea penal�, magistratului-asistent �i grefierului de �edin��. Procurorul care a participat ca judec�tor la solu�ionarea cauzei �n prim� instan�� nu poate pune concluzii la judecarea ei �n c�ile de atac. Persoana care a efectuat urm�rirea penal� este incompatibil� s� procedeze la refacerea acesteia, c�nd refacerea este dispus� de instan��.�� Prin aceste dispozi�ii legiuitorul a urm�rit s� asigure eliminarea oric�ror �ndoieli cu privire la obiectivitatea organului judiciar �n rezolvarea cauzei. �n rezolu�ia nr. 393/II/P/2009 din 30-04-2009, emis� de procurorul general al Parchetului de pe l�ng� Curtea de Apel Alba-Iulia, Vasile Luha, s-a consemnat c� numitul Balint Ernest este ofi�er de poli�ie judiciar�. Declara�iile p�r�ilor audiate de numitul Balint Ernest, �n decembrie 2004, atest� c� acesta de�inea func�ia de agent de poli�ie judiciar�. Conform art. 14 alin. 2 pct. II din Legea 360/2002, �n raport de dispozi�iile art. 27 alin. 2 din Legea nr. 218/2002, modificat �i completat prin Legea nr. 281/2003, urm�rirea penal� privind cauza agentului de poli�ie judiciar�, Balint Ernest, trebuia disjuns� �i trimis� spre competent� solu�ionare Parchetului de pe l�ng� Tribunalul Hunedoara. ��Art. IV - Legea privind organizarea �i func�ionarea Poli�iei Rom�ne nr. 218/2002, publicat� �n Monitorul Oficial al Rom�niei, Partea I, nr. 305 din 9 mai 2002, se modific� �i se completeaz� dup� cum urmeaz�: 1. Articolul 27 va avea urm�torul cuprins:"Art. 27 - (1) Ministrul de interne, cu avizul procurorului general al Parchetului de pe l�ng� Curtea Suprem� de Justi�ie, desemneaz� politi�ti care au calitatea de organe de cercetare ale poli�iei judiciare. (2) Urm�rirea penal� se efectueaz� �n mod obligatoriu de procuror �n cazul infrac�iunilor sav�r�ite de poli�istii care au calitatea de organe de cercetare ale poli�iei judiciare. (3) Infrac�iunile s�v�r�ite de poli�i�tii care au calitatea de organe de cercetare ale poli�iei judiciare se judec� �n prima instan�� de c�tre: a) tribunal, �n cazul poli�istilor prev�zuti �n art. 14 alin. (2) pct. II din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poli�istului; b) curtea de apel, �n cazul poli�istilor prev�zu�i �n art. 14 alin. (2) pct. I lit. e) - j) din Legea nr. 360/2002; c) Curtea Suprem� de Justi�ie, �n cazul poli�i�tilor prev�zu�i �n art. 14 alin. (2) pct. I lit. a) - d) din Legea nr. 360/2002." Ca urmare, apreciem c� �n acest dosar se impune solu�ia prev�zut� de art. 278/1 alin. 8 lit. b, C. p. p, de admitere a pl�ngerii, desfiin�area rezolu�iei nr. 220/P/2008 din 07-04-2009 �i a rezolu�iei nr. 393/II/P/2009 din 30-04-2009, �i dispunerea de cercet�ri reale �i legale, fa�� de numi�ii Todor Vasile �i Balint Ernest pentru comiterea infrac�iunilor de neglijen�� �n serviciu (art. 249 Cod penal), favorizarea infractorului ( art. 264 Cod penal) �i abuz �n serviciu (art. 246 Cod penal). 13-10-2009 Mihalcea Olavi Mihalcea C�t�lina |
|
9am101828 7 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 20:38
Siguranta incredere despre ce vorbiti ,te omoara in plina strada si nu intervine.Cind trebuie sa fie corectii si dreptii mai mult ii incinta grosul pungii infractorilor facind de rusine uniforma care o poarta.Vor salarii marii si multe favoruri si nu-si cunosc suficient obligatiile ci doar drepturile.
|
|
f_56 7 mesaje Membru din: 10/09/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 22:35
ESTE NUMARUL UNU >>>>
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 23:19
Din anul 2006 ac�ionez cu toate for�ele mele �mpotriva persoanelor corupte care au distrus reputa�ia fiului meu �i lini�tea familiei mele.
De�i v�d c� �n Romania justi�ia e de prea multe ori de partea infractorilor �i a corup�ilor care distrug vie�i nevinovate, voi duce lupta p�n� la cap�t. Multe persoane �mi spun c� aceasta lupt� m� va b�ga �n p�m�nt, dar nu-mi pas�. Via�a �i fericirea fiului meu sunt mai presus dec�t ale mele. �n scurt timp voi face public lucruri inedite despre care nu am putut scrie pe forumuri p�n� acum. |
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 07:25
BUNA DIMINEATA TUTUROR. DUPA MULTA VREME MAI INTRU SI EU PE AICI. EU AM MAI SPUS CA LA ORA ACTUALA IN POLITIE SUNT PROMOVATE MULTE PERSOANE INCAPABILE , ADICA NEPOTUL , NEAPOATA S.A.M.D SI FAC ACEASTA AFIRMATIE IN CUNOSTINTA DE CAUZA PENTRU CA AM FACUT PARTE DIN M.I AM LUCRAT 20 DE ANI LA JUDICIAR SI 9 LA C.C.O.C . ACUM AU ANGAJAT DIN AIA CARora NU LE SARE TIGARA DIN MANA SI PAHARUL DE CAFEA SI NU AU CURAJ SA SE DEA LA INFRACTOR CA ORI LE ESTE FRICA ORI AU CEVA IN COMUN CU EL > ACUM O LUNA AM DAT O INFORMATIE UNUI OFITER DE JUDICIAR PE LINIE DE PROXENETISM CU DATE CONCRETE SI NU A FACUT ABSOLUT NIMIC . ZILELE ASTEA VOI PLECA IARASI IN CURSA SI VOI OPRI UN POLITIST SPANIOL SII VOI DA INFORMATIA SA_I ARESTEZE AIA CA LA NOI NU SE POATE DAR POATE II IA SI PE POLITISTI. |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:43
De la: lyly, la data 2009-10-17 23:19:50Din anul 2006 ac�ionez cu toate for�ele mele �mpotriva persoanelor corupte care au distrus reputa�ia fiului meu �i lini�tea familiei mele. Mult noroc !
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:44
De la: virgilvlad, la data 2009-10-18 07:25:41 Am cunoscut unii politisti fata de care Garcea era un geniu !
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 12/10/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 18:32
3/4 din politie este instrument de coruptie si corupti,ceilalti vor fi ca ei inviitorul apropiat nici in 100 de ani nu vom fi altceva decat fraierii jmecherilor din asta tara ptr ca verticalitate si drepti au disparut.
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 09:04
�n vremuri ale �n�el�toriei universale, a spune adev�rul este un act revolu�ionar.
(George Orwell) Spune �ntotdeauna adevarul �i nu va mai trebui sa �ii minte. ( Mark Twain) JUSTITIE SAU INJUSTITIE? (CAZUL MIHALCEA) Postez motivele declarate de noi, familia Mihalcea, impotriva Sentin�ei penale nr. 223 din 22 iulie 2009 pronuntata de Tribunalul Hunedoara in dosarul nr. 2624/97/2009. In album am postat sentinta penala nr. 560 din 01-10-2009 pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul 2624/97/2009. Domnule PRE�EDINTE , Subsemna�ii: Mihalcea Olavi �i Mihalcea C�t�lina, domicilia�i �n municipiul Petro�ani, strada Aviatorilor, bloc 66, apartament 25, jude�ul Hunedoara, �n calitate de recuren�i �n dosarul penal num�rul 2624/97/2009, �n termen legal declar�m: RECURS �mpotriva Sentin�ei penale nr. 223 din 22 iulie 2009, pronun�at� de Tribunalul Hunedoara, prin care s-a respins pl�ngerea subsemna�ilor privind abuzurile comise de agentul principal de poli�ie judiciar� Ionescu Adrian. MOTIVE DE RECURS �n fapt: prin sentin�a penal� enun�at� s-a hotar�t ne�nceperea urm�ririi penale fa�� de agentul principal de poli�ie judiciar�, Ionescu Adrian, pe care subsemna�ii l-am acuzat de comiterea infractiunii de abuz �n serviciu �n efectuarea actelor de cercetare penal� �n dosarul de m�rturie mincinoas� nr. 905/P/2007 al Parchetului de pe l�ng� Judec�toria Petro�ani. Consider�m sentin�a ca netemeinic� �i nelegal� sub urm�toarele aspecte: 1)- Prin rezolu�ia nr.803/II/2/2008 din 08-09-2008 emis� de Parchetul Tribunalului Hunedoara s-a �nc�lcat art. 278 din Codul de procedura penal�. Acesta nu prevede posibilitatea ca prim-procurorul parchetului sau, dup� caz, procurorul general ori procurorul -�ef de sec�ie s� fie substituit �n aceste atribu�ii de un adjunct ori un alt �nlocuitor, nefiind deci acceptat� delegarea de atribu�ii . �n speta, d-na prim procuror adjunct, Draia Sanda Ioanela, care a emis rezolu�ia, nu avea dreptul s� solu�ioneze pl�ngerea subsemnatilor �mpotriva rezolu�iei 446/P/2007 din 29 iulie 2008, �n locul d-lui prim procuror Pa�tiu Nicolae. Mai mult,d-na prim procuror adjunct semneaz� �n dreptul numelui d-lui prim procuror�!!! ( Art. 385 ind.9 alin. ( 1) pct.1 C.p.p) 2)- �n mod nejustificat se re�ine �n sentin�a nr. 223 din 22 iulie 2009 �i �n rezolu�iile Parchetului de pe l�ng� Tribunalul Hunedoara c� fra�ii Geonea Gheoghi�� Robert �i Geonea Lauren�iu Daniel ar fi fost audia�i, la poli�ie, de un coleg al agentului Ionescu, �n dosarul de m�rturie mincinoas� (5961/278/2007). �n timp ce se dosarul 5961/278/2007 se afla pe rol la Judec�toria Petro�ani, agentul principal de politie judiciar�, Ionescu Adrian, era cercetat de c�tre dl. inspector de poli�ie, Vladimirescu, de la Inspectoratul de Poli�ie al Jude�ului Hunedoara, ca urmare a pl�ngerii noastre adresate ministrului de interne. �n cadrul acestei cercet�ri, fra�ii Geonea Gheorghi�� Robert �i Geonea Lauren�iu Daniel au declarat c� nu au fost audia�i nici de agentul Ionescu Adrian,nici de alt poli�ist, la Poli�ia Petro�ani, �n dosarul de m�rturie mincinoas�. Instan�a nu s-a pronun�at asupra acestui aspect �i nici nu a luat �n considerare probele, respectiv declara�iile fra�ilor Geonea date �n prezen�a d-lui inspector de poli�ie, Vladimirescu.( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p) 3)- �n data de 24-07-2007 Poli�ia Petro�ani, Biroul cercet�ri penale, comunic�, �n fals, Parchetului de pe l�ng� Judec�toria Petro�ani c� s-au efectuat cercet�rile fa�� de fra�ii Geonea sub aspectul comiterii infrac�iunii de m�rturie mincinoas� ! Fra�ii Geonea declar� c� nu au fost cerceta�i de niciun poli�ist �n dosarul de m�rturie mincinoas�. Instan�a nu s-a pronun�at �n niciun fel cu privire la acest aspect. .( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p) 4)- Instanta de fond �i parchetul nu s-au pronun�at cu privire la refuzul de a o audia pe martora Jerca Maria Andreea, refuz manifestat �n mod ostentativ de agentul principal de poli�ie judiciar�, Ionescu Adrian, ori de c�te ori am solicitat s� fie audiat� martora Jerca, chiar �i prin cererea de proba�iune. Declara�ia ei era crucial� pentru mersul corect al anchetei deoarece a fost prezent� la desfa�urarea �ntregului incident din 11-12-2004, �n care subsemna�ii �i fiul nostru, Mihalcea Andrei Iulian, am fost ataca�i �i b�tu�i cu brutalitate de numi�ii Arge�eanu Valeriu Cosmin, Geonea Gheorghi�� Robert �i Geonea Lauren�iu Daniel. ( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p) 5)-Instan�a nu s-a pronun�at cu privire la sustragerea cererii de proba�iune depus� de noi la Poli�ia Petro�ani �n data de 12-04-2007, sustragere produs� �n momentul �naint�rii dosarului c�tre Parchetul de pe l�ng� Judec�toria Petro�ani. Cu privire la cererea de proba�iune, agentul principal de poli�ie judiciar�, Ionescu Adrian, ne-a comunicat verbal �n data de 23-08-2007, �n prezen�a avocatului nostru, c� aceast� a fost clasat� , ��c� asa a vrut �eful Mihu��, fapt pentru care am fost nevoi�i s� o depunem �n aceea�i zi la Parchetul de pe l�ng� Judec�toria Petro�ani, unde se afla spre cercetare dosarul 905/P/2007. Potrivit art. 242 C.p, sustragerea ori distrugerea unui dosar, registru, document sau orice alt �nscris care se afl� �n p�strarea ori �n de�inerea unui organ sau unei institu�ii de stat ori a unei alte unit��i din cele la care se refer� art. 145 (institu�iile publice) se pedepse�te cu �nchisoarea de la 3 luni la 5 ani.( Art. 385 ind.9 pct.10 C.p.p) 6)- Nu s-a �inut cont �n niciun fel de faptul c� noi, peten�ii, am sus�inut tot timpul c� am fost ataca�i �i b�tuti de 3 agresori, iar �n instan�� a ap�rut numai unul. De asemenea, instan�a nu a luat �n considerare nici declara�iile martorilor Boac� Dorin , Pav�l Robert Bogdan �i Liteanu Alexandru Andrei, date �n prezen�a agentului principal de poli�ie judiciar�, Ionescu Adrian, care sus�in c� am fost b�tu�i de Arge�eanu Valeriu Cosmin, Geonea Gheorghi�� Robert �i Geonea Lauren�iu Daniel.(Art. 385 ind.9 pct. 10 C.p.p) 7)- Pe l�ng� aspectele prezentate p�n� aici, rug�m instan�a de recurs s� aib� �n vedere �i faptul c� at�t instan�a de fond c�t �i procurorul au respectat doar par�ial normele de procedur�, nu �i-au exercitat rolul activ �n aflarea adev�rului, aduc�nd atingere dreptului la un proces echitabil(art. 2, 4 �i art. 6, pct. 2 C.p.p). Emiterea, �n cadrul elabor�rii considerentelor unei hot�r�ri, a unor aprecieri cu caracter general, f�r� a realiza o evaluare proprie asupra probelor administrate �n cursul procedurii, echivaleaz� cu nemotivarea sentin�ei �i circumscrie solu�ia cazului de casare prev�zut de art. 385 ind. 9 pct. 9 C.p.p. �n consecin��, v� rug�m s� admite�i recursul, s� casa�i sentin�a atacat� �i s� trimite�i cauza spre rejudecare la instan�a competent� �n vederea refacerii probatoriului necesar pentru l�murirea tuturor motivelor ar�tate mai sus. . �n drept, ne �ntemeiem motivele de recurs pe baza dispozi�iile art. 385 ind. 6 alin.3 C.p.p., art.385 ind.9 pct.1, 9, 10 C.p.p. Dovada motivelor o facem cu documentele existente �n dosarul 2624/97/2009, precum �i cu cele din dosarul 5961/278/2007, a c�rui acvirare se impune. 01-09-2009 Mihalcea Olavi Mihalcea C�t�lina |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:03
Doi poli�i�ti petrileni au snopit �n b�taie un pensionar din Petro�ani
Data publicarii: 11/04/2009 Autor: Mihaela BRAGA www.zvj.ro/node/3179 Pentru majoritatea dintre noi, ziua de 22 septembrie a fost o zi obi�nuit� de toamn�. Pentru Augustin Felea �ns�, a fost o zi fatidic�. El se afla, la aceast� dat�, la casa p�rinteasc� din Lonea. B�rbatul era preocupat de treburile gospod�re�ti, c�nd un echipaj al poli�iei din Petrila a descins �n curte. Din relat�rile avocatului Ilie �erban, undeva �n intervalul orar 10-12 diminea�a, o ma�in� a poli�iei a oprit �n dreptul casei p�rinte�ti din Lonea. Din ea au cobor�t doi agen�i de poli�ie din Petrila. Dorel P., agent �ef �n cadrul Poli�iei Petrila �i Claudiu A., agent la Poli�ia Comunitar�. �mbr�ca�i �n uniforme, f�r� caschete pe cap, au intrat �n locuin�a p�rinteasc� a lui Augustin Felea, de�i nu aveau asupra lor niciun ordin de aducere sau mandat de perchezi�ie. L-au g�sit �ns� pe b�rbat �n spatele gr�dinii �i au t�b�r�t s�-l bat�. De�i i-a �ntrebat cine sunt �i ce doresc, cei doi oameni ai legii nu au dat explica�ii, ci pur �i simplu l-au b�tut cu pumnii, cu palmele, pulveri�z�nd spray lacrimogen pe fa�a lui, dup� care l-au �nc�tu�at �i l-au urcat cu for�a �n ma�ina poli�iei. Lui Augustin Felea i s-a �nm�nat o cita�ie pentru 26 septembrie, urm�nd s� revin� la sediul poli�iei pentru semnarea procesului verbal. B�rbatul s-a aflat �ns�, din cauza st�rii de s�n�tate precar�, generat� de agresivitatea loviturilor care i-au fost aplicate, �n imposibilitatea deplas�rii �n vederea semn�rii acelui proces verbal. Ca urmare, Augustin Felea a fost amendat cu 300 de lei. Potrivit avocatului Ilie �erban, joi urmeaz� s� aib� loc prima �nf��i�are a procesului privind pl�ngerea �mpotriva procesului verbal �n care b�rbatul �n fost amendat cu 300 de lei, din cauza neprezent�rii pentru semnarea lui, urm�nd s� fie depuse pl�ngeri �i �mpotriva celor doi poli�i�ti. �n urma acestor agresiuni, Augustin Felea a devenit din om, neom. B�rbatul, �n v�rst� de 54 de ani, a ajuns �n stare foarte grav� la spital, primind urm�toruldiagnostic excoria�ii liniare la nivelul toracelui, dispnee, echimoze la nivelul regiunii pectorale �i bra�ului drept, dar �i traumatism cranio cerebral �nchis �i fractur� la nivelul arcului costal 8. Practic b�rbatul a fost snopit �n b�taie, din motive care nu i-au fost �nc� l�murite. �n urma b�t�ii aplicate de c�tre cei doi ap�r�tori ai legii, consecin�ele grave asupra psihicului lui Augustin Felea nu au �nt�rziat s� apar�. Acuz�nd nelini�te, insomnii, co�maruri, simptome caracteristice ap�rute dup� o psihotraum� major�, b�rbatul a stat internat o perioad� �n sec�ia de Psihiatrie a Spitalului de Urgen�� din Petro�ani. Contactat telefonic �n leg�tur� cu o posibil� anchet� intern� derulat� pentru solu�ionarea acestui caz, comisa�rul Ovidiu Zaharie din cadrul Poli�iei Petrila a declarat c� nu este �n m�sur� s� fac� o anchet�. Potrivit dumnealui, �n perioada imediat urm�toare va veni o comisie de la Compartimentul Inspec�ie Intern� din cadrul IPJ Hunedoara, aceste prero�gative fiind de competen�a poli�i�tilor de la jude�. �n cazul �n care cei doi oameni ai legii vor fi g�si�i vinova�i, ace�tia risc� inclusiv pierderea locurilor de munc�. (va urma) |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:15
Ca politia sa inspire incredere, trebuie sa foloseasca mai mult forta si armamentul, sa fie mai duri ca sunt prea moi !
Ticu
|
|
9am168562 23 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:56
Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptica, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei.(vechi adica 6 ron) Surpriza!... Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000. In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum?... PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4 ap 3 ,jud iasi 2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea 3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc. A apt.25. sector 2. 4)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.206;sc.b;ap.20 5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38 A,calimanesti,judetul VALCEA 6>POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12 PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu 'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule... Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai departe.... Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!! |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:59
Eugen Alimanescu � Legenda Justitiarului de fier
www.descopera.ro/maratoanele-descopera/descopera-secretele-mafie... ...''Bucurestiul ultimului Razboi Mondial - Chicago-ul balcanic Razboiul isi pusese puternic amprenta asupra Bucurestilor, asa cum facuse cu mai toate marile orase ale Europei. Din pricina puternicei crize economice, alimentele si produsele de baza devenisera peste noapte adevarate bunuri de lux, numai bune pentru operatiuni de contrabanda. Restrictiile la energie electrica transformasera capitala intr-un veritabil crater pe timp de noapte, un loc ideal pentru actiunile raufactorilor. In plus, amnistierea detinutilor din inchisori nu putea decat sa intareasca un fenomen al criminalitatii deja extrem de dezvoltat. Intr-un atare mediu, nasterea unor grupari criminale dupa model american nu mai a fost decat o problema de timp. Gangsteri imbracati si inarmati asemenea celor de peste ocean impanzisera Bucurestiul, epatand prin lux si prin comportamente extravagante in mijlocul unei populatii subjugate de lipsuri si saracie. Fiefurile lor erau reprezentate de cele mai rau famate cartiere ale vremii: Ferentari, Rahova, Petre Ispirescu sau Sebastian, adevarate fortarete ale crimei in care pana si politistii cu experienta se temeau sa mai intre. Coruptia atinsese cote inimaginabile, timidele tentative ale politiei de a prinde unii dintre criminali finalizandu-se rapid cu eliberarea acestora sub pretexte care mai de care mai ridicole. In schimbul unor sume de bani, a unor bunuri sau favoruri, avocatii, judecatorii, procurorii, medicii sau politistii faceau scapat aproape orice raufacator. Probele incriminatoare dispareau fara urma, martorii erau ucisi inainte de a putea depune marturie in fata justitiei iar cei care scapau cu viata isi retrageau subit afirmatiile. In rarele situatii in care un gangster ajungea in spatele gratiilor, acesta era eliberat din cauza "gravelor probleme medicale", "pentru buna purtare" sau, pur si simplu, pentru ca pedeapsa data era prea mica in comparatie cu gravitatea faptelor. Va suna cunoscut? Parea ca nimic nu se mai poate face dar, totusi, in Romania acelor vremuri existau inca oameni care nu puteau fi cumparati. Iar unul dintre ei a fost comisarul Eugen Alimanescu. Nascut la Slatina, in anul 1916, tanarul Alimanescu opta pentru o existenta pasnica, urmand cursurile scolii care l-ar fi ajutat sa devina contabil. Razboiul este cel care schimba radical optiunea viitorului comisar, iar Eugen Alimescu, dupa ce ia parte activ la luptele de pe frontul sovietic, este decorat si, la intoarcerea in tara, este numit in functia de comisar-sef la Prefectura Bucurestiului. In aria sa de actiune intrau atunci cele mai rau famate cartiere ale Bucurestiului. Dupa primele esecuri, Alimanescu realizeaza ca nu va putea nicicand sa reuseasca in initiativele sale. Coruptia era prea puternica si cuprinsese prea adanc structurile statului. Urmand modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimanescu apeleaza la recruti, tineri aflati inca pe bancile Academiei de Politiei, si aspiranti la un post in Politia Bucurestiului, pentru a infiinta organizatia "Fulger". 22 de membri, alesi personal de catre comisar, antrenati si pregatiti de acesta, urmau sa intre intr-un razboi nemaivazut cu crima organizata din capitala. Asemenea omologului sau din Statele Unite ale Americii, Alimanescu isi formeaza o veritabila retea de informatori din randul gangsterilor, creaza rubrici permanente in presa vremii prin care sa isi etaleze victoriile si da startul unor veritabile lupte de strada cu infractorii. Stia ca, odata arestati, ei vor scapa din fata justitiei uzand de influenta pe care o aveau in randul magistratilor. Solutia aleasa de Alimanescu? Exterminarea crimei si a criminalilor. Putini au fost cei care au sfarsit in spatele gratiilor. Cei mai multi dintre raufacatorii locali au cazut secerati sub tirul gloantelor de revolver sau de pistol-automat ale membrilor echipei "Fulger". De fiecare data, un reprezentat al presei se afla de fata in momentul confruntarilor iar comisarul se asigura ca, in fotografii, alaturi de cadavrele infractorilor, va aparea o pancarta prin care lumea sa stie ca Brigada Alimanescu isi facuse datoria. Extrem de atent, el isi motiva de fiecare data actiunile prin deschiderea focului de catre infractori, refuzul lor de a se preda sau incercarea acestora de a fugi din arestul politiei. Cazul era finalizat si nimeni nu il putea acuza de moartea criminalilor. In fond, cine ar fi vrut sa o faca? Evident, astfel de masuri neortodoxe au starnit reactii diferite in randul mafiotilor locali. Daca unii alegeau sa paraseasca in graba Bucurestiul, sperand in van ca Alimanescu nu ii va urmari in alte orase, altii incercau sa il reduca definitiv la tacere pe incomodul om al legii. Comisarul, desi refuzase escorta, era protejat zi si noapte de membrii echipei pe care o infiintase. Astfel, tentativele de a-l ucide au esuat pe rand. Iar Brigada Alimanescu continua sa dea lovitura dupa lovitura bandelor criminale din tara. Evident, vocile magistratilor si ale politistilor corupti care criticau masurile lui Alimanescu au rasunat zgomotos. Pentru oamenii de zi cu zi, insa, comisarul era o legenda vie, o speranta, iar asta era cel mai important in ochii autoritatilor. Ultimul lucru care mai lipsea in Bucuresti era o revolta a populatiei. Moartea vine de la rusi In decursul a numai cativa ani, Alimanescu si agentii "Fulger" au reusit, practic, imposibilul. Lumea isi facea din nou curaj sa iasa din case dupa lasarea intunericului, fara teama unui atac armat sau a bandelor de talhari care bantuisera Capitala. Sub gloantele comisarului a cazut temutul Petre Silberschmied, poreclit Argintaru, liderul unei bande de spargatori in care activau mai multi dezertori nemti din corpul de armata Dirlewanger, corp creat, la cererea expresa a lui Himmler, din condamnati la moarte sau la inchisoare pe viata. A urmat banda lui Gica Cioc, poreclit Balaurul, si cea a rivalului acestuia Sandu Moise, zis Hitler, datorita mustatii asemanatoare cu cea a dictatorului german; infractori din Ferentari specializati in contrabanda cu bunuri furate, jocuri de noroc, prostitutie si spargeri de locuinte. Poate cea mai rasunatoare lovitura a dat-o Eugen Alimanescu criminalilor infiltrati in randul politiei. Este vorba de comisarii sefi Cairo si Voinescu. Fosti infractori, acestia fusesera recrutati in randul politiei si numiti chiar comisari in speranta ca vor putea da mult mai usor de urma eventualilor raufacatori. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea targ, iar cei doi, odata imbracati in uniforma, si-au reluat un mai vechi obicei... spargerile de banci. Din Brasov si Bucuresti, cei doi au reusit in doar cateva saptamani sa sustraga din filialele Bancii Nationale o suma colosala... peste 2 milioane de dolari. Descoperiti de Alimanescu chiar in timpul unui nou jaf, Cairo si Voinescu au ales sa se impuste reciproc decat sa ajunga din nou in spatele gratiilor. Sau cel putin asa sustine raportul oficial din acea perioada. Primul hot din lume caruia i-a venit ingenioasa idee sa fure casa de bani cu totul, Lica Ciungu, zis Cap de Fier, a fost capturat tot de comisarul Alimanescu si agentii sai. Mai mult, in urma unei meticuloase operatiuni de filare, "Incoruptibilii" romani au reusit sa lichideze intreaga banda a spargatorilor. Nici unul dintre ei nu a scapat viu. Printre cei care alesesera calea fugii din Bucuresti se numara si Nicolae Purecica, poreclit Nae Chioru, un individ deja dat in urmarire generala in toata tara pentru mai multe crime, jafuri si talharii, majoritatea petrecute in Ferentari. De aceasta data, criminalul alesese Oradea ca viitoare tinta si, la scurt timp, orasul transilvanean intra in stare de soc. Zeci de atacuri armate asupra oamenilor nevinovati lasau in urma o multime de victime, dar ceea ce era de-a dreptul sinistru era modul in care victimele erau ucise. Criminalii nu se multumeau doar cu talharirea nevinovatilor ci, pentru a-i reduce la tacere, ii transau asemenea vitelor de la abator. Omorurile au fost atat de numeroase incat autoritatile oradene s-au vazut nevoite sa apeleze la singurul om care putea sa puna stavila ororilor, comisarul Eugen Alimanescu. Deghizat in om de afaceri, omul legii ii dadea de urma criminalului si se lasa condus in mijlocul intregii bande. Ceea ce parea a fi o noua talharie urmata de crima s-a transformat, insa, in macel. Agentii "Fulger" au deschis focul la vederea raufacatorilor. In doar cateva minute, din grupul lui Nae Chioru nu mai ramasesera decat cateva cadavre ciuruite. Dar totul are un sfarsit. Bucurestiul arata altfel si oamenii intelegeau ca pot sa traiasca liber, fara teama gangsterilor care ii terorizasera nu de mult. Alimanescu era un nume cu notorietate in randul criminalilor si toti evitau sa si-l puna pe urme. A venit insa "Cazul de la Sinaia", caz descris de fostul comisar, Traian Tandin, in cartea sa "Jafuri celebre din Romania". Chemat sa investigheze furtul unei cantitati impresionante de bijuterii din casa unui aristocrat din Sinaia, comisarul dadea rapid de urma raufacatorilor. Era vorba de o intreaga banda formata din ofiteri rusi. Cum la vremea aceea, Romania se afla in plina ocupatie sovietica, cazul parea cu atat mai dificil. Obisnuit sa nu faca nicio concesie, Alimanescu i-a chemat pe toti cei implicati in casa pe care o jefuisera de curand. A urmat un schimb rapid de focuri iar ofiterii rusi zaceau intr-o balta de sange. A fost sfarsitul comisarului Alimanescu. Ceea ce a urmat este invaluit in mister. Arestat, comisarul a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru omor deosebit de grav. O versiune a povestii spune ca ar fi fost aruncat din trenul ce il ducea catre inchisoarea comunista. O alta sursa indica faptul ca Alimanescu ar fi fost executat la scurt timp dupa incarcerare. Cert este ca autoritatile comuniste au incercat cu orice chip sa il stearga din amintirea oamenilor. Rapoartele sale au disparut in mare parte alaturi de multe dintre articolele care ii redau actiunile. Grupul "Fulger" a fost desfiintat, iar membrii sai si-au pierdut urma. In fond, in lumea comunista tocmai se instaura un alt fel de Mafie.'' |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 14:50
Lupta familiei Mihalcea pentru adevar si dreptate va continua si in anul 2010.
Cu toate ca, pana in prezent, nu am avut parte de niciun proces echitabil, tot continuam sa luptam impotriva persoanelor care au masluit cazul nostru, favorizand astfel trei infractori recidivisti. Pe rol la ICCJ se afla, in faza de recurs, dosarul nr. 606/57/2009 (dosarul politistilor acuzati de abuz in serviciu in efectuarea actelor de cercetare privind incidentul din 11-12-2004). Dorim casarea sentintei penale nr. 122/13 -12-2009 data in dosarul nr. 606/57/2009 si rejudecarea cauzei, deoarece constatarea Curtii de Apel Alba Iulia este ilegala si abuziva cu privire la faptul ca, ar exista in cauza , o dorinta legitima� a mea si a sotului meu, de a fi trasi la raspundere penala cei doi politisti pentru incidentul in care a fost implicat fiul nostru. Mai mult decat atat, constatarea nici nu este argumentata in fapt. Curtea de Apel nu se pronunta asupra inadvertentelor relevabile in argumentarea cu privire la modul defectuos in care au procedat cei doi politisti reclamati (TODOR VASILE, subcomisar de politie si BALINT ERNEST, agent principal de politie), la intocmirea actelor de cercetare penala, in speta (date, fapte, elemente privind starea de fapt si imprejurarile in care s-au petrecut faptele), ce se constituie ca argumente ale existentei elementelor constitutive ale comiterii infractiunii de abuz in serviciu. In concluzie, Instanta Curtii de Apel Alba Iulia nu s-a pronuntat asupra unor fapte retinute in sarcina celor doi politisti prin actul de sesizare (sau s-a pronuntat nefondat), nu s-a pronuntat asupra unor probe si nici cu privire la unele cereri esentiale de natura sa influenteze solutia procesului. Am informat Curtea Europeana a Drepturilor Omului cum au fost solutionate si dosarele: 606/57/2009 si 2624/97/2009 de catre Curtea de Apel Alba Iulia. Justitia si politia au fost nedrepte cu noi, familia Mihalcea, in schimb, cu cei trei infractori au fost tolerante si indulgente, fapt pentru care liderul grupului infractional, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare (Argeseanu Valeriu Cosmin), a fugit in Anglia (cum de s-a putut ca un condamnat sa paraseasca tara?) continuindu-si nestingherit viata in Anglia. Politia si justitia au distrus o familie de oameni nevinovati, spre beneficiul unor infractori periculosi, care au la activ nenumarate condamnari pentru multe alte infractiuni. |
|
gabi_grig75 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 22:18
cine mai are incredere in politia romana?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:17
De la: alinushy, la data 2008-08-24 13:29:48ptr mine politia romana are doua chipuri: 1 agentul din intersectie care este foarte dur si hartuieste soferii , 2 agentul care tremura de frica atunci cand vede un membru al lumii interlope . ce parere aveti despre politistii care au un salariu - sa zicem - de 2500 de lei . cum de au masina de 30.000 de E , casa de vacanta la munte si casa de vacanta la mare? Pai trebuie sa privim la cap ,nu la picioare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
manuelrotaru 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:31
O caruta plina de hoti,care au legea in spatele lor pentru protectie.Vai de capul lor acei noi intrati care nu au pe cineva sus.Dar cum in politia romana se intra numai cu ,,nasi" se descurca ei.,, Pestele de cap se strica".Romania este tara celui care este protejat de lege.De sus pina la ultimul ,,sectorist".Daca nu s-a facut curatenie dupa ,,revolutie".
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 15:40
De la: fulgerul1989, la data 2010-01-25 00:17:08Pai are masina de 30 000 euroi? cred ca e mult mai scumpa si de unde? pai merge saracu dupa ce iese de la intersectia in care incurca circulatia,merge la prasit cu sapa ca acum e 50 lei ziua ,plus masa,tigari,cafea,si ceva udatura,din aia ca pentru don sef , ca acolo nu e oprit militianu ,poate sa dea cu sapa si noaptea la luna sau la stele ,saU MAI NOU ACUM CU LANTERNA PE FRUNTE SI MERGE TZAIS.De la: alinushy, la data 2008-08-24 13:29:48ptr mine politia romana are doua chipuri: 1 agentul din intersectie care este foarte dur si hartuieste soferii , 2 agentul care tremura de frica atunci cand vede un membru al lumii interlope . ce parere aveti despre politistii care au un salariu - sa zicem - de 2500 de lei . cum de au masina de 30.000 de E , casa de vacanta la munte si casa de vacanta la mare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am101828 7 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:33
Ce dreptate mare ai sint cei mai josnici corupti nu erau nici pe timpul lui Ceausescu cum sint acum
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:58
De la: 9am168562, la data 2009-11-04 18:56:09Incredibil dar adevaratL A MUNCA JA.....V.R.O. |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:07
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:07
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:06
politia romana este cel mai inalt grad de copruptie din europa si de pe mapamond ! este de fapt rusinea lumii !!!rusine sa va fie criminali si aparatori ai crimelor !!!
|
Social_life 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:24
PFF..voi vedeti ce scrieti?
Unul zice ca politistii sunt prea moi..pai mai "inteligentule" tu nu ai vazut ce reactii au romanii daca vad un politist care ia masuri mai dure? I se urca in cap..vai de mine...ce face Politia Romana! Penal.... Faceti o comparatie cu America (de ex), ei folosesc forta excesiva chiar..si nimeni nu zice nimic..ca sunt constienti ca numai cu forta se poate face ceva in lumea asta mizera. O alta tot posteaza aici nu stiu ce cazuri..bai femeie...tu chiar te plictisesti asa-i? Altul zicea ca politia da ameni pt semnalizare si de astea. pai normal..sa dea. Ca poate o semnalizare va costa viata unui om!! Frustratilor!! Sunteti fenomenali... Ps: nu faceti supozitii ca as fii politist sau ceva..ca nu-s..ci doar ma mir de prostia umana!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
kosmyn 2 mesaje Membru din: 18/05/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 13:19
...salutare
...nu stiu ce se va alege de politia ROMANA... Raporteaza abuz de limbaj |
|
kosmyn 2 mesaje Membru din: 18/05/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 13:32
buna ...nu stiu ce se va intampla cu politia ROMANA...VOI CE CREDETI???
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 17/12/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 16:46
Foare multi politisti se comporta cu acei oameni care platesc tacxe si impozite ca ei sa aibe salari mari foarte urat si fara nici un respect,atentie nu ma refer la toti politisti numai la 85% dintre ei.An tara asta fiecare cetatean ar trebui sa aiba drepturi la fel,dar din pacate oameni care lucreza din greu platesc taxe si impozite si pe langa toate aceste greutati mai santem luoati de prosti de politisti ,eu daca as vre as pute sa omor zilnic un politist.Mesajul meu pentru politisti;Sa nu crezi ca hainele pe care le porti din bani cetatenului de rand ati da si putere.
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 00:36
De la: 9am101828, la data 2009-10-16 20:38:29Siguranta incredere despre ce vorbiti ,te omoara in plina strada si nu intervine.Cind trebuie sa fie corectii si dreptii mai mult ii incinta grosul pungii infractorilor facind de rusine uniforma care o poarta.Vor salarii marii si multe favoruri si nu-si cunosc suficient obligatiile ci doar drepturile.astia s-au facut militieni pentru ca acolo ori ai pile sa intrii ori dai grosul si sunt din cei care habar nu au avut de carte si nu au intrat in facultati bune ,ramanand pe afara au intrat si ei sa se faca militieni stiind ca acolo se castiga mai mult salariu plus spagi de inca maimulte salarii,mai sunt si oameni seriosi dar raritati,chiar ieri am stat si am privit cum stau la vanatoare dupa colt si opreau doar rable de dacii ,dar gipane nici gand sa opreasca vreunul,azi in piata un nenea de la asa zisa politie comunitara plecase omul cu plasa in piata la colectat de ceapa,salata,ridichii de pe la bisnitarii din piata,statui si ma uitai cum intindea plasa sa-i arunce in ea ceva,dar nu se cam lasara induplecati asa usor,ba chiar unul ii ceru 2 lei el in loc de bani deschise un caiet ,il inchise si se targuia cu precupetul ,ii dadu 1 leu ,precupetul zise ca mai trebuie 1 ca nu-i marfa lui si n-avu in cotro,asa politie asa primarie Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 00:36
De la: 9am101828, la data 2009-10-16 20:38:29Siguranta incredere despre ce vorbiti ,te omoara in plina strada si nu intervine.Cind trebuie sa fie corectii si dreptii mai mult ii incinta grosul pungii infractorilor facind de rusine uniforma care o poarta.Vor salarii marii si multe favoruri si nu-si cunosc suficient obligatiile ci doar drepturile.astia s-au facut militieni pentru ca acolo ori ai pile sa intrii ori dai grosul si sunt din cei care habar nu au avut de carte si nu au intrat in facultati bune ,ramanand pe afara au intrat si ei sa se faca militieni stiind ca acolo se castiga mai mult salariu plus spagi de inca maimulte salarii,mai sunt si oameni seriosi dar raritati,chiar ieri am stat si am privit cum stau la vanatoare dupa colt si opreau doar rable de dacii ,dar gipane nici gand sa opreasca vreunul,azi in piata un nenea de la asa zisa politie comunitara plecase omul cu plasa in piata la colectat de ceapa,salata,ridichii de pe la bisnitarii din piata,statui si ma uitai cum intindea plasa sa-i arunce in ea ceva,dar nu se cam lasara induplecati asa usor,ba chiar unul ii ceru 2 lei el in loc de bani deschise un caiet ,il inchise si se targuia cu precupetul ,ii dadu 1 leu ,precupetul zise ca mai trebuie 1 ca nu-i marfa lui si n-avu in cotro,asa politie asa primarie Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ESTE NUMARUL UNU >>>>
Ca politia sa inspire incredere, trebuie sa foloseasca mai mult forta si armamentul, sa fie mai duri ca sunt prea moi !
politia romana este cel mai inalt grad de copruptie din europa si de pe mapamond ! este de fapt rusinea lumii !!!